עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mt_nro,

יש לי כמה שאלות על הVF900 של זלמן... 1.איך בדיוק המאוורר עובר ממצב נורמל לשקט?? האם זה יכול לעשות את זה אוטומטית?? 2. באתר של זלמן (תסתכלו על הנושא השני שכתבתי, אני מפחד להכנס לשם עוד פעם) יש את ה"באיזה חורים לשים את הברגים" וברשימה כתוב 7600 גם בחור ה5 וגם בשלישי, מישהו יודע מה הנכון? תודה מראש לעוזרים (וגם לעוזרים בדיון הקודם)!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. מצאתי Danger Den Copper TDX Block for AMD Athlon 64 754/939/940 במחיר טוב... רק שאלה אחת לגבי הצינורות והמשאבה - האם הם צריכים להיות מותאמים לבלוק? אם כן איזה דרישות אני חייב לבקש מהמוכר כשאני קונה משאבה/צינורות? מפרט: Copper TDX Block for Athlon64 754/939/940 Includes: Complete Block Assembled with Top and O-ring 100% Copper 110! #1 Accelerator Plate High Flow 1/2" or 3/8" OD Fittings Stainless Steel Hold Down Machined Lapped and polished beyond 1200 grit Pressure tested before shipment to 85psi רעיון נוסף: במערכת קירור המים שלי אני בונה מיכל מים גדול מספיק (10LTR) בשביל לחסוך ברדק של רדיאטור. האם לשים בתקרת המיכל מאוורר 120 מ"מ זה יעיל או שמא הכמות מים תקרר מאליה ומאו…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. בסופו של דבר הצלחתי לעשות OC למעבד שלי הגרתי את voltage מ2000MHZ העלתי ל2655.9 ומהירות הבאס עלה מ398 ל531 זה רק OC ראשון שלי וזה אם מאורר רגיל של אינטל :] http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=48377 ממש חמוד חח אני גאה בעצמי

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by iakovl,

מקווה שזה לא מפריע למישהו שאני מפרסם את זה פה... אם כן בבקשה תעבירו למקום המתאים דיברתי כרגע עם easypckits.com בקשר לערכה הזאת Premium paper set (400, 600, 800, 1000, 40-25-20-15-10 micron) Coarse paper set (180, 220, 280, 320, 400) Glass sheet Arctic Silver AS5 syringe ArctiClean two part kit Free Standard paper set (400, 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500) Free foam block for CPU lapping כל הדברים הנחמדים האלו עולים סה"כ 21$ שזה אומר בערך 89 ש"ח... המשלוח הוא 50 שקל בלי קשר לכמות. והוא אמר שאולי יוריד במחיר אם יהיו כמה הזמנות מישהו מעוניין?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by יונתן4,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ועד לפני שבוע לא ידעתי מה זה OC אבל הבנתי שאפשר לתת לחנות לעשות אז שיהיה יש לי כמה שאלות אם זה באמת מוסיף כל כך הרבה למה לא כולם עושים את זה? האם זה הפיך? ואם יש נזק האם המעבד נשרף לגמרי או בר תיקון? מה קורה בבחינת אחריות עם OC? אם המעבד מתקלקל אחרי OC (שהחנות עשתה) יש לי עדיין אחריות עליו? זה המפרט שאני קונה, לעשות OC? גם למסך? לסמוך על TMS שיעשו מה שצריך או לבדוק קודם באתרים? ושאלה אחרונה, הקירור מספיק? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 530 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח E…

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  6. אוקיי אז ככה יש לי Volcano 7Plus אני רוצה לשלוף אותו החוצה אבל אני לא מצליח. מישהו מכיר מדריך שמפרט איך מוציאים את הסינק מהתושבת?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  7. יש לי כרטיס ישן (Geforce 5700LE 256MB 128Bit) זרוק פה ורציתי לעשות לו אוברקלוק...בינתיים הגעתי ל 350\500 עם קירור סטוק... רציתי לשאול אם אני יצרוב לו ביוס של 5700 או של 5700ULTRA זה ישנה משהו? במידה וזה לא... סתם מתוך סקרנות, אני רוצה לנסות לצרוב את הביוס של 5700 או 5700ULTRA (לא משנה לי מה בעיקרון כל עוד זה אפשרי) מישהו יודע איך אני משיג את זה? עוד שאלה (סליחה שאני שואל הרבה פשוט אני לא מבין בזה ממש...) האם ישנם עוד סוגים של אוברקלוקינג לכרטיס הזה? ראיתי פה כמה פעמים שמשתמשים במושג V-mod או soft mod לא יודע מה זה אומר בדיוק אז אם תוכלו להסביר לי אני יעריך את זה תודה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by פלמחון,

בלוח אם p55-gd65 של msi יש כפתור oc genie וכן כפתורי פלוס ומינוס חיפשתי מידע ועדיין לא מצאתי תשובה מה בדיוק עושה הכפתור למעבד בחוברת ההסבר של הלוח כל מה שהם כותבים שזה אוברקלוקינג בלחיצת כפתור ואם משתמשים בזה צריך להחליף את הקירור המקורי של המעבד והם לא אחראיים לתוצאות, לא הבנתי אם הוא משנה בשבילי את ההגדרות בביוס או לא, ואיך אפשר לדעת אם לא לחצו לפני על הפלוס והמינוס?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by rafip77,

שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. מיועד לחבר'ה שיודעים מה הם עושים... http://www.finetune.jp/~lyuka/interests/pc/p4c800e.html תהנו! 8)

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by לוח שנה,

קניתי מחשב מאייבורי לוח שלMSI [צ'יפסט VIA] יכול להיות שאין אפשרות בכלל לOC?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by erezs,

פעם ראשונה שאני עושה OC,יש לי E6750 וASUS P5K-SE הנה התוצאה מOCCT. השאלה שלי,האם אפשר להעלות עוד קצת למשל ל400?או שהטמפ' יחסית גבוהות?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. שלום לכולם נעזרתי פה בפורום לפני חודש וחצי בערך יש לי מחשב חדש אז זה לא בעיה של אבק הכרטיס מסך שלי מתחמם אפילו מעבר ל 100 מעלות במאמץ כשאני שם אותו באוטומט בריבה טיונר כשאני שם אותו על 75 אחוז כוח הוא מגיע גג ל80 בשיא המאמץ וזה רק ב CRYSIS משחקים אחרים 72 גג הבעיה היא שאני לא רוצה לשחוק את המאוורר של הכרטיס מסך כי הוא קבוע על 75 אחוז עוצמה FIXED חשבתי להוסיף מאווררים ואז המארז יהיה קריר יותר ואני לא אצטרך לקרוע את המאוורר של הכרטיס מסך אין אבק המחשב חדש , בדקתי שאחד מכניס ואחד מוציא במארז מדובר במארז SETTO 1000 של GYGABYTE עם 2 מאוורררים 12 סמ אחד מלפנים ואחד מאחור שאר המפרט : intel e7200 core 2 due gygabyte mother bord -p43 - dsl gtx 275 gygabyte seagate 1 tb termalta…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. Started by Cyron,

יש לי גוף קירור ישן והמאוורר שעליו כבר עשה את שלו ומתחיל ממש להרעיש רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק את המאוורר, אם כן, איפה ניתן להשיג משהו שקט ? תודה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by mikezaush,

ברירת המחדל שלי הם 378 בליבה ו338 בזכרון. עשיתי אובקלוקינג עם ati tool והגעתי עד ל400 בליבה ו360 בזיכרון בלי שיופעו לי ארטיפקטים. אני משתמש בקירור סטוק של msi שבא עם הכרטיס. האם מישהו הצליח להמהיר את הכרטיס של החברה הזאת ספציפית עם קירור רגיל שעליו דיברתי? ולאיזה מהירויות אני יכול להגיע עם קירור מאוורר מקצועי של זלמן לדוגמא?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. בוקר טוב וחג שמח לכולם......... אני מעוניין לעשות C@ למעבד הזקן שלי לפחות ל2.6 עם קירור סטוק אני יודע שהלוח שלי מעפן אך כנראה אחליף אותו בקרוב... כשאני נכנס לביוס יש לי שם משו על PNP והאופציה נעולה לי... אני מת לעשות C@ למעבד שלי אך אין שום מדריך טוב שמסביר פרה פרה מה עושים אומרים רק "לעלות FSB" תוכלו בבקשה משתמשי אינטל שעשו C@ איפה בביוס להעלות את הFSB הזה? תודה לכולם G.A.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by segev22,

אני מחפש מאוורר 120 ממ עוצמתי במיוחד למודינג שאני מתכוון לעשות במארז. אני מתכוון לעשות פתח בחלקו העליון של המארז, שאלה נוספת מה הפעולה שעדיפה כאשר המאוורר ממוקם שם, יניקה של אוויר פנימה, או הוצאת אוויר החוצה? לא אכפת לי כמה המאוור יהיה רועש אכפת לי כמה הוא יהיה אפקטיבי בקירור... אז תזרימו בלי לחשוש......

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by shlominavi,

שלום אני אמור לקבל השבוע מחשב ויש לי מארז CM690 הוא מגיע עם 2 מאוררים...ואני מוסיף לו עוד 2...איך כדאי לשים אותה...שתיהיה סירקולציה טובה?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  19. אני מתלבט האם לבנות קירור מים למעבד (PD915 2.8GHZ@3.4GHZ שבקרוב יוחלף במשהו יותר איכותי) קניתי שלשום את הפריזר פרו שכרגע פועל פסיבי והטמפ' הן 53 מנוחה ו-68 במאמץ מלא של אורטוס למשך כמה שעות טובות. אז ככה, האם יש הבדל גדול בין קירור מים (הכי זול מתוצרת עצמית) לבין הפריזר ? והאם הקירור מים רועש (משאבה ורדיאטור) לעומת מחשב פסיבי לחלוטין (שמן הסתם אני לא אצטרך את חלקיו הפסיביים כשיש את הקירור מים)? אני מעוניין כרגע לקרר רק את המעבד כי כרגע אני עם 7300GS שאין צורך לקרר אותו. אבל במידה ואני אצטרך לקרר את הכרטיס מסך, במה זה כרוך (האם זאת אותה "תושבת" לכל הכרטיסים? ) אני די לחוץ בכסף אז אני אנסה לאלתר כמה שיותר. משאבה הבנתי שאפשר לקנות מכל חנות של דגים, איזה אני צריך? אני רוצה…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. כותרת תודה . עריכה : מצאתי אתר מצוין להשוואת מעבדים לכל המעונין http://www.hwbot.org/initCreateUser.do

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. בחתימהיש לי את המפרט.... במנוחה הכרטיס מסך על 47 ובמאמץ על 76 ! אפשרי או מסוכן לעשות לו OC בכאלו טמפ'??

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by f_b_i,

יש לי מעבד ATALON 2500 לוח ABIT NF7-S2 הטמפ' במנוחה היא SYS: 36 CPU:44 האם זה גבוהה או תקין? הBIOS נותן לי גם טמפ' של PWM מה זה? איזה קירור (אוויר)הכי מומלץ למעבד ולא אכפת לי מהרעש? ועכשיו לשאלה על אוברקלוק: הלוח נותן לי אפשרות להעלות את הבאס עד 300 בהתחשב בזה שהמכפלה של המעבד היא 11. האם אני יוכל להגיע ל3300Mhz אם אני מצליח להשאיר את טמפ' נמוכה? SORRY על כמות השאלות ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by gilloze,

שלום יש לי תכרטיס הזה MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) והוא מיתחמם מהר במאמץ מגיע 70ל במנוחה 60 אני חייב קירור טוב עד 300 שקל תיתנו לי כמה הצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by GamesFreak,

היי! אני צריך לינק לכרטיס זכרון טוב 256MB DDRAM - לא 400mhz! והלינק צריך להיות מהאתר PCHardware. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים