עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KF,

שלום.. יש לי E8400 על 4050mhz הכל טוב ויפה.. אבל אחרי כיבוי ממושך כשאני מפעיל את המחשב הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה? המתח של המעבד 1.375,לזכרונות שמתי +0.1V 5-5-5-15 ולאחר כיבוי ממושך הOC חוזר לקדמותו. כנ"ל עם מתח למעבד 1.40V ביחד עם הנתונים הנ"ל ואותה הבעיה. בנוסף ניסיתי את האופציה של1.375 עם הוספת מתח לזכרונות 0.1V + MCH +FSB . מישהו יודע מה הבעיה? כביכול הכל יציב ואין לי בעיות של אי יציבות כשמחשב בעומס או משהו אחר.. תודה.

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום חבר'ה, לפני שאני מתחיל אני רוצה לקבל חוות דעת, טיפים והארות לגבי הציוד שיש לי והטמפרטורות (חם מאוד היום) מעבד: Intel e7200 2.5ghz- משהו מוזר, cpu:27c, cpu core1:39c, cpu core2:39c קירור: TT Bigtyphoon - 1395rpm לוח אם: Gigabyte eP35 DS3 - מעלות 44c זכרונות: OCZ DDR2 4GB (2x2) 1066mhz Reaper 2.11V כ.מסך: Geforce 6800gs- מעלות 53c אני עובד כרגע על ויסטה x64, אך כנראה אני יחזור לxp32 (בצער רב), מפני שהטלויזיה שלי (Hitachi ld900ta2 32") לא מקבלת את הרזולציה הטבעית שלה לעומת xp.. בכל מקרה, מה אתם אומרים ?

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Etus,

חשבתי לאחרונה על מוד למארז - ש, איך לא, עוזר להוריד קצת טמפ'. אני לא בטוח אם עשו את זה, ואני לא בטוח אם זה עובד, אבל זה רק רעיון. כולכם בטח מכירים את ההורדה בטמפ' כהמארז פתוח -אך כולכם גם בטח מכירים את בעיית האבק. הרעיון שלי מכער מאוד את המארז, אבל זה שווה(אני חושב). הרעיון הוא כזה: לעשות חורים קטנים בשני צידי המארז, הרבה חורים. אחר כך, לשים נייר מגבת(או כל נייר שיש בו חורים קטנים שיוכל להיכנס אוויר) על כל חור. בעזרת זה, אפשר להמנע כמה שיותר מאבק ולהרוויח כניסת אוויר למארז. דעתכם? נ.ב. את הרעיון של נייר המגבת לקחתי מכתבה כאן באתר על "הכנת פילטר למאווררים".

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Demon,

יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם: Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN Enermax UC-12FAB 120mm יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by aquarius,

מה עדיף שיהיה בזיכרון תזמון נמוך במיוחד או מהירות (MH) גבוהה?

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום,אני עוד מעט קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה כדאי לקנות? אני קונה מארז thermaltake kandalf silver שבא עם 4 מאוורים וניתן להוסיף לפחות עוד 3 ( לא כולל של המעבד הספק והכרטיס מסך) אני רוצה שיהיה לי קירור הכי אופטימלי שאפשר אולי לאוברקלוק בעתיד.. השאלה ..עזבו רגע את השימושים שאני עושה במחשב...אני רוצה לדעת באופן כללי מה יותר טוב כאילו ברור שאויר זה טוב כי זה מכניס ומוציא אויר ואפשר להבין את העיקרון שעליו הוא עובד אבל הבעיה מספר 1 זה אבק אבק ועוד פעם אבק...אמנם יש פילטרים שעוצרים חלק נכבד מהאויר...וגם יש את הבעיה של הרעש שהיא אומנם נהיית ככל שהזמן עובר קטנה יותר ויותר.... ולעומת זאת קירור מים אין בכלל רעש או ממש מזערי... אבל השאלה אם הקירור שלו אופטימלי השאלה מה הוא עושה בדיו…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  7. ראיתי קתודה במחיר של 179 ש"ח .... זה נראה לי קצת יקר... אתם לא חושבים? ;D איפה אני יכול להשיג קתודה במחיר זול יותר? ואני מתכוון מהארץ לא מחו"ל תודה רבה! עריכה ע"י MAPHISTO : הגזמת עם הלינק ושאר הדברים.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום חברים האים מישהו שמע פעם על סטפינג d0 והאים הוא טוב לאובר קלוק תודה eli ! :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by amitbatito,

מישהו יכול להביא לי מדריך לאוברקלוק אם אפשר למעבדים החדשים קראתי הכול באתר ולא הבנתי כלום אז אל תביאו לי אותו תודה מראש לעוזרים@@@!!!!!

10. Started by The-Fox,

ערב צך ערב זך... הים אחרי הצהריים ניסתי לפרוץ את המעבד שלי, הכל הלך טוב. כשהדלקתי את המחשב גילתי לתדהמתי שהמעבד שלי הפך מ AXP 1800+ ל AXP 1700+. אמרתי ניחה, הרווח כולו שלי מכיוון שהרווחתי חצי מכפלה חינם ;D עכשיו זה מוזר. דבר נוסף הוא שכנראה לא חיברתי טוב בין כל הגשרים, בדקתי עם הרב מודד וכנראה שרק ה 2-3 גשרים הראשונים מחוברים. עכשיו בדקתי בביוס ואני יכול להשתמש רק במכפלות 10.5-12.5 כל מה שמתחת ל 10.5 לא עובד. אז אם למישהו בעל נסיון בדבר יכול להגיד לי מה לעזאזל הולך פה, אני ישמח נ.ב. אני כרגע רץ על 155 באס עם מכפלה 10.5= 1630 MHZ מעבד. הרצתי מבחנים והמשחב יציב עם Vcore של 1.85, במנוחה הטמפ' על 48 בערך, במאמץ על 54 בערך. ושל הלוח 24 במנוחה ובמאמץ כ 37. הצלחת…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by KoM,

אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by Fenomeno,

או קיי.. ככה, 1.6A- אין לי כרגע את הBATCH\תאריך אריזה. Abit IT7- אבדוק בימים הקרובים ע"י איזו חברה הוא יוצר (אביט משתמשת בשתי חבורת לייצור הלוחות שלה), REV1. Corsair XMS3200C2 מעבד במתח סטוק: FSB של עד 153 (למעשה 153.5), מה שנותן 2456 מה"צ. 1.58V: FSB של עד 161 1.6V- 162 1.625-3V- 164. אמממ..הערונת- המהירויות שצויינות כאן\מתחים מתייחסים עלבוד הביציבות מלאה..לא לפוסט, אני יכול לעושת פוסט ב170 על 1.6V... קצת תמונות: CpuZ- WCpuid Sandra- mem badwidth bufferd Sandra- mem bandwith unbufferd Winbond H\W doctor 3dm score: http://service.madonion.com/compare?2k1=4941323

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by psykick,

הכותרת אומרת הכל.. וסליחה שפתחתי אשכול בפורום קירור .. פשוט אם הייתי יודע מה זה GPU אז הייתי יודע איפה לשים את זה..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by reyrey_200,

שלום, אתמול קניתי כרטיס מסך חדש (HD6870) והחלטתי בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק לעשות OC למעבד. אז קראתי פה ושם...והתחלתי לבצע. אחרי רבע שעה, המחשב עלה פרפקט עם מהירות של 3.6GHZ ומתחים על AUTO. אחרי מעט בדיקות ביצועים וטמפרטורות, הגעתי לתוצאות האלו: בזמן מנוחה : 35-39 מעלות בזמן מאמץ : 55-59 מעלות השאלה שלי היא האם הטמפ' האלו טובות לOC שכזה ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. טוב.. הנה הבלוג שלי בנוגע לOC שעשיתי למעבד החדש והלוח שלי... חוץ מה MAX SS כל שאר המהירויות נלקחו על 2T....(אני חייב זיכרון חדש!) : MAX SS : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=76898 MAX MEM(stable) : 24/7 settings : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=76900

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Adirz,

יש לי AMD64BIT 3000+ והמעלות שלי נעות בין 46-50 במנוחה ובמאמץ 50-55. יש לי את המארז של Compucase 6A19 עם מקום לשני מאווררים שתפוסים כבר. אני רוצה להוריד את הטמפ', מה אתה מציעים לי להחליף למארז עם יותר מאוררים או להחליף קירור למעבד? ד"א בתוכנה אוורסט הוא מציג שלי שה-CPU CORE הוא 2.86 ועולה לפעמים וחוזר הבנתי שזה לא כשר איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by shaoolon,

היי אז קניתי לא מזמן מחשב חדש: core i7 6700k hyperx savage 2400hz 32g noctua nh d15 asus z170 pro gaming בין היתר... ניסיתי להמהיר לבד את המערכת הפעלתי על ידיד מעקב אחר מדריכים שונים באינטרנט(אין עדכני באתר וזה הניסיון הראשון שלי בנושא) הרצתי את בדיקות של realbanch ו aida64 והם לא מצאו לי בעיות אולם עדיין המחשב נופל(לרוב במשחקים אבל גם בלי סיבה מיוחדת) ונתקע. אשמח לעזרתכם בנושא

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by n3b,

במנוחה... הטמפ' לא משהו או שזה אופייני למזג אויר של התקופה? מעבד: Q9450 מארז: CM690 ללא OC [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by KF,

שלום לכם עכשיו עשיתי OC למעבד שלי(בחתימה) והגעתי לזה... אני יודע שזה OC צנוע... אבל מה שמגביל אותי כרגע זה החום ואני לא רוצה יותר מידי לשחק עם זה (69 מעלות עם פריים 95) לעומת זאת שאני משחק במשחקים המחשב לא עובר את ה60 מעלות במאמץ! הטמפ במנוחה הם 53-55 לעומת שלפני הOC היה לי 50-54 בכל זאת הOC שלי הוא עם לוח של אינטל! אז ככה שאפשר לעשות OC גם עם לוחות של אינטל והלוח עדיין לא עצר אותי! השאלה שלי היא: האם כדאי להעלות את הבאס מ215 ל220 ? תודות מיוחדות ל VATOS LOCOS ו YE3333 שהדריכו אותי בביצוע האוברקלוק מצפה לתגובות. SuperSheep. [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני מחפש קירור שקט ואיכותי למעבד 3470 i5. הוא הולך לשבת על לוח H77 בתוך מארז R4 אם זה משנה מבחינת ממדים. חשוב לי שהוא יוריד את הטמפ' של המעבד ככל שניתן. כמו כן מאוד חשוב שיהיה חרישי, אפילו אם זה דורש ממני לקחת קירור גדול יותר או מעט יקר יותר. בעבר המליצו לי על katana 3 אך שמעתי שיש טובים ממנו. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Elia Lanksner,

שלום התקנתי את התוכנה speedfan כדי לבדוק את הטמפ' והמאווררים אני מצרף תמונה של תוצאות במאמץ של המחשב תוכלו להגיד לי מה בדיוק התוצאות? האם הטמפרטורה בסדר? ולמה רואים שרק 2 מאווררים עובדים?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by CoronaLover,

תגידו באיזה FSB אתם מישתמשים במחשב ? סתם מיתוך התענינות כללית וגם כדי לראות לאן אנשים מצליחים לדחוף את המחשבים שלהם.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום תכנון מערכת קירור המיים שלי מתקדם, והגעתי לשלב שבו אני צריך לבחור משאבה ובלוק קירור לכרטיס מסך (בסוף וויתרתי על הבלוק למעבד בגלל שהטמפ' שלו מעולה ובגלל שהלוח מגביל באובר). אני מקווה למצוא בלוק שיעלה פחות מ200 ש"ח, אולי אפילו 150. קיים? כמו כן, רציתי לשאול מהי כמות הליטרים בשעה המינימלית שתתאים למערכת קירור? האופציות כולן של אטמן: 600 ליטר - 30 ש"ח. 800 ליטר - 50 ש"ח. 1200 ליטר - 80 ש"ח. 2000 ליטר - 115 ש"ח. השאיפה היא להגיעה לעלות מינימלית בביצועים שעולים על ביצועיו של קירור אוויר. תודה, Zzzz

• 32 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים