אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש, ואחרי שבשעה טובה השלמתי את המפרט הטכני שאני מעוניין בו, נשאר רק עוד דבר אחד: קירור. אז המפרט של המחשב הוא ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחי…
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את גוף הקירור SK-7 למעבד ואני יודע שצריך לצרף לו מאוורר. יש איזה מאוורר שאתם יכולים להמליץ לי עליו? שלא יהיה יקר מדי אבל שיעשה את העבודה בצורה טובה. רצוי גם תמונה... נ.ב = הקירור הוא למעבד AXP 2500. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית: 260GTX EVGA 4GB MUSHKIN REDLINE XFX 780I Q9450 ללא OC או מודינג כזה או אחר. מבחינת טמפרטורות הכל תקין ממה שיצא לי לבדוק. אבל משום מה BENCHMARKS ב-GTA4 שיצא עכשיו הם פשוט בדיחה מהלכת. 1280X1024 כשהכל על HIGH ו-33FPS??? התוצאות ב-SUPERPI ל-1MB היו קרוב ל-20 שניות. יכול להיות שמשהו לא בסדר או שפשוט התמיכה היום ב-QUAD שואפת ל-0? פשוט ראיתי BENCHMARKS של מחשבים עם כפולי ליבה "שהשתינו" על התוצאות שלי בקשת ועוד עם 8800GTX.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתכנן לעשות מוד קטן בכרטיס מסך שלי sapphire atlantis 9600XT 128mb מה שאני מתכנן לעשות זה להביא היטסינקים מחבר שלי לזיכרונות ומאוורר יותר גדול מזה של הספיר... יש לי כבר דבק תרמי... 1.איך אני מדביק את ההיטסינק לזיכרונות? יש דרך מסויימת להדבקה?מה עובי המריחה של הדבק על כל זיכרון? 2.מה כדאי? לנסר לכל זיכרון סינק בגודל שלו ולהדביק עליו או לפטה ארוכה שתודבר לאורך כל הזיכרונות...(שתי פלטות:לאורך הזיכרונות האנכיים והזיכרונות האופקיים) 3.יש איזשהו מקום שצריך להיזהר מלשפוך עליו את הדבק? אם גלש לי קצת...זה יזיק לכרטיס? 4.אני מביא גם מאוורר יותר גדול לא יודע בדיוק איזה...חבר שלי מארגן לי...כדאי להוסיף אותו או שיספיק המאוורר הקטן של הספיר? תודה לעוזרים ..אני …
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GF6800 של ASUS קוראים לו V9999 למבינים שביניכם.. אני רוצה לקנות לו גוף קירור חדש שקוראים לו AcceleroX1 של AC אבל אני בטוח שאני לא יכול לחבר את החשמל של המאורר לשקע בכרטיס (הפינים שונים).. אני יודע שאפשר לעשות את זה לפי זה : http://www.extreme-mods.de/readarticle.php?article_id=17&rowstart=3 זה אותו כרטיס אבל הכל כתוב שם בגרמנית.. האם יש מתאם שאפשר לקנות שיאפשר לי לחבר אותו לכרטיס..? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
שלום אחים שלי!!!!!!!!!1 איך סוכות מי בונה סוכה?(לא שזה מעניין) סתם... תקשיבו עוד כמה ימים אני הולך לדוד שלי והוא עוזר לי לעשות מודינג יפה למארז(רציתי שאנחנו נבנה מפרספקט שהכל יענו חוץ מהמאחורה יהיה שקוף ובפנים לדים מחבר שלו(בזול חחח) אבל רציתי לבדוק לעומק האם במוחכם יש רעיונות טובים יותר אז... תלכו עד הסוף בראיונות תביאו תמונות אפילו אם יש אני מחפש לעשות צביעה לדים ומשחקים של דברים זוהרים מדבקות כל רעיון טוב שעולה לכם בראש תכתבו אבל דברים יפים!!!!1 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם הקירור של אינטל ל 775 מתאים גם לקונרו??
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום): 1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower) 1 לוח Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת) 1 סתיק זכרון 512MB PC3200 (CAL 3.0) 1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB 2 דיסקים 80GB SATA (WD) 2 דיסקים 80GB IDE (RAID 0) 1 דיסק 120GB IDE 1 צורב DVD Toshiba R-SD5372 1 כונן Toshiba DVD R-SD1802 1 פלופי 1.44 1 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים) * לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU) * יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע * ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz ע…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אז ככה, חיפשתי קירור טוב ושקט למעבד שלי AXP 2000+ לאחר כמה חיפושים וקריאת המלצות בפורום הזמנתי את ZALMAN CNPS7000B-ALCu עכשיו, בלוח אם שלי GIGABYTE GA-7VAX אין את ארבעת החורים המתאימים להנחת התושבות של הזלמן.. לקדוח חורים לא נראה לי אפשרות טובה כמו שאפשר לראות בתמונה של הלוח אם ולמי שמכיר את ההתקנה של הזלמן בסוקט 462, יש בכלל פתרון טוב? אני אולי ינסה להדביק את זה אבל זה ממש לא נראה לי פתרון טוב או משהו שיחזיק מעמד..
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לכבוד יום כיפור עשיתי משהו שכבר מזמן לא יצא לי לעשות - שיחקתי במשחק מחשב. אלא מה, כל עשר דקות בערך המשחק היה נתקע, עם שגיאת VPU במקרה הטוב או ללא כל אות על המסך במקרה הרע, מה שחייב איתחול המחשב. החשוד העיקרי היה כרטיס המסך, ATI 9500Pro. אם זה קורה רק במשחקים, כשהכרטיס במאמץ, אולי זו בעיית קירור? פתחתי את המארז כדי לראות איך המאוורר בכרטיס עובד, אבל מתברר שלא היה צורך: הכרטיס רתח והמאוורר בקושי הסתובב כשניסיתי להזיז אותו. זו כמעט בוודאות בעית קירור. אז מה הבעיה? יש כאן באתר מדריך לשימון מאווררים. הפשלתי שרוולים, ניקיתי את האבק מהמאוורר, הסרתי את המדבקה שבראשו וכאן נתקעתי: אין שם ציר גלוי, אין שם חור, אין מה לשמן! ניסיתי להחדיר את השמן לצידי המאוורר, בינו ובין הרדיאטור, אבל…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
גרסא אחת היא 3.00 ואחת(שהשתמשתי בה עד היום) היא ה2.7 למה יש הבדל כזה גדול בינהן? מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הטמפרטורה של הלוח אם היא 40 - 42 מעלות ללא מאמץ ובמאמץ עולה לסביבות ה48 -50 כנל גם לגבי המעבד רק שהוא עולה לטמפ' בסביבות ה 52 , ישנם 5 מאווררים אחד נמצא בפנל הקדמי למטה - מכניס אוויר , אחד נמצא מתחת לספק מכניס אוויר , 2 מאווררים על המעבד אחד מכניס אוויר ואחד מוציא ומאוורר על הכרטיס ה"גרפי" , המערכת אינה מצויה בO/C מאחר ואין אפשרות בלוח האם לשחק עם המכפלה או תדר הFSB , האם אני צריך להתכונן להפרד מהמערכת הזאת בקרוב או שניתן להציל אותה ? :worried: אודה לכם על תשובות מפורטות ככל שניתן .
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני שואל את זה גם עם קשר לאוברקלוק וגם בלי קשר לאוברקלוק דבר ראשון, ממליצים לבטל אותם לOC יציב יותר, במה הביטול עוזר? דבר שני, אם המעבד שלי במהירות רגילה 3.7GHZ ובמהירות עם שמירת הכוח 2.4GHZ, במידה ואני יבטל את האפשרויות 3.7GHZ יתן לי פי 25% יותר מהירות במצב "מנוחה"? דבר שלישי, עד כמה ההגדרות האלה חוסכות והאם כדאי לי באמת לבטל אותן.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שאני לא מצליח לפתור יש לי מעבד לא נעול ( +3200 ) ואני מריץ אותו כרגע על 218X11 והזכרונות על 11-2-2-2 והבעיה היא שאני לא יכול להוריד את המכפלה ל 10 או 10.5... אפילו אם אני משאיר את ה FSB על 218 אני לא יכול לעבוד על 10 ועל 10.5 והקטע המוזר שכל מכפלה אחרת פועלת בלי בעיה... ניסיתי לעשות עדכון לביוס אבל זה לא עוזר !! מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? הלוח הוא: Giga-Byte 7NNXP הזכרונות Geil ULTRA DDR 433 512X2
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה שלומכם?? קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של palit ati radon hd 4850, התחלתי לשחק ב far cry 2 על איכות מאוד גבוהה והמשחק עובד חלק ויפה. מה הבעיה? אחרי כ-5 10 דקות של משחק המחשב מתחיל לעשות רעשים חזקים ואני חושב שזה מהכרטיס מסך כי פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא ממש חם, מעבר לכך שמעתי שהרעשים מגיעים משם. התייעצתי עם החנות מחשבים הם אמרו פשוט להוריד את הגרפיקה של המשחק. עכשיו .. אני רוצה לשחק על גרפיקה גבוהה, בגלל זה קניתי מחשב טוב אבל מצד שני הרעשים האלה ממש מפריעים לי ולהנאתי מהמשחק. במארז שקניתי יש מקום לשים עוד מאוורר, האם יעזור לקנות עוד מאוורר באופן משמעותי או שאני פשוט צריך להוריד גרפיקה כמו שייעצו לי בחנות ואין מנוס מזה? תודה מראש ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני כתבתי את זה למישהו בICQ אני פשוט מצטט את עצמי. Once upon a time there was a little stupid boy, let's just call him me. The stupid boy was just installing his new Hardcano7, when a really bad thing happened. If the boy would have checked 2 times before turning his PC on he could have avoided this entire story. Basically what I had done is turning his PC on, and leaving for about 2:30 hours running. Upon returning I discovered a bad thing: while I had gone my PC crashed. The reason for this was that the fan of my Voolcano7 was not working (lack of being freaking connected to the power supply). The heat inside the case could have wormed up few families in the cold winte…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי 9600Gt של twintech. ניסיתי להפעיל את riva tuner ואת ati tool, שתיהן לא מצליחות לזהות את הכרטיס. בעיקרון הכל פועל טוב ואין בעייה במשחקים או משהו כזה, רק עניין אותי למה זה לא מזהה לי את הכרטיס. ועוד שאלה ככה על הדרך - איך אני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב של המאוורר בכרטיס מסך? תודה רבה חברה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, אני מציג פה פתרון לבעיה שניתקלתי בה באובר קלוקינג עם הלוח הנ"ל. לפני מספר שבועות הרכבתי מערכת עם Core i7 920. למרות שהקירור מעולה והרכיבים טובים מאוד, לא הצלחתי להעלות תדר BLK מעבר ל 160, מה שנתן 3200MHz, ו 3360 עם טורבו. כל עליה נוספת גרמה להתרסקות (מסך כחול) ב FARCRY2. שום העלאת מתח לא עזרה, הורדת תדר לזיכרונות וכ"ו, תמיד תקיעה במשחק לאחר מספר שניות. אתמול גיליתי באחד הפורומים שכדאי לקבוע את תדר ה PCIe ל 100 קבוע במקום AUTO. ניסיתי והופ - בנסיון ראשון המעבד ב 3600MHz עם BLK 180, תדר של 3780 עם טורבו מופעל.כל הגדרות המתח על auto עם hyper threading מופעל. המחשב יציב לגמרי תחת עומס מלא. לא ניסיתי עדיין להעלות עוד, נראה לי מספיק בהחלט. אני מקווה שזה יעזור למי שעובד עם …
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי. 4870 ואין לי שמץ של מושג מאיפה מתחילים פה... נניח וקניתי לו קירור. מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום...עד היום הייתי משתמש בתוכנה COOLBITS ישנה תוכנה מומלצת יותר ?...
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC ל Q9550 . זה יהיה ה OC הראשון בחיי. מישהו יכול לתת לי קישור או להסביר לי בבקשה מה אסור בתחליט האיסור לעשות ב OC? אני יודע נגיד שאסור לעבור איזה מתח מסויים למעבד כי אז הוא נשרף, מישהו יודע מהו המתח הזה? איך הולך היחס של המתח למהירות? איך יודעים מה להעלות קודם וכמה? כנל לגבי זכרונות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Zalman ZM-STG1 ל MX-2, זאת פעם ראשונה שאני מורח משחה אז השאלה היא האם עדיף ללכת על הנוחות של הזלמן?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-