אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא יודע מה לעשות כבר.. ראיתי סרט פתאום נכבה המחשב אני פןתח אותו אני מרגיש שהמעבד רותח בטירוף אני לא מבין ממה זה יש במחשב שתיי מאוורירים שתיהם עובדים אני לא מבין מה יש למעבד הזה.. אולי למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
;D ;D ;D ואני מתכון לכל סוגי המעבדים של AMD במיוחד לT-BIRD 1.4 FSB266 הנה התמונה של המאורר . הוא יפה נכון ;D ;D
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי תיקייה על שולחן העבודה שקוראים לה "Orthos" ולא זכור לי שהוספתי אותה... ניסיתי להיזכר מתי הפעם האחרונה בוודאות לא התיקייה לא הייתה קיימת ואז נזכרתי שהמחשב שלי היה בתיקון והחליפו כרטיס מסך, כנראה שבמעבדת התיקון שמו את התוכנה הזו על המחשב שלי (בדקתי בתאריך ההיווצרות של התיקייה וזה תואם ל"חשד" באותה תקופה המחשב היה אצלם). נכנסתי לתיקייה וראיתי תוכנה עם אייקון שנראה כמו ציור ב"צייר" (או פיקסל ארט) של ילד בגן חובה בשם ORTHOS. מה שמוזר זה שתאריך ההיווצרות (נוצר) הוא ב2010 ו"השתנה" ב2006 ??? החלטתי שפה זה המקום לשאול על התוכנה כי כשנכנסתי אליה ראיתי דברים שקשורים לחיישני חום, מהירות מעבד, RAM וכו'... מישהו יודע מה זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות במנוחה הוא מראה לי 56 מעלות בCORE TEMP 0.94/OCCT ואם אני נכנס לביוס הוא מראה לי 45 מעלות, מה משהם נכון (המחשב לא עבר כל אוברקלוק)?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוברקלוק 5.1GHZ למעבד I5 3570K עובד יציב כבר כמה ימים להלן תמונות + וידאו
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ששאלתי איפה משיגים דבק טרמי נתנו לי אתר מחו"ל.. עכשיו יכול להיות שאני מזמין מוצרים מאותו אתר http://www.jab-tech.com/customer/home.php אבל יכול להיות שאני אחליט להזמין מהארץ, אז ראיתי בפנדה את אותו דבר, השאלה אם זה באמת אותו דבר, אם זה באמת דבק טרמי ולא משחה קישור: (שמתי בקוד שאולי יסדר את הקישור רק תוסיפו pan_das.co.il בלי הקו כמובן) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=1189&PHPSESSID=8c2e628e223f0f8000aabba63c8316fe גם רציתי לדעת איזה סינק מסדרת slk אתם ממליצים לי בשביל פנטיום 4 B לאוברקלוק.., ויש לי מארז מאוורר.. 8) slk900 slk947u slkSP94 אלה מה שראיתי לפחות באתר.. http://www.jab-tech.com/customer/home.php ואיזה מ…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600, אני רוצה להחליף את המאורר שבה איתו למשהו יותר טוב כדי שאני אוכל לעשות לו OC ל 3.2GHZ ומעלה.. יש לי תקציב של 250 ש"ח לזה. חשבתי על אחד מהשלושה האלה, איזה אתם ממליצים לי?: 1. 3D Rocket II GH-PCU23-VE של Gigabyte. Thermaltake TMG i2 .2 .Zalman 9500.3 של זלמן איזה אתם ממליצים? ואיך אלה לאומת הV1 Copper 110mm Blue Led CPU Coole של TT? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברה . אני מתלבט בין שני סוגים של פתרונות קירור : 1- גוף קירור שכלול בתוכו מאוורר 2- גוף קירור ללא מאוורר -->כמו SILVER STONE NT06-E ההתלבטות שלי היא רמת הביצועים וגם כן השקיטות ! כאילו אני רוצה גוף קירור שיהיה ממש ממש שקט ללא רעשים ! וגם שיהיה בעל ביצועים מצויינים .
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גיליתי שאני עומד לשלם 390 ש"ח על מאווררים וSK7 אז יש אולי פתרון קירור מים זול וטוב? איך לדוגמא Evercool EC-WC-101? בכמה מסתכמות העלויות של מערכת קירור מים HOME MADE?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם כן אנא ספר בכמה ועם איזה קירור אם בכלל והאם זה שווה?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 לוח אם של ABIT IS7-E ואלה הדברים ששיניתי 1. AGP RATIO - FIXED 2. FIXED AGP PCI FREQUENCY - 66\33 3. CPU POWER SUPPLY - USER DEFIEND 4. DDR SDRAM VOLTAGE - 2.70V 5. AGP VOLTAGE - 1.6V 6. N\B STRAP CPU - BY CPU 7. DRAM RATIO - 5:4 8. CPU CORE VOLTAGE - 1.65V מהירות המעבד שלי עכשיו היא: 3.6 ג'יגה הרץ מבחינת עומס אני מבצע כל פעם בדיקה רק עם PRIME95 ועם אימיול ביחד (שהאימיול פתוח אז המעבד על 100 אחוז) המעבד נמצא על 41 מעלות בזמן עומס ועל 44 מעלות בזמן שאני מפעיל תנור בחדר (התנור קצת קרוב למחשב). בינתיים המחשב קרס (תמונה של המסך קופאת והמקלדת נכבת) בזמן העומס או בזמן משחק CALL OF DUTY 2 ואימיול כשהייתי על 1.50V במתח למעבד, כרגע אני על 1.65V ועדיין מב…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי. אני עומד לקנות מחשב נייד, ובעמודת הקירור יש לי אפשרות לבחור 2 אופציות: 1. משחת הקירור הבסיסית שבאה עם המעבד וכרטיס המסך. 2. משחת קירור עם הכותרת: IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU (Cools better than all Compounds). המשחה האיכותית יותר עולה תוספת של 25 דולר. שווה לשלם את זה? אני לא מתכנן OC או משהו בסגנון הזה. אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה אני חושש שהקירור הזה לא יכנס למארז שלי =\ הוא נכנס?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
"ספריי" אוויר בלחץ יחסית גבוה. איזה חנויות מוכרות? עדיף בת"א.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 ואני רוצה לשים לו בלוקי קירור נוזלי איפה שיש צורך בקירור... אני רוצה בסופו של דבר שכל המחשב יקורר נוזלית ללא כל תלות בקירור אווירי, פרט לרדיאטור, כמובן... תודה לכולם ושבוע טוב!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המארז - Compucase Midi Tower שחור, הפלופי נצבע על ידי: החלון:
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, OC זה בעצם להעלות את התדרים, נכון? זה אומר שאני יכול להעלות את התדרים כמה שאני רוצה כל עוד הכרטיס נשאר קר? איך זה הולך? אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי דרך MSI AB, אני רוצה להעלות את ה-MHZ, כמה אני יכול להעלות? המדריך קצת ישן, אני לא בטוח אם לסמוך עליו (המדריך בסטיקי).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד זה,אני לא מתכנן אוברקלוק לכן הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור שישמור על הטמפ בסדר ובמחיר סביר שלא יהיה יקר,תקציב כ 100שח והקנייה מתוכננת ב פלונטר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
נעה יבאה את המארז : ZALMAN TNN 500AF 7600 שקל על המארז? עדיף להשכיר דירה נפרדת למחשב במחיר הזה מה אתם אומרים? עריכה: ראיתי את הביקורת של המארז באתר silentpcreview והוא אדיר! למעבד יש קרור כמו של מקרר!......... :o
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש מצב שבגלל שחם לו הוא עשה ריסט?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה ופעלתי לפי המדריך ואני פשוט לא מצליח לשלוט במאווררים ( הם מחוברים ב 3 פינים ללוח אמ ) הלוח אמ שלי EP43-DS3L ... הגדרתי בביוס ב PC ( עזרה באנגלית ) את ה CPU Smart Fan ל Auto ( וגם ניסיתי את 2 האפשרויות השניות ) בתוכנה בשלב הזה סימנתי את שלושתם ל Software Controlled עשיתי REMEMBER ואז כתוב נחזור לתוית Speeds, הגדרות מהירויות המאווררים. בעת לחיצה על מאוורר שברשימה תראו הגדרות מהירות למטה. שם תוכלו לבחור את המהירות המינימלית והמקסימלית שלו. למשל המאוורר של המעבד מסתובב לאט מידי כשהוא בIDLE- במנוחה, תוכלו להעלות אותו מעלה. כנ"ל לגבי LOAD- במאמץ. זה מה שעשיתי והורדתי את כל המאווררים ל 10 מקס ו 0 מינימום וכלום לא קרה ... גם במסך הראשי של התוכ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש. בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 . טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם. חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!) אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו. יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר! אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן? לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב( אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואיפה אני יכול לקנות? או אולי אני יכול לבנות אחד בגודל שאני ארצה ויש לכם מדריך לתת לי...? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-