עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by danil1,

שלום, יש לי את המעבד AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION ומארז antec three hundred 2 סטיקים של ראם והייתי רוצה לקנות למעבד קירור. השאלה היא מה יותר טוב? Mugen 2 או Ninja 3 ד"א לרעש אין כזה אימפקט גדול בבחירה. [יהיה נחמד אם תפרטו קצת על הבחירה]. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך Redaon X1950XT אם מאוורר שאני הוספתי בשם: Accelerator X 3 או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את מהירות המאוורר של הקירור על הכרטיס בעזרת תוכנה ואם כן אז לכמה כדי, שלא יהרוס אבל יעזור לקירור.. הכרטיס הוא מאסיבי ולכן אני צריך קירור טוב יותר..

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ben_amitai,

טוב, לפני כחודשיים הייתה לי בעיה עם המעבד כאשר בטיפשותי הצאתי את הגוף קירור כדי לנקות אותו והחזרתי מבלי להחליף משחה ת'רמית אז המעבד הגיע לי ל90 מעלות!!! מאז החלפתי משחה ת'רמית והמעבד כרגע עומד על 50 מעלות +- במנוחה המעבד - E6300 ללא OC קירור סטוק עכשיו אני רוצא להחליף את הגוף קירור על מנת שאוכל לעשות OC יפה יש המלציות ? אה והתקציב עומד על משהו כמו 200 ש"ח חשבתי על ה TUNIQ TOWER אבל הוא קצת יקר לי, יש משהו ברמה שלו ויותר זול.....?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by CyberBot,

יש לי כרגע את הקירור הנל antec h2o khuler 920 עם מעבד 1156( i5 760 ) אני מתכנן בזמן הקרוב שדרוג ל i7 4790k ולוח MSI Z97 GAMING 5/3 עדיין לא החלטתי בידוק איזה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם ניסיתי לשנות בביוס שמדובר במעבד 2.133 במקום 1.6 והוינדוס לא עלה נתן הודעת שגיאה שקשורה לקרנל אנא הסבר איך מבצעים אוברקלוקינג ללוח זה והאם צריך לשנות משהו פיזית בלוח פרט לביוס תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by B.D.B,

ok first of all, by the time you'll finish reading this post you'll be sure I'm fucking insane, so I'd like to mention I'm not. it all began after being annoyed my AMD Athlon XP 1800+ hits 63oC on full load and 57oC on idel, which is not alot comper to the temperture that dude that put his XP 1700+ into his old VCR (it was 97oC), but still I'm not happy with it. now all the Intel fans will come and say AMD suck and so on and so on... , which is why I would also like to stat that the one to blame for it is not AMD nor the HSF, though it's the evercool default. the blame for it is the case, which is one of those where the PSU "sits on" the CPU and the fact there's only one …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by HWmaniak,

ברצוני להחליף את המשחה הטרמית שלי ואני מתלבט בין שלושה סוגים של משחות טרמיות... ה AC MX-2 או ה MX-3 או MX-4 מה בדיוק ההבדלים בינהם ואיך אני יכול לדעת מה הכי טוב בשבילי... ה MX-3 הכי יקרה, זה אומר שהיא הכי טובה?? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כשמפעילים משחק אני מגיע גם ל 90 ו 92. ב 88 זה רק עם דפדפן, איסיקיו ואנטי וירוס.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62128

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כאשר מדובר על אותו תדר, המה עדיף מכפלה גבוהה או נמוכה ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן הקיץ.. אחח הקיץ.. אני [tt]שונא[/tt] את הקיץ! "בזכותו" ה4850 שלי עם קירור הסטוק שלו, אשר נמצא בANTEC 300, מת מחום. במנוחה הטמפ'(עם מאוורר על 45%) מגיעה לכ85 מעלות(!), דבר אשר מביא לקריסה של משחקים מעט כבדים(לא בדקתי לאיזו טמפ' הוא מגיע במאמץ, חבל לי על הלב שלי). סידור הכבלים באנטק לא רע, יש בו את הפריזר XTREME ועוד 3 מאווררים שהגיעו עם המארז(שמתי על מדיום בגלל החום הכבד). בחורף כמובן לא היו בעיות. עכשיו אני מתלבט בין 2-3 מאווררים לבין קירור לכ. מסך+אולי מאוורר צדדי. אגב, לפי REAL TEMP טמפ' המעבד שלי(E7200) היא בסביבות ה36 במנוחה ובמאמץ הטמפ' נשארת באיזור הבטוח. אני צריך עזרה לא רק בבחירת המוצר, אלא גם בבחירת החנות(לרשותי כרטיס אשראי ). תודה, דניאל.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by almightydani,

שלום תקשיבו...אני כבר איזה חודש לא יודע למה אני לא מצליח להריץ את battlefield 3 כמו שצריך (לפחות 48-50 fps יציב על מדיום בלי פילטרים בלי כלום)עכשיו תגידו לי אם זה בגלל החומרה שלי ספק: Antec 550w מסך: 23 כרטיס מסך: Sapphire radeon HD6850 1g gddr5 מעבד: Core 2 Quad 8300 2.5Mhz זיכרון: 3G RAM 800Mhz דיסק קשיח: 160 עכשיו הקטע שיש לי נפילות FPS ל 32-35 וזה משגע אותי...השאלה היא כזאת:1.זה בגלל שיש לי 3G ram ולא 4?2. המחשב שלי חלש למשחק?3. האם 1g ram פחות מהדרישות הממומלצות יכולות לגרום לי לירידות FPS?4. בכללי כשאין מספיק זיכרון זה יכול לגרום לירידות FPS?בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר...תודה מראש ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by elyaz,

אהלן בשעה טובה קניתי מאוורר חדש לקדמת המארז - AC AF12025 pwm חיברתי אותו בחיבור של 4 פינים + חיבור של 3 פינים בשביל הקריאה של הסל"ד רציתי לשאול שאלה קטנה: מכיוון שהתוכנה speedfan לא קוראת טמפ' של כרטיסי ATI, האם ישנה אפשרות לכוון את המאוורר של המארז שיעבוד מהר בשעה שיש עומס על כרטיס המסך? כרגע האפשרות היחידה שאני רואה היא להכנס כל פעם לפני הפעלת משחק לתוכנה להגביר את המהירות דרך אגב - על איזה מהירות מומלץ לשים את המאוורר במצב מנוחה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי gpu-z ובכל פעם שאני עושה אוברקלוק ומפעיל את המחשב מחדש הכל מתאפס .וחוץ מזה הכרטיס לא עובד באופן יציב אני צריך תוכנה שבטוח תעבוד טוב בwin7 .

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by GHOST,

מה לדעתכם הקירור הכי טוב לצ'יפ NFORCE2? מה דעתכם על הVantec IceBerq 3CCB-A1C? ???

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by MuGi,

חשבתי על זה קצת. ובעיקרון לדעתי אפשר לנתק מאורר מאובק מהמערכת לשטוף במים לדאוג שיתיבש טוב ולהחזיר למערכת.. אני לא רוצה סיבה למה זה יכול לעשות בעיות.. מה אתם חושבים? אם אני אראה פה מספיק אנשים שחושבים כמוני אני אתרום מאורר מאיזה מחשב ישן שפירקתי למטרת הניסוי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by kipi25,

שלום, סוף סוף רכשתי מחשב חדש מבוסס קונרו: מעבד E6600 לוח אם ASUS P5B DLX זיכרון 2X1GB G.SKILL G.Skill DDR2 800MHZ 2GBNR יש לי כבר ספק FSP 350 THN, שיחובר למחשב החדש. האם OC של 400MHZ יצריך העלאה כלשהי של מתחים (למעבד / זכרונות)? אני פשוט רוצה להמנע מלעלות מתחים כדי לא להכביד על הספק.

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני רוצה לשחק קצת ולהכין פד זוהר לעכבר שלי הבעיה שאין לי מושג איפה קונים לדים, נגדים, או פרספקס וכמה זה עולה. לחלון שכן שלי הביא לי. אני גר בנס-ציונה אז אם יש באזור עדיף. גם אילת זה סבבה כי אבא שלי גר שם ואני נוסע הרבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by CXC,

זה הקירור הכי טוב עד תקציב של 200 ש"ח מ-KSP למעבד I5 2500 שלא אמור לעבור אוברקלוק?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מהם התדרים שניתן להגיע ב OC עם 7600GT? ומהם התוצאות המתקבלות ב 3DMARK?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי מארז Raidmax Sagitta ואני מחפש המלצה למאווררים חזקים (רעש לא מהווה פונקציה) שיחליפו את המאווררים המקוריים. מדובר בשני מאווררים 12cm ואחד 8cm (נמצא על הדלת). כמה דגשים , כמו שרשמתי קודם , לא מעניין אותי כמה רעש הם עושים אני רק רוצה שהם יעבדו חזק. אני צריך שהחיבור שלהם יהיה מולקס , עדיף אחד כזה כפול (זכר ונקבה) ולא משנה לי אם הם עם תאורת לד או לא. בנוסף , אני זקוק למשחה טרמית , האם ההמלצה הגורפת פה היא לMX2?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by avihai007,

שלום, אני תקוע ב-OC אפילו במהירות 2700 הוא לא יציב. מתחים למעבד 1.45 והוספתי לNB +0.2 נעלתי כרטיס מסך ל-100 מה לעשות? (ביטלתי את EIST) טמפרטורות:71 ב-core temp כשכתות שה-Tjunction הוא 100 (כמובן במאמץ) מפרט: E4300 Gigabyte 965-s3 kingstone 1024X2 ddr2 667 ספק: liberty 400W קירור AC freezer 7

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yot,

קניתי לא מזמן מאוורר למארז 80 מ"מ. ויש לי שתי שאלות: 1)איפה אני יכול למצוא מישהו שייקדח לי את החור? 2) זה משנה אם אני קודח עם מקדח כוס של עץ למרות שיש לי מארז אלומניום? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Pancakes,

יש לי בסביבות ה 40 - 60 מעלות, משתנה לפי המצב רוח, כשהמחשב ב IDLE (ובחורף חשוב לציין) אני עם קירור סטוק של אינטל על i5-2400 האם זה המצופה מקירור סטוק? או שפשוט אולי לא התקנתי טוב את הקירור/משחה? הצעות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים