עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לאור העובדה שאמא שלי נוסעת לארה"ב, אירוע שלא ניתן להתעלם ממנו , אני נאלץ להביא איתה כמה מוצרים ככה על הדרך. חשבתי על השילוב הזה למערכת הקיימת שלי : 1+2. חיזוק לונדטה 3. מאווררים למארז 4. לונדטה, לחץ סטטי גבוה ב60% ממאווררים של noctua 5. מתכנן לעשות חלון במארז, ורוצה לעשות אותו עצבני יש לי הגבלה של 100$/400 ש"ח, את ההפרש חשבתי להשקיע בבקשר מאווררים של זלמן (תמיכה בשישה ערוצים) שניתן להשיג בארץ (זיגזג). יש עצות לשיפור/ייעול? הכל יתקבל בברכה. ד.א. מישהו מכיר מאווררים של Panaflo? (ייצור של פנסוניק)

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by mr-elad,

לכל מי שראה בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302010 שיש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את הOC המחשב לא נדלק בצורה רגילה (צריך לכבות ולחכות משהו כמו 20 שניות) ובנתיים שום דבר לא עזר. עכשיו המחשב עובד עם הOC והוא נדלק כי חיכתי 20 שניות. אז הינה כמה פרטים מאוורסט: Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 32 °C (90 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #3 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #4 45 °C (113 °F) GPU 49 °C (120 °F) GPU Diode 57 °C (135 °F) GPU Ambient 45 °C (113 °F) WDC WD2500AAKS-00SBA0 34 °C (93 °F) CPU Properties: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q660…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by aracer,

שלום אני רוצה לדעת עם אתם חושבים שצריך לשים למפרט הזה קירור ועם כן איזה? מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX ¤1281 לוח אם: ASUS M2N-E ¤527 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1157 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB IDE 7200 RPM - WD2500JB ¤397 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: HEC ACE 580 - 580W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK ¤414 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4824

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by Impreza,

יש לי AMD Barton XP 2600+ ואני רוצה לעשות לו OC ל 3200 הלוח שלי זה Abit NF7-S. חשבתי שזה אמור להיות פשוט. יש לי אפשרות בביוס שישר משנה מ 2600+ ל 3200+ אך שאני משנה את הערך, המחשב לא עולה עד שאני מאפס את הביוס אפשר עזרה מה אני בדיוק אמור לעשות? והאם בכלל כדאי להסתבך עם זה כשיש לי קרור סטוק? כרגע הטמפ' של המעבד במנוחה היא 47 מעלות

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. שלום, יש לי ATI X800 XT ברגיל הוא עובד על 46 מעלות, בזמן משחק (counter strike) ה-GTU עולה ל70-75 מעלות האם זה נורמלי??? אני חושב לעבור לקירור מים תוצרת ביתית (כמו בכתבה של קירור מים בחלק המודינג של אתר זה) מישהו יודע איפה קונים בלוק קירור מים לX800 ועל הדרך גם לCPU בארץ או בחו"ל (מקום ספציפי לא חשוב איפה בעולם)?? תודה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. יש לי מארז קטן HTPC (הסילברסטון LC17) עם GTX בתוכו והGTX הזה עומד על 59 מעלות בIDEL ומגיע עד 80 מעלות בLOAD ! עד שהגיע אלי היה לי מארז קריר ושקט, היום יש לי בעיית טמפרטורה במארז למרות שהוא רועש במיוחד (עקב המפגע הטמפרטורי הזה הוספתי 2 מאווררים שלא לדבר על הרעש של המאוורר שלו !). בקיצור, אני צריך פתרון לזה. עכשיו, מצאתי את הביקורות של Accelero Xtreme 8800 של ארקטיק קולינג כמעניינות מאוד, אך הוא לא זמין בארץ (וגם לא בNEWEGG או EBAY) אז הוא די יורד מהפרק. מה שנשאר לי זה למצוא קירור אטרקטיבי אחר (אני חושב על Thermalright HR-03 למרות שאני לא בטוח שהוא ייכנס במארז מבחינת גובה) או לעבור לקירור מים. אם כבר קירור מים הייתי שמח לקבל הצעה על מערכת שלמה ומלאה שכוללת בלוק ל8800GTX כמ…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

אז אמרתם לי שעדיף עוד מאוורר ארובה ומאוורר מהצד + למאווררים שיש לי מאחורה ומקדימה (כולם 120) על פני קירור מים של טרמלטייק . יהיה הפרש טמפ' זניח או ניכר בין הסיטואציה הזאת לבין 2 מכניסים מהצד 2 מוציאים בגג + אחד מקדימה ואחד מאחורה ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by r1v,

