אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
סתם שעלה - קראתי פה באחד הפורומים שמישהוא עשה אוברקלוק לכרטיס מסך יש לי GEFORCE 2 MX 400 איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מצאתי מדריך כזה ואני רוצה לשים יש לי היט סינק ויש לי משחה השאלה היא רק איך שמים ..?? עם מה כדאי למרוח ? מכחול ? קלף ? שמעתי כל מיני רעיונות ... ומה הסכנות אם זה נוזל טיפה לצדדים ...? כמה זמן לוקח לזה להתייבש או שאפשר לעבוד עם זה מייד ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, האם אפשר לשמן את המאוורר ע"י שמן סויה או על ידי שמן טיגון אחר??? ובמה זה שונה משמן מכונות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו חברים,יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא פועל במהיריות של אולטרא (400/1.10) חשוב לציין שאין כל הבדל בטמפרטורות בין מהירויות הסטוק לבין מהירות האולטרא. (הכרטיס הוא של חברת Albatron עם קירור סטוק.) עכשיו,הבנתי שה 6800GT הוא אותו כרטיס בדיוק כמו ה 6800U רק עם DownClock זאת אומרת שהליבה שלי סוחבת את המהירויות של האולטרא בלי כל בעייה נכון? (שעה ATI TOOL בלי רבע שגיאה.) ניסיתי להעלות מהירויות ל 410/1.12 קיבלתי עלייה של שתי מעלות במאמץ 72 עכשיו,ו 70 קודם. ויש ארטיפקטים אחריי שתי דקות. השאלה שלי היא האם זה נובע מזה שאני עם קירור סטוק וזוהי בעיית התחממות? או שפשוט נפלתי על ליבה לא מוצלחת (כי מה הההבדל כבר 10מ"צ לפה או לשם לא אמורים לתת ארטיפקטים לפי דעתי) מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אם אני מעוניין בקירור מאוורר צד שלישי למעבד ryzen 7 2700x, איך אני יודע מה מתאים ומספיק חזק? בהנחה שהtdp שלו הוא 105 W.. מה צריך לבדוק שהקירור מסוגל, מעבר לתושבת מתאימה? אשמח לדוגמא של מאוורר שנמכר בארץ(נתחיל מהאופציה הזולה ביותר שתעשה את העבודה אם לא מתוכנן oc) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, קיבלתי מחשב ישן מחברים ואני מתכנן לעשות את המוד 771 ל775. לוח האם הקיים הוא gigabyte ga-g41-combo ספק antec ne550m קייס גנרי כלשהו אבל נמוך. ממדידה שעשיתי, כנראה לא יכנס גוף קירור ארוך מ14 ס''מ. אני מחפש קירור בתקציב מינימלי (עד 220 ש''ח) שיוכל לעמוד בכמה שיותר המהרה ל Xeon e5450 שהוא אם אני זוכר נכון בסטוק 85w. כמובן במגבלות הגובה של המארז. הקירור ששמתי עליו עין כרגע הוא scythe kama cross 2 מסטארט פי.סי. שעולה 185. אם למישהו יש המלצות אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מארז חדש שיהיה נוח לModding שיראה יפה , יהיה גדול והכי חשוב מאוורר טוב המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קונה מחר-מחרתיים את הרכיבים הבאים, בכוונה להגיע לסביבות ה-3.8-4.0G יציב בטמפרטורות סבירות ורמת שקט טובה: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX - זמין במלאי ₪1522 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58A-UD3R ₪1146 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL9 ₪991 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪3884 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שאלה אחת נותרה לי כרגע - יש משמעות ממשית לבחירת לוח האם שאיני מודע לה? מביני עניין טענו שלפחות מניסיונם הם היו בוחרים ב- ASUS P6T SE במקום במחיר די דומה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5248 וכל עוד אנחנו בעניין - כיוון שיש חשיבות גדולה לרמת השקט…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט הוא כלהלן: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3800 MHz (9 x 422) Motherboard Name Gigabyte GA-EP35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Kingston KTC1G-UDIMM 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston KTC1G-UDIMM 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ה-OC היציב האחרון שעשיתי היה על 3.6 כאשר המתח היה על 1.38(אם אני לא טועה) ול-NB(אצלי MCH) היה על +0.1V. אני מנסה להתייצב על 3.8 אבל כל פעם שאני מריץ בדיקת…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי בזמן האחרון אני מתעניין (מאוד) ב- OC, לגבי הכרטיס מסך יש באתר הדרכה לגבי כל העסק, וזה ממש עזר לי . אבל בקשר למעבד, אני לא יודע ולא מצאתי שום הדרכה לאיך לעשות. מה שאני כן יודע, זה שאפשר לעשות OC נאה בלי להוסיף קירור, ככה לפחות אומרים. עכשיו השאלה שלי היא איך?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מה קורה? אני רוצה לקנות משחה טרמית.. מה שיש לי עכשיו במחשב מרוח זה Arctic Cooling MX-2 ונגמר לי!.. אני רוצה לקנות משחה הכי טובה כיום בשוק, אם אין את המשחה בארץ אז גם תמליצו לי! אני יזמין מ- ebay.. יצא כבר MX-4 אולי היא הכי טובה כיום בשוק? http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=580 תודה לעוזרים והמשך יום טוב אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600 את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום קירור לChipset, הייתה בו מדבקה תרמית שאיתה מחברים אותו למחשב. מסיבות שאינני רוצה להיכנס אליהם, המדבקה נהרסה והורדתי אותה. אילתרתי באופן זמני משהו שיחזיק את הקירור כמו שצריך אך צריך למצוא פתרון לטווח הארוך. עם מה אני יכול לחבר את הקירור לצ'יפסט? מוכרים מדבקות תרמיות? דבק תרמי? כמה זה עולה ומאיפה ניתן להשיג, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
