עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ron26,

יש אותו בפנדה,חשבתי שתרצו לדעת ;D

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shoeyal,

שלום ברשותי ABIT NF7(-s)v.2) מהו עדכון ה BIOS המומלץ(ואם אפשר אז לינק) ועל מה להקפיד בתהליך ואם אפשר הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by dids22,

:s05: :s05: ואני ישמח לקצת פרוט כמו מתי הוא ניהיה מסוכן?למה ?וכד' תודה!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הטמפרטורה של המעבד שלי דיי גבוהה ואני לא ממש בכיוון של לקנות היטסינק חדש (יותר בכיוון של כרטיס מסך) אז חשבתי אולי אפשר ללכת על משהו זול יותר ולשים TT SF על הסינק הקיים של המעבד (אני דיי בטוח שזה יוריד כמה מעלות טובות אחרי הכל כמה המאוורר המקורי יכול לדחוף 20-30CFM?) זה אפשרי בכלל אם כן איך אני עושה את זה אם לא רק תגידו ואני כבר אשלים עם העובדדה שאני אשר עם מחשב חמים לנצח... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by THE FOX,

לאחר בדיקה הבנתי שניתן לחבר את קירור זה לסוקט A הבעיה שהקירור הוא דיי גדול והסוקט של המעבד הוא בצד העליון של הלוח זה לא יצור בעיה עם הספק כוח? הנה לינק שמדגים את הבעיה: http://www.hardkorehardware.com/review/011/bt.htm

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by nir_sela9,

קודם כל המפרט של המחשב: מעבד: Intel QX6850 3.00GHZ כרטיס מסך: ATI Radeon HD 3870X2 (יש לי שניים כאלה, כלומר המחשב מזהה לי ארבעה כרטיסים) ספר כוח:Zalman 1000Watt לוח אם: gigabyte x38-ds4 מערכת הפעלה (אם זה משנה) win 7 64bit קירור למעבד: Zalman S9500 לא החלפתי את הקירור של הכרטיסי מסך המעלות: המעבד:41 ליבה אחת:42 ליבה שנייה:41 ליבה שלישית:36 ליבה רביעית:38 לוח אם:57 כרטיס מסך אחד:68 כרטיס מסך שני:75 כרטיס מסך שלישי:56 כרטיס מסך רביעי:65 רציתי את חוות דעתכם על המעלות במחשב אם הן בסדר. המעלות נמדדו כשהמחשב במנוחה. במארז, מלפנים יש מאוורר אחד 120Mm, בצד יש מאוורר 80mm ועוד אחד 120mm, ומאחורה יש מאוורר 120mm תודה לעונים =]

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

כן, שוב הנושא, אבל הפעם קצת שונה הפעם, זה עדיין מאוורר למעבד, אבל לא רק מה שבארץ מכיוון שאבא שלי בחול והוא שולח לי עוד מעט חבילה רציתי שיוסיף לי מספר פריטים, בניהם מאוורר למעבד אבל איזה? הרי בחול יש בטח מאווררים בהרבה יותר טובים ושקטים מאשר מה שנמצא בארץ 8)

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה בזמן האחרון הקירור סקוט שעל המעבד שלי ממש עולה לי על העצבים אז חשבתי להחליף אותו התקציב המקסימלי שלי הוא 200 אני חשבתי על הCNPS7500 של זלמן עכשיו איזה גירסא עדיפה של האלומיניום והנחושת או רק הנחושת? [מה מוליך חום יותר טוב?(סליחה שאני נרדם בשיעורי כימיה)] בתודה,

9. Started by oNam,

המוד שעשיתי חתכתי חלון פרקספקס כתום שקוף מהעובדה של ההורים שלי תאורה מדבקת ביו האזרד מ'תם אומרים? שונא את הווב-קאם http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bae71b57064.jpg http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bb971c1e71c.jpg

