אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
רשום שהיא סוחטת את המחשב מכל הכיוונים, נשמע מפחיד
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם המשתמש הממוצע באמת זקוק לקירור נוסף של המארז או של המעבד?? האם זה הכרחי באמת או שזו סתם המצאה? למשתמש הממוצע לא לאוברקלוקר ?
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הוצאתי ים כסף על הקירור והדברים מסביב ורציתי לדעת עם הטמפ" סבבה??? ד.א מי שרצה לדעת על השקט של האורורה אני חייב לציין שאין הבדל ברעש אם הוא דלוק או כבוי זה לא יאמן הוא ממש חרישי וגם את הטוניק לא שומעים כאילו הוא לא שם בכלל... אז מה אתם אומרים....? ה.מ הוא X1950PRO והל.אם הוא gigabyte p35 ds3r Temperatures Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 26 °C (79 °F) CPU #1 / Core #1 42 °C (108 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) CPU #1 / Core #3 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #4 40 °C (104 °F) GPU 47 °C (117 °F) GPU Ambient 42 °C (108 °F) WDC WD3200AAKS-00SBA0 35 °C (95 °F)
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לדעתי זה יכול להיות מעניין לכל משמתכוון לקנות מערכת קרור מיים. סוף סוף החלתתי לקנות מערכת קרור מיים. כמובן מחול עקב המחיר. http://www.sidewindercomputers.com/swmc12vdcpu.html משאבה http://www.sidewindercomputers.com/swapgtzexpew.html בלוק למעבד http://www.sidewindercomputers.com/swmcqupo3xbl.html רדיאטור http://www.sidewindercomputers.com/swmcre1.html רזרוואר http://www.sidewindercomputers.com/ekwaekreacto.html בלוק לצ'פסט. יכול להיות שיוזמן עוד רדיאטור אחד. השאלה: 1 מה ההבדלים בין כל מיני צורות משלוח? 2 האם צריך לשלם מס, אם כן אז כמה ואיך עושים את זה? 3 אם יש בלאי, מהעושים? 4 אולי עדיף לקחת חלקים אחרים? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום התותחים פה שלום רב ביקרתי כבר בכמה אתרים בנושא של אובר קלוקינג וראיתי שהאמת פה החברה הרציניים אז אני צריך קצת עזרה קניתי מחשב חדש והרכבצי אותו באמת בהשקעה שיכלתי לעמוד בה אבל מרכיבים אכותיים ככה לפחות אני חושב אני אשמח אם תוכלו לעבור על המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא באמת בנוי לאוברקלוקינג אם אני צריך את זה בכלל ואם אני ארגיש ממש בהבדלים ואם כן אשמח מאוד מאוד אם מישהו יתן לי מפרט שינויים (אבל מישהו שמבין כי אני מפחד כרגע לדפוק את הרכיבים ) המפרט הבא הוצא מהתוכנה cpuz לוח אם - asus p5e rev 1.x.x ציפסט - x38 גשר צפוני - 82801ir (ich9r)b ביוס - american megatrends inc גירסה - 0303 תאריך עידכון - 10/30/07 מעבד -3.00GHz e8400 טכנולוגיה - 45nm מתח ליבה כרגע - 1.1…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני עוד לא קראתי פה את חוקי הפורום ואני חדש פה !! רציתי לקבל הצעה מאוורר למעבד של soket 775 ללוח אם p5e delux עם זה עוזר והמעבד הוא 9450q מעבדי מרובעי ליבות כמובן ! זקוק לקירור חזק ומסיבי שיעמוד גם בתנאי אובר קלוקינג בצורה מושלמת שיהיה שקט ושיעמוד בין סביבות המחיר 200 ועם זקוקים לחריגה אז 300 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מאלתי משחה על הרדאון שלי , שכבה ממש דקה לא יותר מידי ולא מעט מידי. כשאני מהדק את הסיילנסר אז מה שקורה זה שלא נשארת משחה על הליבה הכל בורח מהצדדים והליבה נשארת כמעט חלקה לגמריי. חשבתי שאולי אני מהדק את הסיילנסר יותר מיד חזק אז ניסיתי יותר חלש אבל זה לא עוזר הכל בורח. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
יש לי סלרון 850, שום תוכנה שראיתי בחיים לא מראה לי את הטמפ'. עד לא עשיתי OC כי אני לא רוצה שהמעבד ישרף או משהו. ניסתי את סיסנדרה, MBM ועוד כמה שהמליצו עליהם. אם מישהו יודע על איזשהי תוכנה שתראה את הטמפ', או שהסלרון לא יגיע לכזאת טמפ' גבוהה. תודה, ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי התוכנה AIDA מראה לי 29 מעלות מה אומרים מה הסטנדרט?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מחבר...בדקתי טמפרטורה של המעבד כי זה עיניין אותי.. AMD Sempron 2400+ עם קירור אוויר ג'נרי שמקבלים עם המעבד (הקירור בא עם המעבד..BOX...לא שומעים אותו בכלל!) החלון בחדר פתוח, אני חושב שהטמפרטורה כרגע בחדר היא 15 מעלות. יש רק מאוורר אחד במארז שעובד (מוציא אוויר). על IDLE המעבד 24 מעלות עם קירור ג'נרי!. ולא, הטמפרטורה לא מזייפת. בדקתי גם בביוס (הביוס מעודכן) ובכמה תוכנות (CPUCOOL, EVEREST). הכל אותו הדבר וזאת הוכחה שקירורי מים שווים לתחת !!!!!!!! קירור אוויר גם יכול להגיע לתוצאות מדהימות! בלי לקנות איזה VOLCANO ב200 שקל בקיץ הטמפרטורה היא 10 מעלות יותר
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מודולי ה-TEC הנמכרים היום מורכבים למעשה מיחידות פלטייר + כרטיס בקרה על מהירות המאוורר ופעילות ה-TEC + רדיאטור ומאוורר. אני עובד עם קירור אוויר TRU120EX ומאחר וטמפ' החדר בקיץ הזה אינה יורדת מ-30 מעלות, חשבתי לשפר את המצב עם: לינק למוצר : http://www.petrastechshop.com/2250tec1.html הרעיון הוא לפרק את גוף הקירור, להכניס את ה-TEC בין המעבד לגוף הקירור ולהצמיד. את ה-TEC אפעיל באופן קבוע (המחשב כל הזמן ב-LOAD מלא) ע"י ספק חיצוני שיופעל ע"י ממסר כשהמחשב מופעל. יתכן שאבצע UNDERVOLT כי אין לי ענין ב-OC של מעל 3.6GHZ. כיום אני על 2.8GHZ יציב 24/7 על עומס מלא (טמפ' של כ-60 מעלות). החיסרון היחיד ב-TEC שאני מוצא הוא בעלות חשמל גבוהה. פרט לזה, אני לא מוצא בעיה טכנית - אני עובד עם…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19, הכונן הראשון הוא הסידירום ואחרי 2 פלסטיקים ואחריהם הצורב שמתי בתוך המארז בין הסידירום לצורב (הרווח איפה שהפלסטיקים) מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר האם זה יעזור? כי אין לי מאוורר מקדימה שמכניס רק המאוורר 120 מ"מ מאחורה שקיבלתי עם המארז
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי (במפרט בצד) מ2000MHZ ל2400MHZ (באס 240, מכפלה 10). אחרי זה כשהפעלתי ת'מחשב והוא נכנס לוינדוס אתחילו כל מיני בעיות כגון וינדוס משנה סקינים, תוכנות לא נדלקות וכד'... אבל הטמפ' עדיין בכלל לא גבוהה. תמיד OC גורם לאפקטים כאלה או שפשוט שכחתי לעשות משהו? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד עובד כבר 3 שנים בערך, ובאופן מוזר הוא פתאום נשבר ונפל בזמן שהמחשב עבד. (נפל על הכרטיס מסך, אני חושש שנגרם נזק) המאוורר הוא של זאלמן, מה שנשבר זה מה שסימנתי x בתמונה. (מצטער, אין לי מצלמה) זה הגיוני דבר כזה? קרה פעם למישהו? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המאוורר שיש לי לא עובד טוב בגלל שניסיתי לנקות את הגוף קירור מאבק ולחצתי על המדחף יותר מדי מבד"כ עכשיו, כשהמדחף מסתובב אז הוא נתקע בגוף קירור למשך מס' שניות ואז מפסיק להסתובב. אם במהלך הסבסוב אני לוחץ על מרכז המדחף אז הוא לא נתקע בגוף קירור. המאוורר הקיים הוא ThermalTake Golden ORB II הלוח אם: Gigabyte MA790X-DS4 עכשיו, כשאני נותן למעבד לנוח ומנסה שוב אז המחשב מצליח לסחוב לכמה דקות. אחרי כל השטויות הנ"ל שעשיתי , איך אני מנקה גוף קירור +מדחף מאבק באופן שלא יפגע בהם? אני צריך מאוורר חדש למעבד=AMD 955 Phenom II מה ההמלצה? נתקלתי בזה: מאורר למעבד Noctua NH-U12S תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש את הלוח אם הזה והוא מצליח לעשות אוברקלוק מכוון שאני לא מצליח לנעול אותו... וזה מבאס למה יש לי קירור ממש טוב לאו סי!!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מודה, אני חדש בתחום אבל לא מצליח להשתלט על הסקרנות. יש לי Quad 6600 שעובד (כרגע) ב- 2.4 ואני רוצה לסחוט ממנו לפחות 3.0 קראתי לא מעט אבל יש אינספור מושגים חדשים לי כמו front side bus וכו'. אשמח לעצות איך לחשב יחס בין מהירות המעבד, וולטג', FSB, זיכרון וכו'. תודה מראש :s05:
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפש קירור טוב ושקת לכ. מסך Sapphire HD 3870 1GB GDDR4 Special Edition, המוציא את האוויר מהמארז, כמו בדגם הראשון שלהם. אם אפשר לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש ב 6000 ש"ח עם המחשב קניתי אתה הכרטיס asus eaX800XL pci expres 256mb רציתי לדעת האם זה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס בכמה אחוז אני צפוי לשפר אותו ואיזה קירור אני צריך (נכון לעכשיו הוא עומד על 51 מעלות במנוחה) וכמה זה צריך לעלות עוד על המחשב זכרונות PQI 512x2 dual AMD64 3000+ venice (@2ghz) MSI neoforce 4 HEC400 קירור דיי רגיל ופשוט מארז קומפיוקייז
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500 ומאוורר מקורי קניתי מאוורר חדש VULCANO 7 של טרמלטק עכשיו יש לו גם משחה טרמית והכל השאלה שלי מה לעשות? איך אני מבצע את ההוצאה וההתקנה טוב? יש להם אתרים ותמונות שמראים איך עושים את זה? האם אני צריך להסיר את המשחה טרמית מהמאוורר הקודם ולמרוח חדש? איך עושים זאת? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום.. המפרט שלי הוא: p4 2000 a 256 rdram 800mhz msi 850p לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק עד ל 2.4 ..הכל עבד טוב ויפה הרצתי את הפריים 15 שעות ללא שום שגיאות! בבוקר שאני מפעיל מחדש את המחשב אני שומע פיבים והמחשב לא עולה נאלצתי לאפס את הביוס.. עכשי ואני על 2.3 העלתי את המתח ב 50 ..בינתיים אין בעיות אבל אני חושב שזה יקרה שוב.. אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע..ואיך לפתור את הבעיות.. קניתי קירור ספרק 7+..ומרחתי ארקטיק סילבר 5.. יש לי 57 מעלות כאשר הפריים רץ 15 שעות על המבחן הקשה ביותר.. בלוח אם יש לי 33 מעלות לאחר 15 שעות עבודה של הפריים במבחן הקשה ביותר.. יש לי שתי מאווררים על הדלת מכניסים אוויר...שתיים מקדימה איפה שהסידירום מכניסים אוויר אחד מקדימה למטה מאחורי הפאנל מוציא…
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה מאוורר אתם ממליצים לי לשים על ה AMD XP 1800 החדש שלי? ראיתי פה ביקורות מצויינות על ה AX7, איפה ניתן לקנות אותו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-