אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מערכת קירור מים עם אחריות והרכבה. האם אתם מכירים חנות שמתחמה בנושא ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לעשות OC מתישהו ולא הבנתי מה זה מכפלת המעבד ומהירות באס שאותם אמורים להעלות ב-OC. אשמח אם תתנו הסברים קצרים. והאם FSB קשור לנושא? אם תוכלו לכתוב משהו גם עליו.. 8)
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום עשיתי OC קטן לE6750 שלי ל3.2GHZ משום מה משהו מוזר ששמתי לב אליו בCPU Z כאשרר המעבד במנוחה הלוח מוריד את המכפלה ל6 במקום 8 :-\ כאשר זה חוזר למאמץ זה חוזר ל8 האם זה טוב ? איך מכבים את זה ? והאם הOC שביצעתי לא מסכן את המעבד? הטמפרטורה בORTHOS ב100% 58מעלות בול. ללא מאמץ דרך אגב זה על 35
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה זה? (אני ידוע איך זה נראה... אבל מאיזה חומר זה עשוי, איזו מתכת...) איך זה עובד? למה דווקא בצורה הזו? למה יש כאלו עגולים, מרובעים, מלבנים... איך זה מקרר... בקיצור... כל מה שרציתם לדעת על צלעות קירור ולא העזתם לשאול... בתודה, נדב
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, באחד המחשב שלי יש מעבד AMD A10-7800 כשאני מפעיל HWMONITOR מוצג הפרש עצום בין טמפרטורת Package לטמפרטורת Cores הפרש עצום של כמה עשרות מעלות כפי שרואים בתמונה... ממה זה נובע לדעתכם ומה הטמפרטורה הנכונה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין שמישהו "ירכיב" לי מערכת קירור (חלקים) כמו שאני מבין להזמין כדי מחו''ל (במקרה של קירור מים), אין לי בעיה עם זה. המערכת כרגע: e8400 3ghz 8800GT @ 720 1782 1026 ep45-ds3l 1ghzx2 ocz platinum xtc rev.2 עם מערכת קירור מים אז כרגע אני מעוניין רק בבלוק לCPU מארז: HAF932 המערכת תעבור OC רציני כאשר יהיה לה קירור רציני. בברכה, איתי.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בידי ספק 475 hec vd-t שעבר סליבינג ועוד כמה שטויות... הוא היה פתוח- זו הכוונה העיקרית(ומשך מספר ימים) אני מפעיל אותו(על מערכת כבדה יחסית) והמתחים שהוא נותן יציבים כולם רק ה+12v עומד נע בין 11.6-11.8(עם נטייה ל11.8) האם זה סביר? המערכת שלי axp 2500@2300mhz dfi infinity radeon 9800pro@xt 4 מאווררים hd 1 cdrom1
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתן לדוגמא את הכתבה כאן: https://hwzone.co.il/מעבדי-ה-kaby-lake-מדגימים-תוצאות-המהרה-מרשימו/ אז יפה שהגיעו ל 7300 מגה-הרץ אבל אני שואלת האם זה יציב הדבר הזה (בהנחה שיש לו קירור אין סופי )? זכורה לי כתבה שהגיעו ל 9+GHZ אבל האם זה יציב? או שכל הסיפור פה זה פשוט לדחוף את המעבד אט אט למהירות גבוהה עד שהוא שובק? ואם מדובר על OC יציב.... כמה זמן הם מחזיקים אותו יציב? שעה? שעתיים? שלוש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא חנות שמוכרת את המאוורר ומכיוון שאי אפשר לקנות יותר מEBAY בגלל המשלוחים ההזויים, אני נאלץ לפנות לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן המאוור הקדמי הפסיק לעבוד לאחרונה, כנראה שהוא אכל יותר מדי אבק המאוורר של AC, נמצא אצלי שנתיים, נדמה לי שהדגם שלו זה זה: Arctic Cooling Arctic Fan 12 120MM Fan יש לו חיבור 3 פינים, ניסיתי לחבר אותו במקום אחר על הלוח אם וזה גם לא עובד כנ"ל נסיונות עידוד ע"י סיבוב עם האצבעות. יש דרך לפתוח את המאוורר בצורה כזאת שיהיה אפשר לחבר אותו אח"כ? בכל מקרה, אני אשמח לקבל המלצה למאוורר איכותי לקדמת המארז אבל לא יקר מדי - לא יותר מ100 ש"ח גג תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=65747 אותי אישית זה קרע מצחוק במיוחד התגובה השלישית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה אם אתם קונים את זה תחזקו את זה למארז או משהו.. חבל על כרטיס המסך באמת (אם זה ספאם מצטער, פשוט הייתי חייב לשתף)
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות זוג מאווררי 12 למארז אחד אני רוצה עם לדים והשני לא.. עכשיו חשוב לי שהם יהיו די שקטים..... יש משהו להמליץ לי? יש קצת יותר עדיפות לביצועים ואמינות מהמאורר אבל לא מאוורר שיעשה רעש של טרקטור תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה שווה להשקיע את המאמץ המורכב הזה בסידור כבלים מאחורי הלוח אם וכמו שצריך ככה שלא יהיה בלאגן במארז? כמה באמת זה ישפר את הטמפ במארז עצמו של כלל הרכיבים? מדובר אצלי במארז Gigabye Aurora 3D, כמה זה נוח/אפשרי לסידור נכון במארז הנ"ל? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
h100 corsair מי מוכר קרור זה במחיר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקרון אם אני מעוניין באוברקלוק לא משמעותי של בואו נגיד לתדר 4.5Ghz. הקירור בכותרת יספיק? ובאמת שניסיתי למצוא מידע בנושא בפורום ובאינטרנט ללא יותר מידי הצלחה לפני ששאלתי. אשמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי Inno3d gtx 460 i-chill - והאמת כרטיס נראה פצצה ! 2 מאווריים מרשימים מאוד. הרצתי 3D Vanteg וקיבלתי 14486 בסטוק. התחלתי לעשות לו OC - אני לא מצליח להתרומם עם הכרטיס יותר מידי... אני מצרף תמונה שלאחר OC ואולי תגידו לי איפה אני טועה? בנוסף לכך אני רואה שאני לי אפשרות שליטה על הV מתח של הכרטיס - זה חשוב? איך אני ממשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג? צריך את המשאבה(מגנטית) + נוזל קירור בלבד. וגם המלצות למשאבת מים רגילה קטנה ככל שניתן (לא משנה כמות הליטרים בדקה,העיקר הגודל) . אשמח לקבל קישורים לחנויות הרלוונטיות , תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לגוף קירור חדש למעבד. מדובר במעבד Pentium D 3.4, כלומר סוקט 775. הדרישות שלי הן: 1. שקט. זו הסיבה העיקרית שאני קונה גוף קירור חדש. 2. קל להרכבה. 3. מבוסס על מאוורר, ולא על צלעות קירור או מים או משהו דומה. 4. שלא יהיה משהו שעלול לשבור את הלוח... יש המלצה? ראיתי בסטיקי שלא המלצתם על הזלמנים (7700 ו-9500) למה? הם לא טובים? תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://members.nana.co.il/planet/offer_//ati/ati.html המדריך המלא "לשיפור הביצועים" של הATI שלכם! עריכה: אשמח לקבל תגובות על כך.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם למישהו מכם יש מחשב ישן ערבי דפוק עלוב ממש ממש שלא עובד או שאתם מתכוונים לזרוק או שאתם מכירים מישהו שיש לו אז אתם יכולים בבקשה לפני לפרק ממנו את המאוורר של הספק העלוב שלו ואולי עוד איזה מאוורר ערבי אחר וליצור איתי קשר? אני מחפש כול כך!!! בקשה, סתם מאווררים עלובים, לא אכפת לי שיעשו cfm 1 רק שיעבדו בתודה מראש יואב אהה ואם במקרה למישהו יש והוא נדיב מספיק לשאול איזה חברים שלו אם יש להם והוא מוכן לשלוח לי אז שיצור איתי ווקשה קשר בהודעות הפרטיות
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה לגביי OC לזיכרונות. הלוח שלי הוא MSI Z270 PRO CARBON מעבד I7 7700K ועכשיו קניתי זכירונות של G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200Mhz DIMM CAS 16 ואני רוצה לעשות אוברקלוק קצת וצריך יעוץ הצלחתי להביא אותם ל3200MHZ עם תזמון של 15-16-16-32 וגם ל3466 16-18-18-36 מה עדיף מבינהם? והאם אפשר למתוח אותם עוד קצת בלי לגרום נזק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שידרגתי את המערכת ל-ASUS P5E וזכרונות OCZ HPC REAPER 1066 הלוח הקודם היה P965P-DS3 שאיתו הגעתי ל-4GHZ ללא בעיה מיוחדת, עקב המלצה שלכם שידרגתי ל-ASUS X38 P5E שהוא לוח די מרשים ומתברר שהוא אכן אוברקלוקר מעולה. השיא שהצלחתי להגיע היה 4700GHZ ותוצאת SUPER PI של 09.865 שניות - המערכת היתה לא יציבה וממש עמדה על הקצה. הביוס של ASUS לא ידידותי כמו של GIGABYTE ודי איבדתי את עצמי שם, פעלתי לשינוי ההגדרות לפי הידע המצומצם שלי בנושא ויכול להיות שהייתי מגיע לתוצאות טובות יותר אם הייתי מכיר את ההגדרות של הלוח. כך נראים הגדרות OC של הביוס: קצת תמונות התרשמות מהמערכת: [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-