עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dids22,

תראו נכנסתי לאורסט ואני שמתי לב לזה אז עשו לזכרונות Oc?? [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Dwhore,

בוקר טוב. לפני יומיים קיבלתי את הסטיק החדש של הA-data 500mhz והוא עובד כרגע עם לוח אם nf7 ועם עוד סטיק A-data 400mhz ועם מעבד : AMD authlon 2500+@ Oc'ed 3200 Duel DDR Enabled.. בכל מקרה הmhz לא הסיפור כי שני הסטיקים עובדים על 400 mhz עפ"י המעבד עם יחס FSP / DRAM של 6:6 .. עכשיו השאלה שלי היא ; בביוס יש מתחת לbus של המעבד משהו שנקרא: CPU Interface ואז אתה יכול לבחור Disable / enable מה לעשות עם זה במקרה של oc? תודה לעוזרים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. סוף סוף לאחר חודשיים של הכנות וביצועים גמרתי את המוד ו ה oc למחשב שלי!! המערכת שברשותי: pentium 2 350 mhz- 128 sdram- 6.4 gb harddisk- TnT riva 16- midi tower- שמתי שני מאווררים על המעבד של 60 מ"מ. בקדמת המארז מלמטה שמתי מאוורר 80 מ"מ. על דלת המארז שמתי עוד מאוורר 80 מ"מ. שמתי 30מ"מ על הכרטיס מסך. ועוד 80 מ"מ בגג המארז. צבעתי את המארז בשחור אם להבה אדומה בגג המארז. עשיתי חלון גדול בדלת ושמתי פרספקט שקוף ועליו את המאוורר. על המאוורר בדלת חיברתי לדים אדומים וצבעתי אותו בכסף. עשיתי מערכת שליטה בתאורה ומאווררים. שמתי לדים כחולים בתוך המארז. כל הכבלים עגולים עכשיו. בקרוב תמונות, אם יש לכם עוד רעיונות בישבילי אני ישמח לשמוע..

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by morans,

שלום לכל העוזרים העלתי את התוכנה SPEEDFAN במחשב של חבר שלי והיא רושמת ש-AUX הוא 122C!!! מה זה אומר? מה זה AUX? והאם זאת בעיה ואם כן מה אפשר לעשות בנידון מצורפת תמונה. תודה לכולם! מורן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אהלן חברים, אני בשלבי תכנון ובדיקת מחירים של מערכת קירור מים, הייתי מעוניין בהמלצה על בלוקים למעבד E8400 לכרטיס מסך HD4870 ולצ'יפסט (רק אם אני אצליח לדחוס גם אותו לתקציב) התקציב לבלוקים עד 170 דולר (עדיפות לקניה בארץ או בחנות שעושה משלוחים ארצה) מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by leahd3,

אחי מזמינים מגש חדש של 6700K... תזכיר לי אני אבדוק לך BATCH, רוצה שתשבור שיא עולם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by technikz,

נתונים של הOC: Clock Ratio: x15 Nb Freq:x8 FSB:255 HT Freq:2040MHz Mem Clock: 1333@1359 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v מפרט מערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2@3.8 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 אז ככה,אתם אומרים אפשר עוד למשוך ל4 ככה? ומה אתם אומרים על הOC הזה בכללי 8)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by avivlevy,

נעה יבאה את המארז : ZALMAN TNN 500AF 7600 שקל על המארז? עדיף להשכיר דירה נפרדת למחשב במחיר הזה מה אתם אומרים? עריכה: ראיתי את הביקורת של המארז באתר silentpcreview והוא אדיר! למעבד יש קרור כמו של מקרר!......... :o

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כשמפעילים משחק אני מגיע גם ל 90 ו 92. ב 88 זה רק עם דפדפן, איסיקיו ואנטי וירוס.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by itzikcolt,

קיבלתי היום את המחשב נכנסתי לביוס ולא הבנתי שם כלום . מישהו מוכן להסביר לי בדיוק איפה אני מעלה את המעבד מ 2.0 ל 2.4 ד"א זה מעבד 3800+ DUAL מפרט בחתימה תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. המעבד שלי הוא i7 920 הלוח אם הוא x58a-ud3r והמארז שלי הוא cm 690 והקירור הוא קירור סטוק שבא עם המעבד במצב מנוחה הטמפרטורה היא בערך 44 ומאמץ מקסימלי לאחר הפעלת התוכנה prime95 הוא 91 הגיוני ? זה בסדר ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי אממ אני צריך קירור מיים למפרט שלי ואני לא מבין בזה כלכך אשמח מאוד אם תבנו לי אחד D: המפרט שלי: X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E I7 930 6GB Patriot Extreme Performance Triple Channel NH-D14 CPU Cooler 2X GTX 460 1GB SLI 750W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-750 HAF 932 תקציב עד 3000 ש"ח תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shlomoreuven,

זה המעבד שיש לי: DualCore Intel Core 2 E8400, 3000 MHz (9 x 333) בתוספת של: לוח אם: GA-G41M-Combo זיכרון: 4 GB כרטיס מסך: GTX 650 OC 2GB אני רוצה לאתגר את המעבד שלי עד הקצה (כמעט)...אשמח לקבל הדרכה והכוונה... תודה!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by זאק,

משום מה במארז שלי (cm 690) המאוורר שעל דלת המארז עושה המון המון רעש.. הבעיה היא לא במאוורר אלא בחיבור שבין המאוורר לדלת.. יש למישהו מושג איך אני משתיק את זה??????

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Guy950,

שלום לכולם, יש סבירות גבוהה שהקירור מים הסגור שלי הפסיק לתפקד והמעבד הגיע ל92 מעלות! לכן אני חייב להחליף את הקירור. אז ככה, אני מחפש קירור אוויר עבור הi7 4770 שיהיה קל להרכבה ויקרר את המעבד כמו שצריך בכל מצב. במחשב אני מתעסק במשחקים אך גם מפעיל במקביל מספר מכונות וירטואליות ולכן הן מעמיסות על המעבד וחשוב שכל קירור יוכל להתמודד עם זה. אשמח לשמוע מכם המלצות, תודה עריכה: הקירור הקודם שלי היה קירור מים סגור CoolIT ECO ששירת אותי כמה שנים טובות. במאמץ המעבד היה מדגדג לכיוון ה60 מעלות ולרוב היה נמצא על איזור 55 מעלות. האם הקירורים הבאים מומלצים ויניבו את אותן התוצאות? http://www.tms.co.il/product/12009 או http://www.tms.co.il/product/12975 או זה: http://www.plonter.co.il/deta…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם. לפני פחות משנה רכשתי מאורר כזה מבית AC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13593 מה שקרה שלפני שבועים קלטתי שהגומי התנתק מ 2 פינות, כלומר כרגע הוא תפוס רק על 2 צדדים. ממה שאני זוכר, אני לא הראשון שפורום שזה קורה לו. מישהו יודע אם האחריות מכסה על זה? אם זה משנה, רכשתי מ KSP ( יימח שמם ). עכשיו גם המאוררים שהגיעו עם המחשב הגיע סופם, הם דורשים שימון יותר מדי פעמים ( המחשב נמצא אצלי משהו כמו 4 שנים, אולי יותר \: ), והגיע הזמן לקנות אחרים. אז כאמור אני צריך 3 מאוררים של 80 מ"מ, התקציב הוא 100 ש"ח לשלושת המאוררים. רצוי שיהיו שקטים, פחות חשובה לי כמות האויר שהם דוחפים ( במילא המחשב חם, המארז דפוק, וזה לא ישנה הרבה ). …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Kenny,

יש לי כאן בעיה... ניסו לעזור לי כמה , וזה לא ממש הלך.. אני לא מצליח להגיע למהירות באס נורמלית אפילו... יש לי : 8rda+ amd 1700 0.13 jiuhb0203 512mb Winbond BH-5 400\3200 475W Hec ברגע שאני מגיע לבאס בסביבות של ה 170 ומעלה.. עם מכפלה נורמלית.. המחשב לא יציב... פחות או יותר ב 1800 מגה הרץ ומעלה.. אפילו שהוא מגיע למקסימום 38 מעלות גם במאמץ.. הוא לא יציב.. כרגע שאני על 1750 מגה הרץ , 167 ו 10.5 המחשב יציב.. כרגע לפחות. אבל בבאס קצת יותר גבוהה. או אפילו באס נמוך ומכפלה גבוהה המחשב פשוט לא יציב.. שאני מריץ את 3dmark2001 הוא יוצא החוצה אחרי כמה דקות.. פשוט קופץ לווינדוס.. (עכשיו הוא לא עושה את זה) הקירור שלי זה : Vantec aeroflow + arctic silver 3 הטמפרטורות יחסית מאוד נמוכות…

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

היה קשה לי להחליט באיזה מקום לשים את הנושא הזה, ואני אבין אם המנהלים ישנו את מיקמו... נשבר לי כבר מהGeforce 2 MX 200 של SHUTTLE שיש לי, הכרטיס הזה לא מצליח לסבול שום מהירות אפיק שגבוהה מ145 מגה"צ. כל מגה"צ מעל למהירות הזאתי מתחיל לתת לי כל מיני ARTIFACTS וGLITCHES במשחקים והכרטיס נתקע. אני מסוגל לעבוד ב150 מגה"צ בדו-מימד עם הכרטיס בלי שום בעיה, הכאס של הכרטיס הזה זה כנראה חוסר היכולת שלו לעבוד במהירות AGP גבוהה(בגל מהירות האפיק). אני צריך כרטיס טוב, שיוכל לעמוד במהירות הזאתי ולמחיר שלו אסור לחרוג מ400 ש"ח. לא נראה לי שכרטיס MX400 של INNOVISION יאפשר לי משהו יות טוב ממה שיש לי עכשיו, והאפשרות היחידה ששמתי לב אליה זה Radeon 32MB DDR שנמכר בזיגזג ב380 ומשהו ש"ח אני חושב אחר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by kipi25,

