אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כפי שאתם יכולים לראות יש לי שתי כרטיסי 7800GTX 512MB, אחד של ג'יגהבייט ואחד של XFX. עכשיו, את ה- XFX יש לי כבר מספר חודשים וקניתי לו קירור של זלמן בחו"ל ואילו את ה- ג'יגהבייט קניתי מחבר שלי ב- 600 שקל לפני כמה זמן (וגם פתחתי על זה ת'רד בפורום כרטיסי מסך) ועוד לא הספקתי לקנות לו קירור. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להשיג עוד VF900 בשביל הכרטיס השני במחיר 34$ שאני יודע שהוא קירור טוב מאוד וגם זול אבל אם אני רוצה לעשות OC גדול לכרטיסים הוא יכול להיות רועש. או לקחת את הדבר הזה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6089 שעולה 68$, מקרר את שתי הכרטיסים ביחד ולא רועש בכלל. המארז שלי מאוד שקט ומקורר ואם אני מגביר קצת את הזלמן אז הוא הדבר הכי רועש במארז אז בבקשה אם י…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Intel E6300 והיום קניתי לו קירור ac freezer 7 pro כדי לעשות לו OC... זה OC ראשון שלי ואני לא כלכך יודע איך להתחיל אני עכשיו מדבר איתכם במחשב אחר.. ובמחשב עם ה e6300 אני בביוס.. זה נראה כך: CPU host frequency 200 PCIE frequency 100 System memory multiplier 2.66 Memory frequency 585 FSB Overvoltange normal CPU Voltage control 1.325 Cpu Normal vcore 1.325 מה עושים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Sapphire היא במקרה חברת בת של ATI(ראדון)?? אם לא, אז למה היא מוכרת רק דברים מתוצרת ATI??
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ממש הרגע חזרתי מהסדנא.. מתברר שיש סדנא בשדרות , ושדוד שלי מכיר את הבעלים טוב .. אחרי שעה דיבורים. הבנתי שיש לו את הציוד המצאים (מחרטות ממוחשבות וכרסומת 2 וחצי צירים) והוא דווקא אהב את הרעיון . כרגע התכנון הוא בלוק עגול מנחושת עם תושבת וברקט מאלומניום ... אני מתכנן לחרוט על התושבת ועל החלק העליון של הבלוק רשת משושים. ואולי גם את השם של החברה תמונות אני יעלה בקרוב .. מה חושבים? יש סכוי? זה ילך? מה מחיר סביר לבלוק טוב? מה הבלוק הכי טוב נכון לעכשיו?? איזה טמפ' ים הוא נותן ?
-
- 103 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
המצב הוא כזה , לוח אם שיש עליו מעבד P4 2.8 GHZ (Presscot יש עליו קירור STOCK והמעלות נעות בין 65 ל 70 עכשיו על הלוח יושבת מאחוריו פלטה שמחזיקה את הקירור השאלה היא אם אני מחליף את הקירור אני צריך גם לפרק את הלוח אם מהמחשב ולפרק את הפלטה או שאני יכול להשתמש בפלטה לקירור אחר ? וכמו כן אשמח להמלצה לקירור לSOCKET 478 ולא מפריע לי הרעש שהוא עושה .. בתודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה מאוורר שיוציא אוויר חם מהמארז, משהו בסגנון אגזוז, על מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יעשה OC דרך התוכנה זה בסדר? זה OC אמיתי ? או שעדיף לעשות ידני בביוס?
