עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לאחר שהצלחתי להשיג את כל החלקים למערכת קירור מים שאני בונה (מערכת חיצונית) חסר לי רק נוזל מתאים, חיפוש בפורום לא הביא לי תוצאות ברורות (אנשים עשו מזה קוקטיילים ). תודה.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  2. חברה 3 שאלות 1. חחחח יש לי מעבד AMD 4200 ליבה כפולה על הקירור סטוק שלו אמורה להיות מדבקה של AMD? 2. איזה מהקירורים הבאים עדיף יעני מה מקרר הכי טוב זה: http://tms.co.il/product/5019 זה: http://tms.co.il/product/4368 או זה: http://tms.co.il/product/4369 או זה: http://tms.co.il/product/3373 3. יש קירור אחר מומלץ בתקציב? תושבת AM2

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ניראה לי שאם אני יתן להם יותר מתח אני יקבל עוד מהירות ועוד אם תיזמונים של 2.5-3-3-7 מעבד 2.4 על מתח 1.425 מתח לזכרנות 2.7 והם קרים אחרי שאני מקבל את הספק החדש שלי מחו"ל אז זה לוקח קצת זמן אני יתן להם יותר מתח אני גם מעיף את ה256 שיש לי הגנרי ושם עוד 512 אותו דבר ככה שהיה לי dc האם זה יפגע במהירות של הזכרנות אם התיזמנוים האלו? ד"א שעה sm memcheck לי שום בעיות ובדקתי הם קרים http://img223.imageshack.us/my.php?image=eyalmmem4cy.jpg

4. Started by Yehudaa,

שלום לחברי הפורום , אני מחפש קירור לתושבת AM2+ הוא לא צריך להיות עם יכולת קירור עוצמתית , מספיק משהו סביר. רק מה חשוב לי שיהיה שקט , היה עדיף לי לא אשמע את הקירור כלל . ראיתי את הקירור הזה Antec Copper Tiger C20 http://ksp.co.il/?select=.1066..182.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22649&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 למישהו יש ניסיון איתו ? הצהירו על 10 - 25dba , זה נחשב שקט ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by raul53,

יש לי 6850HD עם קירור מרעיש ומעצבן אז חשבתי על Arctic Accelero L2 PLUS VGA Cooler, מה דעתכם? האם זה קירור שקט?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jossi_t,

השאלה רצינית (ונראית לי שייכת לפורום הזה) האם זה תלוי במארז ובמאוורר שלו (של הספק) ? ככל שהוא איכותי יותר - האם הוא רועש פחות ? למשל ה - Compucase למיניהם .. התקנתי לא מזמן p4 1.7 (משהו פשוט אפילו לא זוכר איזה מארז זה היה) והמחשב היה שקט מאוד - במיוחד בהשוואה ל - AMD שלי (Thunderbird 1.2 על מארז של A-Open ) מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by TapUdi,

יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום היום קניתי את הקירור הנל אחרי שבדקתי שהוא תומך בכרטיס שלי כמובן 460gtx אבל עכשיו שאני בא להתקין אותו אני מגלה שהפלטה שהולכת על הליבה לא ממוקמת לי במקום הנכון כהילו שהכרטיס קצר מדי... משהו ידוע מה לעשות כי היצרן טוען שהוא תומך בכרטיס שלי! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Danix60,

למה שאני רוצה לפרסם את הOC שלי אני רואה שאין בכלל את המעבד E7400 כאילו במאגר עשיתי OC על E7400 איך אני מפרסם שם ?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  10. אני רוצה לתקוע מאוורר שיוציא אוויר מתקרת המארז, ואני רוצה לדעת על איזה מאווררים אתם ממליצים. ואני מבקש: לא רועש מדי!

• 62 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. יש לי inno3d geforce 7800 GS AGP ורציתי לשאול איך אני עושה לו אוברקלוק יש לי דריוור 91.31 החדש וחיפשתי בעזרה שם ומצאתי הוראות. רק שלא מצאתי את "התפריט" של האוברקלוק תודה

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  12. מכניס אוויר קר כדי לקרר את המאבד או מוציא אוויר חם מתוך המעבד? אני שואל כדי לדעת אם למקם אותו אל מול הזיכרונות או מול המאוררים של המארז..

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by motogt,

אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי זיכרונות333 kingmax עכשיו הם מכוונים אצלי בביוס על 6 2 2 2 by spd עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לסחוט מהם את המירב המחשב עולה במצב1:1 על 9 4 4 3 אבל יש קריסות במערכת אני עומד כרגע על fsb 204 איזה תיזמונים נחשבים טובים ואיך אפשר לשפר תודה מראש לכול העונים

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  15. הלך לי המאוורר על ה-9800PRO, אני שוקל קניה של מאוורר חדש, ראיתי את זה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36 יש ממליצים?? (ולא אנשי מכירות בבקשה)

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. נניח ואתה שם על המעבד קירור אויר כמו Thermalright ifx-14 או ULTRA 120 ועל זה שם מאוררים חזקים (מעל 100CFM - ואף יותר מאחד כזה במקרה של IFX14) וכמובן שיש לך מארז מאוד מאורר, עם כמה מאוררים, עשוי אלומניום וכו' בקיצור כל האלמנטים ליצור קירור אויר מאוד מאוד איכותי וקריר. כמה הפרש ביצועים יהיה לטובת קירור מים טוב לעומת קירור אויר איכותי כזה? והאם אדם שיש לו מעבד כדוגמת סדרת האקסטרים של INTEL שפולטת יותר חום (130W ואף יותר), כדאי לו להשקיע בקירור מים? בהנחה שהאדם לא הולך לעשות OC מפלצתי, אלא להעלות מעבד מ3.2 ל4 לדוגמא. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by lamborghini,

עשיתי אוברלקוקינג מבאס של 200 ל225 ואני יודע שזה מעלה גם את ה pci ו הagp אז אני רוצה לנעול אותם שהם לא יעלו אז על כמה אני צריך לשים [66.66/33.33] [72.73/36.36] [80.00/40.00]?

18. Started by TC,

אני בעלים של IS7-E חדש דנדש וגם SLK800U... עכשיו כדי להרכיב תSLK צריך להעיף את ה RETENTION MODULE (הדבר השחור שמסביב לסוקט) איך עושים את זה ?! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  19. Started by zahi,

שלום יש לי לוח dfi party lan ultra d, מעבד 3200+ 939 , ספק 550w ,זכרון ocz value 1gb ואני לא יודע לעשות אוברקלוק ללוח שלי אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי אני יודע שזה בקשה גדולה אבל אולי בכול זאת תוכלו להסביר לי

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

לפני כשבוע בערך פתחתי דיון איזה קירור לקנות לכרטיס מסך המסכן שלי,יכול מאוד להיות שאני יילך על הקירור הנ"ל רק כדי לחדד את הטענות שהועלו בדיון הקודם הציפוי הינו נחושת טהור ולא ניקל. אם מישהו התקין/ניסה/ראה איך עובד הקירור נא לרשום כל דבר יעזור להבין את יעילותו של ה FC-ZV9

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  21. הטמפ' שיש לי עם הכרטיס מסך פשוט גבוהות, ועברתי עכשיו לויסטה והטמפ' גדלו ב - 10 מעלות, וזה נראה שהכרטיס רק מתחמם ומתחמם מיום ליום. אז אני צריך מאוורר טוב שיפסיק את זה, ויקרר אותו כמו שצריך אחת ולתמיד. בכל מקרה אני צריך המלצה למאוורר טוב, אין תקציב מסויים, העיקר שיעשה את העבודה כמו שצריך, שזה אומר יקרר את הכרטיס בצורה מעולה, וגם לא יעשה רעש. אם יש משהו שהוא קל להרכבה עוד יותר טוב. תודה!

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  22. Started by Silencer,

אנחנו עובדים על לעדכן את מדור המפרטים המומלצים וכרגע מנסים למצוא גוף קירור שקט ל-AM2 שמסוגל להתמודד עם 95W בעלות של עד 70 ש"חי. מישהו מכיר? עד היום כיכב האיגלו של glacialtech, אבל לצערי 95W זה קצת מעבר ליכולותיו... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by eviatarp,

זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l אני לא מבין באוברקלוקינג ואשמח אם מישהו יעזור לי(כל מידע נוסף שתצטרכו תשאלו). האם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד או לזכרונות או לכרטיס מסך ואם כן בכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tuvia,

שלום אני די חדש בכל הנושא הזה ויכול להיות שהשאלה ממש מטומטמת אבל יש אפשרותלהוסיף לכרטיס מסך עוד זכרון מכרטיסי מסך אחרים כי יש לי radeon 9600se והוא ממש חרא בגלל הזכרון הבסיסי שלו 64 mb ויש לי כרטיס מסך קודם שהיה לו 64 mb אז יש אפשרות להעביר זכרון?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337237.0 פה יש את כל הפרטים, עדכנתי את הביוס לגירסא הכי חדשה שיצאה, אחרי שאני מכבה את המחשב לזמן מה שאני מדליק הוא משמיע רעש חזק של איוורור בלבד ואז נכבה אחרי 2 שניות ואז נדלק מחדש רגיל ובלי הOC. תודה לעוזרים.

• 67 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.