אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס ATI Readeon 9600 Pro והמאוורר לפעמים מפסיק להסתובב... הדבר גורם לכך שהמחשב לפעמים נתקע.. ואני רואה על המסך עיוותים (כאשר המחשב נתקע) מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/dp/B09VH14935?tag=thetechnoti03-20&th=1&psc=1&geniuslink=true 300 וואט ? קטן עליו ... עריכה: המממ עם קורט מלח. למעבדי AMD זה לא. ב - INTEL המצב טוב בהרבה. שורה תחתונה - מלך ? בספק. אחד הנסיכים ? יש מצב ...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לעשות אוברקלוק למחשב שלי אבל אני די מסתבך בביוס, לוח האם שלי הוא GA-81915pl-G קראתי את המדריך שיש פה אך כמעט כלום לא רלוונטי לביוס שלי. למשל: לא מצאתי את האפשרות EIST או הגדרת מחלק הזכרון. בביוס של גיגהבייט יש תפריט מיוחד לאוברקלוק שנקרא m.i.t אבל אני לא מתמצא בו כלכך. בקיצור אני לא רוצה לשחק יותר מדי בהגדרות כי כבר איפסתי את הביוס פעמיים היום ואני מפחד להרוס משהו. אם יש למישהו לוח אם כמו שלי או התעסק עם הביוס הזה בעבר, אני אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכל העוזרים מה תחום הנורמל בעבודה רגילה שירים ואינטרנט נימצא בדרך כלל בין 45 עד 55 אבל כאשר אני מכין דיסק DVD ובזמן ההמרה הוא עולה ל 64 עד 68 מעלות האם זה מסוכן או נורמל
-
- 10 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, אחרי שנה ו10 חודשים הגיע הזמן לעשות OC למעבד.. אני חדש בנושא ואין לי שום רקע על OC.. אז אצטרך את עזרתכם קודם כל, זהו המפרט של המחשב שלי: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO אני מעוניין לעשות OC למעבד, כי בקרוב (אחרי שאמכור את ה-GTX 680) אני הולך לקנות GTX 980 מסדרת ה-G1 Gaming של GIGABYTE, ויכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק בכמה משח…
-
- 43 תגובות
- 23k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח שלי מאפשר רק העלאת FSB... האם אני יכול (תוכנתית...) להעלות multiplyers?? המעבד Northwood 2GHZA לוח Asus p4t-em
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הכרטיס בעל פוטנציל טוב לOC? אם כן תוכלי להכווין אותי איך לעשות את הOC - כוונתי היא באיזה תוכנה להישתמש, קראתי בכל מיני מקומות שATI TOOL היא תוכנה טובה וחלק לא המליצו עליה (גם הבנתי שיש בה OC אוטומטי, איך זה? לא מסוכן?), איך לבדוק יציבות אחרי כל העלאת מהירויות? ומהו סדר הפעולות הברור? וכמה מסוכן זה OC לכרטיס מסך? קראתי את המדריך בנעוץ אבל עדיין אני צריך הכוונה לפחות כללית לדרך הביצוע, אשמח לתגובות. תודה רבה, דניאל.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי שורה של נורות מהכל בדולר... אתמול מצאתי אותם שוב ושמתי לב שזה לדים ניסיתי לחבר ל12 וולט במוקלס והופה נדלק כמו תותח יש ברשותי 23 לדים! והכל ב4 שקל! ( תותח לא ? ) איך אני יכול לדעת איזה נגד אני צריך? פשוט הלד מתחמם ואמרו לי שאם אני אחבר נגד הוא לא יתחמם , זה נכון? בשיטוטי בvirtual hideout ראיתי את הנוסחה הבאה: Ohm = (Mains Voltage - LED Voltage) / LED Amperes וזה כמובן לפי חוק אום שאומר R=U/I הבעיה היא שאין לי מושג מה המתח והזרם שצריך הלד אז אם מישהו יוכל להגיד לי איזה נגד אני צריך אני אודה לו מאוד! כמה עולה נגד כזה גם יעזור! תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את היבואן של היידור בארץ, כדי לדעת היכן יש לו דילרים נוספים בירושלים מכיוון שאני מעוניין להזמין משאבה, לצערי בכל חנות שהייתי אין את מה שאני מחפש, או שיש רק משאבות טבולות אם מישהו יודע על חנות שעובדת עם החברה, עדיף בירושלים, או יודע מידע על היבואן, יבורך כל מידע חשוב , תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני צריך יעוץ דחוף של מאורר חזק שאמור לשבת על Socket478 על מעבד Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading Northwood. היכן ברמת-גן ישנן חנויות טובות שמוכרות כאלו מאוררים - עד 100 שקל, לא רועש! תודה ענקית לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים שיש בהם גלריות מודינג כי אני רוצה לקחת רעיונות! מישהוא מכיר אתרים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
epox 8rda+ amd athlon 1.7gh 0.13 micron volcano 9 twinmos 256 ddr 400mhg radeon 9100 64 mb ddr case super tower atx צרפתי עוד שני מאוררים למארז...
