אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ואיפה אני יכול לקנות? או אולי אני יכול לבנות אחד בגודל שאני ארצה ויש לכם מדריך לתת לי...? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש: מעבד: i7 5930k 3.5ghz 15mb l3 cache לוח אם: gigabyte ga-x99-sli lga2011-3,intel x99 ddr4,4xpci-e זיכרון: corsair vengeance lpx 2x8gb ddr4 3200mhz cl16 דיסק קשיח: wdc caviar green 2tb 64mb sata III wd20ezrx כונן ssd : kingston ssdnow v300 2.5 inch 480gb ssd sata III sv300s37a/480g ספק כוח: SeaSonic 750W bronze series active pfc 12cm fan modulator psu (m12ii-750) קירור: Scythe Mugen 4 Cpu Cooler SCMG-4000 מסך: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue שהמחשב הגיע אלי הביתה חיברתי אליו בנוסף עוד כרטיס מסך מהמחשב הקודם ו 4 ד…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהסברתי אני ממש מיואש. האוברקלוק לא ממש מצליח לי ואני מבקש אם מישהו יכול ללוות אותי לאורך כל הדרך, החל מהתוכנות המתאימות וכלה במתחים. אני אשמח אם מישהו ייענה כי אני לא מצליח להבין את המדריך באתר. המפרט שלי בצד מעודכן, ובכל מקרה מדובר במעבד E6750 על לוח GA-P35-DS4 ו-2GB על 800Mhz. גם דרך הביוס ניתן לבצע את ההמהרה. אני משתמש למטרת האוברקלוק עם התוכנה EasyTune5. הנתונים המופיעים בתצלומי התוכנות הם נתונים של המהרה לא מוצלחת. אם יש עוד תוכנות שאני צריך או עדיפות לתוכנה כזו או אחרת, אני אשמח לדעת. ותודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והאם כדי לקחת אותם למעבדת מחשבים שינקו או יחליפו את המאורר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו שאני צריך לדעת?? (עקרונית הכל, בתכנון יש את הקריאה של "המדריך ל OC" חלק I ו- II באתר זה.....)
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל איזה עדיף מבין אלו: 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~LXM-8200~18~0.htm אממ כמובן שחשוב לי שיקרר כמה שיותר טוב...אבל גם חשוב לי שקט, אני לא רוצה שקט טוטאלי אבל שיהיה שקט מספיק כדי שלא יציק תוך כדי שימוש במחשב. לא יודע אם זה חשוב אבל המעבד שלי זה PENTIUM D 930 ולוח אם INTEL D945PSN - לא אמורה להיות בעיה בחיבור עם החומרה הזו, הכל מתאים, נכון? עריכה: מה לגבי הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 ??? אני מוכן לחרוג אם זה ממש שווה את החריגה.[br]פורסם בתאריך: 9.09.2008 בשעה 17:30:13 מישהו??אני חייב תשובה מהר כי אני רוצה ללכת לקנות עכשיו ואני לא יודע מה לקנות.................
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב מבצע ריסט באופן פתאומי לאחר מאמץ, (באמצע משחקים) לפני כמה ימים ניסיתי לבצע OC למעבד, העלתי באס בלבד מ 200 ל 240 , בלי לשחק עדיין עם זכרונות וכאלה. יום למחרת אחרי שהמחשב נראה לי יציב עידכנתי ביוס, וראיתי שההגדרות חזרו לסטוק. ה240 חזר ל 200. ומהירות המעבד חזרה כמובן ל 2000mhz - מעבד 3800X2 ועכשיו בימים האלה לאחר שעידכנתי את הביוס המחשב מבצע ריסט (כנראה כשמתחממם יתר על המידה במאמץ), חשוב לי להזכיר בכשהמחשב היה על OC הוא לא ביצע ריסטרטים, אלא רק אחרי שעידכנתי את הביוס, עידכנתי דרך תוכנת WinFlash המאפשרת לעדכן ביוס ללוחות DFI דרך הוינדוס. אגב, מהם הטמפ' המומלצות ללוח אם, ול- north bridge . המחשב נמצא במארז compucase 6a21 עם מאוורר שבא איתו, מאחורה מוציא …
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה פינים התקעמו... איך מיישירים אותם? - תוקן הבעיה החדשה היא שהגוף קיררור נעלם... איפה אפשר לקנות גוף קירור נחמד לפנטיום אחד? יש לי מאורר 120 מ"מ
