אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש אינסוף אפשרויות הביעו את דעותיכם .....
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באופן כללי, לפי מה אתם קובעים כמה מתח לתת למעבד שלכם ב-OC? למעבד A64 - +3700, ליבת סאן דייגו (מה המתח המקורי שלו? 1.4V לא?), מה הקו האדום המומלץ? מה כבר נחשב לבישול?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פשוט להשאיר אותם בביוס על auto כנראה מגביל את האוברקלוק, אמרו לי פה להעלות להם את המתח מauto ל2. 01 בגלל שאין הלכתי על 2.69 האם זה יכול לגרום נזק למחשב? בכל לשון של בקשה אל תפסחו על הודעה זו, מה שחסר לי עכשיו זה רק נזק פיזי מונע אחריות תודה!!!! אני חייב גם לציין משהו שעכשיו ראיתי. לאחר העלאת המתח ניסיתי להפעיל משחק (crysis) הוא קרס בעת הטעינה שלו. האם זה בגלל העלאת המתח לזכרונות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. לב המפרט הוא כדקלמן: Intel Core2Duo E8500 (Stepping E0!) [ThermalRight Ultra 120 Extreme + 120mm Xilence Fan] DFI DK X48-T2RS OCZ Reaper 4GB DDR2 1066Mhz CL5 Sapphire Radeon 4850 Crossfire [ + 2 AC TwinTurbo] Antec NeoPower 550W ניסיתי להתחיל בOC, העליתי באס, שיחקתי עם הזכרונות, עם המתחים... משום מה תמיד זה קורס לי. הסטפינג הזה E0 של המעבד הגיע ל-4800 על קירור אוויר באיזה פורום שעשו לו בדיקה. אצלי ל-4500 לא הגעתי איתו. אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי ולכוון אותי, אפילו העלאה קטנה לבאס 400 נכשלה - אני לא יודע מה לא בסדר. כרגע אני עובד בסטוק, ואפילו עם OC קטן לכרטיסי המסך (והכל בסדר). הטמפ' טובות מאוד, הדבר היחיד שמתח…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי אממ אני צריך קירור מיים למפרט שלי ואני לא מבין בזה כלכך אשמח מאוד אם תבנו לי אחד D: המפרט שלי: X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E I7 930 6GB Patriot Extreme Performance Triple Channel NH-D14 CPU Cooler 2X GTX 460 1GB SLI 750W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-750 HAF 932 תקציב עד 3000 ש"ח תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה קשה לי להחליט באיזה מקום לשים את הנושא הזה, ואני אבין אם המנהלים ישנו את מיקמו... נשבר לי כבר מהGeforce 2 MX 200 של SHUTTLE שיש לי, הכרטיס הזה לא מצליח לסבול שום מהירות אפיק שגבוהה מ145 מגה"צ. כל מגה"צ מעל למהירות הזאתי מתחיל לתת לי כל מיני ARTIFACTS וGLITCHES במשחקים והכרטיס נתקע. אני מסוגל לעבוד ב150 מגה"צ בדו-מימד עם הכרטיס בלי שום בעיה, הכאס של הכרטיס הזה זה כנראה חוסר היכולת שלו לעבוד במהירות AGP גבוהה(בגל מהירות האפיק). אני צריך כרטיס טוב, שיוכל לעמוד במהירות הזאתי ולמחיר שלו אסור לחרוג מ400 ש"ח. לא נראה לי שכרטיס MX400 של INNOVISION יאפשר לי משהו יות טוב ממה שיש לי עכשיו, והאפשרות היחידה ששמתי לב אליה זה Radeon 32MB DDR שנמכר בזיגזג ב380 ומשהו ש"ח אני חושב אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מארז CM590 או 400 ש"ח שהולך על קירור לכל הדברים החמיפ(מעבד כ.מ דיסק קשיח) (קרור לכל דבר. בעתיד אני מתכוון לעשות OC! אני רוצה שזה יפתור לי את הבעיה של הטמפרטוטת הגבוהות!!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום , אני רוצה לעשות OC לMSI nVidia GeForce 5700LE 256MB AGP 8x שלי. בדקתי והוא כשיר לOC (: עכשיו אני רק צריך תוכנה לOC , ומדריך לOC . ושאלה 2 - הטמפ' של הלוח אם שלי עומדת תמיד על 35-45 . זה סביר ?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיניתי ת'ג'אמפר עכשיו מ2.4 הוא ירד ל1.8 ועדיין אני לא מצליח לא מצליח לשנות בלשונית CPU SPEED לMANUAL ההוא שאמר שצריך לעבור לג'אמפר פרי מוד מה בידיוק עשית??? מה אני אמור לעשות עכשיו?ולמה אתם מתעלמים לעזאזל????
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש גוף קירור למעבד AMD שלי המחיר לא ממש משנה וכמות רעש גם ממש לא משנה לי העיקר שהוא יהיה ממש ממש טוב תמליצו לי על הגוף קירור הכי טוב שיש ומאיפה אני יכול להשיג אותו...
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, העסק מתחמם. יש לי מאוורר סטוק מה שנקרא, ואחרי שנתיים הורגשה איטיות משהו בעבודה אז בדקתי חימום ואכן נראה שמתחמם שם. מצב תמונת מצב של ספיד פאן אני צריך המלצה על מאוורר טוב. אם זה חשוב אז התקציב נניח עד 150 ש"ח תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר על מחשב מדיה סנטר + גיימינג המעבד i5-6600 כרטיס מסך GTX970 המארז יחסית קטן, מתלבט בין כמה דגמים (אשמח לשמוע הצעות נוספות) 1. Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 2. Arctic Freezer 11 LP 3. Arctic Alpine 11 Rev.2 צריך שיהיה שקט יחסית אבל יעיל
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חדש בפורום ואני לא יודע מה זה OC אז אם מישהו יכול להשסביר לי בבקשה אני אשמח. ואם תמיכה תכנית זה לא המקום לשאול את זה אז אני מצטער כי פשוט לא ידעתי איפה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט hec 300art 3000 wini k8nf-9 ddr 512 pc4000 singel - not dual בביוס יש באגים והוא לא נותן לי מעל 240 אחרי שאני עובד עם איזי טון ומגיע ל 290 יציב (סופר פי 2M יציב ) ואני מעלה עוד אז השינויים לא מצליחים והוא נשאר עם 290 גם אם אני עושה דרך הclock gen השינויים לא מצליחים - מה לעשות ??? עדכון : הביוס המוזר הזה לא מצליח לעשות 240 אבל 290 הוא עושה בלי בעיה :screwy: :screwy: גם כשאני מעלה את המחשב דרך הביוס ב 293 והוא רושם לי בפוסט 293 אז עדיין כשאני מגיע לוינדוס הוא חוזר ל 290 מה לעשות ?!?!?!?! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אז ככה. החלטתי לעשות את זה בקרוב. אני מעוניין לקרר את הלוח שלי, המעבד, כרטיס המסך ואולי גם את הזכרונות. מדובר בלוח GA-P35-DS4, ומעבד E6750. אני כמובן עושה זאת גם לצרכי OC. הכרטיס מסך הוא PX8800GTS 640MB של LeadTek. אני רוצה לדעת מה העלויות, כדי לבנות לעצמי תקציב. אני צריך לדעת האם ישנם רכיבים חליפיים בהם ניתן להשתמש ללא חשש. אני אשמח לרשימה של חנויות מומלצות. אגב אי משלם במזומן בלבד (אם זה משנה). תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוח של גיגה בייט ga-ep43t-ud3l ומעבד QX9770 קירור מים של אנטק ועשיתי לו קצת אוברקלוק מ3.2 ל4GHZ המתח על 1.34 המעבד עובד יציב ברגע שאני מריץ בדיקת מאמץ אחריי זמן ממושך המעבד מגיע ל76 77 מעלות ואז מכבה את המחשב לגמריי ואז נדלק מחדש, מי בעצם עושה את הפעולה הלוח או המעבד שהוא מכבה את המחשב? אין לי אופציה כזאת בביוס וראיתי משתמשים בחול שהמעבד הזה גם מגיע ל80+ ולא נכבה האם זה אופציה שאני יכול לשלוט עליה? האם זה משהו בווינדוס שמכבה את המחשב? ומה עוד אפשר לעשות בשביל להוריד את הטמפרטורות שלו ליותר נמוך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה המאוורר והנה לינק לסרטון הדגמה: http://www.justcooler.com.tw/english/products/system/movie.htm תנו את דעתכם עליו
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המארז - Compucase Midi Tower שחור, הפלופי נצבע על ידי: החלון:
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סוקט 775 שאני צריך מאוורר בשבילו ויש לי מאוורר של המארז שגדול בקצת מהמאוורר של המעבד. שניהם מגיעים לסלד מקסי של 2500 פלוס מינוס. רציתי לקנות חדשים. צריך המלצה למשהו שקט וטוב במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמראה לי את המידע הנוכחי על מחשב (טמפ', זרמים, מהירות מאווררים וכו) הורדתי אותה מעמוד ההורדות פה באתר התוכנה בשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. יש שם חלק שנקרא Vccp2 מזה?? הוא כותב לי שם שהמתח הוא 2.59 והוא מסמן את זה באדום ומצפצף... מזה אומר? מה לא בסדר? תודה לעונים הנה תמונה של מה הולך שם:
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתונים של הOC: Clock Ratio: x15 Nb Freq:x8 FSB:255 HT Freq:2040MHz Mem Clock: 1333@1359 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v מפרט מערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2@3.8 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 אז ככה,אתם אומרים אפשר עוד למשוך ל4 ככה? ומה אתם אומרים על הOC הזה בכללי 8)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-