קודם כל כל הכבוד ל-Tycoon על השיא החדש של 3000MHz@4564MHz ואני מניח שגם לאליאור... אמנם כבר סיפרתם על הפרוייקט בת'רד הזה, אבל קפצתם לשיא ממש מדהים עכשיו! יש לי גם שאלה: הA-DATA עבד לך 1:1 ביותר מ300 ?? גם המתח (כפי שמופיע בCPU-Z) ממש נמוך - 1.552V! סחתיין! הOC המדהים: לחץ כאן
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפעמים אני מדליק את המחשב ופתאום נהיה ממש רעש חזק של טרקטר ואז אני צריך לדפוק במארז כמה פעמים בשביל שזה יפסק.. אבל כשזה לא קורא המארז שלי ממש שקט וכשזה קורא זה פתאום ממש רועש.. אני רוצה למכור את המחשב שלי ואני לא יכול למכור אותו בצורה הזאת ככה שזה קורא לעיטים קרובות... מה העניין?יש שם קירור של EVERCOOL
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם התוכנה לא עובדת אצלי בגלל שיש לי WIN 10 64BIT והיא לא תואמת ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מאורר מעבד איכותי עם גוף קירור טוב שיתאים ל E8400 במחיר של עד 170 שקל כדאי לי לקנות ? ואם אתם יודעים חנות שתמכור כזה באזור עכו-נהריה-קריות תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, סוף סוף קיבלתי את הלוח החדש שלי ל-2 מעבדי XEON שיש לי הלוח שברשותי הוא ASUS NCCH-DLE ואני צריך המלצה על זוג HEATSINKS שעושים את העבודה.(משהו לא יקר כ"כ) תודה רבה,
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זוג מאווררי 12 למארז אחד אני רוצה עם לדים והשני לא.. עכשיו חשוב לי שהם יהיו די שקטים..... יש משהו להמליץ לי? יש קצת יותר עדיפות לביצועים ואמינות מהמאורר אבל לא מאוורר שיעשה רעש של טרקטור תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לפניי כשמונה ימים את המעבד AMD 2500+ BARTON מ-pch כעיקרון המעבד אמור להיות נעול כי הוא אחרי השבוע ה-39 (שבוע 40) אבל עוד לא קיבלתי את שאר המפרט (לוח אם + זיכרונות) ככה שאני לא יכול להיות בטוח לגמרי.. במידה וחס וחלילה המעבד יהיה נעול, האם אין לי שום סיכוי לעשות אובר קלוק או שאפשר ואני פשוט אצטרך להסתפק באובר קלוק קטן ?! על כל פנים אני שוקל להחליף את המעבד הזה למעבד אחר, על איזה מעבד amd אחר שהוא בערך ברמה של המעבד שלי אתם ממליצים לי ? קחו בחשבון שאני מתכנן אובר קלוק בינוני+ ואני לא רוצה להתאכזב... ???
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחיים אל תתעסקו עם מאורר שהוא פועל ! רציתי להעביר את הגריל של הtt מהסמארט פאן לג'נרי שיש לי מקדימה, (שם רואים אותו יותר). העברתי אותו בזמן שהמחשב פועל כי לא היה לי כוח לסגור את הכל, אני מפרק את הסמארט פאן שהיה על 4100 סלד.. בוםםםם!!! בתוך הזרת, ישבתי מבואס על המיטה למשך 5 דקות ושוב חזרתי לעבוד, סבבה אני כבר מחבר מחדש את הסמארט פאן בלי הגריל ועובר לג'נרי שיושב בכלוב 5.25" (מחוזק עם אזיקונים). אני כבר מסיים להרכיב והכל נשאר רק אזיקון אחד אחרון לחבר.. בוםםםםםםםםםםםםםם בתוך הבוהן !!! התחיל לרדת לי דם ... קיצר הלכתי לשטוף במים חזרתי והכל, ואז שמתי לב שלא רואים את הגריל כל כך מקדימה והיה עדיף שהיה נשאר בכלל מאחורה! ( קיצר סגרתי תמחשב חיברתי הכל כמו שהיה.. עכשיו אני עם …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בידי גוף קירור slk600 ישן ועדיין מצויין, אך היום כשפירקתי אותו רקיתי שכל השכבה החיצונית שלו פשוט התחמצנה. אבא שלי אמר לי שזה לא אמור להפריע כי ממילא זה רק על השכבה החיצונית (ולא ייכלה את הגוף קירור) אבל בכל זאת- בין הצלעות קירור כבר ממש יש שכבה ירוקה עבה שהתחמצנה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בעניין- ראשית כדי לנקות את הגוף קירור, ואח"כ כדי למנוע את התופעה(ובלי לפגוע ביכולות הקירור של גוף הקירור) תודה, נדב
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ידעתי אם להעלות את זה או לא אבל אמרתי למה לא נפרגן:P בעקבות הערוץ שלי שמתפתח לו לאט לאט EK נתנו לי קוד עבור 10 % הנחה חד פעמי על CART....אם יש מישהו שרוצה להצטרף ולבנות לולאה מגניבה אפשר לקנות יחד
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-