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי היום מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz 6MB L2 Cache LGA 775 65W קיבלתי אותו עם גוף קירור מקורי של אינטל ומאוורר מקורי מרחתי את המשחה טרמית שהייתה על הגוף קירור שמתי על המעבד שכבה דקה(אני מקווה שזה בסדר). עכשיו ככה הטמפרטורות במנוחה אני בודק עם REAL TEMP במנוחה הטמפרטורות 35-38 הרצתי היום 3DMARK 2006 והוא הגיע עד 63 במאמץ. במשחקים הוא מגיע ל58 בערך השאלה שלי האם הטמפרטורות האלה תקינות? ומהוא התחום המסוכן שאסור להגיע? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ארטיפקטים קטנים מידי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים האם העלאת מתח יכול לגרום לפתירת הבעיה כי אני כבר חושב שהורדתי יותר מידי לכרטיס הזה הצלחתי להגיע איתו ל384/976 ותראו(מפרט) עד לאן ירדתי ועדין יש לי מידי פעם... אז חשבתי להעלות לו קצת מתח וזה יסתדר מה אתם אומרים יעבוד? אם כן בכמה להעלות(ואם תוכלו להביא לינק לVMOD)? טפמ מנוחה 33-34 מאמץ 53-56 גג - זה דרך EXEREST המעלות אצלי דרך הדרוויר של NVIDIA זה 5 מעלות יותר בכל דבר(מנוחה/מאמץ)ע
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה גופי קירור הכי זולים יש היום למעבד Q8400 ללא אוברקלוק, שיכולים לתפקד במצב פסיבי בתוך מארז עם מאוורר אחד? מדובר במפרט די בסיסי הכולל כרטיס מסך 8500GT בעל קירור פסיבי, 4GB זיכרון, והארדיסק 500GB של היטאצ'י שכמעט ולא מתחמם. כל הסיפור הזה יושב במארז מעפן ב130שח הכולל ספק כח מאוד מרעיש "400W" של חברה לא ידועה. מה שאני צריך לעשות זה להשקיט את המערכת עד כמה שאפשר. דבר ראשון שעשיתי זה החלפת המאוורר של ספק כח לדגם שקט 1200RPM של Scythe, והחלפת מאוורר במארז לדגם שקט 120ממ של אותה חברה. והדבר האחרון שעדיין מרעיש זה הקירור Intel של המעבד. בינתיים מה שמצאתי זה Mugen2 שמוכרים בKSP ב150שח, אבל לדעתי זה קצת overkill למחשב הזה. השאלה: האם יש גופי קירור פסיביים בתקציב יותר נמוך, שיכול…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרי המטרה של הקירור היא לשמור שהמעבד לא ישרף אז מה זה משנה אם הוא ב10- או 100- מעלות? הוא גם ככה לא ישרף וזה ברור שקירור גז שמביא את המעבד ל10- מעלות יותר זול מאחד שמביא ל100- מעלות אז למה צריך את זה? ועוד משו מישו יכול לתת לי הסבר מפורט על התיזמונים של הזכרונות או מדריך מפורט על זה? עדיף בעברית
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם ראיון ראיתי בזאפ מקררים ב-1000 ש"ח http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Fridge&DB5344=5358 האם זה יהיה יעיל ? הםא יהיה עיבוי ?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אתמול בערב התחלתי עם ה-OC למחשב שנקנה לאחותי. המעבד הוא AMD 1700 DUT3C בסטפינג של JIUCB שבוע 325. באתר overclockers.com ראיתי המון אנשים שהגיעו לתוצאות מכובדות מאוד איתו (2200-2400), אך אני ניתקעתי ב-2030. הזכרונות הם TWINMOS 3200, והלוח NF7 V.2 עם הביוס המקורי. הבעיה היא לא בטמפרטורה, כי היא עומדת אצלי על 34 במנוחה (לאחר ה-OC ל-2030, לפני היא היתה 29-30), ומעלות הצ'יפסט הם 28-30. אני כרגע ב-10X203. ניסיתי להעלות מכפלה ל-10.5 עם באס של 196 אך המחשב לא עשה POST, ועשה צפצופים כמו של אמבולנס. במכפלה של 11 אני לא מצליח להגיע לבאס של 185 (נראה לי מוזר). לא נגעתי בתזמונים (הם על OPTIMAL, במצבים של טורבו ואגרסיבי המחשב לא עושה POST) והיחס על AUTO. למישהו יש רעיון מה אני…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט: i7 4790k @ 4.4Ghz Gigabyte G1 GAMING GTX 980 4GB 16GB Kingston hyperX 1866Mhz ASUS MAXIMUS VII RANGER seasonic 650w gold x-series NZXT H440 לאחרונה עדכנתי את הBIOS ל2801 והפרופיל של המתחים התאפס לי. מכיוון שאני מפחד להתעסק במתחים ללא מדריך, אני