אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
סתם מעניין לדעת אם יש חיה כזאת בארץ ...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. לב המפרט הוא כדקלמן: Intel Core2Duo E8500 (Stepping E0!) [ThermalRight Ultra 120 Extreme + 120mm Xilence Fan] DFI DK X48-T2RS OCZ Reaper 4GB DDR2 1066Mhz CL5 Sapphire Radeon 4850 Crossfire [ + 2 AC TwinTurbo] Antec NeoPower 550W ניסיתי להתחיל בOC, העליתי באס, שיחקתי עם הזכרונות, עם המתחים... משום מה תמיד זה קורס לי. הסטפינג הזה E0 של המעבד הגיע ל-4800 על קירור אוויר באיזה פורום שעשו לו בדיקה. אצלי ל-4500 לא הגעתי איתו. אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי ולכוון אותי, אפילו העלאה קטנה לבאס 400 נכשלה - אני לא יודע מה לא בסדר. כרגע אני עובד בסטוק, ואפילו עם OC קטן לכרטיסי המסך (והכל בסדר). הטמפ' טובות מאוד, הדבר היחיד שמתח…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הפריזר 7 פרו שלי ... אחלה קירור שקט ועושה תעבודה כמו שצריך הוריד לי 10 מעלות מהקירור סטוק. קירור שקט וזול רק 148 שקל בלמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חדש בתחום המחשבים (אני יודע לבנות מחשב אבל אין לי ידע מעשי כ"כ) ורציתי לשאול-האם קירור "מיוחד" משתלם ביחס עלות vs תועלת (בלי קשר לשקט,רק שזה לא יהיה יותר מרעיש מהסטוק). כמובן אחרי ביצוע OC. אני מתכוון לכל סוגי הקירורים-אוויר,מים וכ"ו. דבר שני-האם צריך מארז "מיוחד" בשביל להכניס קירור מים או עוד מאווררים? או חייבים מארז full tower? הבנתי שאפשר גם במארז רגיל רק ששם זה בלאגן וצריך לעשות קדיחות וכ"ו. מצטער אם האשכול הזה קצת סיתמי,אני רוצה להיכנס לתחום ואני לא יודע כ"כ מאיפה להתחיל... תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אז ככה. החלטתי לעשות את זה בקרוב. אני מעוניין לקרר את הלוח שלי, המעבד, כרטיס המסך ואולי גם את הזכרונות. מדובר בלוח GA-P35-DS4, ומעבד E6750. אני כמובן עושה זאת גם לצרכי OC. הכרטיס מסך הוא PX8800GTS 640MB של LeadTek. אני רוצה לדעת מה העלויות, כדי לבנות לעצמי תקציב. אני צריך לדעת האם ישנם רכיבים חליפיים בהם ניתן להשתמש ללא חשש. אני אשמח לרשימה של חנויות מומלצות. אגב אי משלם במזומן בלבד (אם זה משנה). תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר בערך שנה מאז שהמעבד שלי נקנה החלטתי שהגיע הזמן לראות עד איפה אפשר לדחוף את המעבד להפתעתי בלי הרבה התעסקויות הצלחתי להגיע לתדר של 4050MHz במקום תדר מקור של 2700MHz , לפי דעתי זאת התחלה לא רעה למעבד שלא כל כך מהולל ביכולות האוברקלוק שלו בנתיים לא עשיתי יותר מידי בדיקות לגבי היציבות אבל לא נראה לי שהאוברקלוק כל כך יציב עם ההגדרות שכרגע נמצאות בביוס. כמו שאמרתי זה רק גישוש ראשוני לגבי היכולות ואני מקווה שבעתיד אני יוכל לדחוף את המעבד לתדרים יותר מרשימים אשמח לשמוע מאנשים אחרים שהתנסו עם ההמהרה למעבד זה או למעבדים אחרים מהסדרה המפרט: מעבד : AMD Athlon II X3 425 AM3 2.7Ghz גוף קירור: Cooler Master Hyper 212 Plus לוח אם : Gigabyte GA-MA790X-UD3P זיכרונות: G.…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי במחשב מעבד Q6600. במהירות סטוק הוא מגיע לאיזה 68 מעלות במאמץ. זה נורמאלי? שמתי לו בינתיים קירור של אינטל שהיה מיועד לפנטיום D (עם ליבת נחושת) האם AC פריזר 7 יהיה מספיק טוב למעבד הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600, אני רוצה להחליף את המאורר שבה איתו למשהו יותר טוב כדי שאני אוכל לעשות לו OC ל 3.2GHZ ומעלה.. יש לי תקציב של 250 ש"ח לזה. חשבתי על אחד מהשלושה האלה, איזה אתם ממליצים לי?: 1. 3D Rocket II GH-PCU23-VE של Gigabyte. Thermaltake TMG i2 .2 .Zalman 9500.3 של זלמן איזה אתם ממליצים? ואיך אלה לאומת הV1 Copper 110mm Blue Led CPU Coole של TT? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מארז CM590 או 400 ש"ח שהולך על קירור לכל הדברים החמיפ(מעבד כ.מ דיסק קשיח) (קרור לכל דבר. בעתיד אני מתכוון לעשות OC! אני רוצה שזה יפתור לי את הבעיה של הטמפרטוטת הגבוהות!!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי המצב הוא כזה, החלטתי להתחיל בOC.. מפרט בצד בתור התחלה שלחתי את המעבד ל2880 (כאמור מהירות סטוק 2400) טוב אני אשאיר את הדיבורים בצד, התמונה אומרת הכל אה.. הבעיה היא שכשאני עובר למשל ל7X400 אז זה גם יוצא 2800 אבל המערכת נתקעת באחד מהשלבים של הפעלת הווינדוס (ממש בהתחלה). וניסיתי גם 8X400. אולי 400 זה יותר מידי? אה ואיפה שהזכרונות חישבתי כל הזמן כדי שזה יהיה מתאים לFSB כלומר אם זה 400 אז עשיתי 2.. עכשיו למשל זה 320 אז עשיתי 2.5 (יוצא 800) האם אני פועל נכון? ומה אני צריך לעשות? ניסיתי לתת עוד מתח ועוד מתח ועוד מתח לא קורה שום דבר, וזה אפילו מתחיל להתקע בשלבים יותר מוקדמים מה אני לא עושה נכון אני לא מבין. תודה מראש :-* [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוצאתי את המאוורר שעל ה CPU כדי לנקותו קצת והחזרתי והכול טוב . אך כשאני מפעיל את המחשב אחרי הניקוי של המאוורר המחשב פועל טוב אבל אני לא יודע למה שהפעלתי את המחשב המעבד היה לי אחרי הניקוי על 70 מעלות עשיתי כיבוי וכעבוור 15 דקות הפעלתי עוד פעם וזה היה עדין על 70 מעלות הנה תמונה http://img466.imageshack.us/my.php?image=10yt2.jpg. חשוב לציין שלפני הניקוי המעבד היה במנוחה ב 30-35 מעלות ובמאמץ מקסימום 50.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב עם מאוורר מארז שמחובר ישירות ללוח האם (כמו מאוורר של מעבד). הבנתי שבמקרה של מאוורר כזה, המחשב שולט על העוצמה שלו לפי הטמפרטורה במארז. השאלה היא: האם המחשב מודיע לנו במקרה שהמאוורר מפסיק לעבוד???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי זיכרון ddr basic 2100 ushkin ולוח אם asus a7v-266 רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את הגדות הזיכרון על המקיסימום מבחינת cas חוצמזה יש לי מעבד אתלון 1.4 ורציתי לדעת עד כמה אני יכול למתוח אותו עם המעבד הסטנדרטי שלו (spire) עכשיו הוא רץ על 1430 והטמפרטורה שלו אותו דבר
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פריזר ישן שעובד. חשבתי לשים בפנים את המחשב ושברתי את הראש איך לעזאזל אני נפטר מהלחות שתהרוג את המחשב :hanged:. אתם מכירים את השקיות הקטנות של החומר סופג לחות ששמים בכל מיני ארגזים כדי להגן על סחורה רגישה ללחות. אולי אני אפוצץ את הפריזר בכאלה ואשים שם את המחשב (7- מעלות) לא רע. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי GeForce 5600XT 256MB ואני לא מרוצה מהביצועים שלו... רציתי לדעת אם ניתן לבצע עליו OC אך הדגש הוא בלי להשקיע בקירור נוסף בכללל..... אני חייב לשפר מעט את הביצועים שלו ואני אובד עצות.... אשמח לקבל תשובה מהירה.... תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש קירור מים למחשב שלי אני רוצה להגיע ל oc יותר אבל הקירור שלי לא מאפשר זאת יש לי תקציב עד 1300 שח כולל משלוח אני יכול לחרוג ב100-200 שח אני רוצה לקרר את המעבד בלבד אשמח מאוד אם תיבנו לי מערכת קירור מים מהאתר performance pcs המערכת שלי׃ 3930k Asus rampage iv extreme 4x4gb 2133mz cl9 Psu 1250w seasonic gold Gtx 680 תודה ויום טוב
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz 6MB L2 Cache LGA 775 65W קיבלתי אותו עם גוף קירור מקורי של אינטל ומאוורר מקורי מרחתי את המשחה טרמית שהייתה על הגוף קירור שמתי על המעבד שכבה דקה(אני מקווה שזה בסדר). עכשיו ככה הטמפרטורות במנוחה אני בודק עם REAL TEMP במנוחה הטמפרטורות 35-38 הרצתי היום 3DMARK 2006 והוא הגיע עד 63 במאמץ. במשחקים הוא מגיע ל58 בערך השאלה שלי האם הטמפרטורות האלה תקינות? ומהוא התחום המסוכן שאסור להגיע? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי משעמם בזמן האחרון, אז הכנתי גירסה חדשה למחשבון ההתנגדויות שלי, שבה שיניתי לחלוטין את הממשק והוספתי אפשרות למציאת התנגדות של נגד על פי קוד הצבעים שלו. שימוש נעים! שלכם, עדי.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב ככה לא מזמן התחיל לי רעש מוזר ממש ממש מהמחשב זה בטוח מהמאוורר או מהמעבד למרות שהמעבד שלי חדש אבל המחשב עובד הרבה אז אני לא יודע. (למרות שנראה לי שזה יותר המאוורר כי הוא ישן יותר ועבד גם הרבה...) ככה אז זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהמאוורר והמעבד שעושה רעש מוזר (אין לי מושג גם איך לתאר אותו) ואם זה המאוורר אז בטוח הוא ילך לי בקרוב.....אז איזה מאוורר כדאי לי לקנות? (ושלא יהיה יקר!!) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE BigTypE VALUE PACK EXTRA SATELLITE FAN 120MM ¤220 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤423 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Samsung 500GB HD502IJ 16MB ¤309 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 רמקולים Logitech S-220 2.…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן אנא ספר בכמה ועם איזה קירור אם בכלל והאם זה שווה?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש: מעבד: i7 5930k 3.5ghz 15mb l3 cache לוח אם: gigabyte ga-x99-sli lga2011-3,intel x99 ddr4,4xpci-e זיכרון: corsair vengeance lpx 2x8gb ddr4 3200mhz cl16 דיסק קשיח: wdc caviar green 2tb 64mb sata III wd20ezrx כונן ssd : kingston ssdnow v300 2.5 inch 480gb ssd sata III sv300s37a/480g ספק כוח: SeaSonic 750W bronze series active pfc 12cm fan modulator psu (m12ii-750) קירור: Scythe Mugen 4 Cpu Cooler SCMG-4000 מסך: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue שהמחשב הגיע אלי הביתה חיברתי אליו בנוסף עוד כרטיס מסך מהמחשב הקודם ו 4 ד…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוח של גיגה בייט ga-ep43t-ud3l ומעבד QX9770 קירור מים של אנטק ועשיתי לו קצת אוברקלוק מ3.2 ל4GHZ המתח על 1.34 המעבד עובד יציב ברגע שאני מריץ בדיקת מאמץ אחריי זמן ממושך המעבד מגיע ל76 77 מעלות ואז מכבה את המחשב לגמריי ואז נדלק מחדש, מי בעצם עושה את הפעולה הלוח או המעבד שהוא מכבה את המחשב? אין לי אופציה כזאת בביוס וראיתי משתמשים בחול שהמעבד הזה גם מגיע ל80+ ולא נכבה האם זה אופציה שאני יכול לשלוט עליה? האם זה משהו בווינדוס שמכבה את המחשב? ומה עוד אפשר לעשות בשביל להוריד את הטמפרטורות שלו ליותר נמוך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עם AXP 1800+ GIGABYTE 7VRXP REV2 XTREME DDR 256 PC2700 טמפ' נוכחיות: מעבד- בסביבות ה45C.- עם וולקנו 6 מערכת- בסביבות ה40C. דעות? ד"א, יש ללוח נעילת AGP\PCI? באיזו קטגורייה. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-