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, לפני כמה שבועות (אולי חודש) פתחתי נושא אודות קירור המארז (בגלל מעבד). הסרקולציה של המארז היא: -שני מאווררים 80 מ"מ מכניסים אוויר מצד המארז -מאוורר 120 מ"מ מוציא אוויר בטופ -מאוורר 80 מ"מ מוציא אוויר מאחורה (חדש ונלקח מספק ישן) קודם כל חשבתי להוסיף 120 מקדימה מכניס אבל בשביל זה צריך לעשות חורי אוורר בפאנל העליון -> בפסח אני אבדוק מה אפשר לעשות. עכשיו בקשר לחיישן.. הוספת המאוורר מאחורה הורידה את הטמפרטורות בכ4-5 מעלות לכל הרכיבים, ורק במעבד יש הבדלים של 2-3 מעלות. הבעיה העיקרית היא שהמעבד על 65-70 מעלות ללא מאמץ, ובמאמץ הוא מגיע לעד 89 מעלות (!!!) ומה שאני רוצה לשאול: איך אני בודק שהבעיה באמת במעבד, ולא בחיישן? ואיפה אמור להיות בBIOS מידע על טמפטורה?
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי את'לון 64, 3200+ ליבת Winchester. המאוורר שמגיע עם יחידת הקירור של AMD רועש מידי; הוא עובד על כ-3,000 סל"ד וזה משגע אותי. הקטע הוא, שהמעבד בקושי מתחמם ולא מצריך אפילו קירור כזה... לפי מיטב ידיעתי, ניתן להרכיב על צלעות הקירור כל מאוורר 80מ"מ סטנדרטי. אז אני צריך המלצה על מאוורר שכזה; לא צריך אסתטיקה, פוטנציומטר וכ'... אני רק מעוניין במאוורר ש-ק-ט, כדי להריץ את המעבד בסטוק, זה הכל. חשוב גם שלא יקרע את הכיס. מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד amd 64 bit 3000+ 939 ובעתיד אני מתכנן אוברקלוק רציתי לשאול אם בכלל כדאי לי ועם קירור של ביג טייפון לאיזה מהירות אני יכול להגיעעע כמו חן רציתי תוכנות שיוכלו לעזור לי לפתוח את ה fsb בביו כי הוא סגור לי
-
- 28 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור טוב יותר מהסטוק של שפיר/ATI, אני ממש לא מרוצה ממנו, במיוחד מהרעש... יש אולי לזלמן, טרמלטייק או חברות אחרות קירור טוב לכרטיס הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב ככה, קיבלתי מחשב פנטיום 3 650 מגה הרץ (נדמה לי) והדלקתי אותו ושמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן, אחרי בירור קצר עלה שזה המאורר של המעבד עכשיו כשהוא לא מחובר להיט סינק של המעבד אז הוא לא עושה את הרעש הזה אלא רק כשהוא מחובר להיט סינק של המעבד ולכן אני מאמין שהבעיה היא שהוא גורם לו לרטוט או משהו כזה, וזה מה שגורם לרעש אז יש עכשיו כמה ברירות, או להשאיר אותו בלי מאורר, אך האם הוא יישרף? (אני בנתיים מתכוון רק לנגן mp3 למיניהם, אחרי זה אולי יהיה לו TV In ואז אני אראה שם טלוויזיה) או לגרום לרעש להפסיק איכשהו, אבל אני לא יודע איך. יש הצעות כלשהן? או לקנות קירור כלשהו שלא ירעיש, יש כזה (בימיניו) לפנטיום 3? המעבד אגב נראה ככה: http://www.1coolpc.com/install/p3-500.jpg כאילו אפשר להוצי…
-
- 15 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אובר קלוק . עכשיו הכרטיס עומד על ליבה : 281 mhz , וזכרונות : 420 mhz (אם אובר קלוק קל ) , והוא עובד יציב , עכשיו הייתי רוצה לדעת האם כדי לעשות אוברקלוק רצחני לכרטיס אני צריך קירור לזכרונות ולהשאיר את המאורר על הכרטיס או להישאר בלי קירור לזכרונות ואם tt crystal orb ? מקווה שתוכלו לפתור את הדילמה שלי נ.ב (אני לא יודע איפה לקנות קירור לזכרונות של הכ"מ אז אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי את שם החנות אני אשמח)
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מהוא הoc שכולם מדברים עליו אני מישתגע ??????????? ???
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לאחרונה חשבתי ועשיתי OC למחשב שלי..זהו OC ראשון אני חייב לציין ורציתי חוות דעת (אולי אפשר לשפר ,או עשיתי טעות כלשהיא) מחשב AMD 3200+ MSI K8N NEO4 2X512 שעובדים בדול 400MHZ .... (200 מגה הרץ כאילו) הורדתי את הזכרונות לעבודה של 166 MHZ ... הורדתי את מכפלת ה HT ל X4 (היתה על X5)... והתחלתי לעלות באיטיות את ה FSB ...עד שהגעתי והשארתי אותו על 245 (מקורי היה 200) עכשיו הזכרונות על 204.2 ו HT על 980 (במקור היה 1000..האם זה משנה?) כמה שאלות: ה CR שלי על 2T ייתן משהו להוריד אותו ל 1T .? עד כמה אני יכול לעלות (במגה הרץ) עוד את הזכרונות...(תנו סכום ממוצע...של זכרונות נגיד פשוטים)? האם יש תוכנה שתוכל להראות לי כי ה PCI EXPRESS של…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הנה הפרוייקט שלי... עדיין לא הכי גמור אבל זה מספיק לבינתיים... תהנו http://www.emp.co.il/omer/Computer/Pics.htm
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי AMD X2 3800+ Tray וחיברתי אותו למאוורר Zalman 7000B-Cu. אז ככה - 33 מעלות במנוחה - וזה קופץ ל-50 מעלות כשיש לי שני פריים95 על כל ליבה. וזה עוד לפני אוברקלוק... זה לא גבוה מדי? בכל מקרה - חשבתי זה אולי בגלל שיש לי איזה מדבקה על המעבד עצמו, ובחנות אמרו לי להשאיר כי זה לא משפיע על הטמפרטורה. השאלה עד כמה זה באמת נכון שזה לא משפיע? המדבקה יושבת בדיוק על האמצע של המעבד, בדיוק איפה שכל החום. עכשיו אמרו לי שאם אני מוריד את המדבקה - אין לי אחריות. אז איך אני מוריד את המדבקה מבלי לקרוע אותה ושתשאר בסדר?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לסדר את המאווררים בצורה הטובה ביותר, וצריך את עזרתכם. המארז מגיע בתצורה הבאה כמו בתמונה: 3 מאוורררים: 1 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה. יש מקום לעוד מאוורר על הדלת ועוד אחד בתחתית המארז, עוד מאוורר למעלה ועוד מאוורר מקדימה. הכלובים של הכוננים ניתנים לשליפה מה אני מתכנן: להוריד כלוב אחד של הכוננים. להעביר את המאוור העליון לדלת המארז על מנת שיכניס אוויר קר לכרטיס מסך. מה דעתכם? להוסיף עוד מאווררים חוץ ממה שמתוכנן? איך המאווררים שבאים עם המארז משהו יודע? טיפים בכללי לשיפור זרימת האוויר במארז יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX giga spectek 667 *2 GIGABYTE GA-945P-S3 ספק ג'נרי 600W אני מעוניין לעשות OC קטן בלי ששום דבר ישרף לי... הטמפ' של המעבד במנוחה:24 מעלות. האם זה אפשרי??
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-