אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול את גוף הקרור הזה ומשום מה זה לא עובד טוב. לא מדובר במאוורר אלא המעבד פשוט מתחמם תוך שניה ל-110 מעלות ומתכבה המחשב... מדובר במחשב הישן שלי AXP2500+ BARTON משחה טרמית מרחתי כמו שצריך... הגוף קרור מתאים מעולה אבל אני לא מבין למה הוא עושה את הבעיה הזאת! תעזרו בבקשה..מה אפשר לעשות? אולי להחזיר ולקחת אחד אחד שיותר טוב אולי ממנו. -תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה בסדר שהספק יושב הפוך? האם יכול להיגרם נזק כלשהו? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע המתח של הזכרונות במצב אוטומט זה עובד טוב ואני לא בטוח איזה מתח ידני לשים אז מהבחינה הזאת אני לא חושש. יש לי כמה שאלות: א - COMMAND RATE - T1 T2 או T3 ? מה כדאי לשים ? ברירת מחדל זה T2, שיניתי ל- T1 לפי מה שאומרים ברשת. מה זה T3 ומה הכי טוב ? מישהו התנסה בהאצה של הזכרונות מהדגם הספציפי הזה ? כל שאר ההגדרות על אוטומטי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים המחשב שלי רץ כבר זמן רב על 3.2Ghz במעבדו, אבל קניתי כרטיס HD5850 זאת אומרת שיהיה לי קרוספייר בקרוב, וארצה להפחית את צוואר הבקבוק כמה שאפשר על ידי OC למעבד. המטרה שלי היא להגיע ל3.5Ghz, ואת זה ניתן לעשות ע"י העלאת באס לוח האם ל467Mhz, היום הוא רץ על 427Mhz, מדובר על לוח GA-EP45-DS3. כדי למצוא את ההגדרות הנכונות יש לשחק עם מתחי לוח האם, אבל לא משנה כמה העלתי את המתח, לא הצלחתי לייצב את המחשב ואחרי דקה בOCCT המחשב היה קורס (למרות שככל שהעלתי את המתח היציבות השתפרה במעט) אלו הן ההגדרות שיש לי כיום במחשב. מישהו יודע מה יהיו ההגדרות אותם אצטרך ליישם על לוח האם כדי לאפשר תדר שכזה? בנוסף לכך, מהו המקסימום מתח שאני יכול להחיל על הMCH/ICH? MB In…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי עם SPEEDFAN להוריד מהירות באחוזים ולא מזיז כלום למאוורר נגיד שמחובר ב4 פינים זה כן נותן לי לשנות את המהירות מה אפשר לעשות? יש עוד תוכנות? מחובר ללוח asrock fatal1ty p67 professional
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גמרתי את הכל ;D חוץ מזה שצריך ספק כח כדי להפעיל את המאווררים עכשיו זאת הבעיה כי המערכת בנויה מחוץ למחשב יש לי ספק ישן אבל אני שואל איך לעשות שהספק יתחיל לעבוד כשאני אלחץ על מתג שלא קשור ללוח אם (איך אני אגרום לספק להידלק ?)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור חדש, ושקט הרבה יותר מהנוכחי שיש לי. כרגע אני שוקל לקנות את ה- OCZ Vendetta 2 ואשמח לשמוע את דעתכם. המפרט שלי: מעבד: Intel E8500 3.16GHz עבר OC וכרגע הוא על 3.45GHZ זיכרון: OCZ PC2-9200 Platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_9200_platinum_low_voltage_dual_channel מאוורר נוכחי: Zalman 9600CnPU שעובד קבוע על 2600 סל"ד רועש ולא יכול לשנות את המהירות בהתאם לטמפ'. מארז: Coolermaster 690 טמפ' עבודה לא במאמץ: 40 מעלות. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המשחה הנ"ל מציגה תוצעות טובות ביותר לא מוליכה חשמל - אבל קשה לניקוי : האם יש בארץ ?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם קיים קירור אחר יותר טוב מזה שמגיע עם הכרטיס ? לאחרונה יש רעש מוגבר מהכרטיס.. הוא עובד על 35% מהירות במצב עבושה רגיל (לא במשחקים )
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי אז ככה ישלי תמעעבד Q6600 msi P6N SLI V2 זה האתר ללוח אם http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1169&maincat_no=1&cat2_no=170 OCZ 2GB 800MHZ CL 4 עם צלעות קירור. WD 250GB YS 7200RPM 16MB קירור למעבד AC PRO 7 כרטיס מסך: bfg 8800GT 512MB+OC 17% ישלי שלושה מאוררים במארז בצד זה 12 ס"מ ומאחורה ומקדימה ישלי מאוררים גדולים מאוד!! המארז של soprano כנ"ל לגבי המאוררים. ספק: librty 400 הייתי על OC של 3.2 ואני לא מצליח להרציץ בדיקה עם הסופר פאי הוא סוגר לי תתוכנה באמצע וכנ"ל לגבי כל שאר התוכנות של הבדיקה של המאמץ של המעבד ניסתי גם תתוכנה S&M ישלי VISTA 64 אולטימטום אם זה עוזר. תודה על העזרה!!!!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שזה דפוק לרצות להמהיר את ה-AMD XP 1800 שלי, אבל הוא "רק" 1.53 ג'יגה הרץ, וחשבתי שזה יכול להיות נחמד לנסות להעלות את זה ולראות מה קורה (בחיים לא המהרתי שום דבר). עכשיו, בנושא הדבר הזה בשם FSB ... אני יודע פחות או יותר מזה ומה התפקיד של זה, אבל האם זה יכול לעזור לי להמהיר? כי פשוט ההגדרות ברירת מחדל שלי הביוס אצלי קבעו שה-FSB הוא 100mhz, וכשזה היה על 100, הקלוק של המעבד היה 1.1 גיגה עהרץ. כשהעליתי את זה ל-133mhz, הקלוק קפץ ל-1.53. אז חשבתי: היי רגע, למה לא לעלות את זה יותר ולקבל עוד קלוק ספיד? הרי כתוב שאפשר עד 220mhz ... אבל כשניסיתי להעלות ל-166mhz, ולעשות ריבוט, המחשב לא עלה בכלל. אפילו הביוס לא אתחל! הייתי צריך לנתק הכל מהחשמל, ולהוציא את הסוללה ע…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום כל הפרטים שלי במפרט (כולל המאורר למעבד) האם כדאי לי להתקין תעלת איורור למעבד (או יותר נכון למאורר של המעבד), אני מפחד שהגודל שלה יהרוס לי את הקירור של שאר המחשב (לוח וכודמה) ואם בכל זאת כדאי האם שווה לקנות את זה (בפנדה או בPCCOOL) או להכין את זה (ואיך?)? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC למחשב הישן שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz CPU Alias P68, Willamette Motherboard Name Asus P4S533-VM DIMM1: Kingston ValueRAM KVR266X64C2/256 DIMM2: 64 MB PC1600 DDR SDRAM North Bridge: SiS 651 South Bridge: SiS 962L GPU: NVIDIA GEFORCE 4 MX 420 64MB וניסתי לעבוד ע"פ המדריך שבאתר אך אין לי שום הגדרות בביוס כמו שמתוארים שם. ואין לי כל כך מושג איך להתחיל. אודה לכל מי שיעזור לי...
