עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by giliboy,

איזה מאוורר הכי טוב לפנטיום 4 478??

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by GHOST,

מה לדעתכם הקירור הכי טוב לצ'יפ NFORCE2? מה דעתכם על הVantec IceBerq 3CCB-A1C? ???

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by The_Byter,

Gskill 4800 la

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

http://www.bit-tech.net/review/321/1] שימו לב לביצועים המוזרים של הTRSP94.... והאם החברה שמשום מה אוהבת כתום הצליחה סוף סוף להביא משהו טוב שלא מרעיש כמו אפאצ'י?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by alon_k,

אני עומד להתקין מערכת קירור מים, הראשונה שלי ורציתי לדעת קצת יותר על נושא הנוזל עצמו שעובר במערכת כתוב שצריך לערבב עם מים את החומר שהם מביאים בערכה, אבל זה נראה לי ממש מאעפן לא כדאי לקנות מים מזוקקים או לקנות מי רדיאטור ששמים במכוניות? ומה עושה בכלל החומר שמביאים לערבב איתו את המים? תודה על העזרה! ד.א. המערכת היא Aquarius II

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by crazyfunk,

שלום אני חדש בנושא ההמהרות - לפי מה שקראתי הכלים איתם אני אני בודק המהרה הם Prime95 (בשביל העומס) וכלים שבודקים טמפרטורה כגון CoreTemp SpeedFan עכשיו ישנם כמה תופעות לא הגיוניות - הטמפרטורה המדווחת בשני הכלים לא תואמת... אני רוצה לדעת למי להאמין. ובכלל בבדיקה שעשיתי הגעתי לטמפרטורות שאני לא יודע אם מותר למעבד שלי להגיע אליהן. אני מצרף תמונה שתבהיר את הכל. סה"כ המהרתי את המעבד ל2.6Ghz במקום 2.4... אני לא מבין למה הוא מתלהט כ"כ!? יש לי קרור BIG TYPHOON VX ומארז UBER CHAKRA... אם הטמפרטורה שמופיע שם כן נכונה למי מהתוכנות להתיחס? ומה בכלל הטמפרטורה המקסימלית (והבטוחה) אליה מותר להגיע עם המעבד שלי? [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום אני חדש בפורום ואני מתנצל על חוסר הידע שלי ברכיבים ברצוני לדעת היכן אני יכול להשיג תוכנה שאמרת לי את רמת הטמפרטורה במעבד לוח אם או ספק הכח ומהי הטמפרטורה הנורמלית שאני אדע אם אני צריך קירור תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by MuGi,

חשבתי על זה קצת. ובעיקרון לדעתי אפשר לנתק מאורר מאובק מהמערכת לשטוף במים לדאוג שיתיבש טוב ולהחזיר למערכת.. אני לא רוצה סיבה למה זה יכול לעשות בעיות.. מה אתם חושבים? אם אני אראה פה מספיק אנשים שחושבים כמוני אני אתרום מאורר מאיזה מחשב ישן שפירקתי למטרת הניסוי

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by fire15,

אוקי אז ככה, טני יודע שזה מטורף ולא הגיוני אבל הכל עובד ויציב ובשיביל להראות שאני לא משקר צלמתי תמונת מסך וגם קטע ווידאו.. בוא ניתן לתמונות לדבר: DFI NF4 480 HTT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Ancient1,

זהו. יש . משפך עם חורים - מכוורת - מעל המעבד . נחושת. השטח המתאים מתחתיו על הבסיס (כסף) יחוספס ל"פני ירח" . אולי אני אדביק חוטי כסף קצרים מאונכים לפני השטח . מסביב כנפיים של מאוורר . מודבקות מן הסתם . או "נייר נחושת" כתחליף, מולחם. רווח בין הכנפיים לקיר הבלוק. צנור יניקה במקום כנף אחת. המשפך יצור התזה בלחץ , הכנפיים יצרו זרימה סיבובית מהירה = טורנדו מים. יש עוד אפשרות . כיוון הפוך. שתי קומות. מיים נכנסים בקומה השניה ובקצה מעל כל כנף, חור התזה פנימה לקומה הראשונה. חור יניקה במרכז. כרגע נראה לי שהבחירה העיקרית היא היכן להכניס את המים הקרירים יותר.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. משהו קנה שם פעם מאוורר 120 ממ גנריק? אם כן כמה עלה והאם הוא Dual BallBearing??

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. המחשב קופא כשאני משחק במשחקים, משהו עם גראפיקה די עלובה האמת, אני לא בטוח מה זה CPU בכל מקרה בEVEREST זה מראה שזה על משהו כמו 60-70 אחרי/בזמן המשחק, לא ניסיתי בזמן עומס גדול אבל אני מניח שאותו דבר יקרה, פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by kobi-50,

זה המפרט שלי.. AMD 4200 X2 Dual Core ASUS A8N-SLI PREMIUM CORSAIR 400MHZ 1GB X 2 CL3 GIL 7800GT וקראתי את המדריך באתר לא הצלחתי למצוא כלום ב bios תודה לעוזרים...

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך Redaon X1950XT אם מאוורר שאני הוספתי בשם: Accelerator X 3 או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את מהירות המאוורר של הקירור על הכרטיס בעזרת תוכנה ואם כן אז לכמה כדי, שלא יהרוס אבל יעזור לקירור.. הכרטיס הוא מאסיבי ולכן אני צריך קירור טוב יותר..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by yonni,

יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק. מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה. אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ: מצב מנוחה - 42C עומס - 55C אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד. האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה? יש דרך זולה לפתרון?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. ממש בימים אלא אני הולך לסיים את מה שהתחלתי לפני דיי הרבה זמן - כשנתיים... הנה כמה תמונות לטעימה...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי אנשים בהמשך לפרסום הקודם הנה לכם כמה תמונות באיכות גבוהה של המחשב שלי כולל הפנל האחורי ומבט מרחוק.... תהנו בקרוב מאוד בגלריה!!!!!! אם אהבתם לכו להצביע 10 בתחרות!!!!! http://my.ynet.co.il/modding/default.asp

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Demagh,

אז החלפתי סוף סוף את הקירור הסטנדרטי של הכרטיס בטווין טורבו של AC. עכשיו, הכל טוב ויפה, אבל שמתי לב שבקירור המקורי היה גם קירור לעוד סט של צ'יפים - חוץ מהליבה והזכרונות, עליהם יש גופי קירור גם ב AC. זו מין שוב של צ'יפים שחורים קטנים בצידו האחורי של הכרטיס, ליד כניסת המתח של ה PCI - להם אין פתרון קירור בטווין טורבו. מה הם אותם צ'יפים? צריך בכלל לשים עליהם גופי קירור? תכלס עכשיו המחשב עובד... והם לא חמים למגע...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by almightydani,

שלום תקשיבו...אני כבר איזה חודש לא יודע למה אני לא מצליח להריץ את battlefield 3 כמו שצריך (לפחות 48-50 fps יציב על מדיום בלי פילטרים בלי כלום)עכשיו תגידו לי אם זה בגלל החומרה שלי ספק: Antec 550w מסך: 23 כרטיס מסך: Sapphire radeon HD6850 1g gddr5 מעבד: Core 2 Quad 8300 2.5Mhz זיכרון: 3G RAM 800Mhz דיסק קשיח: 160 עכשיו הקטע שיש לי נפילות FPS ל 32-35 וזה משגע אותי...השאלה היא כזאת:1.זה בגלל שיש לי 3G ram ולא 4?2. המחשב שלי חלש למשחק?3. האם 1g ram פחות מהדרישות הממומלצות יכולות לגרום לי לירידות FPS?4. בכללי כשאין מספיק זיכרון זה יכול לגרום לירידות FPS?בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר...תודה מראש ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני רוצה לשחק קצת ולהכין פד זוהר לעכבר שלי הבעיה שאין לי מושג איפה קונים לדים, נגדים, או פרספקס וכמה זה עולה. לחלון שכן שלי הביא לי. אני גר בנס-ציונה אז אם יש באזור עדיף. גם אילת זה סבבה כי אבא שלי גר שם ואני נוסע הרבה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by CyberBot,

יש לי כרגע את הקירור הנל antec h2o khuler 920 עם מעבד 1156( i5 760 ) אני מתכנן בזמן הקרוב שדרוג ל i7 4790k ולוח MSI Z97 GAMING 5/3 עדיין לא החלטתי בידוק איזה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Yeonatan,

קודם כל אני שמח סוף סוף לפתוח בפורום המרשים הזה נושא, אני מודה מראש על העזרה. יש לי את ה-250GTS הינה הדגם המלא שלו: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=82 מתחשק לי לשים לו איזה קירור כי הוא הכי חם אצלי (40-45 במנוחה) קראתי המון המלצות בנוגע ל-Accelero TWIN TURBO אבל הבנתי שהוא בעייתי על חלק מהכרטיסי מסך.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Arik.G,

מה דעתכם על המוד שלי?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by sub_man,

איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by avihai007,

שלום, אני תקוע ב-OC אפילו במהירות 2700 הוא לא יציב. מתחים למעבד 1.45 והוספתי לNB +0.2 נעלתי כרטיס מסך ל-100 מה לעשות? (ביטלתי את EIST) טמפרטורות:71 ב-core temp כשכתות שה-Tjunction הוא 100 (כמובן במאמץ) מפרט: E4300 Gigabyte 965-s3 kingstone 1024X2 ddr2 667 ספק: liberty 400W קירור AC freezer 7

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים