עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ז"א גם לליבה שהוא מראה כלא מחוברת לכלום בCCC? (כשהראשונה מחוברת למסך)

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אמרו שTbred עושה OC מ1.53GHz עד 1.9GHz בקירור אוויר. מה זה קירור אוויר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by SubX,

SubX ו Gs מהפורום החליטו שהלילה מתקרר וזה הזמן להתניע את מנועי הביצועים. הזכרונות עבדו בתזמונים של 2.5-4-4-10 עד 610MHZ ולא בטוח שהם הגבילו , הלוח גם הגיע לגבולותיו בערך. NF8 nForce3 Athlon 64 3000+ ספק של HEC AR-T300 , אולי הוא הגביל של התדר של המעבד , בעבר המעבד הצליח כ2700MHZ - בהיזדמנות ננסה את הHEC 475VD-T. תמונות http://img243.echo.cx/img243/6026/pi305e9wa.png http://img243.echo.cx/img243/9514/san305e5cl.png http://img243.echo.cx/img243/7816/16wm.jpg http://img243.echo.cx/img243/5514/23wm.jpg בהצלחה לפעם הבאה , אתם מוזמנים גם לתת כאן תוצאות Super PI של Socket 754

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by DXT,

אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by mokisho,

איך הציון שלי? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Ben N,

אהלן חברה. לאחרונה המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וזה מבאס אותי, לכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות OC לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך הוא מדגם INNOVISION GeForce 8800GT OC2 512 MB + Accelero X1 המהירויות סטוק שלו כרגע הן: Core: 700 Memory: 1000 Shader: 1500 בינתיים הגעתי למהירויות של Core: 750 Memory: 1040 Shader: 1607 ויש שיפור ב3DMark06, האומנם לא מדהים אבל יש.. ובינתיים הטמפ' לא מהווה בעיה, הוא מגיע למקסימום של 56 מעלות.. השאלה שלי היא בעצם אם יש תוכנה שיכולה לעקוב האם יש לי ארטיפקטים כלשהם כך שלא אהיה חייב כל פעם שאני מעלה את המהירויות שעון להסתכל על המבחנים כמו משועמם ולא לעשות כלום כדי לוודא שאין ארטיפקטים.. זה ממש משעמם וזה מחרפן אותי.. אם גם יש לכם חו…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אהלן, יש לי פנטיום 4 2.4 המארז רץ על 41 מעלות יציב. המעבד נמצא ב50 בidle אבל ב60 מעלות תחת מאמץ... זה נורמלי?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני מעוניין בשני מאווררים 120mm שקטים אם אפשר חרישים למחשב שלי מתוך ניסיון שלכם אשמח לקבל המלצות לדגמים שנחשבים הכי שקטים ואמינים בתודה איציק

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by haim1440,

שלום. יש לי מחשב בן שנה וחצי והוא פולט חום בצורה מוגזמת פשוט אי אפשר לשבת לידו. הטמפרטורה של המעבד (E6750) היא בין 45-50 מעלות. רציתי לדעת אם יש איזה גוף קירור או משו שאני יכול לקנות שהמחשב פשוט לא יפלוט חום?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  10. טוב דיי כתוב בכותרת מה שאני מחפש.. החיפוש החל שרציתי לקנות SCYTHE ULTRA KAZE 3000 RPM... הבעיה היא שאין את זה במלאי והיבואן אמר שהוא מסכים להביא רק אם תיהיה כמות הזמנות גדולה... איזה כיף :\ החיפוש המשיך בגוגל שבמקרה מצאתי איזה פוסט פה על עוד בחור שחיפש לפני איזה חצי שנה ואז נתנו לו ים המלצות... לדברים שהיו בארץ וכבר אין :\ אחרי חיפוש ממושך בחנויות (SKYPC TMS IQPC KSP PANDA IVORY) באינטרנט אנלא מצאתי מאוורר אחד שעונה לדרישות האלה :\ מה שחשוב לי זה מחיר שפוי (סביבות ה 50-60 שקל למאוורר לדעתי זה שפוי... אפשר קצת לחרוג), לחץ סטטי גבוה (STATIC PRESSURE... אני שם 2 מאווררים על HTS של המעבד) וCNF גבוה במיוחד.. כמו שרואים הULTRA KAZE 3000 עונה לכל הדרישות האלה אבל אין בארץ :\ בוש…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by amit14,

שלום לכולם, אם אני מעוניין בקירור מאוורר צד שלישי למעבד ryzen 7 2700x, איך אני יודע מה מתאים ומספיק חזק? בהנחה שהtdp שלו הוא 105 W.. מה צריך לבדוק שהקירור מסוגל, מעבר לתושבת מתאימה? אשמח לדוגמא של מאוורר שנמכר בארץ(נתחיל מהאופציה הזולה ביותר שתעשה את העבודה אם לא מתוכנן oc) תודה מראש.

12. Started by O.G.D 2k5,

יש לי קרור זלמן 7700B ואני רוצה לשים משחה חדשה של Artic Cooling ולהוריד את הישנה מהמעבד, אמרו לי עם אציטון אבל זה לא יכול לפגוע בשבב??? אם לא אז איך להוריד עם אציטון??? תודות מראש

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by T3,

אז ככה היה לי OC קבוע למעבד Core 2 Quad Q9550 ה OC היה למהירות של 3.4Ghz יש לי קירור Thermalright Ultra 120 Xtreme + מאוור S-FLEX 1600RPM וזה המעלות מצוינות !! לא עובר את ה 63 מעלות במאמץ אני כול כמה זמן סתם בודק מעלות ונכנס ל CPU-Z פתאום אני קולט שרשום לי 2.83 במקום 3.4 אני נכנס לביוס ושאני נכנס ל tweaks רשום לי באדום שהיה קריסה או משהו ( אחרי זה אני לוחץ ENTER וההודעה נעלמת ואני רואה רשום 3.4Ghz) אחרי זה אני עושה save&exit ואז המחשב מפעיל את עצמו ונכבה ועולה שוב אני נכנס לוינדוס ורואה שוב 2.83 ... שככתי לציין שה OC הזה היה יציב כבר מעל שנה. נ.ב ה OC נעשה ע"י החברה שקניתי ממנה ( TMS ) מצטער על החפירה אבל זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by shlomiokev,

שלום רציתי לשאול האם חייב שכל החומרה תתמוך בoc על מנת שאפשר יהיה לבצע oc או מספיק שרק חלק .. (לדוגמא שרק הלוח אם או המעבד יהיו תואמים לoc ולהמחשה לוח אם z87 עם מעבד i7 4770k ) אז האם חייב שכל החומרה תתמוך ? או שמספיק לדוגמא רק מעבד / לוח אם / כרטיס מסך / זכרונות ? ואם לא אז איזה חלק בדיוק צריך שיתמוך ..? תודה רבה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by venom2k6,

שלום אני מעויין לקנות את המארז של זלמן ZALMAN Z-Machine LQ1000 Black הוא בא עם קירור מיים נראה מערכת דיי רצינית מישהוא יכול לתת לי חוות דעת על המארכת?

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום כולם יש לי a64 3200 754 epox 8kda3j 1024 512x2 a-data pc3200 עכשיו אמרו לי שאפשר עם הזכרונות הללו והלוח הזה לעבור ל t1 שיתן יותר ביצועים אז עדכנתי תביוס וחישפתי את האפשרות של ה t2 או t1 ולא מצאתי עברתי על הכול power bios וכול התפריטים שם ולא מצאתי עכשיו אמרו לי שזה יתן הרבה יותר ביצעוים אמת\שקר וגם אמרו שזה יכול להיות לא יציב אז איך אני בודק אם זה יציב ? תודה

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  18. עריכה: מה קרה ללינק?

19. אני רוצה למרוח מחדש לפני האוברקלוק משחה טרמית שהגיע לי עם הקירור ללוח אם . איך אנ מפרק את הביג טייפון מהלוח אם!?

20. Started by Bose,

צהריים טובים. ברשותי אינטל פנטיום 4 2.4 ואני עושה איתו אוברקלוק ל3.2 בלי בעיה עם זכרון 256 מגה SDRAM 133 MHZ וקירור סטוק. אז חשבתי שאם אני ישדרג לABIT IS7-E , ג'יגה 500 מגה הרץ של PDP או OCZ (מי עדיף?) וקירור של זלמן למעבד אני יגיע ל3.8. היש מצב??? אשמח לתשובות BOSE.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  21. תראו חברים,יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא פועל במהיריות של אולטרא (400/1.10) חשוב לציין שאין כל הבדל בטמפרטורות בין מהירויות הסטוק לבין מהירות האולטרא. (הכרטיס הוא של חברת Albatron עם קירור סטוק.) עכשיו,הבנתי שה 6800GT הוא אותו כרטיס בדיוק כמו ה 6800U רק עם DownClock זאת אומרת שהליבה שלי סוחבת את המהירויות של האולטרא בלי כל בעייה נכון? (שעה ATI TOOL בלי רבע שגיאה.) ניסיתי להעלות מהירויות ל 410/1.12 קיבלתי עלייה של שתי מעלות במאמץ 72 עכשיו,ו 70 קודם. ויש ארטיפקטים אחריי שתי דקות. השאלה שלי היא האם זה נובע מזה שאני עם קירור סטוק וזוהי בעיית התחממות? או שפשוט נפלתי על ליבה לא מוצלחת (כי מה הההבדל כבר 10מ"צ לפה או לשם לא אמורים לתת ארטיפקטים לפי דעתי) מה דעתכם? תודה רבה!

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  22. השאלה היא איזה נזק יכול להגרם (אפילו אם זה לאורך טווח) ובמקרה ויש בעיה עם הלוח-אם או המעבד, איך כן אפשר להשיג אחריות (אני לא מעלה מתח למעבד) האם זה יכול לפגוע בכרטיסים שיש על הלוח (AGP\PCI) ובזכרונות (DDR 333)

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  23. איזה מאורר מעבד איכותי עם גוף קירור טוב שיתאים ל E8400 במחיר של עד 170 שקל כדאי לי לקנות ? ואם אתם יודעים חנות שתמכור כזה באזור עכו-נהריה-קריות תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Xvertigo,

טוב, אז מצאתי חלק מהתמונות שצולמו כמה ימים לפני ה OCtober הקודם, חבל שאין את התמונות של הCPUZ. יום שישי בלילה, אני , גיא ואלכס (TMS) בחנות עם Dewer (שהשגתי) מלא בחנקן, QX9650 וBlack Ops מHWzone.... תענוג! http://picasaweb.google.com/Tal.Vertigo/DropBox?authkey=Gv1sRgCMaL_fSM1LO64wE&ref=nf#

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by AmonAmarth,

אהלן, ברשותי ספק CORSAIR TX750, עם הזמן הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור. מחיפוש ברשת מצאתי שדרוש מאוורר מסוים שיעבוד עם הספק אחרת הוא לא יקבל מתח כי לא כל מאוורר כנראה מותאם לספק כוח. לא יודע אם זה נכון ולא מבין בנושא הזה בדיוק. אשמח להמלצה למאוורר לספק, 140mm אפשר מהארץ אבל מעדיף מחול לגבי טווח מחירים אין לי מושג. אני לא מבין בזה אשמח להמלצות גם בזה תודה וחג שמח!

דיונים חדשים בפורומים