ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה, ובכלל בענייני צורבים, לא מבין הרבה. אני מתכוון לקנות צורב בקרוב, ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, ולא איזה סתם חרא של צורב שיהרוס לי דיסק אחד מתוך כל 2 דיסקים שאצרוב. ומהירות טובה. תייעצו לי בבקשה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלא תבינו לא נכון.... אני 100 אחוז בעד אי אמ די ואני כבר הזמנתי את המחשב שלי שמורכבת ממערכת עם המעבד הנ"ל.. אבל האם אתם באמת חושבים שאי אמ די לא תיהיה קיימת יותר בגלל העדר ביקוש שנובעת מבורות של הצרכנים לגבי מה נכון?? ???
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל שאני ירכיב אותו איך שאני רוצה, חשבתי על ה AMD 1.4 ואני מתלבט בין איזה לוח אם לקנות ??? Asus A7M Asus A7V-133 או Asus A7V-266 או אם אתם מכירים עוד לוחות שהם טובים ובמחירים סבירים תעזרו.. תודה kod-kod
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה הייתם משנים במפרט הזה ?זה דחוף כי אני קונה עוד שבוע ואני רוצה להיות בטוח שקניתי את החבילה הטובה אז ככה: המחשב מיועד למשחקים תלת מימד חדשים בעיקר אך גם לתוכנות משרדיות אופיס בניית אתרים אולי אפילו הרצת שרת אבל אל תיחסו לזה בנתיים.למוסיקה לסרטים ודברים סטנדרטיים.אני לא מתכוון להמהיר בכלל. עכשיו מה שחשוב לי זה משחקים כי אני לא מתכוון לשדרג אותו כל כך אחרי שאני יקנה אותו כי כנראה שאני יהיה בצבא עוד שנה.בכחל מקרה מהירות לא מהווה מרכיב משמעותי כי עכשיו אני עובד עם פנטיום 2 300 אבל חשוב לי שאני לא יצטרך לשדרג את המעבד בזמן הרחוק.בכל מקרה : מעבד אתלון 1.13 266 - בחרתי אותו כי הוא זול עכשיו והוא במבצע בפנדה והוא הכי פחות מהיר והכי זול מאלו שיש להם 266 מגה הרץ פרונטסייד לוח אם a…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה: RICHO דגם: RP16.10A-SK מהירות קריאה: 32 מהירות שכתוב: 10 מהירות כתיבה: 16 תוכנת צריבה: nero 5.5 חיבור: IDE מחיר כולל מע"מ 643.49 ש"ח מה אתם חשבים הוא שווה את המחיר? למי שיש את הצורב תגידו לי איך הוא עם הוא עושה בעיות? איזה דיסיקים ממולצים לצרוב או שהוא צרוב על כולם? בברכה ד"ר טראנס!!
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי כשלוש אופציות לכרטיסי קול חדשים: 1) Philips Acoustic Edge, כ- 380 ש"ח 2) SB Audigy Digital Audio, כ- 500 ש"ח 3) TURTLEBEACH - SANTA CRUZ, כ- 540 ש"ח הכרטיסים יהיו מחוברים למערכת הרמקולים ATP 3 הייתי רוצה שתגידו לי מה ההשקעה הטובה ביותר כרגע בתחום...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002188877&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תכננתי עד היום לרכוש geforc3 של asus v8200 במחיר המופקע של כ-2000ש"ח+. היום ראיתי את הידיעות באתר , כרטיסים של חברת asus: ( geforce 3 (ti 500 -מחיר 370$. radeon 8500 - מחיר 258$. בדקתי גם באתר של Tom's שאמנם השווה geforce 3 -"רגיל" מול radeon 8500 http://www6.tomshardware.com/graphic/01q3/010814/radeon8500-12.html נראה שהביצועים של ה-radeon 8500 לא נופלים מביצועי ה-geforce 3 . על מה nvidia רוצים עוד 50% במחיר?האם יהיה כזה הפרש אדיר בביצועים לטובת TI 500 ?או שפשוט ב-nvidia עדיין לא התעוררו?. כמו שזה נראה כרגע, אני שוקל, האם כדאי לחכות עוד מספר שבועות ואז לרכוש את radeon 8500?