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by Th3W4ve,

ראיתי בכל מיני מקומות שחיברו פלטה טרמואלקטרית אל בלוק מים וזה מביא תוצאות קטלניות. השאלה שלי זה אם אני שם זתי פלטות טרמו אלקטריות? זה בעצם מכפיל את ההפרש טמפרטורות מה שאומר שאני יוכל להריץ את המעבד על -30 או -40 מעלות לא?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by andrei21,

אני צריך עזרה בבחירת מאוורר ל core i7 4770k יכול להיות שאני יעשה OC ברמה בינונית... ראיתי מאוורר : Noctua NH-C14 CPU Cooler אבל לא הבנתי את הזרימת אוויר שלו ...... (בגלל שהוא פולט אוויר אנכי כזה) האם זה דורש פתח בדלת של המארז? בכל מקרה אני צריך עזרה להבין (במקרה שאתם באמת ממליצים לי עליו) איך למקם מאווררים במארז על מנת לשמור את כל המערכת בטמפרטורות טובות. התכנון שלי הוא לרכוש מארז ATX mid, כנראה - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black אם יש לכם הצעה למאוורר אחר או מארז אחר אשמח לשמוע\ללמוד למרות שקראתי כמה שיותר אבל ברגע שזה מגיע לזמן הקניה צריך התייעצות נוספת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by stingeR-,

אוקיי , לפני בערך חודשיים קיבלתי את המעבד שלי AXP 2000 AIUHB , שקיבלתי אותו הוא עשה 220X10 בלי בעיות , וגם 225X10 , אבל ניסיתי עוד(230X10) , והלוח הגביל(ללא העלאת מתח , לא מעלה מתח לצ'יפסט בלי קירור) , אז אמרתי בסדר , נעשה איפוס ונחזיר למה שהיה , אני בא להחזיר ל220X10 , אבל לא עובד! , אני שם על 210X10.5 , עובד , אבל לא רוצה לעבור את ה210... , בסדר , נשארתי ככה , היום עשיתי עידכון ביוס , הלוח עשה 223X10 יפה ורץ כמו שצריך , בסדר , אמרתי ננסה עוד(כי אני טיפש חסר משמעת!!) , ניסיתי 228X9.5 , הלוח הגביל , בסדר , איפסתי ואני בא לשים על 220X10 , לא עובד! , אותה הבעיה , וחיכיתי עוד קצת , והלוח איפס את עצמו(100X12.5) , כאילו המכפלה נעולה , עכשיו , המכפלות היחידות שעובדות הם 9.5 ו11…

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yotam360,

לאיזה רמה אפשר להגיע עם x800gt????

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by Zoltrix,

שלום לכולם יש לי את המערכת הבאה E4300 מאוורר סטנדרטי [סטוק] של אינטל Gigabyte GA-965P-DS3 Kingston DDR2 667 5-5-5-15 2*512 COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN Gainward GeForce 7900 GT + מאוורר של זלמן עליו. אני רוצה לנסות להאיץ טיפה את המערכת שלי, בעיקר לאור Unreal Tour 3 המתקרב ובא [הגירסת דמו כבר פה ]. אני רוצה לציין שאין לי מושג ב OC ומעולם לא ביצעתי אחד, אבל קראתי קצת פהבפורום ואת המאמר המצויין שיש פה http://www.legionhardware.com/document.php?id=610&p=0 אבל אין חכם כבעל ניסיון, ולכן אני אשמח אם תוכלו להסביר לי בדיוק מה אני צריך לעשות ואיך אני בודק את הטמפרטורות אחרי זה. אני חושב שבתור התחלה כדאי לי לנסות להגיע…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ביימים החמים כמעט כל הזמן המזגן פועל וחשבתי אם הוא פועל למה לא לנצל עם תעלה קטנה שתאוורר קצת את המארז אין לחות באוויר של המזגן לכן חשבתי שזה אפשרי מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by rokman,

