אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT GH-PCU31-VH (3D Cooler-Ultra GT)
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאז שקניתי את ה- R9800P כשהמחשב במאמץ וחם בחוץ המסך כאילו מתכהה (נהיה חשוך יותר ) פתאום וחשבתי בהתחלה אולי זה בגלל שהספק הוא 300W אז קניתי 400W משהו טוב והבעיה עדיין בעינה אז חשבתי אולי זה בגלל החום של המעבד החום שלי במנוחה הוא: CPU:51 MB:38 האם זה חם מדי? מה עלי לעשות? לקנות מארז חדש או אולי רק קירור למעבד???
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קראתי כמה מן הכתבות בפורום וגם באתר ועדיין לא הבנתי כל כך אז ככה אני חדש בכל התחום של האוברקלוקינג והמודינג אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי שהוא Intel Celeron 1.7GHz - התוכנה SANDRA מראה לי שהוא מסוגל להגיע עד ל 2.4GHz !!! ואני רוצה לשפר מה 1.7 ל 2.4 . עכשיו ככה המחשב שלי הוא סטנדרטי מארז פשוט מתחת לכוננים יש מאוורר שמכניס אוויר בחלק האחורי יש מאוורר שמוציא אוויר ואת המאוורר של אינטל שעל המעבד. עכשיו השאלות שלי הם: 1. בשביל לעשות את האוברקלוקינג אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד? 2. איך אני עושה בכלל אוברקלוקינג למעבד? אין לי שמץ של מושג... (אם יש מדריכים אני אשמח לקבל אם זה עברית זה מצויין אבל גם אנגלית טוב). 3. האם לאחר האוברקלוקינג המהירות של המעבד באמת ת…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... ברשותי מעבד פנטיום 4 1.5ghz ואני בזמן האחרון סובל מבעיות חום רציניות. אני לא יכול לשחק במשחק מעל רבע שעה מבלי שהתוכנה של החיישן תקפוץ לי עם הודעה של overheated ואני מתכוון לטמפ' של 70 מעלות!!! הקטע הוא שעם מאווררים אפשר להוריד את הטמפרטורה באופן משמעותי, אבל הבעיה היא שיש לי ספק של 300w ונגמרו לי יציאות החשמל! אני כבר עשיתי פיצול אחד ואני לא רוצה להמשיך לפצל, גם אני לא רוצה לקנות עכשיו ספק חדש כי ספקים של 500w עולים בסביבות ה400 500 שקל (אני מתכוון למשהו טוב, כי להספקים כאלה צריך משהו יציב). לכן החלטתי לנסות לאלתר משהו, ככה שאני לא אהיה צריך לקנות כלום חוץ מהמאווררים עצמם. אם יש לכם עצות או אם מישהו כבר עשה ניסויים והצליח לקרר את המחשב, אם זה אפילו בצ…
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? הקירור פה מספיק? לפי דעתכם, אילו טמפ' יהיו למעבד וללוח אם במנוחה ; ובמאמץ ? תודה. AMD ATHLON XP 2500+ BARTON ?512K, 333MHZ TRAY CPU THERMALTAKE VOLCANO SILENTBOOST CPU COOLER FOR AMD ATHLON XP ABIT NF7-SL KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2700 WD 80GB 7200rpm 8mb ata100 hdd SAPPHORE ATLANTIS RADEON 9600XT 128MB DDR DVI RETAIL VIDEO CARD COMPUCASE-HEC MIDI TOWERCI-6A19 FRONT USB 300W CASE תודה לכם מראש... עריכה: אני מעוניין לדעת האם באמת הכרחי לצרף עוד מאוורר ואיזה.. תודה!@ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי:XP2600+VOLCANO12 ABIT NF7-SL 2*256 KINKMAX BGA DDR 400 READON 9700NP COMPUCASE 6019+2*120MM fan אני כרגע באוברקלוקינג של 184 FSB הכל במתח דיפלומט תיזמונים של 2226 אם אני עולה ל185 אני מקבל מסך כחול בכניסה לחלונות(XP?] מה יכולה להיות הסיבה לכך? ואיך להתגבר עלייה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לי יש לי בעיה !!!!!!!יש לי פנטיום 3 והמחשב כל הזמן קופא אין זמן מוגדר שהבעיה קוראת זה יכול לקרות אחרי 5 דקות ויכול לפעמים לקרות אחרי חצי שעה מה לעשות עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה שתמליצו לי על מארז טוב שיקרר את כל המערכת בצורה טובה שיבואו איתו לפחות 3 מאוררים רצוי שיהיה עם חלון אם יש בו פיצ'רים אז למה לא ו.... שיכלול ספק כח 400W לפחות. רצוי שהמארז לא יעבור את ה 700 ש"ח. אני מעדיף שתראו לי קודם את המארזים הזולים של ה500 ש"ח ואם לא יתאים לי נדבר על ה 700 תודה לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :-*
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מספר דברים לגבי Overclock radeon 9600 pro. 1. לאיזה מהירות CORE אני יכול לצפות להגיע? 2. לאיזה מהירות MEMORY אני יכול לצפות להגיע? 3. האם קירור באמת נחוץ לכרטיס הגרפי אם בכלל צריך להוסיף משהו.... תודה מראש נמרוד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/review/321/1] שימו לב לביצועים המוזרים של הTRSP94.... והאם החברה שמשום מה אוהבת כתום הצליחה סוף סוף להביא משהו טוב שלא מרעיש כמו אפאצ'י?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי קונה בקרוב מעבד MOBILE 2500+/2600+ והוא מתלבט איזה קירור לקנות. התקציב לקירור הוא עד 300 שקל אז בבקשה תציעו רעיונות.
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ של קומפק presario 1700ea וכונן קשיח של טושיבהmk4021gas. כשאני קצת מאמץ את הכונן (מעתיק, עושה איחוי, בודק לטעויות וכו...) הוא עולה מעל לטמפרטורה המומלצת-55 ליותר- 56 57 58 .....63 מה אני יכול לעשות כדי לקרר אותו? (בלי לשים לידו מאוורר) יכול להיות שאפשר לעשות משהו בלפטופ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זה לא עובד. עוד לפני חודשיים ומשהו ניסיתי לשמן כמה מאווררים שהתחילו להרעיש והם המשיכו להישאר כך אחרי השימון שלפי ידיעתי נעשה כראוי. אני חושב שכשהשמן המקורי של המאוורר נגמר אז ה bearing נהרס, ועוד שימון לא יעזור לו. השתמשתי לא בWD40, אלא ב 3 in 1 של אותה חברה.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הציעו לקנות את הקירור של ZALMAN אם אתם לא יודעים מה זה .... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_157_160&sort=3a&filter_id=60 אז...מה אתם אומרים כדי אותו....או שלקנות את הVOLCANO 12 או את הטוואר של TT או אתZALMAN כי בנתיים כל אחד אומר לי משהו אחר וזה מתחיל לשגע אותי......אז בבקשה תגידו מה הכי טוב...... ואני אקנה את זה(ויש לי 2500 BARTON)
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי amd xp 1800 אני מעוניין לעשות OC איזה קירור יתאים לזה אני רוצה ממש טמ'פ נמוכות נ'ב אם אפשר אתר שיש בוא חלקים זולים גם יהיה נמחד Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
Hi, My friend built a computer basing on the following components: Athlon XP 2800 Barton CPU Abit NF7 motherboard 2x512 Samsung 400MHz DDR 120GB WD HDD The system starts as 2800 ... etc But according to Sandra, the CPU benchmarks are between Athlon XP 2400+ and Athlon XP 2600+. When he tried to overclock, the FSB couldn't be raised above 180MHz (system didn't post). Booted with the FSB 180MHz, the benchmarks' results were just the same as without the overclocking. When installed Athlon 2500 Barton CP instead (on the same system), the FSB was raised upto 200MHz, the system booted as 3200 and WinXP functioned normally. What might be the problem with Barton 2800 ? Just lame …
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
לאחר ש B.D.B. ישב לי כמו קוץ בישבן שאני אעלה את סידור החוטים שלי אבל לא היתה לי מצלמה אבל עכשיו יש לכן הנה הן ;D http://photos.walla.co.il/shlapok
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי במחשב שני סטיקים של KINGMAX-BGA שעובדים ב DUALDDR400 והתזמוני דיפולט שלהם הם 2.5-4-4-8 בכל מקרה, מכוון שבלי קירור יותר טוב אני לא מתכנן לעלות את הבאס, חשבתי בינתיים לנסות לראות כמה נמוך הם מגיעים בתזמונים. התחלתי ב2.5-3-3-7 המשכתי ל2-3-3-7 ומשם עד 2-3-3-5!!!! (ל222 הם לא מגיעים מן הסתם...). בכל מקרה, ההבדלי ביצועים במבחנים סינטטים (אידה וסנדרה) ממש זניחים: מסנדה: int4393 float4421 אידה READ 4074 WRITE 1176 הצלחתי לעלות ל: אידה READ 4127 WRITE 1300 סנדרה int4503 float4503 יציב אחרי יום של ממטסט ויום של פריים. זכרונות נחמדים. מקווה להגיע לבאס טוב עם העלאת תזמונים
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אההה...כן שלום יש לי מעבד AMD 2500B והוא מתחמם.......אז מי פה יכול להמליץ לי על קירור טוב מנחושת....ולא יקר ...מידי... ואם גם אפשר שמישהו ימליץ מאיפה לקנות קירור לכ-מסך שלי ASUS FX5200 וגם כאן לא משהו יקר מיד..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים!! אחרי שכבר ראיתם את ההודעות הקודמות שלי על חיפושי אחר היטסינק זול,שקט וחזק ל-INTEL שלי, מצאתי באתר XEXOIDE את הסינק הבא: Foxconn Prescott 3.6GHZ / P4 Heatpipe Cooler במחיר של 30 דולר - 135 שקל. הסינק פועל באמצעות HeatPipes בדומה להרבה סינקים חדשים שיוצאים עכשיו לשוק. הנה ביקורות עליו: http://www.extremereviews.net/data.php?recordID=155&page=1&type=review http://www.kickassamd.com/modules/reviews/article.php?storyid=10 בשתי הביקורות ניתן לראות הבדלים גדולים מאוד בין ההיטסינק המקורי של אינטל לבין ההיטסינק הזה, והמבקרים מרוצים מאוד מהביצועים ומהתכנון של המוצר. אומנם היה קצת מבאס לראות מעט שריטות על הבסיס, אבל כמו שבביקורות אמרו, משחה טרמית מטפלת בבעיה. מה אתם …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVAR12122&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 תקראו את הפרטים בלינק שהבאתי על המאוורר, כתוב שלמאוורר יש 105CFM. זה יכול להיות? זה נשמע לי מאוד לא הגיוני. בדקתי כבר את ה-CFM של המון מאווררים ששייכים לחברות טובות והכי הרבה ראיתי אחד שמגיע עד 87CFM והוא די יקר, אבל המאוורר הזה מגיע עד 105CFM ונמכר רק ב-55 ש"ח??!?!?!?!?!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער על פתיחת הת'רדים הגדולה שלי, אך היום הגיע ל-XOXIDE היטסינק חדש-Cooler Master Vortex Dream. רציתי לשמוע אודות הביצועים שלו, לא הצלחתי למצוא שום ביקורות בגוגל.. תודה. בחו"ל הוא עולה 32 דולר.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
תוכנה שמגיעה ל100% מאמץ של המעבד...כדי לבדוק את הטמפרטורה במאמץ....נראה לי שהגעתי ל45...עם פנטיום 4 1.7 עם אוברקלוקינג ל 1.95...
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-