עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לקראת קניית ה8rga+ ביום חמישי החלתתי לקנות אותו כי אין לי כוח לחתוך סינק. הייתי מופתע לדעת שהסינקים לא תואמים את הזיכרון ווינבונדד pc3200 שלי . אז עד שתפטר הבעיה אל תרכשו אותם, אני שלחתי אי מייל ל TT ופוט יכול להיות שזה פגם במוצר שלי אני יידע אתכם בהמשך

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. אני חושב לבנות מערכת קירור מים עם בלוק מוכן..... עכשיו השאלה שלי זה אם המים יהיו בטמפרטורת מקרר (5C~), זה יכול לגרום באיזושהם תנאי לחות/חום/קור להיווצרות אידוי/עיבוי שיוכל לקצר משהו? תודה מראש MOOMOO

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות קיט של קירור מים יד שניה. בהמפרט של החברה כתוב שלמשאבה יש אורך חיים של 20000 שעות משמע כמעט 3 שנים והאיש שאני קונה ממנו אומר שזה היה בשימוש בערך ככה (כלומר אני מעריך שזה לא היה דולק 3 שנים ברצף) אבל עד כמה הזמן שהחברה מציינת על אורך החיים של המוצר הוא באמת קרוב לאמת כלומר נגיד שעבר על המשאבה 18000 שעות האם עוד 2000 שעות היא תשבוק חיים או לא? בתודה עידו

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by shlomi8,

בימים הקרובים אמור להגיע לי הטיוניק...קראתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2/ ורק קציתי לדעת אם הוא תופס גם לגבי הטיוניק כי זה נראה מדריך ישן....ומה הקטע של הלמרוח משחה על הגוף קירור ואז לנגב אותה...לעשות ככה גם לטיוניק? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by gilloze,

זה המערכת שלי אני מעונין בספק חדש שאלה האם הספק יעשה לי תמחשב יותר בטוח וטוב ? הלן המיפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium D 830, 3000 MHz (15 x 200) מעבד Motherboard Name Asus P5LD2 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם Video Adapter MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) (256 MB) כרטיס מסך Disk Drive WDC WD1200BB-00RDA0 (111 GB, IDE) כונן קשיח בינתים יש לי ספק ג'נרי 350 וואט מה כדאי ליקנות תקציב 500 שח מקסימום משו טוב תודה

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  6. מעבד : Intel E7400 זיכרונות : OCZ 800MHz CL5 S.O.E קירור למעבד : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695680 לוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L ספק ThermalTake 500W SmartCableMagament מה שכחתי ? אהה ובתוך המארז יש 5 מאווררים יש לכם את המפרט המלא בצד =]

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שלום לכולםאני בדיוק מסיים את מערכת העבודה משחקים החדשה שלי ובגלל אילוצי זמן אין לי זמן לעבוד עלייה ולייצב אותה.הייתי שמח אם אוברקלוקר רציני היה יכול לקחת אותה להרכיב את הקירורים החדשים לעשות קצת סדר ולהביא אותה לאוברקלוק יציב מקסימלי. כל זה בתשלום כמובן.המפרט הוא :ex38-dq6q6600corsair pc2-8888 1111mhz cas 4 dominatorzalman hp-850sapphire 3870x2wd aaks 500gbהשבוע מגיע הלופ למעבד הכולל ek supremeswiftech mcr320 with yate loonskspc dual bay pump res 750lph 1.8m headכל זה יושב ב p182מה שצריך לעשות זה להחליף ספק להתקין את קירור המים חיצונית עם radbox ולהגיע למקסימום היציב למעבד ולכרטיס המסך.כפי שציינתי אני מוכן לשלם על העבודה וכן להביא כל חומרה נוספת נדקשת בגבול הסביר.

• 2 תגובות
    • 397 צפיות
  8. Started by ofirn2,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על קירור למעבד עד 250 ש"ח. חשוב שלא יעשה הרבה רעש אבל שיהיה איכותי ויעשה את העבודה שלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  9. היי, ברשותי קירור Scythe Yasya קירור שבשביל להרכיב אותו עם 4 הקליפסים יש צורך בכפפות דייגים. האם יש אופציה להחליף את 4 רגלי הקירור בברקט שישב מאחורי הלוח כמו בקירורים של Cooling Master?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ראו תמונה. יש לי 120 מקדימה. 92 מאחורה ו70 על הHD. יש גם מקום בצד ל 80 אבל אני שונא 80 ואני לא רוצה להרוס את המארז כי הוא בן חצי שנה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  11. האם פלטייר שלא מקורר מספיק יכול להישרף? (כמובן מהצד השני שלו, בצד החם) להישרף בצורה כזאת שלא יהיה אפשר להשתמש בו בכלל. עד כמה מעלות הוא יכול לשרוד? הטווח הוא 90-180C?.. (נניח ל400W) מאוורר 120 מ"מ לצד החם שמספק 250CFM מספיק עוזר לפזר את החום ולמנוע שריפה? זה תלוי כמה וואט הפלטייר לגבי הטמפ' שלו? למשל פלטייר 100W יכול להיות על 90 מעלות והוא יעבוד בסדר, ופלטייר של 400W יכול לעבוד על 150 מעלות ולעבוד בצורה תקינה? או שזה לא קשור? תודה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by angelos21,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  13. Started by estro,

סתם מתוך סקרנות, למה יש לי פערים כל כך גדולים בין מהירות קריאה לכתיבה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים. אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות). הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה). שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי …

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  15. שלום לכולם, היום קניתי עוד 2 סטיקים של 4GB RAM ,בשביל לחבר אותם אני אצטרך להוציא את גוף הקירור ומן הסתם למרוח משחה טרמית חדשה בדרך.. מדובר על המוגן 2,עכשיו יש לי מספר שאלות. אפשר לעשות את זה במארז? אני לא רוצה להסתבך עם הוצאת הלוח אם וכ"ו וכ"ו... כמה משחה לשים ואיך?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by amisha,

האצתי את המחשב ממהירות של 2.4GHZ למהירות של 2.6GHZ המדיניות של היא שכול 100MHZ אני מפעיל את פריים ללופ אחד שלם ועכשיו אני מפעיל ואחרי דקה הוא כותב לי את ההודעה הזו : FATAL ERROR :rounding was 0.5 ,expected less then 0.4 מה אני צריך לעשות ? ???

