אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מי יכול להמליץ על קירור לLGA1700 חוץ מAORUS WATERFORCE X המגוחך? מחפש משהו בהישג יד בלי צורך להזמין מחו״ל, לא לצורכי אוברקלוק ועם עדיפות לאוויר מאשר מים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
איך אני יכול לבדוק חום בזמן שאני מריץ את ה3dmark 05 תודה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב כפי שרשמתי אני רוצה לעשות oc לכל חלקי במחשב שלי, קניתי את המחשב לפני כ שבוע .. אינה המפרט: Intel Core Quad Q6600 - מעבד Themberlake V1 - מאוורר של המעבד Gigabaite P35 DS3L - לוח אם Geforce Bio Star 8800GT 512mb 256bit - כרטיס מסך 1024X2 Transcend 667 Mhz - זכרונות Enermax Liberty 400W - ספק כוח 320GB sata2 16Mb WD - דיסק קשיח אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ו לכרטיס מסך .. עכשיו השאלה היא האם כדי ? ואיך עושים את זה ? איזה תוכנות אני צריך ? והמחשב נרכש מ TMS וביקשתי שיעשו לי oc למעבד אבל לא ניראה לי שהם עשו .. אינה תמונות על הקירור והמעבד .. ( כמובן שהטמפ האלה במצב מנוחה .. )
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טוב...... הפעלתי את sysoft sandra והוא הראה לי דבר מפחיד CPU Core Voltage : 1.86V +3.3V Voltage : 3.42V +5V Voltage : 3.30V +12V Voltage : 7.99V חשבתי שאולי זה בגלל שיש לי 2 מאווררי 12v יותר ממה שבא עם המארז וזה מכביד על הספק המעפן שלי... הורדתי את כ-ל המאוורי 12v שיש לי במחשב והפעלתי שוב והפעם הסתכלתי בביוס (אולי התוכנה מזייפת...) וגם בביוס (בלי המאווררים) נראה הסטטוס המוזר הזה אבל המחשב עובד בסדר גמור כמעט בלי קראשים ותקיעות מעצבנות (חוץ מהבאגגים הרגילים של הווינדווס...) ניסיתי להחליף ספק ועדיין אותו דבר..... הגיוני שהסנסורים בלוח מזייפים ? הגיוני שבגלל זה הטמפרטורות של המערכת כל כך נמוכות (במאמץ לוח - 22c מעבד - 26c) אפילו בלי המאווררים הנוספים ?
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם יש פיתרון להוריד את המהירות שלו וככה אולי גם את עוצמת הרעשששששששששש???? אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו פחות מ 5000 RPM (עם הבורר שיש לו) וקראתי שעד 4000RPM הוא שקט אבל איך לעזעזל אני מוריד אותו לשם זה ממש בילתי ניסבל הרעש שהוא עושה ואני קורא על המאוורר ביקורות שהוא נורא שקט זה לא הגיוני בכלל תודה. Thermaltake polo 735- זה המאוורר ודרך אגב עם מישהו רוצה ליקנות אותו אז שידבר איתי כי אני לא יכול עם הרעש הזה :)
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
חברים בזמן האחרון, הכרטיס מסך שלי בקביעות חם יותר, למשל במנוחה במקום 38 הוא 41 ובמאמץ הוא 75 במקום 65 .. מה קרה לזה?
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אבא שלי הולך לקנות לו מחשב אז אני עושה איתו קומבינה שאני מביא לו את ה2.4C שלי (כי הוא לא ממש צריך יותר מזה) ועוד כל מיני רכיבים אבל זה לא ממש משנה עכשיו, בכל אופן אני הולך לקנות במקום ה2.4C שלי 3GHZ C (לא רוצה PRESCOTT, חרא לOC). השאלה שלי היא מה הפוטנציאל (בערך כמובן) שאליו המעבד יצליח להגיע, אני יודע שקצת קשה לתת הערכות אבל זה חשוב לי בכל זאת בגלל שאני גם קונה RAM חדש ואני לא רוצה לזרוק כסף על RAM לOC שהמעבד לא יתקרב בכלל למהירות המקסימלית של הRAM ומצד שני אני גם לא רוצה לקנות זכרון יקר מאוד כשהFSB יעבור את היכולות שלו ואז אני אצטרך להוריד את היחס הישיר, במצב כזה עדיף לי כבר לקנות זכרון טוב אבל 400MHZ או ממש קצת יותר ולכוון בערך את הOC כשאני מוריד מהיחס אבל אני מגיע לק…
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
התקנתי היום את ה BigTyphoon על ה LanParty עכשיו ישנם שתי שיטות להתקנה אחת סטנדרטית והשנייה אלטרנטיבית למי שמכיר אני עשיתי שילוב ביניהם את הפלסטיק שנמצא מאחורי הלוח השארתי ומקדימה(איזור המעבד) הוצאתי את הפלסטיק מיקמתי את ה BigTyphoon שמתי את ה H חיזקתי עם האומים וכדומה וזהו... עכשיו השאלה שלי היא האם הפלסטיק האחורי(המקורי) יחזיק מעמד לפי איך שזה נראה זה מאוד יציב...
