אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מפרט: מעבד : AMD Athlon 64 3200 CPU Box מחיר 1080 לוח אם : Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 עולה 581 זכרון : GEIL 512 PC3200 400MHz DDR X2 עולה 1090 הרד דיסק : WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עולה 542 כרטיס מסך :Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB עולה 2690 מארז " ריידמקס + ספק כח 420 וואט מקורי עולה 390 ועוד כמה דברים.. לא ממש חשובים עכשיו.. עכשיו קודם כל איך עושים? דרך הביוס? והאם זה מומלץ? בלוח הנוכחי שלי(אינטל) אין אפשרות לOC .. עכשיו הקירור של הכרטיס של Leadtek טוב מספיק או שצריך אחד אחר? עוד הסבר יעזור לי מאוד תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
התקציב הוא 520-+ שקל ברצוני שהשילוש יהיה כמה שיותר שקט ואקטיבי אני ישן ליד המחשב כך ששקט חשוב לי וגם המחשב יכול להיות פתוח כמה ימים כך שכדאי שהוא ישרא צונן תודה
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך הקירור הזה לכרטיס מסך ? האם משפר יכולת OC של הכרטיס? - למישהו יש נסיון?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm. כרטיס המסך שלי הוא Asus GeForce 3 Ti 200. העלתי את המתח למעבד ב- 10% (זה המקסימום), ברירת המחדל היא בסביבות 1.74V, הטמפ' מגיעה ל-68 מעלות בערך. אני יכול לשנות רק את ה-FSB (ברירת מחדל 133MHz) ולא את המכפיל. עד ל-144MHz הכל יציב. כשהגדרתי אותו על 144, כרטיס המסך שלי פשוט נכבה ואז המחשב איתחל את עצמו, וכל זאת באמצע העלאה של ה-XP. עפ"י החישובים, אני יכול להגיע עד ל-150MHz, מבלי לעבור את הסף ב-PCI(שהוא מגיע אז ל 37.5). מה קרה ל AGP? מה עשיתי לא נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני קונה את המארז קומפיוקייס ואני צריך עוד מאוורר 120 נוסף שאני אשים אותו בגב של המארז איזה כדאי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוררים, המעבד שלי מגיע ל54 מעלות במנוחה ולמקסימום של 69 מעלות במאמץ. אני צריך מאורר למעבד, ומאורר למארז שיכניס אוויר. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הי רציתי לעשות OC למעבד שלי הבעיה שאני לא מצליח אני ניסתי גם באמצעות תוכנה וגם דרך ה BIOS מישהו מוכן להסביר לי איך בדיוק לעשות? מה לעשות? זה הלוח מאעבד וזיכרוות שברשותי: CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4 Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 Package mPGA-478 Core Stepping C1 Technology 0.13 µ Supported Instructions Sets MMX, SSE, SSE2 CPU Clock Speed 2411.6 MHz Clock multiplier x 18.0 Front Side Bus Frequency 134.0 MHz Bus Speed 535.9 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associat…
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כול נעים מאד כולם .. אז אחרי שהכרנו אני מבקש המלצה או עזרה כול שהיא מה אני יכול עוד לשפר ולעשות כדי שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך... אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם, אז החלטתי סוף סוף לנסות לעשות OC למעבד שלי, הנה המפרט: לוח אם: Epox 8rda3i nforce 2 מעבד :AMD athlon xp 2500+ זיכרון: ADATA 400mhz 256mb קירור למעבד :Tt silent boost הטמפרטורות שלי עכשיו במנוחה הם :39-42 , הזיכרון שלי מספיק לOC ?אני ירגיש שיפור בביצועים? אני רוצה לעשות OC מתון ממש נגיד ל 2200 MHZ מישהו יכול להסביר לי איך ? מה לשנות בביוס וכו'. תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מסתפק במה שיש לי עכשיו (חתימה) אז אני רוצה שתמליצו לי על מספר דברים ל OC ! קירור אני רוצה להגיע לפחות ל 3.2-3.4 לוח אם מצויין ל OC קירור לכרטיס מסך אני כבר יודע מה להזמין (סליינסר 5 ) זהו . לוח אם + קירור למעבד (אני רוצה קירור יחסית שקט ) התקציב 1000 שקל תודה ותביאו לי דברים משתלמים לא את ההכי יקר בשביל שיגמור לי את התקציב
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הי, יש לי מעבד Prescott 2.8E, עם Thermalright SLK-948U. כרגע יש לי מאוורר של Vantec מדגם Stealth, שמגיע ל-RPM 1700. זה שקט, אך לא מקרר מספיק. איזה מאוורר אתם ממליצים? מכל המידע שהצלחתי לאסוף באתר, הגעתי למסקנה שיש את ה-Enermax 80mm, אך באתרים שונים בחו"ל כתוב שהוא מומלץ לקירור מארז ולא מעבד. תודה, אסף
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
TITAN הזה : http://www.ixbt.com/short/2k3-08/k8atb_sc_b.jpg
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אוקי אז ככה תכננתי לקנות מחשב בזמן הקרוב והוא יהיה בחדר שלי ממש איפה שאני ישן את שינת היופי שלי בגלל זה חשוב שהקירור יהיה טוב שישמור על המחשב בטמפרטורות נמוכות ולא רועש והנה השאלות: 1. האם אני יכול להשאיר את המחשב שלי כמה ימים פתוח, עם איוורר כמובן (מה שיוביל אותנו לשאלה איזה איוורר) ולא יקרה לו כלום לא עכשיו ולא בעתיד? 2. בגלל שהשינה חשובה לבריאות אני מתכוון לקנות קירור למחשב שיהיה טוב, מספיק שקט שיהיה אפשר לישון איתו בלילה,ובמחיר סביר לכל אדם (אני מדבר על שליוב- ספק+2 מאווררים 80 מילימטר+קירור למעבד) אני חשבתי על הספק של TT 420watt עם האקטיב pfc (האם הוא רועש?) על איזה שילוב את ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע לארה"ב אז כמובן שחבל לשלוח אותו בלי מטלה אחת לפחות......... יש למישהו הצעות מה שווה שהוא יביא משם? חשבתי בכיוון של מערכת קירור מים..... השאלה היא האם יש סיכוי שהוא ייכנס לאיזה רשת ויידעו מה הוא רוצה או שעדיף כבר באינטרנט לקנות? יש למישהו רעיות אחרים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי בXP לא דרך הביוס תודה
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה עם לוח ישן של PC PARTNER וכרטיס מסך ATI RADEON 7000 אפשר לעשות עם זה משהו?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המאורר של Vantec, הקטן הזה, לכרטיס שלי. הוא עלה לי 70 ש"ח. מה אתם אומרים יספיק לי לכרטיס עם האוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ההיתלבטות היא בין הZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP לבין הArctic-Cooling VGA Silencer Ver.3. כמובן שהמטרה העיקרית היא להגיע כמה שיותר רחוק אם הOC ב9700NP. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום... עברנו דירה עכשיו.. למקום יותר קטן... והמאורר הזה פשוט מפריע לכולם.. \: ולהוריד למאורר שכזה וולט זה פשוט עצוב ולא שווה... אז מה שנשאר זה פשוט להחליף אותו עם גוף קירור אחר... יש למישהו עצות?... מחיר נגיד עד 200 שקל... משהו באזור הזה... ואם אני יכול להשיג עד 200 שקל בערך משהו שיעבור את מה שיש לי עכשיו?.. ובכלל.. הטמפרטורות עכשיו לא משהו... Cpu.. its 39-41 idle... with the volcano 9 and the tornado 80mm זה בבקשה... עזרה... תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD 2400+ לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L זיכורנות 512 DDR 333 כרטיס מסך 9800 פרו הטמפרטורות של המחשב שלי ע"פ התוכנה EVEREST Home Edition: הטמפ' של המעבד היא בערך 60-63 מעלות הטמפ' של הלוח אם היא בערך 38 מעלות הטמפ' של ה AUX שאין לי מושג מה זה היא בערך 31 הטמפ' של ההארד דיסק היא בערך 37 מעלות האם אני צריך לדאוג לקירור נוסף או לשפר את הקירור הנוכחי שיש לי? והאם יש לי בעיית חימום של המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אז ככה לפי EVEREST Home Edition הלוח אם שלי הוא Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 12/31/2001-P4X266-8233/A-6A6LWSN9C-00 Motherboard Name Soltek SL-85DIV(-L)/DRV/DRV2/DRV3/DRV4 טוב .. נכנסתי לאתר של החברה הלכתי לעזרים http://www.soltek.com.tw/soltek/download/index.php?catid=7 ואין לי מושג מה אני צריך להוריד כי את הדגם הספציפי הזה לא ראיתי אז חשבתי אולי כל הדגמים פה מתאימים? בקיצור מה לבחור ? 2. האם בביוס של הלוח הזה יש אפשרויות לאובר קלוק או ביוס נסתר? פרטים: Field Value BIOS Properties BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message REV C3.1 System BIOS Date 12/31/01 Video BIOS Date 03/09/10 BIOS M…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש הסבר ברמת העיקרון על קירור בעזרת HEATPIPES. באיזה גזים משתמשים? ומה גורם לתנועתם? ההשערה היחידה שלי היא שהגז מתחמם הוא עולה למעלה, שם הוא מתקרר ויורד חזרה להתחמם מהמעבד... אבל אם זה באמת העיקרון, אז ניתן להשתמש ב HEATPIPES רק כשגוף הקירור "שוכב"... לא? תודה
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
ראיתי כאן: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=87 שהוא עשה OC למחשב פנטיום אחד 133MHZ... בדיוק כזה יש לי בבית ואין לי ממש מה לעשות איתו אבל אם אפשר לעשות לו OC כמו שהוא עשה הוא עוד יכול להפוך לשימושי אני לא ממש זוכר את השם של הזיכרונות שמתמשים בהם ב P1 אבל יש לי שם שניים של 64MB ז"א 128MB. קירור יש לי דווקא טוב מאוד שם כי יש שם כל מיני מאווררים תקועים שעושים הרבה רוח. הביוס הוא של אוורד (Award). וזהו ניראה לי... אם אפשר הסבר זה יהיה נחמד ביותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ערב טוב. רציתי לדעת אם אני עושה OC אז האחריות נעלמת? יש איזשהי דרך להוכיח שעשיתי OC? תודה. חג שמח.
-
- 20 תגובות
- 999 צפיות
-