עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by segsho333,

אני מחפש תוכנה שמסוגלת להקליט טמפרטורות של כל מיני רכיבים שונים, נגיד בזמן מבחן מאמץ, ולהציג אותם בצורה של גרף או כל צורה שהיא. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  2. קודם כל תמונות לקצרי הזמן ביננו* כנסו לאלבום הזה: http://photos.walla.co.il/badimoding 1.מאורר קתודה 80 מ"מ של SunBeam(אדום) 2.מאורר קתודה 80 מ"מ של SunBeam(ירוק) 3.גריל בצורת ראש חייזר בצבע כחול (חתוף בלייזר כמובן) פרטים כל המאוררים: New Cold Cathode fan comes completely assembled including both the crystal clear fan and round cold cathode tube. Tired of those Dim LED fans this fan is as bright as any cold cathode light and performs well also. Includes PCI slot mountable switch for cathode light. Dimension: 80x80x25 mm Air Flow: 31.7 CFM Speed: 2700 RPM Noise: 28 dBA (Ultra Quiet) Voltage: 12 VDC Current: 0.13 A ביקורות על המאווררי קתודה: http://www.virtual-hide…

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by Fungus Funk,

שלום, לפני כמה חודשים קיבלתי את מפלצת ה - OC שבניתי במהלך תקופה ארוכה [ראו מפרט] ובתקופה האחרונה החלטתי שהגיע הזמן להתפרע ... אז התחלתי לחקור ולהתעניין. הייעוד שלי הוא להגיע למהירות מעבד של כ - 4GHz. בעיקרון הבנתי איך עובד העניין אך נתקלתי בכמה סימני שאלה. עכשיו אני ב - 385 [bus speed] * במכפלה 9.0 = 3,465MHz במערך 1:1, כלומר ה - FSB של הזכרונות על 385 ב - DUAL שזה 770MHz. יש לי את ה - SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 בגוף קירור הכחול [צ'יפים D9GCT] . עכשיו המעבד על 1.450V . והזכרונות על מתח של 2.25V . והכל מוגדר בביוס לפי מדריך זה : http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=74 אבל חסרים לי כמה נתונים או שאני…

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  4. Started by ben_amitai,

היום אני משחק לי לתומי ב האף לייף פתאום המשחק קורס וCCC 7.4 מראה לי הודעה שהכרטיס הגיע לתמפרטורה גבוהה מאוד ועליי לבדוק האם כל המאוררים עובדים . אכן בדקתי וכל המאוררים עבדו .(יש לי COMUCASE 6A19 ) אהה כמעת שחכתי הכרטיס הוא מסוג X1800XT 512MB של GIGABYIT הוא נמצא בבעלותי פחות משנה המעלות של הכרטיס הגיעו ל 90+ בזמן המשחק ובזמן שאני כותב הוא נמצא על 75 יש לציין שאני מנקה פעם בשבוע את המארז מאבק ואני בחדר עם מזגן. השאלה היא האם כדאי לממש אחריות או שכבר עדיף להזדכות עליו ולהביא איזה 8800GTS חמוד בתוספת קטנה יחסית

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בע''ה, הכרטיס הינו ZOTAC GTX 260 SYNERGY. מגיע לטמפ' של 85-89 במאמץ ומפזר חום בצורה לא יעילה. התקציב שלי הוא עד 200 ש''ח. מתלבט האם לרכוש את ‏Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler‎ /קירור אחר / האם בכלל כדאי. מה אומרים המומחים? תודה, ינון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז ככה.. קניתי את המארז השקט של אנטק 182P... הוא מגיע עם 3 מאווררים שקטים של אנטק (בעלי 3 עוצמות) בקיצור.. מאוורר אחד אני שם למעלה(בספויילר) אחד מאחורה ואחד למטה בספק כוח ועכשיו יש לי מקדימה מקום ל-2 מאווררים (אשר אמורים להכניס אויר למארז)בניתי על מאוורר אחד של נוקטה 1300RPM של 120MM שהוא שקט במיוחד ואיכותי ביותר עולה 118 ש"ח בפנדה.. הבעייה שבאזור שלי (ב"ש) רק פנדה מביאים אותו וניגמר להם המלאי שלהם והם לא בטוחים בכלל אם יהיה עוד . עכשיו המחשב אמור להיות מוכן תוך שבוע ואני ניתקעתי בלי מאוורר יניקה...ואם אני מביא פחות מנוקטה אז שיהיה כבר 2 וזהו.. יש לכם המלצה?? על משהו שהוא גם שקט וגם עוצמתי(עדיף עם 3 עוצמות)?? ... לבנתיים הפתרון היחיד שעומד בפניי זה או ‏Arctic Co…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by neil4,

איזה מעלות מומלצות?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  8. זה שעשיתי OC של 33% זה בהכרח אומר שיהיה לי שיפור של 33% ? עד כמה זה משמעותי מלבד הנקודות בBENCHMARKים ? אני שואל ברצינות , אני עשיתי OC סתם לכיף ת'אמת. האם זה פותר את המשתמש לקנות מעבדים חדשים יותר ? האם זה כל ההבדל במעבדים מאותה קבוצה (זתומרת לי יש דו ליבתי , אז בקבוצת דו ליבתי) - המהירות ? (ופרוטוקול SSE4)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  9. Started by roei88,

יש לי p3 866mhz, מארז מידי עם 2 מאוררים וגוף קירור של אינטל הטמפרטורה של המעבד עם UT2003 מגיעה ל74 מעלות, ובמנוחה זה 50 מעלות, יש הבדל של 24 מ' זה נורמלי? אמרו לי פה לנחליף גוף קירור, אבל אמרו לי גם שגופי הקירור של אינטל דיי טובים ובדקתי את שלי והוא עובד טוב מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by amisu,

סטייה עצומה של מעלות בין שתי התוכנות. בדקתי ומצאתי שה TJ Max של המעבד הוא 99 מעלות. מישהו יכול לאשר זאת?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  11. ראיתי בנמלים קונטנריים של גבינות והם היו מצופים בקלקר שאלתי את אבא שלי למה זה הוא אמר שזה שומר על הקור ולא מקבל את החום מבחוץ עכשיו אם אני יכניס קלקר ליד הדלתות ולמעלה של המארז זה באמת יעבוד?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  12. אוקיי רבותי קודם כל נעים מאוד לי קוראים איליה אני מטייל פה בפורמים אך לראשונה החלטתי לפנות אליכם בבעיה שיש לי מתוך ידיעה שישנם פה מספר אנשים שחזקים מאוד בתחום. ניגש לעניין? קודם כל נתוני מערכת. Processor: AMD 64 3200 Clawhammer socket 754 CPU Cooling :ThermalRIght XP-120 +Thermaltake SMartfan 2 MOBO: DFI Lanparty UT nF3 250GB Mem: A-Data PC4800 600MHZ PowerSupply:ThermalTake ButterFly 480W GFX:GigaByte X800PRO GFX Cooling :Zalman ZM80D + TT smartfan 2 HDD :Maxtor 160GB SATA HDD Cooling: ThermalTake Hardcano 11 +docking bay custom made with TT venus 12 and Coolermaster 80mm fan CASE : ThermalTake Xaser 3 with 6 TT smartfan 2 and 1 TT turbine זה בקשר למערכת עכשי…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tavor21,

אני עכשיו באמצע הכנת מארז מפרספקס למחשב שלי חתכתי מאחורה את החורים לכניסות והכרטיסים וזה לא יצא יפה גם אחרי השיוף ושאר הטיפולים אני חתכתי עם דרמל של וולף הדרמל טוב אבל הראשים נשברו לי כמו גרעינים טוב נחזור לבעיה שלי חתכתי ויצא חרא אז חשבתי לעטוף את הקצוות בחומר כלשהוא כמו אלומיניום האם תוכלו לעזור לי באיזה חומר כדי להשתמש

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  14. עשיתי חיפוש ולא מצאתי בפורום גם ולא רשום מדריך או משהו אז איך עושים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי שלום אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע למעבד שלי, מספר שאלות על המעבד: -האם ליבת Northwood הינה ליבה טובה לאוברקלוק ? -מהירות שעון סטוק של המעבד היא 2.4GHz, אני מעוניין להגיע ל-3GHz , האם זה אפשרי עם המעבד הזה? -האם אני אצטרך לקנות קירור חדש למעבד ? או שאפשרי לעבוד איתו בכזה אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו ללא נפילות ביציבות ? -האם כאשר אני עושה אוברקלוק האחריות על המעבד בטלה ? אם כן, איך אפשר לדעת אם המעבד פעל בעבר באוברקלוק ? אשמח לקבל תשובות, תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by Little_AKA_Or,

שלום, רציתי לדעת אם יש בארץ עוד חנויות שמוכרות ומתעסקות עם בלוקים של Danger Den. חשבתי לבנות בלוקים, אבל אחרי בירור הסבר שלחבר של אבא שלי אין את הכלי המתאים, אולי אני אמכור את הנחושת שקניתי. בכל מקרה, אני אשמח לדעת אם יש עוד חנויות בארץ שמתעסקות עם מכירת בלוקים של DD מלבד פנדס. תודה מראש, אור.

17. האם צריך לעלות מתחים או בעיה אחרת. ?!

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by cyberX,

הקירור שבא עם המעבד ב-BOX איך הוא ? מבחינת : 1) רעש 2) יעילות (האם הוא מקרר טוב? האם הוא טוב גם ל-OC ?)

