עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום עשיתי OC קטן לE6750 שלי ל3.2GHZ משום מה משהו מוזר ששמתי לב אליו בCPU Z כאשרר המעבד במנוחה הלוח מוריד את המכפלה ל6 במקום 8 :-\ כאשר זה חוזר למאמץ זה חוזר ל8 האם זה טוב ? איך מכבים את זה ? והאם הOC שביצעתי לא מסכן את המעבד? הטמפרטורה בORTHOS ב100% 58מעלות בול. ללא מאמץ דרך אגב זה על 35

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

כמה וולט מוציא הלוח ללד הפעילות של הכונן קשיח ( HDD LED ) והאם ייתכן שהפיירוייר מוציא 12V ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by Nati_The_King,

16477 3DMarks e8400 4850 hd 2גיגה זכרון ep45 ds3

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. מעבד P4 1.8A, Asus P4T-E זכרונות rdram של Samsung. ניסיתי להעלות את ה-FSB ל-133, בריסט המחשב כלל לא עלה ורק צפצף לו בנחת. סגרתי את המחשב ל-2 דקות פתחתי והוא התאפס לבד ללא צורך באיפוס הביוס. מדוע זה קרה? למה לא ניתן להעלות עוד ה-FSB??? העליתי את ה-FSB ל-120 קיבלתי מהירות של 2159 MHz. החום עלה בממוצע ב-2 מעלות סה"כ. הרצתי את prime95 למשך שעתיים עם ובלי O/C. בלי O/C טמפרטורת המקס' שהמעבד הגיע אליה הייתה 45 מעלות, עם O/C (כאשר FSB=120) הטמפרטורה המקסימלית הייתה 47 מעלות. יש סיבה להוסיף קירור נוסף, או שבעלייה כזאת אפשר לעבוד בנחת? קיים OC נפרד לזכרונות? תודה על המדע.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by ^_^,

אני מעוניין לקנות אותו ... מה אתם אומרים על המוצר? הוא מתאים בכלל לפנטיום 4 ? וכמובן אני ישמח אם תתנו הצעות להיטסינקים אחרים...

6. בדקתי עם התוכנה סנדרה וזה מראה לי power \ aux temperature : 70.0C,158.0 F זה יותר מיידי או שהתוכנה משקרת? או שהמחשב שלי בצרות? הלוח אם 25 מעלות מעבד 28מעלות

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by yosi-m,

העניין של הקשר של חוטי החשמל לצבע שלהם מטריד אותי ביותר. בחיבורי החשמל של ה 12V של הספק יש 4 חיבורים ( 4 חוטים). מה התפקיד של כל חוט ? (אדום,שחור,שחור שני,צהוב) ולמה יש 4 ולא 2 ?!

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by ndav,

-------------------------------------------------------------------------------- החלטתי לעשות אוברקלוק למחשבמדובר במעבד AMD 1800xp 0.18 MICRON לוח אם G7VAXP KT400 זיכרונות TRANSCHD או משהו כזה 256 DDR כרגע הוא רץ ב 133 MHZ הידע שלי בתחום אינו גדול ואני רוצה המלצות בשפה פשוטה אלפי תודות

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  9. במערכת קירור מיים מאיפה לוקחים את החשמל למאווררים ?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by eliau21071981,

האם זה נכון שהחשבון החשמל תופח עקב שימוש באוברקלוק? אני מכיר חבר שעשה אוברקלוק וקיבל חשבון חשמל גדול ממה שהוא רגיל איזה 300 שח יותר

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by ActVisioN,

אני מחפש מאורר או כל דבר אחר שיוריד לי את טמפרטורת המחשב בצורה מאסיבית? מישהו מכיר דבר טוב שיוכל לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. איך את מעביר כבלי חשמל בשביל הלד/ים ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. עוד מעט הקיץ... ואני צריך מעבד משהו בן... ואני קונה D 940... אז מה יותר טוב? Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink - Retail ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan with Heatsink - Retail ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro CPU Cooler - Retail מה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by doldol360,

לא משנה מה אני עושה בביוס המחשב לא עולה לאחר מכן.. מישהו יכול להסביר לי איך לעשות OC כמו שצריך? לגבי הזכרנות... מה צריך לעשות איתם? בקיצור אני צריך הסבר בסיסי.. וכל המדריכים שמצאתי לא עוזרים לי ממש[br]פורסם בתאריך: 28.04.2010 בשעה 09:02:10 קבלו תיקון, הרמתי את המעבד ל3910 מ3400אבל אני לא מצליח להתקדם מעבר לזה, כשאני מרים את הBUS מעל למה שכרגע הוינדוס מגיע עד למסך של ה"ברוך הבא" ועושה ריסטרט לבד. מה הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מעבד PENTIUM 4 3GHZ תושבת LGA 775 בימים חמים ובכלל כשהוא קצת מתאמץ המאוורר (קירור סטוק של אינטל) משמיע רעש נוראי בעבר החלפתי את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מה שעזר לתקופה קצרה בלבד. אני מחפש קירור למעבד (775) שיעשה עבודה טובה יותר (לא חייב להיות שקט לגמרי) ובמחיר לא גבוה היות והמחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי (100 ש"ח פחות או יותר) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by DeadByDawn,

אז ככה יש לי מעבד חדש יחסית (כאילו רק קניתי..) השימושים הם בעיקר תיכנות בסביבת VS.NET 2003 בשפת C++ (לא שזה משנה..) וסרטים. עכשיו המעבד עובד בלי מאמץ ביום חם יחסית כמו היום על 50 מעלות,מאמץ עוד 2-4 מעלות. עכשיו הקירור הוא ג'נרי של טרמלטייק...(לא ווקנו או משהו,פשוט ג'נרי רק של חברת טרמלטייק). יש לי מאוור מוציא מאחורה 80 ממ ועוד אחד מכניס מקדימה 120 מ"מ. השאלה שלי,אם אני רוצה להחליף את הקירור של המעבד (לא אני הרכבתי אותו,וגם אף פעם לא יצא לי להרכיב אחד) איך אני עושה את זה??? זה דורש פירוק של המעבד? ועל איזה קירור אתם ממליצים ללכת??? וגם על איזו משחה,ואיך מורחים אותה ??? נ.ב המעבד הוא Barton 2500 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by shtung,

אני רוצה לקנות מערכת קירור מים אני לא ממש מבין בתחום של מערכות קירור מים ואני צריך את העזרה שלכם איזו מערכת הכי טובה אני מחפש מערכת שתקרר את המעבד את הכרטיס מסך ואת הצ'פסט ואם יש דבר כזה גם את הזכרונות אני מחפש בעיקר ביצועים ולא שקט (למרות שגם אם היא תיהיה שקטה זה לא יהיה נורא ) אני פתוח להצעות בקשר למחיר

• 11 תגובות
    • 614 צפיות
  18. מחשב ראשון: E2140 GA-P31-DS3L 2*1 GRAM 667MHZ Transcend‎/Samsung‎/Kingston 8600GT GA (פסיבי) E6550 Tt BT GA-P35_DS3P 2*1 GRAM 800 MHZ TWINMOS TWINTER היידר HD 3870 GA מערכת קירור הכל על אויר אבל גם מארז וגם מאוררים מצוינים. AMD AM2 4000+ ASUS M2NPV-VM 2*1 GRAM 800 MHZ Transcend‎/Samsung‎/Kingston Value‎ X850XT PE כרטיס מסך עם מערכת קירור טובה, מאוררים גדולים ויעילים מאוד במחשב. המחשב הראשון הוא סתם עוד מחשב בסלון כדי שיהיה אינטרנט בסלון ולמשחקי רשת בשביל הבית - מאוד אשמח לשחק שם במשחקים החזקים ביותר של היום. המחשב השני זה המחשב עבודה הרגיל שלי - משחק הרבה במשחקים לא כבדים וקצת במשחקים כבדים אומנם מפעיל טוב את כל המשחקים אבל תמיד רוצים עוד המחשב השלישי ה…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by iakovl,

