אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי! בניתי מערכת קירור מים קטנה (ביעוץ של The Byter), להלן התמונות. כמו כן לגבי הOC הנוכחי שביצעתי עם המערכת הזאת ניתן לראות כאן כמה הסברים: הרדיאטור הוא תרומה של חבר מקטנוע ישן ששבק חיים. המידות שלו (לפי המאווררים) 160 מ"מ על 240 מ"מ. הוא זה שעשה לי את כל הבלגן במארז מכיוון שהפיות שלו (התחתונה בעיקר) פונות לכיוונים (מעצבנים) שהפריעו לסדר של הצינורות. המאוורים שלו הם 6 מאווררים ג'נרים (60 ש"ח) גם בגלל המחיר וגם בגלל שהם ממש שקטים. המשאבה היא EMP 12V תודה לThe Byter. צנרת פשוטה (2 ש"ח למטר) ברובה חוץ מהחיבור של הרדיאטור ששם יש כיפוף רציני אז רכשתי צנרת גמישה ביותר ב10 ש"ח למטר. בלוק קירור של Danger Den - תודה לדובים על האספקה המהירה (48 שעות וזה היה אצלי בבית!) מ…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן מאוורר למארז 80 מ"מ. ויש לי שתי שאלות: 1)איפה אני יכול למצוא מישהו שייקדח לי את החור? 2) זה משנה אם אני קודח עם מקדח כוס של עץ למרות שיש לי מארז אלומניום? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה לדעתכם הקירור הכי טוב לצ'יפ NFORCE2? מה דעתכם על הVantec IceBerq 3CCB-A1C? ???
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לשנות בביוס שמדובר במעבד 2.133 במקום 1.6 והוינדוס לא עלה נתן הודעת שגיאה שקשורה לקרנל אנא הסבר איך מבצעים אוברקלוקינג ללוח זה והאם צריך לשנות משהו פיזית בלוח פרט לביוס תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז החלפתי סוף סוף את הקירור הסטנדרטי של הכרטיס בטווין טורבו של AC. עכשיו, הכל טוב ויפה, אבל שמתי לב שבקירור המקורי היה גם קירור לעוד סט של צ'יפים - חוץ מהליבה והזכרונות, עליהם יש גופי קירור גם ב AC. זו מין שוב של צ'יפים שחורים קטנים בצידו האחורי של הכרטיס, ליד כניסת המתח של ה PCI - להם אין פתרון קירור בטווין טורבו. מה הם אותם צ'יפים? צריך בכלל לשים עליהם גופי קירור? תכלס עכשיו המחשב עובד... והם לא חמים למגע...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תיראו המעבד שלי לאחרונה דיי חם ואני רוצה לדעת איזה קירור יש לו.. במפרט לא כתוב שום דבר לגבי קירור.. זאת אומרת שאין לי קירור למעבד??? איך אני בודק את זה??? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני כרגע משתמש בקירור ZALMAN CNPS5X הוא אצלי כבר שנתיים ובשנה האחרונה הוא עושה קצת זמזומים החלטתי להשקיע לרגל הכניסה לקבע ולקנות קירור מים CORSAIR H110 יחד עם המארז NZXT PHANTOM 530 השאלה שלי היא האם הקירור מים יהיה שקט יותר מהZALMAN ? המחשב משמש אותי לגיימינג (אם כי רק בכניסה לקבע אני גם יקנה כ.מסך חזק סוף סוף)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה יש לי תהאר דיסק הזה והוא מגיע לטמפ גבוהות מן הרגיל בסביבות ה89 מעלות ממש לוטה ומבעיר לי בחום את כל המארז זה ממש כמו גוף חימום במארז וכמו כן שמתי לב שהמחשב עובד פתאום קצת לאט יכול להיות שזה קשור לבעיית חום שלי ושאלתי אנשים עם יעזור קירור להארדיסק הם אמרו שזה יקרר ויוריד קצת טמפ אבל לא יעזור לי כלל בביצועים מה עושים?????. כל עצה או תגובה תתקבל בברכה אני נואש :'(
