אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מי שרצה לראות קאסקייד ועל הדרך את אחד התותחים הכבדים בעולם Shamino שובר שיא עולם ב2005 עם קאסקייד על FX57 שרץ במהירות של 3860 ושני יחידות שלב אחד על כל כרטיס 7800GTX תוצאה אני אתן לכם לראות לבד אז בבקשה סרטון קצת כבד אבל שווה http://www.vr-zone.com.sg/Shamino/hivid.mpg
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 480 וואט... והוא לא מספיק חזק למחשב שלי בגלל שיש לי 7 מאווררים במארז + 9800XT ועוד כל מיניי מודים במארז והבעיה שנגיד שאני שם מתח של מעבד למשל על 1.800 אז הוא מביא לי 1.720 למשל... ( ופעם לפני כל המודים והמאווררים זה לא היה ככה ההפף הוא היה מראה יותר ממה שהייתי אומר לו ) ועכשיו לבעיה... הספק מקבל את המתח מהשקע בקיר אבל מקבל פקודה להידלק מהלוח ואני חייב לדעת איזה מהחוטים של הספק זה החוט שמקבל את הפקודה !! כי לחבר גם אותו לכפתור הדלקה של המחשב... ועם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כדי שאני לא יסתבך יותר מידיי זה יהיה סבבה... תודה רבא
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה לו איזה מודינג כי אני רוצה לשים איזה צלעות קירור ממש כבדות שיש עליהם מאוורר..... אם למישהו יש הצעות איך לחבר את הצלעות בלי שהם יפלו זה ממש יעזור תודה! :smile1: :smile1: מקווה שזה המקום הנכון...או שהייתי צריך לשים את זה בפורום של הגרפיקה......
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בחו"ל את ה-SLK 947U ב-180 כולל משלוח. עכשיו, הגיע לזיג-זג ה-TT SilentTower ב-188 שקל שזה מחיר מעולה להיטסינק כזה טוב. ההתלבטות שלי היא מה לבחור, אני מחפש שקט וביצועים טובים יותר ממה שיש לי כרגע- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70603.0 ועוד משהו- מישהו יכול לרשום לי את הגובה של ה-TT, כי על פי האתר שלהם לא הבנתי מה הגובה (86X80X136mm). ובקשר למשקל שלו, זה נראה לכם בטיחותי למארז, זה לא מסכן שבירה של ה-SOCKET. המחשב שלי זה לא משהו שבתזוזה כל הזמן אם זאת שאלתכם. תודה חברים.
-
- 46 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חג שמח לכולם... ברשותי מעבד מסוג INTEL P4 NORTHWOOD 2.0GHZ רציתי לדעת עד כמה אפשר להגיע איתו עם קירור סטוק בכדי שלא ימות לי ועם איזה תוכנות להשתמש... אני תלמיד חדש בC@ : למעבדים אם יש איזה שהוא מדריך אודה לכם מאוד אך מצפה לתגובות...
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני כרגע על 2900 מגה הרץ ללא העלאת מתח הטמפרטורות ב Speed FAN במנוחה הם 40 מעלות ב TAT הם 57 בביוס 37 בעומס כבד מאוד על כל המעבדים הטמפרטורה ב Speen FAN מגיע ל 52 וב TAT ל 68-70 יש טעם להמשיך עוד קצת ב ?OC ולמה ההבדלי טמפרטורה הגדולים האלו בין התוכנות למה להאמין? ועוד שאלה קטנה בביוס כתוב לי שה RPM של המאוור של המעבד (ביג טייפון) עומד על 900RPM הוא לא אמור להגיע ל 2000? הוא עובד על המקסימום...
