אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הוצאתי ים כסף על הקירור והדברים מסביב ורציתי לדעת עם הטמפ" סבבה??? ד.א מי שרצה לדעת על השקט של האורורה אני חייב לציין שאין הבדל ברעש אם הוא דלוק או כבוי זה לא יאמן הוא ממש חרישי וגם את הטוניק לא שומעים כאילו הוא לא שם בכלל... אז מה אתם אומרים....? ה.מ הוא X1950PRO והל.אם הוא gigabyte p35 ds3r Temperatures Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 26 °C (79 °F) CPU #1 / Core #1 42 °C (108 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) CPU #1 / Core #3 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #4 40 °C (104 °F) GPU 47 °C (117 °F) GPU Ambient 42 °C (108 °F) WDC WD3200AAKS-00SBA0 35 °C (95 °F)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחי מזמינים מגש חדש של 6700K... תזכיר לי אני אבדוק לך BATCH, רוצה שתשבור שיא עולם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף לאחר חודשיים של הכנות וביצועים גמרתי את המוד ו ה oc למחשב שלי!! המערכת שברשותי: pentium 2 350 mhz- 128 sdram- 6.4 gb harddisk- TnT riva 16- midi tower- שמתי שני מאווררים על המעבד של 60 מ"מ. בקדמת המארז מלמטה שמתי מאוורר 80 מ"מ. על דלת המארז שמתי עוד מאוורר 80 מ"מ. שמתי 30מ"מ על הכרטיס מסך. ועוד 80 מ"מ בגג המארז. צבעתי את המארז בשחור אם להבה אדומה בגג המארז. עשיתי חלון גדול בדלת ושמתי פרספקט שקוף ועליו את המאוורר. על המאוורר בדלת חיברתי לדים אדומים וצבעתי אותו בכסף. עשיתי מערכת שליטה בתאורה ומאווררים. שמתי לדים כחולים בתוך המארז. כל הכבלים עגולים עכשיו. בקרוב תמונות, אם יש לכם עוד רעיונות בישבילי אני ישמח לשמוע..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי באיביי והמשלוח ממש יקר יחסית לגודל של המוצר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט בקיצור: E6600, P5B DLX, NINJA, P180, CROSAIR XMS2 DDR2 800MHZ CL4 בחדר ממוזג + מארז פתוח. OC בקיצור: FSB-400MHZ, DDR2-800MHZ-4-4-4-12, CPU-3600MHZ-X9 VMEM=2.1V VCORE=1.35V טמפ' במנוחה - 53 מעלות. ברגע שאני מפעיל STRESS TEST באמצעות EVEREST המעבד מגיע ל-65 מעלות ב-50% ומתנתק ב-100% עם 84 מעלות (אלא מה ). עם VCORE נמוך יותר הלוח כבר לא מגיב. מה קורה כאן? הרי ראיתי המון מקרים של OC למערכות דומות שהיו כבדים וקרירים יותר. אשמח ליעוץ מהממומחים כאן. תודה, TMP
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני בשלבי תכנון ובדיקת מחירים של מערכת קירור מים, הייתי מעוניין בהמלצה על בלוקים למעבד E8400 לכרטיס מסך HD4870 ולצ'יפסט (רק אם אני אצליח לדחוס גם אותו לתקציב) התקציב לבלוקים עד 170 דולר (עדיפות לקניה בארץ או בחנות שעושה משלוחים ארצה) מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
"ספריי" אוויר בלחץ יחסית גבוה. איזה חנויות מוכרות? עדיף בת"א.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים העלתי את התוכנה SPEEDFAN במחשב של חבר שלי והיא רושמת ש-AUX הוא 122C!!! מה זה אומר? מה זה AUX? והאם זאת בעיה ואם כן מה אפשר לעשות בנידון מצורפת תמונה. תודה לכולם! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש כבר שש יחידות מעובדות בדרך לחריטה, דיווחים ותמונות בהקדם