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
???
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
האם יש סיבה לקנות חומר אחר ממה שמגיע עם המאווררר או שהוא בסדר גמור? המחשב עדיין לא מורכב, מחכה לכל החלקים ואז אפשר יהיה להרכיב. המעבד הגיע TRAY בלי שום דבר.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, מזה זמן מה המאוורר של ספק הכוח משמיע מידי פעם רעשים חזקים, זה כרגיל עובר תוך כחצי דקה אבל מן הסתם מציק למדי. בהתחלה חשבתי שמדובר באבק אבל נראה שזו לא הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? חשבתי לנתק את המאוורר אבל אני חושש להתחממות יתר, מה דעתכם? אני לא משוכנע מה ההספק שלו אבל כתוב עליו שהוא עוצב לפנטיום 4 או AMD K7/8. אני עובד על מערכת בת כמה שנים המבוססת על AMD ATHLON XP2500. אודה לעזרתכם, דני
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
ראיתי בסירס (Sears), תחת הקטגוריה של מוצרי הרוטורים הקטנים (דרמלים למיניהם), 2 מוצרים. אחד של דרמל, ואחד של קראפטסמן, באותו טווח מחירים, אך לקרפטסמן יש מהירות משתנה, ו-75 ראשים, ולדרמל יש 2 מהירויות ו40 ראשים. השאלה שלי היא, האם יש הבדל באיכות של המוצר?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שאני רוצה לקנות, אני רוצה לעשות OC בסיסי של 4- 4.3 גיגה הרץ עם העלת מתח קטנה (כי הלוח לא מצטיין בהנדסת חשמל לפי מה שהנתי ) הOC יהיה 24/7.... המארז יהיה CM 922 מה אתם אומרים ? יש צורך לשנות משהו ? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1209[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪287[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Reta…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 3, 1000 מגה הרץ. לוח של אסוס TUV4X. הטמפרטורה של הלוח במצב של מנוחה ללא הרבה עבודה היא 23-25 מעלות. בעומס היא בערך 26-27. מה שמדאיג אותי הוא המעבד הוא כל הזמן (!!!) על 40 מעלות, אני לא זוכר פעם אחת שראיתי אותו יותר נמוך מזה. גם שאני מפעיל ת'מחשב ונכנס ישר לביוס לראות מה הטמפ' שלו, היא ישר מתחילה ב38 ועולה ל40 מישהו יכול להגיד לי מה הקטע פה? איך זה שהוא כל הזמן על 40 ולא יורד? אולי החיישן דפוק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה יותר טוב ? http://www.thermaltake.com/watercooling/a1604.htm או http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm והראדיאטור עושה הרבה רעש ? בתודה איתי
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
Gigabyte aorus z790 I9-14900k 2x 32gb corsair dominator cl30 6000mhz Psu 1200w Arcric AIO ניסיתי עם CHATGPT אבל הוא מביא אותי לפרמטרים שלא קיימים, ולא נראה לי הגיוני לשנות רק חלק מהערכים. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. איזה זכרונות יהיו מצויינים בשבילי לצורכי אוברקלוק גבוהים, כלומר שאני יוכל לעלות ת'מהירות וזה בכלל לא יזיז להם. היו ת'זכרונות המעולים של סדרת הBH5 אבל לצערי הם כבר לא נמכרים ...אם אתם יודעים לגבי איזה חנות שעדיין מוכרת ת'זה אני אשמח לשמוע ישנם עכשיו זכרונות גם מעולים מסדרת TCCD וחשבתי עליהם, אם כבר אין מצב לBH5 אז פה מגיעה השאלה איזה זכרונות טובים שווה לקנות מהגרסא הזו של חברה טובה...תזמונים טובים שיהיה אפשר להוריד אם הם לא נמוכים דיו (חח) שיהיו 512 מגה אני לא צריך יותר...ומהירות עדיף 500 MHZ אבל אולי זה מוגזם אז לא משנה אבל ככל שיותר טוב ככה יותר יועיל לי לביצועי "המארה" גבוהים.... התקציב נע על 1000 שקל גמיש כי עוד מעט יש לי יומולדת! עריכה: האם הזכרונות האלו טובים…