נמאס לי מהמארז שלי ואלה שקונים לא מתאימים לי. אני רוצה לבנות מארז בעצמי 8)(+עזרה מקצועית), אני בערך יודע מה אני עומד לעשות. מסגרת מתכתית בצורת מארז ועליה פרספקס (אמור לצאת משהו כמעט שקוף לגמרי). אני צריך מספר דברים: 1. מישהו יודע אם מישהו עשה משהו דומה. 2. טיפים לבניה. 3. מידות 4. כל דבר שלדעתכם יכול לעזור 5. רעיונות משלכם

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by tsvika,

לפני כמה זמן הסתכלתי בspeedfan ואני רואה 52 מעלות הסתכלתי בsandra והיא הראית לי 36 מעלות (המעבד) אז למה speedfan וsandra מראות לי טמפרטורות שונות? אולי אני לא מסתכל במקום הנכון? מה זה temp1? temp2? temp3? ???

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק? ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by שחר אור,

[table][tr][td] אני חושב לקנות abit NF-M2 nView ביקורות: techFEAR hardCOREware.net Virtual-Hideout [/td] [td][/td][/tr][/table] ולשים עליו AMD Athlon 64 4800+ X2. עד כאן הכל ברור לי. מה שלא ברור לי, זה האם אפשר להשתמש בזכרונות 1000MHz? אני שואל, כי שמתי לב שב- BIOS אפשר לבחור עד 800. אני הייתי רוצה לעשות כזה דבר: [table][tr][td][/td][td]SPD[/td][td]OC[/td][/tr] [tr][td]CPU clock:[/td][td]200[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Multiplier:[/td][td]12[/td][td]10[/td][/tr] [tr][td]CPU speed:[/td][td]2400[/td][td]2500[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]Memory clock:[/td][td]250[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Bandwidth:[/td][td]2000[/td][td]2000[/td][/tr…

• 10 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום, לפני המשך הקריאה של הדיון הזה, מומלץ לגשת ל"מפרט מחשב" ולבחון את החלקים העיקריים של המחשב שלי שקשורים לדיון הזה (מעבד, לוח-אם, כרטיס מסך ומארז). לפני כשבוע בערך אני עשיתי נקיון של המארז שלי (לכלוך/אבק) וכמובן שהסרתי את הHSF מעל המעבד שלי. להפתעתי, כאשר החזרתי את הHSF למעבד, והדלקתי את המחשב, הטמפ' הכללית של המעבד עלתה בכ-7 מעלות. טמפ' לפני הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 35C Full Load: 38C טמפ לאחר הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 41.5/42C Full Load: 44C כמובן שמרחתי שוב ושוב את המישחה הטרמית על המעבד ועל הHSF (המישחה היא מסוג Artic Silver 3). אפילו ניסיתי לעשות קצת Lapping לHSF. לא עזר שום דבר. הטמפרטורה נשארה עיקשת ועמדה על 42 מע…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by shlomi4i,

מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. עושים OC ידנית או חומרנית? (למעבד) 1. מה זה ביוס ואיך משנים אותו? 2. עושים OC בעזרת תוכנה במחשב או שפותחים את המארז ומשנים שם משהו? 3. אם עושים OC בעזרת תוכנה במחשב אז איך קוראים לתוכנה? אם עושים OC ידנית (משנים משהו בחלקים עצמם, לוח אם וכדומה...) מה משנים, עושים? 4. כשעושים OC למעבד זה גם מעלה את ה MHZ של הזיכרונות או שעושים OC לזיכרונות בנפרד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.