1. Q9450 - לאן מומלץ ואפשרי להגיע איתו ל-OC (וכמובן עם שם מדוייק של קירור!!!)? 2. E8400 - לאן מומלץ ואפשרי להגיע איתו ל-OC (וכמובן עם שם מדוייק של קירור!!!) והאם זה יתן תוצאות יותר טובות משל ה-Q9450, למה?! תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך gforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אובר קלוק . עכשיו הכרטיס עומד על ליבה : 281 mhz , וזכרונות : 420 mhz (אם אובר קלוק קל ) , והוא עובד יציב , עכשיו הייתי רוצה לדעת האם כדי לעשות אוברקלוק רצחני לכרטיס אני צריך קירור לזכרונות ולהשאיר את המאורר על הכרטיס או להישאר בלי קירור לזכרונות ואם tt crystal orb ? מקווה שתוכלו לפתור את הדילמה שלי נ.ב (אני לא יודע איפה לקנות קירור לזכרונות של הכ"מ אז אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי את שם החנות אני אשמח)

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. לאחר שקראתי את המדריכי אוברקלוקינג ולא מצאתי שום קשר בין ההדרכות שיש שם לאיך שהדברים נראים אצלי בביוס אני פונה אליכם. המושגים כמו Spread spectrum, DRAM Rank Interval, CPC וכו.. לא קיימות אצלי כך שאין באפשרותי להיעזר במדריך על מנת לבצע אוברקלוק למעבד. ניסיתי להשתמש בתוכנה Ai Booster שמגיעה עם לוח האם אבל ברגע שהעלתי את התדר של המעבד ב 200Mhz המחשב קפא. יש לי מעבד AMD Athlon XP 64 3800x2 לוח ASUS A8N-E וקירוק Big Typhoon. אשמח לשמוע הכוונה איך לבצע אובקלוק למעבד. קישור לאפשרויות אובקלוק שיש לי בביוס http://www.thg.ru/mainboard/20050331/images/asus_jumperfree.jpg תודה!

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by Kodi,

אני מת לקנות קירור מים ולהשתיק את המחשב כבר אבל אין לי חורים לברגים בלוח אם יש לי רק קליפסים ולא ראיתי עוד בלוק של מעבד שמתחבר למעבד עם קליפסים לכולם צריך חורים לברגים! זה פשוט מבאס תחת, איך זה קרה שABIT לא שמו בלוח שלהם mounting holes!?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

שלום, אני חדש במערכת (הודעה ראשונה ),,,,,,,,,,, עשיתי OC למעבד שלי( שהוא Intel pentium 4 2.66 GHZ ללא OC) הגעתי לBUS של 158 המעבד הגיע ל3.1 GHZ (ע"י CPU-Z) אבל אחרי 5-6 דקות של מנוחה המחשב פשוט לא זז כל האנימציות נהיות סטטיות העכבר לא זז המקלדת לא מתפקדת במילים אחרות המחשב מת.! אבבללל זו לא בעיה של טמפ' (היא35 במצב מנוחה אחרי OC מצב מנוחה לפני OC 29-30) חשבתי אולי בעיית מתח אם זו הבעיה איך מעלים מתח ואם לא מה הבעיה אה ואם צריך הלוח של Asus p4 800d-x (כן ישן..) אגב שאני מגיע לBUS של 160 מדליק את המחשב והוא עושה את הצליל הזה שהוא נדלק (מי טוו כזה) מלא פעמים ומשתגע המערכת נתקעת כמו שאמרתי בXP בויסטה לא בדקתי תודה רבה למי שיעזור!!

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by wow,

בכמה יהיה ה-SP97 יותר טוב? 2 מעלות ? או משמעותי יותר כי ההבדל במחיר בין השניים הוא כפול בערך.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

הי, אני חדש לחלוטין לאוברקלוקינג, לא מבין בזה כלום... מישו יכול להסביר לי מה זה (טכנית, לא בגדול), ואיך עושים את זה, מדריכים, לינקים, אני יודע מה... אני רוצה ללמוד והרבה... תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  15. קיצר אני מתכנן לעשות לו oc יש לי גם צלעות קירור של box של אינטל +מאוורר שאני מתכון לבנות אותם על הכרטיס לאן אני יכול להגיע איתו הלוח שלי זה P4V800-X

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by maphisto324,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (zalman vf900-cu)- עבור ה6600GT שלי ב-PCIE. עשיתי חיפוש קטן כאן בפורום, והתגובות שראיתי דוקא הפתיעו אותי.. מכמה תגובות שקראתי כאן המסקנות שהיסקתי: 1. הVF900 והSILENCER בערך באותה רמה? 2. הוא פולט אויר חם אל תוך המארז? 3. מומלץ להשתמש במשחה תרמית כמו MX-1 או AS5 במקום המשחה שמגיעה עם הכרטיס? אם למישהו יש אותו הייתי מאוד מעוניין אם מישהו היה יכול לכתוב עליו קצת, ועל השיפור שהוא עשה עבורו. מישהו ציין גם שיש ביקורת עליו כאן באתר? איפה היא ?לא מצאתי.. האם החיבורי מתח של הכרטיס הם כמו ב VF700? האם אתם יודעים על חנויות באיזור המרכז (איזור ראשון) מוכרות את הקירור? KSP מוכרת? תודה לכם על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. לפני הניקוי של המחשב קצת מאבק...(עם פאן) מהירות מאורר 40 58-60 מהירות 60 54-53 אחרי הניקוי מהירות 40 50-52 מהירות 60 46-48 4850gecube שינוי משמעותי לכרטיס מסך הזה דריבר 8.11

18. Started by A.Iniesta,

אני מתכנן להגיע לoc של 4ghz. אני יכול להשתמש בקירור סטוק שמגיע? אם לא, איזה קירור אני צריך לקנוות? הזול והמשתלם ביותר..

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by eegg,

כמה לדעתכם אוכל להשיג עם מחשב e2140 gigabyte p35-ds3 1.5gb ddr2 667 7600gt hec 400w הכ.מסך לא יהיה באומר קלוק אבל מה דעתכם על המפרט בשביל אוברקלוקים והאם לדעתם הוא יהיה יותר חזק מהמפרט שיש לי בצד?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  20. היום הזמנתי מחשב חדש: gigabyte p35s3r ocz platinum 4-5-4-15 enermax librety 500 hd2600xt ddr3 מארז ג'יגהבייט האוררה arctic cooling freezer מחר מגיעים לחנות מעבדים חדשים מסדרה e8000 בחרתי כרגע ב e8200 והוא עולה בדיוק כמו Q6600 אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף לקנות או שאולי כדאי להוסיף קצת ולקנות e8400 במהירות 3GHZ וכמו כן רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל ממולץ? והאם המאורר מספיק טוב לאוברקלוקינג? יש לי אפשרות לקנות זכרונות מארה"ב הזכרונות שבחרתי מספיק טובים או שכדאי לקנות משהו יותר חזק?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. זה הכרטיס עם ה-pcb היותר טוב אבל עם הקירור הסטנדרטי של 9800pro ,רציתי לדעת מה היא טמפ טובה בשבילו ואם אני צורב לא ביוס של xt האם יופיע לי החיישן טמפ???

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  22. שלום, ברשותי המפרט אשר כתוב לי בפרופיל. ההבדל היחיד הוא שכרגע המעבד שלי לא ב OC. בחודשים האחרונים מדי פעם המחשב שלי נתקע. בגלל חוסר בזמן לא התעסקתי עם זה יותר מדי. אמרתי- "מדי פעם, יאללה שיהיה". אבל בימים האחרונים, בעת משחקי CSS (אפילו לא משחק עד כדי כך כבד), המחשב שלי התחיל להתקע לעיתים קרובות מאוד. זה אפילו הגיע למצב שבו נכנסתי למשחק ואחרי שניה (באמת שניה) הוא נתקע. באותו יום פירקתי את המחשב, ניקיתי קצת, והרכבתי את ה HSF של הלוח ושל המעבד מחדש (עם חידוש המשחה התרמית). יש לציין שלפני זה היה לי על הלוח קירור פאסיבי של זלמן שאותו החלפתי בחזרה לקירור המקורי של ABIT. עקרונית- אין כל כך הבדל בטמפ' לפי הבחנתי. המארז שלי זהה למארז הבא מבחינת המבנה הפנימי: http://www.xb…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by most,

הי רכשתי מארז צ'יפטק מאש ויש אפשרות להוסיף 4 מאווררים 92 בצדדים (2 לקשיחים ו 2 בצד מול המעבד וה כ.מסך) ואחד 120 מאחור. מה הסדור הטוב ביותר הכנסה\הוצאה של האוויר כך שהתוצאה תהיה אופטימלית? תודה

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by shaihac,

הייי שלום לכולם יש לי מאוורר שאני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לעשות אובר קלוק יציב אבל אני לא יודע איפה מחברים תחוטים שלו בשביל שהמאוור יעבוד אז מישהו יכול להגיד איפה מחברים את זה??........

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  25. אני מדבר על הפאנל הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 לא נראה לי ש זכו להרבה קונים עם המחיר הלא כל כך אטרקטיבי הזה, ואם יש פה מישהו שקנה הייתי רוצה לשמוע ביקורת קטנה (או לא קטנה) על המוצר (:

• 6 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.