אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד לינובו N500 כרטיס המסך NVIDIA GETFORCE 9300 M GS ! לצערי אני לא מצליח לשחק בPES 2011 כי אחרי כמה שניות מהפעלת המשחק , המחשב נתקע ולא מגיב יותר לכן אני נאלץ לכבות אותו ידנית ולהפעיל שוב ! אני לא יודע מה הבעיה ! אבל המחשב שלי נורא חם בד"כ , הטמפרטורה דל ה GPU היא בסביבות 70 לפני שאני מתחיל לשחק ! מה הטמפרטורה הממוצעת המומלצת ? האם הבעיה טמונה בטמפרטורה או יש בעיה אחרת ? מה לעשות בשביל לפתןר את הבעייה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120mm עד 50 שקל לא איכפת לי מרעש איך אני יודע שאני בוחר מאוורר איכותי? ומה עושה אותו איכותי?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני גולש מהמחשב של אחי, ויש לי שאלה. כמה זמן הסוללה של הלוח אם צריכה להיות בחוץ בשביל שה-CMOS יתאפס? היו לי בעיות עם האוברקלוק, ה-FSB לא היה מוכן לעלות מעל 266MHz למרות שהמעבד והלוח שניהם יכלו יותר מאז שעדכנתי ל-F14 את הביוס, ואמרו לי ב-XS ששווה לנסות לאפס את ה-CMOS על ידי הוצאת הסוללה. השאלה היא כמה זמן היא צריכה להיות בחוץ בשביל שהוא יתאפס?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
גיליתי שאני עומד לשלם 390 ש"ח על מאווררים וSK7 אז יש אולי פתרון קירור מים זול וטוב? איך לדוגמא Evercool EC-WC-101? בכמה מסתכמות העלויות של מערכת קירור מים HOME MADE?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום עשיתי OC קטן לE6750 שלי ל3.2GHZ משום מה משהו מוזר ששמתי לב אליו בCPU Z כאשרר המעבד במנוחה הלוח מוריד את המכפלה ל6 במקום 8 :-\ כאשר זה חוזר למאמץ זה חוזר ל8 האם זה טוב ? איך מכבים את זה ? והאם הOC שביצעתי לא מסכן את המעבד? הטמפרטורה בORTHOS ב100% 58מעלות בול. ללא מאמץ דרך אגב זה על 35
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע המתח של הזכרונות במצב אוטומט זה עובד טוב ואני לא בטוח איזה מתח ידני לשים אז מהבחינה הזאת אני לא חושש. יש לי כמה שאלות: א - COMMAND RATE - T1 T2 או T3 ? מה כדאי לשים ? ברירת מחדל זה T2, שיניתי ל- T1 לפי מה שאומרים ברשת. מה זה T3 ומה הכי טוב ? מישהו התנסה בהאצה של הזכרונות מהדגם הספציפי הזה ? כל שאר ההגדרות על אוטומטי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול החלטתי לנקות קצת את המחשב מאבק, הוצאתי את המאוורר של המעבד וגוף הקירור, ניקיתי אבק שימנתי את המאוורר קצת והחזרתי למקום. באותו יום גם התקנתי את התוכנה sandra lite 2010.spid, וגם ניסיתי לעלות את תדר העבודה של המחשב על ידי שינוי הג'אמפרים בלוח אם, זה לא עזר משום מה, אז החזרתי הכל למקום כמו שהיה. לא היו לי שגיאות במחשב, או נפילות או משהו כזה, חוץ מבעיה אחת ששמתי לב והיא שמהירות המעבד תקועה על 3150-3250 RPM ללא קשר לשינוי הטמפ'. בדקתי עם כמה תוכנות, וגם בביוס זה מראה אותו הדבר. העלתי את טמפ' המעבד בכ 15 מעלות וזה עדיין לא השתנה, לפני הבעיה הזאת המאוורר היה מעלה את ה RPM ביותר מאלף RPM. לקחתי מאוורר נוסף עם שלושה חוטים (גם המאוורר המקורי של המעבד הוא עם 3 חוטים)…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ניסיתי עם SPEEDFAN להוריד מהירות באחוזים ולא מזיז כלום למאוורר נגיד שמחובר ב4 פינים זה כן נותן לי לשנות את המהירות מה אפשר לעשות? יש עוד תוכנות? מחובר ללוח asrock fatal1ty p67 professional
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC רציני ולכן אני קונה קירור מיים כזה,אוכל להגיע ל4GHZ עים הלוח אם שלי?במיקרה ואני אגיע ל 4GHZ המעבד יתן ביצועים טובים מאשר Intel Core i7 940?עוד משהו,הספק שלי מדאיג אותי בקשר ל OC,האים הוא חלש? והשאלה:איזה קירור מיים אני יכול להשיג למעבד בעיקר?(אולי אני יעשה לכרטיס) תודה רבה. ;D
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אבקש את עזרתכם בנושא מערכת קירור נוזלית . מה עדיף? מערכת קירור נוזלי לCPU מונדור או מערכת קירור נוזלית KIT (סוקט, משאיבה, מיכל מים, רדיטור, צינורות ומחברים). א.) ביצועים. ב.) איכות. ג.) מחיר. ד.) אפשרות הרחבה עתידית. (לקירור כרטיסי מסך מרובים) ואם אשפר המלצות לKIT או לונדורים השמח. תודה והמשך יום נעים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מאוורר 1 וזה מה שמצאתי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6298 האם זה תקין ? לא מעניין מאווררים של קורסר , הם גרועים , דפוקים , מרעישים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, באחד המחשב שלי יש מעבד AMD A10-7800 כשאני מפעיל HWMONITOR מוצג הפרש עצום בין טמפרטורת Package לטמפרטורת Cores הפרש עצום של כמה עשרות מעלות כפי שרואים בתמונה... ממה זה נובע לדעתכם ומה הטמפרטורה הנכונה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להחליף קירור ל3 תחנות עבודה בעלות קירור סטוק של אינטל. מדובר על מחשבי C2D ללא אוברקלוק וללא עומס מיוחד. מחפש קירור שקט, אמין וזול לתחנות אלו. אשמח להמלצות. כמו כן - האם כדאי לחכות לBLACK FRIDAY?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
עשיתי OC למעבד מ3.4 ל3.8 והוא כרגע על 45-46 מעלות בidle.. האם זה תקין?oO
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שידרגתי את המערכת ל-ASUS P5E וזכרונות OCZ HPC REAPER 1066 הלוח הקודם היה P965P-DS3 שאיתו הגעתי ל-4GHZ ללא בעיה מיוחדת, עקב המלצה שלכם שידרגתי ל-ASUS X38 P5E שהוא לוח די מרשים ומתברר שהוא אכן אוברקלוקר מעולה. השיא שהצלחתי להגיע היה 4700GHZ ותוצאת SUPER PI של 09.865 שניות - המערכת היתה לא יציבה וממש עמדה על הקצה. הביוס של ASUS לא ידידותי כמו של GIGABYTE ודי איבדתי את עצמי שם, פעלתי לשינוי ההגדרות לפי הידע המצומצם שלי בנושא ויכול להיות שהייתי מגיע לתוצאות טובות יותר אם הייתי מכיר את ההגדרות של הלוח. כך נראים הגדרות OC של הביוס: קצת תמונות התרשמות מהמערכת: [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא שם סיליקון רגיל על על כל החלקים במחשב (אני לא צריך לפרט) במקום משחה\דבק טרמי אני צחקתי עליו, והוא אמר לי שאני יכול לבוא ולבדוק טמפרטורות ובאמת הטמפרטורה של המעבד הייתה 55 מעלות במנוחה, הכרטיס מסך לא היה חם כלכך (AMD 1600) קרור רגיל ב 70 שח האם הסיליקון באמת יכול להחליף לי את הדבק טרמי? האם זה מסוכן? כי קשה לי להסיג דבק טרמי (ואני לא רוצה ליקנות) משחה טרמית יש לי הרבה השאלה אם הוא יכול להחליף את הדבק טרמי
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעיה במן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות הוא מתחמם ממש וא שאני באמצע משחק המסך נכבה והמחשב נתקע אין לי מושג מה גורם לזה כי עד עכשיו הוא עבד מעולה כנראה בגלל שאלה משחקים חדשים שקצת כבדים עליו אז מה שאני צריך זה ככה הצעה לפתרון קירור לא יקר מידי והצעה לכרטיס מסך שגם יתאים לחחומרה שלי וגם יהיה טוב למשחקים חדשים שיצאו זה המחשב שלי http://up203.siz.co.il/up1/lzezhjmtziy0.png תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה בסדר שהספק יושב הפוך? האם יכול להיגרם נזק כלשהו? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי כמה וכמה ניסיונות, הצלחתי להביא את ה4850 שלי לביצועים של 4870(וגם קצת יותר מזה)... תוצאות לפניכם, האוברקלוק הנ"ל התבצע על ידי VMOD.. מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/voltmods/151/1 [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתן לדוגמא את הכתבה כאן: https://hwzone.co.il/מעבדי-ה-kaby-lake-מדגימים-תוצאות-המהרה-מרשימו/ אז יפה שהגיעו ל 7300 מגה-הרץ אבל אני שואלת האם זה יציב הדבר הזה (בהנחה שיש לו קירור אין סופי )? זכורה לי כתבה שהגיעו ל 9+GHZ אבל האם זה יציב? או שכל הסיפור פה זה פשוט לדחוף את המעבד אט אט למהירות גבוהה עד שהוא שובק? ואם מדובר על OC יציב.... כמה זמן הם מחזיקים אותו יציב? שעה? שעתיים? שלוש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את המחשב ההנ"ל: AMD Athlon 64bit 3000 chaintech sk8t800- בין היחידים עם הלוח המחורבן הזה. a- data 512mb msi 9800pro wd 80 gb לאחרונה שמתי לב לכיבויים לא רצוניים של המחשב סתם ככה. וזה לא שהוא סגור במארז וחנוק, המארז הוא thermaltake v7000d בעל 5 מאווררים על המארז!!! באמת שלא ציפיתי לכיבויים אלה וניסיתי כל אנטיוירוס וכל אנטיספייור בעולם ואני עובד עם פיירוול מובנה של הראוטר. והכיבויים נעשים 95% במשחקי כמו hl2 וגם ב-colin mecre rally(איך שרושמים את זה). הגעתי למסקנה שזה טמפרטורת המעבד או הכרטיס מסך ושמתי לב שאני עושה טיפה אוברקלוק לכ.מסך יש ריסטרט אוטומאטי. אז למה אני פשוט לא בודק את הטמפרטורה של הכ.מסך או של המעבד ורואה מה גורם לזה??? כי על הל…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לעשות OC לMSI nVidia GeForce 5700LE 256MB AGP 8x שלי. בדקתי והוא כשיר לOC (: עכשיו אני רק צריך תוכנה לOC , ומדריך לOC . ושאלה 2 - הטמפ' של הלוח אם שלי עומדת תמיד על 35-45 . זה סביר ?
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-