עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל ThermalRight Ultra-120 Extreme הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב... עריכה: עם מארז P183 של Antec

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. לא סתם החברה נתנה לרדיאטור הזה את שמו. הביקורת פה ( בגרמנית, תלמדו שפה נוספת , רגע, יש גרפים, לא צריך שפה נוספת, ) : http://ht4u.net/reviews/2009/scythe_setsugen_meets_radeon_hd5800/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by see4,

אני הולך לקנות את אחד הלוחות האלה בשביל יכולת ה CROSSFIRE ( יש לי 2X 2900PRO) , ועבור OC .... יש ברשותי שני מעבדים E6400 ו E2140 ... שני הלוחות מאפשרים CF ב X8- X8 כמובן התיחסות ל BADAXE אחרי PENCILE MOD שמאפשר OC חופשי ( פותח מתחים וכו ....) את שניהים אני יכול להשיג בסביבות ה 500 ש"ח .... אם מישהו יודע על לוח אחר שמאפשר CROSSFIRE ב X8 - X8 בסביבות מחיר זה אז גם טוב ....תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום, אני מתכוון לקנות בTMS מחשב חדש עם מעבד של אינטל E2160 ואני יבקש מהחנות שיעשו לי OC. עכשיו הדילמה שלי היא בעניין הקירור למעבד איזה מבין שלושת הקירורים הכי טוב ?אני רוצה שבTMS ינסו להגיע עם המעבד ל3.2GHZ אבל לשם כך אני צריך קירור טוב ואיכותי. Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤120 Scythe Infinity ¤253 Thermaltake BigTyp 120 VX ¤246 Zalman CNPS8000 ¤257 SUNBEAM TUNIQ ¤252 אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה המון פעמים,עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי השוואות בין כל הרכיבים שהצעתי. האם כולם יכולים להיכנס למארז RAIDMAX APEX ?

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by Tzanany,

מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------

• 2 תגובות
    • 410 צפיות
  6. Started by STi,

שלום חברים, בשעה טובה שדרגתי לi5, יש לי כרגע את הקירור סטוק של אינטל ויש לי את הmugen 2 מהמחשב הקודם.. לפי מה שידוע לי הmugen מצויין ואשמח לנצל אותו.. ראיתי שיש קיט של התאמה לתושבת 1150 אבל לא מצאתי מקום בו מוכרים את הקיט או פיתרון אחר, אשמח אם תתנו לי כיוון תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by NuXeR,

יש לי פנטיום 3 667@750... אין לי תקציב גבוה אבל תנו לי מה שיש...משהו שיקרר טוב אבל לא צריך משהו כמו הוולקנו 7+ יש לי היטסינק+מאוורר שבאו איתו הבעיה שהטמפ' מאוד גבוהות...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by al83,

היי תקלה מוזרה קרתה לי המחשב שלי נמצא בOC כבר 8 חודשים לפחות ,וחודשיים עלQ6600@3.4GHZ יציב קריר והכל מעולה היום לאחר ריסט המחשב עלה מהפרופיל הרגיל של המעבד Q6600@2.4GHZ מבלי שנגעתי בכלום נכנסתי לביוס וההגדרות עדיין נכונות וע"פ ההגדרות בביוס המחשב אמור לעלות ע"פ פרופיל הOC F10 ,שמרתי,יצאתי וכלום.... הוא עולה כאילו לא עבר OC מעולם... איפסתי את הביוס הכנסתי שוב הכל ועדיין כלום.... הא ? :s05: הלוח של GIGABYTE G33 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by Discreet,

הציפ' ב50 מעלות זנ מוזר לי מאד.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. קניתי מעבד ולוח אם חדשים INTEL P 4 2.0 ולוח של ASUS P4S533 קיבלתי מאורר עם המעבד משוא נחמד... אבל לא בטוח כי המעבד מגיע לי ל55 מעלות כאשר הדלתות של המארז פתוחות ויש עוד 4 מאוררים עם אני סוגר את הדלתות אז איזה 65-70 מה זה אומר בבקשה תגידו לי ???

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  11. דבר ראשון...מה דעתכם? התמונות יצאו כהות מידי ובהירות מידי (למה היה חושף ועשיתי בלי ועם פלאש... דבר שני.....אני רוצה להוסיף לי איזה סמל לדל הימנית......יש איזה המלצות? ואיך אני בכלל יעשה את זה?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  12. היי , כתבתי הודעה ומשום מה לא ראיתי אותה כאן. אז אני אכתוב שוב בכל מקרה , זה המפרט שלי : amd 64 winchester 3500 MSI K8N Neo4 Gskill 512X2 ddr 400 אממ , ניסיתי לעלות את ה fsb ל 225 , והמחשב אפילו לא עשה פוסט. ניסיתי לעלות את ה fsp רק עד 210 , והוא נתקע כל הזמן. הטמפרטורות לא עוברות את ה 40 מעלות במאמץ. (מעבד\לוח) . יש למישהו מושג מה הבעיה? אני אמור לשנות עוד פרמטר בביוס מלבד ה fsb ? תודה .

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לדעת מה בערך בטמפ' המקסימלי ל9600GT ולE7200 אני יודע שזה תלוי ומשתנה והכל אבל אני מתעניין בטווח פחות או יותר כדי שיהיה לי מושג לאן אפשר להגיע תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מעוניין לקבל המלצה איזה גוף קירור יותר מומלץ למעבד +3200 socket 939 שיעבור OC חשוב לי קירור איכותי אבל גם קירור שלא מרעיש. ה - Termalright יעבוד עם מאוורר vantec thermoflow 92mm תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by d0s,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של פאליט מדגם 7600 GS סוניק, שאמור להיות טוב ל אוברקלוק אז חשבתילמה לא לנצל את זה? הוא כבר מקרטע הרבה זמן אז ... אני אף פעם לא התעסקתי עם OC, אז אני צריך ללמוד את זה מ א' ועד ת' , אז אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, לתת לי כל מני מדריכים זה יעזור לי מאד, תודה. * כדאי לעשות בנוסף OC למעבד? המעבד הוא 2.4 GHZ פנטיום ארבע, ובליקרור מיוחד אמרו לי שלאכדאי לי לעבור את ה 2.6 GHZ.. עד כמה זה יעזור? ושוב תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by amatzia800,

שלום רב , מאחר ורכשתי כרטיס חדש GIGABYTE 4670 עם כף אחת שבורה במאוורר (בKSP ולא מוכנים להחליף למרות שלא אני שברתי אותה ....) מוזר אבל זה המצב... איזה מאוורר (או גוף קירור) יתאים ויהיה שקט ? (את כל התקציב כבר בזבזתי על הכרטיס הזה אז בעיקרון אני מחפש משהו זול. תודה לעוזרים. אמציה.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  17. האם Zalman CNPS7000V-AL מספיק בשביל i5 3470 ? מארז P100 תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SEangel,

שלום. בעקבות הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/527785-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-IVY-%D7%95-HASWLL#.VA560WM7GUk רציתי לדעת אם אפשר (ואם יש צורך) להחליף את המשחה גם בסנדי ברידג' (2500K).

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by McLarenF1,

שלום קודם כל המפרט שלי הוא : 1700+AXP , הוא 0.13 מיקרון קירור רגיל לוח NF7-S זכרונות TWINMOS 512MB 333MHZ ביוס אחרון , 27 הבעיה שלי היא זה שאני לא יכול לעבור את ה2000MHZ ב2000MHZ הכל עובד לי טוב , גם במשחקים גם בהכל כשאני עובר טיפה את ה2000MHZ מתחילים להופיע לי ERRORים במשחקים וכל השטויות האלה עד עכשיו העלתי את הבאס ל166MHZ ואת המחפלה ל12 וגם העלתי את המתח במעבד ל1.7 עכשיו למשל אני מנסה לעלות את מכפלה ל12.5 ואת המתח ל1.75 אבל זה מתחיל לעשות לי בעיות אז אני מפחד לעלות עוד את המתח , כי נראה לי שהוא כבר מגיע לגבול , לא ? ניסיתי גם לעלות את הבאס , העלתי ל174 וזה גם התחיל לעשות לי בעיות אגב , עד עכשיו הטמפ' של המעבד לא עברה את ה48 מעלות שמעתי שאפשר לעבוד גם ב60 , אז לא נראה…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים כשהוא יגיע לארץ, ושמעתי עליו דברים די טובים, אבל כדאי להיות בטוח, הוא באמת טוב כ"כ?הרי, הוא עולה פחות מחצי מהSLK800! תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by BornExtreme,

ראיתי שגם קוראים לזה over clocking מישהו יכול להסביר לי מזה וזה מאוד יעזור אם יוסיפו את זה ל-FAQ... תודה!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by UVnet,

יש לי פנטיום 2.8GHZ על Asus P4S8X עם 512 MB זכרון (DDR 333) וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI . כמה אני צריך לצפות שיצא לי ב 3DMARK2001 SE?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by zuq,

יש לי P3 450 ולוח אם אינטל ישן(4 שנים בערך) SE440BX-2 אני לא בטוח שאני יכול או שכדאי לי לעשות אוברקלוק מה דעתכם?(שאר המפרט מופיע במפרט מחשב)

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. אני רוצה לדעת אם יש ומה ההבדל אם יש בין מעבדים ישנים של אינטל שעובדים על(סתם דוגמא)2400MHZ לבין מעבדים חדשים של אינטל שעובדים על אותה מהירות? לי לדוגמא כמו שחלק מכם יודעים המעבד עובד עכשיו על 3023 MHZ..מה זה בעצם אומר? הוא מהיר יותר ממעבד כפול ליבה שעובד על 1800MHZ? איך אפשר אפילו לבחור איזה מעבד לקנות? איך אפשר לדעת מה יותר מהיר ואיך זה עובד?כי אם זה מהירות נטו אז עדיף לא לקנות מעבד כי שלי עובד בתדרים גבוהים יותר או משהו?אשמח לקבל הסבר שיבהיר לי את הנושא כי זה מבלבל נורא.. תודה חברה..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה לקנות את זה :http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/superior_panel/superior_panel.htm זה פאנל שליטה שיש לו מלא פונקציות ואני מעוניין לקנות אותו...עכשיו יש לו חיבור RCA וחיבורי סאטא ומלא דברים...השאלה שלי היא הרי הכול מיתחבר ללוח בכבלים לא?! כלומר יש לי חיבור בלוח שמחברים אליו את הRCA ואת הSATA החיצוניים והכול?! הלוח המדובר הוא של אינטל DG965SS תודה מראש! מישהו?!

• 0 תגובות
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.