עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Thunder^,

שלום! היום חברתי לכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 PRo) את Silencer rev.3 וגיליתי שהוא לא גרם לשום שינוי כלשהוא בטמפרטורת הכרטיס...... ופעלתי בדיוק לפי ההוראות... ועכשיו לפעמים הוא מעוות לי טקסטורות לכמה שניות במשחקים (בדרך כלל בפיצוצים...)......מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה? ואם זה עוזר במהלך ההרכבה אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית והנחתי את הקירור על הכרטיס לפני ההידוק הזזתי בטעות אותו ואז הייתי צריך להזיז את הגוף קירור בחזרה למקום.........אולי זה עשה משהו? לפני שחיברתי את הקירור לא יכולתי לגעת בכרטיס......וגם עכשיו כשהוא עובד על גבוהה וכשהמחשב במנוחה.....(לא לדבר כשאני משחק.......) בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי......אולי כדאי שאני אמרח מחדש את המשחה הטרמית? תודה מראש לעזו…

• 17 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by dbx22,

יש לי רדאון 9500 פרו. עכשיו ראיתי באינטרנט כשגלשתי שיש את התוכנה הזאת: ATITools 0.0.20 שאפשר לעשות איתה אוברקלוק לכרטיס. אז רציתי לשאול האם זה בטוח? ואיזה פרמטרים לשים בתוכנה בשביל אוברקלוק טוב. וגם רציתי לשאול עד איזה "רמה" הכרטיס שלי מסוגל להגיע(לדוגמא: 9700NP וכו') תודה רבה ולהתראות!

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  3. הסתכלתי קצת באתר של TT וראיתי שיש להם שני מערכות חיצונית ופנימית החיצונית נשמעת לי הרבה יותר טוב Liquid 3 הקטע שאין לי מושג עם הבלוק שלה תומך בAMD64 ודבר נוסף אם היא באמת טובה מישהו יודע איזה מערכת קירור מים שווה לקנות?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  4. הי, יש לי 4 מאווררים. 2 מחוברים ללוח (1 CPU ועוד אחד אחורי) ו-2 מחוברים ישירות לספק. 1. אני חושב שיש לי מקום לחבר עוד מאוורר אחד ללוח. אם יש לי מקום, אז האם ניתן לחבר כל מאוורר לשם? פשוט להשתמש בכבל שממיר מחיבור חשמל "רגיל" לחיבור הקטן של המאוורר? 2. האם ניתן לשלוט ידנית על מהירות סיבוב המאווררים? 3. האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לקבוע טמפרטורה והיא תסובב את המאווררים אוטומטית כדי לשמור על הטמפרטורה הזו? (כמו טרמוסטט של מזגן?) 4. האם קיים פאנל שליטה שיודע לעשות את זה אוטומטית? כל הפאנלים שיצא לי לראות רק מדווחים טמפרטורה אבל לא משנים את המאוורר אוטומטית. תודה לכל מי שיענה מוטי עריכה: יש לי את הלוח ASUS P4P800SE עריכה: מצאתי עכשיו את SPEEDFAN נראית כאילו היא עונה על חלק מהצ…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  5. Started by Sting,

טוב אז קניתי את ה Zalman7000cu ועכשיו אני מחפש משחה טרמית טובה , עכשיו ראיתי כל מיני דגמים וסוגים אבל אני לא יודע מה הכי כדאי אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ועדיף שיהיה עודף לדברים אחרים נ.ב בתמונה ... זה מה שאני חושב שזה ?!?!? : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1909

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by SויSה,

יש ברשותי שתי מאוורים ג'נריים אחד 80 ואחד 60 מ"מ,לשתי המאווררים יש שתי כבלים אחד שחור ואחד אדום אך אין להם חיבור כלשהו אלא רק כבלים חשופים. היכן אני יכול לחבר אותם במחשב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  7. Started by slater,

משהו יכול להגיד לי פעם אחת ולתמיד האם אני צריך לחשוש מהמשקל של הקירור zalman 7000-cu??????????? הוא שוקל בערך 750 גרם וחלק אומרים לי שזלמן לא תרשה לעצמה למכור קירורים שישברו מעבדים וחלק אומרים לי שהמשקל שלו מופרז מאוד ומסוכן למחשב........ אז משהו יכול להגיד לי סופית האם אני צריך לחשוש שיקרה משהו למחשב שלי אם אני ישים את הקירור הזה במחשב??????הוא יכול ליפול לי בתוך המחשב???????

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  8. Started by aviran_n,

אני מתלבט בין 2 קירורים לכרטיסי מסך 1. ZALMAN ZM80D-HP 2. או אחד מה Silencer איזה מהם יתן לי ביצועים יותר טובים? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by ELDAD-A,

יש לי מארז Simbadda(סימבדה) כזה: וכפי שאתם רואים אין מאוורר בצד של המארז בחלון. האם כדאי לי לשים מאורר בחלון? ואני יכול לעשות את זה בעזרת מקדח כוס? או שיש סיכוי שיישבר החלון? ומה עדיף למאוורר בדלת מכניס או מוציא? האם מישהו כבר עשה את זה עם מארז כזה? בתודה אלדד.

