אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ok first of all, by the time you'll finish reading this post you'll be sure I'm fucking insane, so I'd like to mention I'm not. it all began after being annoyed my AMD Athlon XP 1800+ hits 63oC on full load and 57oC on idel, which is not alot comper to the temperture that dude that put his XP 1700+ into his old VCR (it was 97oC), but still I'm not happy with it. now all the Intel fans will come and say AMD suck and so on and so on... , which is why I would also like to stat that the one to blame for it is not AMD nor the HSF, though it's the evercool default. the blame for it is the case, which is one of those where the PSU "sits on" the CPU and the fact there's only one …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מארז Raidmax Sagitta ואני מחפש המלצה למאווררים חזקים (רעש לא מהווה פונקציה) שיחליפו את המאווררים המקוריים. מדובר בשני מאווררים 12cm ואחד 8cm (נמצא על הדלת). כמה דגשים , כמו שרשמתי קודם , לא מעניין אותי כמה רעש הם עושים אני רק רוצה שהם יעבדו חזק. אני צריך שהחיבור שלהם יהיה מולקס , עדיף אחד כזה כפול (זכר ונקבה) ולא משנה לי אם הם עם תאורת לד או לא. בנוסף , אני זקוק למשחה טרמית , האם ההמלצה הגורפת פה היא לMX2?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על קירור שקט למעבד i7 2600K. יש לי כרגע קירור של AC Freezer 7 Pro אך הוא גדול מדיי ונוגע בגוף קירור של אחד הזיכרונות (עד עכשיו הייתי עם שני כרטיסים, הוספתי עוד שניים) המעבד ב-OC של כ-4Ghz, אשמח למתוח אותו קצת יותר לכיוון ה-4.3/4.4 אם הקירור יאפשר. הלוח - Sapphire pure black hydra p67 המארז - Fractal Design R5 התקציב - 300 ש"ח (דינמאי). נ.ב. ללא קשר לקירור, שואל עבור מכר - אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
SCYTHE MUGEN II REVB האם הוא שקט?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
for the past 6 months my GeForce 3 Ti 200 (175/400) was overclock to 250/520 and I've noticed as the hardware age it becomes less overclockable just today I had to turn on the computer 3 times, because the VGA locked up when windows started up. before it was on 250/520 it was on 265/545, but started to lock up after 3 months. have anyone ever noticed that phenomenon?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהו טווח הסטיה המותר במסילות ה12V, 5V ו- 3.3V? ושאלה נוספת: למה בחיבור הסאטה שקיבלתי עם הספק יש חמישה חוטים - הרגילים, וחוט נוסף כתום שאיני מבין למה הוא משמש?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המאורר של הספק-כוח שלי משום מה הפסיק לעבוד. הוא כל 3 שניות מסתובב קצת ומפסיק זו בעצם הפעולה שלו. כל 3 שניות סיבוב. ANYWAY אני מעוניין לדעת האם יש תוכנה לבדיקת טמפרטורה של ספק-כוח? אם כן איזו? אני מעוניין לשחק במחשב, כמובן שהמחשב יהיה במאמץ ואני לא רוצה להגיע לטמפ' גבוהות. יש לי מארז ANTEC 900 אז הסירקולציה די טובה ודי מקררת אני משער. אני לא יודע כמה זה עוזר לספק... אגב, יש תוכנה לבדיקת טמפ' שבודקת גם חום של מעבד + כ.מסך ועוד...? הורדתי כרגע REAL TEMP 3.40 היא לא כ"כ מובנת... אני רק מבין שהטמפרטורה נעה בין 31 - 36 כרגע... תודה רבה לעוזרים. מצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי E6600, אני רוצה להחליף את המאורר שבה איתו למשהו יותר טוב כדי שאני אוכל לעשות לו OC ל 3.2GHZ ומעלה.. יש לי תקציב של 250 ש"ח לזה. חשבתי על אחד מהשלושה האלה, איזה אתם ממליצים לי?: 1. 3D Rocket II GH-PCU23-VE של Gigabyte. Thermaltake TMG i2 .2 .Zalman 9500.3 של זלמן איזה אתם ממליצים? ואיך אלה לאומת הV1 Copper 110mm Blue Led CPU Coole של TT? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Bakers בלוק, במלוא הדרו וכדי למדוד את הקור כמו שצריך - קבלו את החבר החדש ! Fluke 52II Dual channel thermometer המערכת הגמורה בקרוב מאוד...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת לפני קניית לוח ומעבד חדשים לOC מה הכי טוב לקנות..איזה לוח אם ואיזה מעבד לקנות? קיבלתי הצעות לE44 וP5B, אבל יש אומרים שיש לE44 מגבלה של BUS ולכן אני לא יודע מה לקנות E43 או E44.. מה מציג ביצועים יותר טובים? ד"א יש לי Tuniq Tower אז לא צריך לדאוג לקירור..
