אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
SubX ו Gs מהפורום החליטו שהלילה מתקרר וזה הזמן להתניע את מנועי הביצועים. הזכרונות עבדו בתזמונים של 2.5-4-4-10 עד 610MHZ ולא בטוח שהם הגבילו , הלוח גם הגיע לגבולותיו בערך. NF8 nForce3 Athlon 64 3000+ ספק של HEC AR-T300 , אולי הוא הגביל של התדר של המעבד , בעבר המעבד הצליח כ2700MHZ - בהיזדמנות ננסה את הHEC 475VD-T. תמונות http://img243.echo.cx/img243/6026/pi305e9wa.png http://img243.echo.cx/img243/9514/san305e5cl.png http://img243.echo.cx/img243/7816/16wm.jpg http://img243.echo.cx/img243/5514/23wm.jpg בהצלחה לפעם הבאה , אתם מוזמנים גם לתת כאן תוצאות Super PI של Socket 754
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ה-OC וזה נראה תחום מאוד מעניין, אני צריך מדריך שמלמד צעד אחר צעד איך עושים OC למעבד. ויש לי כמה שאלות: =============================================================== 1. לפי מה שהבנתי שעושים OC למעבד אז גם המהירות של הסלוטים של ה-PCI וה-AGP משתנה, איך אני נועל אותה? 2. הקירור המקורי של מעבדי אינטל מספיק ל-OC של 400MHZ? 3. עם עושים OC למעבד וקורה משהו (לדוגמא המעבד נשרף), מישהו יכול לדעת שעשיתי OC? או שיחליפו לי אותו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בידי גוף קירור slk600 ישן ועדיין מצויין, אך היום כשפירקתי אותו רקיתי שכל השכבה החיצונית שלו פשוט התחמצנה. אבא שלי אמר לי שזה לא אמור להפריע כי ממילא זה רק על השכבה החיצונית (ולא ייכלה את הגוף קירור) אבל בכל זאת- בין הצלעות קירור כבר ממש יש שכבה ירוקה עבה שהתחמצנה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בעניין- ראשית כדי לנקות את הגוף קירור, ואח"כ כדי למנוע את התופעה(ובלי לפגוע ביכולות הקירור של גוף הקירור) תודה, נדב
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&postid=448209 בעיקרון ובקיצור; הבחור אומר שע"י הוצאת העיגול שמחזיק את הכנפיים (/להבים - איך שתיקראו לזה) גורמים למאוורר להסתובב מהר יותר ופחות רעש. הוא טוען שמה שמחזיק את המאוורר זהו השדה המגנטי שנוצר. אני *עוד*( ;D) לא ניסיתי את המוד. למישהו יש השערות? או מישהו מוכן להתנדב לניסוי? ( )
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז מצאתי חלק מהתמונות שצולמו כמה ימים לפני ה OCtober הקודם, חבל שאין את התמונות של הCPUZ. יום שישי בלילה, אני , גיא ואלכס (TMS) בחנות עם Dewer (שהשגתי) מלא בחנקן, QX9650 וBlack Ops מHWzone.... תענוג! http://picasaweb.google.com/Tal.Vertigo/DropBox?authkey=Gv1sRgCMaL_fSM1LO64wE&ref=nf#
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לפניי כשמונה ימים את המעבד AMD 2500+ BARTON מ-pch כעיקרון המעבד אמור להיות נעול כי הוא אחרי השבוע ה-39 (שבוע 40) אבל עוד לא קיבלתי את שאר המפרט (לוח אם + זיכרונות) ככה שאני לא יכול להיות בטוח לגמרי.. במידה וחס וחלילה המעבד יהיה נעול, האם אין לי שום סיכוי לעשות אובר קלוק או שאפשר ואני פשוט אצטרך להסתפק באובר קלוק קטן ?! על כל פנים אני שוקל להחליף את המעבד הזה למעבד אחר, על איזה מעבד amd אחר שהוא בערך ברמה של המעבד שלי אתם ממליצים לי ? קחו בחשבון שאני מתכנן אובר קלוק בינוני+ ואני לא רוצה להתאכזב... ???
-
- 43 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין בשני מאווררים 120mm שקטים אם אפשר חרישים למחשב שלי מתוך ניסיון שלכם אשמח לקבל המלצות לדגמים שנחשבים הכי שקטים ואמינים בתודה איציק
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה היא איזה נזק יכול להגרם (אפילו אם זה לאורך טווח) ובמקרה ויש בעיה עם הלוח-אם או המעבד, איך כן אפשר להשיג אחריות (אני לא מעלה מתח למעבד) האם זה יכול לפגוע בכרטיסים שיש על הלוח (AGP\PCI) ובזכרונות (DDR 333)
-
- 44 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה היה לי OC קבוע למעבד Core 2 Quad Q9550 ה OC היה למהירות של 3.4Ghz יש לי קירור Thermalright Ultra 120 Xtreme + מאוור S-FLEX 1600RPM וזה המעלות מצוינות !! לא עובר את ה 63 מעלות במאמץ אני כול כמה זמן סתם בודק מעלות ונכנס ל CPU-Z פתאום אני קולט שרשום לי 2.83 במקום 3.4 אני נכנס לביוס ושאני נכנס ל tweaks רשום לי באדום שהיה קריסה או משהו ( אחרי זה אני לוחץ ENTER וההודעה נעלמת ואני רואה רשום 3.4Ghz) אחרי זה אני עושה save&exit ואז המחשב מפעיל את עצמו ונכבה ועולה שוב אני נכנס לוינדוס ורואה שוב 2.83 ... שככתי לציין שה OC הזה היה יציב כבר מעל שנה. נ.ב ה OC נעשה ע"י החברה שקניתי ממנה ( TMS ) מצטער על החפירה אבל זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי a64 3200 754 epox 8kda3j 1024 512x2 a-data pc3200 עכשיו אמרו לי שאפשר עם הזכרונות הללו והלוח הזה לעבור ל t1 שיתן יותר ביצועים אז עדכנתי תביוס וחישפתי את האפשרות של ה t2 או t1 ולא מצאתי עברתי על הכול power bios וכול התפריטים שם ולא מצאתי עכשיו אמרו לי שזה יתן הרבה יותר ביצעוים אמת\שקר וגם אמרו שזה יכול להיות לא יציב אז איך אני בודק אם זה יציב ? תודה
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעויין לקנות את המארז של זלמן ZALMAN Z-Machine LQ1000 Black הוא בא עם קירור מיים נראה מערכת דיי רצינית מישהוא יכול לתת לי חוות דעת על המארכת?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן שנה וחצי והוא פולט חום בצורה מוגזמת פשוט אי אפשר לשבת לידו. הטמפרטורה של המעבד (E6750) היא בין 45-50 מעלות. רציתי לדעת אם יש איזה גוף קירור או משו שאני יכול לקנות שהמחשב פשוט לא יפלוט חום?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בחיים אל תתעסקו עם מאורר שהוא פועל ! רציתי להעביר את הגריל של הtt מהסמארט פאן לג'נרי שיש לי מקדימה, (שם רואים אותו יותר). העברתי אותו בזמן שהמחשב פועל כי לא היה לי כוח לסגור את הכל, אני מפרק את הסמארט פאן שהיה על 4100 סלד.. בוםםםם!!! בתוך הזרת, ישבתי מבואס על המיטה למשך 5 דקות ושוב חזרתי לעבוד, סבבה אני כבר מחבר מחדש את הסמארט פאן בלי הגריל ועובר לג'נרי שיושב בכלוב 5.25" (מחוזק עם אזיקונים). אני כבר מסיים להרכיב והכל נשאר רק אזיקון אחד אחרון לחבר.. בוםםםםםםםםםםםםםם בתוך הבוהן !!! התחיל לרדת לי דם ... קיצר הלכתי לשטוף במים חזרתי והכל, ואז שמתי לב שלא רואים את הגריל כל כך מקדימה והיה עדיף שהיה נשאר בכלל מאחורה! ( קיצר סגרתי תמחשב חיברתי הכל כמו שהיה.. עכשיו אני עם …
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מאורר מעבד איכותי עם גוף קירור טוב שיתאים ל E8400 במחיר של עד 170 שקל כדאי לי לקנות ? ואם אתם יודעים חנות שתמכור כזה באזור עכו-נהריה-קריות תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שעון מעבד 205@175 שעון זכרון 196@166 Inno3d GEforce 2MX 400 32MB כל פעם העלתי 3dmark 2001 second edition וזה עלה מההתחלתי 2720 ל 3280 שיחקתי אותה לא? ורואים הבדל!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל כל הכבוד ל-Tycoon על השיא החדש של 3000MHz@4564MHz ואני מניח שגם לאליאור... אמנם כבר סיפרתם על הפרוייקט בת'רד הזה, אבל קפצתם לשיא ממש מדהים עכשיו! יש לי גם שאלה: הA-DATA עבד לך 1:1 ביותר מ300 ?? גם המתח (כפי שמופיע בCPU-Z) ממש נמוך - 1.552V! סחתיין! הOC המדהים: לחץ כאן
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מאורר לקירור כרטיס מסך של ASUS (זה דחוף מאוד)?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם המאוור שמגיע האיתו זה מספיק בשיבל OC פשוט... אני רוצה משו ב-100 שקל...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים. בשעה טובה, הכול הגיע. (חוץ מהמארז, יגיע מחר) ברגעים אלו, כל החומרה מחוברת כמו שצריך (גם למסך ומקלדת ג'נרים כמובן ). אני מעוניין לחנוך את המערכת בעזרת איזה OC עסיסי. אז היה המערכת: i7-920 Cooler Master V8 Rampage II Extreme OCZ Platinum 3x1GB 1,333MHZ CL7 GTX295 SupremeFX X-Fi 3x WD3200AAKS RAID0 HD103UJ Backup בואו עזרו לי, חברי ה-OCרים! אילו מתחים מומלצים? האם זה נכון שהזכרונות שברשותי יכולים להגיע ל-1,800MHZ על 8-8-8-21 ומתח של 1.65V? אילו הגדרות לתת לכל הרכיבים? אילו בנצ'מרקים תרצו לראות? אילו בדיקות מאמץ מומלצות? תודה רבה ויום טוב תמונות של החלקים והמערכת רק מתי שהכול יורכב במארז כמו שצריך
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי בזמן האחרון אני מתעניין (מאוד) ב- OC, לגבי הכרטיס מסך יש באתר הדרכה לגבי כל העסק, וזה ממש עזר לי . אבל בקשר למעבד, אני לא יודע ולא מצאתי שום הדרכה לאיך לעשות. מה שאני כן יודע, זה שאפשר לעשות OC נאה בלי להוסיף קירור, ככה לפחות אומרים. עכשיו השאלה שלי היא איך?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי אינטל פנטיום 4 2.4 ואני עושה איתו אוברקלוק ל3.2 בלי בעיה עם זכרון 256 מגה SDRAM 133 MHZ וקירור סטוק. אז חשבתי שאם אני ישדרג לABIT IS7-E , ג'יגה 500 מגה הרץ של PDP או OCZ (מי עדיף?) וקירור של זלמן למעבד אני יגיע ל3.8. היש מצב??? אשמח לתשובות BOSE.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש שיהיה נוח לModding שיראה יפה , יהיה גדול והכי חשוב מאוורר טוב המלצות?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחתי OC לכרטיס מסך בMSI AFTERBURNER בקיצור,הורדתי את החסימה של הCCC אבל עם אניט עושה OC דרך הMSI אפילו קפיצה קטנה,הכול יציב וזה.. אבל לדוגמא אני רואה סרטון ביטיוב,יש מסך שחור כמה שניות,כתוב אחרי זה שהדרייברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול ויש מסך ירוק איפה שהסירטון אמור להיות זה ממש מוזר.. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD phenom x4 940be פתחתי אתמול את המחשב כדי לנקות. שחררתי את הקירור (המקורי של AMD) אך הוא נשאר תקוע. ניסיתי בעדינות, בסיבוב בכל מיני דרכים ובסוף הוצאתי אותו אך המעבד נשאר דבוק לקירור!! בלי שפתחתי את השחרור של המעבד בלוח אם!! שחררתי את המעבד וחיברתי בחזרה הכל. המחשב עד עכשיו עובד בסדר והמעבד עומד על 48-50 במנוחה. הטמפרטורה בסדר? אני מתאר לעצמי שאני צריך להחליף משחה, מה מומלץ? יש עוד משהו שאני יכול לעשות? תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-