עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום כולם, הורדתי זה עתה את התוכנה CPUCooL בגרסא 7. התקנתי, עשיתי ריסטרט כנדרש והרצתי. יש שני בקרי טמפרטורות פה. Temp1 = 35 Temp3 = 70 מזה מה? ואם המעבד שלי עובד על 70 זה נורא נכון??? את המפרט שלי ניתן לראות מימין - אנא עזרו לי לקרר חזרה את המחשב.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. שלום. משתמש חדש לחלוטין, לא ביצעתי מעולם OC, ואני מבקש להמהיר מעבד i7-2600K. איך מתחילים? יש לינק, ווידאו או כל דבר שיכול לעזור? קראתי את הסטיקי, אבל יש לי הרגשה שמדריך עבור AMD הוא מעט שונה, וגם למיטב הבנתי מעבד ה K פועל בצורה שמאוד קל להמהיר. מדובר בלוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3P קירור למעבד הוא ה Corsair A50 (קירור אוויר, מאוורר יחיד) הזכרונות הם של Corsair XMS3 לפני שאני מבצע כל פעולה, אשמח ללמוד (ואני מאלה שבהחלט מוכנים לקחת את הזמן וללמוד היטב לפני שהם יוצאים לפעולה) יותר. מדובר כאן על המהרה שהיא יותר לסיפוק פסיכולוגי, מאשר לייצר תוצאות בפועל. אני לא מבקש לשבור שיאים, ורוצה לשמור על המעבד בתחום הבטחון שלו. כמובן, יש לי גם הרגשה שהקירור של Corsair לא בדיוק מיועד …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rivking,

כותרת * אני פשוט לא יודע איך ב-MB שלי אין אופציות ל-OC ושאני פותח קלוק ג'ן אין שום אפשרויות של OC אם ה-MB שלי לא תומך OC מה עושים איך אשפר לעקוף את זה מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  4. Started by aracer,

שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה לנסות לעשות לו OC סתם כדי ללמוד אליו.. עכשיו רציתי לדעת עם בכלל אפשר לעשות לו: מעבד: Pntel Pentium 4 CPU 2.40GHz לוח אם: MSI MS-6737 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce FX 5200

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

האם הקירור הנ"ל מתאים לHD2900P?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by manbot,

http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cab-08.html ראיתי בפרוזן את המתאם הזה וחשבתי האם אני יכול לעשות אחד כזה בעצמי? אז השאלה שבאתי לאול אתכם היא-האם זה אפשרי להכין כזה מתאם לבד? יש לי כבל ATX מספק ששרפתי. אז מכיוון שהוא בנוי כמו החיבור ATX12V חשבתי לחתוך אותו (כמו בקישור למעלה) ולהזין אותו ב- .12V\COM

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. Started by Danix60,

קניתי Ultra 120 eXtreme אבל אני רוצה לקנות את הIFX אבל שמעו מה הבעיה, אין לי אפשרות להשיג את המתאם לAM2 ואני מזה נואש אני מאוד רוצה את הקירור ואתם יודעים את זה. יש מצב אתם עוזרים לי למצוא את הברגים,מתאם כאילו מתחת ללוח ומעל הלוח זה מה שאני . BackPlate ....שיגיע הכל.

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

שלום יש ברשותי את המפרט בצד < בעבר היה לי מעבד עם S775 ומתאם S775 לTURE 120, כששדרגתי את המעבד לAM3 לא מצאתי מתאם ולכן לקחתי את הS775 וקדחתי בו מספר חורים שיתאימו לAM3 ועכשיו אני משתמש בו, אני סבור שזה לא בדיוק מה שהמהנדסים בTHERMALRIGHT תכננו אז אני לא רוצה להסתכן והחלטתי לחפש מתאם מקורי לTRUE שיתאים ללוח אם ולמעבד שלי, האם קיים הדבר?ישנה אפשרות לרכוש מחו"ל

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by MatanFrenkel,

יש חיה כזו?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Dom1no,

היי.. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב (מתעכב בגלל כ.מסך כמו כולם) ועכשיו בנוסף למארז שאני לוקח (CM690) אני קונה 4-3 מאווררים נוספים. עכשיו המאווררים האלה הם בחיבור 3 פינים רגיל אז חיפשתי מקום שמוכר מתאמים לחיבור לספק כמו אלה: http://www.rackmountpro.com/images/product/4-3pin.jpg http://www.cooltechpc.com/ctpc/images/zm-mc1.jpg (רצוי הראשון) ולא מצאתי עכשיו השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על מאווררים עם חיבור מולקס 4 פין, ולא להסתבך עם זה.. או שאתם מכירים מקום (נגיש יחסית) שמוכר כאלו מתאמים. חיפשתי בעיקר בחנויות "הגדולות" ובגולל בכללי ולא הצלחתי למצוא. אז עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mMmSaK,

שלום לכולם.. אני יכול להשיג את הקירור מבן דוד שלי בחינם אבל אין לו את המתאם הוא לא יודע איפה הוא שם את זה.. מישהו יודע איפה אוכל להשיג את המתאם הזה? אפילו באיביי כי זה לא כזה דחוף

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by zedisdead,

שדרגתי מחשב ועברתי למעבד i5 המעבד הקודם היה מעבד Intel Pentium Dual Core E6500 Tray גוף הקרור למעבד הוא Scythe ninja האם ניתן להשיג מתאם חדש לגוף הקרור שיתאים ל 1155 ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ben672,

שלום לכולם. אני נאלץ לבקש את עזרתכם, יש לי קירור H50 corsair ועברתי לתושבת AM3 אני לא מוצא את המתאם לAM2/AM3 האם יש למישהו רעיון האם ניתן להתאים את התושבת של אינטל/ פיתרון אחר נורמלי. תודה מראש לעוזרים,ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ha,

חיפשתי ברשת אך לא מצאתי, מישהו מכיר? חבל לי לזרוק AC7 במצב מעולה ולבזבז 200 ש"ח על אחד חדש כאשר אני מחליף לוח אם.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את הקירור של Scythe מדגם katana 3, אך לצערי יש לו רק את המתאמים לתושבת AMD. האם למישהו יש במקרה מתאמים לתושבת של אינטל 115X, 1366 וכו', שמתאימים לקירור הזה והוא לא זקוק להם? אשמח לקבל במידה וזה יהיה רלוונטי. בחול כבר בלתי אפשרי להשיג אותם.

16. שלום לכולם, לאחר שה PREEZER 7 PRO שלי הלך לעולמו שילשום (על ידי האח המפגר שלי )... החלטתי שהגיעה הזמן לקנות קירור מעבד באמת אבל באמת איכותי. עכשיו, יש לי E6600 + ASUS P5B DELUXE (עם ספק ANTEC איכותי והכל) שאני מעוניין לעשות לו OC עצבני ללפחות 3.6-8 GHZ עם הקירור החדש (עם ה PREEZER הגעתי ל3.4) יש לי תקציב של עד 300 ש"ח. אם חריגה של 50 גג עם זה באמת שווה את המחיר. חשוב לי בקירור שיקרר טוב נאטו, הרעש והיופי בכלל לא חשובים לי. מכיוון שאין את ה TUNIQ במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב, חשבתי על שלושת האלטרנטיבות הבאות: חשבתי על ה- Thermaltake BigTyp 120 VX שעולה 285 ש"ח - קראתי עליו קצת, והוא קיבל הרבה המלצות חמות. או COOLER MASTER Hyper 6 plus ב320 ש"ח שגם הוא קיבל ב…

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

שלום יש לי מארז של אנטק. אל המאוור של האנטק (המאוורר העליון) מחובר מין מתג כזה... אני חושב שזה מין שינוי של כיווני אוויר, תקנו אותי אם אני טועה. עדיין לא בדקתי את זה אבל אם כן האם אפשר לעשות זאת באמצע שהמחשב מופעל?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הזמנתי מספר מכובד של רכיבים לשידרוג המחשב הקרוב שלי, ובין השאר מארז Chieftec ואמצעי מודיפיקציה שונים. אני מעוניין לעשות מתג מרכזי, אשר ישב במקום המנעול לדלת המארז (בעלי Enermax/Antec/Chieftec עם הדלת יודעים), ובאמצעותו אוכל לחבר\לנתק את הרכיבים הבאים, כולם במכה: * נורת פלואורסנט בתוך המארז - לינק * כבל פלואורסנטי - לינק * מאוורר קדמי למארז של Antec (זה עם שלושת הלדים בפנים) * 2 הלדים בקידמת המארז (דיסקשיח ו-Power) * 3 לדים נוספים שאשים בתוך המארז ז"א בסה"כ 8 רכיבים, קחו בחשבון שנורות הפלורסנט כנראה אוכלות חשמל, ושהמפסק (על המארז) רחוק מקופסת המיתוג (בתוך המארז). כיצד ניתן לעשות דבר זה בצורה הכי פשוטה? ברשותי ספק כוח 350W של אנרמקס, עם הרבה כבלים אנא, אל תענו ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. איך את מעביר כבלי חשמל בשביל הלד/ים ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. בכול מקרה יש לי שאלה קטנה אני יודע שהיא לא קשורה אבל אני בדילמה מאד גדולה!! אז כך יש לי תקציב לא קטן לחומרה חדשה!! ונכון לעכשיו מתוכנן כך: amd x2 4400+ dfi sli dr gskill ff 512x4 או רק שני סלוטים ניראה מה יוחלט!! albatron 7800gtx בעזרת משה הגדול!!.. :yelclap: מערכת קרור מיים שהוזמנה מפרוסן סי פי יו וצריכה להגיע יום שלישי הזה שכוללת: משאבת מיים של דנגר דאן 1 רדיאטור של דנגרדאן ל3 מאווררים של 120!! דגם אקסטרים 3! 1. רדיאטור של דנגר דאן למאורר 120 אחד! דגם אקטרים 1! צינורות זוהרים מיכל מיים של דנגר דאן 170 tec בלוק לכרטיס מסך+ בלוק לציפסט של אנפורס 4 עכשיו זאת החומרה שניקנה עד עכשיו וכול זה יעבוד עם|: vapo chill xe 2x36 raptor 10.000 rpm ספק כוח של אנרקמס…

• 99 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. Started by lm,

מישו יכול לעזור לי אני חדש במתח ואני לא מבין כלום מזה אומר? ככמה צריך להיות? ועוד קצת להרחיב את הידע שלי במתח

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by sasha,

שלום , אולי היו נושאים על זה אל מישהו מוכן לענות לי פעם אחת ויחידה מה זה נותן אם אני יעלה את המתח? ראיתי את האפרשויות שלי בקשר למתח , ויכלתי להעביר רק מ2.0 ל2.1 ול2.2 אבל אנשים פה כותבים שהם על מתח של 1.7 , אז איך זה הגיוני? במיוחד שיש לי לוח AX63PRO שלא צריך להיות כל כך טוב (לפי מה שאני הבנתי כמה שיותר מתח זה יותר טוב) האם עם יותר מתח אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר גבוה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by com,

אני עובד על TBERD 1700 באוברקלוק ל2250 מגהרץ. עם SLK800 ומאורר גנרי אני על 39 מעלות, זמני, המוארר על המעבד יוחלף וגם יוספו מאוררים במארז (כרגע אין כלל) שמעתי על תופעה של מוות של TBERDים באוברקלוק במתח גבוה, ואני לא רוצה להרוג את שלי. כרגע אני על מתח 2.0 מקסימלי בלוח שלי. הטמפ היא לא ממש בעיה, ככה שמחום הוא לא ישרף. (והיא תרד ל30 בערך, כבר הורדתי אותה עם אמצעי קירור זמנים) האם יש סיכוי שהמעבד ימות אחרי כמה חודשים מהמתח אחרי כמה חודשים ? לא אכפת לי לקצת חיים של מעבד בשנה מתוך ה12 שנים הממוצעות שלו.. תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by gzohar,

היי, תוך כדי ניסיון לאוברקלוק שמתי לב שהמתח 3.3v שaida64 מראה לי נמוך מאוד (1.3v) מישהו יודע מה הסיבה? אני משתמש בi7-4770k עם לוח אם ga-z87x-ud3h. גם לאחר שהחזרתי את ההגדרות לdefault אני מקבל את אותה הבעיה. כשאני מסתכל בביוס אני רואה מתח תקין. מישהו יכול לעזור? מרגיש לי מאוד לא תקין. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע מה רמת המתח המקסימלית שניתן לעלות אליה ב-OC ? (כמובן תחת ההנחה ששומרים על טמ"פ בסביבות 55 מעלות עם קירור טוב)

• 2 תגובות
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.