אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת עם טמפ' של הE8400 בסדר 60 לחץ 40 ברגיל זה בסדר למעבד שלי יש לי קירור סטוק לאחר OC ל3.4 זה טמפ מסוכנת ואיזה קירור טוב אתם ממליצים לי שיהיה קל להתקנה E8400 igabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 Corsair VX Series 550W PSU
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) שבקשתי מראש שיבצעו OC שכרגע עומד על 3.8. קבלתי את המחשב - עבד תקין, לאחר יום שעבדתי עליו ושחקתי בו - בעת הפעלה מחדש למחשב המעבד חזר לסטוק של 2.8 לקחתי את המחשב לחנות, הטכנאי עבד על המחשב, ביצע בדיקות עומס, שינה מתחים והחזיר את המעבד ל 3.8 מאז שהמחשב חזר הכל עבד יפה - היום לאחר חמישה ימים שהמחשב חזר מהתיקון המעבד שוב חזר לסטוק .., הטכנאי הסביר לי שאם זה חוזר (- הוא שמר הגדרות OC בביוס ) אז שאני אכנס לביוס מחדש ואטען את ההגדרות של OC . אז זה לא כל כך הגיוני שכל כמה ימים שהמעבד חוזר לסטוק אני אטען את זה... 1)מה גרם לזה שאני מדליק את המחשב מחדש וזה חוזר לסטוק? 2)האם אני אמור לשנות הגדרות בביוס ? אם כן איזה ולאיזה. 3)האם זה בסדר ש…
-
- 57 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה העלתי את הCORE CLOCK ואת המהירות זיכרון דרך התוכנה של NVIDIA מ-732 ל-800 ואת הזיכרון מ-1900 ל-2000. יצרתי לו פרופיל ובהגדרות כשאני רוצה לקבוע מתי הוא יעלה הוא לא נותן לי ורושם לי הודעה שאני צריך לסמן חוק כלשהו. בחרתי את כל האפשרויות ועדיין אני לא מצליח. למישהו יש מדריך טוב יותר איך לבצע את זה בלי בעיות במקום כל פעם לשנות את התדר באופן ידני בהפעלה של הWINDOWS? מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי כרטיס 9800GT והרצתי לו בדיקת VMT בחרתי את הכרטיס מסך והרצתי במצב FULL הנה הלוג: Changing video mode to 640x480x16...OK [31/12/2010 17:32:20] Test started for "NVIDIA GeForce 9800 GT "... Trying 16bpp RGB:565 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 16bpp RGB:555 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 16bpp BGR:565 mode...NOT SUPPORTED (Code: 80004001) Trying 32bpp RGB:888 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 32bpp BGR:888 mode...NOT SUPPORTED (Code: 80004001) NO PASS COMPLETED הכרטיס לא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מאורר למחשב ישן מעבד אינטל 810 עם סוקט 423 המחשב עדיין עובד! ככה שהוא לא יוחלף , רק המאוורר התקלקל בחיפושים בחנויות לא מצאתי לסוקט הזה רק ל478 מישהו מכיר מקום למצוא בו מאוורר כזה באיזור תל אביב? האם יש דרך להתאים מאוורר 478 ל423 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. ביצעתי המהרה קלה לכרטיס ה-GTX570 ע"י לוח הבקרה של NVIDIA(בחלק ביצועים שלו)..המהרתי את מהירות הגרפיקה בכרטיס מ-732 ל-800,אני לא יודע אם זה תקין ואפשרי לעשות ולכן המליצו לי בפורום לעשות בדיקת מאמץ עם התוכנה FurMark. הרצתי את הבדיקה במהלך 4 דק' בעצם ולא הבנתי באיזה שלב היא מסתיימת והכרטיס הגיע לטמפ' מקסימאלית של 87 מעלות. אני לא יודע אם זה תקין שהוא מגיע לטמפ' כ"כ גבוהה ולכן אחרי 4 דק' הפסקתי בעצמי מחשש שיהרס. אודה לאנשים שיעזרו במתן תשובות, שגיא.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
REAL TEMP לא נותן לי, בOCCT אני רואה רק שני ליבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי E6550 , HD6850, לוח אם msi ms-7379 ספק 750w ו- 2GB RAM ddr2 800mhz ceon ניסיתי לעשות OC אבל היחסים (1:25 וכו') אצלי בלוח אם לא טובים כך שיוצא שעדיף לי להשאיר אותו על auto מה שאומר שכשאני מעלה את ה- fsb אז גם תדר הזיכרון עולה ומעל ל- 800mhz. רציתי לדעת אם כשהזיכרונות על 830mhz זה יכול לפגוע בהם, ואם יש איזשוהי דרך לעשות את ה- oc בדרך אחרת??
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום ברשותי מארז TRANSFORMER והוא ממש רועש אפילו אחרי בקר מאוררים אז חשבתי ליקנות 4 מאוררים חדשים שקטים צריך שלושה של 80 ו 1 של 120 ואני צריך שכולם יהיו עם LED כחול וכמובן מ EBAY או שיש משהוא יותר זול בחיפה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי להתקין את הקירור הזה במארז HTPC , אבל היה גבוהה ב 2 ס"מ , אז חתכתי 2 ס"מ מצנורות הנחושת (מלמעלה) . אחרי ההתקנה , הגוף לא מתפקד , החום נאגר למטה ולא מתפשט לחלק העליון , טמפרטורת המעבד הגיעה ל 80 מעלות ... כנראה זה קשור לכך שע"י החיתוך ביטלתי את אטימות הצינורות ...למישהו יש מושג על מה אני מדבר !
-
- 24 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל וחשבתי לתת לו קצת בוסט, בשביל הספורט, מישהו יכול להגיד לי עד כמה טובות יכולות הOC שלו? או לפחות לתת לי מילות חיפוש לגוגל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המליצו לי בפורום אחר באתר זה על Mugen II אבל לאחר בדיקה ראיתי שהוא ממש ענק, ויכול לחסום את הגישה לזיכרונות. מחפש משהו יותר קטן ופחות כבד במשקל (אין כוונה לבצע OC) עד 200 ש"ח. מה דעתכם על 2 אלו ? 1. TT - silent 1156 2. Arctic Cooling - Freezer 7 Pro האם יספיקו למה שאני צריך ? איזה מהם עדיף ? האם יש משהו יותר טוב ולא ענק פיזית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הקרור המפלצתי הזה שקניתי בזמנו, ניתן להרכיב אותו על מעבדים i5/i7 ?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אז ככה יש לי gtx 460 וסך הכל המעלות שלו סבבה גם באוברקלוק אבל לא יודע אולי אני אנסה לשבור שיאים וגם סתם שהכל יהיה קריר יותר ויחזיק יותר זמן עכשיו אני מביא עוד gtx 460 יעני sli וחשבתי אז במקום כבר לקנות gtx 460 אחד עם קירור יותר טוב או משהו כמו זה שהשקעתי עליו לא מזמן מה שיש לי gigabyte gtx 460 אלא להביא משהו עם קירור קצת פחות טוב ואז לקנות בשביל שניהם את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9744 כדאי? מישהו שמע על זה פעם? (אהה ואני לא רוצה מערכת קירור מים שלמה להכל למעבד וכל זה ברוך השם שם הכל מסודר רק לכרטיסי מסך) או אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר גם יעזור לי תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום טוב אז ככה - לאחרונה קיבלתי את כל חלקי המע' החדשה שלי: GA-X58A-UD7 CORE i7 950 CROSAIR DDR3 1600 8-8-8-24 מע' קירור מים משולבת SWIFTEC ו XSPC אז ככה השאלה היא עד כמה אני יכול למשוך את ה-OC לפי הנתונים שאני מצרף בתמונה? נכון לעכשיו יציב - גרזן - על 4.2GHZ רוצה לדעת מנסיון של אחרים האם ניתן להוריד נתוני מתח כלפי מטה בכדי להיות יציב באותה מהירות וגם עוד כמה הייתם דוחפים מע' כזו? תודה רבה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם P55 של גיגהבייט, וראיתי שאפשר להוריד מהאתר שלהם תכונה הנקראית - SMART6 שמכילה כל מיני פיצ'רס... אחד מהם הוא quickboost שלטענתם מבצע המהרה של המחשב (מעבד). רציתי לשאול האם מישהו התנסה עם התוכנה ויודע מה היא שווה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה. קיצר אני עוד מאט מזמין XSPC RASA 750 אבל אני לא יודע איזה רדיאטור לקחת. יש את RS240 ויש את RS360. עכשיו יש לי מארז HEC 66RC. הרדיאטור של ה 120X2 ניכנס מקדימה מצויין. ה3X120 אני לא בטוח הוא 397 מ"מ... וגם אני לא יודע אם יש מספיק גובה בתוך המארז אין לי איך לבדוק. אבל בכל מיקרה אני יצטרך להוציא ת צורס דיסקים מחוץ למארז עם ה 3X120. השאלה גם אם יש כזה הבדל גדול?(בין ה 120X2 לבין 120X3) תודה!
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, החנות שממנה רכשתי את המחשב עשתה לי OC על פי בקשתי. אבל ציפתי שעם הקירור מוגן 2, ועם זכרונות 1600, ולוח אם 870-UD3 אני לא אוגבל אחרי 350 מגה הרץ. החנות לא העלתה מתחים, כי לפי מה ששמתי לב המתחים עמדו על 1.3V. ניסיתי לעלות את המתחים ב 0.25V למעבד ובמקביל להעלות את המכפלה מ 15.5 ל 16 אבל אחרי 10 דקות בבדיקת מאמץ המחשב קרס והיה מסך כחול. מה אני עושה לא בסדר? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 ואני רוצה להגיע יותר פשוט בלי ארטיפיקטים בכלל... אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לבנתיים ליייצב את המעבד על 3.7GHZ עם טמפ' טובות מאוד(וזה לאחר בדיקה ברחבי האינטרנט)
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אממ , אז יצא לי לקנות כמה חלקים חדשים למחשב שלי Intel i7 950 Gigabyte GA-X58A-UD3R Patriot Viper II Sector 7 Triple Channel 3x2GB עכשיו הקטע שלא יצא לי להתעסק יותר מידי בהגדרות BIOS שקשורות למהירויות ומתחים וכל הדברים האלו העניין הוא שהבנתי שזיכרון כזה צריך להיות מוגד ב BIOS בצורה נכונה בכדי שיעבוד במהירות שהוא מוגד , שברירת המחדל של הלוח אם להוריד לו את המהירות , עכשיו כמה שאלות , בצורת ברירת מחדל של הלוח , איך שאני מפעיל את המחשב הזה בפעם הראשונה , המהירות של הזיכרון היא יותר איטית ממה שהוא מוגד ? שווה לשנות עוד פרמטרים ב BIOS בכדי שהמחשב יעבוד בצורה יותר טובה או שאין טעם לגעת בכל זה אם אני לא מתכנן לעשות משהו יוצא דופן עם המחשב הזה? - מקווה שתבינו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קודם כל אני שמח סוף סוף לפתוח בפורום המרשים הזה נושא, אני מודה מראש על העזרה. יש לי את ה-250GTS הינה הדגם המלא שלו: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=82 מתחשק לי לשים לו איזה קירור כי הוא הכי חם אצלי (40-45 במנוחה) קראתי המון המלצות בנוגע ל-Accelero TWIN TURBO אבל הבנתי שהוא בעייתי על חלק מהכרטיסי מסך.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-