אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בוקרטוב לכולם אני בונה HTPC על בסיס מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 והמפרט הבא: לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך כנראה hd 0400/2600 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 המליצו לי על הקירור הבא: קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 מקריאה בפורום עושה רושם הוא קצת רועש ויש מומלצים ממנו. מצד שני המארז שלי דיי מצוצמם.. האם יש לי סיבה להשאר איתו או כדאי …
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
החלקים שכנראה רלוונטיים הם: מארז של אנטק ה1200 עם שלושה מאווררים קדמיים שתיים אחוריים ואחד עליון+הוספתי את שתי האופציונליים שאחד מתכוונן מהצד לכיוון הכרטיס מסך והשני נשאר סטטי בצד. לוח האם הוא של אסוס הP8Z68 וי פרו. המעבד הוא אינטל איי7 2600K 1155. האיוורור שאי אפשר להכניס הוא הארקטיק פריזר אקסטרים-יש המלצות לאיוורור אחר בטווחי המחירים האלו 150-250 עם אפשרות לחריגה שכן יכנס? הבעיה למיטב הבנתי מהטכנאי של החנות היא לא בסוקט אלה שהלוח אם מגיע עם צלעות איורור גדולות ובולטות איזה כמה ס"מ ואולי אם המאוורר עצמו היה פחות רחב ויותר גבוהה היה ניתן להכניס. יש למישהו ניסיון או המלצות או ידע איזה איוורור כן כדאי להוסיף?כרגע אני לא רוצה להשאר עם המקורי של אינטל כי הבנתי שהם לא משהו גם …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
וגם האנרמקס עבר ניסיונות... התוצאה עדיין רחוקה מלהיות מושלמת, אבל אני עובד על זה (מ-6 בבוקר ליתר דיוק...)
-
- 66 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אז ככה, לי יש Barton 2500+ AXDA2500DKVHD AQXCA 0307MPM עם מכפלה פתוחה והוא על טמפרטורות נורא גבוהות כמו 57-65..... ויש אחד שרוצהלהחליף איתי בעד הבארטון שלו שהוא עם מכפלה סגורה אבל הוא הגיע איתו ל3200 עם קירור סטוק....! ועכשיו ראיתי שפתחו אשכול שאמרו שחלק מהמעבדי 2500 שנמכרו הם בעצם 3200 פשוט מכרו אותם כ2500 כי ל2500 היה ביקוש גבוהה... והספינג שפרסמו שם למעבדים האלה נראה לי זהה לספינג של הילד שאני שוקל להחליף איתו.... מה כדאי לעשות? אני קונה Silenttower אז אל תדאגו למעלות.. (נכון?) תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שמתי 3 מאווררים למקומות מוכנים מראש במארז. שמתי אחד (נוסף לאחד שכבר היה שם) בקדמת המארז ועוד 2 מאחור . כל המאווררים חוץ מזה של הספק מכוונים שיכניסו אוויר. כך שהיחס הוא 4:1 זה בסדר ? זה פוגע במחשב? הטמפרטורות של המחשב שלי במנוחה הם: motherboard :37-40 CPU 40-42
-
- 2 תגובות
- 409 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך ASUS ATI RADEON 9600XT ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC דרך התוכנה ATITOOL ? אם דבר כזה יתאפשר,האם יווצר מצב שבו יהיה חם מדי לכרטיס או שהסטוק שלו מתאים. תמונה של הכרטיס [כך הוא נראה בדיוק עם צלעות הקרור והמאוורר]: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב אני עשיתי את ההחלטה! החלטתי שבשבוע הבא אני אקנה לי סלרון, אבל אני מתלבט בין ה-1A ל-1.1A, כי עדיף לי להגיע למהירות אפיק יותר גבוהה מאשר למהירות שעון יותר גבוהה, אני כמעט בטוח שהשיא שאפשר להגיע עם הסלרון זה למהירות אפיק של 150, אז אני רוצה לדעת אם אפשר להגיע עם ה-1.1A למהירות אפיק של 150(ביחד עם AX-7,דרך-אגב מישהו יודע אם הוא מתאים ל-FC-PGA2?), כי ראיתי עכשיו פה שאיזה בן-אדם לא הגיע איתו