אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לפי שאתחיל אני יציג את רוב המפרט: מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: ASUS A7V600-X גוף קירור למעבד: Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889b.htm מארז של Compucase עם מאוור 120mm מאחורה. וזכרון(אילוץ) :Kingston VauleRam 512MB 333MHz DDR PC2700 DIMM CL2.5 http://tinyurl.com/32uy5 היום עשיתי באמצעות הBIOS של הלוח אם אוברקלוקינג,למהירות של 2200Mhz, והלוח אם זיהה את המעבד כ AMD Athlon XP 3200+ האם כדאי להשיאר את המעבד על האוברקלוקינג? הטמפרטורת של הלוח נשארת כרגיל (34-35 מעלות ) והמעבד מתחמם קצת יותר ל 47-49 מעלות,כשהמעבד לא באוברקלוקינג הטמפרטורות הם 45 מעלות,לרוב (במנוחה,במאמץ הטמפרטורות …
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כמה אתם אומרים? ודבר שני איך אני עושה אוברקלוקינג?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
EVEREST Ultimate Edition יבדק בה. או שיש תוכנה אחרת? איך לבדוק. כשהמחשב במאמץ? או רק שרק התוכנות הרגילות שעולות עם הדלקת המחשב? איך בודקים בתוכנה עצמה את הטמפ'? ולבדוק גם את של הלוח אם, HD, כרטיס מסך, מעבד? תודה
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש: מעבד: Core 2 Duo 8500 לוח אם: ASUS P5Q3 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Sapphire 4870 Vapor-X 1GB דיסק: Seagate 1TB 32MB קירור מעבד: ( Coolermaster Z600+2Fans (In&Out מארז: Thermaltake Matrix למרות הטכנולוגיה החדשה וגוף הקירור המתקדם, טמפרטורות העבודה הן מאד גבוהות (יחסית ל Prescott 2.8 + X800GTO הישנים שלי). המעבד ~ 46-65 מעלות לוח אם ~ 65-75 מעלות כרטיס מסך ~ 65-83 מעלות האם הטמפרטורות הללו תקינות ? אולי כדאי להחליף את המארז למרווח יותר (Antec 3000, Coolermaster 590 [אין להשיג Coolermaster 690]) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי עשו לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.3 לעיתים כשהייתי מדליק את המחשב הוא היה נכבה לשנייה ואז נדלק מחדש כשה OC מבוטל, כשזה היה קורה הייתי פשוט טוען את הפרופיל של האוברקלוק מהביוס ע"י לחיצה על f12 ואז הכל היה בסדר וה OC חוזר כרגיל. היום ניסיתי לשחזר עוד פעם את ה OC למעבד וזה פשוט לא עובד, האוברקלוק נשאר רגיל על 2.4 כאילו הוא לא נטען מהפרופיל (או שכנראה יש בעיה אחרת). מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם 4 כוננים רק שבמארז שקניתי (טראנספורמר) אין מאוורר עליהם, השאלה היא אם זה קריטי
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא P4 3.0 HT וכרטיס המסך HD3650 מעבד: 42 - במנוחה 56 - במאמץ כרטיס מסך: 45 - במנוחה 73 - במאמץ האם הטמפ' תקינות?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
I'm getting a mobile this week - more to come ... :toast:
-
- 59 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום אני מתעניין מאוד מאוד לרכוש אותם אני רוצה לדעת איך הביצועים במיוחד לOC אני מעוניין לקנות 256X2 שיעבדו בdual ראיתי את הביקורת פה באתר ואני ממש מרוצה נראה לי שאני ארכוש אותם על בטוח והנה עוד ביקורת נחמדה: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/memory/Mushkin_PC4000_1.html תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני על סף רכישת מחשב (מזיגזג) עם intel i5-2400. לא יבוצע במחשב OC אבל אני מעוניין להחליף לקירור טוב יותר מהסטוק בגלל הפרש המחירים הנמוך יחסית ובשביל קירור שקט ואיכותי יותר. ראיתי בפורום מפרטים שממליצים הרבה על Coolermaster Hyper TX3. האם כדאי לקחת אותו או שיש קירור שעדיף בסביבת המחיר הזאת? (Mugen II, Freezer 13, ...) תודה מראש וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האוורסט מראה לי 3 טמפרטורות של המעבד 1. CPU 2. CORE1 3. CORE2 הראשון תמיד יותר נמוך (בערך 20 מעלות) והשני והשלישי בסביבות 23-24 למי מהם אני צריך להתייחס ב OC ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
רציתי לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800GTO היום והסטוק מגיע ל75 מעלות בלי מאמץ והרעש כבר מחריד אז החלטתי לקנות את הAccelero X2 אבל הוא אזל במלאי בחנות שאני חיפשתי. הטכנאי שם הציע לי את ה Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO ואמר שהוא ממש מקרר את הכרטיס ועובד בצורה שקטה מאוד. מה דעתכם שווה להשקיע 160 שח ולקנות את מה שהציעו לי ? איך הוא מבחינת שקט וקירור הכרטיס? תודה רבה לעונים!
-
- 52 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע Arctic Cooling Freezer 64 כבר 3+ שנים. הוא עושה עבודה טובה, אבל אני רוצה לשדרג. הסתכלתי על כמה גופי קירור והם נורא גדולים, אני מפחד שהם לא יתאימו למארז שלי (NZXT hush). יש המלצות לקירור איכותי ולא גדול בצורה נוראה?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, קראתי את הסטיקי זה המעבד: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) וזה מה שרשום ב-Everest ב-DMI: Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel(R) Pentium(R) 4 Processor External Clock 133 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation socket 478 ואלו הטמפרטורות שלי במקרה וצריך: Sensor Properties Temperatures Motherboard 43 °C (109 °F) CPU 33 °C (91 °F) Aux 50 °C (122 °F) והשאלות שלי הן כאלו. - אני באמת יוכל להפוך את המעבד ל-3.0 Ghz? - איך עושים את האוברקלוקינג דרך הביוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לא הצלחתי זה הגוף קירור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 תעזרו בבקשההה
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אתמול בשימוש רגיל במחשב שלי המחשב החליט להתכבות.. אז ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק ונכבה באותו הרגע, חיכיתי דקה-2 דקות והדלקתי שוב, המחשב עלה הגיע לשולחן העבודה ואחרי שימוש של כמה דקות נכבה שוב פעם, עוד פעם אותו דבר הייתי צריך לחכות כמה דקות בשביל להפעיל את המחשב.. אני משתמש בלפטופ של HP מדגם TX 1000 עם מעבד AMD Turion 64 X2 1.6Ghz עם 2 ג'יגה ראם.. עכשיו נסיתי להתקין תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המעבד ואני רואה שהמעבד עובד על 85-89 מעלות באופן קבוע.. אני רוצה לדעת אם זה קשור לטמפרטורת המעבד כי אני מרגיש שהמחשב תמיד רותח כזה אפילו איפה שהיד שלי נמצאת כשאני מקליד.. אני חייב לדעת מה הבעייה במחשב כי חבל לי עליו הוא באמת מחשב טוב ולא מאכז אותי אף פעם..
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתר הראשי של Scythe רשום ש MUGEN2 REVB מתאים ל Haswell, אבל את עמוד ה MUGEN2 הרגיל לא עדכנו בכלל (עדיין מופיע של רק 775). האם למישהו יש נסיון עם העניין ? מודע להבדלים בין השניים ? יש לי MUGEN2 ואשמח להשאיר אותו איתי ל 4770K מאשר לקנות קירור חדש (בסופו של דבר זו רק מתכת, זה לא שצריך לעדכן אותה או משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את התוכנה, נכנסתי בתור ADMIN (יש לי ויסטה), ואני מנסה לעלות את ה CORE או את ה MEM, כשאני מעלה את הסמן הסמן חוזר ל 0.00 אוטומטית, לא נותן לי להעלות את התדרים, בנוסף הוא גם לא מציג לי את התדרים הנוכחיים אלא רושם 0.00, אפשר לראות זאת בתמונה. כשאני מוריד את ה V מאופציה שמכניסה לפעולה כל שינוי בתדרים אוטומטית, ואז מעלה את התדרים שוב פעם ולוחץ על ה SET CLOCK, זה שוב פעם מתאפס. התקנתי מחדש את הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA. בבקשה עזרה! E6320 1.86 @ 3.0Ghz Asus P5B Gigabyte 8600GTS 2Gb Corsair XMS2 675Mhz Enermax ECA3052 25cm Fan Chieftec 550W 250GB WD, 120GB Seagate Windows Vista Ultimate [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ערב טוב, הדיון הזה נפתח ע"מ שתוכלו לשאול שאלות במידה ומשהו לא מובן לכם לגבי התחרות. פתיחת התחרות: היום. סגירת תחרות ופתיחת סקר: יום חמישי הקרוב (3.10.13) בשעה 20:00. סגירת סקר: יום ראשון (6.10.13) בשעה 12:00 בצהריים. למי שלא הבין, מטרת התחרות היא לרשום כיצד הייתם מקררים את המחשב שלכם, אך להציג את הרעיון שלכם בצורה מקורית, כגון: - חמשיר - סיפור עלילתי - תמונה - סרטון/קליפ וכדומה. ניתן כמובן לשלב איך שאתם רוצים כמובן ולאו דווקא להציג באחת הצורות שצויינו. ההצעות שהוצגו בצורה המקורית והמיוחדת ביותר יבחרו, כאשר ישנו גם דגש לרעיון כמובן. לרשום "הייתי מקרר את המחשב עם חנקן נוזלי" או "טובל אותו באקווריום" לא יקדם אתכם לשום מקום, כי זו לא מטרת התחרות, וחבל שכך (לכל אחד י…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך אני לכול השדים והרוחות מחבר שני ספקים למחשב אחד??? נ.ב. antec cyclon blower לא שווה 140 שקל, אפילו לא 100 שקל, דרעק לא נורמלי, כאילו בביצעוים הוא די טו, אבל לא מזיז בגרוש את המעלות, והוא ממש מכוער... :-/ לא נורא, לפחות אני עכשיו יותר מגניב.
-
אז ככה, יש לי שתי סטיקים ג'נרי DDR-SDRAM של 256, הם על מצב 1:1... עכשיו הגעתי לדברים האלה בביוס : 128 Bit Access Mode = 64*2 or 128*1 Ch[glow=red,2,300]0[/glow] MA 1T/2T Select = MA 1T or MA 2T Ch[glow=red,2,300]1[/glow] MA 1T/2T Select = MA 2T or MA 1T DRAM CAS#Latecy = 2T or 2.5T or 3T DRAM Precharge Delay = 4T or 5T or 6T or 7T or 8T or 9T DRAM RAS#to CAS#delay = 2T or 3T or 4T or 5T DRAM RAS#Precharge = 2T or 3T or 4T or 5T איך הכי נכון לכוון אותם ? וכמה זה משנה ? ו-or זה או רק שאם כותבים בעברית הכל מתהפך, בעסה !!! תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע 4 מאווררים של 120MM במארז... אני לא יודע כלכך איך לסדר אותם... כרגע זה ככה: מקדימה אחד STOCK שמכניס אוויר עם LED בדלת יש לי scyth slipstreem 1200RPM שמוציא אוויר, בתקרה יש לי אחד שמוציא אוויר גם STOCK (משום מה אני כמעט ולא מרגיש שהוא מוציא אוויר אם אני מניח תיד מעליו) ומאחורה עוד אחד שמוציא אוויר STOCK... יש אפשרות אולי לשחק איתם יותר טוב כדי להגיע לטמפרטורות יותר טובות? לפי מה שאני יודע הSLIPSTREEM הוא בעל הכי הרבה דחיפת אוויר שם אז אולי כדי לשנות לו תמקום למקום שהוא יהיה יותר יעיל מאשר מאוורר סטוק? תציעו לי הצעות וגם תכתבו מה לעשות אותו... מכניס או מוציא אוויר.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? יש לי את הג'יפורס 5750
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני עוד בחיים שלי לא התסיתי באוברקלוק, וראיתי בסקר של האתר שהרבה כבר עשו אוברקלוק, והעניין הזה נורא מסקרן אותי, למרות שאני יודע שאני יכול לדפוק את המחשב שלי. יש לכם אולי איזו תוכנה/אתר בעברית שיעזור לי ללמוד קצת בעניין? יש לי מעבד אטלון אקס פי 1700 וכרטיס GF2 GTS 32MB (השאר למטה), ויש לי גם תוכנת EASY TUNE כזאת שעושים אוברקלוק פשוט, אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לדעת וכמה אני יכול להגביר את המהירות... תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-