עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sub_man,

איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by avihai007,

שלום, אני תקוע ב-OC אפילו במהירות 2700 הוא לא יציב. מתחים למעבד 1.45 והוספתי לNB +0.2 נעלתי כרטיס מסך ל-100 מה לעשות? (ביטלתי את EIST) טמפרטורות:71 ב-core temp כשכתות שה-Tjunction הוא 100 (כמובן במאמץ) מפרט: E4300 Gigabyte 965-s3 kingstone 1024X2 ddr2 667 ספק: liberty 400W קירור AC freezer 7

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן הקיץ.. אחח הקיץ.. אני [tt]שונא[/tt] את הקיץ! "בזכותו" ה4850 שלי עם קירור הסטוק שלו, אשר נמצא בANTEC 300, מת מחום. במנוחה הטמפ'(עם מאוורר על 45%) מגיעה לכ85 מעלות(!), דבר אשר מביא לקריסה של משחקים מעט כבדים(לא בדקתי לאיזו טמפ' הוא מגיע במאמץ, חבל לי על הלב שלי). סידור הכבלים באנטק לא רע, יש בו את הפריזר XTREME ועוד 3 מאווררים שהגיעו עם המארז(שמתי על מדיום בגלל החום הכבד). בחורף כמובן לא היו בעיות. עכשיו אני מתלבט בין 2-3 מאווררים לבין קירור לכ. מסך+אולי מאוורר צדדי. אגב, לפי REAL TEMP טמפ' המעבד שלי(E7200) היא בסביבות ה36 במנוחה ובמאמץ הטמפ' נשארת באיזור הבטוח. אני צריך עזרה לא רק בבחירת המוצר, אלא גם בבחירת החנות(לרשותי כרטיס אשראי ). תודה, דניאל.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by kipi25,

שלום, סוף סוף רכשתי מחשב חדש מבוסס קונרו: מעבד E6600 לוח אם ASUS P5B DLX זיכרון 2X1GB G.SKILL G.Skill DDR2 800MHZ 2GBNR יש לי כבר ספק FSP 350 THN, שיחובר למחשב החדש. האם OC של 400MHZ יצריך העלאה כלשהי של מתחים (למעבד / זכרונות)? אני פשוט רוצה להמנע מלעלות מתחים כדי לא להכביד על הספק.

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by אבשה,

אני חדש בפורום ואני לא יודע מה זה OC אז אם מישהו יכול להשסביר לי בבקשה אני אשמח. ואם תמיכה תכנית זה לא המקום לשאול את זה אז אני מצטער כי פשוט לא ידעתי איפה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by leahd3,

אחי מזמינים מגש חדש של 6700K... תזכיר לי אני אבדוק לך BATCH, רוצה שתשבור שיא עולם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by HWmaniak,

ברצוני להחליף את המשחה הטרמית שלי ואני מתלבט בין שלושה סוגים של משחות טרמיות... ה AC MX-2 או ה MX-3 או MX-4 מה בדיוק ההבדלים בינהם ואיך אני יכול לדעת מה הכי טוב בשבילי... ה MX-3 הכי יקרה, זה אומר שהיא הכי טובה?? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם ניסיתי לשנות בביוס שמדובר במעבד 2.133 במקום 1.6 והוינדוס לא עלה נתן הודעת שגיאה שקשורה לקרנל אנא הסבר איך מבצעים אוברקלוקינג ללוח זה והאם צריך לשנות משהו פיזית בלוח פרט לביוס תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Eru,

שלום לכולם! אני חדש פה, אך נראה לי מקום טוב, אז שמח להכיר את כולם! יש לי הרבה נסיון עם חומרה, אז תרגישו חופשי לזרוק לי מונחים מפוצצים וכאלה... ככה: יש לי Athlone XP 2000 מסידרת הPalomino הידועה בהתחממותה, עם 512 MB של DDR266MHZ על לוח של GIGABYTE. הרד דיסק S-ATA של WD בנפח 80GB עם 8MB זיכרון. קניתי עכשיו שדרוג, ואני יוצר ממחשב אחד 2 מחשבים. השדרוג שקניתי כולל: Abit NF7-SL V2.0 Ahtlon XP Barton 2500+ Mobile G.Skill 1024MB (2x512MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel Edition הזיכרון הוא הרכיב הכי יקר שקניתי (1650 ש"ח) אך ישמש אותי לכמה שנים טובות אני בטוח:Samsung TCCD (DDR500 Chip) CAS Latency: 2-2-2-5 (PC3200) Speed: DDR 400 MHz (PC3200) CAS Latency: 2.5-4-4-8 (PC4400)…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by danil1,

שלום, יש לי את המעבד AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION ומארז antec three hundred 2 סטיקים של ראם והייתי רוצה לקנות למעבד קירור. השאלה היא מה יותר טוב? Mugen 2 או Ninja 3 ד"א לרעש אין כזה אימפקט גדול בבחירה. [יהיה נחמד אם תפרטו קצת על הבחירה]. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם! יש לי מארז Raidmax Sagitta ואני מחפש המלצה למאווררים חזקים (רעש לא מהווה פונקציה) שיחליפו את המאווררים המקוריים. מדובר בשני מאווררים 12cm ואחד 8cm (נמצא על הדלת). כמה דגשים , כמו שרשמתי קודם , לא מעניין אותי כמה רעש הם עושים אני רק רוצה שהם יעבדו חזק. אני צריך שהחיבור שלהם יהיה מולקס , עדיף אחד כזה כפול (זכר ונקבה) ולא משנה לי אם הם עם תאורת לד או לא. בנוסף , אני זקוק למשחה טרמית , האם ההמלצה הגורפת פה היא לMX2?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כשמפעילים משחק אני מגיע גם ל 90 ו 92. ב 88 זה רק עם דפדפן, איסיקיו ואנטי וירוס.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ofir_b,

יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA... מה לעשות? איך לשנות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by CXC,

זה הקירור הכי טוב עד תקציב של 200 ש"ח מ-KSP למעבד I5 2500 שלא אמור לעבור אוברקלוק?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן , החלטתי לשדרג את הזיכרון במחשב שלי מ4 ג'יגה ל8 ג'יגה , אבל עלו לי כמה שאלות עקרוניות לפני שאני משדרג ואין יותר טוב מאשר להתייעץ עם אנשי הפורום לפני. קצת רקע : המחשב שלי (מפרט בתחתית ההודעה) נמצא בOC יציב על 3.8GHZ ואני רוצה לשמור אותו כך , לא הצלחתי למצוא אף חנות שמוכרת את אותו סט זכרונות שכרגע מותקן לי (4GB DDR2 800mhz OCZ EL Platinum XTC Dual Channel) מה שהיה מקל עלי מאוד .. וזה העלה אצלי כמה שאלות ... 1. הזכרונות הנוכחיים שלי עובדים על 2.1V ..האם אני יכול לקנות זכרונות לצורך ההרחבה שעובדים ב1.8V ? או שאני חייב שגם החדשים יעבדו ב 2.1V 2. עד כמה העובדה שבמחשב יהיו 2 סוגי זיכרון שונים עשוי להשפיע על יציבות המערכת ?..אני מדבר במצב הנוכחי של אוברקלוקינג . 3. למישהו י…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כאשר מדובר על אותו תדר, המה עדיף מכפלה גבוהה או נמוכה ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Y@M,

אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! עריכה: גיליתי שיצאתי קצת אהבל. מעניין כמה עייף הייתי כשלא שמתי לב באיזה פורום פרסמתי. אשמח אם אחד המנהלים יוכל להעביר לפורום הרלוונטי (: מפרט ראשון (דרך סטארט…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן חברים הבעיה היא כזו - למאוורר שהוצאתי מהספק ( אנרמקס Modu 425W ) אין חיבור שמתאים בלוח אם, איך אני משפצר אותו שייכנס? המאוורר נקרא - Two ball bearing והוא נשלף יפה עם המסגרת וכבל קצר מורכב מארבע גידים - כחול, אדום שחור לבן עם תקע קטן ולבן בעל ארבעה שקעים. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62128

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אינ מתכוון לעשות אובקלוק למחשב הישן שלי אך אני ממש לא מצליח למצוא את האפשרויות שאני צריך בביוס שלו(לעומת הלוח אם במחשב החדש) אני ממש לא יודע איזה דברים אני צריך לעשות ENABLE כדי לקבל את האפשריות הרוצויות כמו העלת מתחים סגירת האפשרויות שצריכים בשביל להתחיל את הOC ואני בכלל לא מוצא את המקום שמשנים את הבאס..... האם אני צריך לעדכן ביוס או משהו או משהו יכול לעזור לי למצוא את הדברים הרצוים תודה לכל העוזרים

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי gpu-z ובכל פעם שאני עושה אוברקלוק ומפעיל את המחשב מחדש הכל מתאפס .וחוץ מזה הכרטיס לא עובד באופן יציב אני צריך תוכנה שבטוח תעבוד טוב בwin7 .

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Pancakes,

יש לי בסביבות ה 40 - 60 מעלות, משתנה לפי המצב רוח, כשהמחשב ב IDLE (ובחורף חשוב לציין) אני עם קירור סטוק של אינטל על i5-2400 האם זה המצופה מקירור סטוק? או שפשוט אולי לא התקנתי טוב את הקירור/משחה? הצעות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי. אז ככה. החלטתי לעשות את זה בקרוב. אני מעוניין לקרר את הלוח שלי, המעבד, כרטיס המסך ואולי גם את הזכרונות. מדובר בלוח GA-P35-DS4, ומעבד E6750. אני כמובן עושה זאת גם לצרכי OC. הכרטיס מסך הוא PX8800GTS 640MB של LeadTek. אני רוצה לדעת מה העלויות, כדי לבנות לעצמי תקציב. אני צריך לדעת האם ישנם רכיבים חליפיים בהם ניתן להשתמש ללא חשש. אני אשמח לרשימה של חנויות מומלצות. אגב אי משלם במזומן בלבד (אם זה משנה). תודה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

כיצד אני מחשב את השיפור במהירות ( ב mhz ) שנותן העלאת FSB למעבד athlonXP ? תודה מראש! ;D

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by elyaz,

אהלן בשעה טובה קניתי מאוורר חדש לקדמת המארז - AC AF12025 pwm חיברתי אותו בחיבור של 4 פינים + חיבור של 3 פינים בשביל הקריאה של הסל"ד רציתי לשאול שאלה קטנה: מכיוון שהתוכנה speedfan לא קוראת טמפ' של כרטיסי ATI, האם ישנה אפשרות לכוון את המאוורר של המארז שיעבוד מהר בשעה שיש עומס על כרטיס המסך? כרגע האפשרות היחידה שאני רואה היא להכנס כל פעם לפני הפעלת משחק לתוכנה להגביר את המהירות דרך אגב - על איזה מהירות מומלץ לשים את המאוורר במצב מנוחה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים