עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Demon,

יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם: Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN Enermax UC-12FAB 120mm יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by The-Fox,

ערב צך ערב זך... הים אחרי הצהריים ניסתי לפרוץ את המעבד שלי, הכל הלך טוב. כשהדלקתי את המחשב גילתי לתדהמתי שהמעבד שלי הפך מ AXP 1800+ ל AXP 1700+. אמרתי ניחה, הרווח כולו שלי מכיוון שהרווחתי חצי מכפלה חינם ;D עכשיו זה מוזר. דבר נוסף הוא שכנראה לא חיברתי טוב בין כל הגשרים, בדקתי עם הרב מודד וכנראה שרק ה 2-3 גשרים הראשונים מחוברים. עכשיו בדקתי בביוס ואני יכול להשתמש רק במכפלות 10.5-12.5 כל מה שמתחת ל 10.5 לא עובד. אז אם למישהו בעל נסיון בדבר יכול להגיד לי מה לעזאזל הולך פה, אני ישמח נ.ב. אני כרגע רץ על 155 באס עם מכפלה 10.5= 1630 MHZ מעבד. הרצתי מבחנים והמשחב יציב עם Vcore של 1.85, במנוחה הטמפ' על 48 בערך, במאמץ על 54 בערך. ושל הלוח 24 במנוחה ובמאמץ כ 37. הצלחת…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Xtr3m3r,

הרצתי בדיקה עם OCCP ועם HWMONITOR על המעלות במחשב שלי והם ממש גבוהות! המחשב: המעלות של המחשב במנוחה: Uploaded with ImageShack.us ובמאמץ: יש לי איזה קירור על המעבד של משהו שנקרא BUFFALO (אין לי מושג מה זה) ויש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ו1 מוציא איך אני יכול לתקן את המעלות האלה? והמחשב לא עבר סוג כלשהו של OC

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, אני קצת אובססיבי לרעש ועדיין רוצה מערכת גיימינג בסלון אצלי. המפרט הנוכחי שלי הוא (מארז corsair 250d): - מעבד Arctic cooling 11 LP - מארז: Corsair AF120L & AF140L - ספק כוח Corsair CX430M כל האוורור פחות או יותר זול / הגיע עם המארז - ורוב הזמן המאווררים של המארז והכרטיס מסך כבוים וגם שנדלקים, לא עושים רעש חריג. המאוורר בספק כוח לעומת זאת עושה רעש די מעצבן... אני מעוניין להחליף את המאוורר בספק כוח שלי למשהו שקט יותר, ומסרטונים ביוטיוב זה לא נראה כזה מורכב. השאלות שלי הן: 1. כמה זה מורכב באמת? (למישהו עם חוש טכני סביר) 2. בסרטונים ביוטיוב הקונקטור עצמו נראה שונה ממה שמגיע עם המאווררים - או שדמיינתי? ובכלל איזה קונקטור צריך? 3. איזה מאוורר לקנות? של מעבד?…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by mtao21,

אני יודע רוב כולם משתמשים במי מזוקקים וטיפות מסוג ה Dead-Water ושאלה מה זה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_381_1063&products_id=3069 כדאי להשתמש בזה או מה? גם http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_381_1063&products_id=20829 או עדיף לקחת מים מזוקקים וDead-Water ככה לחסוך זמן המשלוח ועלות?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום,אני עוד מעט קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה כדאי לקנות? אני קונה מארז thermaltake kandalf silver שבא עם 4 מאוורים וניתן להוסיף לפחות עוד 3 ( לא כולל של המעבד הספק והכרטיס מסך) אני רוצה שיהיה לי קירור הכי אופטימלי שאפשר אולי לאוברקלוק בעתיד.. השאלה ..עזבו רגע את השימושים שאני עושה במחשב...אני רוצה לדעת באופן כללי מה יותר טוב כאילו ברור שאויר זה טוב כי זה מכניס ומוציא אויר ואפשר להבין את העיקרון שעליו הוא עובד אבל הבעיה מספר 1 זה אבק אבק ועוד פעם אבק...אמנם יש פילטרים שעוצרים חלק נכבד מהאויר...וגם יש את הבעיה של הרעש שהיא אומנם נהיית ככל שהזמן עובר קטנה יותר ויותר.... ולעומת זאת קירור מים אין בכלל רעש או ממש מזערי... אבל השאלה אם הקירור שלו אופטימלי השאלה מה הוא עושה בדיו…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי מהאתר את התוכנה NVIDIA BIOS editor ועכשיו אני בא לבפעיל אותה והיא מבקשת ממני (כאילו כשאני עושה open) קובץ bios image... איזה קובץ אני צריך לפתוח ואיפה אני מוצא אותו ?!? עריכה ------------------ הנה ההודעה סליחה מראש אם זה ענק...

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  8. הטמפרטורה של המעבד עלתה מ 43 ל 54 בחמש דקות!!! זה טוב בכלל להריץ אותה? צריך להתסק שם עם ההגדרות? או מה שיש זה בסדר?!? אני לא יריץ אותה שוב סתם רציתי לראות מה קורה.. דרך אגב יש לי פנטיום 4 1300 ובדקתי עם התוכנה Hmonitor את הטמפרטורה!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by gai18,

שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by roes,

א. איזה משחה טרמית הכי טובה בארץ? ב. איזה יותר טובה ZALMAN ZM-STG1 -זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460 או ArcticSilver 5 -זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185 ?? ^^^^ ג. אם אפשר אז גם עם סיבה...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. ראיתי קתודה במחיר של 179 ש"ח .... זה נראה לי קצת יקר... אתם לא חושבים? ;D איפה אני יכול להשיג קתודה במחיר זול יותר? ואני מתכוון מהארץ לא מחו"ל תודה רבה! עריכה ע"י MAPHISTO : הגזמת עם הלינק ושאר הדברים.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש עוד דרך חוץ מ- RivaTuner?

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  13. הסטארטאפ CoolChip ממאסצ\'וסטס שבארצות הברית מבטיח פריצת דרך בתחום מאווררי הקירור עם אב-טיפוס המתבסס על גבי טכנולוגיה בשם \"קירור קינטי\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%a6%d7%aa-%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%91%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a8%d7%99-%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-coolchip/

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. טוב.. הנה הבלוג שלי בנוגע לOC שעשיתי למעבד החדש והלוח שלי... חוץ מה MAX SS כל שאר המהירויות נלקחו על 2T....(אני חייב זיכרון חדש!) : MAX SS : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=76898 MAX MEM(stable) : 24/7 settings : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=76900

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ravid,

איפה אפשר לקנות לד טוב לא מהאינטרנט ובטח שלא מחו"ל בבקשה חנויות לאלקטרוניקה זה טוב? ???

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי, קראתי טיפה על קירור, הבנתי שחשוב בעיקר שהאוויר ינותב למעלה ל-exhaust fan וליצור לחץ חיובי (יותר intake מ-exhaust) במטרה לצמצם את האבק. השאלה שלי - אילו היה לכם מאוורר שלישי (גם כן 14 ס"מ, מאותו סוג, של Fractal), היכן הייתם ממקמים אותו? אני חשבתי על intake מקדימה או מלמטה, אבל לא בטוח: כמובן, כלוב הקשיחים העליון שמסתיר את המאוורר שמגיע stock יוסר, אבל אם אוסיף מאוורר מאחורי כלוב הSSD, הSSD והHDD שלי יחסמו חלק מהאוויר. אני קצת חושש ממאוורר מלמטה כי אז להבנתי יכנס אוויר קר מתחת לכרטיס מסך, ואז יתפזר לכל עבר. אני חושש שאופציה זו תזיק קצת לזרימת האוויר. ובחזרה לשאלה - מה דעתכם? איפה הייתם ממקמים מאוורר שלישי במארז זה? תודה.

17. Started by Iko89,

כותרת מפרט בצד

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי! אני מריץ E5200 על לוח אם gigabyte g31m-es2l rev 1.1 היה לי אוברקלוק יציב של 3ghz לפעמים הייתי מעלה גם ל3.15. הכל טוב ויפה. יום אחד בזמן משחק המחשב קרס ומדומני שמאז אני לא מצליח לעשות OC, אפילו לא משו קטן כמו 2.60! הטמפרטורות נמוכות, 35 כרגע במנוחה וגג 50 במאמץ בOC. ניסיתי לאפס את הביוס, עדכנתי גרסא [מF8 ל10], קראתי מחדש מדריכים באינטרנט, שום דבר לא עזר. ניסיתי לשחק קצת עם מתח לזכרון אבל גם זה לא עזר! אני ממש עובד עצות אשמח לכל טיפ.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שללום, יש לי מארז Antec High Performance 1080B AMG חדש(!) :smoke: ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים על הדלת, ורציתי לשאול: 1) איפה אפשר לראות "מדריך" על הוספת מאוורר. ;D 2) האם מאוורר הלדים (Antec 80mm LED Fan) זקוק לגריל?! ??? בנוסף אני רוצה להוסיף גם מאוורר 120mm התוכלו להמליץ לי על אחד?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by interfan7,

שלום, יש לי את המערכת הנ"ל עם לוח X58 של אינטל. על מהעבד יושב הקירור הסטנדרטי. מדובר במארז Antec Three Hundred עם מאוורר 12 ס"מ אחורי מוציא ומאוורר 14 ס"מ עלי מוציא. בשניהם שמתי אותם על LOW - הנמוך מבין השלושה האפשריים. בנוסף, חיברתי מאוורר 12 ס"מ צדדי, זה שמעל כרטיס המסך שמכניס אוויר ומקבל הספק ישירות מהספק ולכן עובד על המקסימום שלו. יש דיסק קשיח אחד בלבד וכרטיס 9800GT. במצב רגיל שאני ב-desktop ולא עושה משהו מיוחד. טמפרטורת הלוח היא 41 וטמפרטורת AUX היא 40. ארבעת הליבות הם בטמפרטורת 48 עד 50 בערך. הטמפרטורות במעבד לא גבוהות מדי?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by aquarius,

מה עדיף שיהיה בזיכרון תזמון נמוך במיוחד או מהירות (MH) גבוהה?

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי Q6600 , עם קירור TT V1 , לאחרונה ראיתי המון המלצות על הקירור TR ULTRA 120 EXTREME . האם יש טעם לשדרג אליו? או שההבדל לא משמעותי ? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Royz,

איך הקירור שהמעבד הזה בא איתו? איזו טמפרטורה אמורה להיות לי עם הקירור? (מה הטמפרטורה הנורמאלית של המעבד?) כמה זמן הוא מחזיק? האם יש צורך להחליף אותו בחזק יותר למרות שאני לא מתכוון לעשות לו o/c ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ofer123,

שלום מדובר במחשב ישן לוח אם של ASROCK דגם 775i65GV LGA775 for Intel® P4 processor Intel® 865GV chipset http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65GV&s= בעל מעבד אינטל המאוור שלו מאוד רועש צריך מאורר תואם ושקט עד 70 ש"ח

25. הכותרת היא ההודעה

• 45 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.