אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לדעת אם מישהו יודע אם אפשר על הקירור המקורי להגיע מ 2.66 ל3.5GHZ איזה סטפינג טוב בשביל זה איזה תדר זכרונות צריך איזה לוחות הכי זולים מסוגלים? והאם זה אפשרי על מתח סטוק למעבד? כמו שעשיתי עם E6300 (מ 1.86GHZ ל3GHZ יציב, כרגע על 2.8GHZ כי זכרונות נשרפו והזכרונות השונים כרגע עושים בעיות) אתם בטח חושבים למה אני שואל את זה פשוט מאוד התסכלתי בדף הזה ונהדמתי http://www.pcgameshardware.com/aid,698761/Dragon-Age-Origins-CPU-benchmarks-75-percent-boost-for-quad-cores/Practice/ בדרך כלל אני אומר 3GHZ מספיק אבל נדהמתי שראיתי את הקפיצה בFPS בין הI5(או הI7 של אותו סוקט) לעומת הI7 920 שבתדר 3.5GHZ עד כדי כך גבוה?! וואו מה יש כזה צוואר בקבוק רציני? אז באיזה תדר הוא משתחרר לגמר…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף,הכל רשום בכותרת,כמו כן יש ברשותי כרטיס של Albatron מסוג 6800GT 256MB הקלוקים המקוריים שלו הם 350/500 והמהרתי אותו ל 400/550 (המהירות המוצהרת של ה 6800U) אני עם קירור סטוק יש לציין. יש סכנה בזה? כדאי להוסיף קירור? (אני לא מתכוון להמהיר אותו מעבר לכך) תודה רבה לעוזרים. נ.ב הטמפרטורה שלו עכשיו היא 48 במנוחה ו 65+ במאמץ אבל יש לציין שזהו יום קר מאוד.
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
בלי לדבר הרבה אני פשוט אגש לתוצאות עצמן. אני רוצה להגיד שבתמונות זה נראה כיאלו החומר זול אבל זה MDF בגימור עץ מאוד מאוד יפה. פשוט המצלמה מאוד זולה. נרמקולים עברו כמה שנויים כמו: החלפת הרמקולים בקוספאות הקטנות (בהתחלה זה עם הישן ועכשיו זה אחר - רואים רק לקראת הסוף) וגם הרמקולים תלויים עכשיו על הקיר. כל זה ביצור עצמי (אני ועזרה מאנשים לא כולל ההגברה). זה המשך למשהו שפרסתי משהו פעם. אז אני אמרתי שאני אעשה ועשיתי. יש לי עוד מלא תמונות של העבודה עצמה וכל הפרטים והמחשבות. אני מאוד מקווה שיהיה פה דיון טוב. תגידו לי מה אתם חושבים. זה פרוייקט של כך לי חודשיים לעשות. 1. חיבורי הCrosswire 2. מערכת ההגברה שהרכבתי 3. הרמקול הגדול יותר מקרוב 4. הרמקול הקטן יותר מקרוב …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הקירור מיועד למעבד Athlon XP 2800, לוח תוצרת ג'יגבייט מדגם GA-7N400 Pro2 לא יתבצע OC העדפה לא לפרק את הלוח מהמארז תקציב 150-200 ש"ח בתודה מראש, הבורקס
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ה-OC. יש לי את המעבד הזה : Amd Athlon 3000+ עם קירור מקורי של AMD . חשבתי אולי לקנות לו קירור טוב יותר (AC Freezer 64 PRO) . ולעשות לו OC ושהמחשב יפעל בצורה טובה יחסית . מה דעתכם ? כדאי ? לא כדאי ? המפרטשל המחשב שלייעודכן בצד בעוד מספר דקות <<
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את ההיטסינק שלי (פנטיום 4 מקורי) בשביל לנקות אותו כמו שצריך. אבל אני דואג שמא זה יכול לגרום נזק לפד התרמי (לקורע אותו או משהו) ואז זה יעשה בעיות. יש סיכוי שיקרה משהו כזה ?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כלום? לא משהו? סופר יעיל? מעבד 760 i5 P7P55D
-
- 28 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
האם oc עוזר להרצה מהירה יותר של משחקים או שהוא עוזר רק להרצה של הרבה תוכנות במקביל, שבירת שיאים בתוכנות בדיקה, קידודים של סרטים וכד'? ואם כן אז האם זה עוזר משמעותית במשחקים או שעדיף בכלל לעשות oc לכרטיס מסך לצורך זה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ע"פ הידיעה לא מומלץ לעבור על מתח של 1.7 בP4 בלי קשר לטמפ של המעבד! http://www.mods4me.com/forums/showthread.php?s=1c6ac52cec4b8d903ea133cac8a4b5e5&threadid=2929 http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Board=techmobocpu&Number=969650
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום אני מחפש 3 מאווררים שתיים 120ממ ואחד 80ממ והכי חשוב שהיו שקטים נ.ב עד 250ש"ח תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה לגבי החלפת מאווררים מארז לcoolermaster scout צריך 2 של 140ממ 1 של 120 ממ לד אדום בוהק וחזק ככל האפשר שקטים וחזקים אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה לכם מראש חברים
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך לאזעאזל עושים את זה?! אני גיימר ואני רוצה שההתקנים של הUSB \ מיקרופון \ אוזניות יהיו מקדימה.... מה אני צריך א. להכין ב. לעשות? אם אפשר לקבל את המדריך הכי מפורט שאפשר אני יהיה מאוד מאוד שמח
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי כרגע הוא על 1950 MHZ והיה 1800 רגיל עכשיו כשאני בוד יציבות עם התוכנה זה רושם לי שהכל עבר אבל בזיכרון יש שגיאה מה אפשר לעשות אה עוד משו הFSB שלי היה 166 עכשיו הוא על 186 כמה עוד לדעתם אפשר כי הטמפ עדין בסדר 40C עריכה עשיתי בדיקה עם התוכנה S&M היא טובה?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן... את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות בצד <. המחשב שלי נמצא כרגע על אוברקלוק של 40% מ2 ל2.8GHZ. הטמפ' שלו לפי TAT הם סביבות 35-40 במנוחה.. במאמץ עם אורטוס הוא בערך על 70 לפי TAT.. קורה (ועוד יקרה הרבה בעתיד) שהמחשב נשאר דלוק להוריד דברים בלילה, ואני רוצה ללכת לישון.. הרעש של המאוורר לא מפריע בזמן עבודה, אבל בלילה כששקט, הוא דווקא כן מפריע לישון. חשבתי שאולי יש דרך להוריד ולהעלות את מהירות המאווררים במארז כדי לשמור על טמפ' נורמאלית, ועם זאת לא להרעיש יותר מדי. האם יש תוכנה שעושה זאת? איזה עוד פתרונות אפשריים? (יש לי במחשב תוכנה בשם I-COOL שבאה עם הלוח אם, והיא אמורה לשלוט על המאווררים, אבל היא אינה מובנת לי, והתעסקות איתה לא מפחיתה את הרעש) תודה מראש לעונים![br]פורסם בת…
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, ראיתי ב eBay את scythe kabuto לסוקט 1156. מה דעתכם עליו בהשוואה לשאר הקירורים ל 1156?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מדובר במחשב שלי אבא שלי שגם ככה לא נעשה בו מי יודע מה שימוש אבל שכן נעשה המאורר 40 מ"מ שיש לו במארז עושה רעש של טרקטור... בתכלס נראה לי שהמחשב הזה יכול לחיות גם בלי מאורר מאחורה אבל שיהיה נשקיע את הכמה עשרות שקלים בשביל טיפה רוח במארז :-) קיצר אני מעוניין בהשקעה מינימלית אבל אם אני כבר קונה שיהיה שקט.. מה לקנות 40 מ"מ או 80 מ"מ? אפשר המלצה לאיזה אחד מRSM כי זה כאן קרוב אליי לבית. דרך אגב אני צריך אותו עם חיבור 3 פינים כזה. תודה..
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מפרט בצד, גם הקירור מעבד. המעבד עומד אצלי על בערך 45-49 בלי מאמץ, ומגיע ל 55 במאמץ מלא. אני חושב לעשות אוברקלוק אבל רציתי לשאול קודם אם תהיה עלייה משמעותית במעלות המעבד אחרי האוברקלוק, אם כן אז בכמה והאם המעבד שלי ישרוד את זה? תודה על העזרה.. עריכה: הודעה 500!!! =] מזל טוב לי!!! [br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 22:54:58 UPצ'י...
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ASUS P5A2-8SB4W/ID1 רק 65 ש"ח !!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 100\200 העלתי את מהירות הליבה ל 200 ואת את מהירות הזכרון ל 150 היחס טוב? כי אני לא ממש מבין אני מתחיל
-
אני רוצה להוסיף למארז שלי 2 מאווררים, אחד מקדימה 80 מ'מ ומאחורה 120 מ'מ. אם לדים והכי שקטים שאפשר בתקציב 120 על 2 המאווררים... חשבתי על Thermaltake ועל Sunbeam ... אז תמליצו לי מה יותר טוב ! (המאווררים בשביל חבר שלי) תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באיזו תמונה של בן אדם אחד שעשה מודינג והוא שם על החוטים במקום הניר הדבק המגעיל הזה (כמו השם שלו) שם מן פלסטיק כזה שמכסה את החוטים.... ראיתי את זה כבר מזמן אבל רציתי לשנות משהו במחשב שלי לכן אני רוצה לשאול איך עושים את זה .
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב ברשת שכל התפקיד שלו בחיים זה להוריד סרטים ומוזיקה. המעבד הוא זה שרשום בנושא. הבעיה שלי שהוא פשוט גומר את המאווררים. קניתי לפני שנה 4 מאווררים גדולים, לפי מה שהבנתי הכי טובים לקירור של socket 7. עד עכשיו שניים נהרסו והשלישי כבר בשלבים מתקדמים.. הם פשוט מתחילים לעשות רעשים ולהסתובב יותר לאט, באופן שרואים לפי הלהבים שהם לא עובדים כמו שצריך.. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לפני OC בדקתי חום מעבד . יש לי מעבד E8400 בדקתי לו טמפרטורות עם תוכנות כגון SPEED FAN - REAL TEMP - EVEREST וכיוונתי את ה Tj Max ל 95 בכל התוכנות. בכולן, כאשר אני מעמיס מעט על המעבד אז הטמפרטורה קופצת למעלה בסביבות 75- 85 מעלות שאני מפסיק עומס על המעבד אז הטמפ. צונחת די מהר למטה. יש לציין שיש משחה טרמית על המעבד, יש מאוורר סטוק תקין, ולא מורגש ת יציאה של אויר חם או לוח אם חם. טמפרטורת לוח בכללי : 27-30 חבר שלי טוען שיש בעיה בחיישן / בקר במעבד או בלוח אם כי לא יכול להיות שהמעבד מתקרר בכזו מהירות. יש למישהו הסבר טכני לכך? איפה בדיוק הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-