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק קצת ולהכין פד זוהר לעכבר שלי הבעיה שאין לי מושג איפה קונים לדים, נגדים, או פרספקס וכמה זה עולה. לחלון שכן שלי הביא לי. אני גר בנס-ציונה אז אם יש באזור עדיף. גם אילת זה סבבה כי אבא שלי גר שם ואני נוסע הרבה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים הבעיה היא כזו - למאוורר שהוצאתי מהספק ( אנרמקס Modu 425W ) אין חיבור שמתאים בלוח אם, איך אני משפצר אותו שייכנס? המאוורר נקרא - Two ball bearing והוא נשלף יפה עם המסגרת וכבל קצר מורכב מארבע גידים - כחול, אדום שחור לבן עם תקע קטן ולבן בעל ארבעה שקעים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הוא יתאים לxp1900 מעבדים יותר מהירים בעתיד בתוך מארז סטנדרטי (2 או 3 מאוררים)
-
הי, באחת המדריכים בפורום ראיתי שהציעו לשמן עם WD40 מאווררים במחשב והבנתי שזה ממש לא מתאים. מה לגבי "ספריי סיליקון"? מתאים? יש משהו אחר שעדיף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! עריכה: גיליתי שיצאתי קצת אהבל. מעניין כמה עייף הייתי כשלא שמתי לב באיזה פורום פרסמתי. אשמח אם אחד המנהלים יוכל להעביר לפורום הרלוונטי (: מפרט ראשון (דרך סטארט…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לכולם. ברשותי מחשב ישן מבוסס Pentium D (כפולי הליבות הישנים) על לוח אם MSI PM8PM. על המעבד מורכב גוף קירור Freezer 7 Pro. מאז יומו הראשון, הלה עובד קשה (לפי ה BIOS על 3000 סל"ד). לא ידעתי להעריך כמה הוא רועש, עד שקניתי את המחשב החדש (עם MUGEN II). לא מדובר ברעש של בלאי, אלא ברעש עבודה קשה.. השאלות שלי למעשה הן: 1 - האם זה נורמאלי שהמאוורר הנ"ל יעבוד כל כך קשה ויעשה רעש? האם זהו סוג המאוורר או שמא הוא דורש החלפה? 2 - כמו כן, האם לוח האם שלי בכלל מאפשר "ויסות" של המהירות, או שמא עובד תמיד על המקסימום ולכן הרעש? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם, קניתי מחבר מספר חלקים והגיע השעה לעשות OC ולהחליף את קירור הסטוק. יש לי מעבד Phenom II X4 Black Edition 955 ומארז: Thermaltake Armor Plus Super Tower עכשיו יש לי מספר דרישות קטנות מגוף הקירור שלי: 1: שיתן לי אפשרות לOC כמה שיותר גבוה - כמובן שזה תלוי בעוד גורמים אבל עדיין. 2: כמה שפחות רעש - שגם זה קצת לא מסתדר יחד עם הדרישה שלי לOC אבל עדיין. 3: שלא ישקול מעל 850 - 900 גרום - לא מחפש מפלצת של 1.200 קילו ומעלה. עכשיו שמתי עיין על המוגן החדש - מספר 3! הוא שוקל 830 גרם עם מאורר ויש אפשרות להוסיף לו עוד מאורר, סה"כ נראה כמו קירור חלום. עכשיו צרפתי למטה תמונה של המארז שלי מבפנים (תמונת דוגמא) שם אפשר לראות שיש שלושה מאוררים למארז. קדמי מכניס אוויר ->…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים בהמשך לפרסום הקודם הנה לכם כמה תמונות באיכות גבוהה של המחשב שלי כולל הפנל האחורי ומבט מרחוק.... תהנו בקרוב מאוד בגלריה!!!!!! אם אהבתם לכו להצביע 10 בתחרות!!!!! http://my.ynet.co.il/modding/default.asp