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים שיכלול את המעבד שלי (2600K) וGTX 780 hydrocopper שאני בטוח שיצא בחודש חודשיים הקרובים. יש לי מארז Corsair 800D שקניתי למטרה הזאת כשבניתי את המחשב אבל בגלל מחסור בתקציב הסתפקתי בקירור H100 למעבד וה570 נשאר עם הקירור הרגיל שלו. עכשיו כשיש לי את הכסף לקנות 780 וקירור מים (אני יודע שציוד יכול להגיע בקלות לסביבות ה2000) אני רוצה לנצל את המארז שלי במלוא היכולת. חשבתי לשים ראדיאטור משולש של 120 למעלה ורדיאטור של 140 מאחורה אולי גם 140 למטה אבל אני לא סגור על זה עדיין. הבנתי ש MCP35X זו אחת המשאבות הטובות בשוק אבל אני מבין שיש מאגרים שבאים איתה מובנה. איזה ראדיאטורים הייתם ממליצים לי ועם איזה מאווררים (בצד השקט עדיף), איזה שילוב של משאבה ומאגר בין אם ביחד…
-
- 55 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך שני מחשבים, אחד לי ואחד לאחותי בתל אביב. שני המפרטים זהים (בערך). מחשב שלי: המחשב שלה: AMD AXP2500 אותו מעבד ABIT NF7 ABIT NF7-SL 512MB DDR 400MHz אותם הזכרונות WD 80GB SATA סיגייט ברקודה 120 ג'יגה 7200 סל"ד GFFX5700LE 128MB ATi R9800Pro Sapphire טמפ' CPU: מנוחה\מאמץ 38\56 ?\48 הטמפ' שלי זה עוד אחרי קירור רצחני של מאוורר 80 מאחורה ועוד 120 של 220 וולט מהדלת בצד. השאלה היא האם הבדלים כאלה של טמפ' במאמץ בין שתי המערכות הגיוניות בהתחשב בהבדלים הקטנים ביניהן? מה יכול לגרום לטמפ' כאלה אצלי? (אגב,…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מתייחס לדגם AMD +3200 64 939 אני רוצה לדעת אם גוף הקירור שקיבלתי הוא מקורי
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עשוי מגוש בעובי 1ס"מ . הניסור עוד לא מוכן סופית -העמקת החריצים. התכנון קורא לכניסה מרכזית ו 4 יציאות מהפינות. עדכון : זה הבסיס של בלוק מים כלומר תבוא על זה הפלטה עם צנרת כניסה יציאה. 324 פינים. 18X18 4X4סמ , הבסיס 1סמ הכיסוי 0.5 סמ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבניתי מפרט של מחשב שאני הולך לרכוש התחלתי שאולי כדאי לי לעבור לקירור מים ומשום שאין לי שום מושג איך בונים כזה דבר או מה עדיף אמרתי לעצמי עדיף לשאול אנשים אחרים. המארז הוא PC-P80. מעבד i7-990 אין לי מושג כמה עולה מערכת קירור מים אז אני אגיד עד בערך... 1000 שקל? החלקים שאני מעונין לקרר הם כמובן המעבד ו-SLI 580GTX. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד שבזמן האחרון לא מספק מן הסתם (2.4 HT עם ליבת נורטווד) עכשיו המחשב של DELLדגם OPTIPLEX GX270 עם ביוס של פוניקס (לפי מה שהבנתי ממה שכתוב שם למעלה ) ניסיתי להכנס לביוס ולמצוא את ההגדרות של הOC אבל אין לי כלום כאילו זה נעול... או שאין כזאת אפשרות למישהו יש מושג מה לעשות או לאן להיכנס? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 418 צפיות
-
-
הקניה בוטלה בגלל קשיים מסוימים... אני אעדכן במידה והיא תתחדש.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש המלצה למאוורר למעבד עקב התחממות(פעמיים המחשב נכבה מחום בקיץ, כעקרון אני יודע שאני צריך לחדש משחה ולנקות את המחשב אבל אני רוצה להפטר מהקירור סטוק). המעבד שלי זה AMD 4600+ התושבת היא AM2 לא יובצע OC(לא כרגע וכנראה גם לא בעתיד). חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro. עכשיו אני מעדיף מאוורר כזה שאני לא אצטרך לפרק את הלוח האם. הכי חשוב לי זה להוריד טמפ', רעש פחות מפריע לי כי המחשב בלילה מכובה. נ.ב. המארז זה gigabyte triton אם זה משנה למאוורר מבחינת גובה. עוד כמה שאלות קטנות: 1. המאוורר מגיע עם משחה טרמית או שצריך לקנות בנפרד? 2. יש למישהו המלצה לחנות בראשון לציון?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי היתלבטות קשה: מה עדיף???: 1)למכור את הלוח הקיים שלי להוסיף כסף וליקנות lanparty ואז להמשיך את האובר למעבד ולזיכרונות שלי 2)למכור את הזיכרונות הקימים שלי ואז להוסיף כסף וליקנות זיכרונות טובים לאובר... הלוח שלי פעם ביום מאפס את הביוס שלו סתם כי בא לו אחרי שהוא עבד יציב ועבר בדיקה של s&m וזה אחת הסיבות שאני מעונין להחליף לוח.... מה יתן לי יותר נחת ויותר ביצועים כללים?? אני שמעתי שעם מוד קטן ל-kanparty אפשר להפוך אותו ל-sli האם זה נכון?? ואיך עושים את המוד? למנהלים: אני לא ידעתי איפה למקם את התרד הזה.... לא ידעתי אם בלוחות אם זיכרונות ומעבדים או באוברקלוקינג וקירור אז עם לדעתכם התרד לא אמור להיות פה אז תעבירו אותו
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
עשיתי OC ל9600XT שלי (לצערי הצלחתי רק 8% יותר =\ ) ואז עשיתי ריסטרט וזה חזר לרגיל ואני לא יודע איך לסדר את זה... אני עושה OC עם ATITOOL
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר נידח שקים הבדל טמפרטורה מזערי לטובת הטוניק ללא הלד. היתכן?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי שלום יש לי תוכנה everes אבל התוכנה זה trial איפה אפשר להוריד מלא? או איזה סריאל נאמבר ואם כן איך מכניסים אותו? ועוד שאלה יש לי מאוורר נראה לי 80 mm משהו כזה ויוצאים מישם 2 חוטים אולי אפשר להלחים עוד חוט לנתונים כאילו המהירות וזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה ההבדל בין dragon orm 1,2,3 חוץ מחומר הבסיס, ולמה volcano 6 Cu הוא Qualified for AMD AthlonXP 1800 אבל volcano 6 Cu-plus לא.. ומה ההבדלים בינייהם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה השימוש במאווררים לכרטיס מסך - האם הם מחליפים את המאווררים הקיימים, או שהם בנוסף ? תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות קניתי מחשב עם מארז של thermaltek kandalf.(מפרט מלא בצד ימין) עכשיו אני רוצה לקרר את המחשב שלי כמה שיותר והחלטתי לשכדאי לקנות לו מע' קירור מים. חשבתי גם להוסיף לו עוד שני מאווררים של 120 מקדימה. מה שמעניין אותי זה לקרר את המחשב שלי כמה שיותר בכל אמצעי שנדרש. התקציב שלי לכל הסיפור הזה הוא 1000 ש"ח. אשמח לשמוע דעות בנושא
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי לוח אם AI7 של ABIT יש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,. חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי leadtek 880 gts 640mb שעשיתי לו overclocking קטן דרך rivatuner מה שהעלה לו את הטמפ במאמץ ל78-80 מעלות. ניסיתי להגביר את המהירות של המאורר דרך rivetuner אבל לא נראה או נשמע (הכרטיס נורא שקט) כאילו יש שנוי. 1. האם טמפ של 80 מעלות היא סבירה במצב כזה (580\850)? 2. האם יש עוד דרך לשנות את המהירות של המאוררים? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי שני 120 שמסתובבים בסביבות ה 1700+- זה בסדר לא בסדר ? אני חסיד של שקט בד"כ אבל אשמח לדעת שעם זאת הם עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-