שלום, סוף סוף רכשתי מחשב חדש מבוסס קונרו: מעבד E6600 לוח אם ASUS P5B DLX זיכרון 2X1GB G.SKILL G.Skill DDR2 800MHZ 2GBNR יש לי כבר ספק FSP 350 THN, שיחובר למחשב החדש. האם OC של 400MHZ יצריך העלאה כלשהי של מתחים (למעבד / זכרונות)? אני פשוט רוצה להמנע מלעלות מתחים כדי לא להכביד על הספק.

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אז ככה המפרט שלי q6600 ga-p35-s3g 3gb 8800GT אני מעוניין לבצע OC פעם ראשונה ונושא המתחים מסובך לי עד כמה MHZ ניתן לעלות בגדר "בטוח" מבלי לגעת במתחים ? שיישאר יציב ב CPU mhz יש לי כרגע 200. ולמעלה ב CPU frequency עודמ על 1.60 שזה 1.600 אגב,אין לי קירור למעבד,יש את הקירור המקורי שלו שבא אם ה גרסת BOX

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by crazyfunk,

שלום אני חדש בנושא ההמהרות - לפי מה שקראתי הכלים איתם אני אני בודק המהרה הם Prime95 (בשביל העומס) וכלים שבודקים טמפרטורה כגון CoreTemp SpeedFan עכשיו ישנם כמה תופעות לא הגיוניות - הטמפרטורה המדווחת בשני הכלים לא תואמת... אני רוצה לדעת למי להאמין. ובכלל בבדיקה שעשיתי הגעתי לטמפרטורות שאני לא יודע אם מותר למעבד שלי להגיע אליהן. אני מצרף תמונה שתבהיר את הכל. סה"כ המהרתי את המעבד ל2.6Ghz במקום 2.4... אני לא מבין למה הוא מתלהט כ"כ!? יש לי קרור BIG TYPHOON VX ומארז UBER CHAKRA... אם הטמפרטורה שמופיע שם כן נכונה למי מהתוכנות להתיחס? ומה בכלל הטמפרטורה המקסימלית (והבטוחה) אליה מותר להגיע עם המעבד שלי? [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by reuven61,

יש לי סוקט 775 שאני צריך מאוורר בשבילו ויש לי מאוורר של המארז שגדול בקצת מהמאוורר של המעבד. שניהם מגיעים לסלד מקסי של 2500 פלוס מינוס. רציתי לקנות חדשים. צריך המלצה למשהו שקט וטוב במחיר סביר.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Arik.G,

חלון שעשיתי לחבר שלי (EternalDarkness) , מה דעתכם:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Epidem,

היום ניקיתי את המחשב שלי, פירקתי אותו לגמריי כולל את הרדיאטור והמאווררים שעליו. עכשיו על המאווררים יש סימנים של שמן, כנראה בגלל התנועות התכופות של המחשב (מעברי דירה) הלכה האטימה במיסבים. וגם בזמן עבודה סיבוב המאווררים משמיע צליל תקתוק לא טבעי שאני לא זוכר שהיה בימים הראשונים שלהם אפילו כשהם מסתובבים ב1000 סל"ד יש לי Corsair Hydro H110i GTX עם 2 מאווררים 140mm מקוריים - SP140L הרדיאטור יושב אצלי בחלקו העליון של המארז והמאווררים מתחתיו - דוחפים אוויר כלפי מעלה והחוצה מהמארז (Push) אני מבקש המלצה למאווררים שיהיו זהים בביצועים ויתנו אותה רמה של שקט או אפילו יותר שקטים בסל"ד נמוך אבל שיכלו גם לתת זרימת אוויר טובה כשאני מתחיל לשחק והמים ברדי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by XtraZone,

שלום רציתי לדעת לפני קניית לוח ומעבד חדשים לOC מה הכי טוב לקנות..איזה לוח אם ואיזה מעבד לקנות? קיבלתי הצעות לE44 וP5B, אבל יש אומרים שיש לE44 מגבלה של BUS ולכן אני לא יודע מה לקנות E43 או E44.. מה מציג ביצועים יותר טובים? ד"א יש לי Tuniq Tower אז לא צריך לדאוג לקירור..

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים