אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי, ברצוני לדעת איך המוצר הנ"ל AKASA Cold Bit NB1 Notebook Cooler המחיר המלא 85 ש"ח, אך כרגע הוא במבצע ב42 ש"ח. (חיפוש קצרצר באיביי מראה מחירים יקרים הרבה יותר לאותו דגם, הייתכן?) צבע שחור כולל 2 חיבורי USB 2.0 כולל 2 מאווררי 70mm sleeve bearing גודל Dimension 350 x 305 X 45 mm חשמל Power USB interface דף המוצר ברשת אייבורי: NB1 notebook cooler עמוד המבצע בפייסבוק: Ivory - ׳׳™׳™׳‘׳•׳¨׳™ - ׳§׳•׳₪׳•׳Ÿ ׳œ׳•׳”׳˜ | Facebook
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי כרטיס מסך: palit hd4850 512mb המאוורר מרעיש הרבה זמן. ניקיתי את המאוורר והגוף קירור בעזרת ספריי אויר בצורה טובה כך שאין אבק שם בכלל וחל שיפור אבל עדיין מרעיש. פירקתי את המאוורר ניסיתי לשמן אותו אבל לא היה פתח גומי מתחת למדבקה כמו במאווררים אחרים אז פשוט שמתי שמן כמה שיכולתי שיכנס קצת דרך החריצים. אני מאוד מרוצה מהביצועים של הכרטיס, פשוט הרעש הזה מטריד אותי. איך אני יכול להפחית את כמות הרעש? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד... תביעו את דעתכם.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שידרגתי את המערכת ל-ASUS P5E וזכרונות OCZ HPC REAPER 1066 הלוח הקודם היה P965P-DS3 שאיתו הגעתי ל-4GHZ ללא בעיה מיוחדת, עקב המלצה שלכם שידרגתי ל-ASUS X38 P5E שהוא לוח די מרשים ומתברר שהוא אכן אוברקלוקר מעולה. השיא שהצלחתי להגיע היה 4700GHZ ותוצאת SUPER PI של 09.865 שניות - המערכת היתה לא יציבה וממש עמדה על הקצה. הביוס של ASUS לא ידידותי כמו של GIGABYTE ודי איבדתי את עצמי שם, פעלתי לשינוי ההגדרות לפי הידע המצומצם שלי בנושא ויכול להיות שהייתי מגיע לתוצאות טובות יותר אם הייתי מכיר את ההגדרות של הלוח. כך נראים הגדרות OC של הביוס: קצת תמונות התרשמות מהמערכת: [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT. וכשאני מעלה את האיכות הגרפית במשחקים המחשב מגיב מאוד לאט. חשבתי שאולי זה טמפרטורה. אז הפעלתי את התוכנה HWMonitor ונכנסתי למשחק GTA IV, העלתי את הרזולוציה ל- 1200*1920 והבחנתי שהטמפרטורה הגיעה ל-76. זה תקין? במידה ולא, ראיתי אחד נחמד: Z-Machine GV1000 מומלץ? פרטים נוספים: מעבד: E7200 זיכרון: שני סטיקים של 1 ג'יגה PC2-6400 800Mhz Black Dragon Dual Channel ספק: Enermax Liberty 400W חג שמח, אלעד.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קונה מחשב בעל המפרט הבא: A643200+ NEWCASTLE EPOX 8kda3j 2*512 A-DATA DRR 500 R9800PRO MSI SLK948U + SF מארז RaidMax 868 בעל 7 מאוררים ! (זרימת אוויר מעולה ) בכל מקרה השאלות שלי הם א) האם אני יצליח להגיע ל250 ,כדי לנצל את הזכרונות מבלי לשנות שום מתחים במחשב חוץ מיזה של המעבד ולהגיע למצב של 1:1 ? אני חשבתי לעשות את ה OC פשוט לעלות כל פעם באיזה 5MHZ ואז כל 10MH זה להריץ פריימ או משהו כזה האם זה דבר טוב לעשות ? לפי מה שהבנתי הלוחות אם של EPOX מצויינים ל OC ולכם אני לא חושב שיהיה לי בעיה איתם וגם בקשר לזכרונות אין שום דבר שימנע ממני להגיע ל250 שלא נדבר על הטמפרטורה ! ב) מכיוון שקניתי את ה R9800 PRO בעל ליבה r360 אני רוצה לדעת האם אני יכול לעשות לו OC …
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו ככה אני רוצה לדעת עד כמה אנשים הגיעו עם הOC שלהם וה7600GT...כי נראה לי ששלי ממש מסכן... אני על 590/1520...והתוצאה שלי ב3DMARK05 היא 5950... אמצעי הקירור הוא VF9000-Cu...והטמפ' היא ללא מאמץ GPU על 44 וסביבה על 39...במאמץ של 2 לופים..GPU על 54 והסביבה 43.... אפשר תוצאות שלכם? נ.ב אני בלי שום מוד..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה זה? (אני ידוע איך זה נראה... אבל מאיזה חומר זה עשוי, איזו מתכת...) איך זה עובד? למה דווקא בצורה הזו? למה יש כאלו עגולים, מרובעים, מלבנים... איך זה מקרר... בקיצור... כל מה שרציתם לדעת על צלעות קירור ולא העזתם לשאול... בתודה, נדב
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקרון מה שעשיתי זה לקחת את המנורה האחורית של רכב. פרקתי את הפלסטיק הקדמי ונגלו לעיניי 16 לדים אדומים ונחמדים. במקרה המנורה צריכה 12V אז לא היה בעיה לחבר את זה לספק שלי. הנה כמה תמונות (אני ממש מצטער על האיכות, אבל אין לי משהו יותר טוב כרגע).
