אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אהלן אחים שלי, יש לי בעיה קטנה ואני מבקש את עצתכם.. אני רוצה לקנות מחשב (כמעט שלם) חדש עבור אוברקלוק אבל אני רוצה גם קירור מים ב-1,800 ש"ח .. המחשב ללא הקירור מים עולה 7,500 וזה התקציב שלי בערך.. תוכלן להגיד לי איזה חלק כדאי לשנות (להחליף באחד טיפה פחות טוב) כדי שאני אוכל לשלב את קניית החלקים ואת קניית המערכת קירור מים? החלקים המתוכננים: Athlon 64 3200+ Socket 939 DFI LanParty UT nForce4 SLI-D G.Skill 2X512 PC4800 600Mhz -הטובים ביותר Sapphire X800XL 256MB PCI-E תודה מראש, עמית
-
- 17 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איך אני גורם להם להישאר על ה-ram בלי שום דבק,האם המשחה הטרמית עצמה תחזיק אותם???כי ממש חסר לי תקציב לדבק הזה וגם שמעתי שהאחריות מבוטלת עם הם רואים ששמת סינק על הזכרון...? אז יש איזושהי דרך אחרת?כמו שאמרתי סתם לשים משחה טרמית ואולי בגלל המשקל של הסינקים זה יחזיק אותם
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
http://www.titan-cd.com/english/cuv2ab_ld2.htm הוא נראה לי ממש משתלם, CFM גבוה, שקט, וממש זול (65 ש"ח בפנדה) בהתחלה חשבתי לקנות את ה Vantec iCEBERQ 4 אבל אז מצאתי את זה שנראה לי עולה עליו מכל הבחינות.... או שיש למישהו פה הצעה יותר טוב ? ויש לי כרטיס GeFroce FX 5600 שניהם מתאימים לכרטיס שלי...
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מחו"ל את המערכת קירור מים הזו: http://www.frozencpu.com/ex-wat-44.html , האם היא שווה 1,800 ש"ח (המחיר כולל העברה במכס ומע"מ)?? כמה בערך תשקול המערכת כשהיא תהיה באריזה?
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות שני סטיקים האם ללא אוברקלוק הם יעבדו כמו DDR400? ,USV KGUZRHO
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מבולבל... אוקי עכשיו שמעתי איפשהו על על vga silencer v3 איך הוא בהשוואה ל-ati silencer 1?ואיך הם בהשוואה לסיילנסר 2?? על מה עדיף ללכת??.מי מהם מקרר יותר טוב?אמרו לי שהסיילנסר 1 הוא בעל בעיית תאימות פיסית וצריך לחתוך אותו כדי שהוא יתאים???אז על מה ללכת על vga silencer 3?או על ati silencer 2 ??או על 1??? חשבתי שפתיחת התראד הזה תסדר אצל כמה אנשים את העניין... הנה תמונות לקירורים השונים ati silencer v.1 ati silencer v.2 vga silencer ver 3
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 3500+ 64bit 130nm Asus a8v deluxe PDP Patriot PC-3200 low latency 1gb ddr ram Radeon x800xt pe. אני משתמש בקירור סטוק והמעבד על 36 מעלות. רציתי לעשות אוברקלוק עם הAI overclock של ASUS הלכתי על 3% של OC ואפילו עם זה המחשב לא עולה לי , והטמפרטורה של המחשב על איזה 45.... מה אני צריך לשנות בשביל שאני אוכל לעשות OC?
-
שלום :] אני רוצה לחבר מאוורר לfx5200 שלי, ואני צריך עזרה - באיזה גודל צריך להיות המאוורר? ואיך אני מחבר אותו להיטסינק? והאם אני צריך לדעת עוד דברים מסויימים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
התמונה נלקחה מהתוכנה AIDA 32 בקיצר אני מסתכל על המעבד וזה רושם לי שהמעבד על 13 מעלות ואין לי שום אובר קלוק והמאוורר הוא סטוק! יש מצב? תמונה:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברה אם אתם מכירים גוף זה אתם יכולים בבקשה לספר לי עליו?ולהסביר למה הוא גומר את זאלמן?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
פתחתי לפני כמה ימים דיון, עכשיו, איזה קירור מהרשימה הבאה כדאי לקחת? ZALMAN CNPS7000B-AlCu- רשום באתר של זלמן שהוא מתאים למעבד שלי - Athlon XP והליבה של Palomino.. אני מתאר לעצמי שזה אמור להתאים, אבל זה לא תלוי גם בלוח אם? Thermalright SP-97 with Enermax 92m"m Fan-רשום באתר של Thermalright שהוא מתאים ל-Athlon XP Palomino, אז אמור להתאים. Thermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan-גם רשום שאמור להתאים. Thermaltake SilentTower on 2500RPM 90m"m Single Fan-אני לא יודע אם זה מתאים למעבד שלי, מישהו יכול לבדוק לי? שבדקתי היה רשום שזה מתאים ל-64 ביט 3000+.. אבל אני לא בטוח :[ אני לא יודע אם זה מתאים למעבד וללוח שלי אני מפחד תגידו לי אם זה מתאים באתרים של Thermalright וש…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם החלפת הקירור תגביר את יכולת האובר קלוק של הכרטיס ?????? יש לי את הקירור הסטוק הגרוע אפילו בלי צלעות הקירור של sapphire,ועם הקירור הזה אני מגיע ל-609 לליבה ו-738 לזכרונות וזה לא הגבול של הזכרונות וגם לא של הליבה הקירור מגביל אותי. אני הולך לשבור איתו שיא עולמי..... ותגידו קשה להרכיב קירור חדש לכרטיס מסך?ועוד שאלה אין מצב שאין ישרוף את הכרטיס במהלך האובר?,מכיוון שברגע שזה לא יהיה יציב זה פשוט יכבה את המחשב נכון?או שלא?
-
- 15 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני קונה לבן דודי מחשב חדש עם AMD64 3000+ Socket 754 אבל לפי הניסיון שלי עם AMD המאווררים שהם מביאים לא תמיד מספיקים אז אני רוצה לקנות לו מאוורר , שלא יעשה רעש ושיעשה את העבודה באופן טוב... הוא לא מתכנן לעשות OC אז לא צריך משהו עצבני תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי את'לון 64, 3200+ ליבת Winchester. המאוורר שמגיע עם יחידת הקירור של AMD רועש מידי; הוא עובד על כ-3,000 סל"ד וזה משגע אותי. הקטע הוא, שהמעבד בקושי מתחמם ולא מצריך אפילו קירור כזה... לפי מיטב ידיעתי, ניתן להרכיב על צלעות הקירור כל מאוורר 80מ"מ סטנדרטי. אז אני צריך המלצה על מאוורר שכזה; לא צריך אסתטיקה, פוטנציומטר וכ'... אני רק מעוניין במאוורר ש-ק-ט, כדי להריץ את המעבד בסטוק, זה הכל. חשוב גם שלא יקרע את הכיס. מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בעניין האובר קלוק ולא ממש מבין בזה יש לי לוח של אסוס p4p800-e deluxe מעבד 3.0ghz prescot 256X2 של hunix והשאר לא כל כך משנה אני חושב... בעיקרון בלוח של אסוס יש ai overclock שעושה אובר קלוק אוטומטית מהביוס רק צריך להגדיר אחוזיי אובר קלוק אצלי כרגע הוא מוגדר על 20% מה שאומר שהמעבד שלי הפך להיות 3.6 אני יודע שהמעבד הזה בעייתי בקטע של התחממויות... מה אתם אומרים איזה מאוורר יכול לקרר אותו? לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה מפעל תעשיה.. תודה לכל העוזרים..:] נ.ב המעבד מגיע לטמפרטורות של 52-53 ב idle ולא בדקתי עד כמה הוא מגיע במאמץ.. אבל לפעמים המאוורר המקורי שלי של אינטל עושה כל כך הרבה רעש אז אני מבין שהוא ממש חם..
-
- 17 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי מארז של TT... עכשיו יש לו במסך של הטמפ' 2 שורות...(זה הדגם עם 4 ערוצים) הבנתי שהשורה השנייה היא הטמפ' הנוכחית לפי החיישן מה השורה הראשונה? ולמה אין לי תאורה במסך? ומה קובע הבורג? (הוא משנה את הטמפ' בשורה העליונה) ולמה הערוץ הרביעי לא משתנה (המאוורר עובד תמיד בMAX ) עכשיו שסיימתי את המודינג האחרון (תמונות בקרוב...) אני מתחיל לעבוד על המארז הזה... (XASER 3 SUPER TOWER..)
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הכרטיס נקי ממודים הכנה לvgpu mod בזמן בדיקות.. עיצוב פלסטי ;D תוצאות 3dmark : 2005 (עם 256MB , ללא VDD מוד לצ'יפסט , עדכונים בעתיד) 2003 (לפני המוד , עדכונים בעתיד) 2001 (לפני המוד , עדכונים בעתיד)
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי את המאורר למעבד thermaltke silent tower והוא פשוט מ-ד-ה-י-ם! הטמפרטורה במעבד שלי לפני ששמתי אותו הייתה בין 49 לבין 58 מעלות! התקנתי את המאורר הזה והכל ועכשיו הטמפרטורה היא..... למטה.... למטה... 36 מעלות!!!! 18-19מעלות זה הוריד. לא יאומן! איזה מערכת טובה! שווה כל שקל בקניה!
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חברה מה דעתכם על קירור פסיבי הזה : Zalman ZM80C-HP VGA Heatpipe Cooler וגם זה : Thermaltake Fanless 103 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, זקוק להמלצה עבור גוף קירור ומאוורר שיתנו לי את הטמפרטורות הכי טובות שאפשר . אין הגבלת תקציב, והרעש לא ממש מפריע . לוח MSI K8N NEO2 , מעבד AMD 3500 NewCastle .
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
zalman CNPS 7700 Cu עם מאורר 120 מ"מ או Thermalright XP-90 עם 90 מ"מ אני מחפש השוואה גם לגבי load וגם לגבי idle
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אז ככה.... יש לי מעבד AMD 2800+ XP לפני כמה ימים החלפתי לוח .. לABIT NF7 לפני זה היה לי לוח של גיגביט... הבעיה שלי היא... לפני שהחלפתי את הלוח (כשעבדתי עם הגיגביט) המעלות של המעבד נעו בין 45-47 במנוחה... כרגע... כשאני עובד עם הNF7 המעלות הם 35.... והן לא זזות... זאת אומרת לא משנה מנוחה או מאמץ הטמפ' לא זזה מ35! בתמונה אתם יכולים גם לראות שמאוורר שעל המעבד(וולקנו 12) לא עובד על פול ספיד... 3000+... (פול ספיד 5400+)... איך זה יכול להיות? האם ירדה לי הטמפ' באופן משמעותי בגלל שהחלפתי לוח??? או שמה שניראה לי הכי סביר זה שהלוח מזייף את הטמפ... מישהו ניתקל בבעיה מסוג כזה?! בתודה אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
חברת OCZ הוציאה MEMTEST המבוסס על התוכנה הידועה עם מספר שיפורים ,אני מצרף לינק להורדת התוכנה. ניתן להוריד גירסה ל CD או גירסה ל 1.44 תהנו http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-