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה קשה לי להחליט באיזה מקום לשים את הנושא הזה, ואני אבין אם המנהלים ישנו את מיקמו... נשבר לי כבר מהGeforce 2 MX 200 של SHUTTLE שיש לי, הכרטיס הזה לא מצליח לסבול שום מהירות אפיק שגבוהה מ145 מגה"צ. כל מגה"צ מעל למהירות הזאתי מתחיל לתת לי כל מיני ARTIFACTS וGLITCHES במשחקים והכרטיס נתקע. אני מסוגל לעבוד ב150 מגה"צ בדו-מימד עם הכרטיס בלי שום בעיה, הכאס של הכרטיס הזה זה כנראה חוסר היכולת שלו לעבוד במהירות AGP גבוהה(בגל מהירות האפיק). אני צריך כרטיס טוב, שיוכל לעמוד במהירות הזאתי ולמחיר שלו אסור לחרוג מ400 ש"ח. לא נראה לי שכרטיס MX400 של INNOVISION יאפשר לי משהו יות טוב ממה שיש לי עכשיו, והאפשרות היחידה ששמתי לב אליה זה Radeon 32MB DDR שנמכר בזיגזג ב380 ומשהו ש"ח אני חושב אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממש בימים אלא אני הולך לסיים את מה שהתחלתי לפני דיי הרבה זמן - כשנתיים... הנה כמה תמונות לטעימה...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב זח! הגעתי למצב הנוכחי, ואני לא יודע איך להתקדם, כול העלאה של MHZ והמערכת לא עולה. הוספתי למעבד לMCH ולFSB, לא עוזר. לאיפה להוסיף מתח?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש סבירות גבוהה שהקירור מים הסגור שלי הפסיק לתפקד והמעבד הגיע ל92 מעלות! לכן אני חייב להחליף את הקירור. אז ככה, אני מחפש קירור אוויר עבור הi7 4770 שיהיה קל להרכבה ויקרר את המעבד כמו שצריך בכל מצב. במחשב אני מתעסק במשחקים אך גם מפעיל במקביל מספר מכונות וירטואליות ולכן הן מעמיסות על המעבד וחשוב שכל קירור יוכל להתמודד עם זה. אשמח לשמוע מכם המלצות, תודה עריכה: הקירור הקודם שלי היה קירור מים סגור CoolIT ECO ששירת אותי כמה שנים טובות. במאמץ המעבד היה מדגדג לכיוון ה60 מעלות ולרוב היה נמצא על איזור 55 מעלות. האם הקירורים הבאים מומלצים ויניבו את אותן התוצאות? http://www.tms.co.il/product/12009 או http://www.tms.co.il/product/12975 או זה: http://www.plonter.co.il/deta…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מארז חדש, שבו אני אתעלל המון. כרגע יש לי מארז שהוא די יפה, אבל יש לו דפנות עם ציפוי פלסטיק, אבל לא כזה צמוד, אלא הפלסטיק עגול, ויש בינו לפח (השטוח) רווח גדול של אויר. משמע לא ניתן לעשות איתו הרבה. בכל מקרה, אני רוצה לקנות מארז יחסית גדול (רצוי לגובה), כמה שיותר פשוט מבחוץ, וכמה שיותר טוב מבפנים. רצוי גם המון מקום מקדימה, ודפנות שנוח לפרק. אני משיג את זה דרך אבא שלי שיכול להשיג לי דברים בלא הרבה יותר מהמחיר שקונים בו מספקים (הוא עבד בחברת מחשבים). אבל בכל זאת גם עדיף כמה שיותר זול. אם אתם יכולים, תביאו לינקים ואפילו תמונות... תודה. עריכה: שכחתי לציין כי על המארז להתאים ללוחות של פנטיום 3 (הלוח שלי ספציפית הוא מסדרת CUV4X-C של אסוס)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתונים של הOC: Clock Ratio: x15 Nb Freq:x8 FSB:255 HT Freq:2040MHz Mem Clock: 1333@1359 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v מפרט מערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2@3.8 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 אז ככה,אתם אומרים אפשר עוד למשוך ל4 ככה? ומה אתם אומרים על הOC הזה בכללי 8)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב. לפני יומיים קיבלתי את הסטיק החדש של הA-data 500mhz והוא עובד כרגע עם לוח אם nf7 ועם עוד סטיק A-data 400mhz ועם מעבד : AMD authlon 2500+@ Oc'ed 3200 Duel DDR Enabled.. בכל מקרה הmhz לא הסיפור כי שני הסטיקים עובדים על 400 mhz עפ"י המעבד עם יחס FSP / DRAM של 6:6 .. עכשיו השאלה שלי היא ; בביוס יש מתחת לbus של המעבד משהו שנקרא: CPU Interface ואז אתה יכול לבחור Disable / enable מה לעשות עם זה במקרה של oc? תודה לעוזרים..
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שהנושא של הטמפרטורות של המעבד והמערכת נדונו כבר כאן, אבל לצערי כל הנושאים שקראתי לא הצליחו לענות על הבעיה שלי. הבעיה (בכלל יש המון בעיות עם המחשב החדש, כמו הזמזום שמזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת) היא שאתמול שמעתי אותו מצפצף, לא ידעתי למה, אז לבסוף בדקתי את הטמפרטורות וגיליתי את הטמפרטורות הבאות: לפי AIDA: Motherboard: 66-69 CPU: 65-68 AUX: 45-46 SMART: 43 כל זה שהמחשב היה בפעולה ברקע שהעמיסה את המעבד ב-90% בערך. אחרי שהפעולה נגמרה המחשב ירד (בערך כעבור 10 דקות) לטמפרטורות הבאות: Motherboard: 51-54 CPU: 51-52 AUX: 39 SMART: 38 והן נשארו בתחומים הללו, למרות שהמעבד היה בעומס של 0-2 אחוזים. עכשיו שהדלקתי את המחשב (פחות מ-2 דקות מההדלקה) הטמפרטורות הן…
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשבי : מעבד :478 HT P-4 3 Ghz לוח אם :ASUS p4s800d זיכרון : פשוט 512 חברה לא ידועה מארז : שוכב פשוט קטן ב http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 ספק : גנרי פשוט קירור מע: סטוק פשוט כונן קשיח: שלוש של WD 40 + 80G +G250 1 )הספק חייב ללכת \ להחליף את המאורר של הספק 2) חייב ללכת מרעיש מאוד WD 40 3) מאווררים למעט מאורר המעבד שקטים ולא מפרעים לי הם הם שקטים אבל סתם גנררים FRD 4 UTOPIA CASE לא משהו אבל שוכב. מצב מהירות מהוור המעבד כיום הוא 3700\ מצב רעש מה לעשות. קניתי מאורר שקט NTITA רעש במצב שקט הוא 18DBA ל 4.39 CFM זה המקום כונן 3.5 אינץ רועש 9.85CFM ל מתחת ל 35DB להוציא חום שאלות !!! 1)יש דרך למדוד את הרעש שכל קוממפוננט עושה (תוכנה שמקליטה) ו מחשבת את…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סוקט 775 שאני צריך מאוורר בשבילו ויש לי מאוורר של המארז שגדול בקצת מהמאוורר של המעבד. שניהם מגיעים לסלד מקסי של 2500 פלוס מינוס. רציתי לקנות חדשים. צריך המלצה למשהו שקט וטוב במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
http://www.bit-tech.net/review/321/1] שימו לב לביצועים המוזרים של הTRSP94.... והאם החברה שמשום מה אוהבת כתום הצליחה סוף סוף להביא משהו טוב שלא מרעיש כמו אפאצ'י?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , החלטתי לשדרג את הזיכרון במחשב שלי מ4 ג'יגה ל8 ג'יגה , אבל עלו לי כמה שאלות עקרוניות לפני שאני משדרג ואין יותר טוב מאשר להתייעץ עם אנשי הפורום לפני. קצת רקע : המחשב שלי (מפרט בתחתית ההודעה) נמצא בOC יציב על 3.8GHZ ואני רוצה לשמור אותו כך , לא הצלחתי למצוא אף חנות שמוכרת את אותו סט זכרונות שכרגע מותקן לי (4GB DDR2 800mhz OCZ EL Platinum XTC Dual Channel) מה שהיה מקל עלי מאוד .. וזה העלה אצלי כמה שאלות ... 1. הזכרונות הנוכחיים שלי עובדים על 2.1V ..האם אני יכול לקנות זכרונות לצורך ההרחבה שעובדים ב1.8V ? או שאני חייב שגם החדשים יעבדו ב 2.1V 2. עד כמה העובדה שבמחשב יהיו 2 סוגי זיכרון שונים עשוי להשפיע על יציבות המערכת ?..אני מדבר במצב הנוכחי של אוברקלוקינג . 3. למישהו י…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את זה פעם 1 בחיים עכשיו לא יודע מה יצא לי אבל לא נראה לי שמשהו טוב ניסיתי לעשות את זה עם התוכנה של אסוס הגעתי כמעט ל100 מעלות.... כרגע החזרתי את המחשב למצבו הקודם כדי שלא יהיו לי בעיות.... יש מצב שהרסתי משהו או שהכל בסדר? בפעם ה1 שעבדתי עם התוכנה היה מסך כחול עשיתי ריסט ואז עוד הפעם התוכנה העלה את הבאס לאחר מכן המחשב נתקע עוד ריסט וזהו הוספתי תמונה מה תגידו על מה שעשיתי http://img96.imageshack.us/img96/9785/4444444444444444d.jpg קירור זלמן 7700ALCU
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-