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב,אני עם 6600GT/PCX . מעבד3200/64 זכרון 2*526 OCZ. התחלתי לשחק את FEAR,חבל על הזמן,רק בהגדרות נמוכות הוא ממש רץ.הטפ' 68-70 מעלות. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך,התקנתי את RIVA,מה להעלות קודם את תדר הליבה או הזכרונות?או שאפשר את שניהם.קצת העלתי אבל כמה להעלות והאם קירור הסטוק מספיק(יש לי את GB).אני על 550/1045 ב-OC.אני יודע שזה נמוך אבל אני מזמין קירור לפי המלצה פה באתר. אשמח לטיפים,אני עם ראש פתוח ומוכן לנסות. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה שווה להשקיע את המאמץ המורכב הזה בסידור כבלים מאחורי הלוח אם וכמו שצריך ככה שלא יהיה בלאגן במארז? כמה באמת זה ישפר את הטמפ במארז עצמו של כלל הרכיבים? מדובר אצלי במארז Gigabye Aurora 3D, כמה זה נוח/אפשרי לסידור נכון במארז הנ"ל? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.petrastechshop.com/12evalcafan8.html אני רוצה לשים אותו מקדימה מכניס מה אתם אומרים? או זה http://www.petrastechshop.com/12scsysstcaf3.html או זה http://www.petrastechshop.com/12yalod1cafa1.html הלכתי לאתר כי אני צריך 2 מאווררים לא יותר מ80 שקל אם תוכלו להביא לי מאוררים טובים במחיר הזה בארץ זה יעזור
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לבנות את המארז הבא: מארז פול טאוור רגיל-6 5.25" 4 3.5" אני מצרף לו ספק 450 וואט מיצור מקומי של חברה שמיצרת לאלביט ב MIL SPEC (תקן צבאי מחמיר ביותר) מקרר אקטיבי למעבד- מבודד רעש מבוקר טרמוסטט לטמפרטורה של 0 מעלות הספק סילוק חום 300 וואט (מעבד רגיל עובד בערך על 40 וואט בהרצה פראית ביותר של הגדלת המתח והשעון בעשרות אחוזים) מצנן בעודף הקירור את האויר שבמארז על ידי מחליף חום עדיין ידרשו מאורר הספק ומאורר לסירקולציה במארז לקירור הלוח מחיר מיועד כ 1100 ש"ח לפני מע"מ (הרווח שאני לוקח בחישוב הוא 100 שח כאשר מדובר על מהנדס שבונה את המערכת ) תוספת ללוח עם 2 מעבדים 200 ש"ח לערך אני יכול לארגן מכירה עם חשבונית ומע"מ דרך חנות של חבר שלי אתם חושבים שכדאי להתחיל בפרוייקט שכזה???…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי AMD Phenom II x4 965 חדש וחיברתי אליו Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2. הטמפ' ב idle נעה בין 39 ל-43 (ע"פ hwmonitor). בעומס של Prime 95 על 4 ליבות הטמפ' מגיעה ל-70 מעלות תוך שניות (ופחדתי לראות לאן זה יגיע בסוף). חשבתי שאולי שמתי את ההיטסינק לא נכון, אז הורדתי אותו ועל הדרך החלפתי את הגריז שהגיע עם הקירור עם AS5 (ניקיתי הכל עם אצטון כמו שצריך). זה לא עזר. לא משנה אם המארז סגור או פתוח (ניסיתי לעשות אויר עם מייבש שיער בשביל לראות אם זה בעיה של אוורור על המארז, וזה לא משפיע). מיותר לציין שהמעבד בלי אוברקלוק בכלל. מה עושים? או שאני סתם פרנואיד וזאת טמפרטורה תקינה?[br]פורסם בתאריך: 13.11.2009 בשעה 20:36:16 עוד כמה דברים שאולי יהיו מעניינים:לוח אם gigabyte ma785g…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוג של מדריך למתחילים, עם הרבה מידע: http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/39184-p67-sandy-bridge-overclocking-guide-beginners.html עריכה: שונתה הכותרת בהתאם לבקשת צורר הפורום... אמממ מנהל הפורום
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולםם ביגלל התקציב(יותר נכון ביגלל חוסר התקציב) אני נעלץ להישאר לחצ שנה הקרובה עם אותו המחשב.. כיודע חרא של מחשב.. וכדי לשרוד אני חייבב אוברקלוקק מה אתם אומרים אפשרי ביכלל ? פירוט: מעבד: P4 2.8 לוח אם: ASUS P4S800D ארדיסק:120ג'יגה כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 256MB זיכרון:512MB (מרחיב לג'יגה בזמן הקרוב) וקירור סטנדרטי להכול צריך להחליף.. תודה לעוזריםם!..
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף המהרתי את המעבד שלי amd 2500+ barton ל- amd 3200+ ... עד סוף היום אני יעלה אותו עוד יותר כדי לראות לאן באמת הוא יוכל להגיע .. כולל העלת מתח ושינוים של הגדרות :-\ אני רק חייב לציין שאני ממש ממש מרוצה מהמעבד הוא עובד כ-3200+ בלי להזיע ולא היה שינוי קיצוני בין הטמפ' שהיו לי ב-2500+ לבין עכשיו ערכתי גם בדיקה מקיפה בנוגע לאיוורור של המעבד + המארז בשתי מצבים שונים.. כשהמחשב שקט לגמרי וכשכל המאווררים מוגברים עד הסוף (SF'S & V12)... הנה התוצאות : idle 3200+ volcano 12 at 3300~ rpm 2 smart fan 2 at 2500~ rpm cpu : 37 MB : 19 volcano 12 at full speed (5500-5700 rpm) 2 smart fan 2 at full speed (4500-4700 rpm) cpu : 34 MB : 16 BAD NOISE !!! :c…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הן 48-50 מעלות!!!!! :veryangry: :veryangry: :s05: לפי מה שידוע לי זה ממש מוגזם יחסית ללוח אם,האם כדאי לי להוסיף מאוררים? כי יש לי רק מאורר אחד שהוא מוציא אוויר וזהו והאם מעלות כאלה יכולות לגרום לנזק ללוח או לאחד הרכיבים במחשב?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום חזרתי הביתה עם לוח חדש: EPOX 8RDA+ והוא נותן אפשרות של מכפלות עד 25 בערך אבל כל מכפלה מעל 12.5 הוא מתנהג מוזר: או שהוא מריץ אותו ב 100*11=1100 (11 כי זה מעבד AXP1700 JIUHB) או שהוא נותן FSB של 166 (או מה שאני רוצה) אבל מכפלה קטנה מ12.5!!!! עכשיו הוא רץ אצלי ב 12.5*170=2135MHZ ואני היתי מרוצה אם היה לי זכרון DDR400 אבל יש לי DDR333 אז כדי להגיע למקס אני צריך יותר מכפלות! בבקשה עזרו לי, אולי אני מפספס משהו?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי פנטיום 4 2.4 המארז רץ על 41 מעלות יציב. המעבד נמצא ב50 בidle אבל ב60 מעלות תחת מאמץ... זה נורמלי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה סרטוט של המארז לפני ואחרי שינוי הסירקולציה. עוד לא עשיתי את האחרי האם כדי? חשוב לציין שקירור של המעבד מוחלף אבל זה לא חשוב אבל שני המאווררים של השמונים (האחוריים) מוחלפים לשקטים וחזקים יותר ונוסף מאוורר 120 חדש מול הכרטיס מסך. האם המאוורר שמול כרטיס המסך צריך להיות 80 או 120? האם זה ישפיע לטובה או לרעה על הטמפרטורה ועל זרימת האויר? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שוב.. ;D מישהו מכיר איזה חומר שאפשר לצייר איתו (טוש.. או מין דבק כזה..) שזוהר באולטרה? תודה 8) ;D
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה לגביי OC לזיכרונות. הלוח שלי הוא MSI Z270 PRO CARBON מעבד I7 7700K ועכשיו קניתי זכירונות של G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200Mhz DIMM CAS 16 ואני רוצה לעשות אוברקלוק קצת וצריך יעוץ הצלחתי להביא אותם ל3200MHZ עם תזמון של 15-16-16-32 וגם ל3466 16-18-18-36 מה עדיף מבינהם? והאם אפשר למתוח אותם עוד קצת בלי לגרום נזק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-