אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי, במחשב הישן שלי יש לי לוח אם של אינטל http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dp55wg.html לאחרונה שמתי לב שהמאוורר שהגיע עם המעבד I5 750 שעל הלוח מתחיל לזייף ... לא מסתובב כמו שצריך , ניקיתי אותו לגמריי , עדיין המעבד מתחמם תחת עומס. לפני שיקרה משהו רע ( touch wood ) , אני מעוניין להחליף את המאוורר הזה. איזה מאוורר מומלץ בשבילי? , כמובן במחיר שפוי שיתן תמורה וישמור לי על המעבד כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר עדיף מבין השניים קירור מים? אמרו לי שיכול להיות ידפק משהו בקירור מים ואז הלך כל המחשב... אז מה עדיף לקנות 5-6 מאווררים? או מערכת קירור מים...? תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים בהמשך לפרסום הקודם הנה לכם כמה תמונות באיכות גבוהה של המחשב שלי כולל הפנל האחורי ומבט מרחוק.... תהנו בקרוב מאוד בגלריה!!!!!! אם אהבתם לכו להצביע 10 בתחרות!!!!! http://my.ynet.co.il/modding/default.asp
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהם התדרים שניתן להגיע ב OC עם 7600GT? ומהם התוצאות המתקבלות ב 3DMARK?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם קירור סטוק בזמן שהמתנתי לקירור החדש. כבר עם סטוק שמתי אותו בOC לסביבות ה3.4 בלי שום בעיה. היה יציב אבל חם מאוד בבדיקת עינוי. היום התקנתי את הNoctua עם שני מאווררי הDEFAULT שלו שעובדים בסביבות ה800 סל"ד. הטמפרטורות ירדו בכמה מעלות אבל עדיין די חם במאמץ (על 3.4GHZ). התחלתי לקרוא קצת יותר לעומק על OC שאנשים עשו למעבד, הגדרות, טמפרטורות, תוצאות וכו... מסתבר שיש הרבה אנשים שהגיעו עם הרויזיה D0 ל3.8 יציב עם 1.25V. עד עכשיו הייתי ב3.4GHZ עם מתח אוטומטי ובCPUZ היה רשום שהוא מקבל 1.24. שיניתי ל3.8GHZ והעלתי וינדוס. הכל יופי אבל המעבד מקבל 1.41+. רצתי מהר לביוס להגדיר מתחים ידנית. כיוונתי הכל ידנית למתחי DEFAULT ואת המעבד קבעתי על 1.25. וינדוס עולה, PRIME 95 יציב,…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המעבד Q6600 התושבת היא 775 כמובן. המחשב נקנה לפני כ4-5 שנים והבעיה היא ממתי שהמחשב נקנה המאוורר של המעבד מסתובב על 3200-3400 סל"ד במאמץ (גם לאחר רענון משחה טרמית וניקוי אבק) מה שאומר שהוא מרעיש נורא המעבד על אוברקלוק 2.4 @3GHZ והקירור הוא מקורי של אינטל חשבתי להחליף אותו בקירור http://ksp.co.il/?uin=13117 האם הוא יתאים ללוח? כדאי להחליף לקירור הזה? אשמח לעזרה והמלצות לקירור מתאים ושקט.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הנה כמה נתונים על המערכת שלי, רציתי לשאול האם היא מתאימה לאובר קלוקינג? ואם לא, מה בה מגביל אותי? לוח אם: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-3301-001169-00101111-040201-I865G$1I865XXXA6728IMS V3.3 121003 Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Mother…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחי מזמינים מגש חדש של 6700K... תזכיר לי אני אבדוק לך BATCH, רוצה שתשבור שיא עולם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לפני קניית לוח ומעבד חדשים לOC מה הכי טוב לקנות..איזה לוח אם ואיזה מעבד לקנות? קיבלתי הצעות לE44 וP5B, אבל יש אומרים שיש לE44 מגבלה של BUS ולכן אני לא יודע מה לקנות E43 או E44.. מה מציג ביצועים יותר טובים? ד"א יש לי Tuniq Tower אז לא צריך לדאוג לקירור..
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המעבד Athlon 64X2 4600+ באובר קלוק קטן -2.7 GHZ עם קירור סטוק. לא מזמן גם התקנתי בקדמת המחשב מאוורר 12 ס"מ. בזמן האחרון עם ההתחממות האקלימית במדינה, שמתי לב שהטמפרטורות במחשב שלי נסקו. לפני כחודש הטמפרטורה במנוחה הייתה 43 מעלות וכרגע היא עומדת על 53~ בממוצע (גם בשעות הלילה). לא בדקתי את המעבד במאמץ. אשמח לדעת אם הטמפרטורה הזאת במנוחה למחשב היא סבירה ובנוסף שיטות לשיפור הטמפרטורה במחשב. הכרטיס מסך שברשותי הוא ה-Nvidia 8800GTS 512MB 92G שהטמפרטורה כרגע במנוחה היא 61 מעלות. האם זה בסדר? תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 23:24:49 טוב זה כבר מוזר: אני באמצע התקנה של המשחק "אבטיפוס" והמעבדים על טמפרטורה 63!
