עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by status,

אני רוצה לקנות את הלד הזה אבל איזה חיבור יש לו? מישהו יודע? עריכה: הלינק לא עובד אבל אלה הלדים היחידים שיש בפנדה.. מי שרוצה שיכנס..

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  2. בעקבות הנושא שהעלה 10 עמודים ו 100 תגובות, חבל שייגמר כך - This thread is so pointless it's amazing, locked. החלטתי לקחת עלי את הארגון, במקום לשלוח אימיילים אני פשוט יתקשר לכמה חנויות ונראה מי תסכים לקחת על עצמה חסות רק נבדוק איפה עדיף לעשות את התחרות וכמה יבואו, אם בסקר ילך טוב ויהיו 30 מינימום אני אריץ את זה אז זה הולך ככה: מי שרוצה להשתתף שיצביע בסקר באיזה איזור הוא מעדיף, אם הוא בא עם עוד כמה שיוסיף בתגובות ונסכם בסוף כמה אנשים מגיעים נעשה את זה אצלי במקלט אם זה במרכז (רמת-גן) או בכפר שם של מישהו שיש לו מועדון בצפון או בחנות שתיקח עליה חסות דמי ההשתתפות 10 שקל תהיו רצינים - בלי לכתוב שטויות

• 65 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Rbix,

מישהו יכול לתת בבקשה חוות דעת על Corsair Hydro H45 ? איך הוא מבחינת קירור ועוצמת רעש. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mistaarvim,

לאן אני יכול להגיע עם קירור סטוק באובקלוק? יותר נכון לאן ממולץ להגיע בלי להחליף קירור?

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  5. Started by iyehuda,

XP 3800 SINGEL CORE 2.4GHZ או XP 3800 DUAL CORE 2.0GHZ אם יש לכם איזה קישור טמ"פ זה יעזור תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by bg1987,

מה עדיף בשביל OC למחשב משחקים? עם המפרט הבא: לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ספק כח Enermax Pro82+ 525W צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק Antec P182 Black מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm X2 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme זיכרון Crucial Balistix 2gb 800mhz

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by TheBlackTulip,

יש לי ברטון 2500 נראה לי שבוע 20 בקיצר אני לא רוצה לשנות מכפלה בלוח אני רוצה לשנות אותה על המעבד כלומר לקצר גשרים ועם מה כדאי לקצר אותם עכשיו יש איזה דרך שגורמת להחלפת המכפלה המקורית וגם לשנות את המתח מישהו יודע איך עושים כי יש לי לוח עם כרטיס מסך עליו ככה שאני לא יכול לשנות באס רק מכפלה ובביוס אין אפשרות של שינוי מכפלה.. הלוח המדובר הוא של אזוס A7N8X-VM אן פורס 2 IGP

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  8. אם אין על המעבד משחה טרמית כדיי לשים או חובה לשים? משפיע על המעלות של המעבד?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום. אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש. המעבד יהיה Dual Core E6300 עם TDP של 65W. המחשב משמש גם כמחשב אישי וגם כמחשב לעבודה. אני לא מתכוון לשחק על המחשב, ולא מתוכנן OC. מבחינת שימושים, אני מתעסק קצת בוירטואליזציה, בעריכה גרפית קלה, כתיבת קוד, ועוד שימושים לא תובעניים מדי. יחד עם זאת, לא מעט פעמים המעבד עובד למשך פרקי זמן של כמה שעות בעומס של 50-80 אחוז. אני מחפש קירור שקט (די חשוב לי), וכזה שיקרר את המעבד בצורה טובה באותם פרקי זמן בהם הוא עובד בעומס. כדי לעזור לסירקולציה (במארז יהיו גם 3-4 הארד דיסקים) ולפיזור החום באופן כללי אני מתכנן לבנות את המחשב במארז Full Tower, אם כי אני עדיין לא יודע מהו הדגם הספציפי בו אשתמש. אני מניח שיעלו פה המלצות ל-Freezer 7 Pro, ורציתי להקדים ו…

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by gilgol,

יש משהו שאני לא מבין, בכל המדריכם מסבירים שמהירות המעבד תלוייה בהכפלת הFSB במכפלה כשאני נכנס לביוס כדי לבצע את האובר יש לי FSB 1066 שזה התדר שמגיעה מהמפעל, עכשיו שאני מעלה אותו או לא ואני נכנס לתוכנת EVERST או כל תוכנה אחרת אני לא רואה שרשום שם כך אלה 266 MHZ משהו יכול להסביר לי? אז איך אני יודע בעצם או איך מחשבים? נגיד ואני רוצה לשים על 400 אז כמה זה בFSB? לוח אם ASUS STRIKER EXTREM מעבד CUE DUE2 6700 מסך ASUS GTX8800 זכרון 2 גיגה GSKILL 800 G9 קירור מערכת מים טמפ במאמץ 33 מעלות

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  11. Started by Dana_s,

היי אני מעוניינת להחליף את מאווררי המארז למאווררים שקטים יותר (יש לי שניים: אחד מקדימה ואחד אחורי). ראיתי מאווררים עלהם כתוב:רעש 5 DBA על מאווררים "ללא שם" לא רשום את כמות הרעש שהם מפיקים, כך שאינני יודעת איזה תמורה תהיה לי אם אחליף את המאווררים. שאלתי: 5 dba - נחשב למאוורר שקט/בינוני/רועש? איזה מאוורר מארז שקט מומלץ לקניה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Emms12,

