עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rockstarr,

יש בו כבר 2 של 14 מ"מ מלמעלה. יש בו כבר 1 120 מ"מ לכניסת אוויר. ויש עוד אחד אופציונלי מהצד של 120 מ"מ (לכרטיס מסך). אני צריך המלצה לקירור טוב למארץ הזה לכטיס המסך (120 מ"מ). רצוי אחד כמה שיותר אפקטיבי ביחס לרעש. ראיתי את הSCYTE עם ה5400 RPM אבל אני חושב שהוא יעשה המון רעש אלא אם כן הוא ניתן לשליטה באמת? מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by xb,

אני מנסה לעשות O/C דרך הביוס של Asus P4P800 ואם אני עושה מעל ל 5% O/C זה מוריד לי את מהירות הזיכרון מ-333 ל-260 זה אמור להיות ככה? אם לא איך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

היה קשה לי להחליט באיזה מקום לשים את הנושא הזה, ואני אבין אם המנהלים ישנו את מיקמו... נשבר לי כבר מהGeforce 2 MX 200 של SHUTTLE שיש לי, הכרטיס הזה לא מצליח לסבול שום מהירות אפיק שגבוהה מ145 מגה"צ. כל מגה"צ מעל למהירות הזאתי מתחיל לתת לי כל מיני ARTIFACTS וGLITCHES במשחקים והכרטיס נתקע. אני מסוגל לעבוד ב150 מגה"צ בדו-מימד עם הכרטיס בלי שום בעיה, הכאס של הכרטיס הזה זה כנראה חוסר היכולת שלו לעבוד במהירות AGP גבוהה(בגל מהירות האפיק). אני צריך כרטיס טוב, שיוכל לעמוד במהירות הזאתי ולמחיר שלו אסור לחרוג מ400 ש"ח. לא נראה לי שכרטיס MX400 של INNOVISION יאפשר לי משהו יות טוב ממה שיש לי עכשיו, והאפשרות היחידה ששמתי לב אליה זה Radeon 32MB DDR שנמכר בזיגזג ב380 ומשהו ש"ח אני חושב אחר…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. למאיץ nVidia Geforce 4 MX440 128MB DDR אני פשוט חושש לפגוע בו, כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל ניתן) ובדרך היעילה והבטוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by giliboy,

Vantec 7015 או GlobalWin P4 Cooler? מה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. היי לכולם! ;D ;D הנני רוצה לעשות OVERCLOCKING למחשב שלי הוא P2 מעבד CELERON 300 ! ???תעזרו לי בבקשה במעשיי! תודה מראש! 8)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי משהו מוזר למחשב , תגידו לי אם זה נורמאלי והסרקולציה טובה .. או שיש משהו לא בסדר.. שהמכסה של המארז סגור , הטמפרטורה של הרכיבים במארז בערך הם: מעבד 28 לוח 34 כרטיס מסך 47 אך שהמארז פתוח הטמפרטורה: מעבד 21 לוח 25 כרטיס מסך 44 וכו.. זה סביר ? או שיש לי בעיה או משהו בסרקולציה.. אני רוצה אולי לעשות חורים במארז שלי , שיהיה יותר איוורור למחשב , אולי זה יעזור לסירקולציה , שווה? המפרט שלי בצד ..

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שלום לכל החברים בפורום אוברקלוקינג וקירור של האתר ולגולשים החדשים. זהו הדיון הרשמי של אליפות ישראל ב-OverClocking לשנת 2008. כאן תוכלו למצוא את הכללים המלאים של התחרות, לשאול שאלות את המארגנים ולהתעדכן בתוצאות העדכניות ביותר. הכללים: האליפות השנה תחולק לארבעה מקצי תחרות: 1. הביצועים הטובים ביותר מערכות מבוססות פלטפורמת אינטל a. השתתפות למערכות בהם המעבד הראשי (CPU) הינו מתוצרת חברת אינטל, אשר הושק רשמית על ידי החברה עד לתאריך ה-1 לאוקטובר 2008 ומיועד לתושבת 775. b. מותרת השתתפות למערכות בעלות כל כמות של ליבות, אולם רק מערכות בעלות מעבד אחד. c. למשתתפים תותר האפשרות לכבות ליבות עיבוד בהתאם לרצונם. d. יותר שימוש בכל מערכת קירור בטמפ' החדר (אויר/מים). 2. הביצועים ה…

• 449 תגובות
    • 43.2k צפיות
  9. Started by danm,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לקרר את הכרטיס מסך בצורה "מאולתרת" עד שאלמד לעשות סירקולציה במודינג וכ'ו רציתי לדעת כמה יעזור לדחוף מאוור 80 מתחת לכרטיס מסך יוריד במעלות? ושאלה נוספת, איך אני רואה פה אנשים שחיברו 5 מאוורים למארז כאילו לאן חיברתם אותם מבחינת חשמל הרי אין על הלוח מקום ל5

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  10. Started by TheSoupNatzi,

הוצאתי את הכ.מסך שלי וניסיתי להוציא את המאורר שלי ולא הצלחתי המאורר התחבר עם מן שתי כפתורים כאלה מצד השני של הכרטיס ואחרי שהוצאתי אותם, המאורר עדיין לא התנתק..... מישהו יכול אולי להסביר לי קצת יותר בפירוט?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by shaharo,

שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים ל AXP ומה עדיף zalman7000 cu או Volcano 12

• 15 תגובות
    • 963 צפיות
  12. אוקיי המפרט שלי מופיע למטה- צירפתי תמונה שאומרת את התדרים של המעבד , את התדרים של הכ.מסך+טמפ' של הכ.מסך. והטמפ של כל המערכת... האם זה נחשב OC רציני? האם אני צריך להיות מרוצה מהטמפ'? (שיחקתי איזה שעה בדום 3 ואז יצאתי וצילמתי את התמונה- אז אני מחשיב את זה כמשהו בין IDLE לLOAD ) מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by KoDkOd,

שלום,אני בדקתי את הנושא של הקבלים העגולים וממה שהבנתי ממהנדס אלקטרוניקה זה ממש לא רצוי והינה ההסבר... בכבלים האלה יש גלי חשמל ופולסים של מידע כאשר שני כבלים צמודים לשני כלכך והם במצב תמידי ככה הם עלולים לקבל בטעות ובתמימות פלוס אחר של מידע וזה עלול לגרום לבעיות אני השתכנעתי מההסבר שלו [אנדסאי אלקטרוניקה] אבל לא יודע אתם חושבים אחרת? נראה לכם אחרת ? יש לכם הוככות אני ישמח לקבל... נ.ב כאשר אני יצור איתו קשר אני ידע בידיוק להסביר בכל המובנים המקצועיים זה יהיה עוד היום אני מאמין ישלמה לחכות...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by bumpd,

דבר ראשון אני לא מצליח למדוד את הvgpu כמו שמוסבר במדריך פה http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=1636&s=3 ואני גם לא מצליח למדוד את ההתנגדות בנגד שאחראי על המתח.. מישהו יכל לעזור לי בבקשה?אולי להפנות אותי למדריך אחר? אני עושה הכל בדיוק כמו שמוסבר...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הפאן של גיגה בייט למעבד GH-PCU22-VG http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU22-VG(3D%20Rocket%20Cooler-Pro).htm כיום המעבד עובד על 42 43 מעלות במצב מנוחה עם קירור מקורי של אינטל על מעבד פנטיום 4 3ג 512 שאלתי היא לכמה מעלות פחות הפאן הזה יביא את המעבד שלי? והאם המאוורר הזה מומלץ!הוא יעלה לי 130 שח והאם הוא בכלל מתאים לסוקט 478 3ג 512?

16. Started by Omri4u,

חשבתי על להכניס את המחשב למקרר לא רעיון טוב? כמובן שאני אולי ינסה את זה פעם כי אני יקבל איזה מיני בר אנו איך הרעיון האם אני הראשון שילך לעשות את זה אני פשוט חייב להגיע ל FSB של 200 עם ה P4 2.26 וזה אומר P4 3400 Mhz Fsb 800 Mhz אבל לא נראה לי שהזיכרונות שלי יעמדו בזה או שזה בכלל לא קשור אליהם נו איך הרעיון הצעות? תגובות? פתרונות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אם אפשר לעשות אובאקלוק רצחני או לא כי אני הבנתי שיש בעיות מתח עם הלוחות של אסוס ואני רוצה לדעת עד כמה הזיכרונות של rdram יכולים להחזיק... יענו כי הם םחות גמישים מddr ל2100 הצלחתי להגיע בלי בעיה עכשיו 2200 הוא כבר לא עובד העלתי את המתח ב 0.25 ולא עזר כלום כדי להוסיף עוד אני קצת מפחד על המעבד

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  18. יש לי שתי זכרונות 512 (400) של ADATA ומעבד AMD 64BIT 3000+ העלתי לו את הבאס מ200 ל240 (מכפלה 10) עכשיו המחשב עובד על 2.4 GHZ... איך אני יכול לדעת מה השתנה בזכרונות? יש לי לוח אם EPOX 9kda3j

19. Started by Ancient1,

מקס' 4 תמונות לכן כאן השלבים באופן "גס" [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  20. אני עם הלוח ASUS A8N-E עברתי בחוברת על זה ולא מצאתי.. אני כרגע עם יחסCPU/11 של הזכרונות ואני רוצה לשים CPU/12 איפה אני משנה את זה?. תחת איזה שם?.

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by shibby15,

יש איזושהי תוכנה לעשות O/C לכרטיס מסך VOODOO 3 3000??

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by THE_LORD,

יש לי כרטיס מסך GTX460 שבזמן האחרון הוא רועש מידי, שהסתכלתי עליו ראיתי שאחד מהרוטורים של המווארר שלו שבור יש איזה תחליף?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  23. היי. בקרוב יהיה לי 9800GTX+ ו"אברקלק" אותו, רציתי לדעת שאם אני מעלה את השיידר למשל ב 50, או מהירות הליבה ב 50, יש שינוי של ממש? או שינוי קטן שלא שמים לב אליו? תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by urdead,

לחבר שלי יש כרטיס מסך X1900GT שעבד בסדר גמור אבל לאחרונה הוא עושה ריסטים (כאילו המסך התנתק ושוב מתחבר אחרי זמן קצר או שיוצאים משמישחק בדרך כמו ALT+TAB )במשחקים אז חשבתי שהוא מתחמם יותר מידי אבל אני לא ממש בטוח שהוא מתחמם כי שבדקתי ב ATITOOLS הוא הגיע ל 83 מעלות בבדיקה של הארטיפקטים וזהו אבל במשחקים הוא עושה ריסט ודיי נראה לי שבגלל החום .. קרה לעוד מישהו ?? אני חושב שזה יכול להיות המארז שלו - הטמפרטורה בדרך כלל מסביב לכרטיס מסך(GPU AMBIANT או משהו כזה ) באוורסט היא 55 מעלות יש לו מארז גנרי עם מאורר אחד שמכניס אוויר מקדימה ואחד שמוציא מהצד והכבלים דיי מבולגנים אני הצאתי לו להוסיף מאוור שיוציא אוויר מאחור ושיסדר כבלים לדעתכם זה יכול לעזור ?? או שהבעיה היא אחרת ??

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  25. ברשותי שני מחשבים. הישן יותר: מעבד פנטיום 3 550mhz לוח אם msi bx 440 (133mhz) ,זכרון פנימי 128mb sdram. מאז midi לפי דעתי. החדש יותר: AMD xp 2000+ עם DDR שיורחב בקרוב מ128 ל 256. המארז שלו ממש גדול (ביחס לשני). בטח טאוור. מה אתם אומרים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.