אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום. מצאתי את הטבלה הבאה שמראה את ערך ה Tj Max האמיתי של המעבד. הבעיה - בטלבה מופיעים שני עמודות (ראו תמונה), ואיני יודע איזה מן העמודות מייצגת את המעבד שלי. לכן אני מצרף גם תצלום של CPU-Z.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הקירור הבא יספיק על מנת להחזיק את המחשב הבא טוב וביציבות (ובקרירות... ) וגם בעתיד כאשר יתבצע OC אופטימלי למעבד ולזכרון ...(הכרטיס מסך כבר עכשיו ב-OC) ... : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : RADEON 9100 128 MB Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bu…
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON IIX3 440 ולוח MSI 785GTM-E45 שתומך בפתיחת הליבה. המעבד מסוג RANA ניסיתי לפתוח אך ללא הצלחה השאלה שלי האם בכלל ניתן לפתוח ליבה במעבד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שעון מעבד 205@175 שעון זכרון 196@166 Inno3d GEforce 2MX 400 32MB כל פעם העלתי 3dmark 2001 second edition וזה עלה מההתחלתי 2720 ל 3280 שיחקתי אותה לא? ורואים הבדל!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בימים הקרובים להתחיל עם OC למערכת שבצד... המעבד האחרון שעשיתי לו OC היה Phenom II 940BE, וזה היה עניין פשוט מאוד (הוא היה ממש גרוע וכל מה שהיה צריך זה להעלות את המכפלה) עם המעבד הזה אני רואה שיש קצת יותר מרחב פעולה (אם כי כולם אומרים שהוא גם גרוע ל OC) קראתי וראיתי כל מני סרטונים על העניין ויש כמה דברים שאני לא מבין (אשמח להסבר מעמיק שכן אני אוהב להבין בדיוק מה אני עושה) - מה זה Ring ? אני נתקל במושג הרבה כשעד היום לא ראיתי אותו בחיים - בעקרון אני יודע מה זה cache, אבל אשמח להבין יותר לעומק מה התפקיד שלו ב OC, ולמה אני צריך לשאוף ליחס של 1:1 בינו לבין המכפלה - OC לזיכרון... למה אני קורא שאני צריך להוריד את מהירות הזיכרון שלי ל 1333 ? אני לא אמור לשאוף…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב אז, לקחתי שנאי שבורר מ3V עד 24V חיברתי אליו מאוורר גנרי 80 מ"מ חלש יחסית, התחלתי לתת לו 7.5V וראיתי שהכל בסדר העלתי ל12V והוא ניהיה יותר מהיר מאשר ה12V שבמחשב טוב אז החלק היותר מסוכן: העלתי ל15V והוא היסתובב במהירות מהירה מאוד ודחף אויר כמו הדלתא האימתנית שלי (זיכרו זה היה מאוורר גנרי חלש) והוא עובד ללא תקלות ב15V. הבאתי את המאוורר היותר חשוב שלי: הדלתא, חיברתי אותו לשנאי ישר ל12V והוא ניהיה יותר מהיר וחזק מאשר שבמחשב, העלתי ל15V ופשוט, אתם יודעים.. הוא "צרח" מרב מהירות דחף אויר כמו משוגע (מתערב על יותר מ68cfm) ובטח יותר מ9000RPM. לקחתי את הניסוי הזה ברצינות וחיברתי את כל המאווררים של המחשב לשנאי. עשיתי חריר קטן מאחורי המחשב כדיי שהחוט של השנאי יכנס בתוכו ויש לי מין F…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש שיהיה נוח לModding שיראה יפה , יהיה גדול והכי חשוב מאוורר טוב המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי עם SPEEDFAN להוריד מהירות באחוזים ולא מזיז כלום למאוורר נגיד שמחובר ב4 פינים זה כן נותן לי לשנות את המהירות מה אפשר לעשות? יש עוד תוכנות? מחובר ללוח asrock fatal1ty p67 professional
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מאוורר 1 וזה מה שמצאתי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6298 האם זה תקין ? לא מעניין מאווררים של קורסר , הם גרועים , דפוקים , מרעישים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים למישהו יצא להשתמש בקירור H55 של קורסייר? הבנתי שהוא אמור להיות שקט יותר מהדגמים ה-"מתקדמים" יותר... האמנם? אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעוניין בו בעיקר מטעמי אסתטיקה, פשטות/מינימליזם וניקיון במארז אשמח לשמוע דעות ממי שהתנסה או שמע על התנסותם של אחרים תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600 את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי אופטרון 170 כפול ליבות תושבת 939 אני כרגע באובר קלוק על 2.8 יציב במתח 1.568 (בוינדוס) (בביוס 1.6065) טמפ מעבד 32 במנוחה 50 במאמץ pwmic הוא 55 מעלות וגשר צפוני 45 השאלה שלי היא כזו אני מרכיב קרור מים על המעבד וכרטיס המסך....................... כמה מתח זה יותר מידי (ראיתי אנשים עם קלוק על מתח מעבד 1.9) מה הטמפ הסבירה ל גשר צפוני וכמה חשוב לקרר אותו בשביל תהליך הoc אני על מכפלה 10 fsb הוא 280 יחס זיכרון 1:1 זכרונות של g.skill 4800 tccd תזמונים 2.5-4-4-8 ב ddr 600 לוח dfi lan nf4 ultra d
-
- 41 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
OverClock ל P3 667 האם זה כדאי? איך לעשות? והאם צריך מאוורר? :ylsuper:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות 2 מאווררי 120 שיכניסו אוויר ואחד 120 שיוציא אוויר ככה שיהיה לחץ, אז האם כדאי לי לקחת את מקדחה של אבא שלי ולעשות איזה 20 חורים בקוטר של 3-4 מילימטר בחלק העליון של המארז??? בבקשה אל תעבירו לפורום אוברקלוקינג וקירור כי לקח לי 10 דקות לחשוב עד שהגעתי למסקנה שהפורום הזה יותר מתאים.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מעבד,לוח אם ל-OC רצחני ביותר. זיכרון יש לי כבר של וידבונד 256 -3200 ואני לא יודע מה עדיף-2 סטיקים של 256 או אחד של 512. אם האפשרות השנייה עדיפה בהרבה אז זה בסדר כי יש תקציב(ודרך אגב זה יהיה טוב שיהיה לי גם סטיק של 512 וגם אחד של 256?)
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כמו שנכתב בכותרת, שיהיה כמה שיותר חזק, לא אכפת לי מהרעש. * הולך להשתמש בו לקרר רדיאטור.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה... אני קונה איי 5 2500K ואני רוצה קירור יותר טוב מהמאוורר שבא איתו. עכשיו השאלה, אם יש קירור אוויר שהוא גם מאד אפקטיבי וגם שקט או שעדיף ללכת על אחד מהפתרונות המוכנים של קירור מים כמו קורסיר H50 והדגם שהזכרתי בכותרת של אנטק, הקולר 620. יאללה זרקו המלצות חשוב לי מאד שהטמפרטורה תרד אבל שהמחשב ישמור על השקט. הבנתי שעם הקירור המקורי של המעבד, במאמץ הוא על 80 מעלות וזה יותר מדי לטעמי, מה גם שנראה לי שהוא מוסיף הרבה לרעש. יותר רועש מהמאוורר של הכרטיס מסך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה תמונה של המארז שלי מרחוק. http://img207.imageshack.us/img207/1212/p1010064lj.jpg אל תתייחסו לכבלים הלא מסודרים , אני צריך לסדר אותם. כפי שאתם רואים בצד שמאל יש מקום מיוחד בשביל מאוורר קטן , ויש לי מאוורר 90 ס"מ , אני ירכיב אותו שם, כמו כן יש לי עוד מאוורר 120 ס"מ ועוד מאוורר 80 ס"מ ואין יותר מקומות מיוחדים למאוורר , אז אני מתכוון להשתמש בדבק מגע, איפה לדעתכם אפשר להשים אותם?בעיקרון אני רוצה תוספת קירור ללוח אם והמעבד .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 שהאמפרטורות בו הם: מעבד 43-45 במצב עמידה עם אימיול, במצב מאמץ המחשב מגיע לאיזור ה55-59 מעלות לוח על 30-39 AUX 24-29 במחשב שלי יש מאוורר מקדימה שמכניס, שני מאווררים על הדלת שמכניסים ועוד מאוור מאחורה שמוציא ובנוסף יש מאוורר של הספק שמוציא וכל המאווררים בגודל של 80 מ"מ חשבתי להוסיף עוד מאוור שיוציא מאחורה מה אתם אומרים על המאוורר הזה או שיש לכם פתרון אחר בשבילי להוריד את הטמפ? עמית
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מאורר למעבד.. כי המאוורר המקורי של אינטל פשוט מרעיש לי כמו טרקטור ונמאס לי... אני לא רוצה להשקיע יותר מדיי מבחינה כספית..אני לא עושה OC כלל .. בכל מקרה חשבתי על קירור למעבד מסוג: Super Silent 4 Ultra TC שעולה 60 שקל.. רשום שהוא שקט.. השאלה היא מבחינת קירור הוא לא יעלה את הטמפרטורה של המעבד.. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=23&disc= חוץ ממנו חשבתי לקחת עוד שני מאוררים פשוטים למארז.. ולהוסיף עוד איזה ספק כוח 12mm שקט.. הציעו לי כאן לקנות ספוגים.. אבל אני לא אוהב את הרעיון הזה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם ניתן לשנות את הכיוון של המאוורר (כלומר להכניס אוויר לרדיאטור במקום להוציא וההפך) והאם ניתן להוסיף מאווררים בשני הצדדים? במידה וכן האם צריך מאווררים מיוחדים או שמאווררי מארז בגודל המתאים יעבדו? אם לא אז איפה אפשר לקנות מאווררים כמו אלה שמגיעים איתו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סתם עיניין אותי לדעת כמה אתם מקבלים, אז תיהיו ילדים טובים ושימו תוצאות ------------------------------------------------------------------------------- OMRIJ- Radeon X850XT 580\1240 - 29812 idanp- Radeon X800XL 470\1210 - 29119 SubX- Radeon X800GT 600\1110 - 26511 Fire15- Geforce 6600GT 625\1330- 24875
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם? אשמח לטיפים לשיפורים dfi x48 black tt water cooling 9800 gx2 4 ddr2 qx9770 ואיך לעזאזל מצליחים לעלות בבאס של הלוח הזה?? :s05:
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-