עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nadaw,

סתם שאלה... צודהההה ;D

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  2. צודהההה

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by nadav275,

בידי גוף קירור slk600 ישן ועדיין מצויין, אך היום כשפירקתי אותו רקיתי שכל השכבה החיצונית שלו פשוט התחמצנה. אבא שלי אמר לי שזה לא אמור להפריע כי ממילא זה רק על השכבה החיצונית (ולא ייכלה את הגוף קירור) אבל בכל זאת- בין הצלעות קירור כבר ממש יש שכבה ירוקה עבה שהתחמצנה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בעניין- ראשית כדי לנקות את הגוף קירור, ואח"כ כדי למנוע את התופעה(ובלי לפגוע ביכולות הקירור של גוף הקירור) תודה, נדב

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by spooky,

אני קונה בעוד יומים-שלוש את הלוח Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE וכפי שכתוב בכותרת אני רוצה לדעת אם הוא טוב לOC?

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by Vortex,

שלום, יש לי פנטיום 4 1.7 וויליאם-מת ( :'( ) , הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 45 מעלות. אני מתחיל להריץ פריים וזה אחרי 20 שניות עולה ל60 מעלות, ואני מפחד להמשיך...יש סכנה בלראות עד לאן זה מגיע? תודה.

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by superginiman,

עשיתי OC לכרטיס מסך 9800 PRO ATI קירור STOCK והעלתי בכמעט 600 נקודות ב3D MARK צירפתי תמונה עם המידע [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  7. חברים שלום לכולכם !! יש לי שאלה... יש לי אמד64 3000+... ושני סטיקים של 256 של קינגסטון... דדר400... האם הזכרונות מנוצלים עד תומם ? יענטו עובדים בכל ה400 ? איך אני מחשב את היחס הזה בין המעבד לזכרונות ? יחס ניצול הזכרונות.. עד כמה להרים תמעבד כדי שהזכרונות ינוצלו כמו שצריך ? צודהההה ( רבה רבההההה ) ועוד משו... אם אני מוסיף עוד סטיק של 512 אבל 500 מ"ה... מה קורה עם הזכרונות ? זה משפיע על הכל ? ובא"ק ? צודהההההההה ( שוב..)

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by dbx22,

יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X ומעבד ברטון 2500 וכשאני מעלה רק את המכפלה או רק את הבאס זה פועל אבל כשאני מעלה את שניהם ביחד זה לא מעלה לי את המחשב... מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by ShowstoppeR,

טוב יש לי לוח של gigabyte דגם GA-8IPE1000 pro2 בביקורות באתר מצאתי לוח כמעט זהה מדגם ישן יותר לא פרו2. גם שם הם נתקלו בבעיות לעבור את 250 בהגדרות באס. אני רץ יציב כסלע ב250 העליתי ל260 והווינדוס עלה ואפילו שיחקתי קצת משחקים אך באמצע המחשב איתחל את עצמו מחדש. אחר כך ניסיתי לשחק עוד קצת עם ההגדרות מה שלא הביא ליותר מידי הצלחה. בבקשה תעזרו לי אני ממש קיוויתי שאני יעבור את ה 3GHZ והיו לי גם שעיפות ל 3.6 עם קירור מים.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  10. לחבר שלי יש מחשב כמו שלי לי 3.06 גם לו יש 3.06 אבל עם אברקלוק ..... הבעיה היא כמה הוא אומר לשים זכורנות המעבד שלו בכללי הוא 2.53 והוא עובד עם אני לא טועה על 133 אז הוא שם 161 ואת הזכורנות על 288 ואפשר גם על 322 וכו' הזכורנות עצמם שלו הם ddr 333 3 והלוח אם הוא גגביט sq 800 הוא שאל אותי אז אמרתי נשאל את המומחים שזהאתם חחח על מה כדאי לו לשים שיהיה שווה בשווה הוא רוצה 3.06 יש לו קירור מבלי שיעה לו ריסט או כל השטיות הוא מצליחלהגיע עכשיו אבל האו רוצה לדעת בטוח! עלכמה לשים . את הזכורנות שהמחשב יהיה שווה ועמיד עמיד - אני מתכוון שלא יעשה ריטסרט וכל השטיות במאמץ בגלל זה צריך לשים את הזכורנות במספר שווה

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  11. תמיד תהייתי מה זה אומר ועוד לא יצא לי לשאול 5:4 3:2 1:1 כל אלו מה הם מייצגים ?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  12. Started by shimmi1982,

אני ממתכנן להתחיל להמהיר את המערכת בצורה רצינית- אז אמרתי נסגור קודם כל את נושא הקרור אז עשיתי לעצמי חבילה בפנדה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Arctic-Cooling ATi Silencer 3 173 ש"ח 1 ZALMAN Multi Connector zm-mc1 27 ש"ח 1 Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit 220 ש"ח 2 Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 110 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח סה"כ 585 ש"ח אוקיי אני צריך בבקשה דעות שלכם לשיפורים: ATI SILENCER 3 -מותאם ל9800XT (האם הוא יותר טוב מהקרור סטוק המאסיבי של ה9800XT?) MULTI CONNECTOR - כדי לחבר מאוררים ישירות לספק (כי בלוח אם אין כבר מקום) SLK 948U - אין מה להסביר... SF2 X2 (אחד למעבד, ואחד לדלת המארז) וכמובן משחה טרמית (הבנתי שהיא מעולה) בעתיד אני מתכנן ג…

• 13 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by Stealth,

שלום, אני מתכוון להחליף את המאוורר שקיבלתי עם הprescott 2.8 שלי שמרעיש בצורה בלתי נסבלת ושלא תעלה על הדעת. אני זקוק לפתרון קרור טוב וכמה שיותר בזול וכמו כן שניתן יהיה להשיג בקלות. תודה נ.ב לא מענייני להגיע לטמפ' הקפאה, המטרה עבודה סבירה אפילו בימי הקיץ החמים במינימום רעש *עריכה* חשבתי אולי לקנות את המאוורר הישן שבא עם הcopper, לדעתכם הוא לא יגרום נזק, קרי התחממות יתר?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shimmi1982,

שלום , אני מעוניין להתחיל לטפל בבעיית החום החמורה של המעבד שלי. בהתחלה אמרתי נלך על הכי חזק, ורציתי SP97, ואז גיליתי לאכזבתי שהוא לא מתאים לAMD 64 ולסוקט של הלוח של EPOX (8KDA3) בכל אופן - אז ירדתי קצת- ושקלתי בין שתי אופציות: 1)VENUS 12 2)SK948U+SF2 התייעצתי בפורומים וכולם ענו לי חד משמעית שאם אני מחפש ביצועים - אז הSK948U עם SF2 יתנו לי ביצועי קרור יותר טובים. ועכשיו אני רואה כאן מלא מלא דעות חיוביות לגביי הSILENT TOWER. אז השאלה שלי היא: מה עדיף מבחינת קרור מאסיבי? הSILENT TOWER? או הSLK948U+SF2 ?

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  15. שלום לכולם אני סוף סוף מסכים לקחת על עצמי את הסיכון של מערכת קרור מיים לפני שאני מתחיל אני צריך לראות שאני מסיג את כל החלקים ואני לא רוצה להשקיע בקניית חלקים השאלה או הבקשה הראשונה שלי הי איזה משאבה אני יכול לשים, חשבתי בהתחלה לשים את המנוע של השפריצרים באוטו אבל זה רועש מידי איזה משאבה אתם ממליצים (שלא עושה הרבה רעש) ואני לא רוצה להשקיע כסף תודה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by J.a.C.k,

איך ניתן לפתוח מפלה ל- AXP1900+ PALOMINO CORE

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  17. שאלה קצת מוזרה אני יודע אבל משמעותית...

18. יש לי לוח DualDDR, ועליו DDR333*2, לכן מהירות הזכרון היא 666MHZ מול המעבד. יש לי מעבד 2.4 533MHZ באס. ממה שהבנתי מהירות הבאס היא 133FSB*4, ומהירות המעבד כולו היא 133FSB*18. כדי להגיע לבאס של 666MHZ (מה שינצל את כל הזכרון) עלי להעלות את הFSB ל166.5 (666/4), ואם אני יעשה את זה המעבד יגיע למהירות של 2997MHZ (166.5*18).. אין לי כל מושג לגבי אוברקלוק, כל מה שאמרתי עכשיו זה לפי מה שאני מבין. האם כל מה שאמרתי נכון? ויותר חשוב, האם זה אפשרי לבצע אוברקלוק כזה מטורף? תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by shimmi1982,

יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם מאוורר 120ממ מכניס מקדימה (עם רשת סינון נשלפת לניקוי הג'יפה) ומאוורר 120ממ מוציא מאחורה. מישהו ייעץ לי להחליף את המיקומים- את הקדמי להפוך, שיוציא אוויר ואת האחורי להפוך שיכניס אוויר- הרעיון לכשעצמו נראה לי מאוד הגיוני היות והמאוורר האחורי הרבה יותר קרוב לכל המערכת ויכניס אוויר יותר טוב (במיוחד שהאוויר שנכנס מהקדמי גם מתבזבז ונחסם ע"י ההארד דיסק וגם האוויר ממנו מתחמם מההארדסיק ומגיע לכל המערכת כשהוא כבר לא כזה קריר) - עד כאן יש הגיון נכון? וכאן נשאלת השאלה- המחשב אצלי חודש אולי קצת יותר- ולפי יומיים הוצאתי את הרשת המסננת לבדוק מה העניינים והזדעזתי לראות כמה אבק יש עליה- אז אם אכן אחליף את כיווני הזרימה במאוררים - מאחורה אין רשת- אז כל הג'יפה תכ…

• 9 תגובות
    • 546 צפיות
  20. היייי, אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה החלטתי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המסך שלי ולמעבד ... הכרטיס מסך : ge-force FX5200 128MB 128BIT של innovision ... המעבד : intel pentium 4 1.8 GHZ ... מה שאני צריך זה את מהירות זיכרונות הכרטיס ומהירות הליבה שלו ...

• 3 תגובות
    • 413 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

האם כדאי להחליף בין המאורר שקיים על ה Spark7+ עם ה Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 80mm המאורר שעל ה Spark מסתובב ב 6000RPM המאורר Smat Fan מסתובב על 4800RPM

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by Gangster,

מה הטמפרטורה של המעבד? הלוח אם? וההרדיסק מישהוא יכול לעזור ?? תודה !

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by PT,

יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום! הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה) אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך. זה אפשרי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ElEmEnt,

מה נותן ביצועים טובים יותר עם מה אפשר להגיע לFSB גבוהה יותר? אני לא מדבר על הפיצ'רים שיש להם אלה רק על האובר של 2 הלוחות הנ"ל בגלל זה אני חושב שהוא מתאים לפורום הזה תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by menacex,

שלום ! ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות שעקב אי-עדכון של הביוס , הבורד שלי נותן לי לעשות אוורקלוק יענו מ133 במקום להתחיל מ166 ? ברשותי GIGABYTE 7VAXP ולא , אין לי שום דבר על הלוח שמאפשר לי לשנות זאת. באתר של GIGABYTE מופיע עידכון בביוס ל BARTONS 2500 \ 2800 \ 3000 רציתי לדעת האם עידכון הביוס יאפשר לי לעשות אוור קלוק כמו שצריך או האם זה רק ענין טכני כאילו.. F11 2003/1/15 AMD Barton CPU support (2500+/2800+/3000+)

• 3 תגובות
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים