אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מארז חדש, שבו אני אתעלל המון. כרגע יש לי מארז שהוא די יפה, אבל יש לו דפנות עם ציפוי פלסטיק, אבל לא כזה צמוד, אלא הפלסטיק עגול, ויש בינו לפח (השטוח) רווח גדול של אויר. משמע לא ניתן לעשות איתו הרבה. בכל מקרה, אני רוצה לקנות מארז יחסית גדול (רצוי לגובה), כמה שיותר פשוט מבחוץ, וכמה שיותר טוב מבפנים. רצוי גם המון מקום מקדימה, ודפנות שנוח לפרק. אני משיג את זה דרך אבא שלי שיכול להשיג לי דברים בלא הרבה יותר מהמחיר שקונים בו מספקים (הוא עבד בחברת מחשבים). אבל בכל זאת גם עדיף כמה שיותר זול. אם אתם יכולים, תביאו לינקים ואפילו תמונות... תודה. עריכה: שכחתי לציין כי על המארז להתאים ללוחות של פנטיום 3 (הלוח שלי ספציפית הוא מסדרת CUV4X-C של אסוס)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המאורר של הספק-כוח שלי משום מה הפסיק לעבוד. הוא כל 3 שניות מסתובב קצת ומפסיק זו בעצם הפעולה שלו. כל 3 שניות סיבוב. ANYWAY אני מעוניין לדעת האם יש תוכנה לבדיקת טמפרטורה של ספק-כוח? אם כן איזו? אני מעוניין לשחק במחשב, כמובן שהמחשב יהיה במאמץ ואני לא רוצה להגיע לטמפ' גבוהות. יש לי מארז ANTEC 900 אז הסירקולציה די טובה ודי מקררת אני משער. אני לא יודע כמה זה עוזר לספק... אגב, יש תוכנה לבדיקת טמפ' שבודקת גם חום של מעבד + כ.מסך ועוד...? הורדתי כרגע REAL TEMP 3.40 היא לא כ"כ מובנת... אני רק מבין שהטמפרטורה נעה בין 31 - 36 כרגע... תודה רבה לעוזרים. מצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
סוף סוף לאחר חודשיים של הכנות וביצועים גמרתי את המוד ו ה oc למחשב שלי!! המערכת שברשותי: pentium 2 350 mhz- 128 sdram- 6.4 gb harddisk- TnT riva 16- midi tower- שמתי שני מאווררים על המעבד של 60 מ"מ. בקדמת המארז מלמטה שמתי מאוורר 80 מ"מ. על דלת המארז שמתי עוד מאוורר 80 מ"מ. שמתי 30מ"מ על הכרטיס מסך. ועוד 80 מ"מ בגג המארז. צבעתי את המארז בשחור אם להבה אדומה בגג המארז. עשיתי חלון גדול בדלת ושמתי פרספקט שקוף ועליו את המאוורר. על המאוורר בדלת חיברתי לדים אדומים וצבעתי אותו בכסף. עשיתי מערכת שליטה בתאורה ומאווררים. שמתי לדים כחולים בתוך המארז. כל הכבלים עגולים עכשיו. בקרוב תמונות, אם יש לכם עוד רעיונות בישבילי אני ישמח לשמוע..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הוא יתאים לxp1900 מעבדים יותר מהירים בעתיד בתוך מארז סטנדרטי (2 או 3 מאוררים)
-
מדובר על מחשב מדיה סנטר + גיימינג המעבד i5-6600 כרטיס מסך GTX970 המארז יחסית קטן, מתלבט בין כמה דגמים (אשמח לשמוע הצעות נוספות) 1. Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 2. Arctic Freezer 11 LP 3. Arctic Alpine 11 Rev.2 צריך שיהיה שקט יחסית אבל יעיל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי gpu-z ובכל פעם שאני עושה אוברקלוק ומפעיל את המחשב מחדש הכל מתאפס .וחוץ מזה הכרטיס לא עובד באופן יציב אני צריך תוכנה שבטוח תעבוד טוב בwin7 .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פריזר ישן שעובד. חשבתי לשים בפנים את המחשב ושברתי את הראש איך לעזאזל אני נפטר מהלחות שתהרוג את המחשב :hanged:. אתם מכירים את השקיות הקטנות של החומר סופג לחות ששמים בכל מיני ארגזים כדי להגן על סחורה רגישה ללחות. אולי אני אפוצץ את הפריזר בכאלה ואשים שם את המחשב (7- מעלות) לא רע. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס המסך הזה בגירסאת הקירור הרגילה שלו, זאת אומרת לא Dual-X, הכרטיס מתחמם לדעתי מהר והמאורר מרעיש כשאני מפעיל משחקים. אני רוצה קירור שאחריו יהיה לי ראש שקט, שוואלה - הכל טוב, וכמובן חווית משחק שקטה בלי רעשים מיותרים מהמאורר של הכרטיס .. תראו בתכלס .. אני גם עושה OC, אבל לא מטורף עד הסוף, אני יעשה בינוני בלי העלאת מתחים בנתיים כי המחשב והכרטיס חדשים ואין צורך סתם מעכשיו.. הם נותנים ביצועים טובים מאוד. אז, המלצות? אני חושב לקחת את הARTIC EXTREME, הבעיה היחידה זה שהוא עולה איזה 350 שקל.. וזה דיי הרבה בתכלס ..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן הקיץ.. אחח הקיץ.. אני [tt]שונא[/tt] את הקיץ! "בזכותו" ה4850 שלי עם קירור הסטוק שלו, אשר נמצא בANTEC 300, מת מחום. במנוחה הטמפ'(עם מאוורר על 45%) מגיעה לכ85 מעלות(!), דבר אשר מביא לקריסה של משחקים מעט כבדים(לא בדקתי לאיזו טמפ' הוא מגיע במאמץ, חבל לי על הלב שלי). סידור הכבלים באנטק לא רע, יש בו את הפריזר XTREME ועוד 3 מאווררים שהגיעו עם המארז(שמתי על מדיום בגלל החום הכבד). בחורף כמובן לא היו בעיות. עכשיו אני מתלבט בין 2-3 מאווררים לבין קירור לכ. מסך+אולי מאוורר צדדי. אגב, לפי REAL TEMP טמפ' המעבד שלי(E7200) היא בסביבות ה36 במנוחה ובמאמץ הטמפ' נשארת באיזור הבטוח. אני צריך עזרה לא רק בבחירת המוצר, אלא גם בבחירת החנות(לרשותי כרטיס אשראי ). תודה, דניאל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוצאתי ים כסף על הקירור והדברים מסביב ורציתי לדעת עם הטמפ" סבבה??? ד.א מי שרצה לדעת על השקט של האורורה אני חייב לציין שאין הבדל ברעש אם הוא דלוק או כבוי זה לא יאמן הוא ממש חרישי וגם את הטוניק לא שומעים כאילו הוא לא שם בכלל... אז מה אתם אומרים....? ה.מ הוא X1950PRO והל.אם הוא gigabyte p35 ds3r Temperatures Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 26 °C (79 °F) CPU #1 / Core #1 42 °C (108 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) CPU #1 / Core #3 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #4 40 °C (104 °F) GPU 47 °C (117 °F) GPU Ambient 42 °C (108 °F) WDC WD3200AAKS-00SBA0 35 °C (95 °F)
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עריכה: מחפש המלצה למאורר אחורי 140ממ שקט, אין לי בעייה ךקנות בחו"ל. תודה. שלום, יש לי את המפרט הבא: mobo: Asrock Z68 Pro3-M cpu cooling: Mugen 2 Rev B case: ThermalTake Element S יש לו 3 מאווררים - מאוורר מקדימה, אחד למעלה ואחד מאחורה. כשאני מנסה לבדוק את מהירות המאווררים אני מקבל תוצאות שונות ב Asrock ExtremeTuning Utility ו CPUID HW Monitor, צירפתי צילום מסך. מה שמטריד אותי זה ההבדל במהירות של ה Mugen, לפי asrock זה 1100 ולפי CPUID זה 96 כמו כן מדוע הלוח אם לא רואה את מהירויות המאווררים של המארז? תודה רבה, יובל.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/review/321/1] שימו לב לביצועים המוזרים של הTRSP94.... והאם החברה שמשום מה אוהבת כתום הצליחה סוף סוף להביא משהו טוב שלא מרעיש כמו אפאצ'י?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו לא שמתי לך שהוא בלי ה K יש לי לוח אם P8Z77-V DELUXE יש אפשרות לבצע OC למרות שהמעבד לא K ??
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם צריך קירור יקר למעבדים האלה (יקר בשבילי זה עד 250 ש"ח) או שאפשר להסתפק בזולים ?? אני לא מתכנן OC למעבד .ובמארז עצמו כבר יש 4 מאוורים . חשבתי ללכת על ה Freezer i30 - http://ksp.co.il/?uin=14895. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או'קי , אני מזמין עוד מעט amd xp 2000+ epox 8rda עכשיו , רציתי לדעת עם כמה fsb אני יקבל את זה וכמה המכפלה תיהיה.. כאילו ה defult שלה. זאת שאלה ראשונה. שאלה שניה : יש לי עכשיו פנטיום 3 עם 1000 מגה הרץ , הוא פועל על מכפלה קבועה של 7.5 וה fsb על 133 שיניתי את ה fsb שלי ל150 , ולפני שהווינדוס עלה , הוא נתן לי שגיאה עם ה dvd rom שהוא מלפני שנתיים בערך , כפול 6.. וקריאה 36 של טושיבה. רציתי לדעת אם גם בלוח החדש , ברגע שאני יעלה ל 150 , אז שוב הסידי רום יעשה לי בעיות , או שהלוח החדש ימנע את זה. ואם זה יעשה בעיות.. אם ישנם דרכים לעקוף את זה. שאלה שלישית , ראיתי כאן , שסטיקים של זכרונות 2700 עם 333 מגה הרץ , לא מסוגלים לעבור את ה 160fsb , זה נכון? באמת אני לא …
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש: מעבד: i7 5930k 3.5ghz 15mb l3 cache לוח אם: gigabyte ga-x99-sli lga2011-3,intel x99 ddr4,4xpci-e זיכרון: corsair vengeance lpx 2x8gb ddr4 3200mhz cl16 דיסק קשיח: wdc caviar green 2tb 64mb sata III wd20ezrx כונן ssd : kingston ssdnow v300 2.5 inch 480gb ssd sata III sv300s37a/480g ספק כוח: SeaSonic 750W bronze series active pfc 12cm fan modulator psu (m12ii-750) קירור: Scythe Mugen 4 Cpu Cooler SCMG-4000 מסך: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue שהמחשב הגיע אלי הביתה חיברתי אליו בנוסף עוד כרטיס מסך מהמחשב הקודם ו 4 ד…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חלון שעשיתי לחבר שלי (EternalDarkness) , מה דעתכם:
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
SCYTHE MUGEN II REVB האם הוא שקט?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גמרתי את הכל ;D חוץ מזה שצריך ספק כח כדי להפעיל את המאווררים עכשיו זאת הבעיה כי המערכת בנויה מחוץ למחשב יש לי ספק ישן אבל אני שואל איך לעשות שהספק יתחיל לעבוד כשאני אלחץ על מתג שלא קשור ללוח אם (איך אני אגרום לספק להידלק ?)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני משתמש בRivaTuner ויש לי 8800 GTS 512 ברצוני לעשות OC אבל כל פעם שאני מעלה את ההגדרות אני מקבל פחות ניקוד ב 3DMARK06 אפילו שאני מעלה ב5% זה הגיוני? אולי שכחתי לסמן איזה פונקציה? או אולי יש משהוא שאני לא יודע?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-