אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז כמובן שהייתי צריך לפרק כמעט את כל המחשב בשביל זה, אבל זה היה שווה את זה כי המחשב עכשיו הרבה יותר מסודר מבפנים. מעבר לזה שהייתי צריך להרים טיפה את המאורר הקדמי של ה120 מ"מ לא היתה בעיה (בגלל הזכרונות, קורסיר דומינייטור), סתם מפחידים עם הגודל של הקירור, נכון שהוא עצום אבל הוא נכנס ויושב מעולה. איפסתי את הביוס לפני הפירוק למקרה שיהיו תקלות בהדלקה, הכל עבר חלק, בקרוב אדווח לאחר OC טוב. כרגע על סטוק (Core i7 920 C0) המעבד על 24 מעלות והליבות על 28-29 לפניכם התמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אין הרבה מה לומר. תראו את התמונות ותגידו לי מה אתה חושבים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מכיר שום חנות אלק' בראשון ואני רוצה לקנות את הרכיבים בשביל האינפראה אדום למחשב שמופעל עם שלט, תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, עשיתי מבחן ב-3dmark וקיבלתי תוצאה של 1426. מה זה אומר לגבי המחשב, הבנתי שזה די נמוך אז אולי אני יעשה oc. המפרט של המחשב: athalon 64 3500+ 2213 mhz nvidia gf 6600 gt 1024 mb ram mother bored: DFI nf4 מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FSB VCORE תזמוני זיכרון ועוד
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4@2.6 עליו יש AX-478 עם smart case fan 2 מה שמוזר זה שמעבד בIDLE שהמאורר על נמוך (3000+-) 32 לעומת זאת כאשר אני מגביר את מהירות המאורר (5000-+) המעבד עובד על 34 בטעינה מלאה זה בדיוק אותו הדבר רק רק +4 לכל טמפ' הלוח עומד על 19-21(תלוי במזג אויר) ובטעינה על 24 איך זה הגיוני ? כמובן שאני מעדיף ככה ככה גם יש לי שקט וגם קירור יותר טוב אבל זה לא הגיוני
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://forums.ort.org.il/files/275/1605403/8911496.png http://forums.ort.org.il/files/275/1607483/8699598.png http://forums.ort.org.il/files/275/1606460/8419858.png התמונות מדברות בעד עצמן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטפםרטורה של המעבד היא 45 במנוחה ולפעמים היא מגיעה ל 60 תחת מאמץ אז ברצוני לקנות HSF יעיל בתחום ה 200 ש''ח
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אמרו לי שיהיה להם נורות על הגריל וגוף מנחושת זה נכון? אני יודע שיש רק נורות לא ראיתי גוף נחושת...
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה יש לי FX5500 מסכן שרציתי לשפר כצת על ידי אוברקלוק ולפני כחודש בעזרת הדרייברים של נוידיה והתוכנה COOLBITS עשיתי לו אוברקלוק אוטומטי על ידי DETECT OPTIMAL SETTINGS זה עשה לי ל 310 ליבה ו 483 זיכרון. העליתי לאחר זמן מה ל 500 זיכרון והתוצאה ב 3D MARK עלתה ואין ארטיפקטים ב הלף לייף 2 אבל אני מרגיש שהמשחקים עובדים יותר לאט... האם יתכן שזה בגלל האוברקלוק? להוריד חזרה? * אני אמור לקנות בקרוב קירור לזכרונות זה אמור לעזור?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
תמיד אנשים פה צועקים עלי!! שאני אלך למדריך איפה הוא
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב, כידוע-אני צריך לקבל השבוע את הכרטיס המדהים 7800GT של GAINWARD (שאגב גיליתי שיש לו VIVO למרות שברוב האתרים לא מוזכר). האם ניתן להפוך את הכרטיס ע"י אוברקלוק טוב לכרטיס המתקדם יותר 7800GTX? או שיש הגבלות חומרה? הכוונה בליבה ובזכרונות. כידוע-ל7800GT יש 20 צינורות עיבוד ולGTX 24. האם זה אפשרי לפתוח את הצינורות? או שזו בעיה חומרתית כבר? על הכרטיס מורכב סיילנסר והוזמן fan card שמוכרים בפנדה מהדגם הבא לקירור טוב ויעיל עוד יותר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש מ סקיי פי סי עם הלוח הזה... וראיתי בתמונות שיש לו היטסינק ממש מסורבל ונראה בלי מאוורר בכלל על גשר צפון... אני רוצה לעשות אובר ל 3000 מקסימום עם המעבד שלי 6400 CORE 2 השאלה האם בגלל שלצ'יפ סט אין קירור מאוור זה יכול להגביל? שווה להשקיע 100 שקל בישביל קירור צ'יפ סט.. אהה גם מקווה שהם יסכימו להרכיב הם נראים לי קצת פחדנים בכל מה שקשור למוצרי אוברקלוק לא יודע אם יסכימו לפרק ולהרכיב קירור צ'יפסט למחשב חדש..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמעו הקירור הסטוק שבא עם הכ.מסך שלי ממש מתחיל להוציא אותי מדעתי כשאני משאיר את המחשב דלוק בלילה... בלתי נסבל כבר. חיפשתי בכל מיני אתרים קירורים לכ.מסך אבל ברוב אני לא רואה שהוא מתאים לסדרת 1650... אני רואה הרוב מתאימים לסדרה 1600. אתם חושבים שזה אומר שזה גם מתאים לשלי? ותמליצו בבקשה על קירור טוב ולא יקר, עד 120. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC למעבד שלי ל2500 מגה הרץ... מתח 1.45 מכפלת htt 3 וזהו... עכשיו הטמפ' הם: במנוחה - 22-25 במאמץ - 49-51 קירור סטוק... רציתי לדעת עם הטמ' טובות והאם אני יכול להמשיך עם האוברקלוק? (אני רוצה להגיע ל2600) מה הטמפ' שהוא אמור להיות במאמץ בערך? נ.ב המעבד מופיע במפרט בצד..
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עושה סקר שווקים על מאווררים מכל העולם ומחפש את המאוורר המושלם לקירור מארז בגודל 120 עם רמת רעש נמוכה ויכולות קירור מעולות.. יש לי כמה שאלות...Airflow הבנתי שכמה שיותר יותר טוב...ולא הבנתי איך קוראים את Static Pressure או air Pressure כאילו איך אני אדע מה יותר טוב... זה נמדד ב mmH2O או ב inch h2O ואין לי מושג מה זה אומר h2o מישהו יכול להגיד לי מה זה ? ומה זה Bearing type וכמה זה חשוב ליעלות של המאוורר? בתודה עידו נ.ב. לכל הסקרנים אני מפרסם תוצאות בקרוב של המבחן שערכתי...
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
Pentium4 vs. AthlonXP, Clock for Clock Comparison. לי אישית יש הרהורים נוספים.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם צריך לשים גריז טרמי כל פעם מחדש כאשר מוציאים את המאורר?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אם אני אוסיף קירור לזכרונות של הכרטיס מסך הטמפ' תרד??? יש לי כרטיס מסך 6800 AGP, במאמץ הוא מגיע ל 70 מעלות חשבתי להוסיף גופי קירור לזכרונות, יש לי כמה כאלה איך אני מדביק אותם?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי. יש לי מעבד בן שלוש שנים AMD 5600, אני רוצה לעשות לו OC. הטמפ' בשיא מגיעות לקרוב לשישים מעלות, כשהמקסימום זה שבעים. לכן אני רוצה להחליף לו קירור יותר טוב. אשמח להצעות, מומלץ שיהיה קירור שקט, לא משנה מה התקציב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אז ככה.. קניתי לוח חדש EP31 וקירור OCZ ונדטה 1 טוב אני בא ניכנס לביוס מגדיר הכול חוץ מת SPD כי אני לא יכול להגדיר אותו על 2.00 אז הגדרתי אותו על 2.50 אבל הבעיה שהתדר של הזיכרונות לא יורד.. אם אני מעלה ת FSB אז הזיכרונות עוברים תתדר המקורי ואז המחשב לא נידלק.. הזיכרונות שלי הם Crosair 667MHZ 1GBX2 יש לי 2 GB במחשב.. אני יתן לכם תמונה.. תמונה: http://yop.co.il/my.php?id=mhi4fxfsk3.jpg תודה לעוזרים.. ד"א המפרט שלי מצד ימין..
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מי הם כיום הWater Blockים ה"מובילים", בשתי קטגוריות - ארץ וחו"ל.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.כל פעם שאני מעלה לבאס 10MHZ כמה זמן צריך לבדוק עם OCCT? 2.כרגע אני על באס 255 והטמפ' במאמץ עם INTEL BURN TEST לא עברה את ה56 מעלות. זה בסדר?מה הטמפ' המקס' עם המעבד הזה? 3.מה המתח המקסימאלי שאפשר לתת למעבד הזה? כרגע אני על סטוק 1.325 צריך לשנות משהו בהגדרות של הOCCT לפני שמתחילים בדיקת מאמץ?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-