עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו , אני מעדיף לקנות XP 1700+ T-BRED ולעשות לו אוברקלוקינג מאשר לקנות מעבד יותר יקר כמו 2100+ או 2200 + .. אבל עד כמה בטוח ומוכח שאפשר לעשות לו כזה אוברקלוקינג ? אני מדבר על משהו כמו 2GHZ או 2.2GHZ לא יותר מזה .. אני פשוט לא רוצה לשרוף את המעבד אחרי שקניתי אותו ישר . הצעות או הערות (או אפילו הארות) בבקשה

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Omry,

http://tms.co.il/product/6321 ראיתי ש-TRUE רגיל עולה 440 בערך אם הוא מתאים ל-LGA1366, ככה שאם הגרסא מנחושת באמת מתאימה, אני מאמין שאקנה אותה במקום.. וויתרתי גם על קירור המים, יותר מדי התעסקות

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לוח של Asus M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 5600 DUAL CORE זכרונות קינגסטון DDR2 800 רציי לדעת כיצד לקבוע את יחס תדר FSB לזכרונות 1:1 אני לא מוצא את האופצה בביוס . וטמפ' של המעבד היא מינוס 64c באמצעות פאן ספיד מה זה אומר מינוס?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by The_Byter,

Gskill 4800 la

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולכם, קניתי מחבר מספר חלקים והגיע השעה לעשות OC ולהחליף את קירור הסטוק. יש לי מעבד Phenom II X4 Black Edition 955 ומארז: Thermaltake Armor Plus Super Tower עכשיו יש לי מספר דרישות קטנות מגוף הקירור שלי: 1: שיתן לי אפשרות לOC כמה שיותר גבוה - כמובן שזה תלוי בעוד גורמים אבל עדיין. 2: כמה שפחות רעש - שגם זה קצת לא מסתדר יחד עם הדרישה שלי לOC אבל עדיין. 3: שלא ישקול מעל 850 - 900 גרום - לא מחפש מפלצת של 1.200 קילו ומעלה. עכשיו שמתי עיין על המוגן החדש - מספר 3! הוא שוקל 830 גרם עם מאורר ויש אפשרות להוסיף לו עוד מאורר, סה"כ נראה כמו קירור חלום. עכשיו צרפתי למטה תמונה של המארז שלי מבפנים (תמונת דוגמא) שם אפשר לראות שיש שלושה מאוררים למארז. קדמי מכניס אוויר -&gt…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by XMB,

אהלן, מעוניין לבצע OC למעבד 2500K, רציתי לקבל בבקשה המלצות לקירור עד $60. אני גר בארה"ב ומעדיף לקנות מאחת החנויות הללו: (לוח אם P67 של ASUS או ג'גיבייט צריך לקבל מחר): www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com *חשוב שהקירור יהיה שקט, לא ברמה של קירור פסיבי אבל שלא יהיה טרקטור. נ.ב רציתי לשאול אם תהיה בעיה עם המיקום של הקירור והזיכונות? רכשתי זיכרונות G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) יש לי מארז CM690 תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. משהו קנה שם פעם מאוורר 120 ממ גנריק? אם כן כמה עלה והאם הוא Dual BallBearing??

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by liram21,

אהלן חברים, אני התחלתי לעשות OC למערכת והתחלתי בקטנה ב-3.8GHZ, בעיקרון לא העלתי מתחים, נשארתי על אותם המתחים. הוא יציב וכל זה, והוא לא מתחמם אבל הבעיה היא שהשארתי את ה- Intel Enhanced SpeedTest על ENABLE והוא אמור לעשות שכאשר אני נגיד על שולחן עבודה ולא מאמץ את המחשב אז הוא מוריד את המהירות של המעבד לאיזור ה-1.6, הבעיה היא שאני משאיר את זה פתוח וזה לא עושה כלום, הוא תמיד נמצא על איזור ה-3.8 ואני לא רוצה שזה יהיה ככה, איך אני מסדר את זה ? ועוד שאלה, להתחיל ישר ב-3.8 זה גבוה ? כלומר, אני צריך להתחיל ביותר נמוך נגיד 3.4 או משהו באיזור ? הינה תמונה אחרי בחינה של SuperPI:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. "ספריי" אוויר בלחץ יחסית גבוה. איזה חנויות מוכרות? עדיף בת"א.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. האם למישהו יצא להפגש במאוורר הזה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=80320-300-56&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# אבל בגרסה החדשה כביכול, ה- R4-L2R-20AC-GP איך הוא מבחינת ביצועים\רעש? נשמע מבטיח 69 CFM ב 19 DB(הוא בעקרון אמור להגיע ליותר CFM וכמובן יותר רעש). האם הוא כדאי? לעומתו חשבתי על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=12244 S-Flex יקר מדי, אז אל תציעו אותו, גם המאוורר השני טיפה יקר, את הראשון אני יכול להשיג ב-40 ש"ח. או שיש מאווררים טובים יותר? אני לא מעוניין לוותר לחלוטין על ביצועים לצורך הפחתת רעש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by roeiw,

איזו משחה טרמית הכי טובה לדעתכם??

