אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
מישהו בבקשה יכול לומר/לספר/ללחוש לי מה הן התוצאות לוואי שעלולות להיגרם משינוי המולטיפלייר ל10.5? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לעלות את הבאס של הזכרונות מעל 137 לעזאזל? אחרי השמירה של ההגדרות והיצאה מהביוס הוא עושה ריסט ונכנס לביוס עם הגדרות הבררת מחדל מפרט יש בחתימה ובנוסף יש לי שני כרטיסי רשת של אינטל 10\100
-
חם, וזה אולי קצת מורי דמיכולות האוברקלוקינג ;D אבל חשבתי שיהיה מעניין לרכז התנסויות שונות עם אוברקלוקינג שיש לכם. מעט פרטים על המעבד ועל כמה הגעתם באיזה מתח, מה עשיתם כדי להגיע... רק מעבדים כרגע, בהמשך יהיה אולי גם משהו על כרטיסי מסך...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במזל טוב אני אמור לקבל מחר את המארז שלי (האנרמקס החדש שלי....!) ויש לי כמה שאלות האם יש דרך להוסיף גלגלים למארז בלי להוריד את הרגליים? כלמור מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה יציב אני רוצה לשכשאני לא מזיז אותו הרגליים יהיו פתוחות איך מוסיפים ידיות למארז? ומה המשקל של המארז כולל הלוח הזיכרון וכל השאר בכל מקרה תודה
-
- 52 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי ATHLON XP 1800+, לפני חודשיםם וקצת כשקניתי אותו, מצבו היה 47 מעלות במצב רגיל ואחרי קצת משחקי רשת זה היה עומד על 49. אחרי כשבועיים 49 מעלות במצב רגיל ואחרי משחקים 51. אחר כך זה כבר הפך כבר להיות 52 במצב רגיל ו-55 - 57 אחרי משחקים. ומשלשום זה כבר עומד על 54 במצב רגיל ו57 - 59 (!!!) אחרי משחקים. אני מודע לזה שמתחיל להיות חם - אז מה יהיה ביולי אוגוסט???? להוסיף מאוורר?? אני בלחץ!
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כן, שוב הנושא, אבל הפעם קצת שונה הפעם, זה עדיין מאוורר למעבד, אבל לא רק מה שבארץ מכיוון שאבא שלי בחול והוא שולח לי עוד מעט חבילה רציתי שיוסיף לי מספר פריטים, בניהם מאוורר למעבד אבל איזה? הרי בחול יש בטח מאווררים בהרבה יותר טובים ושקטים מאשר מה שנמצא בארץ 8)
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כמה מאווררי 12 ס"מ בשביל המארז של Enermax, אתם יודעים אם הם יתאימו בגודל במקום השנים האחורים שיש שם? כלומר יש מקום לקדוח למאווררי 12 ס"מ שם? נ.ב איו לי עוד את המארז.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קבלתי ה-AMD החדש והיה שווה את כל ההמתנה המעצבנת. לכל מי שחשש שיעשקוני אני שמח לבשר שלא זאת בלבד שקבלתי את כל מה שרציתי אלא שכבונוס בלתי צפוי ולא משולם הגיע מעבד 1700 במקום 1600 ו-H+ במקום H ל-GA VTX אני בשלבים של בדיקות ומבחנים והשאלה שכרגע הכי דחוף לי לשאול היא זו: ניכר שמץ של ריח חריכה מן המחשב. אמר לי הטכנאי בחנות שזה דבר טבעי בכל מערכת חדשה שיחלוף תוך ימים מספר. האמנם? הטמפרטורה בביוס, ללא מאמץ, עולה עם פתיחת המחשב מ-38 מעלות ל-46 אחר כמה דקות ואני במישור החוף החם. עם MBM עוד לא ממש הבנתי איך לעבוד כי יש אופציות שונות שנותנות טמפרטורות שונות כך שלא ברור מה קורה במאמץ.אני קורא את ה-HELP ומקווה שיתבהר. ועוד שאלה קטנה : האם עבודה עם מחשב לא סגור מ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק ו אני מבין שצריך להעלות את מהירות הבאס או את המכפלה עם ביוס או עם ג'אמפרים אבל אני לא יודע איך אז אתם יכולים להגיד לי??? לוח אם:MS-6318 micro ATX VA6 VIA VT82C694X
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היום בהום סנטר מוכרים מכשיר קופי כמו דרמל כפול חלקים וכפול ציוד בחצי מחיר + 128 אביזרים קניתי אחד , כל החלקים מסביב מתאימים גם לבעלי מכשיר דרמל . במבצע, ממש כדי וזה רק היום
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גם ה REHOBUSים הם עבודה עצמית! www.twhyman.com אני הבחור מאוחרי הדלת של המארז.... :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב PENTIUM 2 300 MHZ עשיתי OVECLOCKING לBUS CLOCK (אם גאמפרים) והגעתי למהירות של 450 MHZ :D(על ידי העלה מ60MHZ ל100MHZ ) יש לי קרור ואין לי בעיות יציבות בינתיים ניסיתי אחרי זה להעלות ל133 MHZ (דרך הBIOS ) אבל המחשב לא עלה וחזרתי ל100 MHZ . יש לי לוח אם של SOLTEK ודרך הדף שהם הביאו לי העלתי את הBUS ל100 MHZ, כתוב שם ש1-4 גאמפרים אחראים לBUS RATIO SELECT ולמטה רשומות מכפלות של BUS RATIO מ כפול 3 עד כפול 8.0 !!!!! מה זה אומר שאני אוכל להגיע למהירות של 800 MHZ אולי אני טועה אבל אני רוצה להגיע ל550 האם זה אפשרי? תסבירו לי מה אומר המושג ??? ???BUS RATIO SELECT ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי בפעם הראשונה אובר לסלרון 1000 שלי עם לוח VIA- CA64-TC דרך הביוס העלתי מ100 ל110 ואחר כך ל120 אבל המחשב לא עלה אז הוצאתי את הבטריה....... אחר כך ניסתי דרך הג'מפרים והעלתי ל133 והמחשב עלה :D אבל אחרי שהוא קרא את הכוננים והגיע לשלב להעלות את הWINDOWS הוא נתקע :'( :'( :'( למשהוא יש פתרון שהמחשב לא יתקע נ.ב לא ההעלתי את ה VCORE (הוא על 1.51 ) בגלל שאני לא יודע איך בבקשה עזרה
-
שאלה לי אליכם (פעם ראשונה לזיכרוני שאני שואל משהו ;D, כמה נחמד). בכל אופן חיברתי לבן-דודי היקר אתמול או שלשום Athlon XP 1600 plus ללוח (לא שזה קשור) Gigabyte ......H plus ומאוורר ספייר (החדש). החום שלו (מעבד) על ההפעלה ועם דלת פתוחה, רק בביוס (כלומר כשהוא לא עושה כלום) הוא 49 מעלות צלסיוס. עדיין לא יצא לי לבדוק את זה "חיי" בווינדוז או בבנצ'מרק כי המחשב מכובה ומוחבא עד שהוא (בן-דוד) שלי חוזר מהצבא כדי לראותו (שששש... הפתעה). האם החום הזה נורמאלי, בהתחשב בהיטסינק ה...מעפן? (ד"א הוא לא כ"כ רע, 0.71 C/W לפי דן הכה אהוב עלי). סתם כבד"א, זה אתר (דן) האהוב עלי ואני בו לפחות פעם ביום בשנה-וחצי שנתיים האחרונות, אם אין משהו חדש אז אני קורא שוב משהו ישן, הבחור (והניסוח כמובן…
-
יש לי mother boadr MS-6318 micro ATX va6 VIA vt82c694x chipset. יש לי MBM5 וכתוב שב-SENSOR 1 הוא 25 מעלות זה יכול להיות?
