אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
סתם חשבתי שאולי מישהוא יצתרך תהנו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עידכון!! לאחר סידור קבלים מוצלך הצלחתי להוריד את הטמפרטורה ל 45-48 תמונה [ יש לי לוח אם שלgigabyte ga-8ipe1000-g והטמפרטורה שכתובה לי בתוכנה speedfan היא 51 עד 79 ואני לא מסוגל להוריד אותה ניסיתי הכל הוספתי עוד 2 שאוריים עשיתי פתחי אוויר מה עד אפשר לעשות???? בקשה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני בינתיים על 210*11, 1.675v מחפש בנרות בארטון פתוח אבל מי יודע אולי אני אגיע רחוק עם זה...
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא 2500 + ואני מעוניין לבצע OC, המכפלה שלי נעולה כמובן והדרך היחידה זה לעלות את הבאס. איך אני מעלה? (הלוח שלי הוא ABIT KV7 עם הצ'יפסט KT600 ככה שהוא תומך בבאס 400) הזיכרון שלי הוא PC2700, אני צריך את הPC3200 כדי שהזיכרון לא יישרף או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
טוב - כשבהתחלה קיבלתי את המחשב- הצ'יפסט היה על חום 27-35 מעלות... אח"כ החלפתי למעבד קרור לנוכחי (מופיע במפרט) , את המאוורר סטוק של המעבד תקעתי בדלת המארז והוספתי לכ.מסך את הקרור הנוכחי (מופיע במפרט) ואז דפקתי לו בOב - הגעתי ל250 FSB החום של הלוח אם זינק ל40 מעלות- ייעצו לי כאן להרגיע-אז ביטלתי לבנתיים את הOC והכל פועל במהירויות סטוק רק ש... החום של המעבד ושל הלוח אם - לא נמוכים- המעבד במנוחה על 40 (שזה לא ממש גבוה אבל גם לא נמוך בהתייחס לקרור שיש עליו) אבל מה שיותר מדאיג אותי שהחום של הלוח אם לא יורד מ38 מעלות-כשרוב הזמן הוא על 40... (כל המפרט של המחשב כולל המאוררים מופיעים במפרט) למה זה קורה? ניסיתי לסדר כמה שיותר את החוטים במארז- אבל אין מה לעשות עדיין צפוף שם-…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש ברשותי את המעבד הזה עם לוח ABIT NF7-SL רציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות אוברקלוק עם קירור סביר, מתי שיהיה לי.. האם הוא בטוח יצליח? כי יש אומרים ש 2500 יותר טוב לאוברקלוק אבל קניתי כבר אותו ואני לא אוברקלוקר רצחני, עוד לא ניסיתי בכלל ואני יכול לשרוד ב3200? המעבד ישרוד? האם יש הבדל מורגש במהירות ובביצועים?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר למעבד פנטיום 4 3000Mhz... אני רוצה: שהמאוורר יקרר טוב, לפחות ברמה של המאוורר האורגינלי של פנטיום 4. ועוד משהו שחשוב לא פחות - שיהיה שקט!!! אבל שקט שקט... אם אפשר אז תכתבו גם מחיר, ואיזה לינק לאנשהו שמוכרים את המאוורר שם... תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מרובע כזה, חשבתי לשים על הזכרונות שעל הכרטיס מסך אבל הוא לא בגודל יש איזה דרך לחתוך אותו? עם איזה כלי? וצריך לשים דבק טרמי? כי אין לי דבר כזה ומעולם לא שמתי גם. כמה שאלות.. זה רק יכול לעזור? זה לא יכול להרוס משהו עם השנים שזה עם דבק טרמי וסינק? וכמה אחוזים זה אמור להוריד מהחום? ואיפה לקנות דבק טרמי? ב KSP? איפה הכי זול? אני מראשל"צ אז אל תציעו מחיפה או מקומות כאלה
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מאני לא בטוח שזה הפורום הנכון לנושא הזה , ובכל זאת: שלום יש לי שאלה לגבי צמצום רעש במחשב כיום יש לי מחשב שמספק אותי מבחינת ביצועים אבל עושה המון רעש מדובר בפנטיום 4 1600 בודדתי את גורמי הרעש והם ספק הכוח, מאורר המעבד את מאורר של המארז החלפתי לשקט כך שאיתו אין בעיה מה הייתם ממליצים לי לגבי הספק ומאורר המעבד אני מחפש פתרון טוב וזול יחסית מאורר מעבד - מקסימום 200 ש"ח ספק - 250 + - ש"ח האם המחיר שציינתי הגיוני? אם תוכלו להמליץ על חומרה ספציפית עם קישורים זה יהיה מעולה במאוורר מעבד היתי מעונין בכזה שניתן להרכיב לבד, לא אחד שרק ההתקנה שלו עולה 150 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקיי זה שזו תוכנה שמאמצת את המעבד אני יודע זה שהמעבד מתחמם אחושילינג עם התוכנה אני יודע זה שחובה אם עושים OC לבדוק יציבות של המעבד עם התוכנה אני יודע אבל איך- זה אני לא יודע האם מה שאני אמור לקבל מהתוכנה זה פשוט להפעיל אותה ולראות מה החום של המעבד? או שאני צריך לקבל תוצאות כלשהן? יש זמן לבדיקה? או שצריך לקחת סטופר ל12 שעות ואז לסגור אותה? כאילו הבדיקה מסתיימת עם תוצאות? או שאני צריך לסגור אותה? וזה בודק יציבות של מעבד איך- זה מרית אותה ואם המערכת לא קורסת אז הכל בסדר? או שזה נותן לי תוצאות שהמערכת לא יציבה? בנתיים כל פעם שהפעלתי זה פשוט חימם לי את המעבד אבל מעבר לזה לא ראיתי תוצאות או צשהו כזה- בקיצר-מהי הדרך הנכונה לעבוד עם PRIME 95 ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GF4 TI 4200 X8 ולכבוד דום 3 עשיתי OC קטן ששיפר את הביצועים אבל אחרי כמה זמן (לא ידע איך זה התחיל בדיוק) עשיתי את אותו OC קטן והרצתי את המשחק והוא פשוט נתקע כל כמה שניות ושוב א''כ חוזר ושוב נתקע וכו' ... זה לא רק בעת המשחק אלא גם בתפריט הראשי מה לעשות כדי שוב לעשות OC בלי בעיות?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 היה לי 52-50 במעבד בזמן מנוחה (אבל עם 2 תוכנות מסרים ברקע) זה בסדר? אני לא רוצה להשאיר את המחשב דולק ולקום שהוא מפוחם
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך (GeForce 4 MX 440 - SE מתוצרת Innovosion...ל279/378...מ250/333...)..ולמעבד (P4 1.7 Willamette...ל2.0).... עכשיו איך אני נועל את הAGP?...ואיך אני יודע אם עשיתי הכל טוב??..(בעיקרון אין נפילות של המערכת...ואין דברים מוזרים...) דרך אגב...לכרטיס מסך שלי יש קירור לא מקורי..!!...(הוצאתי את המאורר הקטן...ושמתי צלעות קירור בPCI שמתי 2 מאוררים ג'נרי של 80mm ו92mm...) כל החוטים במארז מסודרים ביותר...ואני עובד עם מארז פתוח..(2 הצדדים..!!..)... אין אפילו טיפה של אבק..ניקיתי היום עם לחץ אוויר..!! צריכים עוד פרטים?? עריכה: הטמפרטורה של המחעד שלי טובה מאוד...בLOAD הוא משהו כמו 55-54 בIDLE הוא משהו כמו 25-27....כמו שאתם יודעים לכרטיסי מסך מתוצרת MX אין חיישן טמפ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המערכת שקיימת ב-990 שקל ב-emp.co.il? עם הזמן אני אוסיף בלוקים ככה שזה צריך לעמוד בעומס http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0040
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי רציתי לדעת האם אפשר להגיע באובר קלוק של הכרטיס albatron 6800 רגיל לרמה של albatron 6800 ultra תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט ונראה לי שהוא מתחמם יותר מידי משהו כמו 54 מעלות תמיד הוא היה על 41-45 מה עלי לעשות בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום. צריך עזרה במפרט. תקציב.... לא מוגבל... רצוי כמה שפחות כמובן. אני צריך: לוח אם, מעבד, זיכרונות, קירור למעבד ומשחה טרמית למעבד. מערכת AMD חובה. יש לי נטייה לזיכרונות של קורסייר.. חשבתי על קירור... ההיטסינק החדש של טרמלרייט בתוספת מאוור 120 מ"מ חזק. תודה מראש! :-)
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם משתלם להשקיע כ"כ הרבה כסף (כ 100 שקל ) בדבק תרמי של AS ולחתוך סינקים קטנים בצורה שאתה רוצה ולהדביק או פשוט לקנות פדים תרמיים ? עצות ? למישהו יש ניסיון ?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי בפרופיל שלי ניתן לראות את המצב של המחשב שלי עכשיו... הבעיה באוברקלוק הנוכחי היא שהזכרונות עובדים ב 83% מה FBS ולכן הם באנדרקלוק... הטמפ' שלי הינם : cpu case idle = 41 stress = 45 system idle = 38 stress = 40 אני יודע שהזכרון הינו חוליה חלשה אך אני מאמין שאפשר להגיע ליותר.. תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: ראיתי באפשרויות של הדרייברים שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתן לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4) עוד כמה פרטים: הכרטיס 64bit טמפ' לוח אם 26, מאמץ 29 יש לי מאוורר מקורי של אינטל של p3, אפשר להשתמש בו על הכרטיס? אם כן, איך? האם זה יעזור לOC? יש לי עוד מאוורר של מארז, סתם משהו זול, שווה להכניס אותו למחשב גם כן? (כרגע יש רק מאורר צידי אחד במארז, בנוסף למאווררים של המעבד ושבספק) למי שיש עוד פרטים/מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תראו חברים אני מתלבט באיזה מצב לשים את המחשב שלי...אוליי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה הוא המצב הכי טוב מבין השניים האלו : 1. 205X11.5 |11-3-3-2.5 2. 220X10.5 | 11.3.3.3 מה ייתן את הביצועים הטובים יותר? מה עדיף? באס גבוהה או תזמונים גבוהים? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-