אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני לוקח E6300 עם 2GB TWINMOS 667, 7900GS ולוח Asrock Xfire. מעולם לא עשיתי OC ונדמה לי שזה לא יקרה בזמן הקרוב. אבל - הנושא מעניין אותי ואני רוצה לשמור את האופציה פתוחה. 1. מדוע האסרוק לא מתאים ל-OC? 2. מדוע כ"כ מומלץ לעשות OC עם זכרונות 800? מה הבעיה עם 667? 3. האם לדעתכם כדאי להוסיף עוד 300-400 שקל כדי לשדרג את הלוח? 4. אם כן, איזה לוח לקחת עבור OC בינוני מבין כל הג'יגה בייטים למיניהם (S3, DS3, DS4...)? והאם בכלל לקחת אסוס? 5. בהנחה שאשדרג לוח, האם כדאי לקנות מראש קירור למעבד? ואם כן, מהו הקירור השקט ביותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני הולך ל-BIOS ואני רוצה להעלות את הmhz וזה אפור זה לא נותן .. מה לעשות ואיך ?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200+ והוא עומד על 46 כאשר אני מדליק את המחשב , האם זה נחשב חם? עם כן אז התקציב שאני מוכן להשקיע על קירור זה 80 ש''ח מקסימום ואם אפשר אז שיהיה מאחת מ2 החנויות האלה. Ksp , Pandas עדיפות לקייאספי תודה.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב ועכשיו יש לי AMD BARTON 2600 ולוח EPOX 8RDA+ והחלפתי מארז מtsuanami virgo ל RAIDMX SCORPIO 868 . עכשיו טמפ' הלוח לפי sandra ו-speedfan זה 25 מעלות, המעבד על 36 מעלות. ההארד דיסק על 29-30 מעלות. עכשיו יש לי שאלה, קיבלתי עם המארז 2 מאווררים עם חיישן טמפ' משלהם. יכל להיות שהמעלות ב-2 התוכנות שאני משתמש זה המעלות של החיישנים במאווררים? 4 מאוררים 80 מ"מ. 2 מוציאים מאחורה, 1 בדלת מכניס ועוד 1 מקדימה מכניס. על המעבד SK-7 +SF2.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המפרט שלי מימין. לפני יומיים חיברתי את הכרטיס והספק החדשים. הכל פועל מצוין רק שהחלטתי לראות מה תוכנות הדיאגנוסטיקה למיניהן אומרות... התוצאות מתסכלות עד מאוד... ראו תמונה האם זה סביר?? אמרתי לעצמי ש80 מעלות זה הכי גבוהה שאני מחכה עם זה לפני שאני פונה פה לאנשים... המארז דיי מסודר, גנרי עם 4 מאווררים 80 מ"מ, שלושה מכניסים מקדימה ושניים בדלת, אחד מוציא מאחור. הצעות יתקבלו בברכה! [attachment deleted by admin]
-
- 41 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני בתהליכים לעשות מערכת קירור מים ואני צריך שמחה טרמית לפני שאני נמנתק את ההיצינג הקיים אני מעונין לקנות Nanotherm BLUE II מ-זיג-זאג 2000 ואני צריך לדעת אם זאת משחה טובה או לא? וכמה גרם היא מכילה? Pentium 3- 500 MHZ
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אנשים! עכשיו המתחים על NB ו-SB הם 1.44 ו-1.60 בהתאמה. לוח הינו STRIKER II FORMULA עם צ'יפ של NVIDIA. האם המתחים לא גבוהים מדי? המערכת על OC של 35% FSB1800 MHZ וזיכרון על 900. תודה
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את המאורר של הביג טייפון אני רוצה את המאורר הכי חזק שאתם מכירים שיתאים לו עד מחיר 150 +- ש"ח תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קריר למדי חוץ מה gpu של הgeforce 6600gt שמגיע ל58 מעלות במאמץ (לא נראה לי בעייתי נכון). אבל המחשב רועש מדי לטעמי ואני רוצה להמניך קצת את המאווררים לפי חום ויש תוכנה שבאה עם הלוח שדואגת למאוורר של המעבד בלבד אני רוצה תוכנה ניטור לטמפרטורות ומאווררים שתהיה פשוטה למדי ומה כדאי לי להגדיר בה כךשיהיה שקט-יציבות- ואורך חיים מקסימלי למאווררים. כאן שאלה האם שינוי מהירות המאורר פוגעת או משפרת את אורך חייו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי שקט מאוד, פרט לכרטיס מסך שרועש. חשבתי להשקיע בקירור הזה בשביל השקט וגם במקרה הצורך אפשר להוסיף מאורר ולעשות OC רציני. ההתלבטויות שלי הן: 1. הכרטיס שלי היום שווה 500 ש"ח (חדש), האם כדאי להשקיע יותר מ200 ש"ח עליו? 2. אם אני אוסיף ברבות הימים מאורר 92 מ"מ, הוא יהיה יחסית שקט או שהם רועשים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בהקדם. רכשתי מחשב עם מערכת קירור מים (יעוד המחשב גרפיקה ו 3D MAX ( להלן המפרט. זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 2X- סה"כ 4GB מעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX560 128MB PCIe לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מסך מחשב רחב Samsung 22" SyncMaster 226BW WIDE מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Thermaltake UV Sensative Coolnat Water מערכת קרור מים Thermaltake BigWater 745 - 3x12cm Liquid Cool כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מקלדת Logitech Media Keyboard מערכת הפעלה Windows XP Home ספק כח ThermalTake TR2 420W הרכבתי הרבה מערכות מחשב בעבר ולכן החלטתי להרכ…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה את זה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology וגם מערכת קירור מי מים HIGH END......ואני מבקש מדריך טוב אך עושים OC למעבד...אם אפשר עם תמונות ;D תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
דילמה אישית שלי... תאכלס זה יוצא אותם מחירים בערך .... החסרון בבניה זה הסכנה לדליפות ... והיתרון זה הכיף D= ולגבי לקנות.... אם אתם ממליצים לי לקנות אז על איזה אתם ממליצים? בסביבות ה 500-600 שקל
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, שדרגתי אתמול את המחשב שלי בהחלטה ספונטנית (או שלא) בעקבות סיום התואר אז (ובבקשה בלי "למה קנית את זה ולא את זה", כי WHAT'S DONE IS DONE) כעת אני יושב עם E6600 (עדיין) ו ABIT AB9-PRO (עדיין) אבל החלפתי את הזכרונות ל (OCZ 2X2GB PC-6400 CL4) והחלפתי את הקירור סטוק של המעבד ל CM TX2 עכשיו השתמשתי במדריך הזה http://forums.hexus.net/hexus-hardware/103676-c2d-overclocking-guide-beginners.html והעלתי את הFSB ל 350 (בינתיים) והשארתי את הגדרות המתח על AUTO במנוחה טמפ' המעבדת נמצאת ב 33-37 מעלות, ואחרי שהרצתי חצי שעה של מאמץ עם Orthos, הטמפ' ישבה על 55 מעלות... מה אני אמור להסיק מהנתונים האלו? האם יש טעם לדחוף עוד את ה FSB? האם יש מה לשחק עם הזכרונות? תודה
-
- 66 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בסביבות 100-150 ש"ח, גמיש.... אם אפשר לינק זאפ.... או כל מקום אחר זול...
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כמה אתם שואלים? קצת יותר מ-5.7GHz אני אסכם: אמא, אני גם רוצה כזה! http://www.nordichardware.com/news,4970.html
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה ברשותי P4 3.0HT בסוקט 478 ואני מחפש קירור בתקציב מינמליסטי עכשיו אני לא מחפש קירור ענק אלא משהו קטן פשוט ושקט וכמובן שיקרר
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הערכת עלות לפרוייקט של קירור מים למעבד הכוונה היא לכל החלקים (משאבה, צינורות, צלעות הקירור, מאווררים ועוד) למערכת ברמה בינונית נורמלית למעבד שכרגע ברשותי
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חזרתי ממעבדה שירכיבו לי את המחשב.. התכנאי אומר לי שהגוף קירור [טוניק] גדול מדי ואין מקום לקירור של הלוח אם [המאורר הקטן הזה] ראיתי בעניים שלי זה משנה אם הוא לא ירכיב אותו ? אני עושה אובר רציני..
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכותבי הפורום. אני כבר זמן מה עובד על בניית מערכת קירור שרובה נעשית על ידי. ראשית רציתי להודות לכל כותבי הפורום, חלק נכבד מהידע שלי נרכש ע"י קריאת הודעות של אחרים. המערכת מורכבת מרדיאטור שקניתי במוסך - לפי מה שהבנתי הוא רדיאטור של המזגן של מכונית. הנה תמונה שלו: חתכתי קצת את אחת היציאות שהייתה גדולה מדי והכנסתי לתוכה צינור נחושת כדי שאוכל לחבר את הצינור שלי ליציאה. האיתום\חיבור נעשה ע"י חומר מוזר שמורכב משני סוגי חומרים שלשים אותם ביחד והוא מתקשה והופך לפלסטיק. התחלתי לבנות Fan Shroud שזה סוג של "עטיפה" לרדיאטור שאמורה להרחיק קצת את המאוורר מהרדיאטור וגם לגרום לכך שכל האויר יעבור דרכו ולא יברח לצדדים. הFan Shroud נבנה ממגש ישן של טוסטר. - הוא לא גמור, א…
-
- 57 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במספר דברים: 1.SUNBEAM CORE CONTACT FREEZER האם הוא קירור טוב למשחב חזק למשחקים? האם הוא נמצא בארץ? אם כן כמה העולה? אם לא הוא יבוא וכמה יעלה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לכם את המפרט שלי בצד... יש לי את התוכנה EVGA Precision וגם את RiverTuner... אם אני משנה ידנית את התדרים לכמה אתם ממליצים לעלות את ה- memory clock ואת ה-core clock?... כרגע הם על-core clock:513 וה-memory clock:792. ומה המקסימום של טמפרטורה כדי להגיע אחרי OC בשביל לא לגרום נזק לכרטיס מסך ולמחשב. תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב... כמה שפחות. אני מניח שמחיר סביר בעיני זה כ60 שקל. מחיר גבוהה כ 100 ש"ח. מחיר ממש ממש גבוהה שלא אוציא מעבר... בסביבות ה140. אלא אם תשכנעו אותי אחרת. המעבד יהיה או משהו כמו אינטל I5 (3470/4570) או AMD, לא סגור על הדגם. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצות\דרכים לחיבור גופי הקירור על הזכרונות של הכרטיס מסך. יש לי דרך שתי דרכים והשאלה שלי האם הן בסדר - לעשות חורים לברגים או מה שזה לא יהיה על הכרטיס אבל בנקודות שאין עליהם שבבים וכל זה(אזורים חלקים לגמרי) - האם זה יפגע או יגרום נזק מסויים לכרטיס?? דבר שני איזה תכני של חנות מחשבים אמר לי להדביק את הגוף חימום עם סיליקון - מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-