-
נפלה עלי נוסטלגיה ואני רוצה לשחק משחקים ישנים וטובים אבל חלקם לא מסוגלים להתמודד עם המהירות יש דרך להאיט את המחשב? או לדמות סביבת עבודה ישנה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב מעבד מסדרת Athlon Xp בשביל המהרה, ואני הולך לפתוח לו את הכפולה, אז זה משנה אם אני אקנה 1600+ או 1900+ כי אני יכול לשנות את הכפולה, מה יהיו ההבדלים? השאלה השניה היא האם אני יכול לשים זיכרון PC2700 או אפילו PC3000 על לוח שמבוסס על KT266A ולהגדיר אותו כ-PC2100 כי אני לא חושב שיהיה אפשרות בביוס לזיכרון PC2400 אפילו, בגלל שאני רוצה לעשות המהרה דרך מהירות האפיק ככה שרק ה-PC2700 או ה-PC3000 יעמדו בזה, והשאלה השלישית והאחרונה היא, האם אני אוכל להשאיר את המחשב על מהירות אפיק גבוהה כמו 175 (מבחינת כרטיסי ההרחבה) אם אני אראה את מסך ה-POST? נ.ב אני קונה כמה מאווררי 12 ס"מ למארז ו-AX-7 עם מאוורר 8 ס"מ.... האוזניים שלי...... :'(
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, האומנם זוהי הודעתי הראשונה (ברוך הבא לי ;D), אבל זאת בהחלט לא הפעם הראשונה שאני באתר, כן כן, גם אני הייתי מאלו שמעדיפים להשאר מאחורי הכינוי "אורח". שאלותי המפגרות אולי, הם : כאשר קיבלתי את המחשב שלי (Amd T.Bird 1.2GHz) קנו לי אותו עם מארז ג'נרי (מבית היוצר של Gyrotech) דפוק למדי שלא מאפשר זרימת אוויר טובה בתוכו (זה מה שקורה שנותנים לאנשים שלא מבינים במחשבים בגרוש לקנות לך מארז). לאחר סידור החוטים במארז במידה הכי טובה שניתן, והכנסת שלושה מאווררים מספקים שונים וממארזים שונים (3 במספר), הגעתי לטמפרטורה בעת אוברקלולק ל1.3 ג'יגה הרץ ב48 מעלות, מה שנראה לי מוגזם. תוכלו אולי לעזור לי לגרום איכשהוא להורדת הטמפרטורות של המעבד ? (וכן, קראתי את המאמר של kom, אז אל תתנפל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים :-) אני רוצה לשנות את הצבע של הנורה בפלופי שלי.. יש לי מלחם ואת הלד עצמו, מישהו יכול בערך להדריך אותי איך להלחים או להביא לי לינק למדריך ? תודה רבה לעוזרים, פשוט מעולם לא נגעתי במלחם זה נראה לי מפחיד :-) -הילה-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחחחחחח זה הדגמים החדשים של אנטק/אנרמקס/צ'יפטק .... מגיעים עם איוורור של 360 מעלות . להשיג רק בחנויות המורשות .
-
היי. כמו שכתבתי בת'רד אחר (תוכנה) כשחיפשתי תוכנות לבנצ'ים...אני כרגע בתוך טירוף אוברקלוקינג משוגע על רכיבים שונים במחשב שלי (כאמור,עגלה...אבל זה כל הכיף...!). בקיצור: קודם כל: (Asus V7700 Deluxe (GeForce2 GTS 32mb שכרגע (בינתיים) על 230 ליבה ו 383 זכרון, במקום 333\200 במקור. כרגע בעומס (כאמור בנצ'מרקים בטירוף ;D) הוא עומד על 54 מעלות וב Idle על 35-39 מעלות. איזה מאוורר יתאים או שפשוט כדאי לנקות את המאוורר המקורי מאבק ולהסתפק בו. שנית: מעבד P III 500 Mhz Tualatin שכרגע מומהר ל 560 (5x112) הוא עובד יציב גם על 575 (5x115) אבל פחדתי על מכלולים אחרים וטמפרטורה אז הורדתי קצת...עובד בעומס על 45…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה 5-6 מתים ששוכבים באזור והרבה זמן אני מסתקרן מה יש בתוכם , מבלי להשתמש באופצית ה 5 קילו או במבדקי גובה מהקומה העשירית , איך אני פותח אותם ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-