אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. תשתדלו להיות איתי ההודעה קצת ארוכה ואני מתנצל מראש על שגיאות כתיב אחרי יותר משנתיים עם אותו מערך קירור החלטתי שנמאס לי שהמאוורים שלי עושים כול כך הרבה רעש ולא מצליחים לקרר את המערכת שלי בצורה מספקת. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 quad 2.83 q9550 לוח אם: Asus p5q-e זיכרון: DDR2 ocz platinum 4gb 1066Mhz dual channel כרטיס מסך: Sapphire ATi Radeon 4870 1GB הארד דיסק: samsung 750gb 32m ספק: Antec NeoPower Blue 650W . מארז: COOLER MASTER CM690 כמו שאתם רואים יש לי שתי רכיבים בעייתים שידועים כיצרני חום לא קטנים, המעבד והכרטיס מסך שלי. ברגע זה המעבד עומד על40 מעלות והכרטיס מסך על 77 מעלות, תזכרו שמדובר בסוג של חורף והחדר שלי לא מחומם. כרגע מותקנים לי…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כבר שש יחידות מעובדות בדרך לחריטה, דיווחים ותמונות בהקדם
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר סטנדרטי של מעבד פנטיום 3 , האם אני יכול לחבר אותו איכשהו לחשמל במארז ( לא דרך החיבור היעודי בלוח האם ) ?? אני רוצה לעשות לו פתח מתאים בתחתית דלת המארז , למישהו יש רעיון איך אני יכול לחבר אותו לדלת ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או קיי חבר'ה יש לי מעבד AMD Athlon XP 1800 עם A7Ve266 של Asus אין מושג מה זה אוברקלוק ... הדבר היחיד שאני יודע על הזה שזה האצה של המעב מישהו בבקשה בבקשה יכול לתת לי הסבר על זה... , ואולי גם איך עושים את זה ? מומלץ לא מומלץ?? ואל תשלחו אותי לאתרים אחרים תודה רבה
-
צריך חוות דעת דחופה, מה מומלץ ה Zalman CNPS7000B או הביג טייפון
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני התחלתי לעשות OC למערכת והתחלתי בקטנה ב-3.8GHZ, בעיקרון לא העלתי מתחים, נשארתי על אותם המתחים. הוא יציב וכל זה, והוא לא מתחמם אבל הבעיה היא שהשארתי את ה- Intel Enhanced SpeedTest על ENABLE והוא אמור לעשות שכאשר אני נגיד על שולחן עבודה ולא מאמץ את המחשב אז הוא מוריד את המהירות של המעבד לאיזור ה-1.6, הבעיה היא שאני משאיר את זה פתוח וזה לא עושה כלום, הוא תמיד נמצא על איזור ה-3.8 ואני לא רוצה שזה יהיה ככה, איך אני מסדר את זה ? ועוד שאלה, להתחיל ישר ב-3.8 זה גבוה ? כלומר, אני צריך להתחיל ביותר נמוך נגיד 3.4 או משהו באיזור ? הינה תמונה אחרי בחינה של SuperPI:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Asus ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני יכול לעקוב אחר הטמפרטורה של כל הרכיבים במחשב ומה התחום של הטמפרטורה הרצוי למחשב נייד (כמו למחשב שולחני?) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אז ככה, הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450FSB * 8.5) על המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled עשיתי בדיקת יציבות של 8 שעות ב-Prime95 וגם בדיקה של שעה ב-OCCT, הכל עבר חלק, טמפרטורות באיזור ה-47-50 על כל ה Cores אחרי 8 שעות. אני מנסה להגיע ל 4GHz אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות, ניסיתי את המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.36 CPU Vcore: 1.4375 MCH Core: 1.36 DRAM Voltage: 2.1 הבדיקה הזאת החזיקה 30 דקות של Small FFT/Large FFT ב-Prime95 אבל נכשלה במבחן Blend אחרי שלוש ש…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר שקט עשיתי כבר OC ל3200 יש לי AMD 2500 יש יל ולקנו 10 שעושה מלא רעש וזה ממש מעצבן לקחת את VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD הוא טוב מבחינת ביצועים כסף הוא שווה בכלל ?אבל הכי חשוב הוא שקט ואם הוא יותר טוב מי ה ולקנו 10
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
"ספריי" אוויר בלחץ יחסית גבוה. איזה חנויות מוכרות? עדיף בת"א.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מספר אנשים כבר אמרו לי שחיבור זיכרונות בשיטת Dual DDR כלומר שני סטיקים של זיכרון גורם למאמץ ניכר מהגשר הדרומי החלטתי לבדוק את הנושא והוצאתי את אחד מהסטיקים של הזיכרונות החוצה. מדדתי את הטמפרטורה, במאמץ ובמנוחה וגיליתי שהטמפרטורה צנחה ב- 11 מעלות
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוצאתי ים כסף על הקירור והדברים מסביב ורציתי לדעת עם הטמפ" סבבה??? ד.א מי שרצה לדעת על השקט של האורורה אני חייב לציין שאין הבדל ברעש אם הוא דלוק או כבוי זה לא יאמן הוא ממש חרישי וגם את הטוניק לא שומעים כאילו הוא לא שם בכלל... אז מה אתם אומרים....? ה.מ הוא X1950PRO והל.אם הוא gigabyte p35 ds3r Temperatures Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 26 °C (79 °F) CPU #1 / Core #1 42 °C (108 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) CPU #1 / Core #3 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #4 40 °C (104 °F) GPU 47 °C (117 °F) GPU Ambient 42 °C (108 °F) WDC WD3200AAKS-00SBA0 35 °C (95 °F)
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6321 ראיתי ש-TRUE רגיל עולה 440 בערך אם הוא מתאים ל-LGA1366, ככה שאם הגרסא מנחושת באמת מתאימה, אני מאמין שאקנה אותה במקום.. וויתרתי גם על קירור המים, יותר מדי התעסקות
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שיהיה 1024, DUAL CHAN ושיהיה מעולה לOC! אני מדבר על רמות ה OCZ VX.. אני לא בדיוק יודע מה ההבדלים בין BH5, VX, TCCD.. לכן המלצתכם נחוצה לי.. המערכת היא, A64 3500+ Winnie @ 265*10 Asus a8n-sli deluxe Gigabyte 6600GT OC חשוב לי שהזכרון יעבוד בלפחות 275-280 FSB, ושיהיה בעל תזמונים נמוכים..(2-2-2-5 ? ) OCZ BOOSTER יתווסף לו גם כן.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה קירור יכול להתאים למפרט כמו שלי? (המפרט בצד <) לפי דעתי צריך להשים קירור לכרטיס מסך כי הוא דרוש לו מערכת קירור.. אשמח לתגובות והמלצות .. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר) אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחד מישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירור והאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק) האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום רב קניתי את המעבד i7 2600k וקיבלתי בקופסה שלו קירור למעבד ,לפי מה שהבנתי פה בפורום כולם קונים מערכות קירור מיוחדות למעבד ,השאלה שלי היא למה אני צריך קירור מיוחד הרי עם המעבד יש קירור שכנראה יוצר בשבילו הייתכן והמהנדסים של אינטל לא יודעים לתכנן מאורר ? או אולי הקירור מיועד למצבי אוברקלוקינג ומצבי קיצון של המעבד ? השימוש שלי במחשב הוא למטרות משחק עם מארז antec 900 ו כרטיס מסך 6950 אני מאוד אשמח אם תפתרו לי את הסוגיה (חדש בתחום)
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח של Asus M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 5600 DUAL CORE זכרונות קינגסטון DDR2 800 רציי לדעת כיצד לקבוע את יחס תדר FSB לזכרונות 1:1 אני לא מוצא את האופצה בביוס . וטמפ' של המעבד היא מינוס 64c באמצעות פאן ספיד מה זה אומר מינוס?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם למישהו יצא להפגש במאוורר הזה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=80320-300-56&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# אבל בגרסה החדשה כביכול, ה- R4-L2R-20AC-GP איך הוא מבחינת ביצועים\רעש? נשמע מבטיח 69 CFM ב 19 DB(הוא בעקרון אמור להגיע ליותר CFM וכמובן יותר רעש). האם הוא כדאי? לעומתו חשבתי על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=12244 S-Flex יקר מדי, אז אל תציעו אותו, גם המאוורר השני טיפה יקר, את הראשון אני יכול להשיג ב-40 ש"ח. או שיש מאווררים טובים יותר? אני לא מעוניין לוותר לחלוטין על ביצועים לצורך הפחתת רעש.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-