עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח
    Started by אורח,

מבקש תוכנה + מדריך לעשות OC לכרטיס מסך שלי 260GTX + איזה טמפרטורה היא בסדר לכרטיס שלי ואיפה אני רואה את הטמפרטורה?

• 15 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by Omri643,

כרגע יש לי במחשב מותקן EVERCOOL BUFFALO על E6550 עם OC ל 3.25Ghz לפעמים, סתם ככה בלי כל מאמץ, הוא מתחיל להסתובב ב RPM גבוה ולהרעיש... מישהו יודע אם הזלמן 7700 אמור להיות יותר שקט ממנו? ואם אני מתקין אותו, הוא אמור להוריד לי את הביצועים?(ז"א, להעלות טמפ' בהרבה) כי כדי להתקין אותו צריך לשים פלטת חיזוק אחורית ואני גם ככה מפרק את המחשב בקרוב(כן עוד לא עשיתי את זה..) אז חשבתי אולי לשים אותו כבר... אגב, אל תמליצו לי על משהו אחר, אני לא קונה תזלמן יש לי אותו כבר מחבר...

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  3. Started by Woland,

שלום , המעבד שלי E8400 היה מומהר ל 3.6 (400X9) , הורדתי CpuZ ואני רואה שהבאס חזר למהירות הרגילה שלו 333 וגם ב everest יש את אותה תוצאה , בדקתי בביוס ואני רואה ששם עדייו הבאס על ה400 והמהירות היא 3.6 , יש השערות למה זה קורה? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by hagay21,

יש לי מעבד אינטל 2.4 800 על לוח של abit is7-e יש לי על ההיטסינק המקורי של אינטל מאוורר דלתא 60 מ"מ זיכרונות של וינבונד 512 400 הרץ 3200 האצתי אותו ל 2.8 ע"י העלאת הבאס ל 234 מ 200 יחס ה מעבד זיכרון עומד על 3:2 cpu:agp:pci עומד על 7:2:1 agp/pci תדר על 66/33 ולשאלות למה להעלות מתח מעבד או מתח כלשהוא האם זה בריא למעבד להעלות לו מתח ומן הנתונים שאתם רואים האם משהוא לא בסדר שיכול לגרום בעיות נגישות (למומחים בלבד) אני מתנסה פה ושם באוברקלוק ולומד כל יום קצת ושאלה אחרונה מישהוא יודע מה אורך החיים של המדבקה ששמים בין המעבד להיטסינק? אני יודע שבמעבד 2.4 הישן שלי אחרי חצי שנה זה הפך לאבקה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  5. התקנתי את התוכנה riva tuner אני לא יודע איפה נמצא המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by tsuriel,

שלום רציתי שתמליצו לי קירור למעבד AMD Athlon 64 2800 משהוא שיעבוד טוב במחיר סימלי זה די דחוף ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by boaz2463,

האם יש צורך בהוספת / החלפת קירור לכרטיס הנ"ל או שהמקורי מספיק טוב ?

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום יש לי סוקט 754 מאורר 120 סמארט פן שפועל על פול ומארז עם 3 מאוררים (2*90+80)מכניסים ועד 2 שמוציאים (80+90 + ספק) המעבד שלי היה ונשאר חם מידי סביב ה42 מעלות במנוחה מה הבעיה? דאגתי לשים על המעבד שכבה דקה של ARTIC SILVER וכן שמתי על הXP120 והורדתי (בדיוק כמו במדריך) מה העיה? שמתי מעט מידי משחה? הלוח מזייף? תודה

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קיבלתי את המעבד החדש שלי היום, פרסקוט 3 גיגה E0! יש אצלי עכשיו מסיבת רשת,רועי שפי פה וסטינגר פה,ניסיונות ראשונים באוברקלוק כי שיעמם לנו ;D: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Mind2,

אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי . . עד עכשיו קניתי סטיק של twinmos PREMIUM ואת המארז 6a19 עכשיו . . אני מתלבט אם לקחת sempron64 מתי שהם יגיעו עם לוח dfi ut 250gb או לקחת 3000+ venice עם Dfi nforce 3 ultra הסיבה שאני לא לוקח nforce 4 היא שיש לי כרטיס מסך 9600XT וחבל לי להחליף אותו כרגע ל PCI - E מה אתם אומרים ? איזה מהמערכות יותר טובות ? ואם יש לכם אולי רעיונות להשאר בתקציב אבל לקבל יותר ביצועים אני אשמח . . המערכת בנויה ל O/C

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by yosizach,

עכשיו הטמפ לא עלו נשארו כמו בה 2.53 בדקתי גם במאמץ המחשב יציב ... עובד המון זמן ויציב העם אני יכל להשאיר ככה ?! ...

• 13 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Shlomi32,

המאורר של המעבד הפסיק לפעול... אני צריך לקנות היטסינק חדש... אני לא יודע איזה כדאי לי זה מעבד intel 1.5 עד 200 שקל תציאו לי תודה!!

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  13. Started by super-MC,

יש לחבר שלי את ה 4300 הוא אל 50 מעלות אני חושב שזה לא תקין קי אני אם ה 6420 אם אותו דבר

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  14. שלום לכולם.... קניתי מחשב חדש, חלק מהחלקים הזמנתי מחו"ל כדי לחסוך :-) כרגע הכל מורכב ומוכן ואני עובד עליו. הנה המפרט שלו: לוח אם: Asus P5GDC Deluxe מעבד: Pentium4 2.8Ghz (Presccot 520) LGA775+Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan זיכרון: Kingston HyperX DDR 512x2 CL2 400Mhz כונן קשיח: Maxtor 160GBx2 Raid ספק כוח: OCZ Modstream 450W כרטיס מסך: Video card Asus N6600GT צורב: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X סידי: DVD LG x16 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window השקעתי המון, המארז טוב ומאוורר.... כל הכבלים מעוגלים, הכל יושב טוב והחוטים מסודרים! ללא אוברקלוק הטמפ' של המעבד היא בין 45-50 במנוחה, ובמאמץ היא מגיעה מקסימום ל 61 מעלות הלוח לא מתחמם מדי (איזור ה 40 מעלו…

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

יש לי R9700P ואני רוצה לעשות לו איזשהו שינוי.... יש לי כמה סינקים ישנים:1.גדול של פנטיום1(15~ על 7, גובה 5) 2.קטן של איזשהו משהו (חמש סנטים על חמש סנטים, גובה 2) 3.סינק של פנטיום 4 + מאוורר. 4. סינק של פנטיום 3 נראה לי עם מאוור 40 ממ. יש לי דבק טרמי.. איך אני יכול לחתוך אותם? מה אני יכול לעשות איתם???? עם אני מדביק אז מותר שזה יגע ברכיבים אלקטרוניים???(כבלים גוקים וכל מה שיש שם....) כל רעיון יתקבל בשמחה..... תודה רבה! :-*

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by ice2k,

יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A). הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון). אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by G-FoRcE,

אני מחפש תוכנה לאוברקלוק של הליבה מעל 430... בתוכנות שאני ניסיתי בנתיים הslider נגמר ב430 וקצת... (rivatuner וrage3dtweak)

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by Dalmedigos,

שלום. קניתי מחשב חדש לא מזמן: intel conroe E6400 intel 945G Nvidia 7600GT EX (overclocked) 256MB etc. והמעבד שלי נמצא קבוע על 40-45 מעלות... אני שוקל לקנות מערכת קירור מים.. אבל יש לי בעיות תקציב.. אז איזה קירור עדיף בערך ב-300-400 שקל... תודה ג'וני.

• 7 תגובות
    • 479 צפיות
  19. Started by Answer3,

שלום, אחרי שהבנתי שאני לא יכול לעשות כלום בקשר לטמפרוטורה המעבד שלי (שהיא 57 צלזיוס במנוחה ...) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש גוף קירור חדש. אני ממש ממש לא מבין בדברים האלה ולכן אני שואל את עצתכם כאן ... אני מחפש גוף קירור נורמלי וטובי למעבד עד 300 ש"ח - אני לא מחפש מזגן להכניס לתוך המארז שלי אבל אחד כזה שיוכל להוריד את הטמפרתורה של המעבד שלי ל43-44. אם יש גוף קירור טוב מאד ב150 זה בסדר גמור, זה לא חייב להיות 300. ה300 זה גבול עליון. המעבד שלי זה Core 2 Due E6400, אם זה נחוץ. מקווה לעזרה, תודה.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Sasha V8,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך ATI 9800 והוא מתחמם חבל"ז... , כשהמחשב לא עושה כלום ( אשכרה כלום , רק איי סי קיו פועל ) אפשר לטגן עליו דברים... במשחקים תוך כמה דקות הוא מגיע למצב שהמחשב מתכבה בגלל החום שם... קניתי מאורר 80 מ"מ ושמתי אותו בגב המארז בינתים שיכניס אויר ( עוד לא סגרתי את המארז , יעני את הדופן ) ועדין אותו דבר. עכשיו הרעיון שלי הוא לבנות מעיין "גשר" מתחת לכרטיס ( על רצפת המארז ) ועליו לשים עוד מאורר 80 מ"מ + לחתוך את הדופן ולשים שם מאורר 120 מ"מ או 2 של 80 מ"מ. חוצמזה , האם הספק כוח שלי ( 300 W ) יוכל לסחוב עוד מאורר אחד של 80 מ"מ + מאורר 120 מ"מ ( או פשוט 3 של 80 )? מה הנזק שיכול להיגרם מזה שהמחשב נכבה בגלל חום גבוהה מדי? האם מה שאני מתכוון לשים יספיק או שיש עוד פ…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  21. שאני לוחץ על men אני מקבל את השגיאה הבאה .יש למשהו מוסג מזה? תמונה> [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  22. Started by kipi25,

שלום, סוף סוף רכשתי מחשב חדש מבוסס קונרו: מעבד E6600 לוח אם ASUS P5B DLX זיכרון 2X1GB G.SKILL G.Skill DDR2 800MHZ 2GBNR יש לי כבר ספק FSP 350 THN, שיחובר למחשב החדש. האם OC של 400MHZ יצריך העלאה כלשהי של מתחים (למעבד / זכרונות)? אני פשוט רוצה להמנע מלעלות מתחים כדי לא להכביד על הספק.

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by The UnKnown,

שימו לב לדבר הבא: http://www.legitreviews.com/Reviews/coretemp_1.shtml עפ"י כתבה זו קריאת הטמפ' של הלוחות היא ממש לא מדוייקת ומבוססת על מן אלגוריתם שבסופו של דבר מראה טמפ', משהו כזה. כנראה שאי אפשר לסמוך על קריאת הטמפ' בכלל. אבל אני שואל אותכם מה כן אפשר לעשות כדי לדעת את הטמפ' המדוייקות? המון תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. טוף.. אז בדיוק עכשיו קיבלתי את הפרסקוט 3GHZ E0 החדש שלי. אני יתן לתמונות לדבר [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by THE FOX,

מעבד: 3200+ ווניס אמצעי קירור: Arctic Cooling Freezer 64 Pro הטמפרטורות סבירות? או שכדאי לחשוב על קירור אחדר למעבד? תוספת של עוד 150MHZ-100MHZ למעבד תתן משהו במשחקים? או שאפשר להישאר עם זה? 8) *לאחר הOC ל 2.5 GHZ בדקתי ומשחקים רצים יותר חלק איזה קירור ציפסט הכי מומלץ? מיקום הציפסט הוא כמו בלוחות DFI NF4.

• 12 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.