עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by זאק,

מחפש קירור ל- 8800 gts 640 mb leadtek

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה: המעבד ללא OC קירור +שאר חלקי המארז עבר ניקיון אבק(עקב תקיעות שחשדתי בבעיית טמפ', ואחרי הניקוי אבק נעלמו לחלוטין, בינתיים...) הקירור הוא של TT ביג טייפון יש מאווררר 12CM מקדימה ומאחורה עכשיו יש תוכנות+ביוס שמראות טמפ' מעבד בלבד, ומראות גם טמפ' של כל ליבה לחוד זה הגיוני שיש הפרש של יותר מ12 מעלות בין הנתונים? העלתי כמה סקרינשוטים: במנוחה: במאמץ: ונתונים מEVEREST במאמץ:

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by udif,

אני מעונין להרכיב מחשב חדש ושקט יחסית. אני כנראה אקנה XP2500+ ולא מתכנן שום overclocking. מה הקירור השקט ביותר בין: Aerocool DP102, Zalman CNPS 7000A או Tt SilentBoost? לא מצאתי שום review שמשווה ביניהם בעזרת אותה מתודולוגיה וסביבת בדיקה. התכנון הוא לשים במארז רק מאוורר 120 מ"מ ולהשתיק אותו עם fanmate כך שהמחשב עדיין יעבוד יציב בטמפרטורה נסבלת (60 מעלות או קצת יותר זה בסדר מבחינתי כל עוד זה שקט ולא הורס את המעבד).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים בחו"ל שניתן להזמין מהם קירור למעבד? אשמח להמלצה על מקום אמין כזה וגם אם תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E5400 ל-OC, עד 150 שקל (40 דולר). ראיתי שממליצים פה על ה: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2383 אבל אני לא מוצא מאיפה אפשר להזמין אותו..

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  5. יש לי מעבד עם ליבה 775 שמרעיש הצורה מחרידה. speedfan מראה טמפ של 62c ~ ו בסביבות 4800 סיבובים לדקה. זה הרי לא הגיוני עם נצילות מעבד של ~8% . המאוורר שיש לי הוא המקורי של המעבד. יש איזה מאוורר שיכול להשקיט הכל - אין לי בעיה של תקציב! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

אוקי אני שוקל עכשיו לקנות קירור מים אחרי שהרעש פשוט שיגע אותי מהמאוררים בקיצור יש לי כמה שאלות 1. עד כמה קירור מים טוב, אני עם 3 סמארט פאן וספארק7+ כולם בחצי מהמהירות שלהם, ואני לא מרוצה מהיכולות קירור במיוחד אני רוצה שהערכה תשתלט על כל החום שיוצא מהמעבד ולא אכפת לי איך.. ספארק7+ ו3 סמארט פאן כולם על מקסימום עושים את העבודה מ-צ-ו-י-ין ! אבל אני לא מסוגל להיות בחדר ברעש כזה... זה פשוט נוראי בקיצור ולעניין אני רוצה את אותו אפקט קירור למעבד כמו המצב שהצגתי מקודם, רק בקירור מים אני רוצה ערכה שתבוא מוכנה כולל הכל, לא בא לי לקנות לבד בלוק וזה וזה וזה.. כמה יעלה לי כל הערכה ואיזה הכי טוב לקחת אני רוצה משהו שיתן לי כמו שאמרתי ביצועים ששויים את ההחלפה ! ועוד משהו, חשוב לי…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  7. יש לי חבר שמעוניין בקירור מים לאוברקלוק, מדובר באדם שכסף הוא לא פקטור בשבילו, שכבר השקיע איזה 10K שקלים במחשב, שיש לו כבר מערכת מוכנת אוברקלוק, אבל רק צריך מערכת קירור מים פנימית, מישהו יכול להמליץ?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. שלום חברה! אני לא רוצה לפתוח דיון חדש כי זה כשור לקירור צ'יפסט גם. יש לי את הסטרייקר 2 המעולה אבל גם לו יש בעיה - חום גבוה (כי זה צ'יפ של NVIDIA). אני לא מדבר על חימום עד קבלת מסכים כחולים ו פריזים למיניהם אבל זה דיי מעצבן אותי לראות 75 מעלות סתם על גשר הצפוני ו 63 על דרומי בלי לשחק. עם משחקים זה מגיע עד 88 ו75 ולא זז יותר. חשבתי קצת והגעתי למסכנה שבתמונה המצורפת. מה אתם חושבים על השילוב הזה? במיוחד על גופי קירור שאני רוצה לשים על NFORCE 200? חוץ מזה יש לי 2 GTX 260 האם הקירור על גשר דרומי לא יפריע להם? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  9. אורח G.I.JO