היי לא מזמן פתחתי דיון בקשר לקניית קירור מים אבל עכשיו יש לי בעיה עם המשלוח לארץ ולכן רציתי לדעת עם לא עדיף לי לקנות 2 מערכות BIGWATER ולהחליף בלוקי קירור? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. יש לי לוח של ASUS ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? עם ציף של NVIDIA 570SLI זה גורם מגביל \עוזר , לא משנה ...?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by amit_R,

התקנתי אתמול את הW7 ומאז הRIVATUNER ששימש אותי לשלוט על המיהרות של המאורר לא עובד.. ניסיתי להתקין חדש ולא הלך.. יש תוכה אחרת שעובדת על W7 שאפשר לישלוט איתה על המהירות? (כרטיס מסך9800GTX

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  15. פשוט באתי לחבר מאוורר למארז ואני שם לב שיש לי רק חיבור אחד על הלוח (של המעבד....הלוח בכלל מוזר) יש איזה פתרון או שאני תקוע?

• 7 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by NI4NI,

היי אני רוצה לקנות בלוק מים שמתאים ל RADEON 9700 ושיש לו חיבורים של 3/8" לא ראיתי משהו כזה בחנויות בארץ שבהן חיפשתי, וגם באתר של EMP לא היה. להביא מחו"ל עולה כ 300 שקל והייתי מעדיף לשלם פחות. בקיצור, מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג בארץ בלוק כזה ? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by אדם לוי,

מותר להוריד מתח למעבד? או רק להעלות?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  18. מחשב חדש, עיקר הרכיבים הם : מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP מארז כולל ספק HEC 6K31 300W לא הוספתי קירור מיוחד, אלא הקירור המגיע עם המעבד (שאמור להספיק). צלעות הקירור יושבות היטב. הבעיה היא שהמעבד מתחמם, ומגיע מהר מאוד ל 70 - 90 מעלות. עשיתי כפי שהציעו לי, נגעתי הצלעות הקירור כאשר המעבד הראה 80 מעלות, הוא היה חם יחסית, אבל לא רותח, ציפיתי למשהו חם יותר. האם יתכן שהחיישנים לא מכויילים ? האם עדכון ביוס יכול לפתור את הבעיה ? כיצד מעדכנים את הביוס ? ותוספת לפורום זה : 1. האם אני חייב קירור נוסף ? אם כן, איזה ? 2. האם יש מדריך לפירוק גוף הקירור ומריחת משחה טרמית ? תודה. עריכה…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  19. ^ מאווררים רועשים במארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2- פתרון הכתוב לעיל- תודה! שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ramboli,

שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  21. Started by lo_toda,

יש לי קירור BUFFAOLO אבל הוא מרעיש מידי על המחשב שלי כאשר המאורר מחובר אטפר היא 23 מעלות כאשר הוא לא מחובר זה מגיע ל 50 מעלות בערך השאלה עם מותר לי?בלעדי המאורר שלו יש לי עוד שני מאווררים של 12 אינץ+עוד מאורר של הספק (12 אינץ) מה אני מסכן פה? אני לא משחק והמחשב לא נמצא ב אקסטרים אף פעם. יש לי E6600 טוב זה גירד את ה 60 גם... זה מסוכן?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עשיתי OC ל3.9 לE5500, המתח למעבד ב1.37, כל הווינדוס מתחרפן התפריטים משתקפים על עצמם.. יש נקודות על המסך.. אין OC לכרטיס מסך..(HD6850) תודה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by PuMbA,

התקשרתי ל חברה K.S.P ונציק שירות אמר לי ש המשחה טרמית : Arctic Silver 5 לא טובה בכלל היא מתחילה להתפורר אחרי כמה זמן האם זה נכון או שהוא סתם אמר לי ? הרי יש לו אינטרס למכור לי אז למה הוא אמר לי את זה והיה להם במלאי ... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by SubX,

חוץ מזה שזה מעבד מטורף-משתלם, החלטתי לעלות לו קצת את דופק הלב בסיס המפרט: מעבד: <מי לא ראה בכותרת ?> לוח אם: ASUS M4A89GTD PRO/USB3 זכרון: G.Skill NQ 1333MHz כרטיס מסך: Sapphire-ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 ספק: Corsair CX 600W קירור: Scythe Mugen II * הוא יציב בs&m במהירות של 4.3GHz במתח סולידי של 1.5v ובטמפ' יפה יחסית של 60 מעלות במאמץ. * הצלחתי להוציא מקסימום של 4.4GHz עם האימות של CPU-Z ועם הרצה יפה של 1M בSuperPI (המתח לא מרחם והוא עמד על 1.6V) : *בהתחשב בזאת שהתוצאות האלה הן על שישה ליבות, המעבד הזה הוא יותר מאחלה לאוברקלוקינג . מצאתי שמתח אופטימלי לOC מקסימלי עם מעבדים אלה הוא סביב ה1.55v - 1.6V , טווח המתחים האלה הוא גבוה ויגרום להתחממות יתר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by InFecT[0]r,

יש לי שאלה איזה קירור מים הכי שווה טוב ומשתלם בואו לא נדבר על תקציב אבל לא להסחף

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.