אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי את התוכנה speedfan כדי לבדוק את הטמפ' והמאווררים אני מצרף תמונה של תוצאות במאמץ של המחשב תוכלו להגיד לי מה בדיוק התוצאות? האם הטמפרטורה בסדר? ולמה רואים שרק 2 מאווררים עובדים?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בארטון XP 2500 סטפינג AQYFA והקירור שלו הוא Aerocool DP-101 ומשחה טרמית שבאה איתו מארז סופרטאלנט 5 מאוררים ג'נרים ולוח אם Gigabyte GA-7N400 Pro2 שאלתי היא: למה זה כל כך חם!? טמפ' המארז היא +-26 מעלות והמעבד 55מנוחה / 60 מאמץ עצות ותשובות יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
https://www.thermaltake.com/water-3-0-riing-rgb-280.html אני יכול לרכוש את המערכת הזו ב 290 ש"ח(למעבד 2700X). מה דעתכם? יש משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב.. הנה הבלוג שלי בנוגע לOC שעשיתי למעבד החדש והלוח שלי... חוץ מה MAX SS כל שאר המהירויות נלקחו על 2T....(אני חייב זיכרון חדש!) : MAX SS : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=76898 MAX MEM(stable) : 24/7 settings : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=76900
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם ASUS V7700 GeForce2 GTS 64MB שכרגע עובד על Engine Speed 203Mhz Memory Speed 342Mhz יש למישהו הערכה/מושג עד כמה אני יכול להאיץ את המהירות? על המעבד הגראפי יש מאוורר וגם המארז מאוורר דיי טוב, חום הכרטיס בד"כ עומד על 51 מעלות מה החום המקסימלי לפני שאני אומר ביי לכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
שלום, אתמול קניתי כרטיס מסך חדש (HD6870) והחלטתי בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק לעשות OC למעבד. אז קראתי פה ושם...והתחלתי לבצע. אחרי רבע שעה, המחשב עלה פרפקט עם מהירות של 3.6GHZ ומתחים על AUTO. אחרי מעט בדיקות ביצועים וטמפרטורות, הגעתי לתוצאות האלו: בזמן מנוחה : 35-39 מעלות בזמן מאמץ : 55-59 מעלות השאלה שלי היא האם הטמפ' האלו טובות לOC שכזה ?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני שאני מתחיל אני רוצה לקבל חוות דעת, טיפים והארות לגבי הציוד שיש לי והטמפרטורות (חם מאוד היום) מעבד: Intel e7200 2.5ghz- משהו מוזר, cpu:27c, cpu core1:39c, cpu core2:39c קירור: TT Bigtyphoon - 1395rpm לוח אם: Gigabyte eP35 DS3 - מעלות 44c זכרונות: OCZ DDR2 4GB (2x2) 1066mhz Reaper 2.11V כ.מסך: Geforce 6800gs- מעלות 53c אני עובד כרגע על ויסטה x64, אך כנראה אני יחזור לxp32 (בצער רב), מפני שהטלויזיה שלי (Hitachi ld900ta2 32") לא מקבלת את הרזולציה הטבעית שלה לעומת xp.. בכל מקרה, מה אתם אומרים ?
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב צך ערב זך... הים אחרי הצהריים ניסתי לפרוץ את המעבד שלי, הכל הלך טוב. כשהדלקתי את המחשב גילתי לתדהמתי שהמעבד שלי הפך מ AXP 1800+ ל AXP 1700+. אמרתי ניחה, הרווח כולו שלי מכיוון שהרווחתי חצי מכפלה חינם ;D עכשיו זה מוזר. דבר נוסף הוא שכנראה לא חיברתי טוב בין כל הגשרים, בדקתי עם הרב מודד וכנראה שרק ה 2-3 גשרים הראשונים מחוברים. עכשיו בדקתי בביוס ואני יכול להשתמש רק במכפלות 10.5-12.5 כל מה שמתחת ל 10.5 לא עובד. אז אם למישהו בעל נסיון בדבר יכול להגיד לי מה לעזאזל הולך פה, אני ישמח נ.ב. אני כרגע רץ על 155 באס עם מכפלה 10.5= 1630 MHZ מעבד. הרצתי מבחנים והמשחב יציב עם Vcore של 1.85, במנוחה הטמפ' על 48 בערך, במאמץ על 54 בערך. ושל הלוח 24 במנוחה ובמאמץ כ 37. הצלחת…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם המערכת ב-5 שעות האחרונות והגעתי בינתיים עד HTT - 264MHz יציב SuperPI 16M ועכשיו בבדיקה של Prime95 ו S&M מכפלה - סטוק (8) אין אפשרות לשנות (אימייל נשלח לאפוקס) תדר מעבד - 2112MHz תזמונים - 2.5-3-3-7 הגעתי עם 2-3-3-7 עד 240 יציב Prime95 ו S&M כמובן הכל ב 1T, יחס 1:1 הרכיבים: המעבד הוא AMD Sempron 2800+ S-754 64Bit דגם SDA2800AIO3BX סטפינג LBBWE 0534GPEW על מתח סטוק מקורר ע"י BigTyphoon (טמפ' 35 מעלות ב S&M) הלוח הוא של חברת EPoX דגם EP-8NPAJ צ'יפסט nF4 4x, עד 3.2V לזכרונות צ'יפסט על מתח סטוק הזכרון הוא סטיק בודד של Mushkin Black Line 512MB 550MHz חדש, הגיע השבוע ממושקין העולמית הצ'יפים הם כמובן New TCCD עובד על מתח 2.9V ולסיום פר…
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה קירור עדיף מבניהם ל OC ? ולמה אין ביקורות רציניות של ה Thermaltake Frio Extreme מצאתי ביקורות לא רציניות בכלל המחיר של ה Frio הוא 95 $ לעומת ה Nocua שנמכר ב 290 שקל בארץ
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)
-
-
אוקיי אז השאלה העיקרית היא איזה מאווררים הכי מומלצים לפרטים האלה: מעבד Intel E8400 OverClocked מאוורר למארז המכיל לוח אם של GIGABYTE עם צ'יפסט X48 מאוורר לכרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ומה תפקידו של מאוורר המארז??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט ואיכותי למעבד 3470 i5. הוא הולך לשבת על לוח H77 בתוך מארז R4 אם זה משנה מבחינת ממדים. חשוב לי שהוא יוריד את הטמפ' של המעבד ככל שניתן. כמו כן מאוד חשוב שיהיה חרישי, אפילו אם זה דורש ממני לקחת קירור גדול יותר או מעט יקר יותר. בעבר המליצו לי על katana 3 אך שמעתי שיש טובים ממנו. תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי קצת גוגל ובמקרה נתקלתי באשכול שאמרו שהספריי אוויר שיש בכל החנויות מחשבים וזה זה בלחץ יחסית נמוך... אבל לא כתבו איפה ניתן לקנות ספריי אוויר בלחץ גבוה יותר..? ד"א מה זה קומפרסור (גם כתבו שם)? זה יוצר לחץ אוויר כאילו כמו ספריי רק "שלא נגמר" או משהו כזה? אם כן, אז כמה זה עולה? והאם זה מומלץ.. פשוט עם הHAF 932 צריך פעם בשבועיים לרוקן ספריי אוויר עליו :\ תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז לא מזמן התלוננתי פה על טמפטורה גבוהה במעבד, אבל הצלחתי לסדר את זה ממש יופי ועכשיו נדיר שהוא עובר את ה- 60 מעלות במאמץ. עכשיו אני פוחד לגבי הכרטיס מסך 0_0, מדובר על Shppire HD5770 הגרסה חדשה יותר (יש 2 גרסאות כאלה שאחת יותר חדשה או משהו), אחרי משחק ארוך במיוחד (כמה שעות טובות) בסטארקראפט 2, זה הגיע ל-90 מעלות אומנם אני לא יודע כמה זמן זה נשאר על 90 מעלות כי שיצאתי זה היה בסביבות ה- 70 אבל המקסימום שנמדד היה 90 שאני יודע שזה מוגזם לגמרי לכרטיס מסך כזה. ב- idle זה בדר"כ 49-53, מחיפוש בפורומים אני רואה רק שבחות של אנשים על הכרטיס מסך הזה דווקא מהבחינה הזאת. שזה במנוחה רק 27-30 מעלות וזה לא עובר את ה-80 וכו' אז מצבי רע מאוד לגבי זה. בעיקרון אני יודע שאי אפשר יותר מידי לעזור…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי מופיע למטה... הדבר היחידי בOC שאני עדיין לוטה באפילו כלפיו זה תזמוני זכרון המערכת שלי עכשיו בOC קליל של 220FSB (סטוק 200FSB) התזמונים של הזכרון 3,4,4,8 (נראה לי שזה תזמוני סטוק כי בביוס הם מסומנים על AUTO) המתח שלהם 2.7 (אם אני לא טועה) כשארצה להביא OC יותר משמעותי: בכל אופן , מתי אני צריך להעלות תזמונים? מתי להוריד תזמונים? מתי לעלות מתח (איך אני יודע שהזכרון קורס ואז לעלות מתח) מה יותר טוב תזמונים נמוכים? או גבוהים ושוב , מה זה גבוהים או נמוכים ? (כאילו איזה מספרים לשים?) עד היום אם הייתי בודק את המערכת בOC מאסיבי של נגיד 250FSB , אז פשוט הייתי שרירותי , מציף את הזכרון במתח , ומשאיר תזמונים על AUTO , לפעמים זה היה עובד לפעמים לא ואף פעם לא ידעתי איך אני …
-
- 46 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד עלתה מ 43 ל 54 בחמש דקות!!! זה טוב בכלל להריץ אותה? צריך להתסק שם עם ההגדרות? או מה שיש זה בסדר?!? אני לא יריץ אותה שוב סתם רציתי לראות מה קורה.. דרך אגב יש לי פנטיום 4 1300 ובדקתי עם התוכנה Hmonitor את הטמפרטורה!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שבוע טוב לכולם! החלטתי לחזור לענייני ה OC אחרי שנה שלא נגעתי בזה,עדיין זוכר פחות או יותר את העבודה מתחים וכו...רק בעיה אחת לא מסתדר עם הביוס של המעבד שלי שמגיע עם מכפלה סגורה. יש לי את ה i5 760 עם 2.8MHZ עם קירור סטוק מעלות במנוחה 40-45. שאר המערכת שלי: מארז: כולר מאסטר 830 עם 6 מאווררים איכותיים (מסודר כמו שצריך סירדור אוויר טוב) ספק כוח: אנימרקס 620W לוח אם: ג'יגה בייט P55 UD3 זיכרון: G.SKILL 8GB 1333MHZ מעבד: i5 760 עם 2.8 MHZ קירור סטוק כרטיס מסך ראשי: 6950 שנפתח ל 6970 + 460GTX בתור כרטיס פיזיקה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוספתי לבינתיים 3 מאוררים אחד למעלה מתחת לספק אחד בין כונני ה סי די והצורב ואחד למטה מתחת להרד דיסק עכשיו לפני שהיה לי את כל הדברים האלה טמפ' המחשב היתה מארז: 30-40 במנוחה ובמאמץ 40-50 (תלוי במזג אויר) מעבד אותו דבר לאחר חיבור המאוררים ( 80 MM 80 MM ו 40 MM ) הטפמרטורה במנוחה 48 מעלות !!!!!!!!! ובעבודה 50 + הספק כל כך חם אז חשבתי שהספק דפוק ואין לו מספיק כוח לסחוב את כל המאוררים איני יודע כמה WATT הוא (הספק) ובכל זאת מה עלי לעסות? נ.ב חוטים מסודרים פיקס!
-
שלום הכרטיס הוא 5850 של ספייר,נקנה לפניי כשנה,הדגם שלו זה הכרטיס שבא עם המשחק DIRT/ יש לי את התוכנה של TRIXX של ספייר. אני יודע שהכי פשוט להעלות את התדרים של הליבה והזכרונות.השאלה האם אני צריך לשחק עם המתח? כי אני מעדיף שלא.. להעלות רק את הליבה ואת הזכרונות,למישהו יש כרטיס זהה רפרנס של ספייר 5850 ויכול להגיד לי מה ההגדרות הכי מומלצות?תודה! כרגע הטמפ שלו היא על 55 מעלות,והמאורר על אוטומט(24 אחוז)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או קיי.. ככה, 1.6A- אין לי כרגע את הBATCH\תאריך אריזה. Abit IT7- אבדוק בימים הקרובים ע"י איזו חברה הוא יוצר (אביט משתמשת בשתי חבורת לייצור הלוחות שלה), REV1. Corsair XMS3200C2 מעבד במתח סטוק: FSB של עד 153 (למעשה 153.5), מה שנותן 2456 מה"צ. 1.58V: FSB של עד 161 1.6V- 162 1.625-3V- 164. אמממ..הערונת- המהירויות שצויינות כאן\מתחים מתייחסים עלבוד הביציבות מלאה..לא לפוסט, אני יכול לעושת פוסט ב170 על 1.6V... קצת תמונות: CpuZ- WCpuid Sandra- mem badwidth bufferd Sandra- mem bandwith unbufferd Winbond H\W doctor 3dm score: http://service.madonion.com/compare?2k1=4941323
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-