עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמה פינים התקעמו... איך מיישירים אותם? - תוקן הבעיה החדשה היא שהגוף קיררור נעלם... איפה אפשר לקנות גוף קירור נחמד לפנטיום אחד? יש לי מאורר 120 מ"מ

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by super4life2,

שלום הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד זה,אני לא מתכנן אוברקלוק לכן הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור שישמור על הטמפ בסדר ובמחיר סביר שלא יהיה יקר,תקציב כ 100שח והקנייה מתוכננת ב פלונטר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ^Z^,

אני שוקל לבנות מערכת קירור מים, אז אני בודק עלויות. אני צריך את הכי זול שאפשר, בגלל שהתקציב ממש לא מנופח. אגב, אם זה משנה, המערכת עומדת ככל הנראה לעבוד על E6300.

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ב"ה שלום חברים השאלה פשוטה היא אני חושב הרבה זמן מאז קניתי תמחשב אם כדאי לי להשקיע 400 שח על הספק כח הזה http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=27&pcsid=139&p=1&pid=1224 הוא מרשים ומוצא חן בעיני ובעיקר חזק ! פשוט יש לי כבר ספק והיה גם לפני הקניה של המחשב והכל עובד לי יציב איתו אז לא כדאי לחכות שישרף הספק או משהו כזה ? או למחשב הבא שכבר ספק הזה לא יחזיק לי אותו בכלל ? כי 400 שח עדיין אפשר לקנות בהם עוד דיסק של 160GB

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ערב טוב ושבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך 4850 של אסוס הבעיה שהמאורר שבק חיים מצאתי שני דגמים של מאווררים שנראים מתאימים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8262 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6863 מה נראה לכם האם זה מספיק? ואם יש לכם משהו טוב להציע לי שהיה כמה שיותר טוב במחיר סביר... מבחינת OC לא מתוכנן וא"כ אז ממש קטן. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ואני חייב להגיד משהו לפני התוצאות .... אני לא מבין את כל האנשים שמקניטים את הBIGWATER ומערכות דומות ומקטלגים אותן בתור מערכות "זבל" או "לא שוות כלום ....או שהם לא יודעים להתקין מערכות קירור מים או שהם לא ניסו אותן בכלל וסתם מסתכלים על מחיר ומחליטים שכל דבר מתחת ל1000 ש"ח הוא כנראה זבל אנשים ...תנסו בעצמכם ואם אין לכם כסף לקנות ולנסות אז תקראו ביקורות לפני שאתם מגיבים בחוסר ידיעה ( זה הכי מעצבן לראות מישהו שמגיב לשאלה של מישהו אחר בחוסר ידיעה מוחלט וסתם מקלקל לו ) והרי לתוצאות - מערכת BIGWATER עם הWATER LEVEL INDICATOR ובלוק AQUARIOS II לכרטיס המסך טמפרטורות - מעבד - IDLE 23C LOAD 35C כרטיס מסך - IDLE 32C LO…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אוקי, יש לי בסביבות ה200$ לבזבז על מערכת קירור מים, עכשיו השאלה היא איזה מערכת לבחור אם כבר? מה עדיף מערכת קירור מים או שלמעבד שלי ב OC יספיק לי BT וזהו ? אם אתם אומרים מערכת קירור מים, אז על איזה אתם ממליצים ואני חייב לציין שלא לבדוק לפי מחירים בארץ כי אני לא מתכוון לקנות בארץ אני מתכוון לקנות את זה בארה"ב.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לא היה לי זכרון נוסף זמין, לכן הSingle Channel, אחרת הייתם רואים עוד איזו שנייה אחת פחות בSuper PI. זהירות, לשים אטמי אזניים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by leeran,

היי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 ואני רוצה לשים לו בלוקי קירור נוזלי איפה שיש צורך בקירור... אני רוצה בסופו של דבר שכל המחשב יקורר נוזלית ללא כל תלות בקירור אווירי, פרט לרדיאטור, כמובן... תודה לכולם ושבוע טוב!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shaks,

הרי המטרה של הקירור היא לשמור שהמעבד לא ישרף אז מה זה משנה אם הוא ב10- או 100- מעלות? הוא גם ככה לא ישרף וזה ברור שקירור גז שמביא את המעבד ל10- מעלות יותר זול מאחד שמביא ל100- מעלות אז למה צריך את זה? ועוד משו מישו יכול לתת לי הסבר מפורט על התיזמונים של הזכרונות או מדריך מפורט על זה? עדיף בעברית

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by GeForce93,

שלום לכולם. מתכנן OverClock למעבד XEON X3460@2.8 ראיתי סרטונים שביצעו המהרה למעבד מעט חלש יותר (X3440) והצליחו להגיע ל3.8GHZ. האתגר האמיתי - המארז עצמו מתוכנן להיות קטן, רציתי לשאול באיזה קירור מומלץ להשתמש (ולווא דווקא LOW PROFILE) תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. משאבה טבולה שמחוברת לכל הרדיאטורים ובקצה פילטר. מזרים מים מזוקקים כמה שעות. מנקה את הפילטר ואז מזרים לעוד כמה שעות ובודק את הפילטר. אם הוא נקי עוצר אם לא ממשיך לעוד כמה סבבים שצריך.

13. הי. אני עומד לקנות מחשב נייד, ובעמודת הקירור יש לי אפשרות לבחור 2 אופציות: 1. משחת הקירור הבסיסית שבאה עם המעבד וכרטיס המסך. 2. משחת קירור עם הכותרת: IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU (Cools better than all Compounds). המשחה האיכותית יותר עולה תוספת של 25 דולר. שווה לשלם את זה? אני לא מתכנן OC או משהו בסגנון הזה. אשמח לעזרה.

14. Started by e-r-a-n,

מכיוון שהמאוורר המקורי שבא עם הכרטיס הרעיש מדי, החלטתי לשים קריסטל אורב במקומו.. הסרנו ( אני ו Component ) את ההיטסינק המקורי שהיה על הכרטיס (שמרוח בחרא לבן ונראה כמו פלסטיק שצבוע בספריי, כמו האקדחים עם האורות והקולות של פעם, אקדחים של מכבי אש משטרה וכו') מרחנו את הארקטיק סילבר 3, אך כשבאנו להרכיב את הקריסטל אורב, החורים בכרטיס היו צרים מדי. הבאנו חוט נחושת (מבודד!) והדקנו איתו את הקריסטל אורב על הכרטיס. בנוסף עשינו סדר בכבלים במארז, הנה כמה תמונות: המארז - לפני: בלאגן גדול כנ"ל הכ. מסך - לפני: היטסינק פלסטיק!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- המארז - אחרי: הכ. מסך - אחרי: שימו לב במ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by fire15,

אוקי אז ככה, טני יודע שזה מטורף ולא הגיוני אבל הכל עובד ויציב ובשיביל להראות שאני לא משקר צלמתי תמונת מסך וגם קטע ווידאו.. בוא ניתן לתמונות לדבר: DFI NF4 480 HTT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by haimamazavs,

שלום לכולם,ל מעבד, חשוב לי שיהיה שקט וחזק. אני לא ממש מבין בקירור, התקציב הוא 150-200 אני מקווה שזה מספיק. עדיף שיהיה גם שחור, אין צורך בלדים. תודה ותיהיו בריאים.

17. Started by gorzany,

היי, יש לי מעבד amd64 3200 ולוח asus a8n-e. את המעבד קיבלתי עם קירור סטוק שמרעיש מאוד ואני לא יודע עד כמה הוא באמת מקרר... עניין הרעש חשוב לי מאוד, אני מחפש קירור שקט מאוד בתקציב של עד 160-170 ש"ח שיעשה את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by sub_man,

איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by David Ell,

שלום, OC זה בעצם להעלות את התדרים, נכון? זה אומר שאני יכול להעלות את התדרים כמה שאני רוצה כל עוד הכרטיס נשאר קר? איך זה הולך? אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי דרך MSI AB, אני רוצה להעלות את ה-MHZ, כמה אני יכול להעלות? המדריך קצת ישן, אני לא בטוח אם לסמוך עליו (המדריך בסטיקי).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש אינסוף אפשרויות הביעו את דעותיכם .....

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. איזה מהקירור למארזים הבאים 120mm הוא הטוב ביותר, ועדיין שומר על שקט? Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM ¤86 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM ¤75 Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤42 Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm 115 ש"ח SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 14dBA Fan IXP-76-14 120 ש"ח - DBA 18 / RPM 1400 / CFM 90 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 18dBA Fan IXP-76-18 115 ש"ח - DBA 14 / RPM 1200 / CFM 72 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Blue Led Fan IXP-74-14B 115 ש"ח - DBA 14 / RPM 1400 / CFM 72 SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan IXP-74-14 105 ש"ח - DBA 14 / RPM 1400 / CFM 72

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. התקנתי היום EVGA Superclock שיושב אצלי כמה שנים בארון למעבד, i5 4570. טכנית הוא לא תומך בתושבת אבל 1155 ו-1150 זהים מהבחינה הזו והכל יושב טוב. המאוורר הקודם עבד והסתובב, ככה שהחיבור על הלוח תקין. אבל כשאני מחבר את המאוורר למעבד של EVGA, הלד נדלק אבל המאוורר לא מסתובב, זה נראה כאילו הוא מנסה להתניע ולא מצליח. הוא נותן סיבוב קצרצר ואז נתקע, ככה כל כמה שניות. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח האם, לשים מהירות מקסימלית, ידנית וכו'- כלום. לחבר אותו לחיבור של מאוורר למארז שעובד- כלום. ניתקתי את המאוורר מגוף הקירור, למקרה שמשהו איכשהו חוסם אותו- אותו דבר. כשאני מנסה לסובב ידנית את המאוורר הוא מסתובב, ככה שזה לא שהוא תקוע. אם אין ברירה אקנה מאורר רגיל למארז של 120 מ"מ ואשי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Monstalicious,

אני צריך קירור טוב מאוד, לאוברקלוקינג! גם לליבה וגם לזכרונות, ושישמור על טמפרטורה נמוכה עד כמה שאפשר! תקציב, כמה שצריך, אבל לא מעל 250 ש"ח תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. השאלה בכותרת !!! זה הגיע גם ל 250 ... מעניין של מה זה :s05: תודה [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by J.a.C.k,

קירור סטוק פאן קארד והרבה סבלנות 500 מגהצ לליבה RV350!!!!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=892937 [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים