אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך Redaon X1950XT אם מאוורר שאני הוספתי בשם: Accelerator X 3 או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את מהירות המאוורר של הקירור על הכרטיס בעזרת תוכנה ואם כן אז לכמה כדי, שלא יהרוס אבל יעזור לקירור.. הכרטיס הוא מאסיבי ולכן אני צריך קירור טוב יותר..
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר עדיף מבין השניים קירור מים? אמרו לי שיכול להיות ידפק משהו בקירור מים ואז הלך כל המחשב... אז מה עדיף לקנות 5-6 מאווררים? או מערכת קירור מים...? תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים בהמשך לפרסום הקודם הנה לכם כמה תמונות באיכות גבוהה של המחשב שלי כולל הפנל האחורי ומבט מרחוק.... תהנו בקרוב מאוד בגלריה!!!!!! אם אהבתם לכו להצביע 10 בתחרות!!!!! http://my.ynet.co.il/modding/default.asp
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לשנות בביוס שמדובר במעבד 2.133 במקום 1.6 והוינדוס לא עלה נתן הודעת שגיאה שקשורה לקרנל אנא הסבר איך מבצעים אוברקלוקינג ללוח זה והאם צריך לשנות משהו פיזית בלוח פרט לביוס תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בקרוב מגיע אליי השילוש הבא: Intel core i7 930 Asus P6X58D Premium OCZ Intel XMP 1600Mhz 8-8-8-24 אני רוצה לעשות OC למעבד להשוות אותו לתדר של הזיכרונות כלומר שהמעבד יעבוד ב1600, אני לא רוצה לגעת במתחים, ממה שהבנתי המעבד מגיע בבאס של 133 וכל מה שאני צריך לעשות זה להעלות אותו ב(כמה?) כדי להגיע ל1600MHz בנוסף, כרגע זה עם קירור סטוק אבל אם כדי לעשות את הOC הרצוי אני צריך לקנות קירור אז כנראה שנקנה את ה D14. הבעיה שלי שאני לא מועדכן בחומרה החדשה פעם הייתי קצת יותר בעניינים ואני יודע שתמיד היו עובדים עם מחלקים של 1:1, גם היום זה ככה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה מגיעים לארץ מארזי אלומניום , מה בדיוק היתרונות . חסרונות של המארזים האילו ? ומה מחירם ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בתוכנה SPEEDFAN לא מצאתי כלום, יש עוד דרך?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב .. אז אני קניתי מחשב חדש, זכרונות G.SKILL 1333MHZ CL8 לוח אם GIGABYTE P55A UD4 מעבד I5-760 אלו הרכיבים שאמורים לשנות לפי מה שאני יודע. וקירור Noctua NH-D14 אז ככה, אני דיי מתחיל בתחום ורוצה לנסות, קראתי הרבה וראיתי סרטונים. עכשיו כמה שאלות : 1. באיזה אופן כדאי להעלות את הבאס , והvoltage? אנ יכנראה יעלה באס ב5MHZ ובהתאם לשגיאות וזה ישנה וולטג ב0,05 כל פעם. 2. איך הטורבו בוסט ישפיע על הOC ומה מומלץ לעשות איתו. 3.האם הזכרון שלי יגביל אותי בOC ? 4.יש כאן מישהו שהגיע עם המעבד הזה או 750 ל4.0GHZ ? על איזה voltage ובאיזה הגדרות ? 5. אם למישהו יש משהו להגיד שיכול לעזור כמו הגדרות בביוס או בכללי. 6. על איזה תוכנות הייתם ממליצים [טמפרטורות, שליטה על מאוורים, LOAD…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהם התדרים שניתן להגיע ב OC עם 7600GT? ומהם התוצאות המתקבלות ב 3DMARK?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז החלפתי סוף סוף את הקירור הסטנדרטי של הכרטיס בטווין טורבו של AC. עכשיו, הכל טוב ויפה, אבל שמתי לב שבקירור המקורי היה גם קירור לעוד סט של צ'יפים - חוץ מהליבה והזכרונות, עליהם יש גופי קירור גם ב AC. זו מין שוב של צ'יפים שחורים קטנים בצידו האחורי של הכרטיס, ליד כניסת המתח של ה PCI - להם אין פתרון קירור בטווין טורבו. מה הם אותם צ'יפים? צריך בכלל לשים עליהם גופי קירור? תכלס עכשיו המחשב עובד... והם לא חמים למגע...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://imgur.com/mA44fFn או שזה הרוס וצריך לקנות אחת אחרת ??