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול החלטתי לנקות קצת את המחשב מאבק, הוצאתי את המאוורר של המעבד וגוף הקירור, ניקיתי אבק שימנתי את המאוורר קצת והחזרתי למקום. באותו יום גם התקנתי את התוכנה sandra lite 2010.spid, וגם ניסיתי לעלות את תדר העבודה של המחשב על ידי שינוי הג'אמפרים בלוח אם, זה לא עזר משום מה, אז החזרתי הכל למקום כמו שהיה. לא היו לי שגיאות במחשב, או נפילות או משהו כזה, חוץ מבעיה אחת ששמתי לב והיא שמהירות המעבד תקועה על 3150-3250 RPM ללא קשר לשינוי הטמפ'. בדקתי עם כמה תוכנות, וגם בביוס זה מראה אותו הדבר. העלתי את טמפ' המעבד בכ 15 מעלות וזה עדיין לא השתנה, לפני הבעיה הזאת המאוורר היה מעלה את ה RPM ביותר מאלף RPM. לקחתי מאוורר נוסף עם שלושה חוטים (גם המאוורר המקורי של המעבד הוא עם 3 חוטים)…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שבוע בערך אני קניתי צג LCD 240X64. הצג עלה לי סכום לא קטן של 160ש"ח כולל משלוח. כידוע יש בעיה עם צגים כאלה. הם מתחממים כאשר נותנים להם -12V ולא -8V. אז בקשתי ממישהו שיעזור לי והוא בנה והלחים לי סכמה מיוחדת שנותנת את המתח הדרוש בעזרת מייצב והכל חובר יפה וטוב ועבד ולא התחמם בכלל. אני ברוב טיפשותי חברתי את חיבור הMULEX הפוך (היה ניתן לחבר אותו בשני אופנים כי חציו היה שבור למען הכנסת החוטים). בכלל שהכנסתי אותו הפוך הוא נשרף לי ובנוסף גם הצורב שלי נשרף. אני ממש ממש מעוצבן ועצוב בגלל זה. לא רק שהלך מלא זמן גם ההשקעה של ה160ש"ח הלכה לפח ובנוסף הצורב נשרף ואני צריך להקשיע מלא כסף באחד חדש. מה שהכי מעצבן זה שהכל קרה בגלל הכנסה אחת הפוכה. אוי אוי אוי אני ממש לא מאחל את החוייה…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה קירור ייתן ביצועים טובים יותר? [h=1]Noctua NH-U14S או ZALMAN CNPS12X ?[/h]תודה לעונים!!!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
OverClock ל P3 667 האם זה כדאי? איך לעשות? והאם צריך מאוורר? :ylsuper:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON IIX3 440 ולוח MSI 785GTM-E45 שתומך בפתיחת הליבה. המעבד מסוג RANA ניסיתי לפתוח אך ללא הצלחה השאלה שלי האם בכלל ניתן לפתוח ליבה במעבד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מאוורר 1 וזה מה שמצאתי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6298 האם זה תקין ? לא מעניין מאווררים של קורסר , הם גרועים , דפוקים , מרעישים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, בחרתי קירור למפרט הבא אבל אין לי מושג אם הוא מספיק, יש חלופה יותר טובה בפלונטר? (מקס' אם לא, אקנה במקום אחר וארכיב בעצמי). שאלה נוספת: למארז הזה יש צורך בקירור נוסף? לא לשכוח שלמארז הזה מתווסף GTX 1070 GAMING X של MSI. מעבדים - Intel Socket LGA1151CM8066201919901 - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray...שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1591/1559 ₪ ספקי כח - ATX TP-750C - Antec - 750W Continuous Power - 80 PLUS® GOLD certified - 120mm quiet double ball bearing fan - Low voltage fan control for optimal heat and noise management - 2 High Current +12V rai…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי המעבד שלי הוא 4400X2 AM2 EE 65NM\65W G1 BRISBNE והטמפרטורה שלו גבוהה מאוד 60 מעלות בIDLE במצב סטוק לא בוצע שום אוברקלוק החליפו לי משחה וקירור (קירור סטוק אחר ומשחה של ZALMAN) אבל ללא הועיל מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC רציני ולכן אני קונה קירור מיים כזה,אוכל להגיע ל4GHZ עים הלוח אם שלי?במיקרה ואני אגיע ל 4GHZ המעבד יתן ביצועים טובים מאשר Intel Core i7 940?עוד משהו,הספק שלי מדאיג אותי בקשר ל OC,האים הוא חלש? והשאלה:איזה קירור מיים אני יכול להשיג למעבד בעיקר?(אולי אני יעשה לכרטיס) תודה רבה. ;D
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר קראית הכתבה על ההיטסינקים, התרשמתי מהAX מה שמו אין לי בעיה להשקיע עוד 270 ש"ח עליו, בתקווה שיתן לי מעבד קר. כדאי\לא כדאי? את המחשב אני במילא קונה בסימפלטק. בתודה.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-