שלום חברים! כפי שהבנתם מהכותרת אני חדש בתחום ואני רוצה לשאול מספר שאלות. 1. האם כדי להעלות את מהירות המעבד מספיק לי להעלות את הfsb? 2. לאחר שהעלתי את הfsb המתח של המעבד עלה לי מ1.4 ל1.6, האם זה נורמאלי? 3. מה הטמפ' והמתח המקסימליים שהמעבד שלי יכול לסבול? 4. ראיתי אנשים שמורידים את המכפלה ומעלים יותר את הfsb, איך זה תורם? 5. איזה תוכנות מאמץ הכי מומלצות לבדיקת יציבות? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  17. Started by DrecK,

יש לי e6300 עם הקירור שבא מksp והבעיה העיקרית שלי היא הלוח, הוא של אסרוק, ושמעתי שהלוחות שלהם ממש גרועים באוברקלוק... אז מה אתם אומרים, אני אוכל להגיע לאיזור ה 2.4 ג'יגה הרץ?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by ha,

סוף סוף (אחרי חודשיים...) הרכבתי את המערכת שלי והיא עובדת לשם שינוי. מפרט מערכת מעבד: Q6600 G0 לוח אם:ABIT IP35 PRO קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: X1950Pro מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5 1. המהירות המקסימלית היציבה שהגעתי אליה היא 3.2GHz. במהירות זו ה 0.9.54 CoreTemp מראה לי 60 מעלות (וה uGuru של ABit מראה לי 45 מעלות...) כאשר ניסיתי להגיע ל 3.33GHz המחשב נכשל ב prime 95 או כאשר אני מנסה להריץ יותר מעותק אחד של SP2004. הגדלתי מתחים בביוס וניסיתי את הערכים הבאים ללא הצלחה: CPU Core Voltage = 1.2925V DDR2 Voltage = 1.825V DRAM Speed 1:1.2 DDR2 888 שאר ה…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לדעת איך הקירור CoolIT Eliminator CPU Cooler ביחס לאלה שמומלצים פה בפורום והאם אפשר להשיג אותו בארץ ? http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/ תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  20. Started by RenTex,

היי אנשים .. בסוף לא הכתי על הטוניק .. כי צריך לפרק הרבה עבודה בכל מקרה זו לא הבסיבה העיקרית פשוט מאיפו שאני קונה לא עובדים עם החברה, אז לא תיהייה לי אחריות כמו שצריך. אז הלכתי על ה Big Typhoon VX והמפרט : Q6600 Asus P5K Gecube 2600xt Kingstone 800MH'z 2 GB CL 5 WD 250AAKS Enermax Liberty 400W Jsp-Tech 550D מה אתם אומרים ? אני יעשה OC רציני ?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  21. אני רוצה את המאווררים הכי טובים ואת הקונטרולר הכי טוב אני פשוט לא יודע מה לבחור יש לי מארז ענק...ואני חייב לעשות מודינג רציני תמליצו לי על המאוררים ועל הקונטרולר בבקשה. ???

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. כרגע יש לי קירור סטוק שמגיע ל-5000 RPM בטמפ' של כ-40 מעלות התקציב גמיש, אבל אני מעדיף שזה יהיה עד 200 ש"ח. הכי חשוב שיהיה שקט, ויתאים לעוד סוקטים (בעיקר 478 ו/או A). OC פחות מעניין אותי כרגע. תודה !

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  23. למעבד E6600. תודה.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. יש לי שרת 1U מעבד : core 2 duo e6660 socket 775 לוח אם של asus 2GB ddr 2 320GB sata 2 של וואסטרון דיגיטל.. מארז 1U ספק 250W יש לי בעיה חמורה עם הקירור של השרת , על המעבד יושב מאוור של THERMALTAKE 1U 775 . הרצתי תוכנה לבדיקת קירור , והמעבד שלי בשעת עומס עומד על חום של 80 - 85 מעלות וכאשר המחשב לא תחת לחץ הוא עומד על 60 -64 מעלות. לפי מה שזכור לי המאורר מסתובב בין 4300 - 4700 rpm כאשר הוא נוטה לכיוון של 4300 הבדיקה הזאתי נעשתה כאשר השרת היה פתוח , אני לא בדקתי כאשר המארז סגור. מה אתם מציעים לי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.