אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כן יש לי P4-1.8 של ליבת NORTWOOD 400 אני רוצה לקנות לוח של ABIT ה IS7-E או את ה IS7-E2 שהם אותו מחיר במציאון של KSP וגם זיכרונות משם .... XMS CORSAIR או KINGSTOM HYPER X של 512 או 1 GB אני עדיין מטלבת אני מתחנן OC די רציני למעבד לנסות להגיע לאיזה 2.6 2.8 אם קירור של זלמן . אז מה אתם אומרים הלוח אם הזה מומלץ לזה ?יגיע לכזו מהירות ?ןהאם הזיכרונות שאמרתי יסחבו ? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב שלי, פירקתי אותו לגמריי כולל את הרדיאטור והמאווררים שעליו. עכשיו על המאווררים יש סימנים של שמן, כנראה בגלל התנועות התכופות של המחשב (מעברי דירה) הלכה האטימה במיסבים. וגם בזמן עבודה סיבוב המאווררים משמיע צליל תקתוק לא טבעי שאני לא זוכר שהיה בימים הראשונים שלהם אפילו כשהם מסתובבים ב1000 סל"ד יש לי Corsair Hydro H110i GTX עם 2 מאווררים 140mm מקוריים - SP140L הרדיאטור יושב אצלי בחלקו העליון של המארז והמאווררים מתחתיו - דוחפים אוויר כלפי מעלה והחוצה מהמארז (Push) אני מבקש המלצה למאווררים שיהיו זהים בביצועים ויתנו אותה רמה של שקט או אפילו יותר שקטים בסל"ד נמוך אבל שיכלו גם לתת זרימת אוויר טובה כשאני מתחיל לשחק והמים ברדי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. לב המפרט הוא כדקלמן: Intel Core2Duo E8500 (Stepping E0!) [ThermalRight Ultra 120 Extreme + 120mm Xilence Fan] DFI DK X48-T2RS OCZ Reaper 4GB DDR2 1066Mhz CL5 Sapphire Radeon 4850 Crossfire [ + 2 AC TwinTurbo] Antec NeoPower 550W ניסיתי להתחיל בOC, העליתי באס, שיחקתי עם הזכרונות, עם המתחים... משום מה תמיד זה קורס לי. הסטפינג הזה E0 של המעבד הגיע ל-4800 על קירור אוויר באיזה פורום שעשו לו בדיקה. אצלי ל-4500 לא הגעתי איתו. אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי ולכוון אותי, אפילו העלאה קטנה לבאס 400 נכשלה - אני לא יודע מה לא בסדר. כרגע אני עובד בסטוק, ואפילו עם OC קטן לכרטיסי המסך (והכל בסדר). הטמפ' טובות מאוד, הדבר היחיד שמתח…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , יש לי את המערכת הבאה I5-750 P55-UD3 4870 (800\1000 a-data 1333 ספק 500W SEASONIC קירור MUGEN 2 יש לי כמה שאלות 1) האם כדי לי לעשות OC למעבד היות וקראתי כי הלוח הזה קצת בעייתי במתחים גבוהים ונוטה להישרף? ( תכנון ה OC עד 3.7 ) 2) האם הספק הזה יחזיק OC גם למעבד וגם לכטיס מסך ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה האוברקלוק שעשיתי לGeforce2 MX200 ככה היה לפני: וככה אחרי: האם כדאי לי להשאיר את זה?? המחשב יציב וזה בסך הכל הוסיף לי עוד 300 נקודות ל3DMARK חשבתי גם במקום להשתמש בפאוור סטריפ לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המארז COMPUCASE CI-6A19 בא (מובנה) עם מאוורר 120 מ"מ, כאשר יש הכנה למאוורר 120 מ"מ נוסף בתחתית המארז. לצפייה במיקומי המאווררים - למטה מימין המיקום של המאוורר שצריך להוסיף. (אגב, זה המפרט בערך: AXP 2100 TBRED Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Thermalright SK-7 + Vantec ThermoFlow 80MM COMPUCASE CI-6A19 BLACK HEC 300 ) יש לי מאוורר 80 מ"מ ג'נרי. האם הוא יספיק ? אם לא איזה מאוורר אתם ממליצים? עדיף (ביותר) שיהיה שקט... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המעבד שיש לי: DualCore Intel Core 2 E8400, 3000 MHz (9 x 333) בתוספת של: לוח אם: GA-G41M-Combo זיכרון: 4 GB כרטיס מסך: GTX 650 OC 2GB אני רוצה לאתגר את המעבד שלי עד הקצה (כמעט)...אשמח לקבל הדרכה והכוונה... תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי q6600 ga-p35-s3g 3gb 8800GT אני מעוניין לבצע OC פעם ראשונה ונושא המתחים מסובך לי עד כמה MHZ ניתן לעלות בגדר "בטוח" מבלי לגעת במתחים ? שיישאר יציב ב CPU mhz יש לי כרגע 200. ולמעלה ב CPU frequency עודמ על 1.60 שזה 1.600 אגב,אין לי קירור למעבד,יש את הקירור המקורי שלו שבא אם ה גרסת BOX
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני פחות משנה רכשתי מאורר כזה מבית AC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13593 מה שקרה שלפני שבועים קלטתי שהגומי התנתק מ 2 פינות, כלומר כרגע הוא תפוס רק על 2 צדדים. ממה שאני זוכר, אני לא הראשון שפורום שזה קורה לו. מישהו יודע אם האחריות מכסה על זה? אם זה משנה, רכשתי מ KSP ( יימח שמם ). עכשיו גם המאוררים שהגיעו עם המחשב הגיע סופם, הם דורשים שימון יותר מדי פעמים ( המחשב נמצא אצלי משהו כמו 4 שנים, אולי יותר \: ), והגיע הזמן לקנות אחרים. אז כאמור אני צריך 3 מאוררים של 80 מ"מ, התקציב הוא 100 ש"ח לשלושת המאוררים. רצוי שיהיו שקטים, פחות חשובה לי כמות האויר שהם דוחפים ( במילא המחשב חם, המארז דפוק, וזה לא ישנה הרבה ). …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב נכנסתי לביוס ולא הבנתי שם כלום . מישהו מוכן להסביר לי בדיוק איפה אני מעלה את המעבד מ 2.0 ל 2.4 ד"א זה מעבד 3800+ DUAL מפרט בחתימה תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
for the past 6 months my GeForce 3 Ti 200 (175/400) was overclock to 250/520 and I've noticed as the hardware age it becomes less overclockable just today I had to turn on the computer 3 times, because the VGA locked up when windows started up. before it was on 250/520 it was on 265/545, but started to lock up after 3 months. have anyone ever noticed that phenomenon?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש גוף קירור למעבד AMD שלי המחיר לא ממש משנה וכמות רעש גם ממש לא משנה לי העיקר שהוא יהיה ממש ממש טוב תמליצו לי על הגוף קירור הכי טוב שיש ומאיפה אני יכול להשיג אותו...
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות במנוחה הוא מראה לי 56 מעלות בCORE TEMP 0.94/OCCT ואם אני נכנס לביוס הוא מראה לי 45 מעלות, מה משהם נכון (המחשב לא עבר כל אוברקלוק)?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב מאוד, לאוברקלוקינג! גם לליבה וגם לזכרונות, ושישמור על טמפרטורה נמוכה עד כמה שאפשר! תקציב, כמה שצריך, אבל לא מעל 250 ש"ח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פשוט להשאיר אותם בביוס על auto כנראה מגביל את האוברקלוק, אמרו לי פה להעלות להם את המתח מauto ל2. 01 בגלל שאין הלכתי על 2.69 האם זה יכול לגרום נזק למחשב? בכל לשון של בקשה אל תפסחו על הודעה זו, מה שחסר לי עכשיו זה רק נזק פיזי מונע אחריות תודה!!!! אני חייב גם לציין משהו שעכשיו ראיתי. לאחר העלאת המתח ניסיתי להפעיל משחק (crysis) הוא קרס בעת הטעינה שלו. האם זה בגלל העלאת המתח לזכרונות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, במחשב הישן שלי יש לי לוח אם של אינטל http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dp55wg.html לאחרונה שמתי לב שהמאוורר שהגיע עם המעבד I5 750 שעל הלוח מתחיל לזייף ... לא מסתובב כמו שצריך , ניקיתי אותו לגמריי , עדיין המעבד מתחמם תחת עומס. לפני שיקרה משהו רע ( touch wood ) , אני מעוניין להחליף את המאוורר הזה. איזה מאוורר מומלץ בשבילי? , כמובן במחיר שפוי שיתן תמורה וישמור לי על המעבד כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על קירור שקט למעבד i7 2600K. יש לי כרגע קירור של AC Freezer 7 Pro אך הוא גדול מדיי ונוגע בגוף קירור של אחד הזיכרונות (עד עכשיו הייתי עם שני כרטיסים, הוספתי עוד שניים) המעבד ב-OC של כ-4Ghz, אשמח למתוח אותו קצת יותר לכיוון ה-4.3/4.4 אם הקירור יאפשר. הלוח - Sapphire pure black hydra p67 המארז - Fractal Design R5 התקציב - 300 ש"ח (דינמאי). נ.ב. ללא קשר לקירור, שואל עבור מכר - אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמראה לי את המידע הנוכחי על מחשב (טמפ', זרמים, מהירות מאווררים וכו) הורדתי אותה מעמוד ההורדות פה באתר התוכנה בשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. יש שם חלק שנקרא Vccp2 מזה?? הוא כותב לי שם שהמתח הוא 2.59 והוא מסמן את זה באדום ומצפצף... מזה אומר? מה לא בסדר? תודה לעונים הנה תמונה של מה הולך שם:
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
מחשבי : מעבד :478 HT P-4 3 Ghz לוח אם :ASUS p4s800d זיכרון : פשוט 512 חברה לא ידועה מארז : שוכב פשוט קטן ב http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 ספק : גנרי פשוט קירור מע: סטוק פשוט כונן קשיח: שלוש של WD 40 + 80G +G250 1 )הספק חייב ללכת \ להחליף את המאורר של הספק 2) חייב ללכת מרעיש מאוד WD 40 3) מאווררים למעט מאורר המעבד שקטים ולא מפרעים לי הם הם שקטים אבל סתם גנררים FRD 4 UTOPIA CASE לא משהו אבל שוכב. מצב מהירות מהוור המעבד כיום הוא 3700\ מצב רעש מה לעשות. קניתי מאורר שקט NTITA רעש במצב שקט הוא 18DBA ל 4.39 CFM זה המקום כונן 3.5 אינץ רועש 9.85CFM ל מתחת ל 35DB להוציא חום שאלות !!! 1)יש דרך למדוד את הרעש שכל קוממפוננט עושה (תוכנה שמקליטה) ו מחשבת את…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש סבירות גבוהה שהקירור מים הסגור שלי הפסיק לתפקד והמעבד הגיע ל92 מעלות! לכן אני חייב להחליף את הקירור. אז ככה, אני מחפש קירור אוויר עבור הi7 4770 שיהיה קל להרכבה ויקרר את המעבד כמו שצריך בכל מצב. במחשב אני מתעסק במשחקים אך גם מפעיל במקביל מספר מכונות וירטואליות ולכן הן מעמיסות על המעבד וחשוב שכל קירור יוכל להתמודד עם זה. אשמח לשמוע מכם המלצות, תודה עריכה: הקירור הקודם שלי היה קירור מים סגור CoolIT ECO ששירת אותי כמה שנים טובות. במאמץ המעבד היה מדגדג לכיוון ה60 מעלות ולרוב היה נמצא על איזור 55 מעלות. האם הקירורים הבאים מומלצים ויניבו את אותן התוצאות? http://www.tms.co.il/product/12009 או http://www.tms.co.il/product/12975 או זה: http://www.plonter.co.il/deta…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-