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by סער_שי,

ובכן... התכנון שלי הוא כזה: Compucas 6A21 שני מאווררים (האם ניתן להוסיף עוד מאוורר? כמה זה צריך לעלות והאם זה עוזר במשהו?) Gigabyte 965P DS3 E6400 Mushkin DDR2 800 2GB 6400 לפי הדיווחים - אפשר להגיע עם הלוח הזה ל-480 בסטוק ובלי הרבה צרות. אני לא כל כך שאפתן ומקווה להגיע ל-410 ככה שהזכרונות יקבלו OC קטן ל-820 (כי אני ממש לא בטוח שהם מסוגלים ליותר) וכמובן שהמעבד יעבוד לי על 3.28, שזה מכובד בהחלט. המעבד יכול להגיע לזה בסטוק בלי בעיות. השאלה האם אתם מאמינים שאני אצליח, והאם הייתם מוסיפים משהו? נ.ב. לקחתי כרטיס מסך, איך אני אגדיר אותו, מצחיק - GeForce 6200LE 256MB. אני מניח שהוא PCIE. המחשב לא נועד למשחקים ככה שזה לא עקרוני כרגע. אני רק מפחד שהוא יפגום ב-OC. האם יש קשר?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  20. חברה כל כך הרבה חברה שעושים פה אובר קלוק למעבד ברטון אבל השאלה שלי איזה לוח הכי שווה צריך להיות לו את האפשרויות הבאות: שינוי מתח לזיכרונות ולמעבד שינוי באס ציפ סט איכותי כמו ה 2Nforce או KT600 כרטיס קול 5.1 עם יציאה דיגיטלית כרטיס רשת לפחות 4USB 2.0 לפחת 2 יציאות פייר וואיר IDE x2 ata 133-100 2x SATA ושיהיה יציב מעל לכל הלוחות מיהו הלוח המנצח.....

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by Hoobastank,

זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=73940 אני מתלבט בין cnps5x לבין i11 לבין freezer 7 pro rev.2 המחשב מיועד לעריכת גרפית בFHD, וגיימינג אנצל את הנושא לעוד שאלות במקום לפתוח עוד שרשור... -כדאי לדעתכם להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר לHDD? -הלוח אם b150m-a בסדר בשביל המעבד הזה? הבנתי שהוא די קריר ועם מטעפת חום כמו של i5 6500 למשל... אז לא אמורה להיות בעיה, נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Master Boo,

אהלן קניתי מאוור Thermaltake לLGA775 והרכבתי לבד. כמובן שהנחתי שההרכבה תהיה פשוטה, מסתבר שצריך לפרק את כל לוח האם ושטויות כאלה. עם המאוור קיבלתי שקית של משחה ושמתי כחצי מהשקית (כיסה את כל המעבד בשכבה עד שלא רואים את המעבד בכלל). לפני התקנת המאוורר המעבד עמד על כ69 מעלות כשהמחשב רק עלה. עכשיו הוא על כ79. יכול להיות שהבעיה היא פשוט במשחה התרמית? הייתי צריך לשים את כל השקית? אולי יש בעיה אחרת (יש עוד שני מאוורים במארז- צדדי ואחורי, שניהם פועלים (80, לפי דעתי)? אשמח לעצות, אביתר.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by yosizach,

זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  24. שלום . התחלתי בתהליך האוברקלוק למעבד , וכבר בהתחלה צצו כמה בעיות . קודם כל , פעלתי על פי המדריך הזה : http://www .fxp .co.il/showthread.php?t=2070766 - תורידו רווחים . שנית , זוהי המערכת שלי : Q6600 2.4 - קירור סטוק ( מתכנן להגיע עד 3GHZ לא יותר ) G.Skill 2GB (2 X 1GB) 800MHz DDR2 לוח אם - gigabyte g41m-es2l כרטיס מסך - gts450 ה OC מתבצע בכדי להוציא את המקסימום ביצועים מהכרטיס מסך ולשלול צוואר בקבוק . קודם כל כמה שאלות : בנוגע למתחים , אמורה להיות אפשרות בביוס ( System voltage control ) שאני אמור להחליף ל Manual , היא לא קיימת אצלי , אך אני יכול לשלוט במתחים בכל מקרה , עכשיו אצלי יש את האפשרויות הבאות בביוס : CPU VCORE - 1.28750V CPU TERMINATION - 1.200V CPU REFERN…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לעזרה בתכנון לופ שאני מתכנן לעתיד. קודם כל מפרט: CORE I7 4790K@4600/1.25V ASUS MAXIMUS VII IMPACT GSKILL 16GB 8X2 2400CL10 EVGA GTX980TI@+200/+200 SAMSUNG EVO 1TB SSD EVGA SUPERNOVA 750W G2 NZXT MANTA BLACK WITH WINDOW שונות: CPU COOLING NZXT KRAKEN X61 GPU COOLING NZXT KRAKEN X61+G10 NZXT HUE+ Advanced PC Lighting NZXT IU01 USB Extension board ASUS XONAR U7 ACER XB270HU 1440P IPS GSYNC Monitor כפי שאתם רואים אני כבר עם קירור מים AIO 280MM גם לכרטיס-מסך (בקדמת המארז) וגם למעבד (בראש המארז). אבל בא לי גם שיראה טוב כי... OCD התכנית היא לעשות את…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.