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום אני חדש בפורום ואני מתנצל על חוסר הידע שלי ברכיבים ברצוני לדעת היכן אני יכול להשיג תוכנה שאמרת לי את רמת הטמפרטורה במעבד לוח אם או ספק הכח ומהי הטמפרטורה הנורמלית שאני אדע אם אני צריך קירור תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ממש בימים אלא אני הולך לסיים את מה שהתחלתי לפני דיי הרבה זמן - כשנתיים... הנה כמה תמונות לטעימה...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by The_Byter,

יש כבר שש יחידות מעובדות בדרך לחריטה, דיווחים ותמונות בהקדם

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני רוצה לעשות OC למעבד שלי דרך הלוח אם intel skyberg dp45sg , שהוא מאפשר OC , ואני לא יודע איך , כל המדריכים לOC הם ממש שונים בBios שלי שם יש דברים אחרים , בקושי יש שם דברים .. מי שיכול לעזור לי אפילו בטלפון איך לעשות OC למעבד דרך הלוח אם הזה אני יודה לו!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by KoM,

יש לכם בהחלט למה לחכות חברה... ליחצו כאן ותראו...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Works4me,

טוב , אמנם מוקדם מידי להגיד נמאס לי .... אבל נמאס לי מהטמפרטורה של הכרטיס בן השבועיים וחצי שלי , כן אני יודע , אלו כרטיסים חמים ויש להם threshold נורא גבוה , אבל בכל זאת חם מדי לטעמי אי לכך ובהתאם לזאת חיפשתי קירור מתאים : thermalright T-RAD2 אמור להתאים לפי מספר פורומים ( גם פורום אחד זה מספר ) אבל מגיע בלי מאווררים . scythe Musashi אולי יתאים עם חיתוך קל , יצאה גרסה מעודכנת SETSUGEN 2 אבל שההוא שם למעלה יעזור לי ( התנצלות למאמינים ) עד שזה יגיע לארץ אם זה יצא לפני רק מספר ימים לשוק בחו"ל . ואז יש לנו את הZALMAN VF3000A , מצאתי בסך הכל פורום אחד שמדגיש שאולי הוא יתאים אבל צריך למצוא קירור אחר לVRM ( מה נעשה , בין החלקים החמים יותר בכרטיס חוץ מהליבה ) לקופצים , כן…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי אנשים בהמשך לפרסום הקודם הנה לכם כמה תמונות באיכות גבוהה של המחשב שלי כולל הפנל האחורי ומבט מרחוק.... תהנו בקרוב מאוד בגלריה!!!!!! אם אהבתם לכו להצביע 10 בתחרות!!!!! http://my.ynet.co.il/modding/default.asp

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by avivlevy,

נעה יבאה את המארז : ZALMAN TNN 500AF 7600 שקל על המארז? עדיף להשכיר דירה נפרדת למחשב במחיר הזה מה אתם אומרים? עריכה: ראיתי את הביקורת של המארז באתר silentpcreview והוא אדיר! למעבד יש קרור כמו של מקרר!......... :o

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. המחשב קופא כשאני משחק במשחקים, משהו עם גראפיקה די עלובה האמת, אני לא בטוח מה זה CPU בכל מקרה בEVEREST זה מראה שזה על משהו כמו 60-70 אחרי/בזמן המשחק, לא ניסיתי בזמן עומס גדול אבל אני מניח שאותו דבר יקרה, פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי מחשב נייד של Asus ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני יכול לעקוב אחר הטמפרטורה של כל הרכיבים במחשב ומה התחום של הטמפרטורה הרצוי למחשב נייד (כמו למחשב שולחני?) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Arik.G,

מה דעתכם על המוד שלי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

http://www.bit-tech.net/review/321/1] שימו לב לביצועים המוזרים של הTRSP94.... והאם החברה שמשום מה אוהבת כתום הצליחה סוף סוף להביא משהו טוב שלא מרעיש כמו אפאצ'י?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Demagh,

אז החלפתי סוף סוף את הקירור הסטנדרטי של הכרטיס בטווין טורבו של AC. עכשיו, הכל טוב ויפה, אבל שמתי לב שבקירור המקורי היה גם קירור לעוד סט של צ'יפים - חוץ מהליבה והזכרונות, עליהם יש גופי קירור גם ב AC. זו מין שוב של צ'יפים שחורים קטנים בצידו האחורי של הכרטיס, ליד כניסת המתח של ה PCI - להם אין פתרון קירור בטווין טורבו. מה הם אותם צ'יפים? צריך בכלל לשים עליהם גופי קירור? תכלס עכשיו המחשב עובד... והם לא חמים למגע...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מספר אנשים כבר אמרו לי שחיבור זיכרונות בשיטת Dual DDR כלומר שני סטיקים של זיכרון גורם למאמץ ניכר מהגשר הדרומי החלטתי לבדוק את הנושא והוצאתי את אחד מהסטיקים של הזיכרונות החוצה. מדדתי את הטמפרטורה, במאמץ ובמנוחה וגיליתי שהטמפרטורה צנחה ב- 11 מעלות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים