אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שבועות אני ופלאש (עידו) קנינו סליבים, וגם קתודת UV, אז קודם כל, תודה רבה רבה לעידו שהסכים שאני אזמין איתו! וקניתי wire sleeving kit, זה בא עם הרבה סליבים, וגם זה בא עם היטשרינק, רק רציתי לדעת איך אני מחבר את ההיטשרינק, כדי לא לעשות טעויות, כי אין הרבה, יש אחד עבה מאוד, (עובי של 3 ס"מ נראה לי) שהאורך שלו זה קצת יותר מ10 סנטימטר.. (קצר), יש אחד יותר דק, בעובי של בערך 2 ס"מ והוא קצת יותר ארוך, ויש אחד בעובי של כסנטימטר, שהוא הכי ארוך, אני משאר שהוא מתאים לסליבים של ה1/4, היותר עבה הוא בשביל הזה שיותר גדול מ1/4 אבל קטן מ1/2, וההכי עבה הוא בשביל ה1/2, כנראה זה כך, ואזיקונים (שזה בא עם אזיקונים), בשביל הסליבים הפיצפוניים.. אז אם יש שאלות לגבי הקיט, רוצים יות…
-
- 46 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע הכרטיס דיי חם ורועש ולא ממש מאפשר לעשות אובר קלוק. לא ראיתי שיש משהו שרשום שהוא מותאם ל 8600, מלבד זלמן שאני כמעט בטוח שיתאימו. אשמח לדעות והצעות. המטרה היא שקט כמה שיותר ומחיר יחסית זול, אני חושב שהגבול 150, אין לי בעיה עם יד שניה (כמו הטורבו 2 שראיתי שמציעים כאן או הסיללנסר 5
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
הסתכלתי בכל מני מדריכים ואני פשוט צריך שמישהו יסביר לי בפשטות אני לא מצפה ל- OC ענק, עד כמה שאפשר כדי לשמור על מקסימום יציבות בלי לפגוע ברכיבים אחרים.. חשוב לדעת מהם הזכרונות? עריכה: ocz xtc platinum 800mhz ddr2 אגב הטמפ' היא 35 במנוחה, במאמץ סביב ה- 40 בדר"כ(קירור סטוק)
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היה לי לוח אסוס p5b deluxe עשה לי בעיה עם הזכרונות קורסייר 8500 2 ג'יגה המעבד שלי נותן עד 3.4 אבל כשה אני מנסה לתת לו 8X425 כמו בלוח הקודם הוא לא נדלק אותו מתח למעבד זכרונות עובדים על 533 על מתח 1.9 רק לשם הבדיקה כמה שנתתי מתח לצ'יפ המחשב לא רוצה להדלק על הבאס הזה כבר השתגעתי עם משהו יוכל לעזור לי ממש תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש 4 מחברים לצנרת גמישה? אני מעוניין לקנות במיידי.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה נראה לי שהמעבד שלי חם יחסית למעבד במצב מנוחה המעבד הוא P-4 3 ghz lga 775 ישן אבל אני מאוד מרוצה ממנו דווקא צירפתי שתי תמונות משתי תוכנות שונות.. ניקוי אבק לא ממש עזר אז כנראה שריענון המשחה יעזור אבל אם כבר אז עדיף לי להחליף מערכת כי המאוורר סטוק הזה עושה רעש יותר מדי ככה שאני רוצה להחליף למאוורר שקט יחסית אבל חשוב לי יותר הביצועים =] התקציב שלי הוא גג 150 ש"ח הבאסה זה שאין לי כסף כרגע ואם משהו יקרה למעבד אני אבוד תנו המלצות.. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא GIGABYTE UDR3 ויש לי 6 סלוטים של זכרון עם קרור T1 (צרפתי תמונה). אני רוצה קרור טוב למטרת OC אבל הבנתי שעם צלעות הקרור שיושבות על הזכרון אני קצת מוגבל במבחר גופי הקרור המתאימים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה התלבתי מאוד בין שני הקירורים הבאים בסוף לקחתי את ה-Vendetta 2 אחרי שקראתי ביקורות ברחבי הרשת ומידע אישי וניסיון אישי עם קירורים לדעתכם עשיתי בשכל שהלכתי על ה-Vendetta 2 או טעיתי? תודה לעונים ...וסוף שבוע טוב..
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, לפני כשבועיים רכשתי את ה AC Freezer 64 LP. חיברתי אותו וישר איך שהפעלתי הוא התחיל להרעיש בצורה נורא מחרידה. הרבה יותר מהקרור סטוק, שהוא אמור להיות שקט בהרבה ממנו. גיליתי שהבעיה נעוצה בזה שבביוס הוא היה מוגדר על PWM ולא עם DC, מה שמוזר לי, כי כפי שאני מבין הוא אמור להיות דווקא PWM. עכשיו הוא אומנם יותר שקט, אבל בכל"ז כאשר הטמפ' עולה הוא מתחיל להסתובב מהר יותר, ועושה רעש נורא מחריד. אני רק אזכיר שהגרסת LP אמורה להיות יותר שקטה מהרגילה משום שהיא מיועדת יותר לHTPC. מישהו נתקל בזה? יש פתרון? תודה, איציק.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום פתחתי תמארז להרכיב תסילינסר הרכבתי אותו אחרי שהרכבתי אני רואה שאין עליו(על הכרטיס) תשקע הזה שמחברים אליו תחוט של החשמל ניסיתי לחבר תסיילנסר ללוח אבל זה לא עובד מה אפשר לעשות? :'(
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, ברשותי מעבד E6600 ואני מעוניין לרכוש גוף קירור טוב מאוד כדי שאוכל להגיע ל-3,8 או 4 ג'יגה הרץ. לפי מה שהבנתי ה-Scythe "NINJA PLUS" 6 Heat Pipes CPU Cooler (להלן "Ninja Plus") הוא גוף קירור שקט יחסית ובעל ביצועים לא רעים בכלל. לעומת זאת הבנתי שה-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (להלן "Tuniq Tower") הוא גוף קירור יותר טוב מה-Ninja Plus ומביא ביצועים גבוהים יותר, אבל הבעיה שהוא לא שקט כמו ה-Ninja Plus. אוקיי, עכשיו כדי שתעזרו לי לדעת איזה גוף קירור מתאים לי יותר אז אני אסביר מה הם הצרכים שלי ומתי אני זקוק לקירור טוב ומתי זה לא חשוב כ"כ. אני מעוניין שיהיה לי גוף קירור שמתי שאני עובד רגיל במחשב (כלומר כאשר אני עובד ללא OC, זאת אומרת סתם גולש ו/או רואה סרט ו/א…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה קטנה עם הקירור שרכשתי (noctua) חיברתי טוב למערכת אך שתי המאווררים שיש בקירור אינם מסתובבים... נכנסתי לביוס ושיניתי שם ב- smart fan control mode לאפשרות PWM. אבל הבנתי שאשרות זאת בוחרים רק למי שיש חיבור 4 פינים. ניסיתי גם לשנות לVOLTAGE והמאוורים לא מסתובבים אלא רק באפשרות של PWM. ידוע לכם למה והאם זה בסדר להשאיר אפשרות זאת ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! התחלתי לא מזמן להתעניין בכל נושא הOC והחלטתי שאני רוצה לעשות OC למחשב שלי ! ברשותי לוח אם Intel Sandusky D945PSN ומעבד אינטל פנטיום D 3.0 Gh'z והמעלות שלי זה 50 במנוחה ובערך 60 במאמץ כאשר נכנסתי לביוס לא מצאתי איפה אני יכול לעשות OC (הצלחתי לעשות OC בלוח אם ג'יגה בייט 965PDS3) צילמתי כמה תמונות שתוכלו בבקשה לכוון אותי מה לעשות: http://i9.tinypic.com/4z27e2r.jpg http://i13.tinypic.com/5z78c2a.jpg תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בחתימה ואני מעוניין לבצע OC אבל אני לא יודע ממה להתחיל אז בבקשה תעזרו לי תודה לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הקירור noctua u9b מתאים ללוח z370?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט. אני יכול לשלוט דרך SpeedFan על מהירות המאוורר שעל המעבד. אך מחוברים ללוח עוד שני מאווררים. אחד של הספק כח (מפרט בצד) ואחד של מאוורר שמוציא אויר Silent Wheel. מקודם הפעלתי 3DMARK06 ושמתי אופציה שישמור לוג של מהירויות המאווררים. ושמתי לב שהמהירות של אחד משני המאווררים עולה תחת מאמץ. עכשיו סתם ככה הRPM שלהם אחד 1070 והשני הוא זה שהמהירות שלו משתנה הוא 1274. היא עולה עד ל1400 במאמץ. בדקתי באתר של ThermalTake מה המהירות סיבוב של ה-SilentWheel שהרי זהו המאוורר שמוציא אצלי אויר מאחור. וכתוב שם 1400 בערך. אז אני חושב שזה המאוורר הזה. השאלה האם אני יכול לשלוט בו שישאר 1400. כי גם כשהוא עולה ל1400 לא שומעים אותו אז אני מעדיף שהוא ישאר במצב הזה. תוד…
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קצת OC לכרטיס מסך שלי (7800GTX) עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה OC דרך ה DRIVER של NVIDIA אז אם יש סיכוי שהכרטיס הישרף או שאם הוא מתחמם יותר מדי אז התוכנה מחבה את המחשב ומשחזרת את ההגדרות הישנות ? וגם איך כדאי לי להגדיל את ה - Harz של הליבה והזכרונות ביחד או של כל אחד בנפרד ואחרי שאני מסיים איך לבדוק עם הכל יציב הקירור שיש לי הוא Zalman Fatal1ty VGA Cooler והטמפרטורה היא סביב 40 מעלות במנוחה ו עד מקסימום 60 במאמץ (3Dmark05 , F.E.A.R - DEMO) אני אודה לכם מאד אם תקדישו דקה מזמנכם כדי לענות לי עם מספר השאלות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אז כככה עשיתי לא מזמן oc לamd 2600 mobile למהירות של 200*11.5=2300mhz זיכרון מושיקן 3200 הגירסה הכחולה ולוח של גיגה בייט 7N400-L1 עכשיו יש לי כרגע ולקנו 11+ והמעלות של המעבד שלי הם 53 במנוחה ובעבודה מעל 55,ואני ממש עצור ולא יכול להמשיך בשוםoc אז רציתי את דעתכם בבחירה לאיזה גוף קירור טוב אתם ממלצים מבין השלושה Thermalright SLK-700 for AMD או Thermalright ALX-800 for AMD Reviews או Thermalright SLK-900A for AMD אני רוצה שיהיה לי הבדל משמעותי אה ולכול אילו לפני שישאלו יש לי משחה טובה ארטיק סילבר 5 ומארז מאורר בצורה סבירה ביותר
-
- 14 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC עם התוכנה ATITOOL 0.25BETA 14 עכשיו הMEM אצלי עומד על 200 והCORE על 400 עכשיו חיפשתי באתר ולא מצאתי את התשובה ,חיפשתי די הרבה ... עכשיו נגיד אני עושה שהתוכנה תמצא אוטומטית את ה"ממ" ואת ה"קור'" ברגע שהוא מגיע למהירות מסוימת הוא מתחיל לעשות לי ארטיפקטים ... עכשיו איך אני יודע שאני עושה ,מוציא את המקסימום המכרטיס?(עכשיו בתוספת קירור לכרטיס הוא עומד אצלי על ללא מאמץ על 45 מעלות) מפרט המחשב: 768 ראם 2900 AMD (OC) לוח אם ABIT NF7 וזהוא.. שאלה דפוקה ,טאורטית עד לכמה אני יכול להגביר את הכרטיס ,אני מאמין שאנשים יכולים לאשר פה ויש פה הרבה כאילו ממוחים לפי מה שקראתי פה הרבה באתר ! בתודה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קניתי היום ZALMAN VF 900-CU עכשיו יש לי עוד בבית MX-1 של AC ומה שמקבלים עם הזלמן זה איזה THERMAL GREASE שווה לשים את ה- MX1 במקום ?
-
- 12 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה SpeedFan,אני לא יודע אם מצב הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה או לא.. לכן העלתי לכאן תמונה שמראה לכם את פרטי הטמפרטורה של המחשב. INTEL CORE 2 DUE E6300 GIGABYTE 965P-S3 2048MB RAM DDR2 7900GS MSI מארז של TT SOPRANO הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה בדיוק אומרת כל עמודה, אני מניח שזה פשוט תדרי שעוןן אחרים, אבל האם זה האפשרויות היחידות? ולמה האחרונה שונה בשמה מהאחרות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברה . אני מתלבט בין שני סוגים של פתרונות קירור : 1- גוף קירור שכלול בתוכו מאוורר 2- גוף קירור ללא מאוורר -->כמו SILVER STONE NT06-E ההתלבטות שלי היא רמת הביצועים וגם כן השקיטות ! כאילו אני רוצה גוף קירור שיהיה ממש ממש שקט ללא רעשים ! וגם שיהיה בעל ביצועים מצויינים .
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-