עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoM,

מודינג טהור ? במאמצים שלי לחפש מאורר שיקרר טוב תסלרון שלי, תראו מה עלה עליו, הוא דיי דרעק, לא עזר חוץ מהרעש הנפלא

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by haimiko84,

אהלן חבר'ה, לאחרונה החלפתי את המעבד ל-AMD X2 4200+ עם הקירור של 3200+. כרגע המאוורר פועל ממש מהר ולכן הוא מרעיש. הייתי רוצה המלצה לקירור המעבד החדש בעל תושבת 939 שיהיה שקט. כרגע התקציב לא מוגבל. רק שיקרר טוב ויהיה שקט. תודה רבה, חיים.

3. Started by ORrrr,

שלום לכולם, חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר חזק מהסטוק והמעבד Tray.. עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)

• 13 תגובות
    • 648 צפיות
  4. כמו הרבה אנשים גם אני סובל מהרעש של הקירור שמגיע עם הפנום, המעבד מגיע במאמץ ל66 מעלות והוא מרעיש בטירוף לאיזה קירור כדאי להחליף בתקציב של עד 150 ש"ח(לא מתוכנן OC)? זה מסובך להחליף לבד (אין לי נסיון בנושא)? ועוד שאלה- איך יודעים מה זה הרכיב המסומן והאם זו טמפ' נורמלית? Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  5. יש לי קירור של TWIN TURBO ניראה לי של arctic cooler ומאז ששמתי אותו הטמפ של הזכרונות גבוהה מאשר כשהיה לי את הקירור סטוק יכול להיות שזה מפני שהדבק של הקירור הפסיבי לא מחזיק כל כך. עם מה כדאי לי להחליף את הקירור הפאסיבי שם? או אם אפשר לחזק את הקירור הנוכחי איכשהו? בלי מאמץ הזכרונות על 70 מעלות בGPUZ (גירסא 0.3.1)

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by STA4VK,

קניתי את המעבד לפני חודשיים בערך והבנתי שאי אפשר לשנות את המכפלה.. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לפתוח אותה ע"י מוד או עדכון הביוס, או כל דבר אחר. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. היי יש לי 2 מאווררים 80mm שאני מתכוון לשים על ה7600GS של אחי,מה יקרה אם אדביק אותם אחד לשני,האם תהיה ספיקה גבוהה יותר האם לא יהיו כוחות ניגוד \ גזירה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. על מפרט זהה (שלי - E6600 + P5B DLX) עם אותם הגדרות OC בדיוק (420X8, RAM@840) אני מקבל טמפרטורת מעבד נמוכה ב-12 מעלות בשימוש ב-SONIC TOWER עם מאוורר ANTEC 120 מ"מ לעומת NINJA עם מאוורר דומה. עם שניהם מרחתי כל פעם מחדש משחה של ZALMAN וכל שאר התנאים זהים לחלוטין... אותה חומרה, אותם תנאים סביבתיים ואותן הגדרות בביוס. מכל הסקירות שקראתי אין מצב שהפרש כזה הוא סביר - ודאי לא לטובת ה-SONIC! מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by LermanIsUberCool,

אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי

10. Started by Big_White,

ליפני. אחרי. מישהו יודע מה זה AUX? איך לגרום למאורר של המעבד לעבוד בשיא המהירות? מישהו יכול לתת רעיון למה המתח של 12+ ירד ל כימעט 11?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by nadavP3,

איך הכירור הזה שווה? בעיקר בשביל שקט ועולי קצת OC https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nineball,

ערב טוב לכולם החלפתי היום קירור למעבד (ועל הדרך... גם מעבד), כמובן שהתחלתי לעשות אוברקלוק, אבל נתקלתי בבעיה קטנה בנוגע לטמפרטורות- כל תוכנה מדווחת על טמפרטורות אחרות, והייתי שמח לדעת- לאיזו תוכנה להאמין? Realtemp, Coretemp או אברסט? (שלוקחת את המידע שלה ישירות מהביוס...) תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ravnadal,

כמה שאלות לאחר צפייה במדריך של buildzoid וגם כמה כלליות. דיי הבנתי את הרעיון וכבר רשמתי לי בדיוק את ההגדרות שצריך לשחק איתם, המתחים וכו' הדבר היחיד שהפריע לי זה שהוא אומר שצריך לעשות את כל ה OC על מערכת windows 10 נקייה במחיצה נפרדת ושאם עושים את זה במחיצה הקיימת יש מצב שזה יידפוק את מערכת ההפעלה ואני אצטרך להתקין מחדש את הווינדוס עם כל המשתמע מכך (משחקים, תוכנות וכו') מילא שהתהליך לוקח יחסית הרבה זמן + בזמן הבדיקות המחשב שלך מושבת. אבל להתקין ווינדוס בכונן אחר או במחיצה אחרת לעשות שם את כל הבדיקות ואז לנקות את הכל שמסיימים ולעבור לעבוד עם המחיצה העיקרית נראה לי כמו הרבה מאוד עבודה. להוסיף לזה את הקטע שעם הזמן צריך לשחק במילא עם ההגדרות עקב ט…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  14. Started by bennnn,

שלום-אני מעוניין לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך שלי יש לי 5850,ויש לי את התוכנה TRIXX מישהו שיש בבעלותו את הכרטיס יכול לומר לי לאיזה תדר אפשר לשנות את הCORE זיכרון- ומתח כדי שהכרטיס יהיה יציב ? תודה רבה אגב הכרטיס הוא ספייר-הוא היה בזמנו במנוחה על 55 מעלות,עכשיו הוא על 66 מעלות במנוחה.וניקיתי את האבק... העלתי עכשיו את התדרים ל 750 ול 1100 לזכרונות-במתח לא נגעתי ושיחקתי דרייבר סאן פרנסיסקו והיה יציב.השאלה אם לנסות להעלות עוד? והאם מותר לשחק גם במתח? אני לא רוצה שהכרטיס יישרף..תודה.נ.ב שאלתי פה ממש ממזמן את השאלה-אך לא המשכתי להתעסק בזה-אבל עכשיו אחריי באטלפילד 3 חייבים להמהיר אותו.. אוקיי העלתי בהדרגה והגעתי ל 775 לליבה ו 1150 לזכרונות והמתח נשאר אותו מתח. שאלה-האם תוספת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MX500,

אני מחפש מאורר ב100 שקל למארז 120MM איזה מאורר יש שהוא מומלץ?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  16. שלום, רכשתי מאייבורי את המאורר הזה: Scythe Gen Typhoon 4250RPM http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11446 אתר: Gentle Typhoon 120 mm High RPM: CPU Kֳ¼hler, Lֳ¼fter, Lֳ¼ftersteuerung, PC Netzteile von Scythe המאורר הגיע עם 2 מולקס של 4פין (שמתחברים לספק, זכר ונקבה) ומחבר אחד של 3פין אבל רק עם חוט אחד. הנה כך בדיוק: השאלה שלי היא: איך אני מחברת את העסק הזה לבקר המאוררים? אתם רואים את החוט האחד הזה, אז תסתכלו בתמונה בצד ימין, יש שם שני חוטים דקים שמתחברים למולקס. מהמאורר עצמו יוצאים 3 חוטים דקים, הצהוב השחור והאדום, השחור והאדום מתחברים למולקס. אז איך אני עובדת עם זה? תודה

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  18. יש מטלות כבדות שלוקחות הרבה חשמל \ הספק ויש כאלה שמשום מה לא האם ניתן באופן אוטומטי לעלות את התדר בהתאם ליכולת של הקירור נניח והוא מסוגל להגיע לחום סביר ב 200 WATTS אז המעבד יעלה את התדר עד שהוא יגיע לוואט תודה

19. שלום! E6400@3200 כמה מתח כדאי? אני נסיתי לעבוד על 1.55 אבל המחשב נכבה לי כבר לילה שני ...כלומר אני קם בבוקר והמחשב כבוי...אני חושד שזה הלוח ASUS P532E מכבה את המחשב כי המעבד מגיע למעלות לא רצויות....עכשיו הורדתי קצת את המתח הורדתי ל 1.4 בביוס.. ועוד משהו מוזר...נראה כאילו ב ASUS המעלות הרבה יותר גבוהות במעבד מאשר בלוח הקודם DS3PD של גיגהבייט יש סיבה לכך?

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by dor31,

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א תודה.

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  21. קניתי מאוורר חדש - 80 מ"מ של אינטל - והוא מסתובב לאט 2800 סל"ד אבל הוא מבצע את העבודה מעבד 28 מעלות בנוחה 44 מעלות אחראי שעה של קריעת תחת אם באנצ'מרקינג למעבד בלבד בסנדרה לוח מנוחה 28 אחראי שהבנצ'מארק הסתיים הוא היה 33 המעלות האלה טובות לאובר קלוק ? אז רציתי לדעת

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  22. שלום. כעת המעבד שלי עובד עם מאוורר סטוק ולצערי הרב מגיע לטמפרטורות אדירות לכן החלטתי לשדרג את מערכת הקירור שלו. אשמח לקבל הצעות לגבי קירור במחיר טוב של עד 170-180 ש"ח גג שיההי אפקטיבי ומקפיא אולי אפילו OC קטן. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 14:47:34 עדכוןחשבתי על ‎Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan‎ מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. יש לי כרגע מעבד E6400 וקירור סטוק חבר שלי מביא לי את אחד משני הקירורים אלו 775 FREEZER-7-PRO Zalman CNPS8000 מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by YARONGT,

שלום עשיתי אוברקלוק ל כרטיס מסך שלי 220gt 1gb ddr3 עשיתי לליבה מ 645ל780 ולשדר מ1403ל1695 ולזכרון מ790ל940 זה נראה לכם נורמלי לכרטיס חלש כמו זה אוברקלוק יחסית גדול?? ניסיתי עכשיו להעלות את האוברקלוק עוד קצת מ780 ל790 ומ940ל950 ומ1695ל1713 והמחשב ניתק את הכרטיס והחזיר אותו אבל עכשיו הוא תקוע לי על מאפייני d2 כלומר 405 לליבה ו325 לזכרון ו810 לשדר איך אני מתקן את זה בלי לכבות את המחשב

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by TheStriker,

שלום, זה המחשב שלי: מעבד E6300 לוח-אם: Asus P5B (פאסיבי) כרטיס מסך: Asus EN7300GT (קירור פאסיבי) 2 סטיקים של 1GB PQI ספק Thermaltake TR2 470W (מאוור של 120 מ"מ) מארז: Thermaltake Bach (מכיל מאוורר קדמי של 80mm ועוד 2 מאחורה של 60mm) המחשב הוא HTPC והוא יושב בסלון, לכן חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב לא אמור להיות עמוס יותר מדיי.. - אחרי הכל הוא משמש רק להורדות (עם uTorrent) ולהציג סרטים (לא HD). 2 המאווררים האחוריים של המארז עיצבנו אותי (דיי רועשים)\ אז ניתקתי אותם. ועכשיו ע"פ MBM 5 הטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 42-47 וטמפרטורת המארז כ-40 מעלות. (נכון לעכשיו CPU:44, Case:39) 1. האם הטמפרטורה הזאת תקינה יחסית למעבד? 2. מה ההגדרות האופטמליות כדי שהוא גם יהיה מאוד שקט וג…

• 5 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.