פשוט מעלה דברים אחרים רק לא את האף אס בי?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  10. אני משתמש בתוכנה riva tuner ורציתי לעשות אוברקלוק .יש לי את המאוורר הרגיל שמובנה איתו .עכשיו סתם תגידו לי עד כמה מומלץ לי לעולות כדי שהוא לא ישרף כרגע ב core clock זה על 325 וב... memory clock זה על 700

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול אם מומלץ לעדכן את הביוס? כרגע יש לי F10 ובאתר של GB יש כבר גירסה F12 אני רואה באתר שיש כל מיני תיקונים לממשק הPCI-E ולאו דווקא עידכוני תמיכה בעוד מעבדים... תודה לעוזרים...

12. האם אלו טמפרטורות סבירות או לא? החלפתי את המשחה שקיבלתי איתו ב MX-1 ואלו הטמפ. האם הוא צריך להיות יותר קר?

• 4 תגובות
    • 415 צפיות
  13. Started by FlipM0de,

נראה לי שהמאוורר המקורי שבק חיים, גם אחרי שניקיתי אותו הוא עדיין לא פועל. :-\ האם עדיף לנסות לתקן אותו או פשוט להתקין מאוורר נוסף חלופי ואם כן אז איזה סוג?

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by cniv,

לכל חברי הפורום הנכם מוזמנים להשתתף בתחרות קיץ OC אשר אנו עורכים בין התאריכים 11.8.08-27.8.08 . אתם מזומנים להראות את שיפורי הביצועים במחשב שלכם ולזכות בפרסים יקרי ערך בשווי 10000 ש"ח. בתודה צוות סקאי פי סי [attachment deleted by admin]

• 54 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. איך הפאנל הזה: THERMALTAKE 5.25" X CONTROLLER LED LIGHT 4 CHANNEL VR FAN KIT : A2140 אמין?? טוב? דרושה תגובה תוך שעה עד שעה וחצי מקסימום...תודה רבה מראש חבר'ה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  16. Started by OmEr.il,

שלום יש לי כרגע את הextreme spirit של TT.מי שמכיר אותו יודע שזה מפוח,קטן אומנם,אבל הרעש שלו על הכי גבוהה פשוט בילתי נסבל!.(בגלל ששגעון הOC שלי עבר,אני עכשיו שם לב לזה שמחשב שלי נשמע כמו בולדוזר).אני צריך קירור לצ'יפסט שקט,טוב,ושלא יעבור הכי הכי הרבה את ה100 ש''ח. הצ'יפסט הוא 478 לוח BIOSTAR(לוח נחות). תודה

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  17. בוקר טוב ... הכרטיס מסך gigabyte FX7600gs http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8744 רותח ולא במאמץ מה האפשרויות לקירור האם כדי להוסיף קירור "PCI" או יש דרך אחרת ומומלצת ? כמו כן הציפסט של הלוח האם gigabyte 965p-ds3 שיושב בצמוד למעבד מתחמם גם כן , האם לקנות מאורר 80\40 ולעשות איזה אילתור או יש מאווררים מיועדים . ראיתי את הפטנט ...תעלת אוורור אז חשבתי אולי לעשות לציפסט מה אתם אומרים ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ock-b יש לציין שאין כל כך מקום למעבד 6400 - BT תופס הרבה מקום :-( מארז : CI6A21 מחיר : מנסה לא לעבור את 200 ש"ח :-) או להוסיף עוד ....

18. Started by freerider,

אני רואה שכולם בודקים יציבות עם אורתוס, SNM, TAT אבל מה עם Prime95 הישנה והטובה ? ניסיתי את גרסא 25.2 והיא מאמצת יפה את 2 הליבות. למה PRIME95 כבר לא פופולרית ?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  19. [glow=red,2,300]החלטתי לחרוג מהרגליי לכתוב תגובה קצרה והחלטתי להשקיע ולמקצע את הביקורת טיפה, כי אני חושב שזה יתרום להרבה חברה צעירים פה. קיצור קבלו אותה:[/glow] תראו, עד היום היה לי קירור האוויר של זלמן ה 7700 , הגירסה עם מאוורר 12 ס"מ. אח"כ רציתי להיכנס לעולם קירור המים,בקטנה וקניתי מערכת קירור מים זולה למתחילים BIGWATER של THERMALTAKE. היא עבדה יפה עד שגיליתי שלשום שיש לה דליפה מהבלוק מעבד והייתה שלולית ירוקה על כרטיס המסך למטה. . . למזלי המים הירוקים שלהם לא מוליכים חשמל ככה שהמערכת לא נשרפה. קיצור, כשיצאתי מהתדהמה אמרתי, על הזין שלי כל הערכה המאעפנה הזאת שעלתה לי 500 ש"ח ! החלטתי לעבור לקירור האוויר הכי טוב ואגב כך לראות את ההבדל בין מע' קירור מים זולה . אז מה עשיתי? …

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by cinemashai,

אני אב גאה ל 6800LE הכרטיס עבר פתיחת צינורות מ 8 ל 12 וגם פתיחה של VERTEX SHADER מ 4 ל 6. כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון של הכרטיס אני מקבל שגיאה (יש לציין שהכל נעשה דרך RIVA TUNER) והכרטיס נכשל בטסט אפילו בהעלאה של 1MHZ. מישהו יודע למה? שאלה נוספת: אני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס. יכול להיות שאין לו חיישן??

21. שלום רב. שמתי לב לעיתים, במשחקים, הטמפרטורות ב proccessor zone מגיעות ל65 בערך, דבר שגורם לתוכנת הניטור שלי לצפצף ולצאת מהמשחק, ולחכות כמה רגעים עד שהמחשב יתקרר שוב. הרכבתי מחשב חדש לפני כ6 שבועות עם מאוורר אחד בלבד , האם אני צריך עוד מאוורר כדי לפתור את הבעיה? או האם 65 מעלות זה נורמלי לסוג חומרה הזה? תודה. רצ"ב מפרט המחשב: proccessor: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX mother board: Asus P4P800 Deluxe Intel 876PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) memory : 2X DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory HD: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD video card: ATI Radeon 9800 PRO (380/680…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by AxeOr,

\\\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם אז ככה יש לי מאורר של 120 שעושה לי מלא רעש ויש לי עוד 3 מאוררים חוץ ממנו של 80 ממ" ואחר מהם יש לי SF2 עכשיו אני רוצה לדעת איזה בורר סיבובים יהיה לי יותר טוב בשביל כולם יחד האם זה יספיק לי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6678 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by Idan-h,

עד היום היה לי מאוורר אחד של 80MM בנוסף לזה שעל המעבד, היום קניתי עוד שניים 80MM. המאוורר שכבר היה לי היה מכניס אוויר מקדימה. מאוורר אחד שקניתי שמתי מוציא אוויר מתחת לספק כח. עשיתי חור במרכז הדלת, ואת המאוורר השלישי אני מתכנן לשים בדלת. מה עדיף שהוא יהיה מכניס או מוציא? נראה לי מכניס כי זה בדיוק מול הלוח והמעבד. תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. הוא נותן לי אפשרות לכוון אותו לפרמטרים הבאים: 266 200 333 400 וגם auto למה לכוון אותו?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.