ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מדפסת בעלת חיבור USB בלבד. ברשותי גם שני מחשבים. הייתי רוצה ששני המחשבים יוכלו להשתמש במדפסת מבלי לחבר אותה כל פעם למחשב אחר. אי אפשר להקים רשת ביתית. האם יש אפשרות לשים מן מפצל ביציאת USB של המדפסת ולחבר שני חוטים משני המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
הורדתי דרייברים למדפסת מהאתר של canon, ומאז המדפסת מראה הודעת שגיאה 1403 "the type of print head is incorrect". ניסיתי לקרוא קצת בגוגל, והוצע באחד הפורומים להוציא את המחסניות, לכבות את המדפסת (להוציא מהחשמל), להוציא את הראש הדפסה ולנקות אותו, לאחר מספר דקות להחזיר הכל ולהפעיל. ניסיתי ולא עבד. קראתי בכמה מקומות שמדובר בבעיה מוכרת במדפסות Canon, האם מישהו אחר חווה את הבעיה והצליח למצוא פתרון? המדפסת נקנתה לפני כשנתיים ויש לי עדיין אחריות לעוד שנה. השתמשתי במחסניות דיו תואמות ולא במקוריות אם רלוונטי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, מדפסת משולבת HP L7580 מדפיס דף לבן, כשהיא מתבקשת להדפיס או לצלם משהו. יש לציין שהתקנתי לה דיו צהוב (כפי שדרשה) חדש. החיבורים תקינים, הדרייברים בסדר. ואת זה אני יודע, כי המדפסת מקבלת פקודות, אבל מוציאה דף ריק. מה עושים במצב כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים לסלון. אני לא צריך שיהיו ממש נוחים אבל אני צריך שיקלטו טוב ממרחק של לפחות 3 מטר. כמובן מראה אסטטי רצוי מאד וחיי סוללה ארוכים עד כמה שאפשר. אם יש משהו שממש שווה אני מוכן לחרוג עד 250ש"ח. ראיתי סטים של MS בסביבות ה250, אבל אני מעדיף להשאר מתחת ל200. יש את הסט של LABTEC כאן, מה אתם אומרים עליו? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7929
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני עד כה השתמשתי בכרטיס הישן והטוב winfast tv2000 xp הבעיה שעברתי לוינדוס 7 64B ומאז הוא לא עובד וגם תשובת החברה למייל שלי (leadtek) הייתה שהציפ ישן מידי למערכת הפעלה זו. איזה כרטיס מומלץ במקומו ? (אשמח להמלצת גם ממוכרים באיביי במידה והמחיר מצדיק זאת) אין דרישות מיוחדות למעט מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום! אני מחר יהיה בדיוטי פרי, ואני אקנה מקלדת, או לחילופין בחו''ל. איזה המלצות לממקלדת יש? השימושים הם, משחקים, וסרטים. מצד אחד אלחוטי מצריך כל הזמן בטריות, וזה קרינה, מצד שני אני גם לפעמים ארצה להתרחק מהמסך, ולשבת במיטה, ולצפות בסרטים, אז חשוב לי גם נוחות \=. יש לי את העכבר של לוג'יטק MX518 אז אני צריך רק מקלדת, שהעכבר מצידי יהיה חרא, חשוב לי מקלדת איכותית. אופציות כמה שיותר והסבר למה דווקא את המקלדת שבחרתם. תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ לא מעט בתקופה האחרונה ואני חושב שאני אקח מתאם usb בשביל שאני אוכל לדבר ישירות מהטלפון ולא דרך מיקרופון (מה שיהיה יותר נוח פשוט). השאלה איזה מכל המתאמים שיש בשוק הוא הכי מומלץ, וזאת מכיוון שיש כמה סוגים שאני בטוח שיש הבדלים ביניהם וכמובן גם היחס בין מחיר\תמורה חשוב. שמעתי גם שיש מתאם שיכול גם לתאם בין תוכנת skype וגם בין תוכנות sip אחרות , אבל לא הצלחתי למצוא כאלה. אז איזה מתאם usb אתם ממליצים (אם בכלל) ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו ניסה לפחות חלק מהעכברים האלה ויכול לתת המלצה או השוואה או אפילו ממה עדיף להתרחק? ה-MX518: ה-MX510 ה-MX1000 ה-MX700: * שאלה נוספת, האם מישהו יודע איך הסט הזה, ואיזה דגם העכבר שבסט? Logitech Cordless Optical Desktop
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מומחים יקרים, הלכה לי מדפסת Canon IP3000 אשר שרתה אותי 4 שנים ואני מחפש מדפסת חדשה. אני צריך מדפסת צבעונית להדפסה בשימוש נמוך יחסית בעיקר להדפסה של עבודות ילדים, מאמרים מאינטרנט, ומסמכים על נייר או קרטון. יש אין סוף מדפסות, ואשמח להמלצות לתחליף ברמה דומה למה שהיה לי. האם תוכלו לסייע בהמלצות או בשאלות מנחות למה אני צריך לתת תשומת לב בבחירה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת פשוטה (מיועדת להדפיס בערך 10 דפים שחור לבן בשבוע) הדרישות שלי (מסודר לפי חשיבות): הדפסה דרך wifi מחיר זול (למדפסת עצמה + דיו) קטנה לא מאוד חשוב לי שיהיה סורק או פקס. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט microsoft lifecam cinema ב300 שקל ואני לא מאמין אין אופציית מראה בתוכנה !! מה אני יכול יכול לעשות!? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי לפטופ חדש בגודל של 17.3, (מה שלא היה רשום באתר שאולי המסך בגודל של 17.3, אבל יש עוד שארית מחוץ למסך, מה שמביא אותו לגודל של 20.5 אינצ' -בערך) http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894 הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תיק ללפטופ בשום מקום. למישהו יש המלצות על חנויות/ אתרים/ איביי? (אני מעדיף Bagpack ולא תיק יד) תודה (הגודל של המחשב, לפי המדידות שלי הם: 42X33X4 ובאינצ'ים: 16.5X13X1.6)
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי ספק של HEC 300W אני רוצה להחליף אותו לספק חזק יותר ואמין... התקציב עד-350 ש"ח... כמו כן האם יש אפשרות להוסיף ספק לספק הנוכחי שלי במקום לקנות אחד חדש?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה) מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה. לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש) המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'. תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך. אודה להמלצותיכם
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני צריך KVM Switch לחיבור מקלדת, עכבר ומסך CRT לשני מחשבים. אני מעוניין ב-KVM איכותי עם מתג דיגיטאלי (לא מכאני) מאוד אמין שמסוגל לעבוד לאורך זמן עם מעברים תכופים מאוד בין מחשב למחשב (הדבר לא פוגע במסך של המחשב, נכון?), וכולל כבלים באורך של 3 מ' לכל מחשב מבלי לגרום ל-Delay כלשהו באותות המועברים מהעכבר (אופטי רגיל) והמקלדת (חוטית) ולמסך (CRT בגודל "17). תודה מראש!
-
- 48 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ואני לא מבין כלום במקלדת קיבלתי אותה אם תוכנה פשוט יש לה מלא כפתורים שאני לא מבין למה יש אותם פשוט אני לא יודע להשתמש בהם הייתי שמח אם יש פה למישהו את המקלדת ולעזור לי איך לעבוד אם התוכנה שקיבלתי איתה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סקירה קצרה של עכברי גיימינג, נראה שהקונצנזוס מושך לכיוון Deathadder. הבעייה היא שאין אותו בארץ. טוב, לא מדובר במוצר הראשון שלא מיובא באופן רשמי, אבל שתי חנויות ששאלתי אמרו לי שבכלל לא מייצרים יותר עכברי Deathadder, אלא רק את המחליף שלו, 3G (אני מניח שהתכוונו ל Diamondback). האם הדבר נכון? באתר של רייזר, כמובן, עוד לא "קברו" את ה Deathadder...
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוסופט עם ה"BLUE TRACK".... בכל אופן לאחרונה קניתי שולחן מזכוכית לבנה (בפועל רק הלמטה לבן ומעל הצבע הלבן יש את הזכוכית). העכבר עובד - אבל מקרטע לפעמים , ולא משהו בכלל. יש עכבר אלחוטי שיעבור כמו שצריך ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש תשתית של הוט, הקו תקין, אפשר לקבל שיחות בטלפון ולהיתקשר ממנו (נבדק עם התמיכה) אבל משום מה הפקס לא מתקבל. חיבורים: מהטלפון-----------------------> ל-LINE של המדפסת מ-EXT של המדפסת----------> לראוטר של הוט (TEL2) כששולחים פקס אני מקבל בתצוגה "Receiving..." לאיזה 8 שניות ואז חוזר למצב הרגיל מבלי שהפקס מודפס. את המדפסת בדקתי, היא מדפיסה. אלה ההגדרות במדפסת: [LEFT]Initial Setup > Receive Mode > Fax Only Fax > Setup Receive > 1. Ring Delay > 02 Fax > F/T Ring Time > 30 secs Fax > Fax Detect > On Fax > Remote Code > Off Fax > Auto Reduction > On Fax > Memory Receive > On Fax > Polling RX > Standard[/LEF…
-
מישהו מכיר את סוג המדפסת הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3680 Xerox Phaser 3116, מישהו שמע על זה וממליץ ? מישהו יודע כמה עולה טונר למדפסת הזו ?
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
איזה עכבר עדיף?? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=1497 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=6842 התקציב שלי הוא 250 ש"ח.... עוד שאלה, אין כל חשש לקנות מפנדה, נכון??
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת אורגונומית במחיר סביר של עד 350 ש״ח. המקלדת תשמש לעבודה עם mac. לא משנה לי אם היא אל חוטית או חוטית. חשוב לי שיהיו מקשי מדיה.ניתן לזמין מחול או לקנות בארץ לא חשוב לי שיהיה עברית במקלדת אשמח לקבל המלצות בייחוד עם למקלדות עם כרית לכף היד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-