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מחשב בעוד 3 חודשים ואני מתלבט אם לקנות מערכת מבוססת פנטיום 4 או מערכת מבוססת אתלון 4... קראתי בכמה מקומות שהפנטיום 4 לא באמת שווה את הכסף ושאתלון עובר אותו בביצועים! האם זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עיינו לרגע במפרט הבא: לוח אם: A7V133-C (Socket A) - PC133 - PCI -1 - AMR - 4x UATA 100 - ATX [ASUS מעבד: Athlon Thunderbird (K7 Socket A - 266BUS) 1.4 GHz [AMD כרטיס מסך: Hercules- 3D Prophet 4500 - 64MB TV-OUT (retail) [Hercules דיסק קשיח: MAXTOR (5T030H3) - 30GB - 7200 RPM - ATA 100 זיכרון 256 mb SDRAM PC 133 (MT8LSDT1664AG - 13E כונן TEAC 1.44 MB CD-ROM: ASUS X50 כרטיס קול: Sound Blaster Live Value - creative מארז - Evergreat NT - 989 - B2 Midi - 300W ATX (P4 compatible מקלדת Quantum 104 - PS2 עכבר Logitech Pilot internet - PS2 (OEM רמקולים PMPO 180W שימוש של המחשב יהיה בעיקר למשחקים. מה אתם אומרים? תגידו כל דבר! לטוב ולרע!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאמר המוצלח הנ"ל הופיע בקפטן אינטרנט, אני לא יודע לגביכם, אבל לפחות מניסיוני האישי זהו התהליך שאני עברתי מהחלטתי הראשונית לקנות פנטיום 4 להחלטה היום לקנות אתלון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=78690&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0&listSrc=Y
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002151686&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם סידירומים וצורבים יכולים לההרס מחום רב אשר הם נמצאים בו, ולא לתפקד כראוי באותו הזמן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז של coolance עם קירור מים מובנה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא היה כונן, הוא היה בעל התקן ide, אבל הוא היה יותר מזה, הוא היה כונן CD-ROM בעל התקן ide... אנו מתפללים לנשמתך ולהמשך דרכך, TOSHIBA 36X טוב עכשיו אחרי שהוא נדפק הזמנתי כונן של Aopen.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי קצת יותר משנה (שנוה וחודש אם לדייק!) צורב Yamaha CDRW8424 SCSI לאחרונה יש לי הרגשה שהוא מעוניין לסיים את מערכת היחסים שלנו.... :'( אני לא בטוח אם הוא כועס בגלל החרא שאני מאכיל אותו כרגע (דיסקים מזורגגים של Maxwell x12 עטיפה דקה או Mitsumi Blank CD`s) ??? או אולי בגלל שהוא עובד אצלי שעות נוספות? (ביום רגיל בערך 5 דיסקים) בכל אופן החלטתי לפתוח אותו ולהרביץ לו ניקיון, יש למישהו רעיונות נוספים מלבד ניקוי הראש (עם מקלון צמר) את המגש, ואת המסילות של הראש, עוד דברים שצריך לעשות? (ואל תגידו לי לזרוק את המדיות של Maxbad לפח, כי הם כבר שם!!! :AR15:) ואם כבר איזה מדיות מומלצות לצריבה? האם יש הבדל בין Audio ל Data ? (בסוג המדיה) ויש למישהו המלצות לצורב טוב? (רצוי SCSI כי …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם מישהוא יודע מתי עתידיים לצאת כל הדרייברים הרשמים של ATI או בכלל כל החברות הגדולות ל WINXP? ועוד שאלה ברשותכם האם ניתן למצוא דרייברים לכרטיס מסך שלי, שמתאימים ללינוקס??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם.......... אני ועוד כמה חברים שלי עושים מסיבת רשת........עכשיו התברר לנו שיש רק 5 כבלים לא מוצלבים(לHUB) ועוד כבל מוצלב(קשר ישיר בין 2 מחשבים) עכשיו מישהו יכול להסביר לי אין אנחנו יכולים לחבר את ששת המחשבים יחד..... נ.ב: אם לא הבנתם אנחנו שש אנשים....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. בואו נסכם, מה ידוע כרגע: כרטיס ביצועים מחיר הערות geforce 3 ti 500 ב-100% כ-370$ ביצועי הכרטיס, יהוו מדד בסיס=100. geforce 3 כ-90% לא רלבנטי הייצור יופסק radeon 8500 כ-90% כ-250$ כולל כרטיס TV geforce 3 ti 200 כ-80% כ-200$ radeon 7500 כ-60% כ-200$ geforc2 ti 200 כ-60% כ-150$ 2.הצעד הנכון.. geforce 3 ti 200 =radeon 7500 במחיר, geforce3 ti 200 מציע כ-20% יותר ביצועים.ולפיכך השוק של 200$ יהיה בשליטת geforce 3 ti 200.לעומתו radeon 7500 השווה בביצועים לgeforce 2 ti 200 יוזל בטווח הארוך לכיוון ה-150$ וזאת על מנת שימכר היטב. 3 הטעות.. מי שרוצה יותר ביצועים מאשר geforce 3 ti 200 מציע , יוסיף עוד 170$!!…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ייתן לי לקנות מעבד עם 266 באס ולחבר אותו ללוח a7v133 עם זכרונות 133 רגילים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום שלום ... לאבא נמאס שהמחשב כל הזמן פתוח בטענה שכרטיס המסך מתחמם (לא סיפרתי לו על הOC הקטן שעשיתי לGEFORCE 256 שלי ) ועל כן הוא הקציב לי 1000 שקל לכרטיס מסך חדש (יש !!!!) הקיצר מה אתם מציאים ? לקנות את הKYRO|| ולחסוך הרבה כסף ... או שיש משהו ב1000 ששווה להוציא עליו עוד כסף ומ%ז%י^ן את הKYRO|| ? (אין לי צורך ביציאה \ כניסה של טלבזיה) TNX !
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-