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. Started by D135,

כמו שרשום בכותרת, האם TT Big Typhoon VX יספיק למעבד Q9300 עם OC של 3-3.2GHz? רב תודות.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by neu,

שלום חשבתי לכתוב פה את כל מה שעשיתי באוברקלוקינג של המחשב שלי בתקווה שזה יוכל לעזור לאחרים ו\או לקבל תגובות בונות אני מצטער אבל כתבתי את זה באנגלית וזה ארוך... אבל מי שקנה או שמתכנן לקנות מחשב בסגנון הזה מומלץ ללמוד מניסיון של אחרים אז הנה: ---OVERCLOCKING--- SYSTEM i5 760 2.8ghz/noctua NH-D14 gigabyte mobo gigabyte GTX465 1GB Kingston Value ram 2x2GB CM GX 550W PSU generic case -------- Those are my specs right now When i bought the pc i didnt get the noctua and PSU Those are my experiances: I first tried to work with the pc with out changing anything and without buying a cooler, just installing all properly and keeping all settings on default. Resu…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי, Radeon X1900XT 256MB שיהיה משהו פשוט להרכבה בלי זכוכית מגדלת תקציב: סביבות 200 שקל :] :] תודה מראש חג שמח.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by MagnuM_47,

לוח אם ABIT IL9 PRO מעבד -E6300 זיכרון 4GB 667 יש אפשרות לבצע OC אם כן מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by chmmr,

1. איזה מאוורר נחשב ליותר טוב ? (או שזה לא משנה במקרה הזה) THERMALTAKE Fan 120mm http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm או VANTEC Stealth 120MM FAN - SF12025L http://vantecusa.com/product-cooling.html# 2. איפה באיזור חיפה יש חניות שאפשר לקנות בהם כזה מאוורר (אין ב KSP, ואל תשלחו אותי לפנדה - זה יותר מדי רחוק)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by B.D.B,

for the past 6 months my GeForce 3 Ti 200 (175/400) was overclock to 250/520 and I've noticed as the hardware age it becomes less overclockable just today I had to turn on the computer 3 times, because the VGA locked up when windows started up. before it was on 250/520 it was on 265/545, but started to lock up after 3 months. have anyone ever noticed that phenomenon?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by rets,

המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6600 Gigabyte 965P-DS3 2x 1GB DDR2 Kingstone GeForce 8800GTS Vista 32bit ניסיתי לעשות קצת OC בעצמי, בלי יותר מדי רקע. אני לא מחפש משהו יותר מדי מטורף, 3.0GHZ יספיק בהחלט. ראשית, משהו מוזר: כשנכנסתי ל-BIOS לצורך OC בפעם הראשונה גיליתי שמהירות ה-BUS היא 200, 200*9 = 1.8, ולא 2.4 כפי שקניתי (וכמו שכתוב ב-CPU-Z). מה פשר העניין? יכול להיות שרימו אותי בקנייה? בכל אופן, הגעתי עד 333, בלי להתעסק עם הגדרות מתח (ללוח יש אפשרות לווסת אוטומאטי, השארתי את זה ככה). ה-TAT הראה טמפ' מתקבלות על הדעת, בין 30 גבוה ל40 נמוך. כשניסיתי לעשות בנצ' ב3dmark 06, קודם כל ה-FPS היה מאוד מאוד נמוך (מעולם לא בדקתי קודם, אבל 5 FPS בקטעים עמוסים ו-20 FPS מקס' נר…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  24. ראה מפרט מחשב: CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB MB: Intel Buffalo Creek DG33BU Chasis: HEC Compucase 6A19 Chasis Colling: 120mm Rear , 120mm Front PS: HEC-300AR-TF Memory: Kingston 1 GB DDR2-667 DDR2 5-5-5-15 X 2 Graphic Card: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 HDD's: Maxtor 80 GB, SATA WD 250GB, SATA WD 500GB External USB Optical Drives: DVD-RW X16 DV-W516E - TEAC LG GCE-8525B 52x32x52 CD-RW IDE Drive Screen: BenQ FP767 17" LCD Speakers: Creative Inspire 2500 ------------------------------------------------------------- ראה תמונה מצורפת. הטמפרטורות נכונות למצב IDLE

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  25. במארז לא גדול במיוחד, האם עדיף קירור DUAL SLOT שזרימת האוויר החוצה או סלוט אחד שזורק אוויר לתוך המארז? ובכלל, האם עדיף קירור פסיבי בתוך מארז לא גדול? או שזה יחמם את כל הרכיבים האחרים? (מדובר בכרטיס 3870) ושאלה נוספת, האם גם בכרטיס DUAL SLOT ניתן לפרק את הקירור ולהחליפו בקירור הפסיבי של AC? תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.