עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  2. Started by millin,

שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. מה זה כל אחד ? ה69 מעלות זה המעבד ? או מה זה כבר יכול להיות?? ואני לא יודע אבל נראה שיש קשר בן זה שתוכנות כמו AIDA\EVERESא לא מזהות את הלוח אם שלי. הלוח לשי הוא GAK8NF9 GIGABYTE NFORCE 4 פתחתי את המארז ובדקתי את הלוח והוא אכן זה רק למה המערכת לא מזהה אותו ? תודה לעונים.

4. Started by GMTK,

1.עדיף לעשות OC בקיץ או שאין הבדל? (אני מפחד לעשות תOC עכשיו בגלל שבקיץ יהיה יתר חם ומהחשב יתחמם בצורה מפגרת כי החדר שלי חם ממש בקיץ) 2.עם אני יעשה OC תילך לי האחריות על המעבד? ואם הוא נישרף הם יכולים לעלות על זה שעשיתי OC? 3.המדריכים של האתר לא מובנים לי קצת ואני הולך לאיבוד איתם וקראתי מלא מלא יש מדריכים יותר מפורטים? (עם מישהוא יכול להביא לי קישור אני יודה לו מאוד) 4. כמה בערך אני יכול לעלות את הOC בלי לדעת בתדר של החשמל? 5.כמה המערכת שלי יכולה להגיע במקסימום לדעתכם? (אני יודע שאתם לא יכולים לענות על זה כי אפחד לא יודע בדיוק בגלל זה אני רוצה לדעת בערך) 6.מאיפה להגדיר אותו בביוס שאני לוחץ F2? או ליפתוח תתוכנה שמגיעה עם הלוח ומאפשרת לי לעשות את זה שאני כבר בווינדוס? 7.למ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by The Ball,

אז ככה יש לחבר שלי מאורר 120 מ"מ ואין לו מושג איך הוא אמור להניח את המאורר בעיקרון הוא רוצה לעשות חור בדלת אבל הוא כנראה פוחד או משהו והוא לא עשה בסוף =\ אז מישהו יכול להסביר איך אמורים לעשות, או אולי יש איזה מישהו שעושה את זה? יש אולי אלטרנטיבה אחרת? תודה לכל העוזרים..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קודם כל, חשוב לי להבהיר שערכתי חיפוש לפני שפתחתי את האשכול. אני משתמש בהגדרות: test mode: normal priority: normal

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by shloosh,

i OC my Athlon xp 2000 0.18@2300 1.83 GHZ but now3dmark 2001 and 2003 dont want to work any more!! what can i do?? when i OC to@2200 1.81 ghz windows didnt work well,and comp didnt start sometimes!!! what can i do about that?? it is with my new SK-7 and smart fan2... cpu temp is 45-6c.

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  8. עשיתי OC לרדאון 9500 פרו שלי לפע המדריך באתר: http://www.hardfind.com/reviews.asp?id=3 שפוסם לראשונה בחדשות האתר www.pc-spot.co.il אז ככה: קודם כל המדריך מעולה מהירות ליבה 352Mhz במקום 270Mhz מהירות זיכרון 325 במקום 270Mhz תוצאת 3DMARK2001SE לפני אוברקולק: 12245 אחרי אוברקלוק: 14792 אני ממליץ לכל בעלי הרדאון 9500 פרו לנסות

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  9. אתם יכולים לראות במפרט שלי את כל הרכיבים... אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד שלי. קראתי את המדריכים, אבל אני רוצה לדעת אם למישהו יש נתונים ספציפים על הרכיבים שלי או דברים שאני צריך לדעת שפציפים למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי. דרך אגב זכרונות SDRAM אמורים להגביל אותי? עריכה: הקירור של המעבד והכרטיס מסך הוא הקירור המקורי שלהם, המארז שלי מאוורר.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי הוריד את התוכנה RivaTuner והעלה את השעון על ההתחלה כמעט למקסימום ועשה TEST והפעיל את זה וגם את הזכרון עכשיו הוא אומר שהוא לא מרגיש שיפור משמעותי הוא בודק את זה אם COD4 אז הוא רוצה שאני ישאל בשבילו איך נכון לעשות את זה יש כמה שאלות 1.יש אפשרות לשפר את הביצועים יותר ממה שהוא עשה או לא ? 2. איך נכון לעלות את המהירות ותוך כמה זמן לשנות ?(ואם אפשר בלי המדריך שיש באתר כי צריך 3DMARK ולא אני ולא או לא מבינים בזה ) 3.עד כמה מקסימום לעלות את המהירות ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. המחשב שלי קצת רועש (נמצא בחדר שינה)ואני מחפש להשתיק אותו מעט,ראיתי בזיגזג קיט להשתקה ב22 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=5009 האם זה שווה את ההשקעה ל2-3 מאווררים? או שמדובר במשהו מיותר שלא יתרום כלום?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה קורה אנשים? אני צריך עזרה! אני מחפש ספק חזק והטוב ביותר שאפשר לקבל בתמורה ל500 שקל אני ישמח לקבל הצעות תודה...וכמובן שקט כמה שיותר! כמו כן נעה הציעו לי את ה cool max 550 הם אומרים שזה ספק הטוב ביותר לדעתם בסכום הזה הוא נותן 550 באמת ו36 עם אני לא טועה אמפר! מה אומרים הוא טוב או לא וכו וכו? וחלק הציעו לי את האנרמקס 425 והוא עולה 470 אבל נעה ואמרים שהוא יהיה מוכן רק עוד 10 ימים אצלם! איך הוא? נ.ב אני צריך עם החיבורים החדשים וכו כו לעתיד חשוב מאד!! כמו כן עם מישהו יכול להסביר על החיבורים האלה אני ישמח תודה.. כאילו מה ההבדל בינהם לבין החיבור הקודם! תודה יחיאל בן חמו

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by תמיר_זנקו,

שלום לכולם,לא מזמן סיימתי להרכיב את המחשב החד שלי והחלטתי להשתשע איתו. כרגע אני עובד עם קירור סטוק (ה TRUE 120 בדרך) אבל,יש מזגן בחדר ;D להלן המפרט - מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 אמצעי קירור - BOX לוח אם - Asus P5B Deluxe\WiFi Edition זיכרונות - G.Skill 2x2GB DDR2 800MHz CL4-4-4-12 דיסק קשיח - WD 160GB AAJS 8MB Buff כרטיס מסך - Nvidia EVGA 9800GX2 1GB GDDR3 מארז - Hiper Anubis ספק כוח - PCP&Cooling 610W Silncer צורב - Samsung DVD Sata x20 בקיצור,עשיתי את ה OC וזה מה שקיבלתי בעיקרון - Super PI 1MB http://www.zix.co.il/images/z-260936332.JPG 3DMark06 http://www.zix.co.il/images/z-1536083740.JPG כמה תמונות של המחשב,בישביל ההתרשמות,שיפצתי גם את החדר בכ…

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by Oranili,

מה זה עושה ? ... יש לי אופציה ב BIOS לעשות OC ל PCI-E ..

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחר שהצ'יפסט הגיע ל104 מעלות צלזיוס, הלוח נדלק, אבל לא מבצע פוסט...והחיווי של הLED, מראה כל פעם משהו אחר... ניסיתי לאפס, ועוד כמה דברים, אבל ללא הצלחה... תודה רבה, ניר

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  16. חשבתי להחליף לקיט זיכרונות של 1066 MHZ ולהביא את הTR 120 ULTRA EXTREME אבל רשמו פה שהלוח הזה מגביל או משהו? אני כרגע 3600@9X400 עם E8400 אבל אני מתכנן להביא את הHD4890 החדש כשישוחרר ורוצה להמהיר את המעבד לכיוון ה4500MHZ בשביל שלא יגביל במשחקים. יש האם טעם להשקיע בקירור וזיכרונות חדשים? אני כרגע עם הקינגסטון 800MHZ והם בלי קירור וכנראה ישרפו אם אני אנסה להמהיר. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by sugery,

בדלת המארז של המחשב שלי יש שני חורי אוורור אחד עגול הנמצא מול המאוורר של המעבד, ועוד אחד למטה מול כרטיס המסך. החלפתי את המאוורר שהיה מוציא אויר מאחור ממאוורר 80 מ"מ למאוורר 92 מ"מ . טמפ' המעבד כרגע בממוצע 29-31 מעלות, והכרטיס בממוצע בין 55-60 .אני מעוניין להוריד את הטמפ' כי הקיץ עוד לפנינו .... על הפתח העגול בדלת יכול להתלבש אחד 80 מ"מ יפה אני רק רוצה אחד שקט מאוד, אם יש המלצות אני אשמח, ניסיתי את המאוורר שהגיע עם המארז אך הוא עושה רעש נורא בהכנסת האוויר ואין דרך לשמנו אז אני מעדיף להחליף. על הפתח המרובע 11 מ"מ על 7 מ"מ אשמח לשמוע על מאוורר שיכניס אוויר על הכרטיס מסך תודה מראש אורן

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  18. Started by fuckzone,

יש לי שאלה יש לי ג'קסו האם הוא יחתוך ישר חלון? ואיזה חומר אני אמור לשים נו השקוף הזה. :-\

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  19. ועל המאווררים שהוספתי (מאווררים של ספקי כוח ישנים) ?! אם כן אז איך עושים את זה ומה ההשלכות של הגברת מהירות המאווררים...? תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  20. יש כזה דבר לשים יותר מידי משחה טרמית? ראיתי שצריך לשים רק עיגול קטן במרכז.. אבל אני מורח שכבה אחידה על המעבד... מה יותר נכון לעשות? ובאיזה כמות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן... קניתי לוח אם.. ולהפתעתי עם הלוח הגיע חלק שלא היה לי מושג למה הוא משמש עד שקראתי את ההוראות.. זה היה הכנה למערכת קירור.. הוספתי תמונה של החלק המדובר.. מה עוד אני צריך בכדי להתקין מערכת קירור למחשב שלי.? מה העלויות ואילו חלקים.. =] ואם אפשר להכווין אותי למדריך התקנה בכדי לדעת איך לחבר את כל החלקים הנל תודה רבה לכל מי שמגיב.. האגב.. הזמתי בנוסף גם מאוורר למעבד ואלו הנתונים גודל Dimension (L x W x H) 135 x 100 x 160 mm [br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:03:18 בשביל הרקורד..קניתי מאוורר למעבד.. ולאחר בדיקות הבנתי שיש חברה יותר רצינית שזה של זלמן... אז החזרתי את המאוורר הקודם ורכשתי את המאוורר הזה של זלמן..[br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:12:41 …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by psybrain,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחר מאוורר למעבד מחר ואני רוצה את עזרתכם. יש לי מאוורר של SCYTHE YASAYA הענקי ! בגודל! וקניתי זכרונות חדשים ועכשיו כל הסלוטים של הזכרונות תפוסים . ובגלל זה אין לי אפשרות לשים את המאוורר בחזרה כי הוא ענקי והוא נתקל עם הזכרונות כל הזמן וצמודים מאוד מאוד אחד לשני וזה יכול להישבר! ובכלל אין לי גישה להתקין את המאוורר כי צפוף מאוד. קצת רקע על המחשב שלי שתבינו על מה מדובר. זכרונות 8GB מעבד I7 2600K לוח אם GIGABYTE סוקט 1155 למעבד אני לא בקטע של OC ודברים כאלה .. ככה שאני לא צריך מאוורר מפלצת כמו שיש לי... אני רוצה מאוורר קטן יחסית בגודל שיכנס ולא יפריע אחד לשני ושהיה טוב שקט ויעיל . מבחינת מחיר לא רלוונטי ... אבל משהו סביר. הנה תמונה של ה…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by guylederer0,

רציתי לדעת ... עשן של סגריה\נרגילה וכ'ו האם הם פוגעים ברכיבים ?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. השאלה שלי מה כדי לקנות ולמה גם בכוונה למחיר הבדל של 100 שקל במחיר האם זה שווה כאילו מה הקירור יהיה בהרבה יותר טוב קיצר עזרה תכתבו גם מה אתם חושיבם על הגוף קירור כאילו חוות דעת אישית מי שקנה וזה ואני גם מוסיף מאורר תגידו אם טוב http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=UFO ואיזה צבא מאורר חחח Thermalright XP-90C http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9785&PHPSESSID=984ad9c5a64a252109f75a0fb1ec9c04 Thermalright XP-90 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=7266 עריכה: כדאי במקום כדי, וגם סימן שאלה נוסף [שאלה מסיימים עם סימן שאלה ]

• 30 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by haimnaf,

שלום, אני מתחזק מערכת להעתקת שיעורים לנגנים, מכיוון שהמערכת נמצאת במקום ציבורי הייתי צריך לשים את המארז בתוך ארונית סגורה, הבעיה היא שהמחשב בפנים מתחמם מאוד מכיוון שהארונית לא מתאווררת מספיק טוב, שמתי וונטה לארונית אבל היא לא מצליחה לעשות את העבודה, אני מסתפק אם כדאי לקדוח עוד חורים ולהתקין עוד וונטה או שאולי יש פתרונות קירור אחרים, התקציב של המערכת ממש לא גבוה ולכן אני אעדיף פתרונות זולים יחסית, הטמפרטורות בתוך המארז מגיעות ל60 מעלות ולפעמים יותר, אני לא זוכר בדיוק מה בפנים מתחמם יותר ומה פחות ומכיוון שאני לא ליד המערכת כרגע אני גם לא אוכל לתת פרטים יותר מדוייקים, אם יש למישהו המלצה על דרך לקרר את הארונית אני אשמח לשמוע, אני מקווה להעלות תמונות של הארונית כשאני אוכל לצלם…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.