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אינטל נורטווד 2.0GHZ הרמתי אותו ל 2.6GHZ עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 28 ובמאמץ 42 האם זה מסוכן 42 לליבה הזאת? והזכרונות מ 266 עלו ל 347 ניסיתי להוריד אותם בביוס ל 200 אבל אין קיצר השאלה שלי אם הזכרונות יחזיקו מעמד באובר הזה והאם הטמפרטורה בסדר? בדיקת יציבות עברה בהצלחה 16MB SUPER PI
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה: מחפש המלצה למאורר אחורי 140ממ שקט, אין לי בעייה ךקנות בחו"ל. תודה. שלום, יש לי את המפרט הבא: mobo: Asrock Z68 Pro3-M cpu cooling: Mugen 2 Rev B case: ThermalTake Element S יש לו 3 מאווררים - מאוורר מקדימה, אחד למעלה ואחד מאחורה. כשאני מנסה לבדוק את מהירות המאווררים אני מקבל תוצאות שונות ב Asrock ExtremeTuning Utility ו CPUID HW Monitor, צירפתי צילום מסך. מה שמטריד אותי זה ההבדל במהירות של ה Mugen, לפי asrock זה 1100 ולפי CPUID זה 96 כמו כן מדוע הלוח אם לא רואה את מהירויות המאווררים של המארז? תודה רבה, יובל.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן אנא ספר בכמה ועם איזה קירור אם בכלל והאם זה שווה?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו לא שמתי לך שהוא בלי ה K יש לי לוח אם P8Z77-V DELUXE יש אפשרות לבצע OC למרות שהמעבד לא K ??
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות במנוחה הוא מראה לי 56 מעלות בCORE TEMP 0.94/OCCT ואם אני נכנס לביוס הוא מראה לי 45 מעלות, מה משהם נכון (המחשב לא עבר כל אוברקלוק)?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקיצור.. אני לא אחד שמבין על OC כלום אבל זה נישמע מגניב רצח.. לקנות מעבד של 3GHZ ולהפוך אותו לאיזה 4.5.. אבל האם זה בכלל כדאי? ואם כן.. אז למה היצרן לא עשה את זה לבד כבר.. מן הסתם מעבד של 4.5GHZ שווה יותר כסף.. אני שמעתי מפי טכנאי בכיר במעבדה של רשת מחשבים בכירה.. שטען שלעשות OC זה אם נשווה את זה לרכב .. כמו לנסוע ברכב(פיאט) במהירות 100 על הילוך 2 בסופו של דבר ההילוך ישרף.. או יקרע אחרי זמן שהוא פחות בהרבה ממה שהוא אמור לעשות.. מה שאומר שהמעבד אם הוא אמור להחזיק כל החיים.. הוא פשוט יפגע וילך... והלך הכסף..והוא הציעה לי אם כבר עושים OC ל3GHZ אז מקסימום להגיע ל-3.5GHZ... כי מעבר לזה.. חבל על אותו מעבד/כרטיס זיכרון/כ.מסך וכו'... מה אתם אומרים על המיתוס ? האם בן אדם שמשק…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב נמצא בחדר ללא מיזוג, ויחסית חמים, במיוחד בתקופה האחרונה, הטמפרטורה הממוצעת של המעבד הינה כ 60 מעלות, המעבד הוא Intel Quad Q6600. אין לי אספירציות להגיע לחום (קור) מעבד נמוך (ראיתי כל מיני תחרויות כאלה :-)), אני גם לא מבצע OC או כל דבר דומה, ומעוניין לוודא שהטמפרטורה לא עלולה להזיק למעבד . (קראתי בטבלאות שכל עוד הטמפרטורה פחותה מ 70 מעלות זה בסדר), האם המצב תקין, או שחייבים לנקוט בפעולות להורדת חום המעבד ? אגב, Everest מציג 50 מעלות, ו RealTemp מציג 60, מדוע ההבדל ומי אמין יותר ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE BigTypE VALUE PACK EXTRA SATELLITE FAN 120MM ¤220 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤423 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Samsung 500GB HD502IJ 16MB ¤309 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 רמקולים Logitech S-220 2.…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס המסך הזה בגירסאת הקירור הרגילה שלו, זאת אומרת לא Dual-X, הכרטיס מתחמם לדעתי מהר והמאורר מרעיש כשאני מפעיל משחקים. אני רוצה קירור שאחריו יהיה לי ראש שקט, שוואלה - הכל טוב, וכמובן חווית משחק שקטה בלי רעשים מיותרים מהמאורר של הכרטיס .. תראו בתכלס .. אני גם עושה OC, אבל לא מטורף עד הסוף, אני יעשה בינוני בלי העלאת מתחים בנתיים כי המחשב והכרטיס חדשים ואין צורך סתם מעכשיו.. הם נותנים ביצועים טובים מאוד. אז, המלצות? אני חושב לקחת את הARTIC EXTREME, הבעיה היחידה זה שהוא עולה איזה 350 שקל.. וזה דיי הרבה בתכלס ..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המליצו לי בפורום אחר באתר זה על Mugen II אבל לאחר בדיקה ראיתי שהוא ממש ענק, ויכול לחסום את הגישה לזיכרונות. מחפש משהו יותר קטן ופחות כבד במשקל (אין כוונה לבצע OC) עד 200 ש"ח. מה דעתכם על 2 אלו ? 1. TT - silent 1156 2. Arctic Cooling - Freezer 7 Pro האם יספיקו למה שאני צריך ? איזה מהם עדיף ? האם יש משהו יותר טוב ולא ענק פיזית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות כבר.. ראיתי סרט פתאום נכבה המחשב אני פןתח אותו אני מרגיש שהמעבד רותח בטירוף אני לא מבין ממה זה יש במחשב שתיי מאוורירים שתיהם עובדים אני לא מבין מה יש למעבד הזה.. אולי למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה אני חושש שהקירור הזה לא יכנס למארז שלי =\ הוא נכנס?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי משעמם בזמן האחרון, אז הכנתי גירסה חדשה למחשבון ההתנגדויות שלי, שבה שיניתי לחלוטין את הממשק והוספתי אפשרות למציאת התנגדות של נגד על פי קוד הצבעים שלו. שימוש נעים! שלכם, עדי.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-