-
- 6 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רק גוף קירור מקורי, בלי הכרטיס. זה אפשרי? מוכרים?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
-
התושבת מבחינת הקירור היא כמו 775 או תושבת אחרת שכבר הייתה נתמכת? או בקיצור אם אני קונה אותו הוא בודאות יתאים לתושבת ולא משנה גם אם מדובר בפריט ישן שישב קצת זמן בחנות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה כרגע אני בבאס 250 עם תזמונים לזכרונות של 6-3-3-2.5 (עברתי בדיקות מאמץ) והבנתי שזה לא כזה משהו אז חשבתי לנסות ולעלות עוד אבל אני עובד על משהו די חשוב עכשיו וקצת מפחד שאיזה משהו פתאום ישרף לי במחשב אני יודע שאתם שונאים ששואלים אותכם "עד לאן אני יכול להגיע בOC" אבל השאלה שלי היא קצת שונה אני רוצה לדעת עד איזה גבול זה כבר מסוכן למעבד/זיכרונות? (אני לא רוצה בעוד שנה שנתיים פתאום המעבד יחליט להתפגר לי ) עד כמה בערך אתם חושבים שאני יכול לעלות עם הקירור שברשותי? תודה
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך RADEON 3850 HD GIGABYTE 256MB 256BIT ומאוורר זלמן עם צלעות קירור רפרנס ולפני כחודשיים שלוש הוא עבר ניקוי בחנות ביחד עם כל שאר מאווררי המחשב שחלקם הוחלפו והמחשב עבד שקט יחסית גם בלילה במנוחה. לאחרונה הוא התחיל שוב להשמיע רעשים יותר גבוהים ולכן ניקיתי את המארז עם אוויר דחוס אך לצערי הרעש לא עבר וכאשר שקט בחדר שומעים אותו היטב. כל שאר האוורור במחשב שקט ביותר ובדקתי זאת ע"י הוצאת כרטיס המסך והפעלת המחשב בלעדיו. הרעש נשמע כמאמץ ולא משהו שנוגע במאוורר. ולשאלותיי: 1. האם יכול להיות שזאת בעיה של ניקוי, האם צריך לפרק את המאוורר לגמרי? כדאי לעשות משהו כזה? (ניקיתי בין צלעות הקירור ואת המאוורר עצמו) 2. במידה וזה בעיה פשוט של מאוורר שלא מספיק חזק ושקט, …
-
- 58 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
יש לי GTX 470 כל המחשב שלי עומד על 38 מעלות בווינדוס שאני לא עושה כלום והכרטיס מסך על 68 מעלות .. ניקיתי אותו עכשיו ואני רואה שזה לא קשור המחשב שלי דיי חדש .. ורציתי לדעת עם זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי לאחרונה NFS SHIFT ולמרות שבדקתי האם אני יכול להריץ אותו על ההגדרות המק' ואכן בתיאוריה יכולתי, נכנסתי למשחק ובמרוץ רב משתתפים קיבלתי באזור מרובה אנשים 9~13 FPS... זה היה עם OC של 625@640 \ 993@1010. ביטלתי את הOC לראות אם הוא הגורם והוא לא (כי קרה לי שה OC לכרטיס הוריד לי ביצועים..). עשיתי OC גבוהה יותר והרצתי בדיקת יציבות אחת בלבד ב 3DMARK ולא היו ארטיפקטים ועדיין לא בדקתי אם יש לאגים אבל אני מניח שיש... מה בערך בערך הגבול OC של הכרטיס הזה וכמה זה יעזור לי? והאם זה נורמאלי שאני לא מצליח לקבל ביצועים מק' מ NFS? תוצרת הכרטיס היא MSI למקרה שתהיתם ושאר המפרט מימין <--- אשמח לקבל תשובות לכל שאלותיי ואני יודע שיש הרבה ;D
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאוור המארז די מרעיש (120 ממ) המהירות שלו היא כ 1985 RPM , האם ניתן לשלוט במהירות שלו ? בביוס (Asus M2A-VM ) אפשרויות העדכון למאווררים נעולות (צבע אפור) האם אני צריך לקנות מאוורר עם פוטנציומטר ( כפי שקראתי בפורום ) אן שאפשר לווסתו בצורה אחרת ?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כאייקון, באיזור ההתרעות ליד השעון, ושלא תשקול הרבה?
-
- 12 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי ברשותי מארז של אנטק 1088AMG שבא עם מאוורר אחד של 120 מאחורה.. אני רוצה להוסיף לו עוד 3 מאווררים של 80, 2 מקדימה ואחד בצד למטה שיכניס אוויר ויקרר את הכרטיס מסך.. חשבתי לקחת 3 מאווררים של Tt : 2 מסוג ג'נרי שלהם שיבואו מקדימה.. לחבר אחד בחיבור 3 פינים ואחר בחיבור מולקס רגיל.. ואחד לכרטיס מסך מסוג Smart Case Fan 2 שיש לו 20.5cfm-75.7cfm עם 17dba-48db @ Max ולחבר אותו בחיבור 3 פינים שיזהה אוטוטית ע"י חיישן החום שלו מתי הכרטיס מתחמם ובהתאם לכך שיפעל יותר מהר.. זה רעיון טוב? אני מחפש כאלה שהם שקטים יחסית.. כולם יחד עד 30db זה סבבה.. תוכלו אולי להמליץ על מאווררים יותר טובים באותו רמה ומחיר? בבקשה מחכה לתגובות.. תודה.
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. מעבד CORE I7 2600 לא K לוח: ASUS P8P67 PRO זיכרון: Corsair Vengeance 8GB (4X2) 1600Mhz CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Win 7 Pro OEM 64-bit אם זה רלוונטי המחשב לא מיועד למחשקים אלא ל-פוסט פרודקשין כבד של סטילס ווידאו. אני מתכוון להוסיף עוד קיט זיכרון זהה ולהגיע ל-16 GB אך לא כרגע. לקחתי את הזיכרון הזה מפני שהבנתי שהוא יציב ומהווה נקודה התחלתית טובה במידה ואני ארצה לעשות OC. הגדרתי את הזיכרון תוך שימוש בפרופיל ה-XMP ואני מוכרח לציין שכבר כמה חודשים לא ראיתי איתו בעיה אחת. אני יודע שניתן להגיע איתו לתדר של 1800 בלי להתפשר על יציבות כאשר רבים הצליחו להגיע ל-2000 ואחדים אף מעבר לזה. הידע שלי בכל מה שקשור ל-OC שואף לאפס. הנסיון: אפס מוחלט. אני פשוט צריך להעתיק את ההגדרות לביוס. הג…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 1000 מה"צ, 256 מ"ב, sdrm יש לי כונן DVD של טושיבה, משהו די ישן מלפני שנתיים וגם צורב פלקסטור X24, ובנוסף לזה דיסק קשיח של Westren Digital 30 ג'יגה. כרטיס מסך של Elsa Victory II איך אני יודע אם אני צריך להוסיף מאוורר? המחשב לעיתים לא רחוקות מדי מתחיל מחדש.... יש לי Windows XP מישהו יכול לתת דיעה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי חדש וכנראה שאלו את זה כבר אז מצטער עם אני שואל עוד הפעם יש לי תקירור המקורי למעבד שלי (3.0) האם זה מספיק או שמא כדי לי לקנות קירור יותר טוב ועם כן אז איזה ? והאם זה ישפר תביצועים או שזה לא דרמטי ? תודה...
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, כרגע לא מתכנן לעשות OC מעוניין בקירור שקט עד 250 ש"ח... מה כדאי ? תודה,
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
במידה ואכניס מעבד PIII 500 עם מהירות אפיק של 100 MHZ ללוח LUCKY STAR BX שלי פירוט: http://www1.sharkyextreme.com/hardware/luckystar_bx/b.shtml הלוח בנוי למעבדי פנטיום 2. האם העסק צריך לעבוד (ללא עידכון BIOS)? עוד שאלה: אפשר להכניס מעבד עם אפיק 133 על לוח התומך באפיק של עד 100 ולצפות שכל העסק יעבוד במהירות 100 (כמו עם זכרונות)?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה כמעט כל הסנסורים שלי במחשב שאמורים להראות את המעלות דפוקים, הכרטיס מסך לא זז מ-25 כשאני בטוח שהוא 40-45 לפחות. המעבד זה בכלל מראה שהוא על 6-5 מעלות כשהוא בעצם על בין 30 ל-37 (זה מראה את זה בביוס נכון..) הדבר היחיד שהוא מראה נכון זה הלוח אם (שעומד על כ31 מעלות) ואת אחד מההראדיסקים שלי (30-35).. עכשיו אם אני רוצה לעשות אוברקלאוק לכרטיס מסך זה בלתי אפשר בלי שאני אדע את הטמפ' המדוייקת שלו ואני מפחד לשרוף אותו... אז ח'ברה תרימו הצעות למה עושים בנדון, איך אני יכול לתקן את הסנסור של הכרטיס מסך או להחליף אותו או לעשות עם זה משו כי אני חייב לדעת ת'טמפ' שלו בשביל ההמהרה.. ד"א השתמשי בהמון תוכנות כדי לגלות טמפ' וכולן עד האחרונה מניבות תוצאות זהות.. תודה רבה לעוזר…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-