עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Satlan,

שלום על מקלדת הלפטופ שלי יש לחצן FN שממוקם בציד הכי שמאלי למטה ... איך אוכל לעשות אותו כך שישמש כ-CTRL ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rotemit,

שלום. כיצד ניתן להגדיר שליחת הדפסה ממחשב אחד למדפסת שמחוברת פיזית למחשב אחר? קצת נתונים: מדובר בשני לפטופים שביניהם אינטרנט אלחוטי בעזרת ראוטר מדפסת CANON PIXMA MP190 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omrit,

שלום, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון, מישהו יודע אם יש אפשרות להשתמש במודם של הכבלים כפקס (דרך המחשב, או בעזרת המודם "של האינטרנט" או במודם "של הטלפון")? תודה!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by Markis,

שלום האם אפשר להשתמש במצלמה כדי לצלם מסמכים ולהעביר אותם למחשב ברמה טובה במום סורק הצורך הוא צילום מסמכים נייד שיבוא במקום סורק כשנמצאים מחוץ לבית או למשרד אודה על הצעות ורעיונות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי כרטיס טלוויזיה שאליו אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי. חשבתי שדרך שיתוף שולחן העבודה יוכל עמיתי לראות את השיחה אולם דבר זה הוא איטי מאוד...... מאוד האם יש איזושהיא תוכנה שתוכל לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם! יש ברשותי מקלט אינפרא-אדום של עכבר אלחוטי ישן שמתחבר למחשב בחיבור PS2, ואני רוצה לנסות להשתמש בו כדי לשלוט על המחשב באמצעות שלט רגיל (של טלוויזיה, ממיר דיגטלי וכד'). חיברתי את המקלט למחשב באמצעות החיבור שיש לו כבר ולחצתי מולו על כפתורים בשלט של יס והנורית במקלט היבהבה- המקלט כן קולט את השלט. מצאתי בבית מתאם מ-PS2 לחיבור סיראלי. חיברתי ושלחצי עם השלט, הלד במקלט לא היבהב, רק כאשר נכנסתי לWINLIRC איפה שמגדירים את השלט אז המקלט כן הגיב לשלט. הבעיה היא שבזמן שאני מגדיר אומרים לי ללחוץ על כפתור והמחשב כאילו מתעלם מזה שאני לוחץ והוא פשוט אומר שהוא לא זיהה שום אות. יש למישהו רעיון למה הלד במקלט מהבהב אבל עדיין המחשב מתעלם ממנו?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  7. שלום, לאחרונה שמעתי על תקן USB ON THE GO אשר אמור לאפשר חיבור של שני התקני USB אחד לשני ללא מחשב בניהם. רציתי לדעת אם מישהו שמע עם יישומים של התקן החדש ואם תכלס אני יכול להעביר קבצים מהמצלמה הדיגיטלית לאיזשהו נגן MP3 מבוסס HD. קישור בנושא : http://www.usb.org/developers/onthego גדי

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by AxeOr,

אם אני קונה סט אלחוטי , לדוגמא זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9582 אני יכול לקנות עוד מתאם בנוסף , ולהשתמש במקלדת במחשב הנייח שלי בעכבר במחשב הנייד ? כלומר כל אחד מהם במחשב נפרד ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הומלץ לי לפני 3 שנים על ה MX1000. שילמתי יקר מאוד- ואף פעם לא הייתי מרוצה ממנו- סוללה נמרת אחרי יומיים וחצי,לאחר טעינה יש צורך לתת לו מכה כדי שיתחיל לעבוד (החלפתי כבר 3 בכולם זה ככה). אני עובד הרבה, המון על המחשב- יכול להדיע ל 12-15 שעות ביום. העכבר הזה כבד, גבוהה ודורש מאמץ- מה שגרם לי לנזק בלתי הפיך ליד - דלקת במעטפת הגיד... (אחרי חצי שעה של עבודה יש כאבים חזקים בכל היד ובאצבעות) חזרתי לעכבר הישן- מיקרוסופט אופטי ב 70 שקל... יש עכבר "בריא"? (לא טרק בול). אני חייב עכבר קל, חוטי, עם כפתורי BACK, והכי חשוב- גלילה לצדדים. רצוי שיהיה תנוחה נמוכה (שהאצבעות לא יעלו למעלה יותר מידי)

10. יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני חושב לבנות מחשב סלוני למשחקים, ואני מעוניים שיתמוך בעד 4 קונטרולרים. הבנתי שאלו של ה XBOX 360 הם הכי טובים מבחינת איכות/מחיר, ורציתי לשאול איך נקרא באנגלית החלק שמאפשר הפעלה של 4 קונטרולרים, והאם יש עוד חלקים שאני צריך לדעת עליהם (מטענים למיניהם). כמו כן, אשמח לשמוע על רעיונות נוספים לבנות את מערך הקונטרולרים (אם יש יצרנית אחרת שמאפשרת דבר דומה באיכות טובה יותר). תודה!

12. יש לי במחשב הנייד (Toshiba satellite) כניסת אינפרא אדום (עם צי'פ SMC IrCC) ואני רוצה לשלוט על המחשב בעזרתה ובעזרת שלט אוניברסלי. במנהל התקנים של WINXP כתוב שהיציאה היא על IRQ3 וDMA1, ונראה לי שכתוב שם שזה בכניסת SP1 (אולי serial port 1 או משהו כזה) אנימנסה להשתמש בUICE וגם בWINLIRC ללא שום הצלחה, התוכנות פשוט לא מצליחות לקבל אותות מהשלט... WINLIRC יכולה לקבל רק דברים שמתחברים לכניסות COM וכך גם UICE. נסיתי את כל הCOMים שאפשר לבחור בתוכנות האלה אבל אני לא מצליח לקבל אותות... האם למישהו יש נסיון בתחום הזה? יש תוכנות , אולי מתקדמות יותר, שמסוגלות להשתמש בכניסה שהיא לא COM? תודה

13. יש לי שיש מחשב שיש בו מיספר דיסקים קשיחים וגם כרטיס מסך 6800gt שמקבלים את המתח שלהם מיספק איכותי למדיי - hec 3oow אולם גבולי עבור מערכת כה עמוסה עלה אצלי הרעיון להישתמש בספק כוח של antec 2oow שנישאר לי מהמחשב הישן על מנת להפעיל את כול הרכיבים הלא קריטיים ,כמו הדיסקים הקשיחים הנוספים ,הכוננים האופטיים ומאוררי המארז . בצורה כזאת חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת: 1.להקל על העומס המוטל על הספק הראשי שמפעיל את הרכיבים הקריטיים שחשובים ליציבות המערכת כמו הדיסק הקשיח העיקרי, מעבד ,מאורר מעבד ,כרטיס מסך ,לוח האם(והזיכרונות כמובן) 2.להקטין את הבלאי של הדיסקים הקשיחים(כול פעם שהמחשב מודלק הם הרי מקבלים מכת מתח שמקצרת להם את החיים) וגם למנוע את הסיבוב שלהם כאשר הם לא נידרשים(…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. השבוע נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ובחרתי במדפסת מדגם MFC-J740DW של Brother. הם ממליצים להשתמש להדפסת תמונות בנייר מיוחד שלהם. יש לי נייר HP Premium Photo Paper ממדפסת HP שקניתי לפני כמה שנים טובות ומעולם לא השתמשתי בו. האם יש סיבה לא להשתמש בו עכשיו? יכול להיות שלמרות שנראה שמדובר בנייר איכותי המדפסת של Brother לא תדע להתמודד איתו טוב? יש סיכוי שיגרם למדפסת עצמה נזק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rroonnii,

http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=3901 http://www.tms.co.il/product/6652 https://www.tms.co.il/product/11200 אולי משהו אחר?.אלו טווח המחיר שמוכן להשקיע ..שימוש לילדים .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp deskjet 4675 ויש לי קובץ pdf בצבע תכלת בהיר... שאני מדפיס יוצא לי כמעט כחול, יש דרך להגדיר שידפיס בצבע המקורי או דרך לשנות את הגוון של הקובץ? אני צריך דווקא בגוון התכלת ולא בגוון שיוצא לי במדפסת אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  17. היי רכשתי את הג'וי פאד הזה ואני מרוצה ממנו מאוד,מהיר,מדויק ובעל רטט טוב מאוד אך קיימת בו בעיה אחת בלבד זה המכשיר http://pc210.com/prohtml/45-0-1344-JT-U5542-JT-U166-.html#review לצערי הרב אינני יכול לשנות את הגדרות הכפתורים במשחקים למשל ב NFS MOST WANTED \ CARBON LOST PLANET האם מישהו יוכל לעזור לי בכך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shaks,

יש לי עכבר ומקלדת רגילים ומקלדת אלחוטית עם טאצ'פד מחוברים בו זמנית. אני רוצה להגדיר שהטאצ'פד יהיה יותר רגיש מבלי להשפיע על ההגדרות של העכבר החוטי הרגיל, איך אני עושה זאת? יש לי ווינדוז 8

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by pringles,

יש לי sidewinder gamepad של מייקרוסופט הישן ויש לו חיבור שאין לי אותו בלוח אם.... האם יש אפשרות לעשות קומבינה ולשים חיבור אחר במקום הנוכחי?.. או שזה לא יעבוד? חבל לי סתם לחתוח חוטים ובסוף יתברר שיש מתאם או משו כזה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by oren99,

אני משתמש בשלט הזה למדיה סנטר עם BOXEE יש לשלט כפתור ירוק במרכז שפותח מיקרוסופט מדיה סנטר (ווינדוס 7) יש אפשרות לשנות את הפעולה של הכפתור שיפתח את ה BOXEE במקום?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by GALAI30,

איך משנים בשלט הזה שילכו קדימה עם המקשים אעלה?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  23. היי משומה עוצמת הרטט בבקר נחלשה,האם ישנה דרך להגבירה? לא נגעתי בבקר כחודשיים והיום לראשונה הבעיה החלה. בברכה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ברשותי קיים גיימפאד של לוגיטק - Rumblepad 2. הכפתורים ממופים מ- button 1 עד button 10. העניין הוא שזו תצורה פשוט לא נוחה לעבוד איתה. אני מעדיף שזה יהיה כמו בפלייסטיישן. שיש ריבוע, משולש, עיגול, R1, L2, select, start וכו'.. כלומר אני רוצה שכאשר אני נכנס ל button configuration במשחק אני רוצה שזה יראה לי את הכפתורים כמו בפלייסטיישן ולא button 5... כי זה פשוט לא נוח לי. יש איזה דרך לעשות זאת, אולי להתקין דרייבר מיוחד?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by tronado,

חברת powerleap מייצרת דבר כזה הנה קישור למוצר http://powerleap.com/PL-P4N.jsp אתם יודעים אולי אם מוכרים את זה בארץ ואם כן איפה חייב את זה דחוף תודה מראש

• 7 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים