עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חברים אני רק רוצה לספר לכם שהזזתי את המחשב מעמדת המחשב למטה בספרייה (ליד הרגליים) לשולחן בספרייה ליד המסך והכל צנח משמעותית! סתכלו על הקובץ המצורף: לא הצלחתי לרדת בלוח אם מה40 מעלות בכרטיס מסך לא הצלחתי לרדת מ60 (שמתי את המאוורר שלו קבוע על 85%). והמעבדים עובדים על 30 מעלות שזה יפה מאוד!!! רק רציתי ליידע אתכם ...ונראה לי גם שאני אחשוב על אוברקלוק קטן למעבד ולכרטיס מסך מאחר שאני יודע שהם יכולים לעבוד בלפחות 10 מעלות יותר (כך הם עבדו חודשיים מאז שקניתי את המחשב). [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  2. עוד פרק בסיפור המעבד וחומו: אחרי שהוספתי מאורר מוציא אוויר בגג המארז, ואחרי משחה תרמית AS5, הבעיות חזרו. עד אז הבעיות הורגשו בעיקר בGENERALS, בו המשחק יצא כי המעבד היה חם מידי. אחרי השדרוג הקטן למערכת הקירור, הבעיה לא חזרה (פחות או יותר). אתמול קניתי (כן, קניתי) FAR CRY. אומנם המשחק לא יוצא באמצע (בד"כ), אבל המעבד מגיע לטמפרטורה של 74(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מעלות. אני מזכיר כולם שזה מעבד מסוג פנטיום 4 העובד במהירות 2400 מגה הרץ (ללא OC) עם ליבה מסוג נורת'ווד בבאס של 533 מגה הרץ. הטמפ' נמדדה בעזרת התוכנה שבאה עם לוח האם (ASUS PC PROBE). אני הולך להרוויח כ1200-1300 ש"ח מהעבודה שלי הקיץ, אז אני רוצה לקנות משהו שיגרום לכך שהמעבד שלי לא יעלה באש! חשבתי לקנות מארז וספק חדשים ול…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש שני מאווררי 80mm בנוסף ל-120mm שישלי במארז. איזה מאווררים נחשבים כטובים?ולא עושים הרבה רעש.. ועוד משהו,המארז שלי די קטן ואני מחפש קירור למעבד E7400 שיתאים.?המלצות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by tintin,

אחרי 20 דקות המבחן נעצר והוא כותב Execution halted מזה אומר?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  5. אלו התוצאות האם אם טמפרטורות כאלו אפשר להתחיל OC למעבד? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by MishaK,

Brown International V8 המאורר בצד שמאל. לפי המיפרט הרעש שלו הוא 26 DBA זה רועש או שקט???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by doubleoshoe,

חיפשתי מדריך ולא הצלחתי למצוא.. אני מחפש מדריך ספציפי לחומרה שלי או לפחות משהו דומה. הלוח אם שלי הוא asus p4p800-se והמעבד הוא פנטיום 2.8 עם HT. תודה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by gania23,

אני חדש בעסק של האוברקלוק ואני שוקל על לעשות אחד כזה למעבד כדי שלא יגביל לי את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות עכשיו המעבד שלי הוא e6300 והלוח הוא gigabyte 945p - s3 ועכישו השאלות : 1.איך בדיוק אני עושה אוברקלוק (אם יש אז תנו לי הפניה למדריך כלשהוא בנושא ) 2.אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לשנות את הקירור שלו ? תודה מראש אני יודע שאולי יש כבר אשכולות בנושא הזה פשוט אני ממש ממהר עם העניין הזה סורי

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. כול פעם שאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט המחשב נידלק לשניה ואחרי זה מיתכבה ל2 שניות ואחרי זה נדלק שוב. יכול להיות בגלל OC ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Eliya,

למישהו יש המלצה בשביל OC בינוני??

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by BlackFly,

שלום!! יש לי כרטיס מסך מסוג : Elsa Gladiac 920 Geforce3 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, האם זה כדאי? ואם כן...אז באיזה תוכנה להשתמש? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ELDAD-A,

יש לי מארז Simbadda(סימבדה) כזה: וכפי שאתם רואים אין מאוורר בצד של המארז בחלון. האם כדאי לי לשים מאורר בחלון? ואני יכול לעשות את זה בעזרת מקדח כוס? או שיש סיכוי שיישבר החלון? ומה עדיף למאוורר בדלת מכניס או מוציא? האם מישהו כבר עשה את זה עם מארז כזה? בתודה אלדד.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by gerdamen,

יש לי כרטיס מסך 8800 320 איך אני שולט על המאוור שלו.. הוא על 60%?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by DJO,

זה שווה משהו? עם זה עושים את האוברקלוק דרך הדרייברים? לי יש Gefore 2MX 400 shel hercules.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by DiSc@MaN,

למה אני לא מצליח לעלות את הבאס של הזכרונות מעל 137 לעזאזל? אחרי השמירה של ההגדרות והיצאה מהביוס הוא עושה ריסט ונכנס לביוס עם הגדרות הבררת מחדל מפרט יש בחתימה ובנוסף יש לי שני כרטיסי רשת של אינטל 10\100

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז ככה יש לי מעבד של ינטל ככה בכללי CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4E CPU Alias Prescott CPU Stepping C0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPUID Revision 0F33h CPU Speed CPU Clock 2791.21 MHz (original: 2800 MHz) CPU Multiplier 14.0x CPU FSB 199.37 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 199.37 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) רציתי לדעת האם ניתן לבצע אובר קלוק למעבד מכיוון שאמרו לי שפרסקוט מתחממים מהר מאוד למעלות לא הגיויות ככה כשהוא במאמץ אצלי עם שלושה מאווררים ועוד אחד של המעבד ומזגן דלוק בחדר הוא מגיע ל57 מעלות

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. אם ידוע אנא כתבו לכמה ג'יגה הרץ הוא יגיע בערך ובכמה מעלות.תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by erap129,

אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב. אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Acejin,

שלום לכם, לפני יומיים המאוורר בכ.מסך שלי הפסיק לעבוד, והחלטתי לקנות קירור חדש למרות שהיתה לי אחריות על הכ.מסך, אבל לצערי הרב לא יכולתי לנצל אותה.. אהמ פוקס אהמ.. בכל אופן, קניתי היום את הקירור - Accelero L2 Pro ומשחה טרמית. ד"א, הקירור הזה יותר טוב מהקירור הנוכחי שיש בכ.מסך? שמתי לב שהמאוורר שלו יותר גדול, או שהגודל לא קובע =] הפעולות שאני צריך לעשות כרגע הן: - לפרק את הכ.מסך. - לפרק את הקירור + הסנפירים הכסופים שעל הכרטיס, או שאפשר להשאיר אותם? אני משחרר את ארבעת הברגים מתחת לקירור והכל אמור להשתחרר, נכון? - מרכיב את הקירור החדש, אבל לפני זה מורח משחה טרמית (אשמח לקבל מדריך על שיטת המריחה) - זהו, הקירור מוכן לפעולה? הבנתי שכניסת המתח של המאוורר לא מתאימה לכ.מסך,…

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by Esparco,

הבעיה היא שאין לי שום חיישן במחשב חוץ מהארדיסק איך זה יכול להיות שבלוח אם של אינטל אין חיישנים.. ובמחשבים פי אלף יותר ישנים יש??? ועוד משהו המאוורר של המעבד שלי מחובר 3PIN עכשיו לא מופיע לי ב EVEREST את מהירות הסיבוב או שום דבר שקשור אליו מישהו נתקל בבעיה זו המפרט שלי הוא זה: Intel Pentium 4 1.7ghz i845e MD: Gigabyte GA-8IE Socket 478 מישהו בבקשה?!?!?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  21. רציתי לדעת איזה קירור עדיף למפרט הזה: האם SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm או THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS SILVER ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ה-OC שאני מכנן להגיע אליו הוא לפחות 3.0 ג'יגה הרץ אז מה יותר כדאי לי ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שקט חשוב מאוד. אבל כך גם הקירור. מהו הקירור הכי איכותי ביחס של קירור\שקט ? עלות לא משנה הסכומים גם ככה לא בשמיים.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by jety,

אני לא זוכר איזה מקשים צריך ללחוץ במסך הראשי של הביוס כדי להפעיל את ההגדרות המתקדמות שנותנות לשנות את זמני הזכרונות למשל.. Gigabye GA-965P-S3 ביוס מעודכן F12. תודה.

24. Started by pxst17,

Arctic Freezer 7 pro rev2 או NZXT RESPIRE T20? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Jar with me,

שלום הוצאתי את המאוורר של הספק הישן שלי (לפנטיום 133) במטרה לשלב אותו במחשב הנוכחי שלי (פנטיום 3 550) , אבל אני לא יודע איך מחברים אותו למחשב. שמעתי שאפשר לחבר אותו או ללוח אם או לספק , נראה לי שלחבר אותו ללוח אם זה יותר קל . מישהו יודע איך לחבר אותו ללוח אם (או לספק)? אני רק יודע שמהמאוור יוצאים 2 חוטים , אחד חכול ואחד אדום , שניהם מתחברים בסוף למעין פלסטיק לבן עם 2 חורים . ומה זה אדמה? אמרו לי שהחוט האדום זה המתח אם אני לא טועה , והכחול זה אדמה , מה זאת אומרת ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.