עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Madboy,

הפעם עשיתי stealth http://www.pbase.com/madboys_lair/stealth הצביעה קצת חיוורת כי נגמר לי הטוש באמצע היום אני הולך לקנות עוד אחד ולעבור על זה איך יצא? דרך אגב כל המדריכים על זה מראים עבודה קשה זה לקח לי בדיוק 10 דקות לשניהם בעזרת קצת ספוג , איזולירבנד ודבק מהיר למי שתוהה למה לא עשיתי מגע לכפתור בשביל לפתוח דבר ראשון לא היה לי משהו קשיח מספיק ובגודל המתאים בבית וזה היה ב4 בבוקר אז אי אפשר לחתוך דבר שני אני עכשיו שולט על זה דרך התוכנית הבאה: http://www.cmdtools.com/files/eject.zip שילבתי את זה עם השלט של הflyvideo שלי ויש לי גם שליטה דרך השלט בסה"כ יצא שווה לאללה ושאלה אחרונה מה אתם חושבים נשמע יותר טוב : Burner או Cd-Rw ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Fenomeno,

או קיי.. ככה, 1.6A- אין לי כרגע את הBATCH\תאריך אריזה. Abit IT7- אבדוק בימים הקרובים ע"י איזו חברה הוא יוצר (אביט משתמשת בשתי חבורת לייצור הלוחות שלה), REV1. Corsair XMS3200C2 מעבד במתח סטוק: FSB של עד 153 (למעשה 153.5), מה שנותן 2456 מה"צ. 1.58V: FSB של עד 161 1.6V- 162 1.625-3V- 164. אמממ..הערונת- המהירויות שצויינות כאן\מתחים מתייחסים עלבוד הביציבות מלאה..לא לפוסט, אני יכול לעושת פוסט ב170 על 1.6V... קצת תמונות: CpuZ- WCpuid Sandra- mem badwidth bufferd Sandra- mem bandwith unbufferd Winbond H\W doctor 3dm score: http://service.madonion.com/compare?2k1=4941323

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by idansc,

משהו שיתאים לחלקים הבאים Gigabyte GeForce GTX 980 G1 16GB kit DDR4 PC4-17000 Unbuffered NON-ECC 1.2V Intel i7-5930K GIGABYTE X99 GAMING G1 עדיפות לשקט וכמובן מה שהכי משתלם במחיר (אין מגבלה מיוחדת על מקום או מחיר, רק לא לבזבז סתם כסף מה שהכי משתלם ויספיק לקרר את המערכת, כרגע לא מתכונן OC) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יש לי מחשב Lenovo, כבר בן שנתיים וחצי. האמת שדיי מההתחלה היו איתו בעיות - הוא נורא רועש בזמן העבודה, הוא מתחמם מהר (גם אם יש רק 2 חלונות פיירפוקס פתוחים וזהו, בלי תוכנות כבדות שרצות עליו מעבר למערכת ההפעלה, אנטיוירוס וכדומה). כתוצאה מכך הוא פשוט קורס ונכבה. הוא מונח על ספר, על מנת שיתקרר, אבל זה לא באמת עוזר, הוא עדיין רועש, מתחמם ונכבה. רק אם אני מפעילה מאוורר לכיוונו (שרועש בעצמו, ומקפיא לי את הידיים), הוא לא מתחמם ולא נכבה. האם משטח קירור עשוי לעזור? ואם כן, איזה? או שבכלל יש בעיה במאוורר (למרות שלפני שנתיים, כשהבעיה החלה לצוץ, המעבדות של IBM לא מצאו בו בעיה)? יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Ben-Dor,

למכירה בארץ כרגע מצאתי בקושי בחו"ל אבל אין לי איך להזמין כי הם לא יביאו לי את זה לארץ אני לא מצליח להבין איך לעשות לי אחד המדריך פה קשה מאוד בשבילי חיפשתי הרבה מידע באינטרנט ועדיין זה קשה .

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by broke_overclocker,

יש לי בעיה ..... יש לי ASUS GeForce 5200 הליבה של הכ"מ שלי על 325 והזיכרונות על 490 בלי שהיה לי קירור התאמצתי והבאתי קירור ואני לא יכול עדיין לעלות במגה הרץ אחד בלי שיהיה ארטיפקטים ואני נוגע בסינקים של הזיכרונות והם לא חמים כנ"ל הסינק של הליבה אמרו לי שיש לי בעיה במתח שמוזר לכ"מ שלי ויש לי לוח הכי מסכן בארץ שאי אפשר להעלות מתח לכרטיס אני רוצה בבקשה שתביאו לי ביוס של 5500 של אסוס ומדריך איך לעשות את זה

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן! קניתי מחשב חדש עם מארז Silverstone Redline 04 החלפתי את ה120 מ"מ המרעיש מקדימה ושמתי מאוורר Corsair 120mm 1200rpm מקדימה. יש עוד אחד על הCPU ועוד אחד מאחוריו 1600rpm שפולט החוצה לגבי הספק, אני לא יודע אם הוא פולט או מכניס אבל הזרימת אויר שלו היא מינימלית בלבד. הוספתי מאוורר שמכניס אויר מהדלת עם שלוש רמות איורור [600-1800 סל"ד] שלא נראה שממש משנה את הטמפרטורה גם על סלד גבוה. אני מתלבט איפה כדאי למקם אותו. ראו תמונה [כחול אויר קר נכנס, אדום אויר חם נפלט, ורוד פתחי איוורר] תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by yakir4u,

נשרף לי המאוורר שנמצא על הקרור למעבד הקרור הוא Scythe Mugen 3 Rev B אני מחפש קרור חלופי ושקט עדיפות ל2 שאני אשים על PUSH PULL ואז גם אם אחד מהם ישרף אני אוכל להמשיך לעבוד עוד כמה ימים בלי דאגות

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by mor_anter,

אבא שלי אז חבר שלו זכה במכרז של הרבה מחשבים וקיבל 3 כאלה והוא הביא לאבא שלי אחד עשכיו תנו לי מפרט הכי טוב למעבד הזה בסביבות ה2500 שקל אם אתם לא מאמינים לי תגידו לך איך לעלות תמונות לאינטרנט ואני יראה לכם אותו

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אהלן, אז לאחר שמצאתי תוכנה שאיפשרה לי לעלות מהירות ליבה מעל 775 באוברקלוק של הדרייברים, אני מגלה כי הכרטיס לא יציב בשום תדר מעבר ל 775 (המסך קופא אחרי מספר שניות). האם זה המגבלה של הכרטיס או שבכל זאת יש איזושהי הגבלה של התוכנה ?! אני לא מכיר את הכרטיס יותר מידי ואת יכולות האוברקלוק שלו, אבל אם זכרוני אינו בוגד בי אז רק אותו גם ב 900MHZ על אויר . יש השארות ?!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by KF,

שלום לכם עכשיו עשיתי OC למעבד שלי(בחתימה) והגעתי לזה... אני יודע שזה OC צנוע... אבל מה שמגביל אותי כרגע זה החום ואני לא רוצה יותר מידי לשחק עם זה (69 מעלות עם פריים 95) לעומת זאת שאני משחק במשחקים המחשב לא עובר את ה60 מעלות במאמץ! הטמפ במנוחה הם 53-55 לעומת שלפני הOC היה לי 50-54 בכל זאת הOC שלי הוא עם לוח של אינטל! אז ככה שאפשר לעשות OC גם עם לוחות של אינטל והלוח עדיין לא עצר אותי! השאלה שלי היא: האם כדאי להעלות את הבאס מ215 ל220 ? תודות מיוחדות ל VATOS LOCOS ו YE3333 שהדריכו אותי בביצוע האוברקלוק מצפה לתגובות. SuperSheep. [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום,אני עוד מעט קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה כדאי לקנות? אני קונה מארז thermaltake kandalf silver שבא עם 4 מאוורים וניתן להוסיף לפחות עוד 3 ( לא כולל של המעבד הספק והכרטיס מסך) אני רוצה שיהיה לי קירור הכי אופטימלי שאפשר אולי לאוברקלוק בעתיד.. השאלה ..עזבו רגע את השימושים שאני עושה במחשב...אני רוצה לדעת באופן כללי מה יותר טוב כאילו ברור שאויר זה טוב כי זה מכניס ומוציא אויר ואפשר להבין את העיקרון שעליו הוא עובד אבל הבעיה מספר 1 זה אבק אבק ועוד פעם אבק...אמנם יש פילטרים שעוצרים חלק נכבד מהאויר...וגם יש את הבעיה של הרעש שהיא אומנם נהיית ככל שהזמן עובר קטנה יותר ויותר.... ולעומת זאת קירור מים אין בכלל רעש או ממש מזערי... אבל השאלה אם הקירור שלו אופטימלי השאלה מה הוא עושה בדיו…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום אני חדש פה ולכן אני לא מש יודע אם מותר לשאול כאן את השאלה, אז מצטער אם זה לא צריך להיות כאן. קניתי לפני חודש בערך כרטיס מסך מסוג: saphire x1950pro 512mb. הכרטיס פשוט עננק והכל עובד טוב, אבל, כשהתקנתי את הגירסה האחרונה של ATITOOL (גירסה 0.26) ועשיתי show 3d view כדי לבדוק כמה הוא מתחמם אז ראיתי שהמעלות של ה-GPU עלו בבת אחת כמעט ל70 מעלות ומשם זה מטפס לעבר ה-90 מעלות. אז עשיתי שהמאוורר ירוץ יותר מהר (שיניתי דרך התוכנה את ההגדרות של סיבוב המאורר)ץ בקיצור הצלחתי שהוא לא יעבור את ה75 מעלות. הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מראה את הקובייה הזו בATITOOL פתחתי את הEVEREST והסתכלתי בסנסורים. יש שם משהו שנקרא Gpu VRM. ראיתי שבמנוחה זה עומד על 60 מעלות בערך אבל כשאני מריץ את הקוביה ה…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by supercars,

בשבועות האחרונים, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להשמיע רעשים די מעצבנים (נשמע כמו רעש של מאורר), וכעבור 10 דקות בערך הרעש חולף. פתחתי את המארז וניקיתי את כל המאוררים עם ספרי לחץ אויר, והתקלה לא חלפה. אני די סגור על זה שהרעש הוא מהמאורר של המעבד, לא יודע למה, אז רציתי שתמליצו לי על מאורר שיתאים לQ6600 של אינטל. ובכל אופן, האם יש דרך לזהות את מקור הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by MoSQuiTo,

ביום ראשון שעבר הזמנתי לדים מהאתר www.LSDiodes.com ביום שני בבוקר ההזמנה יצאה מארה"ב וכבר היום היא הגיעה.... אני ממש מרוצה מהצורה בה נשלחה החבילה- במהירות ובמקצועיות!! המחירים בארץ לא מתקרבים למחירים שמציע האתר.... וגם ההזמנה עלתה רק 2$ שזה אפילו יותר נמוך ממשלוח בארץ... הזמנתי 30 לדים וקיבלתי במתנה 4 לדים (בונוס כמות הקניה) כלומר קיבלתי בסך הכל 34 לדים ושילמתי בסך הכל 21$ כולל משלוח!!! לדעתי ממש משתלם! (מה שרשוב בכתב יד בהזמנה זה מה שקיבלתי בונוס...) זוהי המעטפה כולה איך שקיבלתי אותה:

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by huber,

when i turn off my defualt cpu speed in my bios and turn it into manual a menu gets activated. the menu is System/PCI Frequency ratio and his values are: 133.0/32.25 (current) 135.0/33.75 130.0/32.25 etc'. as u can see the numbers dosnt make sense (at least to me thy dont come in any clear order, up or down. i guess that the first value is the system bus speed do u know what is the second? i think i can overclock my system if i change thos value but if i dont know what thy meen its poinles. btw - i have p3 800mhz on an asus cuv4x motherboard and awardbos medallion ver 6.0 there is also a second option under this one thats called system/SDARM Frequency ratio and its valus …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אז ככה המאוורר הנוכחי של ה TUNIQ מאוד רועש במהירות הכי גבוה. אני רוצה מאוורר חזק עם CFM גבוה אבל כמה שיותר שקט או לפחות בלי PITCH מעצבן כמו שיש במאוורר של TUNIQ יש המלצות? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SP120UVLED-BL&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=251&aff=Zap מה דעתכם על זה? CFM גבוה DB נכון

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by shanibh,

טוב, עשיתי קצת עריכה המפרט: מעבד: Q6700 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8800GTS 320MB BFG, או OC או OC2 עוד לא הוחלט זכרונות: DOMINATOR CORSAIR 2x1024 CL4 HD: ברקודה 7200.10 חצי טרה צורב DVD , לא הוחלט עדיין איזה מארז: כנראה ה-P150, חלט מהבחירה תלוי בתשובות של הת'רד הזה 1. הטוניק יצליח להכנס למארז הזה? אם לא, מה כן בשביל ה-CPU? 2. מה המאווררים הכי מומלצים עבור הפרונט , אני מבין שצריך שניים של 90 מ"מ, המליצו לי בחנות על SCYTH? איך הם? עדיף אחרים? תודה

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Demon,

יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם: Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN Enermax UC-12FAB 120mm יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. טוב.. הנה הבלוג שלי בנוגע לOC שעשיתי למעבד החדש והלוח שלי... חוץ מה MAX SS כל שאר המהירויות נלקחו על 2T....(אני חייב זיכרון חדש!) : MAX SS : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=76898 MAX MEM(stable) : 24/7 settings : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=76900

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש לי מעבד pentum 4 2400 northwood 0.13 mode 2l -478 mpga איזה תוכנה מומלצת?

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום תכנון מערכת קירור המיים שלי מתקדם, והגעתי לשלב שבו אני צריך לבחור משאבה ובלוק קירור לכרטיס מסך (בסוף וויתרתי על הבלוק למעבד בגלל שהטמפ' שלו מעולה ובגלל שהלוח מגביל באובר). אני מקווה למצוא בלוק שיעלה פחות מ200 ש"ח, אולי אפילו 150. קיים? כמו כן, רציתי לשאול מהי כמות הליטרים בשעה המינימלית שתתאים למערכת קירור? האופציות כולן של אטמן: 600 ליטר - 30 ש"ח. 800 ליטר - 50 ש"ח. 1200 ליטר - 80 ש"ח. 2000 ליטר - 115 ש"ח. השאיפה היא להגיעה לעלות מינימלית בביצועים שעולים על ביצועיו של קירור אוויר. תודה, Zzzz

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Etus,

חשבתי לאחרונה על מוד למארז - ש, איך לא, עוזר להוריד קצת טמפ'. אני לא בטוח אם עשו את זה, ואני לא בטוח אם זה עובד, אבל זה רק רעיון. כולכם בטח מכירים את ההורדה בטמפ' כהמארז פתוח -אך כולכם גם בטח מכירים את בעיית האבק. הרעיון שלי מכער מאוד את המארז, אבל זה שווה(אני חושב). הרעיון הוא כזה: לעשות חורים קטנים בשני צידי המארז, הרבה חורים. אחר כך, לשים נייר מגבת(או כל נייר שיש בו חורים קטנים שיוכל להיכנס אוויר) על כל חור. בעזרת זה, אפשר להמנע כמה שיותר מאבק ולהרוויח כניסת אוויר למארז. דעתכם? נ.ב. את הרעיון של נייר המגבת לקחתי מכתבה כאן באתר על "הכנת פילטר למאווררים".

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by h4438,

מצאתי בבית מין טטריס ישן כזה שיש לו מסך LCD רציתי לדעת איך וכיצד אני יכול לחבר את המסך למחשב ולשלוט עליו מהמחשב... שמעתי משיהו שחיבר מסך בסגנון דרך יציאת הLPT רציתי לדעת האם ואיך זה אפשרי..? (ברשותי גם מסך של תרגומון שאני לא צריך אם זה יותר טוב...) ועוד משהו שרציתי לעשות זה משטח זוהר לעכבר מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מדריך ? עדיף בעברית או לתת לי טיפים והערכה כמה זה אמור לעלות ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים