אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בדיוק מבין השניים, ומה השימוש של כל אחד מהם (מעבדים, זכרונות...)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק... השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ? השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות מKSP שתי מאוררים ב40 ש"ח ביחד, הם ג'נריים בעקרון אבל אמרו לי שהם יחסית שקטים. ועכשיו למשחה טרמית, כרגע ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מחר אני הולך למרוח את החדשה, רציתי לדעת מה דעתכם על הAS 5? היה לי את הMX-1, יש הבדל גדול ביניהם? אני קונה את הAS משום שאין את הMX בKSP.. עוד דבר - מאורר לדיסק קשיח ב35 ש"ח - שווה?(לי זה נראה מיותר אבל הטמפרטורות טיפה גבוהות, השאלה אם המחיר הזה הוא נורמלי)
-
- 14 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא בקשר ליעילות של הNanotherm BLUE II, עד כמה הוא באמת יעיל? מצאתי ביקורות רק על BLUE 1. היעוד יהיה למעבד (HSF, ספארק 7+) ולקירור של הגשר הצפוני (יש לו איזה קירור של ג'יגה בייט) השאלה השניה, היא הסידור מאוררים. יש לי שני SF2 ועוד מאורר מאותה חברה 60 מ"מ, בספק יש מאורר נוסף שמוציא חום (מעל המעבד) הSF2 הראשון נמצא בקידמת המארז ומכניס אוויר, השני מאחורה מוציא אוויר וה60 מ"מ נמצא גם מאחורה למטה ומכניס אוויר. יש דרך יותר טובה לסדר? תודה.
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס המסך שלי (AMD ATHLON XP 1800+, Geforce 3 Ti200), חשבתי להוסיף צלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך, בנוסף גם להחליף את המשחה הטרמית למעבד (לקירור מים אני אדאג). שאלתי היא: איפה בכלל אני יכול להשיג משחה טרמית וצלעות קירור, מהו טווח המחירים שלהם, מהו הכי טוב ואיך אני מוריד את המדבקה הטרמית המקורית שיש על המעבד (אם אני זוכר נכון היא חומה). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה אחרי ניסיון של הרכבה לא מוצלחת ירדה המשחה אז חשבתי אם אני הולך למוכר שירכיב את הקרור אז שישים את המשחה mx2 מה אתם אומרים?או שכדאי להשאיר? וגם בדפנות של הקרור איפה שמבריגים את הברגים יש כמו מדבקות כאלה אחת נעלמה לי יש משפיע על משו?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה הכמות הנכונה? עשיתי חיפוש בפורום ובכולם רשום "לא הרבה מדיי לא מעט מדיי", איך אני יודע מה זה הרבה ומה זה מעט?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב מבוסס amd מעבד xp 2500 שקניתי אותו (חלקים לא מורכב) אמרו לי בחנות )ksp) מספר סיבות שנאחריות תפוג בגללן! 1.התחממות יתר לרוב מאובקלוק. 2.פינים שבורים. 3.מריחה של המשחה הטרמית. 4.שבירת הקרמיקה. אז השאלה שלי היא כזאת! מותר למרוח על הליבה משחה טרמית או שיש בעיתיות במריחה איפשהו על המעבד? אני מרחתי על הליבה והכל נראה סבבה(אחרי הכל זה מה שנראה הגיוני לעשות) יכול להיות שהנזק הוא לטווח הארוך ובגלל זה אני שואל!הטמרפטורה שלי עומד על 38 במנוחה האם זה טמפרטורה נורמאלית? מישהו יכול להגיד לי מה הטמפרטורות עבודה של המעבד? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית חדשה, ולפי מה שהבנתי צריך לנתק את גוף הקירור - להוציא את המשחה הנוכחית עם אלכוהול70%, ואז למרוח את המשחה החדשה. הבעיה היא שאין לי מושג איפה צריך לשים אותה, ואני גם רוצה הסבר מפורט כדי שאני לא אהרוס את הכרטיס. תודה מראש. אגב, יש לי X1800GTO אם זה משנה משהו...
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחה טרמית למעבד היות וההטמפ' שלו גבוהה מדיי ואני ולאחר בדיקות שונות אני מקווה שזה יועיל. יש משחה מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הזמנתי מ- jab-tech את הוולקנו 11+ בגלל שלארץ הוא יגיע רק באמצע ינואר ואני לא יכול לחכות... בפרטים על המוצר רשום שהוא מגיע עם Thermal grease (dow corning T340) סתכלו כאן ליותר פרטים : http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1621&cat=47&page=1 עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי לקנות גם את המשחה הזאת : arctic silver 3.5g ב-5$ או שהמשחה שאני מקבל עם הוולקנו מספיק טובה ?! כי אומרים לי שמשחה טובה יכולה להוריד לי הטמפ' של המעבד באיזה 6 מעלות שזה מלא !! אז מה לעשות להישאר עם המשחה שהוולקנו מגיעה איתה או לקנות גם את השנייה ?!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי לג'אנקר באיזור התעשיה שליד ביתי (היתי צריך לוח P2) קיצר קניתי לוח דפוק אז לא היה לו מה להחליף לי.... אז התחלקי לקחת כל מניד דברים קטנים, בקיצור ביקשתי ממנו משחה טרמית הוא הביא לי משהו.... זה נראה לכם משהו מוכר ?
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מתלבט על איזה משחה טרמית כדי לי. מה יותר מומלץ mx2 של ארקטיק או את זה- http://www.skypc.co.il/pl_product~TR-TH-CO~18~0.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ברשותי מעבד I7 920 עם קירור של Xigmatek Thor's Hammer לאחרונה, קניתי כרטיס מסך עם הקניה הקבוצתית שהייתה בפורום לכבוד הכרטיס החדש, החלטתי לרענן את המשחה הטרמית (במעבד מן הסתם) ואולי לעשות OC קטן (קניתי מראש את המחשב בשביל OC. המטרה שכיוונתי אליה היא 4GHZ. עשו לי מהחנות OC ל3.6 אם אני זוכר נכון.. אחרי כמה חודשים הורדתי את הOC פשוט כי באותה תקופה לא הייתי זקוק לזה..) ברשותי MX3, אחת המשחות שהיו עם הביצועים הטובים ביותר בתקופה שרכשתי אותה (לפני שנתיים) אך אבוי, אחרי הרבה קריאה באינטרנט, גיליתי שהיא לא מתפשטת טוב וקצת קשה לשים אותה.. זה בשילוב עם העבודה שהקירור שלי עם טכנולוגיית HDT, יעשה לי את החיים לממש קשים (גם ככה קשה לשים לקירורים האלו משחה טרמית המדריך היחי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המשחת הטרמית ששמים על המעבד זה אותה משחה ששמים על ה GPU של כרטיס מסך ? אני רוצה למרוח משחה טרמית מחדש על ה GPU ואני חושש שזה יהרוס את הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם הFREEZER מגיע עם משחה מרוחה כבר עליו? האם כשאני מתקין אותו להסיר קודם את המשחה הישנה מהמעבד? והאם צריך להוסיף משחה בנוסף למשחה שמרוחה עליו?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איזה חנות הביאה לי חינם 10 סכיות כאלה קטנות אם משחה טרמית לבנה - מין סכיות קטנות שבד"כ באות אם מאוורר. מרחתי את המשחה הזו על המעבד וההיטסינק והיא הורידה 4 מעלות ! עכשיו המעלות הם 26 IDLE 34 Full Load - וזה אחראי שעה וקצת אם Prime95 הכרטיס מסך שלי (אל תצחקו !) GeForce2 mx 400 64mb עומד על 35 מעלות Idle (לא יודע כמה full load אני לא משחק הרבה אבל אחראי מבחן אם 3Dmark הוא הגיע ל 39 מעלות !) רציתי לדעת אם אני יכול למרוח את המשחה טרמית הזו על הליבה של הכרטיס מסך ? או שלכרטיס מסך יש משחות שונות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לכם המלצה ? יש להם גם משחות טרמיות טובות?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני הולך להזמין מפנדה (ישר אחרי שתענו לי) גוף קירור ALX 800+ ARCTIC SILVER 5 עכשיו, הביצועים של הגוף קירור ממש חשובים לי, אז רציתי להוסיף לו מאוורר TORNADO של VENTEC 80MM. לפני שבועיים היו לי במארז 6 מאווררים (לא ממש ארחיב עליהם) שייצרו כולם ביחד כמות רעש של 176DBA. אני הסתדרתי עם כמות הרעש הזאת, ולא הייתה לי איתה בעיה. עכשיו המאווררים במארז שלי מייצרים כמות רעש של 110DBA, זה אחרי שהחלפתי 4 מאווררים 80MM בשני מאווררים TT THUNDERBLADE 120MM GREEN LED אז אם אני אקנה את ה-TORNADO, הוא יוסיף לי כמות רעש של 55CFM, ואז תהיה לי כמות רעש כללית של 173CFM, שהיא עוד יותר נמוכה בקצת מכמות הרעש שהייתה לי כשהיו לי 4 מאווררים 80MM. שוב אני מזכיר, עם כמות רעש כזאת אני יכול להסתדר והיא ל…
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשים משחה טרמית במחשב (בין צלעות הקרור למעבד) כמה עלי משחה לשים? והאם ישנה דרך אידאלית לשים אותה? תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
איזה משחה טרמית מומלצת ? ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-