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המעבד Q6600 התושבת היא 775 כמובן. המחשב נקנה לפני כ4-5 שנים והבעיה היא ממתי שהמחשב נקנה המאוורר של המעבד מסתובב על 3200-3400 סל"ד במאמץ (גם לאחר רענון משחה טרמית וניקוי אבק) מה שאומר שהוא מרעיש נורא המעבד על אוברקלוק 2.4 @3GHZ והקירור הוא מקורי של אינטל חשבתי להחליף אותו בקירור http://ksp.co.il/?uin=13117 האם הוא יתאים ללוח? כדאי להחליף לקירור הזה? אשמח לעזרה והמלצות לקירור מתאים ושקט.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי החלטתי לבנות מערכת שליטה על חמישה מאווררים.. יש שני מדרכים לזה באתר אבל אני החלטתי לנסות שיטה משל עצמי.. יש לי בעיה כלשהיא שאני אפרט אליה בהמשך אבל נתחיל מהתחלה.. ראשית אני אפרט באיזה חומרים אני משתמש.. -5 מתגים on/on בעלי שלושה רגלים. -10 דיודות (צבע אחד לכל אחת). -12 וולט מהספק. -5 וולט מהספק. אוקי הינה תמונה שמתארת את סכמת החיבורים שלי.. אל תתיחסו לחלק של הדידות ותסלכו על המערכת בלי הדיודות מערכת פשוטה נכונה ואפילו על ידי בדיקה שערכתי עובדת.. בעצם מה שעושה המתג on/on בעל שלושה הרגליים הוא מנתב את החשמל או רגל מרכזית פלוס רגל שמאלית או רגל מרכזית פלוס רגל ימנית.. כפי שאתם רואים המתח של ה12 וולט עובר בכל הרגלים השמאליות של המתגים, והמתח של ה5 וולט עובד …
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שהנושא של הטמפרטורות של המעבד והמערכת נדונו כבר כאן, אבל לצערי כל הנושאים שקראתי לא הצליחו לענות על הבעיה שלי. הבעיה (בכלל יש המון בעיות עם המחשב החדש, כמו הזמזום שמזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת) היא שאתמול שמעתי אותו מצפצף, לא ידעתי למה, אז לבסוף בדקתי את הטמפרטורות וגיליתי את הטמפרטורות הבאות: לפי AIDA: Motherboard: 66-69 CPU: 65-68 AUX: 45-46 SMART: 43 כל זה שהמחשב היה בפעולה ברקע שהעמיסה את המעבד ב-90% בערך. אחרי שהפעולה נגמרה המחשב ירד (בערך כעבור 10 דקות) לטמפרטורות הבאות: Motherboard: 51-54 CPU: 51-52 AUX: 39 SMART: 38 והן נשארו בתחומים הללו, למרות שהמעבד היה בעומס של 0-2 אחוזים. עכשיו שהדלקתי את המחשב (פחות מ-2 דקות מההדלקה) הטמפרטורות הן…
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! היום/מחר אני מתכנן לקנות מחשב חדש. I7 3770K Gigabite Z77X-UD3H. Gigabite R9 280X/HD7970. Crucial 8GB. NZXT Phantom 410. ושאר הדברים. אעשה OC למעבד בהתחלה ל4.2 ובהמשך צפונה יותר, לכיוון 4.5-4.8. לפני הרבה זמן פתחתי אשכול ובו הציעו לי את הקירור Scythe mine 2 הזה: http://www.tms.co.il/product/10634 וגם את Mugen 3 הזה: http://www.tms.co.il/product/11458 מישהו נימק שהראשון עדיף בגלל שטח קירור גדול יותר. אני רואה שהרבה ממליצים גם על השני ולכן לא הצלחתי לגבש החלטה ברורה מי עדיף ומכאן נובע גם פתיחת השירשור הזה. *אין אפשרות לקנות מחנות אחרת שהיא לא TMS. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה לפי EVEREST Home Edition הלוח אם שלי הוא Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 12/31/2001-P4X266-8233/A-6A6LWSN9C-00 Motherboard Name Soltek SL-85DIV(-L)/DRV/DRV2/DRV3/DRV4 טוב .. נכנסתי לאתר של החברה הלכתי לעזרים http://www.soltek.com.tw/soltek/download/index.php?catid=7 ואין לי מושג מה אני צריך להוריד כי את הדגם הספציפי הזה לא ראיתי אז חשבתי אולי כל הדגמים פה מתאימים? בקיצור מה לבחור ? 