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by infer73,

טוב ככה, לפני כמה ימים מת לי הספק כוח אז פתחתי אותו והוצאתי ממנו את המאורר עכשיו המאורר היה מחובר ע"י 2 חוטים (אדום ושחור) שהיו מולחמים למקום כלשהו בספק (הלוח הזה עם הרכיבים והכל) עכשיו הוצאתי את המאורר ע"י משיכה פשוטה של החוטים והכול בסדר אבל יש לי בעיה קטנה, אני לא יודע איך לחבר את המאורר לחשמל כי אין לו חיבור של מולקס כזה וגם אין לו חיבור שמתחבר ללוח אם (כמו מאורר למעבד למשל) אז איך אני אמור לחבר אותו? (אם אפשר תתנו דרך כלשהי שלא תתפוס מחבר על הלוח אם כי אין לי פנוי וגם עדיף שלא יתפוס מחבר מולקס,אפילו שזה לא קריטי)

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by ed1,

ל- 1700+ XP Thoroughbred עם הלוח GA-7VKML ? easy tune 3 לא מאפשרת שינויי מתח, למי יש מערכת כזאת והצליח? (easy tune 4 לא מוכנה לרוץ על הלוח הזה היא לא מיועדת אליו כנראה)

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  12. הוא יכול לרדת למשהו כמו מינוס 20 בערך? (טמפרטוה של מקפיא ביתי , אני לא יודע בדיוק מה היא)

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by X-Gamer,

יש לי תכרטיס GeForce 5950 Ultra של ASUS איך הקירור שלו? מספיק טוב בשביל OC? הנה תמונה

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום רכשתי מאורר 92 ממ בשביל שלים על המארז בצד, יש לי עוד שני 120 ממ המאורר הוא של VANTEC ויש לו מד טמפ', עכשיו אין לי בעיה לחבר אותו לספק כוח, אך יש לו עוד חוט שאני מעריך כמובן שהוא של השליטה והמד טמפ' אשר בטח אמור להתחבר ללוח אם, הבעיה היא שכבר מחוברים ללוח אם שני המאוררים השניים מה לעשות? האם הוא יכול לפעול במוד אוטו' גם בלי שאני מחבר אותו ללוח אם? או שיש איזה שיטה או משהו? דרך אגב יש לי לוח אם של EPOX 8KDA3+ תודה

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by f_b_i,

יש לי מעבד ATALON 2500 לוח ABIT NF7-S2 הטמפ' במנוחה היא SYS: 36 CPU:44 האם זה גבוהה או תקין? הBIOS נותן לי גם טמפ' של PWM מה זה? איזה קירור (אוויר)הכי מומלץ למעבד ולא אכפת לי מהרעש? ועכשיו לשאלה על אוברקלוק: הלוח נותן לי אפשרות להעלות את הבאס עד 300 בהתחשב בזה שהמכפלה של המעבד היא 11. האם אני יוכל להגיע ל3300Mhz אם אני מצליח להשאיר את טמפ' נמוכה? SORRY על כמות השאלות ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by roeiw,

יש לי כרגע מעבד 2500+ וסינק של ונטק אירו פלו. אני רוצה להחליף קירור למשהו יותר רציני ושקט חשבתי בכיוון של Thermalright ALX-800 + ENERMAX 80MM RPM Adjustable Fan מה אתם אומרים כדאי להחליף לזה או שיש לכם הצעה יותר טובה? (אין לי חורים מסביב לסוקט)

• 15 תגובות
    • 898 צפיות
  17. יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ht 800fsb 1mb הלוח אם asus p4s800d זכרונות 2x256 ncp 400mhz 3200 וקירור למעבדsilent tower עכשיו עלתי אותו מעל 3200 mhz בoc והמסך התכבה אחרי שעשיתי restart המסך נדלק ורשם לי אוברקלוקינג נכשל האם צריך לעלות את המתח? אם כן אז באיזה רכיבים צריך לעלות אותו ואיך בכלל אני מעלה את המתח תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by miky,

חברה יש לי שאלה לגבי riva tuner האם זו תוכנה לקלוקיג או לטוויקינג אם לקלוקינג אז אני רציתי להגיד שעשיתי קלוק לכרטיס מסך ליבה:300 הרץ,זיכרון:220 הרץ האם זה שיפור טוב?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by Idan-h,

למעבד שלי יש FSB של 133 (533 באס). אם אני מעלה למשל ל134FSB, אז אוטומטית זה המהירות של הזכרון תעלה בMHZ אחד? ז"א תהיה 334 ואז בגלל הדואל זה יהיה 668 (תסתכלו על המפרט בחתימה)? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 אף פעם לא ניתקלתי איתו בבעיות כלשהן ואני לא עושה אוברקלוק. העניין הוא שמאד התפלאתי לקרוא שהטמפרטורה המומלצת למעבד הזה במאמץ היא 45 מעלות, כאשר שלי במנוחה עומד פחות או יותר על טמפרטורה זו. במאמץ הוא מתקרב לשישים(לא בדקתי משחקים כמו דום, אבל NBA על דיטייל מקסימלי הוביל ל58 מעלות). כל זה כאמור בלי OC ועם קירור סטוק רגיל. מה פשר הדבר?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by miky,

חברים אני זקוק לתוכנה שמזה את טמפרטורת כרטיס המסך

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. למאיץ nVidia Geforce 4 MX440 128MB DDR אני פשוט חושש לפגוע בו, כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל ניתן) ובדרך היעילה והבטוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by Ninja,

קירור לכ.מסך...האם הוא יתאים לי ל R9700np של Power Color? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 מארז HEC 6A19 מאורר 120 מקדימה שמכניס מאורר 120 מאחרושה שמוציא מאורר 80 מהצד שמכניס ומאורר THEMALTAKE POLO 735 למעבד עלו המוחי שתי אפשרויות לשיפור הסרקולציה כי עדיין חם האחת היא להחליך את המאורר 80 שמכניס אוויר מהצד במאורר 90 והשניה היא לעשות עוד חור למעבד 80 בצד השני בחלק העליון של הצד השני יותר נכון אשר יוציא אוויר. (אני לא יכול לחורר למעלה כי אי אפשר להפריד את החלק העליון ואני לא רוצה להתחיל להוציא את כל הרכיבים ולקדוח) מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by KvodHagab,

מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים