עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Fenomeno,

או קיי.. ככה, 1.6A- אין לי כרגע את הBATCH\תאריך אריזה. Abit IT7- אבדוק בימים הקרובים ע"י איזו חברה הוא יוצר (אביט משתמשת בשתי חבורת לייצור הלוחות שלה), REV1. Corsair XMS3200C2 מעבד במתח סטוק: FSB של עד 153 (למעשה 153.5), מה שנותן 2456 מה"צ. 1.58V: FSB של עד 161 1.6V- 162 1.625-3V- 164. אמממ..הערונת- המהירויות שצויינות כאן\מתחים מתייחסים עלבוד הביציבות מלאה..לא לפוסט, אני יכול לעושת פוסט ב170 על 1.6V... קצת תמונות: CpuZ- WCpuid Sandra- mem badwidth bufferd Sandra- mem bandwith unbufferd Winbond H\W doctor 3dm score: http://service.madonion.com/compare?2k1=4941323

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ravid,

איפה אפשר לקנות לד טוב לא מהאינטרנט ובטח שלא מחו"ל בבקשה חנויות לאלקטרוניקה זה טוב? ???

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. נקווה שלא תפסלו ת'כותרת, לא מצאתי משהו יותר טוב מזה בכלמקרה, יש לי AXP1600 כמו שאפשר לראות במפרט שלי, יחד איתו יש חרא לבן שנמצא בין המעבד לבין ה AX7 שיש לי, שעליו יש מאוורר מארז של אנרמקס שקבלתי עם המארז, של 2700RPM~ בהתחלה היה הכל טוב ויפה, אמנם היה טיפה קריר יותר מהיום או שלשום, (מזג האוויר) אבל היה יפה על 43 למעבד ב IDLE (רק גולש, מצ'אא בפורום, כמה דפי אינטרנט טובים.. ) ולוח אם על 31-32~ ביומיים האחרונים, לא יודע אם יתכן שהמזג האוויר (לא חשתי בעצמי שינוי) אם הוא השפיע או לא. כי לאחרונה המחשב על איזה 48-50~ למעבד, ואולי 36 ללוח אם. המודם אדסל גם כן חמים, והגוף של המארז (הגג) גם כן חמים במקצת רק לצורך הידוע, המחשב דולק נונסטופ, והוא במקום סגור יחסית כאילו זה ש…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by idansc,

משהו שיתאים לחלקים הבאים Gigabyte GeForce GTX 980 G1 16GB kit DDR4 PC4-17000 Unbuffered NON-ECC 1.2V Intel i7-5930K GIGABYTE X99 GAMING G1 עדיפות לשקט וכמובן מה שהכי משתלם במחיר (אין מגבלה מיוחדת על מקום או מחיר, רק לא לבזבז סתם כסף מה שהכי משתלם ויספיק לקרר את המערכת, כרגע לא מתכונן OC) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by EcSm,

http://tms.co.il/product/5259 הם כרגע נמצאים על 825MHz. יש מצב ליותר? כמה בערך? משהו שאני צריך לדעת?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by עמית1984,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 שהאמפרטורות בו הם: מעבד 43-45 במצב עמידה עם אימיול, במצב מאמץ המחשב מגיע לאיזור ה55-59 מעלות לוח על 30-39 AUX 24-29 במחשב שלי יש מאוורר מקדימה שמכניס, שני מאווררים על הדלת שמכניסים ועוד מאוור מאחורה שמוציא ובנוסף יש מאוורר של הספק שמוציא וכל המאווררים בגודל של 80 מ"מ חשבתי להוסיף עוד מאוור שיוציא מאחורה מה אתם אומרים על המאוורר הזה או שיש לכם פתרון אחר בשבילי להוריד את הטמפ? עמית

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Luffy,

החלטתי לקבץ את כל השאלות לגבי לוח האם שלי יחדיו. תכינו את עצמכם נפשית, הנה זה בא: 1) באופן כללי, מידת החום שמשוייכת ללוח האם (נניח באוורסט) - איזה רכיב זה משקף? אולי הצ'יפסט? למה אין חיישן חום על הצ'יפסט? למה? 2) לוח האם הזה(אסוס פי חמש קיי אס אי - ראה כותרת), אני מוכרח להודות, נוח להפליא והופך אוברקלוקינג לחוויה מרנינה. פונקציית הAI BOOSTER עובדת נהדר, לא צריך לאתחל את המחשב כל הזמן, וזה נוח להפליא. עד עכשיו העליתי את תדר ה-FSB ל-360 (המקורי 333), והמכפיל של כל העסק הזה הוא 7.0=2520Mhz (המעבד הוא אינטל CORE DUO E6550 2.3). בכל בדיקות היציבות המעבד לא עובר 40 מעלות צלזיוס (ונדיר לראות אותו מגיע לשם). הוא יכול לקבל עוד - בכיף. השאלה שלי היא: האם להמשיך ולהעלות את תדר ה-FSB…

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום,אני עוד מעט קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה כדאי לקנות? אני קונה מארז thermaltake kandalf silver שבא עם 4 מאוורים וניתן להוסיף לפחות עוד 3 ( לא כולל של המעבד הספק והכרטיס מסך) אני רוצה שיהיה לי קירור הכי אופטימלי שאפשר אולי לאוברקלוק בעתיד.. השאלה ..עזבו רגע את השימושים שאני עושה במחשב...אני רוצה לדעת באופן כללי מה יותר טוב כאילו ברור שאויר זה טוב כי זה מכניס ומוציא אויר ואפשר להבין את העיקרון שעליו הוא עובד אבל הבעיה מספר 1 זה אבק אבק ועוד פעם אבק...אמנם יש פילטרים שעוצרים חלק נכבד מהאויר...וגם יש את הבעיה של הרעש שהיא אומנם נהיית ככל שהזמן עובר קטנה יותר ויותר.... ולעומת זאת קירור מים אין בכלל רעש או ממש מזערי... אבל השאלה אם הקירור שלו אופטימלי השאלה מה הוא עושה בדיו…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by reyrey_200,

שלום, אתמול קניתי כרטיס מסך חדש (HD6870) והחלטתי בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק לעשות OC למעבד. אז קראתי פה ושם...והתחלתי לבצע. אחרי רבע שעה, המחשב עלה פרפקט עם מהירות של 3.6GHZ ומתחים על AUTO. אחרי מעט בדיקות ביצועים וטמפרטורות, הגעתי לתוצאות האלו: בזמן מנוחה : 35-39 מעלות בזמן מאמץ : 55-59 מעלות השאלה שלי היא האם הטמפ' האלו טובות לOC שכזה ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ricoh,

יש לי לוח אם ASUS P3V 133 ואין לי אפשרות לראות את הטמפ' של המעבד בביוס רק את סביבת לוח האם גם בתוכנה שקיבלתי עם הלוח שוב טמפ' המעבד N/A איך בכל זאת אוכל לראות את הטמפ'?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Astrix-D,

אם המחשב שלי לא יעשה POST(לאחר OC),אני יוכל להיכנס אח"כ לביוס ולשנות את ההגדרות?הלוח שלי במפרט(צד ימין<). מה זה CMOS?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by shanibh,

טוב, עשיתי קצת עריכה המפרט: מעבד: Q6700 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8800GTS 320MB BFG, או OC או OC2 עוד לא הוחלט זכרונות: DOMINATOR CORSAIR 2x1024 CL4 HD: ברקודה 7200.10 חצי טרה צורב DVD , לא הוחלט עדיין איזה מארז: כנראה ה-P150, חלט מהבחירה תלוי בתשובות של הת'רד הזה 1. הטוניק יצליח להכנס למארז הזה? אם לא, מה כן בשביל ה-CPU? 2. מה המאווררים הכי מומלצים עבור הפרונט , אני מבין שצריך שניים של 90 מ"מ, המליצו לי בחנות על SCYTH? איך הם? עדיף אחרים? תודה

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by KoM,

כמו שהרגשתם הקור מקפיא את הכל, וגם את המעבדים, עכשיו האם כדאי לי ללכת על הכל ולנסות להגיע ל-650 מגה הרץ עם פנטיום 3 450, לפי הטמפרטורות הבאות, בהחלט המעבד הוא לא הבעייה...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. [glow=red,2,300]יש לי E2160-1.8 עשיתי OC ל 3.7 האם זה נחשב OC גבוהה?[/glow]

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום ברשותי כרטיס : Sapphire Ati Radeon 8500LE 128mb ddr כרגע הוא באוברקלוק של 270/270 מ250/200 המפרט שלי כולל כל הoc שלי רשום במפרט בכל האוברקלוק שלי כלומר מעבד , זיכרון , כרטיס מסך העלתי את הציון שלי ב3dmark מ7500 ל9700! http://service.futuremark.com/compare?2k1=5760098 אני רוצה לסחוב עוד מהכרטיס שלי והמטרה שלי היא להגיע ל10000 כרגע הקירור של הכרטיס מסך הוא : המאורר הזה הוריד ב11-12 מעלות את הטמפ' לפני היא הייתה ב49 בidle ועכשיו היא ב37 בערך(full - 40-41 )... ניסיתי להדביק אותו לכרטיס עצמו והוא בסה"כ הוריד 7 מעלות אז החזרתי אותו... נתקלתי בכתבה הזאת : http://www.xbitlabs.com/video/radeon8500-overclocking/ רדו עד ל:Cooling System Improvement עכשיו לי …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by fansor,

קיים הבדל כלשהו ברמה שבא אפשר להצליח בהמרה של מעבד I7 920 0(קרור: coolermaster hyper n520) עם הוא יעבוד עם 3x1 giga 9-9-27 1600mhz ddr3 מה שיש לי כרגע או עם 6x1 giga 1600mhz ddr3 9-9-27 שאני שוקל להוסיף וכיצד זה משפיע? וכמה כדי לי להחליף את הקירור למעבד ל-coolermaster v10 תודה מראש לעוזרים...

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, כבר זמן רב שלא התעסקתי עם המחשב שלי, אז הגיע הזמן לעשות משהו. בעקבות הפסקת פרוייקט קירור המים לאקס בוקס עקב פטירתו בגלל הטמטום שלי נשארו לי חלקים ללוף שלם. אז החלטתי להוסיף לוף נפרד לרכטיס מסך שלי. כרגע בלוף גם המעבד וגם הכרטיס מסך יושבים על הרדיאטור הכפול של BLACK ICE GTX, והמעלות לא להיט, סביב ה 50 מעלות למעבד. זו המערכת הנוכחית: אז אלה החלקים: משאבה של DD 500L/H: פילפורט, כי אני לא סומך יותר על מיכלים: רדיאטור BLACK ICE PRO: וצנרת 1/4 של CLEARFLEX: חשוב לציין שהטמפ' של הכרטיס מסך פחות מעניינת אותי כי הוא ללא OC, והמעבד E6300 ב OC ל 3.4.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by FCB,

שלום, המחשב שלי נקנה לפני בערך 5 שנים. שקניתי את המחשב לא קיבלתי איתו מאווררים, שאמרתי לבעל החנות אז הוא אמר לי שאין צורך, שהם סתם מרעישים ומכניסים אבק. לפני שבוע (קצת באיחור ) הרכבתי מאוורר שמישהו הביא לי, הרכבתי אותו מאחור (מתחת לספק) כך שיוציא אוויר. על הדרך שאבתי קצת אבק עם השואב (אני מנקה בדרך כלל כל פסח את המחשב בצורה דיי יסודית, ועם הספרי אוויר, אך אני לא מפרק חלקים). אך הטמפרטורות במחשב נראה לי עדיין גבוהות: *בזמן הבדיקה רק גלשתי באינטרנט. *אני יודע מה זה הCPU, מה זה הmemory, מה זה הHD, מה זה הGPU, אבל לא בדיוק הבנתי מה זה שאר הדברים. יש לציין שיש לי שני מקומות למאווררים, אחד מאחור (איפה ששמתי את המאוורר), ועוד אחד על דלת המארז. ניסיתי להרכיב את אותו המא…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום, מזה כמה חודשים שיש לי מארז FRACTAL DESIGN DEFINE R3 לא שיניתי את מערך המאוררים שלו מאז שהוא יצא מהקופסא - יש לו מאורר אחד מקדימה ואחד מאחורה (שניהם 120מ"מ) אני רוצה להוסיף לו מאורר אחד או שניים בשביל לשפר את הקירור של החלקים בזמן מאמץ יש לי במארז מעבד i7 2600K ללא OC ועליו קירור Mugen 2 rev. B וכרטיס מסך SAPPHIRE 6950 אני אשמח לקבל המלצות לגבי שדרוג הקירור, דגמים של מאוררים מומלצים ואיפה הייתם מוסיפים אותם במארז. יש לי עכשיו הרבה מקומות פנויים למאוררים במארז אבל אני לא רוצה לשים יותר מידי מאוררים (1 או 2 מקסימום) בגלל היבט של רעש. תודה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אז ככה- יש לי מעבד INTEL 3 G פרסקוט 530, קירור SONIC TOWER(פאסיב לחלוטין), עוד שתי מאווררים במארז AC T2 השקט. המעלות במנוחה 66 (בצלזיוס כן?!) מה אני (סליחה על הביטוי) לעזאזל עושה? אולי להוסיף לסוניק מאווררים\ אולי להחליף קירור כי קיץ עכשיו(כי זה פאסיבי)... אני ממש לא יודע למה זה כזה HOT. אני מפחד נורא שפתאום.... בוםםםםם... אם אתם יודעים למה אני מתכוון... תודה מראש. .swg

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by gai18,

שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אין לי ידע באוברקלוקינג והשאלה היא כיצד אוכל לשפר Herucles GF T200 האם צריך קירור ? האם צריך לגעת בכרטיס או רק בתוכנות ואיזה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Shay3601,

Core i7 920 מה הטמפרטורה שאסור לחרוג ממנה? P6T DELUXE מה הטמפרטורה שאסור לחרוג ממנה? תודה! הטמפרטורה אצלי ללא מאמץ בתמונה למטה תיראו. ועוד עם קירור COOLER MASTER V10 צריך את עזרתכם. [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by roes,

א. איזה משחה טרמית הכי טובה בארץ? ב. איזה יותר טובה ZALMAN ZM-STG1 -זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460 או ArcticSilver 5 -זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185 ?? ^^^^ ג. אם אפשר אז גם עם סיבה...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים