ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחבים מחוברים למסך DELL 2007WFP , אני רוצה לישלוט בשני החשבים בעזרת מיקלדת USB 1 יש איזשהו מתאם עם מתג שאני יכול להחליף בינהם בקלות ועוד משהו, מהו הדגם הכי טוב ללא קשר למחיר , במצלמת אינטרנט לוגיטק
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
התוכנה האורגינלית לשליטה עושה לי בעיות עם משחקים ישנים (AOE 2 וכאלה) וגורמת לעכבר שלא מזיזים אותו לזוז לפינת המפה.. עכשיו כשהסרתי את התוכנה הכל עובד בסדר אז יש אולי תוכנה אחרת שאני יכול להתקין לשליטה וקביעה של DPI מסויים? (כרגע הורדתי דרך הווינדוס 7 בהגדרות אבל זה לא ממש מספק וזה לא נותן ממש משהו מדוייק ..זה לפי קווים) תודה אלי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשלוט בעזרת השלט של ה-MEDIA CENTER על הממיר של יס ולא מצליח. ביצעתי את כל שלבי הכיוון (בזמן התקנת המדיה סנטר) כמו שצריך ואני עדיין לא מצליח. העינית יושבת בדיוק מעל הממיר ואני רואה שהיא מקבלת חיווי מהשלט. יש לי מקלדת ושלט מדגם : Microsoft remote keyboard for windows xp media center edition האם יש בכלל אפשרות לשלוט על הממיר של יס עם שלט שהוא לא של יס ? תודה מראש על העזרה. אפי
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מחפש עכבר עם קליטה טובה למרחק של כ- 3 מטרים מהמחשב על מנת להשתמש בו כשלט. המחשב מחובר לטלויזיה והשלט הנכחי ליזר של חברה טובה מצליח לעשות זאת רק כשהסוללות חדשות לגמרי. אם ידוע על עכבר בעל יכולת קליטה טובה במיוחד או בעל שיטה שונה של שידור אשמח, לדעתי העכבר שלי עובד על אינפרה אדום. תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ואוזניות -PLANTRONICS האוזניות מחוברות בעזרת USB למחשב. ברצוני לשמוע בשתיהם בו זמנית. אשמח להסבר. תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם קיים איזשהו מוד אשר מאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב? אם לא קיים- האם אפשרי בכלל הדבר? כלומר באמצעות אנטנה (אם יש צורך...) והכל... לא דרך אתרי אינטרנט מסויימים שמפעילים רדיו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte socket A mother Board GA-7ZXE ושקיבלתי אותו הוא בא לי עם תקליתור ועכשיו פירמטתי והלך לי התקליתור לאיבוד ואני צריך אותו מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו אולי? או איזה תוכנה שלא מכבידה על המחשב וגם בודקת טמפרטורה. וגם עידכונים לביוס איפה אני מוצא לו? בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש שישמש בעיקר לסוגים שונים של עריכה וקידוד וגם למשחקים ( ספורט ומרוצים בעיקר) זה מבוסס AMD אז תעזרו לי כי אני לא ממש מנוסה בזה: AMD DURON 1.2 GA-7VTXE-PLUS GIGABYTE 5PCI DDR AC 256 PC266 DDR MAXTOR 40 GB 7200 RPM LG 52 PLEXTOR 40-12-40 ATI ALL IN WONDER FROM THE USA דוד שלו יביא לו וזה הכל את כל השאר הוא אמר שהוא ישיג לבד אז מה דעתכם הערות יתקבלו בברכה.
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בדיוק ומה זה עושה. אני יודע שזה לא חוקי בארץ ואין את זה אבל זה סתם מעניין אותי. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם שהוא עולה 150 דולר מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? שווה לקנות?? לינק
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נראה לי שזה לא היה ככה שקניתי אותו לפני הרבה זמן זה לא איזה משהו מקצועי אבל אחד טוב,עם ג'יל אבל לא מהפשוטים אולי הוא צבר ליכלוך עם הזמן,וזה בגלל זה ? ???
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ולא אני לא מדבר על רעש של לחצנים/גלגלת... אז ככה.. היום שמתי לב לרעש מציק ודקיק (בתדירות גובה) בחדר שלי.. זה כבר לא הפעם הראשונה ועד היום הייתי בטוח שזה רק אני ושמשהו לא בסדר עם האוזנים שלי או משהו כזה חח.. אבל היום, שמתי לב שזה בא מהעכבר שלי, ה- logitech mx518 החלטתי לחפש בגוגל כידי לבדוק שזה לא רק אצלי וגליתי שאני לא הראשון ששם לב לזה, ושיש את אותה בעיה ברוב עכברי הלוג'יטק.. תוכלו לראות את הבעיה מפורטת כאן עם רשימה של עכברים שנבדקו http://jdc.parodius.com/logitech/ תחת הכותרת Logitech mouse high frequency noise/whine למי שאין כוח לקרא, כתוב שהרעש בא מאיזה רכיב קרמי שנמצא על הלוח שמחזיק את המקשים והגלגלת... בנוסף כתוב שאין פתרון רשמי לבעיה, אבל מי שרוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה XBOX 360 מארה"ב ואני רוצה לדעת איזה שנאי ליקנות לו וכמה הוא יעלה לי?? אני הבנתי שצריך שנאי של 500 וואט אבל אין לי מוסג כמה הוא עולה מישהו יכול לתקן אותי??
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט אבל השנאי שלו נעלם... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה או לחלופין איך מכינים דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני כבר מחפש 5 שעות שנאי למסך LCD של TEAC למחשב נייח אם מישהו פה יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!!! אני מחפש שנאי כמו שיש כאן בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=ygnwo0yqum25.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני גר בארה"ב, ועברתי דירה. יש לי ראוטר מעולה, שאבד השנאי שלו (שנאי = ספק כוח?). על הכניסה רשום 12V- 2A היכן אוכל לרכוש כזה? מישהו אולי יכול לספק לי לינק לשנאי שכזה שאפשר אולי להזמין באיביי (כי שם יותר זול). המון תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שני ג'ויסטיקים דרך שני כרטיסי קול שונים וגם לדאוג שהם יפעלו באותו זמן?? עוד משהו: יש מתאם בין חיבור MIDI לUSB?? (בשביל ג'ויסטיק כמובן)
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום 8) ברשותי שני כרטיסי קול שעל כל אחד מהם נמצא GAME PORT אחד מובנה על הלוח (7vtx-e) והשני, סתם איזה סראונד זול. אני מנסה כבר די הרבה זמן לחבר שני בקרי משחק (ג'ויסטיקים), ולעבוד עם שניהם ביחד :AR15: למי שיש מושג ויכול לעזור לי (בהנחה שהדבר אפשרי) שיגיב אגב, אם למישהו יש פיתרון מקורי אחר המאפשר עבודה עם שני בקרים במקביל- אשמח לשמוע. תודה איל :-*
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול לצרף לי תמונה של כ"א מהם כולל מפרט טכני? בבקשה לא מעוניין בתשובות כגון: "לך לאתר מיקרוסופט לאבד את עצמך לדעת לחינם" "תשאל בחנות" "לך תז..." (סתתם). סוג 1: B75-00093 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Brazilian,French,IT,KO,ES CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Brazilian,French,IT,KO,ES Win EUR 29.88 סוג 2: B75-00096 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Dutch,French,German,Greek CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Dutch,French,German,Greek Win EUR 28.73 בתודה, General A.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לשאול: האם אפשר לחבר עכבר אופטי רגיל לUSB ועכבר אלחוטי לא אופטי לPS2 - האם הם יכולים לעבוד במקביל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש עכבר אנכי אלחוטי, הבעיה היא שיש לי כבר בבית מערכת עכבר+מקלדת אלחוטית. האם אני יכול לרכוש עכבר אלחוטי נוסף בלי לפחד שהתדרים יתנגשו? הם מסוגלים לחיות בשלווה אחד עם השני? האם בכלל ניתן לחבר את העבר החדש למקלט של המערכת הקיימת?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-