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיהיה 1024, DUAL CHAN ושיהיה מעולה לOC! אני מדבר על רמות ה OCZ VX.. אני לא בדיוק יודע מה ההבדלים בין BH5, VX, TCCD.. לכן המלצתכם נחוצה לי.. המערכת היא, A64 3500+ Winnie @ 265*10 Asus a8n-sli deluxe Gigabyte 6600GT OC חשוב לי שהזכרון יעבוד בלפחות 275-280 FSB, ושיהיה בעל תזמונים נמוכים..(2-2-2-5 ? ) OCZ BOOSTER יתווסף לו גם כן.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף רכשתי מחשב חדש מבוסס קונרו: מעבד E6600 לוח אם ASUS P5B DLX זיכרון 2X1GB G.SKILL G.Skill DDR2 800MHZ 2GBNR יש לי כבר ספק FSP 350 THN, שיחובר למחשב החדש. האם OC של 400MHZ יצריך העלאה כלשהי של מתחים (למעבד / זכרונות)? אני פשוט רוצה להמנע מלעלות מתחים כדי לא להכביד על הספק.
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה מגיעים לארץ מארזי אלומניום , מה בדיוק היתרונות . חסרונות של המארזים האילו ? ומה מחירם ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/review/321/1] שימו לב לביצועים המוזרים של הTRSP94.... והאם החברה שמשום מה אוהבת כתום הצליחה סוף סוף להביא משהו טוב שלא מרעיש כמו אפאצ'י?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בתוכנה SPEEDFAN לא מצאתי כלום, יש עוד דרך?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , החלטתי לשדרג את הזיכרון במחשב שלי מ4 ג'יגה ל8 ג'יגה , אבל עלו לי כמה שאלות עקרוניות לפני שאני משדרג ואין יותר טוב מאשר להתייעץ עם אנשי הפורום לפני. קצת רקע : המחשב שלי (מפרט בתחתית ההודעה) נמצא בOC יציב על 3.8GHZ ואני רוצה לשמור אותו כך , לא הצלחתי למצוא אף חנות שמוכרת את אותו סט זכרונות שכרגע מותקן לי (4GB DDR2 800mhz OCZ EL Platinum XTC Dual Channel) מה שהיה מקל עלי מאוד .. וזה העלה אצלי כמה שאלות ... 1. הזכרונות הנוכחיים שלי עובדים על 2.1V ..האם אני יכול לקנות זכרונות לצורך ההרחבה שעובדים ב1.8V ? או שאני חייב שגם החדשים יעבדו ב 2.1V 2. עד כמה העובדה שבמחשב יהיו 2 סוגי זיכרון שונים עשוי להשפיע על יציבות המערכת ?..אני מדבר במצב הנוכחי של אוברקלוקינג . 3. למישהו י…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאת מספר טרדים בפורום לגבי הנושא, רציתי להעלות את רמת הדוייק אל מול המפרט שברשותי: המעבד - AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box הקירור - הוחלף ל Scythe Yasya מארז - Cooler Master Gladiator 600 עם מאוורר עילי ,קדמי ואחורי. עד כמה לדעתם אני יכול להתעסק עם הOC? וזה פעם ראשונה שלי עם מעבד AMD, המלצות לגבי שיטות או תוכנות לOC? ראיתי מדריך ספציפי אבל קצת ישן(כמובן למערכת קירור יותר כבדה): http://blogs.amd.com/play/2009/04/22/overclocking-101-with-the-amd-phenom-ii-x4-955-black-edition-processor/ מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני כרגע משתמש בקירור ZALMAN CNPS5X הוא אצלי כבר שנתיים ובשנה האחרונה הוא עושה קצת זמזומים החלטתי להשקיע לרגל הכניסה לקבע ולקנות קירור מים CORSAIR H110 יחד עם המארז NZXT PHANTOM 530 השאלה שלי היא האם הקירור מים יהיה שקט יותר מהZALMAN ? המחשב משמש אותי לגיימינג (אם כי רק בכניסה לקבע אני גם יקנה כ.מסך חזק סוף סוף)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://imgur.com/mA44fFn או שזה הרוס וצריך לקנות אחת אחרת ??
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הוא יתאים לxp1900 מעבדים יותר מהירים בעתיד בתוך מארז סטנדרטי (2 או 3 מאוררים)
-
ממש בימים אלא אני הולך לסיים את מה שהתחלתי לפני דיי הרבה זמן - כשנתיים... הנה כמה תמונות לטעימה...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-