-
- 18 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה- אני קונה ( סוףסוף ) מפרט חדש בעוד כמה ימים. עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות לגביו. המפרט - http://img207.imageshack.us/img207/8856/memory1oi.jpg 1. המפרט יהיה מקורר? או שווה לי להוסיף קירור ? 2. המעבד, הזכרונות, והכ.מסך יחזיקו לי בOC טוב? 3. המארז והספק הזה, מגיעים עם מאווררים? לינק למארז/ספק - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B4022E96-F3E1-4D10-8BD3-6CD4D02632AB}&details_type=1&itemid={E6AAFDE3-ECEE-4112-A11A-D0E894FFD303} תודה לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ראיתי בגלריות שונות שאנשים שמים מאורר למסך, באמת זה מועיל במשהו או סתם גורם להיצטברות אבל? כי בסך הכל מסך בנוי לעבוד בצורה כזאת ואם היה צריך מאורר אז היו שמים אותו כבר במפעל יצור לא?
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
תמונה שווה אלף מילים http://www.mashie.org/casemods/y2k05.html התמונה נמצאת בסוף העמוד http://www.mashie.org/casemods/y2k13.html http://www.mashie.org/casemods/y2k16.html נראה אתכם מודרים חביבים מוצאים כזה דבר מי שמוצא עליו הברכה - רק לא לשכוח לשתף את כולנו כאן
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מצטער להגיד, אבל אבדו לי התקוות שאני אקבל תגובה מהמנהלים :\ אז אעלה את זה כאן: שלוש אפוציות: 1. Thermalright SLK 948U for AMD64 + Enermax 90mm (שקיבל ציון גבוה בת'רד של SubX) 2. זהה לזה שלמעלה רק עם מאורר SilentCat של Thermaltake שכנראה יותר אפקטיבי (גם ברעש, גם בפיזור אוויר גם בכמות אוויר שהוא נושב, וגם במחיר) 3. Thermaltake Silent Tower עכשיו, המחיר פחות או יותר אותו דבר בשלושתם... האופציה השניה זולה בכ-20 שקל מהשאר. הראשון קיבל ציון טוב, אבל אחרי בדיקה - האפשרות השניה טובה מהראשונה. ואז בדקתי משקלים... ה-SLK שוקל 650 גרם (רק הסינק) ועם מאורר ישקול משהו כמו 700-750 אותו דבר שוקל הסיילנט טאוור... אז למה שלא אלך על הסיילנט טאוור? הסינק שם נראה טוב יותר מזה של ה…
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC אבל שום דבר יציב :-( ה- FSB שלי על 133 והמכפלה נעולה על 5.5 מה שאומר שיש לי 733 MHz כל עוד אני מעלה FSB המחשב לא יציב, אם הוינדוס עולה אז הוא מתרסק בפעולה הראשונה ולפעמים המחשב בכלל לא נדלק! הנה המפרט שלי: P3 733 asus cuv4x 256 mb sdr WINDOWS XP PRO ולא נראה לי שצריך עוד מידע תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי נייד דל 5110 , I7 2670qm , 8GB וכרטיס GT525 , וכאחד שאוהב ל"שחק" עם המחשב הפעלתי את Msi afterburner בשביל לראות כמה אני יכול למתוח את יכולות הגראפיות של הנייד.. בתמונה הראשונה במצב סטוק , 600/1200/900 ובתמונה השניה לאחר OC לתדרי 550M , שהם 740/1480/900 אבל את הזיכרון משכתי מ900 ל 1060 לא עשיתי מבחן לCPU כי לא היה שינוי... הבדיקות נערכו במצב ENRTY בגלל שהרזולוציה של המסך לא גבוה מספיק בשביל P (אולי אני אנסה מחר על מסך חיצוני) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-