אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה לצערי הרב אני יאלץ להעדר מהפורום למשך 4-8 שבועות ,אני יוכל לבקר לעיתים נדירות וגם לא להרבה זמן . אני ממנה לי מחליף שעליו אני סומך ב100 אחוז ואם אתם ביקרתם בפורום אז אתם בטח מכירים אותו SHIBBY15 לאחר שאני יחזור מהכפור שיבי יהפוך לכתב באתר . אז אני רוצה לאחל לו בהצלחה ואני מקווה שאתם בעזרתו תמשיכו להוביל את הפורום הזה קדימה . בהצלחה .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כשעושים OC לכרטיס מסך צריך גם להעלות את המתח לחריץ ה-AGP (בביוס מעלים אם אני לא טועה , תקנו אותי אם אני טועה ) ?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב אז ככה , קודם כל הפרס ,למקום הראשון ינתן הצג שלי 4*40 LCD יפייפה שניתן לראות אותו : בשביל לזכות בו תצטרכו לעבוד קשה : הפרס ינתן למערכת מחשב (לוח ,מעבד,זכרון 256 מגה בייט ,ספק,כרטיס מסך וHSF) אשר תעבוד בבאס הכי גבוה באופן יציב ! הבדיקה תעשה לפי מחירון של חנות . על המערכת לרוץ ביציבות ,100 לופים של סנדרה ו25 לופים של 3DMARK ! יתכן ונוסיף עוד תוכנה (אחד הדמואים החדשים ) בנוסף. התחרות פתוחה לכל חברי הפורום שאינם מנהלי האתר ואינם מהמודרים ומשתמשים שאינם קשורים לחנות\ספק רכיבים ! הדגש פה הוא על מערכת תקציבית שמגיע הכי רחוק ביציבות אין חשיבות לכמות הרעש או למעלות -העיקר שירוץ יציב. אין חשיבות למעבדי AMD\אינטל כאמור הבאס זה מה שאני רוצה . המנצח יוכרז במפגש האתר …
-
- 105 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AXP 2000 והוא מגיע לי לטמפ' של 55 יש לי את המאוורר המקורי שקיבלתי (Green Power) וגריז טרמי ארקטיק סילבר 3 (מרוח לפי המדריך) מה קורה פה?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי היום את המשלוח שלי מPANDA,שכלל: GIGABYTE GA-7DXE ATHLON XP 1600+ MICRON 128 DDR SDRAM 266 PC2100 3R SYSTEMS CASE(לא זוכר איזה דגם,משהו NEON LIGHT) עכשיו יש לי בעיה,כשהתקנתי אותו הוא רשם לי שהFSB על 100 מה שאומר שהמהירות 1100 MHZ אז העליתי ל133,ככה שהמהירות תהיה כמו שצריך,והוא כל כמה זמן נופל, אבל הוא אמור להיות ככה!!! למה הוא קורס(זה עם וולקנו 6CU עם הפד הטרמי המסכן והשחור שבא איתו)????? דרך אגב,יש עוד דבר מוזר,בWCPUID הוא רושם שזה AXP 1700+,יענו זה אומר שPANDA שלחו לי מעבד יותר טוב ממה ששילמתי? ועוד שאלה(אחרונה חביבה),אם אני אשים משחה\גריז טרמי,זה יעזור להעביר את החום והמחשב לא יקרוס? כרגע הוא על איזה 41 מעלות במנוחה(כרגע FSB=109,מכפלה 11)
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנת המהרה שתומכת בכרטיסי matrox אבל אני לא מוצא האם קיימת חיה כזאת בכלל ?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים העלתי פה תר'ד בנוגע למחשב ישן שרציתי לעשות לו אוברקלוק. לוח הצלחתי מכיוון שבביוס לא מצאתי שום אפשרויות שקשורות למעבד ועל הלוח אם לא מצאתי את המתגים(DIP SWICHES) שצריך להוריד על מנת להגדיל את המכפלה (מחשב פנטיום1 MMX 166MHZ) בכל מקרה לא יכולתי לחכות והעלתי את הבאס של המעבד דרך הביוס במחשב הנוכחי שלי התוצאות: מהירות השעון עלתה מ-667 ל-750 אני יכול להשאיר את זה ככה? איזו תוכנה בודקת את יציבות המעבד ואת הטמפ'ס? לפי סנדרה הוא ב-39 C. עוד שאלה קטנה למה אני לא יכול להעלות עוד? זאת האפשרות הכי גבוהה שראיתי בביוס..אפשר לשנות את המכפלה דרך הביוס או רק דרך הוצאת השבבים בלוח אם? (הלוח שלי הוא ציפסט של VIA אני לא יודע את הדגם המדויק, והוא שם איזו חברה שנקראת …
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מעבד P4 1.8A, Asus P4T-E זכרונות rdram של Samsung. ניסיתי להעלות את ה-FSB ל-133, בריסט המחשב כלל לא עלה ורק צפצף לו בנחת. סגרתי את המחשב ל-2 דקות פתחתי והוא התאפס לבד ללא צורך באיפוס הביוס. מדוע זה קרה? למה לא ניתן להעלות עוד ה-FSB??? העליתי את ה-FSB ל-120 קיבלתי מהירות של 2159 MHz. החום עלה בממוצע ב-2 מעלות סה"כ. הרצתי את prime95 למשך שעתיים עם ובלי O/C. בלי O/C טמפרטורת המקס' שהמעבד הגיע אליה הייתה 45 מעלות, עם O/C (כאשר FSB=120) הטמפרטורה המקסימלית הייתה 47 מעלות. יש סיבה להוסיף קירור נוסף, או שבעלייה כזאת אפשר לעבוד בנחת? קיים OC נפרד לזכרונות? תודה על המדע.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לגלות כי אני מנסה להעלות לו את ה FSB באמצעות CPUCooL וזה לא עולה על 1799.8 איך בדיוק אני יודע אם המחשב מסוגל לבצע אוברקלוקינג?
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני מתכנן בנייה של מארז שקוף (הרעיון בהשראת המארז השקוף בגלריה..) אני רוצה לבנות מארז דומה, רק יותר מתוחכם, יש לי כבר את הרוב משורטט או בראש אבל בכל זאת הייתי רוצה לשאול אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה ואם יש דברים מיוחדים שאני צריך לשים לב אליהם בזמן שאני בונה את המארז.. את המארז אני מתכננן לבנות מפלסטיק שקוף, אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להשיג לוחות של פלסטיק כזה ומה מחירם, ואיך החומר הזה משפיע על הטמפרטורות במארז? בתודה מראש, עומר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם אבל אני הבנתי שכאשר יש TBRED B אז חייבים שבסוף יהיה B כלומר במקום aiwga צריך להיות כתוב aiwgb ושהראשון זה לTBRED A, ואז כשאני שואל את הבחור בPC hardware למה, הוא אומר לי שזה חייב להיות כי רק הTBRED B חומים... ??? (בואו תקראו לזה פירסום חינם וזהו... ממש לא) הגיוני, או שהוא דיבר שטויות??? נ.ב. סטפינג טוב? הוא אמר שבכל החנויות בארץ זה היחיד שמוכרים
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AXP 1600+ ואני רוצה לבצע OC גבוהה באזור ה- 1.8GHZ אני מחפש היטסינק/היטסינק +מאורר שיעשו את העבודה והכי חשוב -> שקט, שיהיו שקטים. מחיר- כמובן הכי נמוך שיש שנותן לי מקס' תועלת. אבל חיי המעבד מוטלים על הכף אז כמובן שאיכות תשחק תפקיד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
OK , כפי שראיתם בדיון שפתחתי אתמול , המעבד שלי AthlonXP 2100 נמצא על 58 מעלות. עכשיו אני צריך שתמליצו לי על מאוורר חדש שכולל היטסינק עד 120 ש"ח. ושאלה : מה יותר כדאי, להוסיף מאווררים למארז או להחליף את המאוורר והיטסינק של המעבד ?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה לספק שלי הוא מגיע לטמפ' של 52 וגם 62 לא יודע למה מה אני יכול לעשות בנידון ומה היא הטמפ' המקסימלית שיכולה להיות בספק
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו ואני רוצה לנסות לעשות לו אובר קלוקינק עכשו עד כמה זה ישפיע(לא שזה משנה לי כי גם ככה עוד לא יצא לי שרצתי משחק שהוא קירטע עליו) איך אני עושה את זה ועד כמה אני יכול להזיק לו אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד 2.0 גיגה הרץ פנטיום 4. אני רוצה לעשות לא אוברקלוק אבל לא יודע איך מכיוון שאף פעם לא עשיתי למשהוא אוברקלוק חוץ מלכרטיס מסך עם תוכנה. הייתי מעוניין שמישהוא יכתוב כאן מה אני צריך לעשות בפשטות תודה. יאיר. נ.ב יש לי לוח אם מקורי של אינטל
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
למה תמיד שמים את החיישן טמפרטורה מתחת למעבד? כאילו,אי אפשר לשים אותו בתוך המשחה הטרמית שמחברת את הCPU לHSF?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה לקנות? (אני מתכוון לשים על זה מאוורר דלתא) כאילו,אני מחפש שקט,ויש לי מאוורר דלתא שקט לאללה(יחסית לדלתא,ובכלל), אז מי מהם יעבוד יהיה יותר קר עם דלתא?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מארז FUL TWOER של CHIFTEC לוח של NFORCE 2 ASUS A7N8X זיכרון OCZ 333 MHRTZ 2700 - זה עדיין לא הזמנתי , מתלבט .. כמה OC אני יכול להגיע למעבד במצב כזה ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4Ghz 533MHz ולוח 8pe667ultra2 של gigabyte וזיכרון 512 מגה ddr 333 של Kingston השאלה שלי האם כדאי לי לעשות OC? האם זה בטיחותי? האם עלי להוסיף משהו למחשב לפני כן? במארז שלי כרגע יש שלושה מאווררים פרט כמובן למאוורר של הצ'יפסט ולמאוורר הענק של המעבד עצמו. שניים מהם באו יחד עם המארז כלומר אחד לפנים ואחד מאחור בספק ואת השלישי הוספתי שהוא 120mmX120mmX38mm 300RPM האם יש צורך בקירור נוסף? אודה לעזרתכם ועצתכם בנידון נ.ב. אני חדש בתחום לכן אני שואל את כל השאלות הללו.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי את המדריך אבל האם צריך לאחר המריחה של המשחה לנקות אותה בחזרה? האם עושים זאת גם עם משחות טרמיות רגילות? האם משחה טרמית על בסיס כסף תשפר את ביצועי הקירור של הVOLCANO 7 PLUS שלי שמקרר את המעבד שלי ל 50 מעלות C בלבד? אבל אני שוקל לקנות SLK 800 אז מה זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-