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המעבד Q6600 התושבת היא 775 כמובן. המחשב נקנה לפני כ4-5 שנים והבעיה היא ממתי שהמחשב נקנה המאוורר של המעבד מסתובב על 3200-3400 סל"ד במאמץ (גם לאחר רענון משחה טרמית וניקוי אבק) מה שאומר שהוא מרעיש נורא המעבד על אוברקלוק 2.4 @3GHZ והקירור הוא מקורי של אינטל חשבתי להחליף אותו בקירור http://ksp.co.il/?uin=13117 האם הוא יתאים ללוח? כדאי להחליף לקירור הזה? אשמח לעזרה והמלצות לקירור מתאים ושקט.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3200 שמהירות השעון הייתה 2.0GHZ והעלו לי אותה ב-100MHZ. בזמן רגיל כשאני לא משחק אז טמפ' המעבד היא 40-44 מעלות, אך כשאני משחק היא מגיעה ל70 מעלות, וזמן מסוים בטמפ' זאת גורמת לכך שהמחשב שלי נכבה. יש לי 3 מאווררים במחשב בנוסף לזה של המעבד ושם כרטיס המסך. האם טמפ' זו תקינה? אם לא איך אני יכול להוריד אותה? מה יותר טוב מישחה טרמית או מאוורר חזק על המעבד? בבקשה תעזרו לי. תודה לכל העונים.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן הקיץ.. אחח הקיץ.. אני [tt]שונא[/tt] את הקיץ! "בזכותו" ה4850 שלי עם קירור הסטוק שלו, אשר נמצא בANTEC 300, מת מחום. במנוחה הטמפ'(עם מאוורר על 45%) מגיעה לכ85 מעלות(!), דבר אשר מביא לקריסה של משחקים מעט כבדים(לא בדקתי לאיזו טמפ' הוא מגיע במאמץ, חבל לי על הלב שלי). סידור הכבלים באנטק לא רע, יש בו את הפריזר XTREME ועוד 3 מאווררים שהגיעו עם המארז(שמתי על מדיום בגלל החום הכבד). בחורף כמובן לא היו בעיות. עכשיו אני מתלבט בין 2-3 מאווררים לבין קירור לכ. מסך+אולי מאוורר צדדי. אגב, לפי REAL TEMP טמפ' המעבד שלי(E7200) היא בסביבות ה36 במנוחה ובמאמץ הטמפ' נשארת באיזור הבטוח. אני צריך עזרה לא רק בבחירת המוצר, אלא גם בבחירת החנות(לרשותי כרטיס אשראי ). תודה, דניאל.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו אני צריך לבנות תא "פריזר" דפנות כפולים מעץ - יש צמר סלעים מהמקרר. הפריזר ... בכל מקרה צריך לתת טיפול נגד מים .. ממה הוא עשוי ? אלומיניום ? משהו אפור אבל נראה גם צבוע אפור.. או שאאטום אותו ואהפוך למיכל מים , או שאכניס הכל למיכל פלסטיק. ההבדל הוא שאין בעית ניקוז כאשר כולו בתוך מיכל מים וליצור שיפוע וצנור ניקוז דרך תחתית כפולה כאשר אסור להרטיב את צמר הסלעים (בלתי שמיש יותר) ... תרמוסטט יש , אבל אני צריך טמפ' גבוהה יותר של 20C בעוד שמקרר בנוי ל 4C רדיאטור יש וצריך להכין אותו לחיים במרפסת בגשם ושמש. צריך גם לקדוח בקיר 20ס"מ בטון מזוין שני חורים ולשים שם שני צנורות משום שתהיה צנרת בחדר וצנרת חיצונית. זה חשוב במקרה של תיקון , אז אני פשוט אשתמש במיכל מים בתוך החדר ולא…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גוף הקירר שקניתי cube b של deepcool עלה משהו כמו 50 שקל הcpu מראה על 68-70 במנוחה וצפונה בעת מאמץ אגב המארז מאוורר היטב 2 מאווררים 120 נכנס נמוך בחזית יוצא גבוה מאחור איין אבק והטמפ סביב ה-38 מעלות מי אשם?? הקירור למעבד או אולי ההתקנה אין טעות נבדק בסנדרה ובecsonic בצלזיוס כמובן לוח אם ecs pf4 915 מעבד p4/3.0/800/2m/775 /64 bit זכרונות 2*512 ddr 2 533 twinmos cl 4 pci ex sapphire ati x700 512 ddr 2 sata 2+ide ושאלה נוספת על מה כדאי לעשות oc למטרת רינדורים ב 3d max על כרטיס המסך או על המעבד ? לגבי oc למעבד- חייב לעשות עדכון ביוס הגירסה הקימת 1.1a לא מאפשרת לבצע ocואז השאלה באם לעדכן ביוס ולהסתכן בעלות הלוח או לוותר אגב הלוח הגיע עם ez flase ו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר עדיף מבין השניים קירור מים? אמרו לי שיכול להיות ידפק משהו בקירור מים ואז הלך כל המחשב... אז מה עדיף לקנות 5-6 מאווררים? או מערכת קירור מים...? תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-