2. האם בביוס של הלוח הזה יש אפשרויות לאובר קלוק או ביוס נסתר? פרטים: Field Value BIOS Properties BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message REV C3.1 System BIOS Date 12/31/01 Video BIOS Date 03/09/10 BIOS M…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יכול להיתו שאני משיג חנקן נוזלי בתוך קוספא מברזל גדולה כזאתי עם צינור (ואולי מד לחץ) ... אני יכול לעשות חור ולפזר את החנקן הנוזלי יר ללוח ולמעבד ?! זה יכול להרוס תחלקים אם הם חשופים כמו המעבד (בלי היטסינק ובלי כלום) ? (בהמשך אני אשאל עוד שאלות שיעלו ברשותכם)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל אני שמח סוף סוף לפתוח בפורום המרשים הזה נושא, אני מודה מראש על העזרה. יש לי את ה-250GTS הינה הדגם המלא שלו: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=82 מתחשק לי לשים לו איזה קירור כי הוא הכי חם אצלי (40-45 במנוחה) קראתי המון המלצות בנוגע ל-Accelero TWIN TURBO אבל הבנתי שהוא בעייתי על חלק מהכרטיסי מסך.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
פתאום הפסיק להסתובב לי מאוורר של המעבד. נסיתי לנקות עם ספריי אוויר ועם ספריי מגעים, שום דבר לא עוזר. למזלי היה לי בדיוק אותו מאוורר במחשב ישן, אבל הוא עושה המון ראש ויש לי הרגשה שלא יחזיק עוד הרבה זמן איפה ניתן לקנות רק את המאוורר עצמו , בלי צלעות? ראיתי שבכל מקום מוכרים עם צלעות ביחד המאורר של חברת Arctic תמונות של המאורר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי ידע בנושאי קירור מעבדים. השימוש שאני עושה במחשב הוא סטנדרטי לחלוטין (אינטרנט, WORD, צפייה בסרטים). אינני משתמש במחשב למשחקים. אני לא עושה OC (אני לא יודע איך עושים את זה, ומטבע הדברים, זה ממש לא נחוץ לצרכים שלי). מפרט המחשב: מעבד אינטל Core i3 530 מאוורר מעבד שהגיע עם המעבד (לא רכשתי משהו נפרד במיוחד) לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון כרטיס מסך ATI Radeon HD5570 דיסק קשיח של WD Caviar Green 1.5TB המארז הוא מארז "סיני" ללא שם. המחשב עובד מצוין, ולעניות דעתי אין בעיות של קירור: טמפרטורת המעבד היא 38-41 מעלות כשאני גולש באינטרנט - (לפי נתוני תוכנת HWMonitor) טמפרטורת כרטיס המסך היא 34 מעלות טמפרטורת הדיסק הקשיח היא 39 מעלות כמו כן, התוכנה מראה עוד 3 קריאות טמ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה רכשתי הארד דיסק חיצוני 1TB דגם:SEAGATE ST310005EXD101-RK DeskTop 1000GB עכשיו הוא מאוד חם ואני פוחד שהוא יהרס מהחום הוא מחובר מלא למחשב כי כמעט כל הזמן הוא בשימוש לא יכלתי לקנות פנימי כי כל פעם אני צריך להעביר אותו ממחשב למחשב (אני מתקן מחשבים באזור שלי וזה טוב כדי לשמור מידע.) אבל למחשב שלי הוא מחובר המון זמן יש לי שם עבודות מדריכים הוראות וכו' .. ואני גם שומר שם עבודות שלו בפוטושופ ואני צריך גישה ישירה לקבצים.. עכשיו יש אפשרות לקנות לו קירור שיתחבר מלמטה ?? מצידי אני גם יבנה לו קירור אבל הבעיה היחידה שהיא שלא היה לי חשמל למאוורר שיתחבר מתחת .. חשבתי שמאוורר יעבוד על USB אבל לא מצאתי מאוורר כזה.. אשמח לפתרונות לקרר אותו
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-