אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו מכם יש מחשב ישן ערבי דפוק עלוב ממש ממש שלא עובד או שאתם מתכוונים לזרוק או שאתם מכירים מישהו שיש לו אז אתם יכולים בבקשה לפני לפרק ממנו את המאוורר של הספק העלוב שלו ואולי עוד איזה מאוורר ערבי אחר וליצור איתי קשר? אני מחפש כול כך!!! בקשה, סתם מאווררים עלובים, לא אכפת לי שיעשו cfm 1 רק שיעבדו בתודה מראש יואב אהה ואם במקרה למישהו יש והוא נדיב מספיק לשאול איזה חברים שלו אם יש להם והוא מוכן לשלוח לי אז שיצור איתי ווקשה קשר בהודעות הפרטיות
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי פנטיום 4 2.4 המארז רץ על 41 מעלות יציב. המעבד נמצא ב50 בidle אבל ב60 מעלות תחת מאמץ... זה נורמלי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מדבר על הדגמים: THERMALTAKE TMG: ND1/2 AT1/2 לכרטיסי מסך. ו - THERMALTAKE TMG: A1, I1, THERMALTAKE MAX ORB, THERMALTAKE V1 למעבדים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB של XFX עם O.C מהחברה. טמפרטורת העבודה במצב רגיל היא 85 בתוכנת ATITOOL או 81 בתוכנת EVEREST, בטמפ' סביבתית של 29 מעלות. כשאני מפעיל משחקים כבדים כמו arma 2 הטמפ' עולה וכשהיא מגיעה ל 110 (ATITOOL) המשחק זז לאט. רציתי לדעת אם זה נורמאלי, בגלל שהכרטיס מסך לא הכי טוב שיש או שאני צריך להוסיף מאוור. תודה.
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם קיים קירור אחר יותר טוב מזה שמגיע עם הכרטיס ? לאחרונה יש רעש מוגבר מהכרטיס.. הוא עובד על 35% מהירות במצב עבושה רגיל (לא במשחקים )
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לעשות OC מתישהו ולא הבנתי מה זה מכפלת המעבד ומהירות באס שאותם אמורים להעלות ב-OC. אשמח אם תתנו הסברים קצרים. והאם FSB קשור לנושא? אם תוכלו לכתוב משהו גם עליו.. 8)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. המפרט: Intel Pentium G3250 Gigabyte GA-H81M-S2PV G.Skill 4GB DDR3 Arctic Alpine11 GT SeaSonic 350ET Crucial MX100 256GB מארז ישן עם מאורר 80 קדמי מכניס ומאורר 80 אחורי מוציא. טמפרטורת מנוחה נעה בין 31-36 אך מספיק שנכנסים לכרום ופותחים כמה אתרים הטמפרטורה אפילו קופצת לפעמים מעל ל50 ועד ל 60 אפילו אם לשניה. המחשב לא שלי ולמען האמת מרגיש טיפה יותר איטי מהמחשב שלי שהוא ישן יותר(G630, C400 128GB). בדקתי את אותה הסיטואציה אצלי והטמפרטורה בפתיחת כרום עם כמה אתרים והטמפרטורה במקסימום הייתה 44-45. יש לי מארז טיפה טוב יותר Antec 300 עם מאורר למעלה ומאחורה מוציאיים ומקדימה מכניס. האם יכול להיות שהקירור הורכב לא טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://members.nana.co.il/planet/offer_//ati/ati.html המדריך המלא "לשיפור הביצועים" של הATI שלכם! עריכה: אשמח לקבל תגובות על כך.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש סיכון בכך , או שהרכבים של היום מוגנים מOC?עשיתי OC למעבד+כרטיס מסך.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכלי שבו השתמשתי למריחה של משחה טרמית הוא כפית של גלידה...מה שטוב בה זה שהיא רחבה וישרה...(לפחות אלו של גלידה באר שבע..חחח) אשמח לשמוע על עוד פתרונות
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לגוף קירור חדש למעבד. מדובר במעבד Pentium D 3.4, כלומר סוקט 775. הדרישות שלי הן: 1. שקט. זו הסיבה העיקרית שאני קונה גוף קירור חדש. 2. קל להרכבה. 3. מבוסס על מאוורר, ולא על צלעות קירור או מים או משהו דומה. 4. שלא יהיה משהו שעלול לשבור את הלוח... יש המלצה? ראיתי בסטיקי שלא המלצתם על הזלמנים (7700 ו-9500) למה? הם לא טובים? תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שוב שלום, הפעם יש לי שאלה נוספת. אני מעונין לקרר את המארז שלי בצורה טובה יחסית (טובה יותר ממה מהמצב שהוא נמצא בו עכשיו). תוכלו להמליץ לי על מאווררים ספציפים ועל גדלים שונים, וחנויות שבהם מומלץ לקנות אותם (בארץ כמובן). שאלה נוספת, תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב לקירור המעבד ? השתמשתיבMini Copper Orb, והוא מאוד מרעיש יחסית, ולא נראה לי שהוא ביצע את עבודתו כראוי :'(. תודה על העזרה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף המהרתי את המעבד שלי amd 2500+ barton ל- amd 3200+ ... עד סוף היום אני יעלה אותו עוד יותר כדי לראות לאן באמת הוא יוכל להגיע .. כולל העלת מתח ושינוים של הגדרות :-\ אני רק חייב לציין שאני ממש ממש מרוצה מהמעבד הוא עובד כ-3200+ בלי להזיע ולא היה שינוי קיצוני בין הטמפ' שהיו לי ב-2500+ לבין עכשיו ערכתי גם בדיקה מקיפה בנוגע לאיוורור של המעבד + המארז בשתי מצבים שונים.. כשהמחשב שקט לגמרי וכשכל המאווררים מוגברים עד הסוף (SF'S & V12)... הנה התוצאות : idle 3200+ volcano 12 at 3300~ rpm 2 smart fan 2 at 2500~ rpm cpu : 37 MB : 19 volcano 12 at full speed (5500-5700 rpm) 2 smart fan 2 at full speed (4500-4700 rpm) cpu : 34 MB : 16 BAD NOISE !!! :c…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בידי ספק 475 hec vd-t שעבר סליבינג ועוד כמה שטויות... הוא היה פתוח- זו הכוונה העיקרית(ומשך מספר ימים) אני מפעיל אותו(על מערכת כבדה יחסית) והמתחים שהוא נותן יציבים כולם רק ה+12v עומד נע בין 11.6-11.8(עם נטייה ל11.8) האם זה סביר? המערכת שלי axp 2500@2300mhz dfi infinity radeon 9800pro@xt 4 מאווררים hd 1 cdrom1
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מארז raidmax 868 שחור כזה קירור SK7 +SF2 למעבד 5 מאווררים של 80 והקירור של הכרטיס מסך שנדפק ועושה רעש...r9700 pro אאאבבבבקקק אני חייב שמישהו יעזור לי מה לקנות ולעשות לפי סדר כדי להשקיט את המחשב כי אני עוד שניה מתחרפן מהרעש... אי אפשר להשאיר בלילה פתוח וגם זה עושה לי כאבי ראש!!! קירור לכרטיס מסך יעלה לי איזה 200 שקל!!! חוצפה... ואין אפשר למצוא קירור סתם רגיל בשום מקום רק את ה-Arctic cooling הזה ...שאני ממש לא צריך. בבקשה עזרה נ.ב אני לא מחפש oc אלא רק שקט אולי יש איזה קירור מים זול?? לא אכפת לי מהטמפ'... כדאי שיהיה כבר למעבד ולכרטיס מסך... אולי זאת? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc זה בכלל מתאים לבארטון 2006+ ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שידרגתי את המערכת ל-ASUS P5E וזכרונות OCZ HPC REAPER 1066 הלוח הקודם היה P965P-DS3 שאיתו הגעתי ל-4GHZ ללא בעיה מיוחדת, עקב המלצה שלכם שידרגתי ל-ASUS X38 P5E שהוא לוח די מרשים ומתברר שהוא אכן אוברקלוקר מעולה. השיא שהצלחתי להגיע היה 4700GHZ ותוצאת SUPER PI של 09.865 שניות - המערכת היתה לא יציבה וממש עמדה על הקצה. הביוס של ASUS לא ידידותי כמו של GIGABYTE ודי איבדתי את עצמי שם, פעלתי לשינוי ההגדרות לפי הידע המצומצם שלי בנושא ויכול להיות שהייתי מגיע לתוצאות טובות יותר אם הייתי מכיר את ההגדרות של הלוח. כך נראים הגדרות OC של הביוס: קצת תמונות התרשמות מהמערכת: [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/item26293/GMAME לכל אלה שמתכוונים לקנות מעבד AMD ונכנסו לטראומה בעקבות הסרטון , לפי מה שהבנתי הבעיה היא לא בכל מעבדי AMD והיא תוקנה במעבדים החדשים.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק ל8800GTS, אבל לא הצלחתי למקם אותו בצורה יציבה על שום דבר מעל ה 600\930 משום מה, שזה די קצת יחסית למה שאני רואה שהאחרים הצליחו להגיע עם הכרטיס. בדקתי טמפרטורות, זה לא העניין. אני מניח שמדובר במתח או בכרטיס- העניין הוא ששוב, אנשים אחרים הצליחו להגיע עם הכרטיס הנ"ל ליותר מזה. בכל פעם שאני משחק משחקים במעל לזה, כל הזמן הדרייבר קורס ומציג הודעה "מנהל התצוגה קרס ושוחזר מחדש" או משהו בסגנון של זה. אשמח לניסיון לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון להעביר את המערכת שלי מקורסייר 650D למארז פרקטל Node 605. המעבד שלי כרגע מקורר עם H100i ולצערי אין מצב להכניס אותו בתוך ה-605. מה שאומר שאני חייב להחליף קירור למשהו עם פרופיל נמוך, עד 12 ס"מ. האופציה הכי טובה שמצאתי היא Noctua NH-L12 הבעיה היחידה היא שהמעבד ב-OC ל-4.5GHz ואני לא בטוח איך הקירור יתמודד איתו, ועוד במארז יותר צפוף ופחות מאוורר מהקורסייר. אופציה אחת היא להוריד את ה-OC לאיזור ה-4.2 שזה ישפר את המצב מעט, אבל בגדול הייתי רוצה להשאר עם 4.5. הקירור הכי טוב שראיתי שהוא פרופיל נמוך היום הוא Cryorig C1, אבל אין להשיג אותו בארץ... אפשר מאיביי אבל הוא עולה בסביבות 400 ש"ח, טיפה יקר. המלצות\דעות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל, איך אני בודק את הניגודיות של נגד מסוים עם מולטימטר? דבר שני, אם אני מחבר 4 לדים של 3 וולט ביחד למתח של 12 וולט, אני צריך לזה נגד או שזה ישרוף לי את הלדים? מצטער על חוסר הידע, אני גרוע בחשמל.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג? צריך את המשאבה(מגנטית) + נוזל קירור בלבד. וגם המלצות למשאבת מים רגילה קטנה ככל שניתן (לא משנה כמות הליטרים בדקה,העיקר הגודל) . אשמח לקבל קישורים לחנויות הרלוונטיות , תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.petrastechshop.com/12evalcafan8.html אני רוצה לשים אותו מקדימה מכניס מה אתם אומרים? או זה http://www.petrastechshop.com/12scsysstcaf3.html או זה http://www.petrastechshop.com/12yalod1cafa1.html הלכתי לאתר כי אני צריך 2 מאווררים לא יותר מ80 שקל אם תוכלו להביא לי מאוררים טובים במחיר הזה בארץ זה יעזור
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מערכת קירור מים עם אחריות והרכבה. האם אתם מכירים חנות שמתחמה בנושא ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-