ל-133 אבל נראה לי שהוא סתם דפוק כי כולם אמרו לו שהם הגיעו איתו ל-1400+..... טוב נו אז על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן כמו שאתם רואים.... אוקיי אז ככה : יש לי AMD Sempron 2400+ 768 DDR pc3200 Geforce 6600GT ספק 480W רציתי לשאול לגבי מיקום של מאווררים, כי הטמפרטורות שאני מקבל גבוהות מדי לכמות המאווררים שיש לי במארז. יש לי מאוורר אחד קדמי שמכניס, מתחת להארד דיסק, אחד על הכרטיס מסך , אחד על המעבד, אחד מאחורה שמוציא, בספק עצמו יש לי מאוורר 120 בנוסף יש לי 2 מאווררים בצד שמאל של המארז, אחד למטה שמכניס, ואחד מעליו שמוציא.. והטמפרטורות עדיין גבוהות לדעתי.. הכרטיס מסך על 60 מעלות והמעבד על 50 מעלות, אם אני מוריד את שני המאווררים בצד שמאל הכרטיס מסך עולה ל63 מעלות בערך והמעבד ל56, מה שמפחיד זה, שאלו טמפרטורות ללא מאמץ! במאמץ הכרטיס מסך מגיע ל79 מעלות והמעבד במקס…
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת מדידת טמפ' טובה בישביל פנטיום III ותוכנת מדידה טובה בישביל e6300 (אני יודע שיש הבדלים ענקיים אבל אחד שלי ואחד של אח שלי...) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. ריבוי הפרוייקטים כאן לאחרונה(דגש על זה של xVertigo ו-Nimrodim) בהחלט עוררו מהומה חיובית, וכולי תקווה שיותר אנשים יבחרו לשתף אותנו בהצלחותיהם ובניסיונותיהם. אין ספק שהחבר'ה כאן העירו קצת את העניינים, וגם בי התעורר שנית הרצון לבצע קצת ניסויים בעצמי. לצערי הרב החומרה שבידי כבר נבדקה והוכחה כמאכזבת למדי באוברקלוק, אך בכל זאת החלטתי לתת לעניין ניסיון שני, והתוצאות היו מפתיעות מאוד. ולדיציה מקסימלית הייתה בדיוק ב-4300MHz. למען האמת הצלחתי לגרד עוד כמה מגה הרצים, ודווקא היה נראה שאצליח יותר, אך לאחר שפרסמתי את הולידציה התברר לי שגרסת ה-CPUz שלי אינה מעודכנת, ולכן אי אפשר לפרסם את הפרוייקט. לבסוף המעבד החליט שהספיק לו לעבוד בתדרים כאלה גבוהים ולא הסכים להניב תד…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להמצליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הרצתי RIVATUNER בזמן COD2 וראיתי שהכרטיס מגיע לטמפ' של 73 C ללא OC ובקרור סטוק האם זה בסדר , כי לי זה נראה גבוה מידי תודה רבה .
-
- 16 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי מתחמם ממש מהר ויותר מידי באיזור של ההארד דיסק אין כל כך אוורור אם בכלל... השאלה שלי מה עדיף... לשים מאורר קדמי שיכניס אוויר קר בדיוק לכיוון ההארד דיסק (חלק מהמארז) או לשים את הערכה של השני מאווררים שמרכיבים על ההארד דיסק ?! תודה רבה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למשהו את הדגבר הזה שניתן בעזרתו להכין חור עגול למאוורר במארז (לשימוש במקדחה) ?? כי אצלי החום חוגג יש לי AX478 DELTA ולאחר שעה של משחק יש לי ממש סעונה במערז! הוא חום מאוד!!! כל הענין הזה! אני רוצה לעשות חור אחד למלא וחור אחד בצד ולחבר מאוורר 80/60mm בכל חור! בבקשה לכל מי שיש ויש לו אפשרות להקפיץ לי את זה לחיפה! אני מאוד אשמח :-) בדרך כלל נראה לי שלדבר הזה קוראים "מקדח כוס" תודה מראש רומן
-
אני בונה מערכת... עכשיו יש לי משאבה וצינורות ורדיאטור אבל אין לי בלוקיםםםםםםםםםםםם אז יש לי שלןש אופציות או למצוא משהו בארץ או להזמין מחול או לבנות אחד בעזרת נפח אם אני יבחר ב3 תוכלו לתת לי שרטוטים של בלוק?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מה עושים אם רוצים לקדוח חור למאוורר במארז ואין מקדחה בגודל המתאים ואין דרמל?
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו איטי כי המעבד מגיע ל-52 מעלות וכו'... יחד עם ניקוי המאוורר, אני חושב לנסות להוריד מהמעבד את המשחה שיש עליו כיום ולשים את המשחה התרמית שרכשתי לפני כ-3 שנים ומעולם לא פתחתי אותה. השאלה שלי היא האם התוקף של המשחה פג? האם יכול להיות שהיא לא בסדר?
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אוקי, אני אקדים ואומר כי הנושא אושר דרך מנהלי האתר. קצת רקע. למי שלא מכיר אותי אני חבר בקהילה כ5 שנים (עוד 4 יום 5) בעיה אחת שאני נתקל בה עם רוב חברי הקהילה היא שהקהילה רוצה דברים שאינם קימים בארץ ויבוא שלהם הוא לא דבר פשוט או זול.... ולכן עבדתי קצת על הבעיה הזאת... והרי הפתרון... אני מדגיש שאין שום כוונה מסחרית ביוזמה הזו, אינני קשור לשום חנות או שום גורם עסקי אחר לפני זמן קצר הכרתי אדם שכרגע הפך ליבואן (שינוי סטטוס מהצד של המדינה כלפי אדם המיבא כמות של ציוד שלא למטרות עצמיות פחות או יותר) אחרי דיבור בכל מני נושאים עלה נושא המוצרים בארץ והאדם הציע לי פיתרון הוא מוכן להזמין כל דבר שאני רוצה מהיצרן עצמו (לא חנות, מכאן שחוסכים במחיר) של המוצר כל עוד מדובר במס' פרטים (10+ ז…
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש והכל מושלם מבחינת טמפ' ורק הכרטיס מסך הזה עובר את ה50... הכרטיס מסך על 60 עד 70 במנוחה ומגיע לעד כ87+ במאמץ. חשבתי לקנות Zalman VX1000 LED השאלה מה עוד יתאים ומה מומלץ ביותר.
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. רצית לדעת לאיזה מהירות אני אוכל להגיע עם AXP1900+ Epox 8k3a+ AX7 Corsair CMX256A-3000c2 2X256MB
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מבצע OC למפרט הבא: C2D6300 זכרון 800MHZ לוח GIGABYTE 965p-s3 עם FSB עד 1033 הצלחתי להגיע עד ל 2800@1866 אבל מהירות המכפלה של המעבד משתנה לי כל הזמן בין 6 ל 7 (על פי המאמץ של המעבד) המכפלה של הזכרון מסרבת להיות יותר מ 1 (רק בווינדוז) כך כשאני עובד עם FSB ב 400 אני מקבל מהירות זכרון 400 עזרה אנשים, למה המכפל הזה משתנה כל הזמן? למה אני לא מצליח לשנות את המהירות של הזכרון?
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
האלן יש לי את התוכנה אוורסט בערך שישה חודשיים היא תמיד הציגה לי את הטמפרטורה של המעבד במספר קבועה של בין 34 ל 38 בדקתי בפעם הראשונה בביוס (ביוס מסריח של לוח אינטל מסריח)טמפ והוא רשם 66,הורדתי את speef fan לבדוק והוא הראה לי תוצאה מדיוקת כמו אורסט מה זה יכול להיות? תודה.(2.66 פנטיום d (
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תוכן ההודעה מדבר על זה שהמחשב כבה כתוצאה מחימום יתר של המעבד. כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם שני ציפצופים העניין הוא שהמאוורר של המעבד עובד וצלעות הקירור אפילו לא חמות. יש למישהוא הסבר? תודה לוח אם: intel frostburg dg33fbc מעבד :intel core 2 dou e6550
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-