לא מצליח למצוא מדריך ל4790k בשביל adaptive voltage. יש ברשותי עוד 2 מאווררים שבאו ביחד עם הh100 ואני חושב להתקין אותם גם. איפה כדאי להתקין אותם בשביל סירקולציה טובה? המאווררים הקדמיים והאחורי מחוברים לHUB שבא עם המארז. המשאבה מחוברת לCPU בלוח אם והמאווררים של הרדיאטור מחוברים ל chs_02 כמה דברים שאני הולך לעשות בעקבות הדיונים שקראתי פה בפורום: חיבור המשאבה ישירות לספק החלפת משחה טרמית צריך את עזרתכם ! תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה: מחפש המלצה למאורר אחורי 140ממ שקט, אין לי בעייה ךקנות בחו"ל. תודה. שלום, יש לי את המפרט הבא: mobo: Asrock Z68 Pro3-M cpu cooling: Mugen 2 Rev B case: ThermalTake Element S יש לו 3 מאווררים - מאוורר מקדימה, אחד למעלה ואחד מאחורה. כשאני מנסה לבדוק את מהירות המאווררים אני מקבל תוצאות שונות ב Asrock ExtremeTuning Utility ו CPUID HW Monitor, צירפתי צילום מסך. מה שמטריד אותי זה ההבדל במהירות של ה Mugen, לפי asrock זה 1100 ולפי CPUID זה 96 כמו כן מדוע הלוח אם לא רואה את מהירויות המאווררים של המארז? תודה רבה, יובל.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כפי שאתם זוכרים המעבד שלי הייה 72 מעלות לפניי ש שמתי את ה Arctic freezer 64 עכשיו המעבד עדיין לוהט והוא 50 מעלות במנוחה! היום שמתי משחה חדשה בשם arctic as5 משהו כזה ולא שינה כלום!, שום דבר לא עוזר!!, מה לעשות המעבד דפוק אולי? אגב חזרתי היום גם למאוורר הסטוק של AMD :'( בגלל ש הפריזר 64 ישב לא טוב כלכך על הלוח שלי,וגם לא קירר. אגב המעבד שלי קניתי אותו יד שניה, וכאשר קניתי אותו הוא הייה עם לוח מסוג אחר של עכשיו, כי אני החלפתי את הלוח המקורי שלו, אבל שהמעבד הייה עם הלוח המקורי הוא לא עבר את ה 40 מעלות בסופר כוח.
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום! היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש. בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 . טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם. חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!) אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו. יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר! אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן? לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב( אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים. אני חושב לרכוש מעבד 9600K. עדיין לא החלטתי אם אעשה לו אוברקלוק. בהנחה שאעשה לו אוברקלוק - האם המאוורר Hyper 212 RGB Black Edition יקרר ויעשה את העבודה בצורה ראויה או ההמלצה היא למשהו אחר (במחיר סביר, באיזור של המאוורר הנ"ל)?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המאורר של הספק-כוח שלי משום מה הפסיק לעבוד. הוא כל 3 שניות מסתובב קצת ומפסיק זו בעצם הפעולה שלו. כל 3 שניות סיבוב. ANYWAY אני מעוניין לדעת האם יש תוכנה לבדיקת טמפרטורה של ספק-כוח? אם כן איזו? אני מעוניין לשחק במחשב, כמובן שהמחשב יהיה במאמץ ואני לא רוצה להגיע לטמפ' גבוהות. יש לי מארז ANTEC 900 אז הסירקולציה די טובה ודי מקררת אני משער. אני לא יודע כמה זה עוזר לספק... אגב, יש תוכנה לבדיקת טמפ' שבודקת גם חום של מעבד + כ.מסך ועוד...? הורדתי כרגע REAL TEMP 3.40 היא לא כ"כ מובנת... אני רק מבין שהטמפרטורה נעה בין 31 - 36 כרגע... תודה רבה לעוזרים. מצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה למים מזוקקים טובים למערכת קירור מים - מחשב ביתית? לינק או מקום לקנות למים שכאלה שטובים מנסיון של אנשים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
רק שיהיה בבקשה מאתר TMS
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-